Barba in vis pentru barbati

Care este visul unei barbi – o transcriere completă a visului

O barbă într-un vis este interpretată în două moduri de majoritatea cărților de vis. Pe de o parte, această imagine mărturisește înțelepciunea visătorului, pe de altă parte, promite probleme financiare și o întâlnire cu escrocii. Pentru o explicație mai detaliată a viziunii, cărțile de vis recomandă să ne amintim cine a fost „stăpânul” bărbii, cum arăta, ce a făcut visătorul într-un vis și alte detalii care afectează sensul visului.

De ce visezi o barbă: interpretare conform cărților de vis ale lui Miller, Vanga și alții

 1. Cartea de vis a lui Miller. Conform cărții de vis a lui Miller, dacă ai avut barbă, atunci persoana adormită va întâlni o persoană ale cărei opinii asupra vieții sunt radical diferite de ale sale. Visătorul, în căutarea puterii, îl va înfrunta într-o luptă aprigă, dar forțele vor fi inegale și poate pierde multe.

O barbă în viață și în vis este un simbol al curajului și al înțelepciunii

Dacă o femeie se vede într-un vis cu păr facial, atunci va obține în curând ceea ce își dorește.

Care este visul unei barbi pentru un tânăr, fată, soț, copil

 1. Un bărbat necunoscut, cu o barbă lungă, spune că este de dorit să ascundeți unele fapte de public. În caz contrar, vor începe bârfele, care vor ruina în cele din urmă reputația visătorului. Dacă „proprietarul” părului facial era un bărbat familiar, atunci, în realitate, relația lui cu visătorul va deveni și mai puternică.
 2. O fată cu barbă într-un vis indică probleme care vor apărea din cauza bârfelor răspândite de cei nedoritori. Și de ce visezi la o barbă pe fața unei femei? O femeie de vârstă mijlocie cu o barbă neîngrijită indică o boală prelungită, probleme majore. O mamă cu păr facial promite o îmbunătățire a stării de bine. Poate că adormitul se îndoiește de corectitudinea deciziei sale, totuși, puterile Superioare îl liniștesc în acest fel, spun că a făcut totul bine. O bătrână cu o barbă visată de un bărbat indică faptul că visătorul cheltuiește bani fără gânduri.
 3. Un tânăr cu barbă groasă promite succes la sexul opus, noroc în viața personală. Un bătrân cu barbă profețește avere care va cădea asupra visătorului ca zăpada pe capul lui. Poate că aceasta va fi o creștere neașteptată a salariului sau o moștenire de la o rudă pe care dormitorul nu a văzut-o nici măcar în viața lui. Dacă bătrânul cu barbă a dansat ghemuit într-un vis, atunci visătorul va comite un act frivol, pe care îl va regreta foarte mult în viitor.

Bărbierirea bărbii unui bărbat familiar – la o ceartă cu această persoană

De ce să visezi la propria ta barbă pentru o femeie necăsătorită sau însărcinată, văduvă sau bărbat

 1. Barba proprie, visată, este în cele mai multe cazuri interpretată pozitiv. Această imagine indică masculinitatea proprietarului, capacitatea de a face față necazurilor. În plus, părul facial profetizează o îmbunătățire a situației financiare, obținând o poziție înaltă.
 2. Dintr-o barbă care visează, poți determina ce evenimente se vor întâmpla cu visătorul în viața reală. De exemplu, dacă barba a fost tunsă frumos, uniformă și netedă, atunci nu este nimic de care să vă faceți griji. În viața visătorului, nu sunt prevăzute necazuri sau ciocniri accidentale cu cei răi. Totul va merge conform planului și cu succes.
 3. Dacă părul facial avea un aspect neîngrijit sau era plin de pesmet, înseamnă că visătorul trebuie să acorde mai multă atenție sănătății sale, bolile cronice s-ar putea să se fi agravat.
 4. Un vis în care o doamnă necăsătorită a văzut o barbă groasă și neagră crescându-i pe față, de asemenea, prezice evenimente plăcute. Probabil, în curând o femeie va întâlni un bărbat care va deveni soțul ei în viitor. Relațiile vor începe cu o prietenie puternică, iar după un timp vor crește într-un sentiment mai puternic. Vegetația neîngrijită sau murdară avertizează asupra problemelor.

