Văzând un tată mort gol într-un vis

Interpretare în diferite cărți de vis a ceea ce visează un mort gol

Fenomenul din visul unui mort este interpretat extrem de ambiguu, iar tot felul de detalii suprareale nu fac decât să încurce explicația și o pot face să se miște în direcția greșită. Opinia majorității interpreților este de acord că, indiferent la ce visează mortul gol, aceasta indică faptul că sufletul său și-a găsit locul în lumea următoare și a lepădat cătușele grijilor pământești. Goliciunea lui simbolizează purificarea și eliberarea finală de lumea materială.

Principalele dificultăți de explicație

A vedea un cadavru gol într-un vis este o mică plăcere. Un vis cu un mort gol ca personaj central se referă la semne de natură preventivă. Cu toate acestea, împrejurimile și detaliile, precum și ziua săptămânii în care a căzut viziunea, pot juca un rol important în descifrare.

Inconsecvența părților constitutive

În cazul unui mort gol, există o combinație extrem de neplăcută a două poziții care nu se unesc:

 1. Decedatul este un semn de pierdere, pierderea a ceva important și costisitor, care nu este întotdeauna interpretat negativ, ci este asociat cu schimbări în dezvoltarea personală și financiară, precum și cu apariția anumitor riscuri în realizarea socială.
 2. Nud este un simbol al principiului erotic, responsabil pentru relațiile de gen și conflictele interpersonale, precum și eliberarea de ceea ce a fost obișnuit de mult timp. Avertizează despre boală.

Singurul loc în care are loc contactul este fundalul general al dispariției unui element din viața reală a visătorului, iar binele sau răul nu poate fi înțeles decât luând în considerare următoarele puncte de localizare:

 • locația mortului (apartament, criptă, natură, cimitir);
 • dacă există un pat în vis sau corpul este pe podea;
 • din ce cerc aparține visătorul (rudă, prieten, cunoștință, necunoscut);
 • genul defunctului;
 • imobil sau nu, dacă și despre ce anume;
 • în ce zi a săptămânii ai visat și dacă viziunea se repetă periodic.

În interpretare va interveni o nuanță nesănătoasă de batjocură la adresa defunctului, care în tradiția națională a majorității popoarelor lumii nu poate fi văzută neîngrijită.

Aspect psihologic

Sigmund Freud a explicat orice coșmar sau viziune nocturnă ca o manifestare a unuia dintre cele două instincte fundamentale inerente esenței omului. Aceasta este dorința de reproducere și lupta pentru supraviețuire (teama de moarte). Mai mult, el a separat aceste 2 concepte destul de clar.

În imaginea unui mort gol, ambele calități înnăscute apar într-o unitate inseparabilă. Metafizică simbolul îmbină erotismul ascuns cu moarteacare creează o stare de spirit sumbră și tulburătoare. Dacă o persoană se vede pe sine în acest rol, putem spune cu siguranță că în viața sa există probleme complexe de netratat care nu s-au manifestat încă în realitate, dar s-au maturizat atât de mult încât subconștientul bate deja toate clopotele.

Prin paginile marilor explorări

În cursul istoriei studiului viselor s-a format un cerc de autori deosebit de respectați, ale căror lucrări sunt de obicei menționate atunci când se analizează una sau alta imagine.

Gustav Miller

Potrivit cărții sale de vis, o persoană moartă goală poartă o încărcătură distructivă de negativitate, avertizând asupra unei perioade viitoare de pierdere și eșec. Vederea unui cadavru cu trunchiul gol, întins pe podea, fără semne de înmormântare, poate avea consecințe deosebit de grave. În acest caz, morții nu trebuie considerați ca un inamic. Nu-i dorește rău celui care doarme, ajutând în felul lui să se pregătească pentru inevitabil.

Autoritățile secolului al XX-lea

Văzătorul bulgar Vanga a legat înfățișarea mortului gol cu ​​schimbările de vreme, adăugând că dacă ar visa într-una dintre camere, acolo vor fi în curând făcute reparații.

