Văzând porci mari și mici într-un vis

De ce visează purceii

Întreaga viață a unei persoane este însoțită de semne și mesaje speciale, dar pentru mulți semnele din vise au o importanță deosebită. Cum să afli la ce au visat purceii? Ne oferim să studiem cărțile de vis și să obținem răspunsuri.

Purceii au visat ce înseamnă

În această problemă, cărțile de vis sunt ambigue, deoarece un porc mic poate fi văzut într-un vis într-o formă și stare diferită: jucăuș, roz și bine hrănit sau murdar chiar și după standardele porcului, slab și bolnav.

Ne oferim să ne afundăm mai adânc în vise dificile și ambigue în care apare un porc mic sau un mistreț mare.

De ce visează porcii mici

 • Sonnik Miller asigură cititorii că acesta este un semn bun, mai ales dacă porcul este mic, îngrijit și bine hrănit. Prezintă stabilitatea unei persoane în afaceri și bunăstarea materială a familiei.
 • Dacă sunt mulți, așteptați-vă la vești bune, cu cât sunt mai multe, cu atât veți primi mai multe vești bune.

Atenție la culoarea lor:

 1. Roz – pentru o afacere bună;
 2. Negru – pentru o călătorie rapidă;
 3. Dacă culoarea lor este gri sau gălbuie, visătorul are un profit mare.
 • Pentru o femeie, un astfel de vis promite o căsnicie de succes.
 • Pentru o femeie însărcinată, somnul înseamnă bunăstarea copilului și o naștere reușită.
 • Tinerei i se promite o cunoaștere rapidă cu logodnicul ei.

De ce visează porcii și purceii

 • Dream Vanga dă o interpretare similară, în versiunea sa, dacă un porc cu purcei visează, visătorul ar trebui să se aștepte la profituri neașteptate, poate la o moștenire bogată sau la o manevră financiară reușită care va aduce mai mult profit decât se aștepta. În orice caz, Vanga promite că un vis cu aceste animale drăguțe va aduce har și prosperitate persoanei care le-a visat.
 • Dar aspectul lor este, de asemenea, important, de exemplu, daca porcii visau murdari si slabi – aceasta este o boală sau o deteriorare a stării materiale a familiei.
 • Să mănânci carne de porc în vis sau să vezi unul mort / sacrificat – la pierderi și greutăți, dar, dacă se dorește, o persoană va putea face față rapid situației și va transforma averea în favoarea sa.

O mulțime de porci de ce visează

Dream interpretare Tsvetkova promite unei persoane care visează la mulți porci multe schimbări bune în soartă: o promovare, un bonus mare pentru o muncă bună, o moștenire mare sau o ofertă de cooperare profitabilă – oricare dintre aceste opțiuni va aduce noroc unei persoane și va crește semnificativ. nivelul de bunăstare.

Dar este important ca animalele să fie sănătoase, curate și bine hrănite. Și aici culoarea lor nu este atât de importantă: roz, alb sau negru va aduce visătorului noroc și prosperitate.

Dureros și slab, potrivit compilatorului, visează la stagnare în afaceri.

Dacă purceii sunt mici și curați, pentru ce este?

Interpretarea visului Hasse dă o astfel de explicație – purceii curați visează la profituri bune, mai ales dacă sunt mici și jucăuși.

Cele mari sunt dovezi ale dușmanilor, dacă mușcă, atunci încearcă să facă rău unei persoane.

Care este visul unui porc mic în brațe

Interpretările viselor care se luptă între ele promit visătorilor care au visat la un copil plin de bunăstare și succes, dar multe depind de detalii, de exemplu, mulți nu pot înțelege la ce a visat un astfel de copil în brațele lor.

