De ce visezi să săruți un fost iubit

sărut fostul iubit

Interpretarea viselor Sărutul unui fost iubit a visat de ce într-un vis Sărut un fost iubit? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să săruți un fost iubit într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Fostul iubit, soț

Un fost tânăr sau fost soț care a apărut într-un vis simbolizează pasiunea ta excesivă pentru trecut.

Acesta este ceea ce te împiedică să mergi înainte, să te dezvolți ca persoană; fosta iubire nu vrea să lase loc iubirii adevărate un loc în inima ta.

Visul în care te-ai despărțit de această persoană sugerează că a sosit timpul pentru o schimbare a priorităților, prăbușirea unor foste idealuri.

După acest audit intern, lucrurile vor merge mult mai bine pentru tine și în toate domeniile vieții.

Interpretarea viselor – Fostă iubită, soție

Visul în care a apărut fostul tău iubit sugerează că trecutul încă trăiește în inima ta, deși poți evita cu grijă să-l amintești.

Aștepți ca ceva să se schimbe în bine în viața ta, visând în secret la întoarcerea zilelor strălucitoare și vesele trecute și fără să faci nimic.

Visul îți spune: nu mai aștepta vremea de la mare, fii mai activ și cu siguranță norocul îți va zâmbi.

Dacă ai visat că fostul tău a murit, asta înseamnă că o nouă perioadă va începe în viața ta foarte curând.

Deși este dificil de spus cât de favorabil va fi.

Cu toate acestea, este absolut sigur că nu te vei plictisi; pur și simplu nu veți avea timp să vă răsfățați cu amintiri, oricare ar fi acestea – plăcute sau invers.

Interpretarea viselor – Somn dublu

Uneori, visele coincid cumva în mod miraculos cu fenomenele din viața reală.

Nu este vorba despre vise profetice. Pentru că un vis profetic avertizează visătorul cu privire la un eveniment important care încheie perioada vieții unei persoane sau a vieții în ansamblu.

Un vis asociat cu un eveniment, de regulă, deschide un lanț de fenomene care merg în viitor.

Interpretarea viselor – Sărut

Sărut într-un vis cu o persoană plăcută și de dorit – la gânduri triste, pretenții nerostite.

O femeie care sărută un bărbat – spre tristețe, furie, iritare.

Sărutul unei fete tinere pentru un bărbat este un semn că te așteaptă un profit necinstit.

Fata temperamentală – pentru nuntă, o nouă legătură.

Sărutul unei bătrâne – spre dor.

Să-ți săruți iubita este sfârșitul vrăjmășiei.

Sărutul unei femei urâte este o veste proastă.

Salut, sărut – la infidelitate.

Sărută-ți mama – vei avea succes în afacerile tale, prietenii tăi fideli te vor aprecia și respecta.

Sărutul unui frate sau al unei surori este o predicție a plăcerii și a relațiilor bune cu prietenii.

Sărută călăul – vei primi un cadou de la un străin.

Sărutarea mâinilor cuiva – la potrivire, o nouă cunoștință plăcută cu o viitoare rudă.

Îți sărută mâinile într-un vis – vei fi dezamăgit.

A vedea copii sărutându-se este o predicție a unei reuniuni de familie fericite și a succesului în afaceri.

Se sărută păsări sau animale – un vis fericit, prevestind onoruri, fericire, o nuntă.

Sărutarea pământului – spre despărțire.

Săruți multe femei diferite și te vezi ca bărbați tineri – îți vei obține un prieten.

Interpretarea viselor – Sărut

Sărutul este, fără îndoială, asociat cu tinerii îndrăgostiți. Imaginația atrage imediat imagini cu doi adolescenți (nu adulți!), care se sărută frenetic pe scara rulantă a metroului.

Poți săruta pe cineva, să-i vezi pe alții sărutându-se sau să ai o presimțire că ești pe cale să fii sărutat.

Sărutând pe altul în vis, în acest fel îți poți realiza pur și simplu dorința sexuală în relație cu cineva. Și în acest caz, acesta nu este un sărut de dragul unui sărut, ci un sărut pentru a simți energia iubirii.

Un sărut este o dorință de a trezi pasiune și nu este necesar ca această pasiune să se manifeste.