Dar doar apariția unei persoane care a murit, ea a interpretat foarte fără ambiguitate: catastrofe, nenorociri, epidemii.

Cartea lui Freud susține că a vedea un mort gol într-un vis este dovada unei traume morale profunde, mai ales dacă este o rudă sau un prieten apropiat. Mintea refuză să accepte realitatea fără ea și încearcă să compenseze pierderea cu întâlniri la nivel subconștient. Cuvintele și acțiunile defunctului sunt recomandate de către compilatorii acestei colecții pentru a fi luate ca urări și avertismente despre pericolele viitoare și schimbări în rău în viață.

Părintele ontopsihologiei, Antonio Meneghetti, a susținut că această imagine este aproape întotdeauna asociată cu sănătatea visătorului. În opinia lui:

 1. Apariția unei persoane moarte – la nenorociri domestice, incendiu, furt.
 2. Dormit între doi morți goi – la o boală gravă și de lungă durată.
 3. Pentru a îmbrăca corpul – pentru a exacerba afecțiunile cronice.

Aspect modern

Potrivit lui Loff, visele despre morți pot să nu poarte nicio încărcătură semantică, transmițând doar o stare psiho-emoțională în legătură cu pierderea, o experiență de dor și durere căreia o persoană nu poate face față în realitate. Și uneori spun multe despre personalitatea celui care doarme. Multe trupuri ale morților au un ton general de stres sau nevroză, dezechilibru excesiv, excitabilitate, temeri imaginare sau reale.

Interpretări ale cazurilor dificile

Cel mai important pentru interpretare este aspectul în care defunctul apare în fața visătorului. Mai ales dacă este o persoană dragă sau dragă.

Este posibilă o variantă în care persoana adormită se recunoaște în morții goi, apoi visul este interpretat fără ambiguitate ca un avertisment despre sărăcie, ruină și probleme financiare.

Rudele în viață, care au apărut sub forma defunctului, sunt descifrate ca dovadă a vieții lor lungi și prospere (un caz rar de interpretare pozitivă a simbolului).

Dacă părinții deja morți visau goi, acest lucru poate fi explicat în două moduri. Pe de o parte, în viața de apoi au obținut pacea și fericirea (dacă lumina puternică a soarelui este prezentă într-un vis), pe de altă parte, ei caută să avertizeze despre ceva. În acest din urmă caz, este important cine este în vis:

 1. Tată. Trebuie să ne ferim de intrigi, înșelăciune din partea celorlalți și să le opunem cu acțiuni decisive, activitate personală.
 2. Mamă. Personificarea îngrijirii sănătății, un avertisment despre boală, un apel subconștient la schimbări în viață.
 3. Bunica si bunicul. Aceste rude visează la momente tensionate și dificile pentru a avertiza despre pericolul iminent. Însuși aspectul lor indică un fel de necaz.

Amenințarea unei crize generale

A vedea un om mort întins gol pe propriul său pat este un mare regres în viața lui personală. Vă puteți aștepta la trădare de la un partener, soț. Absența îmbrăcămintei indică o pierdere, iar în prezența unei persoane moarte, un dezastru foarte semnificativ. Spectacolul unei rude în viață și goală – la șocuri în viața personală: concediere de la serviciu, ruină financiară, divorț. Și dacă la aceasta se adaugă observarea descompunerii corpului, totul indică începutul unei boli care este fatală pentru o persoană. La probleme de bani și o viziune în care hainele dispar dintr-o dată dintr-un mort.

Cel mai periculos este un vis în care trebuie să ții mâna unui inamic mort și gol (chiar parțial). Visătorul este în pericol de moarte sau ruină. În acest timp, nu pot fi încheiate tranzacții, negocieri sau acțiuni legate de riscuri economice. Există șanse mari de depresie.