În acest caz, totul depinde de detalii:

 • prinderea lor în casă – spre bunăstarea familiei;
 • dacă ai visat un porc alb în brațe, visătorul va putea prinde norocul;
 • dacă visezi un porc mic care mușcă – pentru inamici, dar visătorul va putea face față situației și va putea prelua controlul asupra acesteia;
 • porci nou-născuți în brațe – la profituri neașteptate, poate succesul material va aduce cea mai fără speranță de afaceri, dar dacă unul sau doi copii sunt bolnavi sau morți – la boală și prăbușire, cumpărând o carcasă mică (abătorită) – la tristețe și frustrare;
 • pentru o fată tânără, un astfel de vis oferă o căsătorie timpurie și o sarcină;
 • pentru o femeie, un vis promite un plus la familia ei;
 • pentru un bărbat, un vis cu un porc mic în brațe promite o afacere bună.

Porci murdari de ce visează

 • Interpretarea viselor compilată de psihologul Freud, explică un vis în care o persoană a visat porci mici murdari într-un vis la necazuri și bârfe.
 • A vedea un pui de porci sălbatici conduși de mama lor este un semn de disperare și frică. A vedea gunoiul de porc într-un vis este pentru bani.
 • O prognoză mai favorabilă pentru un astfel de vis este dată de o carte de vis ezoteric. Potrivit compilatorilor săi, porcii mici sub orice formă, atât murdari, cât și curați, sunt un simbol bun.

Visul îi spune visătorului despre noi angajamente care îi vor aduce cu siguranță succes material și îi vor satisface ambițiile, de exemplu. o persoană va ocupa o poziție înaltă în societate. Pentru bărbați, acest vis este un prevestitor al unei afaceri de succes, pentru femei – bunăstarea familiei.

De ce visează porcii

Atitudinea față de porci este ambiguă. Ele sunt considerate animale necurate și chiar interzis să mănânce din motive religioase. În același timp, porcii bine hrăniți simbolizează bogăția și tezaurizarea. Înțelegând la ce visează porcii, va trebui, de asemenea, să se confrunte cu două interpretări.

Interpretarea viselor: a vedea porcii într-un vis

Sonnik Miller interpretează un animal slab ca neînțelegeri cu domestice și neînțelegeri în echipa de lucru. Un porc îngrășat este o situație financiară bună. A auzi mormăitul este o veste proastă.

Va fi posibil să câștigi norocul de partea ta dacă ai visat la un porc curat – o astfel de interpretare este conținută în cartea de vis a lui Vanga. Scroafă murdară – la diferite încercări.

Conform cărții de vis a secolului XXI un porc servește drept avertisment pentru om. El poate fi acuzat în mod greșit că a comis un act nepotrivit. Complotul avertizează și asupra posibilității de fraudă sau jaf.

Dacă un porc atacă, acesta este un semn de pericol. Este necesar să aduni toată puterea pentru a respinge cei răi și să ai mai puțină încredere în străini.

Dușmanii s-au apropiat foarte mult și se pregătesc să lovească – asta a mușcat porcul într-un vis conform cărții moderne de vis. Merită să luați în considerare din ce parte poate urma și să luați măsuri de precauție.

Citeste mai mult:  De ce visezi să înșeli un tip

Cartea Dream House sugerează că fuga de un porc într-un vis înseamnă că, în realitate, merită să le spui mai puțin altora despre secretele tale. Chiar și cei mai apropiați oameni din nevinovăție pot vărsa secrete de încredere.

Dreamer of Dmitry și speranța de iarnă indică faptul că dacă un porc mușcă o mână, certurile ar trebui evitate în realitate. Poate că toate încercările de a dezechilibra cel care doarme sunt o provocare deliberată.

Interpretarea viselor ezoterice Evghenia Cvetkova sfătuiește să se acorde atenție numărului de porci. O scroafă înseamnă bogăție.

Dar o turmă de porci avertizează asupra unei reputații proaste.

Conform cărții de vis a Medeei porcii din tarc sunt interpretați ca deficiențe morale ale visătorului. Un vis avertizează asupra necesității de a se angaja în autoeducație.

