Bate o persoană într-un vis ce înseamnă asta

Am visat că batem o persoană: cum interpretează ei din cărțile de vis

Visele noastre sunt uneori surprinzătoare nu numai cu scenarii nocturne neobișnuite, ci și cu acțiuni care sunt considerate un avertisment cu privire la evenimentele viitoare ale existenței reale. Cum să interpretezi corect un vis în care visătorul a avut șansa de a învinge o persoană, de ce visează o astfel de acțiune? Potrivit celor mai cunoscute cărți de vis, evenimentul poate avea o dublă semnificație, așa că este important să nu ratați detaliile incidentului nocturn.

Interpretare generală cu clarificarea detaliilor

Sarcina viselor nocturne este de a ajuta o persoană să-și construiască o viață corect în realitate, astfel încât simbolurile viselor sunt uneori destul de neobișnuite. Pentru a înțelege de ce visezi să bati o persoană, trebuie să-ți amintești ce fel de viziune de noapte a fost:

 • un incident frivol cu ​​o luptă avertizează asupra reconcilierii cu cineva în realitate;
 • dacă încăierarea a fost lungă – problemele iminente nu pot fi evitate;
 • certuri în familie prevestesc o răcire a nemulțumirilor.

Chiar și la trezire, nu este întotdeauna posibil să te recuperezi imediat după o viziune stresantă, trezește întrebarea ce înseamnă un astfel de scenariu de iluzie de noapte. Cea mai frecventă interpretare a imaginii este nemulțumirea față de situația actuală din realitate, dai prea multă energie.

Imaginile principale ale visului

Înainte ca memoria să șteargă amintirile visului, este important să clarificăm cine a trebuit să fie bătut.

 • Dacă o femeie a fost bătută conform scenariului, trebuie să-ți amintești cine a fost pentru tine. Un vis despre a-și bate soția indică o lipsă de atenție față de ea. A-ți învinge rivalul într-un vis, a o pălmui este interpretat ca teama ta de superioritatea ei în realitate, astfel încât subconștientul difuzează o imagine a pedepsei.
 • Dacă un bărbat a devenit victima agresiunii tale nocturne, amintește-ți cine este pentru tine. O palmă peste noapte pe fața unui soț sau partener de relație apropiată este un indiciu al unui conflict nerezolvat. În subconștient, încă ești atașat de o persoană, lasă-l să plece, este mai bine să te iertați unul pe celălalt și să vă împrăștiați pașnic în realitate.
 • Dacă un copil necunoscut a devenit obiectul acțiunilor tale formidabile, acesta este un semnal din subconștient că ești prea serios în timp real. Imaginea ta interioară este ascunsă prea adânc, ceea ce te lipsește de credința în minuni și de multe dintre bucuriile vieții. Dacă într-un vis s-a întâmplat să nu bată o persoană, ci un animal, în realitate va fi posibil să faci față majorității problemelor și pericolelor.

Rănirea unui străin de orice gen poate fi considerată un simbol al agresiunii viitoare, acesta este un avertisment figurativ pentru visător cu privire la inferioritatea sa. Iluziile femeilor de a-și bate propriul soț sunt interpretate de unele cărți de vis ca un semn al noilor cunoștințe și întâlniri în lumea reală.

Studiu detaliat al evenimentelor iluzorii

După ce ați elaborat imaginile principale ale somnului, treceți la clarificarea detaliilor secundare pentru a obține o interpretare specifică a scenariului nocturn:

 • baterea unui copil promite profit, dacă este fiul visătorului – noroc, dacă agresivitatea este îndreptată asupra fiicei, ea se va căsători în curând;
 • nu a bate, ci a vedea într-un vis o persoană bătută, care s-a dovedit a fi visătorul însuși, este un semn al favorii viitoare a sorții;
 • acțiunile inestetice în timpul viselor nocturne în legătură cu un subordonat se transformă în realitate noroc și vești bune;
 • dacă ați avut șansa de a vă tortura propria soră într-un vis, ar trebui să vă așteptați la un colaps al speranțelor, dacă un frate – întărirea legăturilor cu rudele;
 • acțiunile indecente în relație cu un prieten indică nevoia de sfat, în raport cu inamicul – la noroc neașteptat.

O interpretare interesantă poate fi găsită în Cartea de vis pentru femei. Într-un vis, un clovn din arena circului trebuie să-și bată tovarășul de arme cu o armă gonflabilă, iar persoana este plină de lacrimi false. Contemplatorul unei astfel de iluzii ar trebui să aștepte în realitate să atingă înălțimile dorite, în ciuda oricăror obstacole.