Îi vezi pe alții sărutându-se? Înseamnă că știi prea multe informații personale despre acești oameni sau participi prea activ la viața lor. Excepția este atunci când asistați sărutându-vă partenerul, ceea ce este un semn clar de infidelitate sau tendințe voyeuristice în relația voastră.

Când te trezești simțind că vrei să fii sărutat, reflectă adevărata ta atracție sexuală față de cineva. De obicei nu ajunge la sărutul în sine, pentru că te trezești cu el. Motivul este sentimentul de INTERDICȚIE: vrei un sărut, dar înțelegi că acest lucru nu este de dorit.

Ce experimentezi când te săruți: sentimente plăcute sau amenințare?

Ai tânjit după acest sărut sau a fost forțat?

Care au fost sentimentele tale generale de la sărut: dezgust, sentiment romantic sau pasiune?

De ce visezi să săruți un fost iubit într-un vis?

De ce să visezi un sărut cu un fost iubit? Poate că sentimentele tale nu s-au răcit și, în regatul lui Morpheus, retrăiești momentele romantice ale relației tale. Poate că alesul cândva uitat își amintește de tine, așa că imaginea lui este tulburătoare în vise. Dar interpretarea unui astfel de vis poate fi diferită – doar apelați la cărțile de vis populare.

Prin urmare, amintiți-vă în detaliu complotul visului și citiți opțiunile de interpretare selectate mai jos. Am ales cele mai plauzibile și verificate prognoze făcute de autori reputați. Este mai bine să vă amintiți visul în detaliu – atunci se va dovedi a face cea mai completă interpretare.

De ce să visezi un sărut cu un fost?

Cel mai adesea, săruturile visează la probleme viitoare. Conflictele majore sunt posibile în viitorul apropiat. Dar aceasta este o interpretare generală. Cele private sunt ușor diferite:

Fata visează la un sărut cu un fost iubit. Așadar, domnișoara nu a scăpat complet de sentimente pentru aleasă. Încă trece printr-o despărțire care a fost dureroasă pentru ea. În secret vrea să reînnoiască relația, așa că face pași către. Dar acesta este un comportament greșit – nu va fi posibil să returnați tipul cu acțiunile și confesiunile tale. Dimpotrivă – păstrează-ți distanța, ai grijă de tine și de afacerea ta. Apoi, mai devreme sau mai târziu, iubitul se va întoarce. Principalul lucru este să nu impuni.

 • Un sărut pasional pe buze cu un fost ales într-un vis – dovezi ale unor probleme nerezolvate în trecut. Este important a cui inițiativă de a săruta a fost într-un vis. Dacă tipul și-a dorit asta, vrea să te întoarcă în viața reală. Dacă inițiatorul sărutului este o fată, ar trebui să uite de fostul ei iubit.
 • sărut foarte pasional, transformându-se în preludiu, este un semn că fata este necumpănată sexual. Poate din cauza diferenței de temperamente, a apărut un decalaj. Ar trebui să-ți arăți emoțiile mai moderat, altfel absolut toți bărbații vor fugi ca de foc.
 • Dacă un sărut cu un fost este visat de o fată în statut de mireasă, acesta este un semn nefavorabil. Căsătoria ta nu va fi ușoară – probabil o ceartă majoră este imediat după nuntă. Încearcă să nu-ți compari soțul cu un fost iubit și să nu-ți amintești în niciun fel de relațiile anterioare, altfel nu se poate evita un decalaj.

Citeste mai mult:  Adesea visează la apă

Acestea nu sunt cele mai favorabile valori. Totuși, nu vă supărați dacă ați văzut o prognoză nu tocmai plăcută în lista interpretărilor. Într-un vis, subconștientul trimite un semnal: trebuie să-l primești și să înțelegi cum să nu te comporți. Comportamentul corect este o modalitate de a evita problemele prezise de cărțile de vis.