Îngrijirea unei barbi, pieptănarea ei – pentru a îmbunătăți situația financiară

Acțiunile visătorului: rade, vezi, mângâie barba

 1. Dacă într-un vis, dormitorul taie barba cuiva, înseamnă că, în realitate, va acționa în mod intenționat nedrept cu cineva. Interpreții îl sfătuiesc pe cel care doarme să se gândească la acțiunile lui de zece ori, pentru că la orice fapte nedrepte va trebui să li se răspundă.
 2. A tăia o barbă lungă luxoasă – a pierde patroni. Aparent, unele dintre acțiunile visătorului au dus la faptul că oamenii care i-au stat în apărarea s-au întors de la el și nu mai vor să aibă nimic de-a face cu el.
 3. Să-ți pictezi propriul păr facial într-o culoare diferită – pentru a-ți îmbunătăți starea financiară, la schimbări fericite în viață.
 4. Dacă o doamnă necăsătorită are grijă de barba ei în vis (pieptănă, spală), atunci în viața reală îi este frică să rămână o servitoare bătrână. Pentru un bărbat, același vis promite o îmbunătățire a situației sale financiare. Totuși, odată cu aceasta, va crește și mândria lui, ceea ce va îndepărta mulți prieteni de el.

Barba creț într-un vis – la certuri și neînțelegeri

Culoare, aspect și lungime: roșu, negru sau gri, lung sau scurt

 1. Un vis în care apare o barbă gri este considerat extrem de negativ, mai ales dacă aparținea unor persoane neplăcute sau părea neîngrijit. După aceasta, cel care doarme se va confrunta cu diverse probleme și obstacole care vor interfera cu atingerea scopului. Un bunic bătrân, cu barbă cenușie, care merge braț la braț cu o fată tânără, mărturisește trădarea unui prieten.
 2. Dacă vegetația de pe fața bătrânului era albăstruie, atunci persoana adormită este predispusă la atacuri de gelozie incontrolabilă. Unii interpreți interpretează diferit un astfel de vis. În opinia lor, un bătrân cu barbă albastră indică o cunoștință cu o persoană care promite multe, dar nu îndeplinește nimic.
 3. O barbă neagră visează la evenimente neașteptate. Cât de pozitive vor fi depinde de aspectul vegetației: o barbă bine îngrijită – la evenimente plăcute și încâlcită și murdară – până la eșec.
 4. Părul roșu de pe bărbie indică dezamăgirea persoanei în care visătorul avea încredere orbește. Interpreții sunt sfătuiți să rețină că, în unele cazuri, rudele se pot dovedi a fi mai insidioase decât străinii.
 5. Creșterea crețului pe față prevestește certuri în familie, scandaluri. Visătorul ar trebui să fie mai atent la cei dragi, să încerce să intre în poziția lor și să ierte unele greșeli. În acest caz, nemulțumirile vor fi uitate și totul va intra în curând la locul lor.
 6. O barbă rară pe față indică momente dificile. Visătorul se așteaptă la pierdere și dezamăgire. Interpreții îl sfătuiesc pe cel care doarme să nu dispere, pentru că nu degeaba se spune că dacă pierzi undeva, cu siguranță îl vei primi în altă parte.
 7. O barbă lungă și groasă este un semn bun care promite visătorului noroc și bogăție. Cu toate acestea, după cum știți, apa nu curge sub o piatră întinsă, așa că cel care doarme, pentru a-și atinge scopul, va trebui să aibă răbdare și să muncească neobosit.
 8. O barbă scurtă tăiată poate prezice probleme cu legea, litigii. Visătorul ar trebui să fie mai atent și să încerce să nu se implice în proiecte dubioase.
 9. Vegetația luxuriantă, dar scurtă, indică faptul că persoana care doarme încearcă să ascundă unele informații altora.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului pentru a muta