Cât de celebri interpreți ai viselor descifrează agresivitatea iluzorie

Interpretarea visului lui Freud

În lumina celebrei teorii a unui doctor în psihologie, interpretarea violenței fizice într-un vis este prezentată ca o dorință de intimitate sexuală. Un astfel de scenariu avertizează visătorul despre tulburările mintale, tendința spre sadism și fobii și obsesii. Descifrarea violenței într-un vis după Freud depinde de natura acțiunilor efectuate:

 • dacă visătorul însuși a avut șansa să bată o persoană, dar una neînsuflețită, să lovească cadavrele animalelor, cartea de vis indică o tendință la necrofilie;
 • dacă îl înving însuși pe contemplatorul imaginii de noapte și îi place, atunci persoana are tendința la masochism în timpul actului sexual;
 • pedeapsa copiilor prin bătaie într-un vis este interpretată ca o sete de plăcere prin mulțumire de sine.

Despre ce avertizează cartea de vis ezoteric

O fantasmagorie de noapte imparțială este interpretată ca nevoia de a elibera emoții negative, dar ceilalți din jurul tău pot suferi din cauza furiei tale. Cine în visul tău este bătut:

 • contemplatorul iluziei este bătut – are nevoie de odihnă pentru a scăpa de frici și fobii;
 • a bate singur o persoană – la pierdere și a contempla o luptă – la reconciliere;
 • a bate o soție avertizează asupra infidelității ei, copiii – promite necazuri.

Majoritatea surselor care descifrează situația când într-un vis trebuie să vezi sau visătorul însuși bate o persoană sunt unanime în interpretarea lor. O astfel de imagine este un indiciu subconștient despre necesitatea de a controla eliberarea negativității în realitate.

Cum interpretează alte cărți de vis un act negativ

 • Potrivit compilatorilor Colecției de cărți de vis, agresiunea nocturnă promite victoria sa vinovată asupra dificultăților de veghe. Tortura animalelor se va transforma în dor și descurajare, iar ouă sparte – o pierdere. Dacă o soție visează că își bate soțul, el o iubește sincer.
 • Cartea de vis a văzătorului Vanga interpretează imaginea cu palme. Dacă visătorul primește o lovitură pe obraz, indică dependența lui de mediu; în realitate, o persoană ar trebui să se afirme. Dacă cel care doarme însuși dă palme în față, toate planurile sale vor eșua.
 • Interpretarea poveștii de noapte conform cărții de vis a lui Miller este în mare parte negativă. Omul de știință-analist a considerat somnul agresiv drept un prevestitor al bolii. De ce visezi să bati o persoană? Phantasmagoria avertizează asupra pericolului unui atac, probleme familiale, încercări grave în realitate.

Interesant, spre deosebire de interpretările negative ale tratatelor celebre, în Interpretarea viselor secolului XXI se poate găsi o explicație pozitivă a viselor nocturne. A provoca vătămări corporale subordonaților într-un vis indică subordonarea lor în realitate, bătaia unui soț prevestește un nou prieten.

Citeste mai mult:  De ce visezi la o înmormântare a unei persoane vii cunoscute

Dacă ai de gând să descifrezi fantasmagoria nopții, verifică cartea de vis în care zilele devin realitate. Citiți sfatul înțelept al faimosului tratat, dar nu-l lua la inimă dacă interpretarea vă supără. Aceasta nu este o propoziție, ci doar una dintre cotiturile din drumul vieții, dar imaginea sorții o scrii singur.

De ce visezi să lovești cartea de vis

18 octombrie 2019 la 17:17 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Beat citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Bate într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Сонник XXI века

De ce visezi la bătaie și ce înseamnă:

Beat – Într-un vis, bate subalternii – la ascultarea lor, bate o soție – la trădarea ei, bate soțul ei – la un nou prieten, o surpriză plăcută, o descoperire; bate, bate cu un băț – la o prietenie puternică. Ești bătut de viu – spre fericirea familiei, toate lucrurile bune. Morții te bat – la necaz, dor.

Sonnik Miller

De ce visezi la bătaie într-un vis?

Beat – Un vis în care o persoană supărată te bate nu este de bine; sunt prevăzute dezacorduri în familie. A bate un copil – vei câștiga un avantaj față de o altă persoană într-un mod ignobil; ai putea fi aspru cu copilul.

