Ce înseamnă un avion într-un vis

De ce visezi un avion într-o carte de vis

24 septembrie 2019 la 23:14 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează avionul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visează avionul într-un vis?

Сонник XXI века

De ce visează avionul și ce înseamnă:

Avionul văzut într-un vis este un simbol al împlinirii dorințelor și al împlinirii speranțelor. Un accident de avion este o declarație de dragoste neașteptată. Dacă într-un vis slujești într-un avion sau lucrezi în aviație, înseamnă că toate planurile și visele tale vor deveni realitate, sub rezerva muncii grele și a credinței în steaua ta. Dacă într-un vis călătorești cu avionul, acesta este un semn că planurile tale de anvergură nu vor fi îndeplinite.

Dacă într-un vis ai fost închis într-un hangar în care stau avioanele, asta îți promite succes sau o bunăstare îmbunătățită. Dacă hangarul aeronavei era gol, atunci vă puteți aștepta la dezamăgire și resentimente. Dacă într-un vis vezi un deltaplan, înseamnă că poți avea dificultăți în afaceri; zborul pe el înseamnă că ești într-o dispoziție proastă, vulnerabilitate emoțională crescută, trebuie să te relaxezi și să te calmezi.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce a visat avionul

Visați despre avioane – Un avion care nu poate decola este un simbol al schimbării, suișurilor și coborâșurilor. Interpretarea unui avion care visează depinde de detalii suplimentare.

 • Zbori intr-un avion si te bucuri de calatorie – la locul de munca, actiunile tale vor fi apreciate. Posibila promovare.
 • Văzând într-un vis achiziționarea unui avion – la aventuri, investiții financiare neprofitabile.
 • Dacă întârzii pentru un zbor cu avionul, conform cărții de vis, în realitate, evenimentele vor scăpa de sub control, va veni o serie de ghinion.
 • Am visat la un avion militar zburând deasupra capului – acesta este un semn de probleme iminente. Dar, în același timp, un vis poate indica o perspectivă în afaceri sau creativitate. Merită să fii pregătit pentru noi proiecte.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Avion

Avion – Prin imaginea de vis a unui avion, subconștientul ne oferă un indiciu despre starea noastră psihologică și fizică. Care este transportul din visele tale – vechi sau nou, modern sau demodat, frumos sau urât?

 • A vedea o mulțime de avioane pe cer înseamnă să te temi pentru bunăstarea ta. Poate că, pentru a găsi pacea, este timpul să rezolvăm problemele care au fost amânate pentru mai târziu.
 • A vedea un avion aterizează într-un vis – o anumită etapă a vieții ajunge la o concluzie logică.
 • Dacă decolați într-un avion, lucrurile vor merge în curând.
 • Zborul cu avionul înseamnă dezvoltare spirituală.

Carte de vis romantică

Care este visul avionului

 • Avion – Un vis în care zbori cu un avion are o interpretare favorabilă. În viața ta personală, frâiele guvernului vor trece în mâinile tale.
 • A te vedea ca pilot de avion înseamnă a-l alege pe unul ales dintre mai mulți fani.
 • Accident de avion – la mărturisiri de dragoste neașteptate.
 • Un avion care se prăbușește – pentru a se schimba, poate că străinii vor interveni în viața ta personală.
 • Un avion în flăcări – la probleme în familie, neînțelegeri cu persoana iubită.
 • Avioanele sunt un semn pentru un bărbat căsătorit. Este timpul să vă așezați și să nu vă lăsați duși de femeile de lângă.

Vezi și: de ce visezi la zbor, de ce visezi un elicopter, de ce visezi la aripi.

Cartea de vis intim / E. Danilova

Dacă ai visat un avion

Avion – Dacă ai visat la un avion, un astfel de vis sugerează că relația ta sexuală cu partenerul tău nu depinde de nimeni, totul merge de la sine. Și nu vă transforma dormitorul într-o cabină pentru pilotul unui avion puternic. Nu ar trebui să faci din sex olimpiada, unde toată lumea vrea să iasă în evidență și să obțină o medalie de campion.