Previziuni bune de carte de vis

Să vorbim despre previziunile favorabile pe care le promit autorii altor cărți de vis:

 • Un sărut într-un vis s-a întâmplat spontan, foarte neașteptat pentru tine. Asta înseamnă că în curând vei întâlni un tânăr atrăgător cu care vor începe relații frumoase, extrem de armonioase și calme și vei uita de primul. Sentimentele cu un nou ales vor fi extrem de puternice, poate că această unire se va transforma în căsătorie.
 • Dacă te-ai despărțit ușor de un fost iubit, fără certuri și pretenții reciproce, atunci sărutul tău în vis nu este de bun augur. Poate te vei reuni din nou, iar relația se va muta la un nivel cu totul nou. Așteaptă-te la o surpriză.
 • Sărut un fost care te bântuie și extrem de enervant în viața reală, înseamnă că comportamentul compulsiv se va opri în curând. Fostul iubit te va lăsa în sfârșit în pace și poți construi în siguranță o nouă relație fericită.

Cu cât trăiești mai multe emoții pozitive într-un vis, cu atât sensul visului este mai favorabil. Prin urmare, amintește-ți dacă sărutul a fost plăcut, cât a durat, ce sentimente ai avut pentru fostul tău iubit:

 • Erau deprimați și supărați – înseamnă că în mod subconștient vrei să reînnoiești relația.
 • Foarte supărat – este o mare ceartă cu tânărul actual.
 • Regretat – în curând comportamentul tău greșit va duce la consecințe negative pentru tine, gândește-te cu atenție la fiecare acțiune.
 • au fost fericiți – in curand te vor parasi amintirile fostului iubit.

Un vis cu un fost iubit este o ocazie de a puncta în sfârșit toate punctele din propriul subconștient și de a închide gestaltul vechii relații. Dacă amintirile nu se lasă, scrie o scrisoare – spune tot ce simți, de ce ești jignit, de ce te bântuie. Scrie până rămâi fără cuvinte, apoi arde foile scrise. Atunci fostul iubit va înceta să viseze și să-și amintească de el însuși.

De ce să visezi un sărut cu un fost iubit sau soț

Unii oameni nu acordă atenție viselor și uită de ele imediat după trezire. Dar cei mai mulți visători sunt încă interesați de ce înseamnă complotul la care au visat noaptea. Fetele și femeile încearcă adesea să înțeleagă de ce visează un sărut cu un fost iubit, dacă el prezice evenimente rele din viața reală. Pentru a înțelege acest lucru, trebuie să aflați ce spun psihologii și interpreții de vise despre astfel de viziuni nocturne.

Opinia psihologilor

Explicând de ce visezi să săruți un fost iubit, psihologii spun că asta indică o relație neterminată cu el. Cel mai probabil, visătorul încă vrea să-și cunoască fostul iubit, trăiește unele sentimente și își amintește de el. Dar atitudinea față de primul nu este întotdeauna pozitivă. O persoană poate visa din cauza experiențelor și a amintirilor proaste.

Trebuie să fii atent la propria ta stare.când se observă emoţii negative în raport cu cele dintâi. Mintea subconștientă poate oferi astfel de vise în mod regulat dacă experiențele datorate relațiilor anterioare sunt tulburătoare chiar și acum.

O legătură invizibilă rămâne între foștii soți atunci când cresc un copil comun. O femeie, care se uită la un copil, își amintește adesea de soțul ei. Dorul și experiențele constante pot provoca apariția frecventă a unor astfel de vise. De ce a fost visat un astfel de episod nu contează. Mai întâi trebuie să-ți analizezi relațiile anterioare și să afli dacă au rămas subestimari în ele.

Când relațiile cu primul se mențin pe o bază amicală, puteți aranja o întâlnire cu el și puteți afla tot ce rămâne neterminat. Va fi mai bine decât să trăiești în fantezii și presupuneri constante.

Dar dacă nu există o astfel de posibilitate, atunci ar trebui să încercați să uitați de trecut și să vă amintiți că viața continuă.

Sunt situații când, datorită unui vis, problemele sunt rezolvate. În el puteți vedea răspunsurile la întrebările dvs. Este important să înțelegem adevăratul sens al somnului. După trezire, trebuie să-ți asculți emoțiile și să analizezi starea.

