Spălați morții într-un vis

Spălați interpretarea mortului cărții de vis

Visele în care apar morți sunt întotdeauna alarmante. Este rar ca dimineața cineva să nu se gândească: care a fost visul unei persoane care nu mai este în viață. Și mai mult nedumerire, confuzia poate provoca o viziune că cadavrul trebuia spălat. Interpretarea visului se grăbește să liniștească – un astfel de complot nu prevestește nimic teribil, rău. Mai degrabă, acesta este un cuvânt de despărțire de la puterile superioare de la visător – nu pierde timpul, schimbă urgent ceva în viață.

Ce spune Miller?

Gustav Miller a explicat acest lucru: de ce visezi să speli o persoană moartă: dacă în timpul procedurii mortul a vorbit brusc, atunci fiecare cuvânt al său este de mare importanță, iar cel care doarme trebuie să-și amintească toate frazele care au sunat într-un vis de noapte până la cel mai mic detaliu. Acesta poate fi un ghid de acțiune în realitate sau un secret, un secret important.

Dacă morții spălați nu au dat semne de viață, atunci cartea de vis a lui Miller prezice o schimbare a vremii.

Notă!

Ai visat că ritualul de spălare a fost efectuat cu puțin timp înainte ca personajul să moară în vis? Un astfel de complot din cartea de vis a indienilor Maya este considerat un semn că visătorul va experimenta o renaștere, va renunța la obiceiuri, la cercul social obișnuit și va începe viața de la zero. Dar cel mai important, când se va trezi, îi va ierta pe toți infractorii, va găsi o modalitate de a se împăca cu cei pe care i-a rănit și jignit.

De remarcată este interpretarea psihologului, filozofului Maneghetti. Un incendiu din cauza unei defecțiuni a cablurilor electrice sau a altor echipamente, acesta este ceea ce visează să spele un mort în propria casă, potrivit unui eminent italian. Deci, există un motiv serios pentru a verifica dacă casa dvs. îndeplinește cerințele de siguranță la incendiu, indică cartea de vis.

Mort la serviciu

Reputația, numele bun al dormitorului vor fi restabilite, asta a visat o priveliște fantastică – în casa visătorului, o cunoștință recent decedată spală podeaua.

Și dacă ai încredere în Cartea de vis universală, atunci un complot atât de neobișnuit oferă celui care doarme un mare noroc, un noroc extraordinar.

Pastorul Loff este mai puțin optimist în acest caz. El bănuiește că dormitorul va trebui să corecteze greșelile, să răspundă la facturile unei persoane care a murit recent, dar a visat să curețe podelele în vis.

Din păcate, visul are o semnificație neplăcută în care mortul șterge geamurile. De ce visezi așa? Visătorul trebuie să învețe ceva nemăgulitor despre prietenul său, iar acest lucru poate provoca o rupere a prieteniei. Dar cartea de vis vă sfătuiește să vă gândiți cu atenție la toate și să iertați, să înțelegeți un prieten care s-a împiedicat cândva.

Detalii care contează

Este grozav dacă vă puteți aminti dimineața: care parte a corpului defunctului a fost spălată într-un vis de noapte.

  • Deci, dacă i-au șters fața, atunci cartea de vis promite o schimbare rapidă în mediul obișnuit.
  • Te-ai spălat pe spate? Așadar, este timpul să ne gândim la schimbări în domeniul profesional, la idei noi pentru afaceri.
  • In sfarsit, vei gasi ceea ce ai considerat mult timp, pierdut iremediabil, asta ai visat sa speli picioarele defunctului. Cu toate acestea, un astfel de complot este uneori o recomandare: nu este timpul să renunțăm la stereotipurile învechite?
  • Și încă un detaliu important asupra căruia cartea de vis atrage atenția: ai reușit să speli bine picioarele unui cadavru care visează? Atunci nu ar trebui să mergi după o astfel de viziune într-o călătorie lungă, o călătorie. Amână-ți călătoria pentru câteva zile.