Un semn negativ este mormanul de cadavre care zac chiar pe stradă. Există o mare oportunitate de a face o serie de greșeli fatale care vor duce la eșecul planurilor și la prăbușirea speranțelor. Dacă într-un vis un mort își scoate hainele sau este în ceva transparent, ar trebui să fii în alertă: în viitorul apropiat, se vor deschide perspective pentru investiții riscante în numerar, care este puțin probabil să se răsplătească.

Citeste mai mult:  Tatăl cărții de vis al lui Miller

lingura de miere

Și totuși, în unele cazuri, un astfel de vis poate avea o interpretare pozitivă. Să-ți vezi cealaltă jumătate ca pe o femeie moartă goală este un semn extrem de bun. Aceasta este o dovadă a onestității și a incapacității ei de a fi răutate. Visătorul poate avea încredere 100% în cel care este lângă el.

Ceea ce promite să vezi un mort fără haine într-un vis: interpretarea somnului

Dacă visezi un mort gol – acest lucru provoacă confuzie, neînțelegere, teamă de un dezastru iminent. De fapt, interpretarea somnului nu prevestește durere, interpretarea este neclară, lungă, ajută doar la înțelegerea și analizarea situației de viață și a stării psihologice în stadiul actual. Interpretarea vederii este dificilă, dar importantă.

Descifrarea unui mort gol într-un vis

Dacă visezi un complot cu morții, cimitire, lucruri asociate cu moartea, oamenii văd acest lucru ca pe un semn neplăcut, ceea ce este greșit. A te vedea mort într-un vis este un prevestitor de noroc și fericire. Un prieten este un simbol al schimbării.

Interpretarea viselor este o artă subtilă în care aspectele mici sunt importante. Detaliile afectează structura somnului, sensul acestuia. Amintiți-vă de visul morților goi în detaliu, acest lucru va ajuta la descifrarea indiciilor subconștientului.

Detalii la care să acordați atenție:

 • ziua săptămânii când visează mortul. Se consideră conform precedentului: dacă de miercuri până joi, interpretează miercuri;
 • unde era mortul gol – un apartament, o casă, o pădure, un sicriu, un cimitir;
 • a fost în locația unui pat sau a altui pat;
 • genul defunctului;
 • dacă persoana goală decedată este familiară sau este un străin;
 • somnul este unic sau apare periodic;
 • dacă mortul își rostește cuvintele.

Deci, un cadavru gol care zace în casa visătorului este un vestitor al morții sau al bolii.

Un om mort pe iarbă într-un câmp deschis este un semn de schimbare; dacă acesta este o cunoștință sau un prieten, schimbările vor fi vesele.

Să vezi un mort gol pe o podea rece goală – la sărăcie, stând la portretul unui visător – la bogăție, abundență.

A lua de mână un decedat gol – a invita durere, necaz. Dă-i o fotografie – blestemă-l pe cel înfățișat pe ea.

Felicitează decedatul într-o vacanță – să comită o faptă bună. Realizați clar scopul pentru care visează mortul gol, studiați cu meticulozitate mediul în care se află. Apoi determinați acțiunile pe care le-ați efectuat într-un vis.

Dacă o rudă decedată a visat goală

A vedea un mort gol într-un vis este neplăcut, a vedea o rudă moartă ca aceasta este de două ori neplăcut.

Imaginea unei bunici moarte sau a unui bunic promite să scape de probleme, să rezolve dificultățile vieții. O mamă goală moartă visează – aveți grijă, nu comite acte erupții; tată – vei face ceva de care îți va fi rușine; frate – din fericire; sora decedată – la avansuri în carieră.

Rudele decedate visează să lase o amintire dacă visătorul nu a avut timp să-și ia rămas bun, nu a participat la înmormântare. Ei au grijă de familie după moarte, încearcă să prevină nenorocirea sau pericolul, povestesc despre amenințare.

Părinții vin la vise înaintea evenimentelor semnificative din viața persoanei adormite: admiterea la o universitate, la școală; înainte de o călătorie, o nuntă sau divorț, sărbători personale: Ziua Îngerului, ziua de naștere. După moartea mamei și a tatălui decedat, aceștia îndeplinesc același rol ca și în timpul vieții: să-și iubească, să-și protejeze, să avertizeze, să-și protejeze copiii.