Interpretarea viselor

Interpretarea viselor explică în diferite moduri de ce visezi să săruți un fost soț sau iubit. Detaliile depind direct de care a fost relația dintre foștii iubiți în realitate. Cele mai comune povești:

 1. Un bărbat din viața reală a mers la altul. Un vis cu un sărut poate avea două semnificații: a existat o subestimare din partea visătorului sau a păstrat sentimente pentru eroul visului ei. Subconștientul este în limb și necesită o relație cu „infractorul”. Dar dacă nu mai există sentimente și se creează un complot similar, atunci, poate, bărbatul își regretă actul și vrea să se întoarcă. Visătorul are dorința de a face un mare scandal la o întâlnire sau de a pune o mască de indiferență.
 2. Dacă femeia adormită a inițiat despărțirea, atunci o astfel de viziune înseamnă că bărbatul încă își dorește o relație, se simte rău fără ea. Într-o astfel de situație, ar trebui să ne așteptăm să se arate cumva.
 3. Când separarea a fost prin dorință reciprocă, visătorul va trebui să-și amintească o afacere uitată care nu a putut fi finalizată din anumite motive. O persoană va izbucni în viața ei, care va sprijini și ajuta.
 4. Dacă crezi cartea de vis, atunci sărutarea unui fost soț într-un vis cu o femeie care l-a înșelat ea însăși este un semn alarmant care avertizează despre o posibilă trădare a cuiva apropiat.

Citeste mai mult:  De ce morții visează prieteni vii

De mare importanță este cine a început să se sărute primul. Dacă visătorul a făcut acest lucru, atunci în viitorul apropiat va trebui să întâlnească pe cineva din trecutul ei. Acest eveniment nu va fi plăcut pentru ea. Dacă fostul partener a devenit inițiatorul sărutului, înseamnă că încă se gândește la femeie și visează să reia contactul cu ea.

Intimitatea cu un fost iubit sau soț prevestește probleme financiare. Ei trebuie tratați filozofic, pentru că în viitor vor plăti pe deplin.

Uneori, un astfel de vis indică faptul că a sosit momentul pentru o investiție financiară profitabilă. Pierderile monetare în această perioadă vor fi minime.

Un vis în care femeia adormită a înjurat tare cu fostul ei iubit, și apoi a început să-l sărute, avertizează despre evenimentele rele de la serviciu. Complotul poate promite o amendă sau o reducere. Este necesar să se acorde o atenție deosebită modului în care se comportă colegii. Cel mai probabil, cineva dorește să-l înlocuiască pe cel adormit. Nu trebuie să căutați imediat un nou loc de muncă după un astfel de vis, ar trebui să așteptați puțin.

Un sărut ușor pe buze spune că, în realitate, visătorul face acte erupții și se comportă frivol. Acest lucru poate duce la probleme: totul va scăpa de sub control, este posibilă cearta în familie. Trebuie să-ți iei afacerea mai în serios.

Sensul emoțiilor

De mare importanță sunt sentimentele pe care o femeie le-a avut într-un vis după un sărut.

Opțiuni posibile și semnificația lor:

 • o bună dispoziție indică faptul că sentimentele și relațiile au fost rezumate;
 • regretul promite un act neplăcut în viața reală, care poate avea un efect dăunător asupra cursului afacerilor;
 • frustrarea prevestește o ceartă cu un partener adevărat;
 • depresia indica o dorinta de impacare cu prima.

Interpretarea visului spune că atunci când o persoană experimentează emoții pozitive într-un vis, atunci i se vor întâmpla evenimente bune în realitate. Chiar dacă o pauză este posibilă, va fi liniștită. Cu emoții negative într-un vis, este necesar să ne așteptăm la schimbări în mai rău, certuri și necazuri.

Detalii suplimentare

Când o fată întâlnește un tip, dar s-a sărut cu fostul ei, asta dă o veste proastă. Din anumite motive, încrederea se va pierde în relația actuală.

Norocul pentru o perioadă nedeterminată se va îndepărta de o fată care a văzut în vis cum fostul ei îl săruta pe altul. Ea nu se va căsători în viitorul apropiat.

Dacă un tip ar fi sărutat cu un fost, ceea ce înseamnă că sentimentele lui nu s-au răcit încă, dar nu are de gând să acționeze încă. În unele cărți de vis, un astfel de vis promite o trădare viitoare.

Sărutări tremurătoare și îmbrățișări cu un fost iubit avertizează despre o întâlnire neașteptată cu el în realitate. Fata va avea șansa să reînnoiască vechea relație. Sunt posibile și evenimente neașteptate și schimbări în viață.