Visul că a fost necesar să se spele ceva care a aparținut persoanei decedate în timpul vieții sale pare și el misterios. De exemplu, într-un vis, faceți ordine în geanta sau jacheta. Trezindu-te, restabileste imediat in memorie cele mai mici semne ale unui obiect de vis. Ulterior, se poate dovedi a fi cheia dezvăluirii unui anumit mister.

mort vorbăreț

De ce visezi să spele un mort care pare să trăiască și chiar încearcă să vorbească? Dacă decedatul a cerut ceva, atunci acestea ar putea fi gândurile exprimate ale visătorului însuși, care visează de mult să schimbe situația, să obțină noi impresii.

Ascultă cererile personajului care visează, acestea îți vor afecta starea de spirit în realitate.

Uneori, într-un vis, poți vorbi cu o rudă care a părăsit recent această lume. Cel mai adesea, o persoană care visează pune o mulțime de întrebări. Dimineața, cel care doarme se simte ca un student care a trecut cu succes examenul. Și acest lucru nu este rău, deoarece cartea de vis susține că visul prețuit este pe cale să devină realitate!

De ce ai visat că faci un ritual de spălare a unei persoane care acum trăiește? Dacă îl recunoști, atunci fii extrem de atent cu el în realitate. Nu te grăbi să fii de acord cu propunerile primite în numele lui. În ciuda beneficiului aparent, ele te vor duce cu siguranță la ruină financiară, ruină, avertizează cartea de vis.

Despre sănătate și noroc

Și cum și unde s-a întâmplat să speli morții? Dacă corpul stă într-o baie frumoasă umplută până la refuz cu apă și spumă parfumată, atunci acest lucru va afecta în mod favorabil sănătatea visătorului. Dacă la momentul visului este bolnav, atunci cu siguranță se va recupera. În plus, va fi util să folosiți nu numai metodele medicinei oficiale, ci și metodele populare și netradiționale de tratament.

Se părea că nu era suficientă apă pentru spălarea cadavrului? Aceasta este o recomandare puternică pentru visător – să nu se relaxeze și să nu fie distras – acum cea mai mică inexactitate, o greșeală se poate transforma într-un dezastru, o problemă uriașă și chiar să-l coste viața sau sănătatea.

coafura pentru morți

Coafura mortului care visează poate fi, de asemenea, considerată un simbol special. A trebuit să-i pui părul în ordine într-un vis, să-l speli, să-l tunzi, să-l coafezi? Și ai fost mulțumit de rezultat? Bucură-te, pentru că în realitate se va rezolva o problemă care te chinuie de mult timp, promite cartea de vis.

Dar visul că atunci când pregătești corpul decedatului pentru o călătorie în lumea următoare, evident ai înșelat (nu i-ai spălat, pieptănat, călcat hainele) sugerează că, în realitate, îți vei atinge scopul propus. Adevărat, pentru aceasta va trebui să acționați fără a respecta regulile nobilimii, standardele etice și chiar legea.

Spălați morții

Interpretarea viselor Spălați morții ai visat de ce într-un vis să speli morții? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să speli o persoană moartă într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Spălați cadavrul mort, decedat

Interpretarea viselor – Spălați morții

Interpretarea viselor – Spălați morții

Interpretarea viselor – Omul mort

Visul este de bun augur. Văzând un om mort – așteptați-vă la o schimbare a soartei.

Pentru ca o fată necăsătorită să vadă un bărbat mort – pentru o nuntă iminentă.

Dacă decedatul era bătrân, atunci mirele va fi mult mai în vârstă decât ea.

Citeste mai mult:  Chiloți de interpretare a viselor

Dacă este tânăr, își va găsi un egal.

Decedatul era îmbrăcat prost – mirele nu va fi bogat.

Dacă ai văzut un mort într-un costum bun și scump sau un giulgiu bogat, viitorul tău soț va fi bogat.

Dacă un mort a visat la o doamnă căsătorită, ea va avea un admirator, care, totuși, își va păstra distanța. În timp, un interes romantic se poate transforma într-o bună prietenie. Dacă acest admirator va fi bogat sau sărac, depinde de modul în care era îmbrăcat defunctul.

Dacă un bărbat a visat un om mort, asta înseamnă că un prieten îl va ajuta să ia o decizie fatidică.

A vedea o femeie moartă într-un vis este o viață lungă și fericită. Sărutarea defunctului pe frunte – pentru recuperarea după o boală prelungită.

Văzând un sicriu cu un decedat, împodobit cu flori, o mulțime îndurerată în jur – pentru distracție în compania prietenilor.