Visele joacă un rol foarte important în viața unei persoane, deoarece ei sunt cei care îl avertizează împotriva problemelor și greșelilor, care vor fi foarte greu de corectat. Cu toate acestea, în ciuda numeroaselor profeții diferite, este, de asemenea, de dorit să interpretați un vis ținând cont de propriile sentimente, deoarece uneori intuiția este cel mai fidel prieten și ajutor.

De ce visează Beard

În vise, părul facial reprezintă adesea oameni puternici și puternici, care atât te pot împiedica să-ți atingi obiectivul, cât și te pot ajuta să găsești ceea ce îți dorești. Această imagine poate avea un sens pozitiv sau negativ, în funcție de circumstanțe. În articol, vom lua în considerare de ce visezi la barbă, din punctul de vedere al mai multor interpreți autorizați.

Subconştient

În subconștient barba de carte de vis – acesta este ceea ce ajută la mascarea feței, schimbarea trăsăturilor sale. Prin urmare, să o vezi în viziune de noapte este un simbol al respingerii tale față de propria personalitate. Cel mai adesea, această imagine indică complexe și nemulțumire față de o persoană în raport cu propriul aspect, caracter sau realizări. Acesta este un semn că ești inconfortabil și încerci să ascunzi cine ești cu adevărat.

Psihanaliștii cred că sentimentele neplăcute provin din copilărie. Dacă ai crede că ești subestimat, adesea certat, asta ar putea lăsa o amprentă asupra evenimentelor din viitor. Acum trebuie să înțelegi de ce vrei să te protejezi sau de ce vrei să fugi. Acest lucru vă va ajuta să faceți față complexelor și temerilor.

Carte de vis popular

În interpretarea clasică, sunt descrise următoarele semnificații posibile ale imaginii care apar:

 • de ce visează un bărbat la barbă – la viitoarea rivalitate cu o personalitate neplăcută. Adesea, astfel de vise prevăd pierderi de fonduri, pierderi grave;
 • dacă părea că firele de păr sunt cărunte, atunci ar trebui să te confrunți cu probleme serioase. Ele pot afecta grav viitorul;
 • un bărbat a visat la o femeie cu vegetație – în realitate, ea riscă să supraviețuiască unei boli grave. De asemenea, imaginea indică un risc serios pentru reputație;
 • a apărut mort cu barbă în vis – în realitate, percepe viziunea ca pe un avertisment de pericol și necaz iminent;
 • visând să fii tras de fire de păr – în realitate, te vei implica într-o afacere dubioasă și neprofitabilă. Daca vrei sa eviti asta, va trebui sa sacrifici ceva;
 • pieptănarea este un semn de vanitate excesivă, care va provoca o rupere a relațiilor cu cei dragi;
 • fata visează că mângâie barba iubitului ei – de fapt, el s-ar putea să nu se comporte în cel mai bun mod. Aruncă o privire mai atentă asupra comportamentului său pentru a observa din timp semnele de avertizare;
 • a simți perii, dar nu a vedea – un simbol al numeroaselor obstacole și complicații pe drumul către obiectiv.

Interpretarea visului lui Freud

Gurul psihanalizei credea că orice vegetație ar trebui privită ca personificarea organelor genitale. Prin urmare, în visează să vezi o barbă, care arată bine îngrijit și frumos – un indicator că totul este în ordine cu sănătatea intimă. Dacă era dezordonată, cu rămășițele de mâncare, atunci trebuie să vedeți un medic. Există riscul de a întâlni boli ale sferei intime.