Interpretarea visului lui Freud

De ce a visat avionul

 • Avion – Zburând într-un vis într-un avion – ți se pare că viața ta de astăzi este ceva ca o ciornă, care poate fi apoi rescrisă curat. În același timp, din anumite motive, nu ții cont de faptul că ai o singură viață, iar anii zboară cu o viteză groaznică. Gândește-te la asta în timpul tău liber.
 • A vedea într-un vis o urmă lăsată de un avion pe cer înseamnă că în curând vei pierde ceea ce este foarte important pentru tine acum. Dar cel mai ofensator va fi că tu însuți vei depune toate eforturile pentru a te asigura că totul este bine. Probabil, cealaltă jumătate a ta va dori să se relaxeze pe o parte, așa este interpretat acest vis de cartea de vis.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce visează avionul?

 • Avion – Zborul cu avionul este o veste bună.
 • Dacă visezi că zbori cu un avion, înseamnă un drum și o boală.
 • Zborul cu avionul este fericire, succes la muncă și studiu.
 • Pe măsură ce visezi că zbori într-un avion, va fi un fel de bucurie.
 • Zboară cu avionul: o persoană crește; suflet bătrân – tânăr, sufletul crește; va fi gloria.
 • Zborul cu avionul este o creștere a muncii.
 • Sus, spre cer, să te urci într-un avion – să fii în munca de zi cu zi.
 • În timp ce zbori, aceasta este măreția, bogăția; soarta prevestește un an lung și sănătos, după cum raportează predictorul cărții de vis.

Dream interpretare Tsvetkova

Avion – Îndeplinirea dorințelor, îndeplinirea pretențiilor; te descurci singur – o schimbare bruscă cu împlinirea dorințelor, dacă nu ar exista o catastrofă.

ABC-ul interpretării viselor

A visa la un avion, ce înseamnă?

Avionul – Simbolizează neînfricarea, viteza schimbării, împlinirea dorințelor sau prăbușirea unui plan. Imaginea unei farfurii zburătoare, a unui OZN pe cer este personificarea luminii interioare, descoperirea unor noi cunoștințe neașteptate. Zborul cu avionul este o schimbare rapidă. A întârzia la un avion este o teamă de schimbare. A fi pilot înseamnă a câștiga dreptul de a dispune de alții. Un avion în cădere (OZN, navă spațială) – interferența extraterestră vă va perturba viața.

Manual de vis de David Loff

De ce a visat avionul

 • Avion – Zboară într-un avion. Un astfel de vis poate fi atât obișnuit, cât și indicativ în același timp, deoarece unii oameni sunt calmi în privința zborului, în timp ce alții se tem îngrozitor de ei. De exemplu, toți fanii fotbalului din America știu că celebrul comentator John Madden nu zboară niciodată în avioane – el călătorește prin țară cu autobuzul. Mulți îi împărtășesc temerile, deși noaptea ar putea visa să zboare. În acest caz, este o încercare de a depăși temerile iraționale.
 • Zborurile cu avionul pentru cei care dorm sunt pline de aventură. Sentimentul de încântare îmbătătoare este de obicei cauzat fie de zborul în sine, fie de viteza amețitoare și de conștientizarea modului în care CĂLĂTORIA aeriană aduce împreună cele mai îndepărtate colțuri ale pământului. În plus, este posibil să experimentați anxietatea care vine cu gândirea la potențialele pericole asociate călătoriilor, cum ar fi deturnarea. În acest caz, este posibil să faci față cu brio situației.
 • Gestionați un avion. Există diverse opțiuni pentru a te vedea pe tine (sau pe altcineva) ca pilot. Ai încredere în tine atât în ​​vis, cât și în realitate? Dacă pilotați un avion, atunci veți putea ține situația sub control în realitate. Dacă avionul se prăbușește și se prăbușește, înseamnă că în viață nu te simți suficient de încrezător și, după cum ți se pare, nu îndeplinești cerințele.
 • Cine se află la bordul aeronavei? În viața reală, ești responsabil pentru acești oameni, ai anumite obligații față de ei, iar controlul tău asupra aeronavei arată cât de bine faci față îndatoririlor tale.
 • Ce sentiment – încredere sau responsabilitate crescută pentru soarta oamenilor – prevalează în timpul zborului cu un avion? Ce simt alți pasageri în legătură cu prezența ta – te acceptă, te ignoră sau te disprețuiește?