Acțiunile efectuate de adormit în povestea de noapte sunt importante. Căutați o rudă decedată și găsiți – la îndeplinirea dorințelor secrete; îmbrățișare, sărutare – la necazuri, boli, suferințe. Luați un bibelou sau bani de la un mort gol – la bogăție, vorbiți cu el – la știri importante. Visând necazuri – să înjurați cu o rudă, adunări calde – să scăpați de o povară grea.

Valori de acțiune

Un factor important îl reprezintă acțiunile vizitatorului, starea emoțională, starea de spirit. Nu există interpretări unanime ale emoțiilor unei persoane dintr-un vis, dar dacă un mort gol trist, trist și plângând visează, sufletul nu se poate elibera, părăsi calm din lumea pământească.

Merită să renunți la suferință și să ajuți să faci față durerii care tânjește după el. Un mort mulțumit și râzând va aduce bucurie și evenimente fericite. Dacă visează în ajunul unor competiții importante, verificări, controale – asta promite noroc, câștiguri, evenimente pozitive. Gol și furios, un mort furios este un avertisment. Amintește-ți situațiile în care te-ai comportat incorect, grosolan, crud. Corectați-le astfel încât să nu existe consecințe neplăcute.

Dacă visezi un cadavru gol mincinos cu care nu se întâmplă nimic, vei pierde un lucru valoros.

Vezi un mort mâncând cu plăcere și poftă – familia, cercul apropiat va începe să ignore, să fie foarte vinovat și să merite o astfel de atitudine.

Hrănirea unui mort care a apărut gol în fața ta – în curând vei avea nevoie de sprijinul prietenilor, dar nu te poți baza pe el. Hrăniți alimente de proastă calitate, stricate – faceți o greșeală care vă va bântui mult timp.

Cartea de vis avertizează că singurul caz în care o masă este benefică este atunci când visătorul este hrănit de o persoană decedată. Aceasta promite sănătate bună, formă fizică și psihică bună.

Dacă decedatul gol se ceartă aprins, ar trebui să devină mai moale, mai calm. Visează că aleargă după bărbatul adormit – fii atent la conflictele cu rudele.

O bătălie, o luptă cu un mort fără haine prevestește noroc, rezolvând probleme dificile.

Ce spun cărțile de vis

Astrologii, predictorii și psihologii au opinii disparate, sensul în cartea de vis a unui mort gol este radical diferit și depinde de autor. Multe pot prevesti un vis de rău augur, este dificil să găsești informații exacte.

Potrivit cărții de vis a lui Miller, mortul nu visează ca un dușman și nu își dorește răul, ci este un vestitor al eșecurilor și pierderilor. Este considerat un semn dezgustător dacă trunchiul său este gol, iar defunctul zace pe podeaua goală, fără atribute de înmormântare.

Vanga nu a investit nimic în scenariul visului. Vindecătorul bulgar credea că a vedea un decedat gol înseamnă schimbări ale vremii și ale situației. Este un vis că mortul se află în casă – camera în care a fost situat va fi reparată.

Freud a considerat cuvintele și acțiunile morților ca un avertisment și o dorință. Trebuie să le iei ca și cum o persoană vie vorbește. Să urmezi sau nu sfatul este decizia visătorului.

Interpretare din punct de vedere psihologic

Psihologii spun că dacă visezi o rudă decedată sau o persoană iubită goală, aceasta indică o traumă morală. O persoană nu acceptă o realitate în care nu există o persoană iubită sau rudă, această realitate este dezgustătoare pentru el, indezirabilă.

Persoana îndurerată începe să-și recreeze imaginea nativă în visele nocturne, să comunice cu defunctul, recurge la alcool sau droguri pentru a-l întâlni din nou. Când apar astfel de viziuni, ar trebui să încerci să-ți înfrânezi dorul, tristețea și depresia. În caz contrar, consultați un medic, altfel pierderea va mânca din interior.