Părea că ai grijă de firele de păr – în realitate, îți place să te masturbezi. De ce visezi să-ți radi barba un bărbat – la faptul că îi este frică de impotență, precum și de posibila castrare. Pentru o femeie, imaginea care apare semnalează dorința de a intra într-o relație între persoane de același sex. Dacă ai visat că atingi perii masculini, înseamnă că nu ai mai intrat în intimitate de multă vreme. Îți este dor de senzația plăcută de siguranță pe care o pot oferi mâinile puternice de bărbați.

Sonnik Miller

În interpretarea acestei surse, imaginea poate avea următorul sens:

 • în sine, înseamnă că va trebui să suporti o confruntare cu o persoană care nu va provoca decât sentimente neplăcute. Trebuie să luptăm pentru un loc sub soare, care este plin de numeroase pierderi;
 • barba gri in vis – semn de scandaluri și eșecuri;
 • dacă se vede o femeie cu barbă, înseamnă că va trebui să comunicați cu persoane neplăcute, precum și să supraviețuiți unei boli grave;
 • visează că ești tras de fire de păr – de fapt, te poți găsi într-o situație dificilă dacă nu faci concesii la timp;
 • într-un vis, au pieptănat vegetația sau au îngrijit-o într-un mod diferit – în curând vei deveni atât de vanitoasă și neplăcută încât prietenii tăi se vor îndepărta de tine. Dar în același timp vei dobândi o mare bogăție;
 • fata a visat că are grijă de barba ei – în realitate visează să se căsătorească, dar se teme că căsătoria nu va avea succes.

Dream Vanga

A descris ghicitorul de ce visezi la o barbă lungă de la un străin. Acest vis prevestește o cunoaștere timpurie. Dacă aveți vegetație (lungă și gri), atunci trebuie să luați acest lucru ca un avertisment. Acțiunile tale riscante vor provoca condamnarea universală.

Dacă ai visat la o femeie cu barbă, atunci vei întâlni o persoană nouă, dar acest lucru nu va provoca decât consecințe neplăcute în viitor. Un bătrân visează cu păr cărunt pe față – în realitate, trebuie să plătești pentru nehotărârea din trecut. Vei fi depășit de probleme pe care le-ai amânat de mult pentru mai târziu. Rade-ți barba într-un vis – un semn al înșelăciunii iminente. Nu vă asumați riscuri pentru că veți fi induși în eroare.

Citeste mai mult:  Văzând un viitor soț într-un vis

Vis Aesop

Acest autor a considerat imaginea întruchiparea bărbăției. Iată ce poate însemna:

 • un străin cu o barbă albăstruie a visat – în realitate, acuzațiile nefondate de trădare vor trebui experimentate. În plus, simbolul vă poate spune că vă veți îndrăgosti, dar fără răscumpărare;
 • dacă persoana care visează avea păr facial creț gros, atunci puteți obține un profit mare. Partenerul de afaceri va fi cel care va aduce succesul întreprinderii;
 • un bărbat cu barbă gri apare cu o fată tânără – în realitate vei întâlni trădare, necazuri în viața personală;
 • visând la un bătrân cu barbă care dansează celebru – de fapt, fă un act frivol, nu-ți ține promisiunea;
 • un bărbat este bărbierit și plânge – o prezicere a umilinței publice, experiențe;
 • smulgeți firele de păr – o dorință secretă se va împlini. Soarta îți va fi favorabilă și îți va da ajutor;
 • persoana însuși este de acord să se radă – un simbol al pierderilor iminente, al problemelor pentru alții, în care tu însuți vei fi vinovat.

Dream Grishin

În această sursă, imaginea poate personifica masculinitatea, victoriile în viață sau pierderile. Dacă ai visat că firele de păr sunt groase și lungi, asta prezice dobândirea puterii. Creșterea chiar în fața ochilor tăi – spre bogăție. Au fost incredibil de lungi – pregătește-te pentru boală și alte necazuri.

Am visat că îți mângâi barba – te vei confrunta cu pierderi. Pieptene – vei fi respectat. Vopsea într-o culoare diferită – spre succes. Ciupirea este un semn al schimbărilor viitoare. Dacă firele de păr erau negre, vei fi surprins. Roșcate – la probleme. Părul gri – pentru a respecta și a onora.