Interpretarea viselor lui Veles interpretează drăguți porci amuzanți ca un curs de succes al afacerii, o vizită a oaspeților.

Dacă visezi la porci în casă, nu trebuie să-ți faci griji pentru sănătatea ta.

Carte de vis rusă consideră porcii un simbol al bogăției, precum și al tâmpitului și al neglijenței. Un porc murdar într-un vis înseamnă o discuție neplăcută despre dormitorul, un porc curat înseamnă un venit. Dacă scroafa subminează rădăcinile unui copac – în realitate, o persoană incompetentă sau leneșă va provoca rău.

Interpretarea de vis a tarotului definește porcii ca încercări ale vieții prin care cineva este sortit să treacă.

De ce o femeie visează la un porc

Când porcul a visat căsătorit o femeie care este mamă, ar trebui să dedice mai mult timp copiilor. Altfel, ascultați cuvintele celor mai slabi.

Porcul este un semn bun necăsătorit fată. În curând va sosi o cerere în căsătorie tentantă.

porc gravidă femeii i se promite nașterea unui fiu. Va fi sănătos și nu va provoca prea multe probleme.

Interpretarea somnului prin aspectul unui porc

sălbatic un porc este un semn alarmant. Dușmanii vor încerca să vă rănească.

Dacă trăi un porc se comportă agresiv într-un vis, sănătatea și poziția celui care doarme în societate sunt în pericol. Cineva se pregătește răzbunare pentru o ofensă anterioară.

negru porcul face apel la discreție atunci când are de-a face cu oamenii. Este deosebit de periculos să fii sincer cu străinii.

Nefiresc alb un porc poate însemna sănătate precară. Scroafă roz este un simbol minunat. Visele prețuite sunt aproape de împlinire.

îngrăşat net porcul simbolizează schimbarea în bine. Proiectele vor fi foarte profitabile.

Mai ales bine dacă gros porcul a stârnit emoții pozitive în dormitorul. În realitate, norocul va însoți totul.

Dacă uleios porcul este dezgustător, este indicat să vă reconsiderați atitudinea față de viață. O schimbare de direcție ar fi benefică.

Porci care visează în murdărie înseamnă dificultăți financiare. Cineva parazitează și abuzează de bunătatea celui adormit.

Pașnic imens porc înseamnă ridicare. În afaceri și acasă, totul este excelent.

Dacă большие porcii într-un vis se comportă agresiv sau încearcă să murdărească persoana adormită, oamenii de afaceri ar trebui să se ferească de intrigile concurenților. În rest, un vis indică miopie.

visând gravidă un porc înseamnă că este timpul să creșteți în mod activ veniturile. Data viitoare, un moment atât de bun poate să nu vină curând.

dând naștere porcul este asociat și cu tărâmul material. Situația financiară se îmbunătățește.

Când porcul făcut, visul înseamnă belșug. Vin și treburi vesele.

Venituri semnificative în viitorul apropiat, la asta visează porcul cu porci mici. O familie veselă de porci – din fericire, în realitate.

Activ alergand in jur porcii, fericiți și bine hrăniți, prevestesc o perioadă favorabilă. Va fi posibil să transpuneți ideile îndrăznețe în realitate. Un porc care alergă înseamnă, de asemenea, că trebuie să muncești din greu. Dar este, de asemenea, necesar să ne amintim despre raționalitate și să luați pauze pentru odihnă.

La oferte promițătoare, oamenii de afaceri pot vedea multe porci. Cu toate acestea, este necesar să se facă întrebări atente despre posibilii parteneri, printre aceștia putând fi și comercianți opționali.

bolnav un porc într-un vis simbolizează dificultăți. În primul rând, vor atinge sfera monetară.

Simbolul rău este moarte porc. Vor urma probleme.

Mort porcii pentru antreprenori pot însemna complicații severe. Poate chiar faliment. Porcii morți pentru visătorii care lucrează pot însemna o schimbare de activitate. Femeile ar trebui să se aștepte la înșelăciune și la situații dificile.