Citeste mai mult:  În fiecare zi, tipul visează

Cartea viselor esoterice

Avion – Zborul cu un avion în treburile tale necesită o abordare mai creativă, marcați timpul. A fi curajos în timpul unui accident de avion nu va ajuta decât în ​​cauza ta. Fă un pas! A vedea un avion pe cer este un semn al unor evenimente decisive, fatidice pentru tine. Pe pământ ești încetinit de oameni prea precauți, lași.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea avionului din visul tău

Avion – Un avion care zboară pe un cer senin este un semn al împlinirii dorințelor. A vedea unul care căde este așteptări zadarnice. Să zbori singur cu avionul – recunoaștere, succes, dacă ai aterizat cu succes.

De ce visează avionul

Psihologul a asociat avionul în vis doar cu momente neplăcute. Deci, zborul prin cerul nesfârșit prezice o căsătorie nereușită; jos deasupra solului vorbește despre afecțiuni sau situații dificile; deasupra apei noroioase simbolizează intrigile inamicilor care pot interfera cu treburile tale personale; visează la probleme serioase asupra ruinelor, dar vor fi de scurtă durată dacă într-un vis ruinele alternează cu spații verzi.

A vedea soarele în timpul zborului înseamnă a îmbunătăți viața. Pur și simplu nu te poți relaxa – răul va încerca să-ți pătrundă viața.

Dacă avionul s-a ridicat atât de sus încât poți vedea Luna și alte corpuri cosmice, atunci problemele vor veni nu numai în viața ta, ci și în întreaga lume.

Căderea căptușelii este un semn extrem de rău, prevestește o mare problemă. Ea nu va veni la tine dacă te trezești în momentul accidentului.

Zborul promite o călătorie lungă. Vă va oferi o mulțime de impresii și vă va încuraja să călătoriți în lume mai departe. Este posibil să fii pregătit pentru o călătorie în jurul lumii. Dar dacă în timpul mișcării avionul începe să piardă din altitudine, atunci teste serioase vor cădea în fața ta. Fii mângâiat de gândul că, oricât de greu ar fi, te poți descurca cu totul.

A fi martor la un accident de avion este un semn rău. Urmează un accident de avion, în care un număr mare de oameni vor muri. Vinovatul tragediei va fi pilotul trimis de diavol.

De asemenea, nu este foarte bine dacă există o mulțime de avioane într-un vis. Acesta este un simbol al prăbușirii speranțelor. În viitorul previzibil, nu veți putea întemeia o familie puternică și fericită și nici nu veți putea obține prosperitate materială și o poziție bună în societate.

În înțelegerea lui Freud, avionul este un simbol falic. Prin urmare, zborul este un act sexual. Daca avionul este nou, frumos, foarte confortabil inseamna ca esti intr-o forma buna si totul e bine cu tine in sfera intima. Problemele din acesta sunt raportate de o aeronavă veche sau de transport. Dar un avion militar este un semn al stimei de sine umflate, de fapt, în sex nu ești atât de bun pe cât crezi sau vorbești despre asta.

Urma avionului pe cer avertizează – în ciuda faptului că faci toate eforturile pentru ca totul să meargă bine, ceva nu merge clar în relațiile cu a doua jumătate. Poate vei deveni o victimă a trădării.

Explicația semnificației unor astfel de vise depinde de modul în care vă simțiți despre călătoriile cu avionul în viața reală. Dacă provoacă frică și panică, atunci visul despre avion este o reflectare a încercărilor tale de a-ți depăși temerile inexplicabile și uneori fără temei.

Ce emoții ați trăit în timpul zborului într-un vis? Delight spune că totul va deveni așa cum ar trebui, vei fi eliberat și noi orizonturi se vor deschide înaintea ta. Anxietatea promite diferite tipuri de pericole.

Te-ai văzut ca pilot de avion? Cum te vei simți și te vei comporta în timpul călătoriei, așa te vei descurca în realitate. Managementul competent și încrezător liniștește – vei putea analiza circumstanțele vieții și vei prelua controlul asupra situației.