Dacă ai visat că sicriul cu morții este dus la cimitir, un astfel de vis promite o călătorie lungă și incitantă în care îți vei face mulți prieteni noi.

Dacă te vezi stând deasupra unei persoane moarte, visul îți promite și o călătorie plăcută în țări îndepărtate.

A spăla morții este o plăcere binemeritată.

Îmbrăcarea unui mort pentru înmormântare – noroc va veni la tine datorită eforturilor unui vechi prieten.

Dacă decedatul este prietenul sau ruda dvs., sensul visului se referă la persoana pe care ați văzut-o moartă. Un astfel de vis îi promite o viață lungă, plină de bucurii și plăceri.

Dacă ai văzut mai mulți morți întinși în apropiere, cu ajutorul prietenilor vei face o carieră amețitoare sau vei da în judecată o mare moștenire.

Închideți sicriul cu morții – veți putea face o avere decentă într-un timp relativ scurt.

Imaginați-vă că puneți flori într-un sicriu pentru o persoană decedată.

Decedatul este îmbrăcat într-un costum luxos și scump haute couture sau învelit într-un giulgiu bogat decorat. Nu mai puțin luxos este sicriul, împodobit cu aur și pietre prețioase.

Interpretarea viselor – Spălați

Interpretarea viselor – Morții

Visul în care îți vezi rudele moarte, le prevestește mulți ani de sănătate prosperă, dacă sunt cu adevărat în viață; dacă sunt deja morți, un astfel de vis prevestește o schimbare a dispoziției tale, care va depinde fie de vremea din afara ferestrei, fie de piciorul pe care te-ai ridicat.

Să-ți vezi iubitul ca fiind mort prevestește o despărțire tristă de el. Văzându-te mort – spre anxietate și dezamăgire, dacă ești îngropat modest și grăbit într-un vis și dacă solemn și cu mulți oameni – un astfel de vis sugerează că în curând cercul tău de prieteni se va extinde semnificativ și vei deveni cunoscut pe scară largă.

Un vis în care un mort care visează s-a sinucis prefigurează trădarea soțului sau iubitului tău.

Un mort executat ca infractor este un prevestitor de insulte și insulte care vor fi aduse de cei dragi într-o stare de entuziasm extrem, conform zicalului: „Ce are în minte un om treaz, apoi un bețiv pe limbă”.

A vedea o persoană înecată sau o victimă a unui accident înseamnă că ai o luptă disperată pentru a-ți menține drepturile de proprietate.

Un vis în care ești înconjurat de morți reînviați, care s-au transformat în ghouls, însetați să-ți bea sângele – un astfel de coșmar prezintă multe necazuri enervante în viața ta personală și o situație înrăutățită în societate.

A vedea un sicriu cu o persoană moartă în apartamentul tău prevestește ceartă în familie din cauza abuzului de alcool. Un mort vorbitor care îți cere să-l ajuți să se ridice din sicriu – la calomnii și calomnii răutăcioase.

Defunctul care a căzut din sicriu – la rănire sau stare de rău, cădea peste el – va primi în curând vestea morții unui apropiat. Găsirea unei persoane moarte în patul tău înseamnă succes într-o afacere inițial nepromițătoare. Spălarea și îmbrăcarea defunctului – la boală, îngropare – îți vor întoarce ceea ce nu sperai să primești înapoi.

Interpretarea viselor – Omul mort

Să te vezi pe o altă persoană sau pe tine însuți moartă este un noroc.

Să-ți vezi fiul mort este un eveniment vesel cu un plus.

A deschide sicriul și a vorbi cu morții este nefericit.

Mortul mănâncă – o boală.

Mortul se ridică din sicriu – va sosi un oaspete de afară.

Omul mort prinde viață – prevestește știri, o scrisoare.

Mortul plânge – prevestește o ceartă, o ceartă.

Mortul se prăbușește cu lacrimi – prevestește bunăstare.

Un om mort într-un sicriu prevestește un câștig material.

Omul mort care stă în picioare – prevestește o mare necaz.

Interpretarea viselor – Omul mort

A vedea mortul înseamnă că el cere odihna sufletului său.