Cu toate acestea, semnificațiile nefavorabile ale viselor sunt adevărate numai dacă decedat porcul a devenit astfel fără acțiune violentă. Sau dacă a murit din motive necunoscute.

înjunghiat un porc înseamnă un avertisment de pericol. Dar pentru oamenii de afaceri, dimpotrivă, este un semn pozitiv.

ucis un porc într-un vis de către altcineva poate servi ca simbol al pierderii din cauza propriei guri. Ai doar tu însuți de vină pentru pierdere.

Porc care visează în sânge înseamnă că va fi nevoie de mult efort pentru a-și proteja propriile interese financiare, deși la început forțele nedoritorilor păreau nesemnificative. Acest complot are, de asemenea, un sens neutru – vizita rudelor.

Abundența prevestește carcasă porci. Nu vor fi probleme cu finanțele.

Când porcul visează Fără cap, acesta este un simbol al unei perioade favorabile. Poate fi chiar descris ca fiind bogat.

Cap porci indică necesitatea de a gândi printr-un plan de acțiune pentru a îmbunătăți viața. După aceea, puteți trece în siguranță la schimbare.

Cu toate acestea, măcelărit carne crudă porcii sunt un semn rău. În realitate, persoana adormită riscă să se îmbolnăvească.

Interpretarea somnului prin acțiune cu un porc

Intriga este ambiguă a hrani porci. Aceasta este o întâlnire cu inamicii și preocuparea pentru asigurarea unui viitor prosper.

Spălați porcul – pentru a depăși cu ușurință obstacolele.

Captură un porc este un semn bun. În curând vei întâlni o persoană influentă. Mai târziu, sprijinul lui va fi foarte important.

A alerga pentru un porc și apucă-l cu succes – un complot care caracterizează persoana adormită ca o persoană întreprinzătoare. Aceasta este o abilitate valoroasă de a folosi toate șansele date.

ucide porc și să te simți mulțumit, din fericire. Dacă există pocăință într-un vis, în realitate va trebui să fii trist.

independent să taie porc – la probleme la locul de muncă. Ele pot duce atât la retrogradare, cât și la profit, în funcție de emoțiile trăite.

Nici un fior măcelar porc – o tendință de planificare clară. Acest lucru vă va ajuta să vă atingeți toate obiectivele.

Porci și alte animale într-un vis

Am visat împreună vaci si porci este un semn minunat. Prosperitatea nu va face decât să crească.

Citeste mai mult:  De ce să visezi un șobolan care te mușcă de mână

Dacă visezi porc și câine, intriga este de asemenea pozitivă. Chiar dacă apar dificultăți, prietenii sunt gata să ofere sprijin complet.

Pentru fermieri gaini si porci într-un vis nu este doar o parte a realității de zi cu zi. Aceasta simbolizează o economie puternică. Pentru alți visători, intriga prezice surprize plăcute și griji minore.

Au apărut simultan valori negative porc și șobolan. Acesta este un semn că o persoană necinstită pregătește o înșelăciune.

Se poate observa că multe cărți de vis interpretează destul de ambiguu ceea ce visează porcii. Sfatul principal în interpretarea comploturilor duble este să vă bazați pe propriile sentimente. Cu cât este mai puțină frică și dezgust, cu atât este mai favorabil ceea ce se vede. Vise placute!

De ce visează purceii?

Porcii într-un vis sunt un simbol foarte ambiguu. Decodificarea viselor nocturne cu aceste animale, pe de o parte, se bazează pe faptul că porcul este un simbol al prosperității, iar pe de altă parte, toate calitățile sale imparțiale sunt luate în considerare. De aceea, atunci când interpretați visele în care au apărut purceii, este necesar să aplicați o abordare versatilă și să fiți sigur că utilizați intuiția naturală, care vă va permite să legați un vis cu evenimentele din viața reală.