Orice vis ai avea, indiferent de modul în care cărțile de vis îl interpretează, nu ar trebui să-ți fie frică de un semn rău, să crezi într-o nenorocire. Un număr foarte mic de viziuni despre morți sunt semnificative în viață, pot fi visate fără legătură cu realitatea.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a hrăni o pasăre din mâna ta

Ce înseamnă să vezi un tată gol într-un vis dintr-o carte de vis

Un vis este o informație din subconștient, căreia trebuie neapărat să le acordați atenție. Când se visează ceva plăcut, nu mai rămân emoții negative după vis – de obicei nu există niciun motiv de alarmă. Dar, dacă o persoană vede un vis cu un complot ciudat, poate fi înfricoșător. De exemplu, un tată gol într-un vis este probabil să deruteze și să provoace sentimente ambigue.

bărbat fără haine

Întregul bărbat gol prezinta mari probleme. Trebuie spus că, de regulă, necazurile majore sunt așteptate nu de la visător, ci de la acei oameni care l-au visat fără haine. Prin urmare, după un astfel de vis, este necesar să-i spuneți eroului visului despre el cât mai curând posibil. Conform credințelor străvechi, a vedea nuditatea înseamnă a fi rușine. Din nou, acest lucru nu afectează visătorul, ci doar raportează probleme viitoare pentru cel care a venit în vis îmbrăcat ca Adam. Dacă ai visat o mulțime care urmărește o persoană goală, situația este și mai rea. Se așteaptă o rușine teribilă, deoarece toate secretele vor fi dezvăluite.

Figura tatălui într-un vis

Tata poate apărea în vise într-o varietate de forme, provocând adesea experiențe violente celui care doarme. În conformitate cu informațiile obținute în timpul efectuării cercetărilor psihologice, semnificația unor astfel de vise este determinată în mare măsură de ceea ce crede persoana și care este atitudinea sa față de părinte. Adesea, oamenii asociază cu imaginea paternă concepte precum:

În viață, tata este perceput ca atotvăzător și atotștiutor. Când vine gol în vise, astfel de viziuni pot provoca sentimente de instabilitate, nesiguranță și nesiguranță.

Uneori, un părinte care visează poate însemna voință, dragoste și căldură sau, dimpotrivă, lipsa lor – asta se spune într-o carte de vis psihologic. Un tată gol care suferă de o boală, potrivit autorilor populari de colecții de interpretări, înseamnă treabă neterminată. Pentru a înțelege exact ce trebuie completat, trebuie să țineți cont de restul detaliilor complotului pe care l-ați văzut. De o importanță decisivă pot fi circumstanțele specifice apariției papei într-un vis, alte personaje din intriga, relațiile reale cu părintele și relațiile cu el într-un vis.

Înțeles în cărți de vis celebre

Cu toate acestea, nu vă grăbiți să vă supărați, aceasta este doar o credință străveche și poate fi mai bine să vă uitați la o carte de vis modernă. Cu siguranță va exista o explicație pentru ceea ce a visat tatăl gol. De exemplu, cartea de vis a lui Azar spune că oamenii fără haine înseamnă o viață ușoară și fără bătăi de cap, deși imaginea unui copil gol promite posibile probleme. Mai des, eșecul se întâlnește pe rudele visătorului.

În general, o persoană goală nu este de bun augur. Adesea, o viziune vine înainte ca cel mai profund secret al cuiva să fie dezvăluit. Vă puteți referi la cartea de vis a Împăratului Galben: acolo este clar indicat că oamenii goi visează întotdeauna la un fel de durere.

Conform culegerii de predicții a lui Danilova, a vedea o persoană goală înseamnă a recunoaște chipul real al cuiva. Cu alte cuvinte, în curând va deveni clar că cineva este un cardinal gri.

Dacă o fată a văzut un tată gol într-un vis, acest lucru sugerează că va întâlni în curând dragostea adevărată. Pentru o doamnă căsătorită, un vis similar are un înțeles rău. Posibil divorț.