Cartea de vis veche franceză

De ce visezi la bătaie, interpretare:

Beat – Dacă ai visat că lovești pe cineva, visul te avertizează să-ți rețină impulsurile, altfel te poți răni. A-ți bate soțul într-un vis este un semn că dragostea lui pentru tine este sinceră și profundă. A-ți bate iubitul (iubitul) într-un vis este un prevestitor al faptului că afecțiunea ta secretă va fi dezvăluită în curând altora.

Dream interpretare Tsvetkova

Beat – Într-un vis, bate pe cineva – la o decizie corectă, reconciliere și consimțământ personal; a fi bătut este frică.

Veche carte de vis

Am avut un vis – Beat

A bate pe cineva înseamnă a-ți transfera forța, banii, potența către altul. A bate subalternii este ascultare. A bate o soție – a o schimba. Beat mama – îngrijorează-te pentru ea, pentru ea. A bate bolnavii este sănătatea lor. A învinge străinii este răutatea lor împotriva ta. A împinge un trecător, a bate este o inovație. A da cuiva fără pauză este o bucurie la serviciu. Dă o palmă în față, bate-l în față – ceartă-te cu soția lui. Faceți clic pentru a oferi – o nouă relație (nouă cunoștință). Ciupiți – calomnie (avuție). Scărpinatul este o pierdere. Să-i învingi pe mummeri este o surpriză. Învingerea evreilor este un drum. A bate un soț este un nou prieten (o surpriză plăcută). A bate cu un băț este prietenie.

Interpretarea viselor de la A la Z

De ce visezi la Beat?

Beat – Dacă cineva te bate într-un vis, aceasta este o tulburare de familie. Dacă soțul tău bate, înseamnă că greșelile pe care le-ai făcut vor provoca confuzie și frământări în familie, neînțelegeri și condamnarea ta de către gospodărie. A fi bătut de prieteni este pentru bunăstare. Pentru a vedea cum este bătut altcineva – va trebui să regreti ceva. Pentru a experimenta într-un vis dorința de a învinge pe cineva – aștepți o oportunitate de a te răzbuna pe cineva.

Urmărirea unei lupte în care ambele părți se bat reciproc cu succes egal va trebui să fii martor în instanță. A te bate într-un vis înseamnă că, în realitate, îți vei atinge pe deplin obiectivul. A bate copiii înseamnă a face greșeli grave în creșterea lor. Bătaia animalelor – la boală, tristețe și pierdere. A bate câini este loialitate, de la o pisică – trădare, a bate un șarpe este victorie. Muște de bătaie – pace în familie, consimțământ între soți, dragoste fericită pentru cei singuri. Dacă ești bătut cu un băț și țipi în același timp, asta prevestește zvonuri false. A bate pe cineva cu un băț – îți vor cere sfaturi, pentru care ulterior își vor exprima recunoștința. Bate vasele – calomnia nu îți va distruge bunăstarea.

Cartea de vis astrologic

Bate pentru a vedea ce înseamnă?

A bate pe cineva – vei fi respectat pentru curajul, puterea și curajul tău. Dar a bate o femeie sau copii este un exces de putere și un act ticălos. Marte și Jupiter.

Interpretarea viselor Feng Shui

Beat: interpretarea imaginii

A bate pe cineva este spre lauda oamenilor. Dacă ai visat că un străin te bate – spre înfrângere și dezastru. Dacă ți-ai văzut amanta cu liliac – spre iubire veșnică. Dacă ai văzut un câine bătut, prietenii tăi fideli se îndoiesc de tine. Pentru a vedea o pisică bătută – un vecin te va defăima. A te bate în piept – la pierderea unei rude.

Dacă bateți la podea – la o promovare (pentru un falimentar, acesta este un vis bun). Dacă ai fi bătut până la moarte – necazurile și durerea se vor termina în curând, la o viață fericită. Dacă ordoni cuiva să bată o altă persoană până la moarte, atunci această persoană va fi prietenul tău de încredere. Dacă pacientul vede un astfel de vis – la o recuperare rapidă.