Porci într-un vis

Purcei epuizați cu grăsime, curați sau murdari

Indiferent de complotul somnului cu purcei, direcția sa pozitivă sau negativă poate fi judecată după aspectul purceilor. Deci, de ce visează purceii? Deci, purceii curați și bine hrăniți prevestesc întotdeauna o perioadă de viață prosperă. Și dacă ai visat animale murdare și slăbite, atunci în realitate ar trebui să te aștepți la probleme.

De ce visează purceii?

Dacă sunteți interesat de întrebarea la ce visează purceii mici, atunci încercați să vă amintiți toate detaliile visului. Dacă ați urmărit animalele de departe și ați fost atins de comportamentul lor, atunci acest lucru prevestește multă fericire și bucurie în realitate. Un astfel de vis prezice o mare surpriză pentru tine în viață, de care vei fi încântat.

multi purcei

Când visezi purcei în număr mare, asta indică faptul că în viața reală vei putea obține un profit mare. Și, cel mai probabil, vei descoperi o sursă permanentă de venit. Este foarte bine când vezi purcei în propria casă. În acest caz, pe lângă bunăstarea materială, visul oferă și o sănătate excelentă.

Alte comploturi de vis pot fi interpretate după cum urmează:

 • Când visezi că un porc se plimbă prin curte, urmat de un porc, asta înseamnă că o altă persoană te folosește în viața reală în scopuri egoiste. Prin urmare, este urgent să analizăm relațiile cu oamenii din mediul imediat și să bifați ipocritul din cercul de cunoștințe.
 • Dacă visezi purcei morți, atunci ar trebui să ai grijă de propria ta sănătate.
 • Când ai visat că porcii mici se tăvălesc în noroi, atunci poate că în viața reală te vei afla în centrul bârfelor și intrigilor. Ar trebui să ai grijă să nu-ți rănești reputația.
 • Dacă visezi porci mici care sug lapte, atunci în curând te vei putea bucura de fructele propriei tale eforturi.

Interpretarea somnului după culoarea purceilor

În cărțile de vis, atenția visătorului se concentrează și pe culoarea porcului care visează:

 • Porcul negru avertizează că ți se pot întâmpla probleme în realitate.
 • Un porc alb înseamnă că, în ciuda tuturor obstacolelor, îți vei putea atinge scopul.
 • Un porc roz oferă noroc și fericire în viață.
 • Să ții un porc în brațe înseamnă să te distrezi cu prietenii.

contactul cu purceii

Visele în care visătorul a trebuit să contacteze purceii pot fi interpretate în diferite moduri. Dacă, conform complotului visului, înțelegeți că sunteți proprietarul porcilor, atunci acest lucru indică faptul că prosperitatea și prosperitatea vor domni în casa ta. Când, conform intrigii unui vis, hrănești animale mici, atunci, în realitate, îți pasă de viitor. În plus, un astfel de vis indică faptul că ești o persoană foarte de încredere, iar cei dragi se simt foarte confortabil lângă tine.

Acțiuni cu purcei

Dar dacă visele de noapte subliniază faptul că tu, în calitate de proprietar, ții purcelul în hambar, atunci trebuie să te pregătești pentru faptul că în viața reală va trebui să muncești foarte mult pentru a obține bunăstarea. Nu ar trebui să fii supărat, pentru că munca ta va plăti bine.

Alte acțiuni cu puii de porc sunt interpretate în cărțile de vis după cum urmează:

 • A ucide un porc înseamnă a aștepta fericirea adevărată, care este deja foarte aproape.
 • Mâncarea unui porc prăjit – suportă pierderi în viața reală, poate că vor fi asociate cu furtul.
 • Să vă tăvăliți în noroi cu porcii – să participați la o afacere neobișnuită pentru dvs., care va fi foarte interesantă.
 • Tăierea unui porc – vei fi întotdeauna o persoană bogată.
 • Cumpărarea unui porc de pe piață este o oportunitate de a-ți îmbunătăți propria bunăstare.
 • Ținerea în brațe a unui drăguț porc roz jucăuș este o confirmare a direcției corecte în viață.
 • Prinderea purceilor – nu ar trebui să vă împărtășiți planurile și secretele cu cei dragi.
 • A ține un porc într-o pungă este o întrerupere a planurilor.