Rade-ți barba într-un vis – un semn de probleme grave și pierderi. Poate dezonoarea, ruina, impotența sexuală, moartea celor dragi. Dacă o femeie a visat că are păr facial, atunci s-ar certa cu cineva.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteristul credea că firele de păr în creștere indică dobândirea iminentă a bogăției. Dacă erau creț, atunci trebuie să te certați cu cei dragi. Tăiați-vă barba într-un vis – un semn de pierdere (monetar sau personal). Tăiați-vă părul unei alte persoane – vă veți certa. Trim – spre succes.

Dacă părea că ai pierdut vegetația, atunci ai pierde ceva important (bani, relații, onoare). Bărbierirea este un indicator că o problemă neplăcută va fi rezolvată. Dacă barba era roșie, aceasta indică prezența unor prieteni invidioși și neplăcuți.

De ce visezi la o barbă pe față pentru bărbați și femei – carte de vis

Visul în care a fost visată barba are o semnificație simbolică cu o interpretare ambivalentă. Potrivit unei interpretări a cărților de vis, viziunea personifică înțelepciunea, maturitatea spirituală a visătorului și longevitatea ființei. Pe de altă parte, prezice pericolul financiar, probabilitatea unor activități frauduloase. Detaliile și detaliile somnului vor ajuta la înțelegerea semnificațiilor.

De ce visezi la o barbă

În general, a vedea o barbă într-un vis nu are un concept negativ. Ea personifică calitățile de conducere ale visătorului, uneori limitându-se la egoism și vanitate. Pentru a înțelege pe deplin, trebuie să țineți cont de toate evenimentele, să vă priviți din exterior, să vă analizați acțiunile. Un astfel de semn oferă femeilor posibilitatea de a se gândi la manifestările și principiile lor feminine.

De ce să visezi la propria ta barbă

Când un bărbat a visat la o barbă pe față, acesta este un semnal de a avea un caracter puternic. Pentru el nu există bariere pe drum. În față se așteaptă creșterea în carieră, creșterea salariului, primirea unui bonus binemeritat.

Visul femeilor

A vedea o barbă luxoasă și lungă pentru o doamnă căsătorită prevestește încheierea unei afaceri de succes, creștere profesională. Pentru o văduvă, ea simbolizează o nouă relație, a cărei dezvoltare va duce la crearea unei noi unități a societății. O femeie însărcinată se poate pregăti pentru apariția unui băiat.

O barbă într-un vis de tânăr, fată, soț, copil

 • Barba a aparținut unui tânăr – așteptați-vă un interes sporit din partea sexului opus.
 • Un bătrân cu barbă va aduce bogății neașteptate sub forma primirii unei sume mari de bani (bonus, moștenire, câștiguri).
 • Un soț cu o barbă frumoasă pe față promite pace și liniște în viața de familie. Acționează ca un simbol al înțelegerii și respectului reciproc. Soțul decedat este considerat un semn de pericol – el avertizează văduva de dificultăți.
 • Dacă ai văzut într-o viziune de noapte o domnișoară cu barbă pe față, ferește-te de bârfele celor răi, o doamnă de vârstă mijlocie – corpul tău este susceptibil de a fi atacat de viruși și bacterii, mamă – nu ai de ce să-ți faci griji , toate acțiunile tale au fost făcute corect.
 • Bătrâna cu barbă indică înclinația visătorului spre risipă.
 • Părul de pe fața unui copil este un semn nefavorabil. Urmează o serie de eșecuri, vești neplăcute și neînțelegeri generale la locul de muncă.

Acțiunile visătorului

 • Intriga visului, în care tăiați o barbă luxoasă, indică o pierdere a patronajului din cauza refuzului de a asculta opinia oamenilor maturi influenți.
 • Pentru a te vedea în rolul unui coafor – trebuie să te gândești cu atenție la toate acțiunile tale care vizează comiterea unor acte imparțiale.
 • Privind o barbă crescând vorbește despre obținerea unui jackpot în afaceri.