L-am văzut pe decedat – trebuie să puneți o lumânare în biserică și să o dați pentru restul.

Morții visează – la vreme rea.

Morții visează vara – la ploaie.

Morții iarna – până la zăpadă.

Dacă defunctul își sună, în spatele lui, sau spune: „Te voi ridica” – un semn foarte rău.

Părinți morți – până la moarte, părinții au venit după tine.

Interpretarea viselor – Morții

Următoarele opțiuni de interpretare sunt de obicei asociate cu apariția morților într-un vis: prezența obișnuită, rezolvarea întrebărilor și condamnarea.

Amintirea unui vis în care o persoană decedată te-a vizitat poate fi puțin înfiorător, dar în sine aspectul său nu are o mare încărcătură semantică pentru întregul vis. Acesta este un vis obișnuit în care cel care doarme îl vede pe decedat viu și nevătămat, doar un participant la situație.

În astfel de cazuri, de regulă, decedatul nu este un actor semnificativ în visele tale. Poate că imaginea lui este cauzată de amintirile unui eveniment, participanții cărora au fost odată atât persoana adormită, cât și defunctul. Este posibil ca într-un vis, tristețea și regretul ascuns să se manifeste astfel încât să nu mai existe o persoană în apropiere care ți-ar fi fost dragă.

Categoria de rezolvare a viselor include vise în care evenimente și acțiuni specifice sunt asociate cu morții. În acest caz, apariția morților devine evenimentul central al complotului care se desfășoară. Poate că nu ai ceea ce au nevoie, sau comportamentul lor îți provoacă anumite emoții (pozitive sau negative); în orice caz, acţiunea sau incapacitatea de a o îndeplini este oarecum legată de rezolvarea relaţiei.Depinde dacă relaţia este rezolvată sau nu, există un element de condamnare sau bucurie în astfel de vise.

Visele „condamnătoare” ne arată morții, fie doar morți, fie zombi. Astfel de vise provoacă sentimente dureroase, deoarece nu putem face nimic pentru a schimba situația.

Ce trăsături de caracter în timpul vieții au fost înzestrate cu morții? (De exemplu, unchiul Ioan era un sfânt; mătușa Agnes era rea ​​ca un șarpe etc.)

Comportamentul lor în vis s-a potrivit cu cel real sau a mers împotriva curentului? Poate ar trebui să încerci să înțelegi mai bine personalitatea defunctului, să înțelegi cum l-au văzut ceilalți.

Citeste mai mult:  Care este visul unei pisici în sânge

Într-un vis, spălați morții

Interpretarea viselor oferă o varietate de explicații pentru ceea ce visează să spele o persoană moartă. În cele mai multe cazuri, un simbol într-un vis nu prevestește nimic negativ. Adesea, un astfel de complot avertizează că este timpul să schimbi ceva.

Interpretarea lui Miller

Explicând de ce visează să spele morții, cartea de vis a lui Miller conectează interpretarea somnului cu tradiția îndelungată a spălării după moarte. Dacă defunctul ți-a vorbit brusc într-un vis în timpul ceremoniei, cuvintele lui sunt profetice, ar trebui interpretate fără alegorie. Dacă decedatul nu a dat semne de viață, visul promite o schimbare a vremii.

Avertismente curioase

Dacă persoana adormită însuși trebuia să spele decedatul la scurt timp după moarte, ghicitorul mayaș oferă posibilitatea de a-și începe propria viață de la zero, de a ierta insultele trecute și de a fi iertat.

Interpretarea viselor Maneghetti vede un avertisment în simbol. Dacă într-un vis s-a întâmplat să spele decedatul în casa în care locuiește visătorul, în realitate există o mare probabilitate de incendiu. Verificați cablajul, fiți cu ochii pe aparatele electrice și pe șemineu, întăriți alte măsuri de securitate în viitorul apropiat.

Curățare umedă

Dacă ai visat cum o persoană moartă de mult timp șterge podeaua din casa dormitorului, numele bun al visătorului ar fi restabilit în ochii oamenilor care fuseseră anterior dezamăgiți de el.

Aceasta nu este singura explicație a motivului pentru care cineva visează că un mort spală podeaua. Dacă ai avut norocul să vezi morții pentru curățarea umedă, Universal Dream Book promite mare noroc în realitate.