Când un bărbat fără haine face un atac, înseamnă că în curând vor apărea probleme cauzate de intrigile inamicilor. Deci, încercați să nu uitați nimic, fiecare detaliu al visului vă va permite să vă formați o imagine mai clară și să înțelegeți adevărata lui esență.

tatăl decedat

Dacă un tată mort a visat, cel mai probabil nu este doar așa. Un tată care visează fără haine, care a murit de mult, prevestește o boală gravă sau dând de înțeles că are probleme. Este imposibil de ignorat mesajele rudelor decedate care vin noaptea. Cei mai populari ghicitori sunt siguri că astfel de mesaje conțin o semnificație profundă care trebuie luată în considerare. Se întâmplă ca informațiile importante să fie criptate, apoi trebuie să dezlegați simbolurile.

Adesea, un tată mort fără haine anunță că în corpul visătorului au început procese grave, deși încă nu au fost observate simptome. Consultați un medic cât mai curând posibil și examinați dacă este necesar. Drept urmare, se poate dovedi că totul este în perfectă ordine cu sănătatea, dar este mai bine să nu riști. Încă o dată, nu strică niciodată să fii în siguranță.

Dacă un vis are loc imediat după înmormântarea unui părinte, acest lucru indică faptul că persoana are sentimente și doliu, nu este necesar niciun indiciu aici. Emoțiile umane sunt adesea exprimate într-un vis, mai ales dacă este o emoție foarte puternică. Când timpul trece și pacea vine în suflet, tatăl mort nu va mai veni noaptea.

Se întâmplă că tatăl a murit de mult, dar continuă să viseze, apărând într-o formă neplăcută. Există posibilitatea ca visătorul să fie depășit de dureri de conștiință, deoarece nu a avut timp să ceară iertare de la părinte pentru ceva, iar acum vina îl roade din interior.

Nu trebuie să vă faceți griji, puteți merge la un psiholog sau puteți merge la biserică pentru spovedanie.

Îți poți cere scuze tatălui tău imaginându-și imaginea în fața ta. Îi va ajuta pe mulți să meargă la mormântul tatălui lor și acolo să „vorbească” inimă la inimă cu el. Dacă vinovăția nu dispare complet după aceasta, atunci cel puțin va deveni mai mică și, în cele din urmă, va dispărea complet.

Dacă defunctul dă ceva

Se întâmplă că mortul spune ceva într-un vis, apoi trebuie să-l asculți și să încerci să-ți amintești toate cuvintele rostite. Poate că acestea sunt informații importante sau sfaturi utile care vă vor ajuta să faceți față unei situații dificile din viață. Amintește-ți dacă tatăl tău ți-a dat unele lucruri într-un vis. Dacă ar fi fost bani, vei avea probleme financiare și urmează:

 • refuză împrumuturile;
 • nu împrumuta nimănui;
 • nu împrumuta singur bani;
 • Nu vă grăbiți să începeți o nouă afacere.

Același lucru este valabil și pentru dispozitivul pentru o nouă lucrare, este mai bine să așteptați puțin cu aceasta. Poate că, când vor veni vremuri mai favorabile, vei afla despre asta dintr-un vis de la tatăl tău decedat.

Un mort care vă întinde orice obiect ciudat sugerează că cel care doarme își va putea rezolva singur problemele dacă găsește o soluție atipică. Probabil că este aleasă direcția greșită, dar există încă o cale de ieșire și în curând va exista posibilitatea de a corecta totul. Este necesar să faceți abstracție oarecum de la situația problematică și să încercați să o priviți dintr-un unghi diferit.

De regulă, atunci când oamenii devin conștienți de semnificația a ceea ce văd, încep să se îngrijoreze, să tragă un semnal de alarmă și să se blocheze de interpretare dacă aceasta este negativă. Aceasta este o capcană comună în care nu ar trebui să cazi niciodată. Gândurile rele nu duc la nimic bun, prin urmare, pentru a scăpa de tensiunea nervoasă, după un vis neliniștit, citiți de trei ori rugăciunea „Tatăl nostru”.