Culegere de interpretări ale lui Zhou-Gong

Bate pe cărți antice chinezești:

Beat – Oamenii te bat cu un ciocan – prevestește o boală. Un oficial te bate – Vestește doliu pentru părinți, așa este interpretat un astfel de vis în cartea de vis.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea bătăii din visul tău

A bate – A bate singur pe cineva – la reconciliere și armonie interioară; te bat – mult noroc.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Beat – Bate-te intr-un vis – vei atinge pe deplin obiectivul; a fi bătut – bunăstare; a te gandi sa bati pe cineva – astepti o ocazie potrivita; a vedea pe cineva bătut – vei regreta ceva; să vezi multe lupte – vei fi martor în instanță.

Citeste mai mult:  Mașina mi-a fost furată în vis

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul pe Beat?

Beat – Oaspeți neaștepți. Imaginați-vă că bateți pe cineva jucăuș: fără răutate, parcă în glumă, cu dragoste. În această vizualizare, principalul lucru este să scapi de furie și să ajungi într-o stare de bucurie, joc.

Carte de vis modernă mare

A bate – de ce visează visătorul?

Beat – Dacă ai visat că cineva, incapabil să-și stăpânească furia, te bate, pregătește-te pentru probleme în viața reală; te poți aștepta la un scandal în familie sau la o ceartă majoră cu unul dintre colegii tăi. Ca și cum ai bate pe cineva într-un vis – o decizie pe care ți-ai dorit de mult să o iei, dar ai amânat totul, o vei reuși în sfârșit și va fi adevărat; dacă trebuie să judeci un anumit conflict, judecata ta va fi corectă.

Este ca și cum ai bate un copil – în realitate ar trebui să fii atent în relația cu oamenii; cu un cuvânt nepăsător și necugetat, poți umili pe cineva; este clar că acest lucru va fi împotriva voinței tale, dar umilirea va rămâne umilință – nu va fi ușor pentru o persoană jignită să-l uite.

Cartea viselor esoterice

A învinge – învingi pe cineva – emoțiile tale negative caută o cale de ieșire, ești gata să-ți descarci furia asupra celorlalți. Ești bătut – fricile și fobiile tale. Trebuie să schimbăm situația, să ne relaxăm. Mâncăruri de bătut – în funcție de ce anume. Oricum, emoțiile tale vor strica totul.

A bate o persoană este o pierdere. Bate pe cineva (vezi. Luptă) – Fă pace cu dușmanii tăi, cineva pe care-l cunoști va apărea // nu pentru bine, va veni o persoană, va jura și va face rău; a se bate – drumul, realizarea planului; o soție își bate soțul – o boală; sotul isi bate sotia – asteapta musafiri // schimba; a bate copiii, sotul, sotia – bucuria familiei; bate copiii – probleme familiale; bate un străin – găsi adevărul // rău, pierdere; a învinge inamicul, ticălosul – succes în afaceri; bate animale – boală, tristețe, pierderi; bate pe acolii – ei te ascultă; decedatul se bate, asistentul – necaz; a fi liliac prevestește răul; bate vasele – Spre scandal.

Carte de vis islamică

Pentru a învinge ceea ce visează visătorul

A te bate în față – a bate din palme o femeie evlavioasă cu palmele ei indică vestea bună pentru ea despre nașterea unui băiat după ce deja a disperat de acest lucru, căci cuvintele Atotputernicului spun: „Și ei (îngerii) i-a spus (Ibrahim) veștile bune despre băiețelul înțelept. Dar apoi soția lui a făcut un pas înainte și, plesnind uimită, a exclamat: „La urma urmei, nu sunt o bătrână rodnică!” (Sura Zariyat, 28, 29). Uneori lovirea înseamnă – abaterea de la poruncile lui Allah, neascultarea față de El și înțelegerea pedepsei Sale în cazul în care loviturile sunt prea puternice și sunt însoțite de țipete.

Cartea de vis lunară Semyonova

Despre ce este viziunea de noapte?

Bate pe cineva – Arată dreptate; a fi bătut este frică, groază, după cum raportează predictorul cărții de vis.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

A bate o persoană sau un animal într-un vis este un semn al scandalurilor familiale, în următoarea carte de vis puteți afla o interpretare diferită.

Bate în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi să bat o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

De ce visezi să bati o persoană

Ți s-a întâmplat să învingi o persoană într-un vis? Ești clar nemulțumit de situația actuală sau de propriile tale acțiuni în realitate. Nu-i căuta pe vinovați, mai bine înțelegeți-vă! De ce altfel visezi la această acțiune, cărțile de vis populare vor spune.

Interpretarea cărții de vis a doctorului Freud

De ce visezi să lovești o persoană în această carte de vis? El este sigur că îți atingi scopul, în ciuda părerilor nemulțumite ale celorlalți. Dar aceasta nu este întotdeauna singura cale de ieșire corectă.