Cartea de vis a lui Loff este mai puțin optimistă. Ceea ce visezi despre modul în care mortul spală podeaua poate fi legat de biografia lui. Este posibil ca visătorul să fie nevoit să-și corecteze greșelile sau să-și ramburseze datoriile.

Dacă ai avut ocazia să vezi într-un vis cum mortul îți spală geamurile acum, trebuie să înveți ceva rău despre prietenul tău. Interpretarea visului promite că îl vei putea înțelege și ierta.

Părțile corpului spălate

Când ai visat să speli o persoană moartă, cartea de vis acordă o mare importanță părților corpului care sunt cel mai viu amintite într-un vis.

  • Spălarea feței simbolizează o schimbare în cercul social;
  • Spatele prezintă o schimbare în afaceri, cum ar fi un nou loc de muncă sau o idee de afaceri;
  • Dacă ați visat cum spălați picioarele decedatului, o pierdere de lungă durată va reveni sau va fi găsită;
  • Spălarea picioarelor unei persoane moarte se întâmplă într-un vis când stereotipurile obișnuite devin depășite;
  • Dacă nu a fost posibilă spălarea corectă a picioarelor decedatului, cartea de vis vă sfătuiește să amânați călătoria.

Dacă într-un vis a trebuit să puneți în ordine un articol personal care a aparținut defunctului în timpul vieții sale, de exemplu, pantofi, cartea de vis vă recomandă să găsiți și să luați în considerare cu atenție acest articol. Poate veți primi un indiciu sau veți afla ceva nou despre decedat.

Cereri de dincolo

De ce să visezi când un mort se comportă ca în viață și, în plus, cere ceva? Adesea, simbolul reflectă nevoia celui care doarme de o schimbare a decorului și de noi experiențe.

Ceea ce defunctul cere într-un vis înseamnă că au loc deja schimbări la nivel energetic, ceea ce va implica cu siguranță anumite evenimente.

Se întâmplă că am visat o rudă în viață, care de fapt a plecat de mult timp în altă lume și nu cere atât ceva cât cere el. Dacă dimineața visătorul se simte ca și cum ar fi trecut cu succes examenul, asta înseamnă că visul său se va împlini.

Dacă într-un vis a trebuit să speli o persoană care acum trăiește, în realitate, nu te grăbi să-i accepti propunerile. Rezultatul poate fi atât de neprofitabil încât te va pune în faliment.

Există suficientă apă?

Interpretul de vise explică de ce se visează să spele o persoană moartă într-o cadă plină până la refuz sau să se confrunte cu o lipsă de apă.

A face baie unei persoane moarte într-o baie frumoasă cu săpun bun este benefic pentru cel care doarme, care încearcă în prezent să depășească o boală gravă. Dacă vi se oferă să încercați terapii netradiționale, nu le refuzați – aceasta este cheia sănătății dumneavoastră.

Dacă ați visat că cantitatea de apă este limitată, luați simbolul ca avertisment. Acum nu este momentul pentru distracție: o neglijare ridicolă poate duce la pierderi grave și chiar la un accident.

Ce vor spune manipulările părului

În aproape fiecare carte de vis, părul este un simbol foarte semnificativ, mai ales când se întâmplă să vezi părul decedatului într-un vis și să ai grijă de el.

De aceea, mortul visează să-și spele părul și, în același timp, să efectueze alte manipulări, precum coafarea și tunderea: dacă ai visat că coafura a fost un succes, problema importantă a visătorului ar fi rezolvată.

Dacă ai visat că dormitorul a fost neglijent cu privire la apariția decedatului, cartea de vis nu neagă că va putea atinge obiectivul, cu toate acestea, nu se poate face fără trucuri interzise. Principalul lucru este să vă asigurați că trucurile rămân secrete.

Alege-ți visul 👇

Interpretarea viselor a acțiunii morților

Văzând o persoană moartă într-un vis

Un mort fluturând mâna într-un vis

Hrănește morții într-un vis

Care este visul unui mort reînviat?

De ce visezi că mortul ia cu el?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

De ce visează morții

În general, morții visează la încercări și pierderi. Psihologul a considerat conversațiile cu ei ca fiind punctul cheie în astfel de vise.

Șoapta defunctului prevestește o veste tristă.