Faceți cruce și încercați să adormi din nou, acest lucru va reduce probabilitatea unui prognostic nefavorabil.

Amintiți-vă că un vis este un semn de sus pentru a ghida o persoană pe calea cea bună. Desigur, fiecare decide individual dacă să aibă încredere în interpretările predictorilor, dar nu ar trebui să fii complet indiferent la acest lucru. Poate că visul a fost să te salveze de ceva periculos și să te împiedice să mori.

Citeste mai mult:  Care este visul unui papagal mare pentru o femeie

Am visat un tată mort – o predicție a cărților de vis celebre

Moartea celor dragi este întotdeauna un șoc profund pentru rude. Și orice reamintire a defunctului trezește amintiri, provoacă anumite emoții și sentimente. De ce visează tatăl mort, vom afla în cărțile de vis populare.

Interpretare generală

Tatăl decedat într-un vis are mai multe interpretări ambigue. Depinde de ce a făcut să apară. Motivul poate fi durerea și dorul față de decedat, evenimente importante și semnificative din viața visătorului sau răsturnări riscante și periculoase ale destinului despre care o rudă apropiată se grăbește să le avertizeze.

Bărbații pot visa la astfel de povești în ajunul luării unei decizii importante, a unui acord de afaceri, a unei înțelegeri majore când vine vorba de bani, investiții și profituri viitoare. Cu cât tatăl a fost mai apropiat în timpul vieții sale, cu atât visele cu participarea lui vin mai des la oamenii de afaceri care încearcă să își construiască cu succes o carieră, să avanseze în poziții și să se realizeze profesional. În acest caz, tatăl poate avertiza asupra unor „capcane” pe drum, diverse obstacole și pericole.

Pentru o fată, tatăl decedat vine în vis ca un patron, prezicând viitorul relațiilor ei personale. Asemenea viziuni apar adesea înaintea unei logodne, a nunții sau a nașterii unui copil. Rezultatul pozitiv al predicției depinde de imaginea în care a fost decedatul, cât de luminos, confortabil și de înțeles a fost visul pentru tine.

Un tată sănătos și vesel ți se părea destul de tânăr – un semn bun, oferă bucurie și prosperitate. Omul mort a fost văzut într-un sicriu la o înmormântare – un avertisment de vis asupra pericolelor viitoare. Pentru a le evita, nu repeta greselile trecutului. De asemenea, merită să renunți la obiceiurile proaste și la dependențe.

Pentru a-l vedea pe răposatul tată în camera de spital – un vis indică sănătatea precară a persoanei adormite. O boală gravă poate apărea destul de brusc. Dacă nu consultați un medic la timp, atunci consecințele grave nu pot fi evitate.

La ce să vă mai așteptați de la un tată decedat într-un vis

 • pentru o fiică, visează să fie în viață și tânără – nu ezitați să mergeți la întâlniri, să întâlniți bărbați fermecați și să alegeți un partener demn. Moment bun pentru căsătorie. Căsătoria promite să fie puternică și fericită;
 • a înjure și a te certa cu tatăl înseamnă a alege calea greșită a dezvoltării tale, a neglija normele și regulile general acceptate, a ignora sfaturile și opinia rudelor mai în vârstă;
 • îmbrățișări și bătăi pe cap – urmează vremuri dificile când trebuie să dai dovadă de perseverență, caracter și voință;
 • așezați-vă în poala unei persoane moarte – experimentați tristețea, dorul și singurătatea. Comunicarea în cercul familiei, amintirile calde din vremurile vechi cu un părinte viu vă vor ajuta să scăpați de emoțiile rele.

Cărțile de vis ale autorului

Sigmund Freud

Tatăl decedat în vise vine la cei care au intrat într-o relație imorală. Dacă tatăl tău a avut reguli și principii stricte în timpul vieții, a încurajat doar relații serioase și nu a fost predispus la intrigi sexuale unice, atunci un astfel de vis pentru tine este un semn de cenzură și condamnare.