Un accident de avion este o reflectare a îndoielii tale, care interferează cu afacerile. Lucrează asupra ta.

De ce visează avionul?

Vă invităm să luați în considerare modul în care puteți interpreta un vis în care există un avion, zboruri și alte situații asociate cu acest tip de transport conform cărților de vis populare.

Care este visul avionului – cartea de vis a lui Miller

Unul dintre cei mai, poate, cei mai autoritari interpreți ai viselor, Gustav Miller, credea că deplasarea în vis pe orice formă de transport ar trebui interpretată ca o dorință subconștientă de dezvoltare internă.

Pentru a interpreta în mod corect sensul acestui vis, trebuie să analizăm nu numai situațiile care vor urma, ci și cele care au precedat acest vis. Nu degeaba subconștientul a oferit informații că este necesar să se schimbe orice atitudine de viață care interferează cu procesul de auto-dezvoltare.

Cartea de vis a lui Wangi – un avion într-un vis

Vanga, o clarvăzătoare din Bulgaria, care este cunoscută în întreaga lume pentru predicțiile ei, în interpretarea unui vis cu prezența unui avion (zboară într-un avion), provine din situații specifice – un avion care zboară, un avion în cădere sau un avion care își schimbă cursul.

Cele mai multe dintre ele sunt interpretate ca abordarea schimbărilor în viață, care pot fi și teste de forță. Situații diferite, interpretări diferite. Și nu întotdeauna o situație proastă într-un vis (avionul a început să scadă brusc) poate vorbi despre evenimente rele din viață (o persoană a întâlnit circumstanțe neprevăzute, dar a găsit o cale de ieșire din situație).

interpretarea lui Freud

Dacă ne întoarcem la sursa originală, în cartea sa Interpretarea viselor, celebrul psihiatru austriac a dat o justificare detaliată că visele noastre sunt un fel de reacție la experiențele relevante din viață.

De asemenea, crede că în visele lor oamenii retrăiesc adesea diverse situații din copilărie – bune sau rele. Prin urmare, interpretarea unui vis cu prezența unei aeronave în el rezultă din aceste considerații.

Citeste mai mult:  Dacă fostul soț visează ce înseamnă

Freud sfătuiește să noteze imaginile din vis și să le compare cu evenimentele ulterioare. Sau poate, dimpotrivă, ceva din ultimele zile te-a influențat atât de mult încât imaginile copilăriei și tinereții au prins viață în memoria ta, iar subconștientul ți-a oferit o interpretare sub forma unui avion care zboară în sus – ca simbol al anumite speranțe, așteptări.

David Loff – la ce a visat avionul?

Renumitul psiholog David Loff sugerează să luați în considerare apariția unui avion într-un vis, pornind de la atitudinea dumneavoastră față de zbor în viață:

Dacă unei persoane nu îi este frică să zboare, atunci un vis cu prezența unui avion este o imagine comună pe care subconștientul a dat-o pe baza informațiilor primite de creier (poate că reclama era despre avioane sau filmul a fost vizionat).

Dacă o persoană din viața reală se teme de călătoriile aeriene, atunci a vedea un avion într-un vis înseamnă că, în realitate, încearcă să facă față unor temeri, griji cu privire la rezultatul oricărei situații.

Cartea de vis ezoteric – interpretarea somnului cu un avion

Ezoterismul este o doctrină care pune în ordine sufletul (prin analogie cu matematica, care direcționează gândurile în direcția corectă). Visele, conform ezoteriştilor, sunt indicii care sunt date unei persoane de sus. După ce a descifrat aceste indicii, o persoană va alege direcția potrivită pentru calea vieții sale.

A vedea un avion într-un vis (interpretare ezoterică) este necesitatea unei acțiuni decisive, precum și o condiție prealabilă pentru dezvoltarea creativității.