Dacă acțiunile sunt îndreptate către un străin, ferește-te de bârfe, încearcă să nu-ți împărtășești intențiile secrete. Am recunoscut un prieten din personaj – pregătește-te pentru o neînțelegere din partea lui.

 • Pierderea bărbii se interpretează cu pierderea bunurilor printr-o rupere completă cu rudele.
 • Mângâierea cu atenție a părului facial pentru doamne prevestește singurătate și celibatul.
 • Pieptănarea bărbii indică poziția de autoritate a visătorului în societate.
 • Acțiuni precum smulgerea bărbii interpretează calea de ieșire dintr-o situație dificilă prin selectarea opțiunilor.

Culoare, tip și lungime

Culoarea bărbii este importantă în descifrarea somnului.

 • Culoarea neagră, în ciuda tristeții sale la prima vedere, va aduce evenimente vesele.
 • Roșcată prezice o întâlnire cu un iubit obsesiv sau cu o persoană vicleană.
 • Vegetația cenușie cheamă să țină seama de sfaturile bătrânilor. Experiența bogată de viață îți va spune cum să iei o decizie înțeleaptă și să câștigi autoritate printre oamenii din jurul tău.
 • Vederea vegetației neîngrijite cu părul cărunt pe un bătrân va aduce obstacole celui care doarme pe drumul către obiectivul prețuit. Este posibilă o ceartă cu rudele.
 • O barbă albastră cheamă să acordați atenție comportamentului dvs. – crize nejustificate de gelozie pot interfera cu construirea unor relații puternice. Comportamentul inadecvat prezice rușine.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor iarna

Munca ta va fi răsplătită cu adevărata ei valoare.

 • Unul scurt și gros vorbește despre secretul visătorului, iar unul rar va aduce dezamăgire celor dragi și risipă de bani.
 • Curly indică resentimente față de rude, neatenție din partea unei persoane adormite, relații stricate.

Părerea lui Miller

Gustav Miller interpretează barba pe care a văzut-o într-un vis ca pe un fel de luptă pentru conducere cu un adversar puternic. Visătorul va eșua.

Un tânăr care își pieptănă barba într-o viziune de noapte își poate pierde prietenii din cauza vanității. Dar, în același timp, situația lui financiară este de așteptat să se îmbunătățească.

Barba într-un vis – cartea de vis a lui Freud

Celebrul psihanalist Freud conectează sănătatea sistemului reproducător cu aspectul iconic al unei bărbi în vederea nocturnă. În consecință, o barbă bine îngrijită, groasă și frumoasă indică absența problemelor, dar una neglijentă și tunsă, dimpotrivă, indică boli evidente ale organelor genitale. În rândul sexului frumos, este văzut ca un semn de nemulțumire față de viața sexuală între persoane de același sex și o poftă de senzații noi.

De ce visezi la o barbă

interpretarea somnului conform a 60 de cărți de vis

1 Barba conform interpretarii viselor Azar

Barba este groasă – așteptați-vă profit.

Barba gri – grija, durere.

Barba unei femei este o rușine.

Un tânăr are barbă – se va căsători în curând.

Bărbierirea bărbii este o pierdere.

Văzând o barbă lungă – ai mulți apărători.

A vedea o barbă roșie este prieteni insidioși.

Oameni cu barbă – ai tendința de a te mânia.

1 Barba conform cărții de vis est

Am visat la o barbă – pregătește-te pentru faptul că vei avea un fel de rival care va provoca doar emoții negative. Poate că există o luptă pentru putere, în urma căreia vei pierde bani.

O barbă cenușie prevestește o soartă dificilă.

Pieptănându-ți barba și (sau) admirând – înseamnă că vanitatea ta va crește odată cu starea ta de bine. Un astfel de comportament poate provoca discordie cu prietenii.