Tatăl este prezent în dormitor și se întoarce de la tine – acesta este un indiciu că dorințele tale sexuale se pot termina în boli cu transmitere sexuală sau impotență masculină, impotență. Pentru a evita acest lucru, el încurajează visătorul să oprească maratonul sexual și să se gândească la urmașii viitori.

Pentru ca o fată să poarte o conversație serioasă cu tatăl ei, care a fost de mult în rai, înseamnă că ar trebui să fii atent în aventurile amoroase. O pasiune trecătoare și o atracție unică nu este ceea ce ai nevoie acum. Aruncă o privire mai atentă la partenerul tău, poate că intimitatea cu el te va duce la constanță în relație.

Gustov Miller

A comunica la masă cu un tată decedat înseamnă a fi în realitate într-o situație dificilă care necesită rezolvare imediată. Confuzia și îndoiala de sine duc la disperare și te fac să intri în panică. Visul promite a fi profetic dacă reușiți să vă amintiți ce a spus mortul. După trezire, s-ar putea să ai o idee bruscă care va fi răspunsul potrivit pentru rezolvarea problemelor problematice.

Tânăra a visat că răposatul tată își trage mâna de pe iubitul ei – un vis indică faptul că ar trebui să reconsiderați candidatura mirelui. Rolul de soț este complet nepotrivit pentru această persoană, foarte curând îl puteți condamna pentru înșelăciune și trădare. Nu vă grăbiți să vă împovărați cu legăturile de familie, priviți în jur și acordați atenție opiniilor fanilor.

Am visat cum a murit tatăl meu – un vis avertizează asupra pericolului care se află în fața ta și a celor dragi. Oamenii de afaceri în această perioadă nu ar trebui să fie excesiv de activi în domeniul investițiilor financiare. Toate încasările materiale ar trebui amânate până la perspectivele viitoare plăcute. Nu vă grăbiți cu călătoriile de afaceri și călătoriile asociate cu obținerea de beneficii și valori suplimentare. Călătoria se poate încheia într-un accident sau dezastru.

Wang

Tatăl decedat vine în vis la cei care trec prin mari dificultăți, trecând printr-o serie de încercări dificile. O relație strânsă cu tata în timpul vieții poate provoca imagini clare în vise care indică clar soluția potrivită pentru situație.

Am visat cum ai făcut o promisiune răposatului tău tată în timpul vieții sale – un indiciu că a sosit timpul să-ți împlinești promisiunea. Cearta cu tatăl tău mort în adolescent – un vis indică greșelile din trecut pe care trebuie să le corectezi.

Privind fața tristă a unui tată care a murit cu mult timp în urmă este momentul să ne amintim de părinte și să aprindem o lumânare pentru odihnă în biserică. Poate data nașterii sau morții lui se apropie. Toate acestea sugerează că trebuie să-ți amintești printr-un cuvânt bun o persoană apropiată.

David Loff

Un tată decedat poate veni într-un vis ca un avertisment asupra diferitelor situații. Dacă în timpul vieții tale tatăl tău a fost patronul tău, atotștiutor și atotvăzător, ți-a dat întotdeauna încredere în propriile tale abilități și a extins orizontul dorințelor tale, atunci într-un vis va indica cu siguranță calea către realizarea cu succes, va deveni un prevestitor al victoriilor și recompenselor viitoare.

Răposatul părinte a avut un vis cu o undiță și un pește în mâini – un vis bun pentru cineva care a ajuns într-o fundătură și nu vede o cale de ieșire din circumstanțe. Este timpul să vă relaxați și să așteptați. Decizia va veni cu siguranță de la sine în momentul în care este cu adevărat nevoie. Urmărește cum tata pune un vierme pe un cârlig – în realitate este timpul să ai grijă de cei răi și concurenții tăi. Reconsideră-ți cercul social imediat – poate că printre prieteni există cineva care nu-ți dorește faima și succesul.