După cum se poate vedea din interpretările de mai sus ale somnului, care implică viziunea unui avion, orice vis asociat cu acesta este nevoia de a schimba ceva în viață. Poate fi nevoia de a depăși fricile interioare, nevoia de a dezvolta un potențial ascuns la care nici măcar nu te-ai gândit.

accident de avion de vis

În orice caz, a vedea un accident de avion într-un vis este un semn, dar semnul nu este întotdeauna alarmant, ci pur și simplu un avertisment. Aici trebuie să analizați fiecare detaliu al acestui vis:

 • O față familiară în avion – este necesar să analizăm toate situațiile în care au întâlnit această persoană. Un vis este un avertisment despre cum să te comporți cu această persoană în viitor.
 • Văzându-te într-un avion – dificultățile care se așteaptă pe calea vieții (deseori neașteptate).
 • Un accident cu un rezultat reușit – aceeași situație așteaptă în viață (vor fi unele dificultăți, dezamăgiri, dar până la urmă totul se va decide în favoarea ta).
 • Priviți accidentul, nu participați – orice schimbare în viață pe care nu le puteți influența în niciun fel. Mai des cu un rezultat reușit.

De ce visezi să întârzii la un avion

Privește în vis cum întârzii la un avion – pentru a fi avertizat de orice eveniment. Uneori bine, alteori nu atât de bine. Mulți interpreți de vise sfătuiesc să determinați semnificația unui astfel de vis chiar și în funcție de faza lunii – un vis în faza de creștere indică birocrație în rezolvarea unor probleme, rezolvarea problemelor vieții, iar același vis în faza de scădere garantează un rezultat pozitiv. cât mai repede posibil.

Pentru fete, acestea sunt posibile necazuri sau o ceartă cu persoana iubită.

Pentru un carierist – avertisment pentru a fi atent, unul dintre colegi și-a pus ochii și pe aceeași poziție ca și tine.

Ce înseamnă dacă un avion explodează într-un vis

Explozia unui avion, ca un alt tip al catastrofei sale, mărturisește dificultățile care te așteaptă (cartea de vis a lui Felomen). Și pentru a depăși aceste dificultăți, va trebui să depui toate eforturile, dar nimeni nu garantează un rezultat pozitiv.

A visat o mulțime de avioane

A vedea un număr mare de avioane (conform lui Miller) pentru un bărbat este considerat un avertisment clar pentru a reduce numărul femeilor sale, altfel pot apărea probleme în familie sau cu alți iubiți.

Cumpărați un bilet de avion

A vedea un astfel de vis înseamnă a te strădui pentru schimbare. Aceasta poate fi o schimbare de peisaj (dorința de a călători) sau nevoia de schimbări drastice în viața personală.

De ce visezi un avion pe pământ

Avionul de la sol este orice obstacol din lateral. Aceasta poate fi o persoană care complotează, poate fi orice circumstanță care împiedică dezvoltarea planurilor dumneavoastră.

Decolare într-un avion într-un vis

Un avion care decolează vorbește despre imposibilitatea unor dorințe. Merită să vă revizuiți planurile și să le legați de viața reală, astfel încât să se transforme din fantezii în dorințe realizabile în mod realist.

Dacă o mulțime de avioane decolează într-un vis, atunci puteți lua o poziție de așteptare și de a vedea – decizia va veni de la sine.

Interpretarea viselor – avioane militare

A vedea o aeronavă militară în vis (ca orice altă tehnică) este un avertisment despre agresivitatea excesivă, cu care încerci să-ți atingi scopul, nevoia de a găsi o soluție de compromis.

Dar, să te vezi lângă navigator sau căpitan – dă o teamă subconștientă de dificultățile care au apărut, dorința de a te ascunde în spatele altora.

Ce înseamnă dacă visezi un avion de pasageri

Există diferite opțiuni aici: dacă decolează – așteptați vești interesante, aterizați – așteptați dificultăți, zburați cu un avion de pasageri – este posibil un succes major al angajamentelor dvs.

De ce visezi un avion mare sau unul mic

Un avion mare într-un vis simbolizează urmărirea idealului. Dacă într-un vis zburați cu un avion mare, poate că cele mai îndrăznețe planuri se vor împlini.

Un avion mic poate însemna și succes, dacă nu unul mare, ci o întreprindere profitabilă. Mai ales dacă te vezi în vis ca proprietarul acestei aeronave.