Ai avut un vis că ai bătut pe cineva? Pe fața unei tendințe clare spre sadism, dar mai mult moral decât fizic. Ai grijă, probabil că îți place foarte mult să-i jignești pe cei din jur.

Opinia cărții de vis a lui Dmitri și Nadezhda Zima

De ce altfel visezi să bati o persoană? Dacă bateți un străin lipsit de apărare sau un copil într-un vis, atunci voi înșivă sunteți literalmente la un pas. Foarte curând viața va fi plină de eșecuri și evenimente catastrofale. Dar numai tu esti de vina.

Dar să învingi un soț sau o soție într-un vis este mult mai bine. În sfârșit, vei fi eliberat de gelozie sau vei ierta soțul tău pentru păcatele trecute.

Interpretarea imaginii din alte cărți de vis

Colecție de cărți de vis Sunt sigur că a bate o persoană într-un vis este o victorie asupra dificultăților vieții sau a dușmanilor. Ai avut un vis că ai bătut pe cineva? Încercați să rețineți impulsurile excesiv de pasionale, altfel vă veți face rău.

Dream interpretare Tsvetkova Sunt sigur că a bate o persoană înseamnă literalmente triumful dreptății, reconcilierea după o ceartă și găsirea liniștii sufletești.

Dacă într-un vis învini adesea diverse personaje, atunci, conform carte de vis ezoteric, în realitate reține emoțiile negative. Dar ei vor găsi cu siguranță o cale de ieșire și veți câștiga probleme.

Mica carte de vis Velesov susține că învingerea unui personaj într-un vis simbolizează o reconciliere timpurie cu un vechi inamic. Acesta este, de asemenea, un semn că va trebui să comunici cu o persoană care seamănă discordie și scandaluri peste tot.

De ce visezi să învingi o persoană familiară, necunoscută

Ai visat că ai bătut un prieten? Probabil că chiar încerci să-ți forțezi punctul de vedere asupra lui.

Dacă într-un vis încăierarea nu a fost deosebit de gravă, atunci în curând tensiunea din viața obișnuită se va diminua și vei putea respira liber. Uneori, a bate un prieten într-un vis necesită o acțiune imediată.

Dacă s-a întâmplat să loviți puternic un personaj complet necunoscut, atunci în realitate s-a copt un conflict grandios, care se va termina cu mari necazuri.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului Furt de mașină într-un vis

Ce înseamnă să lovești o persoană în față, în cap

De ce visezi că ai lovit pe cineva în cap? În lumea reală, implică-te într-o poveste scandaloasă. Viziunea avertizează împotriva acțiunilor pripite și a deciziilor pripite. În plus, uitați-vă bine la alții, printre ei se ascunde un inamic sub masca bunăvoinței.

Ai avut un vis că ai dat o palmă răsunătoare? În viitorul apropiat, vei primi informații, folosindu-te de care vei avertiza pe cineva despre pericolul iminent. Dacă într-un vis ai avut șansa să lovești o persoană în față, atunci în viața reală vei întâlni pe cineva pe care nu l-ai văzut de foarte mult timp.

De ce visezi să bat o persoană până la sânge

Dacă bateți pe cineva până la sânge, atunci rudele vor veni în curând în vizită. Dacă sângele a stropit de la lovitură, atunci încercați să nu interveni în conflictul care urmează, altfel vă veți face rău. Dacă o yushka sângeroasă ți-a stropit hainele, atunci cu siguranță te vei îmbogăți.

A bate o persoană până la sânge înseamnă literalmente că ești frivol și neglijent într-o problemă importantă. Încearcă să te uniți și să acționezi.

Învingerea unei persoane într-un vis – exemple de transcrieri

De ce altfel visezi că ai avut șansa să învingi o persoană? Aceasta este o reflectare a stimei de sine umflate și a semnificației excesive. Pentru o interpretare mai specifică, trebuie luate în considerare detalii minore.