O conversație cu un tată decedat este un fel de avertisment: atunci când începeți un nou proiect, gândiți-vă bine și aveți grijă de reputația voastră, pentru că cei răi au început deja să țese intrigi la spate. Mama decedată se întoarce în vis pentru a vă cere să renunțați la obiceiurile proaste și la un stil de viață nesănătos, toate acestea vă dăunează foarte mult. Comunicarea cu un frate care nu mai este în viață simbolizează că cineva are mare nevoie de ajutorul tău. Dar tu însuți trebuie să înțelegi cine se simte rău în mediul tău – această persoană este jenată să caute sprijin și ține totul pentru sine.

Într-o măsură mai mare sau mai mică – dar visele despre morți au un sens negativ.

Un prieten decedat simbolizează schimbări majore în viață. În ce zonă vor apărea și dacă vor crea probleme se poate înțelege dintr-o conversație cu o persoană care visează. Încercați să vă amintiți cuvintele și comportamentul lui în detaliu pentru a obține un indiciu.

Atunci când defunctul nu îți este familiar sau în realitate nu ai fost conectat printr-o relație apropiată, fii atent la starea lui. Dacă arată rău, dureros și chiar tusește pe tine, te vei afla într-o situație neplăcută. Nu numai că nu te vor sprijini, dar vor acționa și pe nedrept.

Un număr mare de morți, care pur și simplu au umplut totul în jur, prezice o epidemie sau o catastrofă ecologică.

Un vis care are un sens apropiat – dacă prietenul tău se află într-o stare de moarte clinică. Tratează această imagine ca pe un avertisment – în mediul tău există oameni ticăloși și perfidă. I-ai considerat prieteni adevărați, iar ei împletesc intrigi la spate și răspândesc zvonuri.

Citeste mai mult:  Părul nasului dormit

Visele despre oameni morți sunt analizate de interpreții Coranului în detaliu. Fiecare lucru mic contează – cine a murit exact, cum arăta, ce a făcut.

Dacă cei dragi au murit într-un vis, care sunt în viață în realitate, soarta îi va răsplăti cu longevitate. Părinții și bunicii decedați visează să rezolve o situație dificilă. Un semn bun sunt și visele în care: ați găsit o persoană moartă (pentru profit); salutat pe defunct (favoarea lui Allah); sărutat defunctul (străini – la bogății neașteptate, cunoștințe – folosesc cunoștințele sau banii lăsați de el); a primit de la el un lucru bun și curat (spre bucurie); a vorbit cu defunctul, a dormit pe același pat sau l-a îmbrățișat (pentru longevitate); a intrat într-o relație intimă cu defunctul (vei realiza ceea ce nu ai mai crezut) sau cu o femeie moartă și înviată (spre succes în toate eforturile);

Nu binele tău personal, ci cel general, promite un vis despre cum cei drepți prind viață în masă într-un loc. Bucuria va veni pe acest pământ, conducătorul va fi drept și de succes.

Prin somn, morții vă pot da sfaturi. Dacă defunctul face fapte rele, atunci în acest fel te avertizează împotriva unor astfel de fapte în viața reală. Dacă se poartă cu demnitate și noblețe, atunci te cheamă să faci o faptă bună.

Semne foarte rele – comunicare strânsă cu decedatul. Dacă raportează într-o conversație despre moartea visătorului, atunci viața este într-adevăr în pericol; dacă cheamă la sine, atunci pericolul constă în ceea ce a murit persoana care visează. Mântuirea este posibilă dacă cei care dorm și visează intră împreună în casă și rămân acolo: viața va atârna în cumpănă, dar totul se va rezolva.

O altă categorie de vise – care vă permit să înțelegeți cum se simte persoana decedată în viața de apoi. Fața lui înnegrită sugerează că a trăit fără credință și nu și-a schimbat părerile chiar înainte de moartea sa („Și celor ale căror fețe devin negre, le va suna: „Ați renunțat la credința care a fost acceptată de voi?” (Sura-Imran) , 106 aya). Corpul gol al unui mort indică faptul că în timpul vieții sale nu s-a distins prin fapte bune. Faptul că o persoană nu se simte foarte bine după moarte este evidențiat de un vis în care face namaz acolo unde a făcut-o întotdeauna. ea.Dar rugăciunile într-un loc neobișnuit pentru el înseamnă că în lumea următoare faptele sale pământești vor fi răsplătite.Un vis vorbește și despre o viață de apoi calmă, în care defunctul însuși spune cât de confortabil și de bucuros este, sau apare în forma unui om bogat.Cel mai favorabil în acest sens este un vis despre defunctul care a venit la moschee.Ea este un simbol al păcii și securității.Înseamnă că după moarte această persoană nu experimentează suferință.