Subiect interesant:

Autoarea articolului este LadyElena

Așteptăm comentariile și evaluările dumneavoastră – acest lucru este foarte important pentru noi!

Interpretarea viselor: de ce visează avionul, pentru a vedea avionul într-un vis, ceea ce înseamnă

Interpretarea visului lui S. Karatov

De ce visezi un avion într-o carte de vis:

Avion, elicopter – am visat un avion zburător – asta vă prezice împlinirea dorințelor, împlinirea speranțelor.

Pentru a vedea că zburați singur cu avionul – atunci veți avea o schimbare bruscă a destinului în bine, dar în cazul în care nu a existat un dezastru.

Văzând că zbori într-un avion ca pasager te va conduce de departe.

Zboară repede la locul respectiv cu avionul – vei avea o scurtă fericire.

Vezi și: de ce visezi să zbori, de ce visezi un elicopter, de ce visezi un pilot.

De ce visează avionul?

Avion, elicopter – A vedea că zburați într-un avion este o tensiune și o situație dificilă. Dar este și un simbol al norocului – vă vor ajuta. Principalul lucru este că avionul într-un vis nu se prăbușește.

Dacă ai visat cum zboară un avion și mai ales decolează, acesta este un succes pentru alți oameni. Întreprindere periculoasă. Gândește-te bine înainte de a începe.

Citeste mai mult:  Care este visul unei femei în rochie de mireasă

Interpretarea visului lui V. Melnikov

De ce visezi un avion într-o carte de vis:

Avion, elicopter – Văzând că zburați într-un avion de porumb ponosit, suferind de greață și vorbărie – acest lucru se datorează faptului că ați trecut puțin peste o petrecere și, prin urmare, interpretarea sa se reduce la murături de castraveți sau un pahar de ceai tare cu lamaie si aspirina .

Pentru a vedea că intri într-o relație intimă cu un pilot chiar pe scaunul său de pilot, din care avionul fie coboară, fie se grăbește în sus – asta vorbește despre pasiunea naturii tale și despre dorința nesatisfăcută.

De ce visează avionul – analiza visului:

Avion, elicopter – – Am visat la o urmă lăsată de un avion pe cer – atunci vei pierde ceea ce este foarte important pentru tine acum.

Și asta în ciuda faptului că vei depune toate eforturile pentru a te asigura că totul este bine. Poate că „a doua jumătate” a ta va dori să se relaxeze „în lateral”.

Interpretarea viselor pentru fete

De ce visezi un avion într-o carte de vis:

Avion, elicopter – Zburând în vis într-un avion – probabil că îți dorești foarte mult să vizitezi un oraș despre care ai auzit multe, dar, din păcate, visul rămâne totuși un vis. Veți putea vedea acest oraș cu ochii tăi puțin mai târziu. Dacă într-un vis ai văzut un avion de departe, înseamnă că o persoană pe care nu ai văzut-o de mult timp va veni în curând să te viziteze și, poate, ești deja complet disperat să-l cunoști.

De ce visează avionul, interpretare:

Avion – Zbor într-un vis într-un avion: ți se pare că viața ta de astăzi este ceva ca o ciornă, care poate fi apoi rescrisă curat. În același timp, din anumite motive, nu ții cont de faptul că ai o singură viață, iar anii zboară cu o viteză groaznică. Gândește-te la asta în timpul tău liber. Există un alt sens al unui astfel de vis: afacerea ta va prospera.

A vedea o urmă lăsată de un avion pe cer înseamnă că în curând vei pierde ceea ce este foarte important pentru tine acum. Și cel mai ofensator va fi că tu însuți vei depune toate eforturile pentru a face acest lucru. Probabil, „a doua jumătate” a ta va dori să se relaxeze „în lateral”.

Visul în care ești proprietarul avionului este un semn că îți poți pierde toți banii. Prin urmare, nu asculta sfaturile stupide ale prietenilor, ci bazează-te pe intuiție pentru a-ți plasa cu succes capitalul, chiar dacă acesta este foarte mic.