Pentru o tânără, un vis în care admiră barba altcuiva simbolizează dorința ei de a se căsători. Cu toate acestea, nu ar trebui să se grăbească, deoarece actuala concurentă pentru mână și inimă este departe de a fi cea mai bună.

1 Barba conform cărții de vis evreiești

Vezi un bărbat cu barbă mare. Pentru o femeie – la o întâlnire cu un bărbat interesant. Pentru un bărbat – pentru a primi informații utile. Dacă o femeie necăsătorită vede că i-a crescut barba, va trebui să se ocupe de afaceri supărătoare. Dacă o femeie căsătorită vede că i-a crescut barba, vor veni schimbări semnificative în viața ei foarte curând.

Cu cât un vis ni se pare mai ciudat, cu atât are sensul mai profund.

1 Barba conform interpretarii viselor lui E. Erickson

Roșu – prieteni vicleni. Barbă mică tăiată – proces Barbă lungă de lux – protecție și sănătate.

1 Barba conform interpretarii viselor Maya

Bună valoare Barbă lungă, frumoasă, curată tu sau interlocutorul nostru – în viitorul apropiat vei întâlni o persoană care te va iubi din toată inima. Pentru a face acest lucru, decupați numărul opt din pânză albastră, puneți-l într-o cană cu apă sărată și puneți-l într-un loc întunecat, când apa se evaporă, ardeți pânza.

Sens rău O miriște sau o barbă zdrențuită tu sau interlocutorul tău visezi că sănătatea unei persoane dragi este în pericol. Pentru a proteja oamenii apropiați și dragi ție, decupați figurile bărbaților din material. La apus, legați fire albe de figurine și distribuiți-le persoanelor pe care doriți să le protejați.

1 Barbă conform interpretării viselor lui Catherine cea Mare

Te vezi cu barbă sau vezi o altă persoană cu barbă – un vis indică faptul că ai o luptă grea înainte – chiar, poate, crudă; va fi o luptă pentru influență, pentru putere; dușmanii tăi vor folosi toate mijloacele, inclusiv cele nedemne – strângere de dovezi compromițătoare, minciuni, calomnii etc.; din păcate, eforturile lor pot avea succes; teamă pentru reputația ta; în luptă vei suferi pierderi. Este ca și cum cineva te trage de barbă – visul spune că trebuie să sacrifici o proprietate, altfel tu și întreprinderea ta vei fi expuși unui mare risc. Vezi o barbă lungă cenușie – ai eșec în față; ca urmare a eșecurilor, poziția ta va fi zguduită; atitudinea celorlalți față de tine se va schimba; vei avea certuri cu o persoană care nu ar fi îndrăznit să ridice ochii spre tine înainte. Visezi la o femeie cu barbă – în realitate, te așteaptă un fel de întâlnire neplăcută; o alta interpretare a somnului: te asteapta o boala indelungata debilitante. O tânără se vede într-un vis cu barbă – căsătoria la care această femeie este de acord nu va avea succes. Se pare că ai o barbă mare stufoasă; ai grijă de ea – pieptene și netezi; iti place foarte mult barba – esti norocos in viata, faptele tale ofera bunastare in casa ta; bogăția crește, dar în același timp crește îngâmfarea ta; în caracterul tău apar trăsături care sunt neplăcute vechilor tăi prieteni; îți permiți un ton favorizant față de prietenii tăi, iar asta îi enervează; prietenii, unul câte unul, pleacă de la tine. Ți-a plăcut atât de mult barba, dar a trebuit să o radi – de dragul beneficiilor materiale, ești capabil să sacrifici onoarea; a săvârși un act dezonorant nu este o problemă pentru tine, mai ales dacă nimeni nu observă acest fapt; vei fi mereu de acord cu conștiința ta – argintul ar suna în portofel.

În interiorul fiecăruia dintre noi, chiar și cei mai buni dintre noi, doarme o fiară sălbatică necontrolată care se trezește când dormim.