Participă cu ușurință la un vis după un sărut – în curând o femeie va avea ocazia să reînnoiască o relație strânsă cu eroul viziunii sale de noapte. Un semn este considerat favorabil atunci când, după un astfel de vis, apare iritația. Tânărul va dispărea din viața fetei, oferindu-i ocazia să înceapă totul de la zero. Contează și natura sărutului:

 1. Pentru mireasă, un astfel de eveniment cu un fost partener este considerat un semn rău, prevestind o viață de familie nereușită. Dezacordurile pot începe imediat după sărbătoare. Nu este nevoie să compari constant fostul partener cu prezentul, altfel decalajul este inevitabil.
 2. Un sărut pasional, care s-a transformat curând în intimitate, vorbește despre natura temperamentală a fetei. Cel mai probabil, acesta este ceea ce a cauzat despărțirea. Interpretarea visului spune că în sentimente ar trebui să fii puțin mai reținut.
 3. Un simplu sărut sugerează că există probleme nerostite în trecut care nu au putut fi rezolvate.

Credeți sau nu în interpretare, decide visătorul. Dacă o fată a visat să sărute un tip pe care l-a iubit cândva, atunci nimic rău nu o așteaptă în realitate.

În mod similar, subconștientul semnalează că îi lipsește atenția masculină. Nu te gândi la trecut. După ce a încetat să-și mai amintească iubitul, o femeie va putea să arunce o privire diferită asupra vieții ei și va întâlni în curând pe cineva care o va face dezirabilă și iubită.

De ce să visezi un sărut cu un fost iubit

Sărut într-un vis cu un fost iubit: ce înseamnă un astfel de vis?

 • Părerile astrologilor și psihologilor în această chestiune diferă.
 • Ce spun psihologii, la ce visează fostul iubit?
 • De ce visează fostul iubit la care te-ai despărțit? Este totul despre amintiri?
 • Ce să faci după astfel de vise?
 • Dacă fostul iubit visează în fiecare zi?

Fiecare fată a visat cel puțin o dată la fostul ei iubit. Poți să începi o nouă relație, să te căsătorești și să nu menții nicio legătură cu partenerul anterior, să nu-ți amintești de el sau să simți ceva pentru el, dar să-l vezi des sau periodic în visele tale. S-a întâmplat! Te trezești și realizezi că tocmai l-ai văzut – fostul tău! Ce înseamnă astfel de vise și cum să te raportezi la ele? De ce să visezi un sărut cu un fost iubit și cum să te comporți după astfel de vise – să uiți sau să reluezi comunicarea cu un fost iubit?

Citeste mai mult:  Interpretarea visului stiuca mare in apa

Părerile astrologilor și psihologilor în această chestiune diferă.

În cărțile de vis astrologic veți găsi o mulțime de opțiuni pentru a explica acest fenomen și a răspunde la întrebare, de ce visează fostul iubit care s-a despărțit.

 • Fostul tânăr a avut un vis cu o altă fată.

Nu veți fi niciodată împreună.

 • Într-un vis, te despărți de fostul tău.

Noi întâlniri vă așteaptă. În cazul în care în acest moment nu aveți un partener, un astfel de vis poate fi interpretat ca o oportunitate de a întâlni un nou suflet pereche.

 • Îți săruți fostul.

Se va întâmpla ceva care te va surprinde.

 • Un vis în care faci dragoste cu un fost iubit.

La o probabilă ceartă cu tânărul tău actual.

 • Într-un vis, tipul este beat.

Cel mai probabil acum se confruntă cu un șoc emoțional puternic, poate i s-a întâmplat ceva și are nevoie de sprijin.

 • O femeie însărcinată visează la un fost iubit.

Un astfel de vis poate prevesti și o ceartă cu alesul actual. Ar trebui să ai grijă să nu provoci certuri și scandaluri.

 • Fosta nunta.

Acest vis poate însemna probleme în viața ta. Fii atent. Evitați situațiile controversate, inamicii și ofertele rapide.

 • Vacanta cu un fost iubit.

Te poate aștepta o întâlnire plăcută cu o persoană nobilă, care va dezvolta o nouă atitudine. Mai mult, acestea pot să nu fie neapărat relații amoroase, ci și prietenoase, de afaceri etc.

Crezi sau nu astrologie, fiecare fată trebuie să decidă singură. Dacă ești realist din fire și nu iei în serios astfel de explicații și predicții, vei fi mai aproape de punctul de vedere al psihologilor.