Un porc a visat

Un porc indică adesea că lângă tine există o persoană care nu este împovărată cu principii morale și nu este familiarizată cu regulile de etichetă. Un astfel de vis este un avertisment că există o mare probabilitate ca să fii nevoit să faci față curățeniei în oricare dintre manifestările sale.

Interpretare pentru femei și fete

Pentru o femeie, un vis în care a văzut un porc roz și bine hrănit oferă o relație ușoară și relaxată cu primul pretendent pe care l-a întâlnit. Amintiți-vă că în acest caz nu trebuie să contați pe o relație pe termen lung. Și pentru o fată tânără, un vis poate fi un vis în ajunul unei căsătorii timpurii, care poate avea foarte mult succes.

porc vorbitor

Dacă ai visat un porc care vorbește într-un vis, atunci asta înseamnă că în viața reală vei găsi o fericire foarte mare, pe care toată lumea din jur o va invidia. Încearcă să te bucuri de perioada vieții care a venit și nu uita că viața constă din dungi albe și negre.

Citeste mai mult:  Văzând gândaci negre într-un vis

De ce visezi la o mușcătură de porc?

De ce visezi la un astfel de complot? Dacă un porc te-a mușcat într-un vis, atunci asta indică faptul că îți subestimezi adversarii. Poate că e un ipocrit lângă tine, pe care îl iei drept prieten.

Măcelărind un porc

Dacă, conform complotului visului, vezi cum măcelești un porc, atunci în viitorul apropiat va trebui să te despărți de unul dintre oamenii din cercul tău interior.

Interpretarea visului lui Freud

Interpretarea viselor lui Freud interpretează apariția unui porc murdar într-un vis ca fiind faptul că partenerii nu au puritate în relații. Și fără aceasta, cu greu este posibil să construiești relații armonioase. În plus, un astfel de vis indică faptul că partenerul visătorului poate fi foarte nepoliticos și nedrept.

Se crede că un purcel care visează de joi până vineri promite reaprovizionare în familie. Acest vis este relevant în special pentru un cuplu tânăr care visează la un copil.

De ce visează purceii

Întreaga viață a unei persoane este însoțită de semne și mesaje speciale, dar pentru mulți semnele din vise au o importanță deosebită. Cum să afli la ce au visat purceii? Ne oferim să studiem cărțile de vis și să obținem răspunsuri.

Purceii au visat ce înseamnă

În această problemă, cărțile de vis sunt ambigue, deoarece un porc mic poate fi văzut într-un vis într-o formă și stare diferită: jucăuș, roz și bine hrănit sau murdar chiar și după standardele porcului, slab și bolnav.

Ne oferim să ne afundăm mai adânc în vise dificile și ambigue în care apare un porc mic sau un mistreț mare.

De ce visează porcii mici

 • Sonnik Miller asigură cititorii că acesta este un semn bun, mai ales dacă porcul este mic, îngrijit și bine hrănit. Prezintă stabilitatea unei persoane în afaceri și bunăstarea materială a familiei.
 • Dacă sunt mulți, așteptați-vă la vești bune, cu cât sunt mai multe, cu atât veți primi mai multe vești bune.

Atenție la culoarea lor:

 1. Roz – pentru o afacere bună;
 2. Negru – pentru o călătorie rapidă;
 3. Dacă culoarea lor este gri sau gălbuie, visătorul are un profit mare.
 • Pentru o femeie, un astfel de vis promite o căsnicie de succes.
 • Pentru o femeie însărcinată, somnul înseamnă bunăstarea copilului și o naștere reușită.
 • Tinerei i se promite o cunoaștere rapidă cu logodnicul ei.