 • bate un copil – profit
 • fiu – noroc, muncă
 • băiat – treburi neplăcute
 • fiică – căsătorește-te cu ea
 • fată – iritare, frustrare de planuri
 • soțul – viață lungă de familie
 • subordonat – vești bune, noroc
 • om necunoscut – calm, încredere
 • amant – spre satisfacerea tuturor capriciilor
 • femeie – scandal, înșelăciune
 • frate – consolidarea legăturilor familiale
 • soră – prăbușirea speranțelor
 • o altă rudă – schimbare
 • părinţi – dezamăgire
 • prieten – am nevoie de sfat
 • inamic – noroc neașteptat
 • bate cu un băț – recunoștință
 • bici – arata curaj
 • centură – condamnare, bârfă
 • mâinile – rupe planurile altora
 • picioare – refuză sprijinul
 • palmă – recompensă
 • palmă – eșec

Dacă ai visat că într-un vis ai lovit pe cineva, atunci în realitate va trebui să-i împingi și să-i împingi pe cei din jurul tău. Dacă s-a întâmplat să bată o persoană și, în general, să o omori, atunci în realitate să faci o greșeală fatală sau să scapi de probleme pentru totdeauna.

bate un om

Interpretarea viselor Bate o persoană a avut un vis, de ce să visezi într-un vis de a bate o persoană? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o persoană Beat într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Bate o persoană

Interpretarea viselor – Bate o persoană sau un animal

Interpretarea viselor – Bate pe cineva

A bate un străin este o pierdere.

A bate un subordonat – vei pierde respectul colegilor tăi.

Soț, soție – așteptați-vă la un divorț din cauza infidelității;

Copii – probleme familiale asociate cu neîncrederea în tine din partea membrilor gospodăriei.

Învingerea unui străin – vei afla în curând despre moartea unei persoane dragi care nu a fost văzută de mult timp.

Dușman – norocul s-a îndepărtat de tine; tu însuți – nu ești destinat să obții ceea ce îți dorești.

O persoană fără apărare – vei provoca eșec sau dezastru în viața ta.

Să învingi un animal – evenimente triste te așteaptă în curând.

A bate un câine – diferențele ireconciliabile vor duce la o rupere a relațiilor cu cel mai bun prieten;

Beat the cat – vei afla despre trădarea care ți-a fost ascunsă de mulți ani;

A bate un cal cu biciul – o conspirație falsă se complotează împotriva ta la locul de muncă.

Imaginați-vă că bateți pe cineva jucăuș: fără răutate, parcă în glumă, cu dragoste. În această vizualizare, principalul lucru este să scapi de furie și să ajungi într-o stare de bucurie, joc.

Interpretarea viselor – Bate, bate

A bate pe cineva înseamnă a-ți transfera forța, potența către altul.

A învinge subalternii este supunerea lor.

Soția – trădarea ei.

Bate mama – ingrijoreaza-te pentru ea, gandeste-te la ea.

A bate bolnavii este sănătatea lor.

Cei din afară – răutatea lor împotriva ta.

Împingerea unui trecător este o noutate.

A bate pe cineva fără pauză este o bucurie la serviciu.

Dă o palmă în față – ceartă-te cu soția ta.

Ciupiți – calomnie sau bogăție, în funcție de vis.

Să-i învingi pe mummeri este o surpriză.

A bate evrei este scump.

A bate un soț este un nou prieten, o descoperire, o surpriză plăcută.

A bate cu un băț este prietenie.

Interpretarea viselor – Beat

Dacă cineva te bate într-un vis, aceasta este o frământare în familie.

Dacă soțul tău bate, înseamnă că greșelile pe care le-ai făcut vor provoca confuzie și frământări în familie, neînțelegeri și condamnarea ta de către gospodărie.

A fi bătut de prieteni este pentru bunăstare. Văzând pe altcineva bătut – trebuie să regreti ceva.

Pentru a experimenta într-un vis dorința de a învinge pe cineva – aștepți o oportunitate de a te răzbuna pe cineva.

Urmărirea unei lupte în care ambele părți se bat reciproc cu succes egal va trebui să fii martor în instanță.

A te bate într-un vis înseamnă că, în realitate, îți vei atinge pe deplin obiectivul.

A bate copiii înseamnă a face greșeli grave în creșterea lor.

Bătaia animalelor – la boală, tristețe și pierdere. Apără-te de câini – fidelitate, de pisică – trădare, de șarpe – victorie.

Muște de bătaie – pace în familie, consimțământ între soți, dragoste fericită pentru cei singuri.

Dacă ești bătut cu un băț și țipi în același timp, asta prevestește zvonuri false.

A bate pe cineva cu un băț – îți vor cere sfaturi, pentru care ulterior își vor exprima recunoștința.

Bate vasele – calomnia nu îți va distruge bunăstarea.