Ce spun psihologii – la ce visează fostul iubit?

Părerea psihologilor despre acest tip de vise este fără echivoc – în relația voastră rămâne incomplet. Poate că încă simți ceva pentru fostul tău iubit, îți amintești de el, sentimentele tale nu s-au stins încă sau visezi în secret să-l cunoști.

Pe de altă parte, un astfel de vis nu indică întotdeauna atitudinea ta pozitivă față de primul. S-ar putea să-l visezi și din cauza resentimentelor, a amintirilor proaste și a experiențelor. Dacă adăpostești multă ură, dezamăgire, îndoieli, ar trebui să iei în considerare cu atenție starea ta. Când consecințele relațiilor cu un partener din trecut sunt încă vizibile în viața ta, subconștientul poate transmite astfel de vise destul de regulat. Te-ai despărțit de soțul tău, dar crești un copil comun? Cu siguranță, a rămas o legătură invizibilă și, poate, petrecând cu copilul, tu, fără să observi, îți amintești de el. Gândurile continue, un sentiment de dor provoacă vise obișnuite, care ulterior pot deveni obsesive și pot interfera cu percepția adecvată în viața reală.

Bine sau rău, nu contează. În orice caz, ar trebui să-ți analizezi viața și relațiile din trecut, iar dacă există o subestimare, o afacere neterminată, ai la ce să te gândești. A renunța la trecut nu este întotdeauna rapid și ușor, lucrează pe tine sau contactează un specialist dacă nu poți gestiona singur situația.

De ce visează fostul iubit la care te-ai despărțit? Este totul despre amintiri?

Este important să înțelegeți că nici măcar nu este necesar să vă amintiți în mod specific persoana fostului iubit. Puteți auzi din întâmplare o melodie asociată cu el, vezi în social. rețelele prietenului său, mergeți la o instituție familiară în care ați fost odată împreună și voilà – subconștientul dă un vis gata făcut. Acesta devine cel mai adesea motivul apariției bruște a celui dintâi într-un vis și nu are nicio interpretare.

Ce să faci după astfel de vise?

Dacă nu îți pasă cu adevărat la ce visează fostul iubit și ești mulțumit de cel actual, nu poți face nimic. Poate că astfel de vise vor înceta în cele din urmă. Dar dacă există momente neterminate în relația cu cel dintâi și ești chinuit de a ghici la ce pot visa astfel de comploturi, este timpul să punctezi „și” în aventurile tale amoroase din trecut.

Dacă sunteți prieten cu un fost iubit, este simplu – faceți o întâlnire cu el și vorbiți despre tot ce vă deranjează pe amândoi. Poate te vei simți mai bine. Aceasta va fi o soluție mai bună decât a trăi în presupuneri și fantezie. Dacă acest lucru nu este posibil (conexiunea cu fostul iubit este pierdută sau pur și simplu nu doriți să comunicați), încercați să vă acordați mental și să renunțați la relația voastră din trecut.

În unele cazuri, visele ajută la rezolvarea unei probleme existente, oferă un indiciu și vă pun pe calea cea bună. Visele dau adesea răspunsuri la întrebări fără răspuns – principalul lucru este să îi înțelegeți corect sensul. Ascultă-te după trezire, simți-ți emoțiile și analizează starea.

Dacă fostul iubit visează în fiecare zi?

Când un tânăr vine rar la tine într-un vis, atunci explicațiile pentru aceste vise pot fi ambigue – vei deschide prima carte de vis care apare și, comparând evenimentele, vei afla care este „scurtmetrajul” tău de noapte. mijloace. Dar dacă fostul iubit visează în fiecare zi, totul este clar aici – ori te gândești la el, ori el se gândește la tine. Dacă capul tău nu este plin de amintiri despre el, atunci acest partener din trecut este tot în gânduri despre tine. Dar de ce să ghicesc, întrebați-l direct despre asta! Și, în același timp, află – visezi la el?

În orice caz, încercați să nu vă trageți, să nu inventați prea multe, să nu vă chinuiți cu amintiri. Spune ceea ce nu se spune și îngrijorări – nu vei pierde nimic. Principalul lucru de reținut este că un adevăr amar este mai bun decât o minciună dulce.