De ce visezi un avion într-o carte de vis:

Avion, elicopter – A vedea un avion înseamnă că viața ta se va schimba în curând, este foarte posibil să pleci într-o călătorie. Dacă ai visat la un avion care zboară pe lângă tine (deasupra ta), atunci în viața reală te vei confrunta cu dificultăți și pericole.

Dacă un astfel de vis a fost un vis al unei femei care era pe cale să se căsătorească, atunci poate însemna că nunta va fi supărată.

Dacă ai visat cum zbori cu un avion, atunci te poți aștepta ca afacerea ta să meargă în sus în viața reală și vei putea folosi diverse circumstanțe favorabile în avantajul tău.

Pentru a vedea că ai plecat într-un zbor lung, atunci în realitate te vei apuca de o afacere care va necesita o investiție uriașă de timp și efort, dar rezultatul nu te va mulțumi.

Să lupți, De ce visează un avion care cade – Dacă ai visat că te-ai prăbușit într-un avion, atunci așteaptă-te la probleme mari în realitate.

Pentru a vedea că zburați singur cu avionul, atunci în realitate viața personală se va îmbunătăți, veți avea un număr mare de fani (fani), printre care vă veți putea găsi sufletul pereche.

Ai avut un vis în care înțelegi că avionul zburător îți aparține, apoi în realitate te vei confrunta cu pierderi financiare uriașe, în care doar tu vei fi de vină, sau mai bine zis neatenția și nesăbuința ta.

Ce înseamnă să vezi un avion într-un vis?

Aeronavă (Vezi și Zbor) – Scurtă interpretare: călătorie; înălţime; cucerește înălțimile Expresie populară: pe aripile nopții; a pierde cumpatul; așteaptă în aripi; aterizare lină; arunca ceva pe cineva; plutește chiar în brațele tale.

Dacă tu sau cineva apropiat vei merge undeva cu avionul, un astfel de vis poate fi o reflectare a gândurilor tale. În caz contrar, un astfel de vis vorbește despre dorința de a provoca forțele naturii cu ajutorul tehnologiei.

Ce se întâmplă exact într-un vis? Zbor drept sau nu? Mai zburați sau pe cale să faceți o aterizare de urgență? Te simți confortabil în avion sau ți-e frică? Oamenii visează adesea că pierd avionul lor. Dacă și tu ai avut un astfel de vis, stabilește dacă ești îngrijorat din această cauză: experimentezi un sentiment de eliberare sau înțelegi că ai ratat totul?

Cu cine zburați împreună într-un vis? Vrei să închei relația cu această persoană? Dacă acesta este colegul tău, poate vrei să găsești un alt loc de muncă.

Avionul aterizează în visul tău? Este o aterizare moale sau neuniformă? Poate că ceva coboară brusc chiar la picioarele tale?

Ce este acest avion? Modern și rapid sau decolorat și vechi? Răspunsul la această întrebare vă va spune unde vă aflați în viață chiar acum.

Oamenii cărora le este frică să zboare pot visa la un accident de avion. Pentru ei, un astfel de vis este doar întruchiparea fricilor despre care ei le cunosc, așa că nu lasă o amprentă asupra stării lor emoționale. Dacă într-un vis masca ta de oxigen zboară, înseamnă că înainte de a te ocupa de problemele altora, trebuie să le rezolvi pe ale tale.

În cele din urmă, a visa la un avion poate însemna pur și simplu că este timpul să iei o vacanță.

Interpretarea visului lui S. Karatov

De ce visează avionul:

Pentru a vedea că s-au urcat într-un avion sau într-un avion de-a lungul pasarelei – atunci te așteaptă o afacere de succes.

Am visat la o scară până la avion – atunci vei avea un zbor reușit.

Interpretarea viselor pentru fete

De ce visezi un avion într-o carte de vis:

Dacă mergi de-a lungul scării și fără niciun motiv se întoarce, atunci, în realitate, te vei găsi foarte curând într-o situație neplăcută și nu vei putea ieși din această poveste fără ajutor extern.

Dacă unul dintre prietenii tăi a căzut din avion și tu îl ajuți, atunci în viața reală unul dintre prietenii tăi va avea nevoie de ajutorul tău.