De ce visează porcii și purceii

 • Dream Vanga dă o interpretare similară, în versiunea sa, dacă un porc cu purcei visează, visătorul ar trebui să se aștepte la profituri neașteptate, poate la o moștenire bogată sau la o manevră financiară reușită care va aduce mai mult profit decât se aștepta. În orice caz, Vanga promite că un vis cu aceste animale drăguțe va aduce har și prosperitate persoanei care le-a visat.
 • Dar aspectul lor este, de asemenea, important, de exemplu, daca porcii visau murdari si slabi – aceasta este o boală sau o deteriorare a stării materiale a familiei.
 • Să mănânci carne de porc în vis sau să vezi unul mort / sacrificat – la pierderi și greutăți, dar, dacă se dorește, o persoană va putea face față rapid situației și va transforma averea în favoarea sa.

O mulțime de porci de ce visează

Dream interpretare Tsvetkova promite unei persoane care visează la mulți porci multe schimbări bune în soartă: o promovare, un bonus mare pentru o muncă bună, o moștenire mare sau o ofertă de cooperare profitabilă – oricare dintre aceste opțiuni va aduce noroc unei persoane și va crește semnificativ. nivelul de bunăstare.

Dar este important ca animalele să fie sănătoase, curate și bine hrănite. Și aici culoarea lor nu este atât de importantă: roz, alb sau negru va aduce visătorului noroc și prosperitate.

Dureros și slab, potrivit compilatorului, visează la stagnare în afaceri.

Dacă purceii sunt mici și curați, pentru ce este?

Interpretarea visului Hasse dă o astfel de explicație – purceii curați visează la profituri bune, mai ales dacă sunt mici și jucăuși.

Cele mari sunt dovezi ale dușmanilor, dacă mușcă, atunci încearcă să facă rău unei persoane.

Care este visul unui porc mic în brațe

Interpretările viselor care se luptă între ele promit visătorilor care au visat la un copil plin de bunăstare și succes, dar multe depind de detalii, de exemplu, mulți nu pot înțelege la ce a visat un astfel de copil în brațele lor.

În acest caz, totul depinde de detalii:

 • prinderea lor în casă – spre bunăstarea familiei;
 • dacă ai visat un porc alb în brațe, visătorul va putea prinde norocul;
 • dacă visezi un porc mic care mușcă – pentru inamici, dar visătorul va putea face față situației și va putea prelua controlul asupra acesteia;
 • porci nou-născuți în brațe – la profituri neașteptate, poate succesul material va aduce cea mai fără speranță de afaceri, dar dacă unul sau doi copii sunt bolnavi sau morți – la boală și prăbușire, cumpărând o carcasă mică (abătorită) – la tristețe și frustrare;
 • pentru o fată tânără, un astfel de vis oferă o căsătorie timpurie și o sarcină;
 • pentru o femeie, un vis promite un plus la familia ei;
 • pentru un bărbat, un vis cu un porc mic în brațe promite o afacere bună.

Porci murdari de ce visează

 • Interpretarea viselor compilată de psihologul Freud, explică un vis în care o persoană a visat porci mici murdari într-un vis la necazuri și bârfe.
 • A vedea un pui de porci sălbatici conduși de mama lor este un semn de disperare și frică. A vedea gunoiul de porc într-un vis este pentru bani.
 • O prognoză mai favorabilă pentru un astfel de vis este dată de o carte de vis ezoteric. Potrivit compilatorilor săi, porcii mici sub orice formă, atât murdari, cât și curați, sunt un simbol bun.

Visul îi spune visătorului despre noi angajamente care îi vor aduce cu siguranță succes material și îi vor satisface ambițiile, de exemplu. o persoană va ocupa o poziție înaltă în societate. Pentru bărbați, acest vis este un prevestitor al unei afaceri de succes, pentru femei – bunăstarea familiei.