Psihoterapeutul înțelege că visele despre morți nu provoacă cele mai plăcute emoții, dar sfătuiește să nu le ia la inimă. În primul rând, de multe ori astfel de vise sunt pur și simplu o reflectare a dorului de decedat și a gândurilor despre el. Sau s-ar putea întâmpla un eveniment în viață legat de o persoană deja moartă, iar subconștientul a început să scoată amintiri. Al doilea punct – de obicei o persoană moartă într-un vis apare ca un participant viu la anumite evenimente și ei sunt cei care sunt importanți pentru interpretare.

Un alt lucru este dacă decedatul este figura principală din vis, cu care este conectată întregul complot. Pentru a înțelege ce informații dorește să vă transmită această persoană (reclamați, condamnați, vă rog, etc.), amintiți-vă cum a fost în viață, s-a potrivit comportamentul său în vis și în realitate? Dacă nu, aceasta este o ocazie de a afla mai multe despre decedat. Poate că, în ochii celorlalți, arăta foarte diferit și trebuie să încercați să înțelegeți mai bine lumea lui interioară.

Iată un alt punct – cuvântul „mort” poate fi interpretat în diferite moduri: poate fi o persoană pe care o cunoști, care a murit și a apărut în viață într-un vis, sau poate corpul unei persoane. Deci, dacă ați visat la un număr mare de cadavre, atunci acest lucru indică anxietatea, suspiciunea și excitabilitatea crescută.

Morții vin în vise în momente fatidice ale vieții. Pot simboliza o nunta daca viseaza in casa ta; renaștere spirituală și eliberare de frici dacă îl atingi sau îl săruți pe decedat; un eveniment fericit dacă defunctul îți dă ceva. Dar dacă faci un cadou, va trebui să aduni cât mai multe pentru a evita pierderile.

O altă imagine negativă este un om mort care a înviat sau a înviat din mormânt. În acest caz, problemele de sănătate pot începe atât pentru tine, cât și pentru rude.

Ezoteriștii sunt de acord cu opinia că oamenii morți visează în ajunul unei schimbări de vreme, dar numai dacă nu vă sunt familiari. Dacă acum rudele în viață se dovedesc a fi moarte într-un vis, atunci acest lucru nu înseamnă nimic pentru ei. Dar trebuie să ai grijă să nu ai probleme.

Un vis invers (cei care au murit într-un vis s-au dovedit a fi din nou în viață) promite noroc și sprijin dacă părinții au visat; alte rude și prieteni – un prilej de a ne gândi la sensul vieții; doar cunoscuții avertizează că o lovitură va fi dată mândriei.

Un vis teribil în care o persoană moartă prinde viață nu înseamnă cu adevărat nimic rău – pregătește-te pentru aventuri și evenimente uimitoare!

Dar este considerat un semn cu adevărat rău dacă o persoană decedată ți-a oferit ceva în vis: l-a chemat, l-a invitat să împartă prânzul cu el etc. Aceasta înseamnă că sănătatea și viața ta sunt în pericol, nu ignora rețetele. a medicilor și a evita situațiile potențial periculoase. Vindecarea și mântuirea sunt posibile atunci când refuzi toate cererile defunctului. Interesant este că acest proces poate fi controlat. Pentru a face acest lucru, în timp ce sunteți treaz, trebuie să vă oferiți un cadru clar despre cum să acționați atunci când vă întâlniți cu o persoană decedată într-un vis, iar apoi subconștientul la momentul potrivit poate da reacția necesară.

O altă precizare importantă: oamenii morți nu sunt rude și prieteni care să le dea un sfat sau să le ceară ceva. Informațiile de la ei vin prin alte simboluri. Morții sunt simboluri care au legătură cu evenimente complet diferite din destinul tău.