Într-un vis, îmbrățișând un tată mort

a visat să îmbrățișeze un tată mort într-un vis

Am visat să-mi îmbrățișez tatăl mort cartea de vis a visat de ce într-un vis a visat să îmbrățișeze un tată mort? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să visați despre îmbrățișarea unui tată mort, citiți mai jos pentru a interpreta gratuit visele din cele mai bune cărți de vis!

Într-un vis de a vedea Hugging

Predicția somnului

De ce visezi să te îmbrățișezi

Într-un vis de a vedea Hugging

Predicția somnului

Îmbrățișare – Dacă ai visat că îl îmbrățișezi pe alesul tău și nu poți să-ți înfrânezi sentimentele, ți s-a promis pace și mulți ani de fericire.

Dacă sentimentele sunt atenuate, atunci nu sunteți destinați să fiți împreună.

De ce visezi să te îmbrățișezi

Într-un vis de a vedea Hugging

Predicția somnului

De ce visezi să te îmbrățișezi

Într-un vis, vezi fratele sau tatăl transformându-se într-un amant

Predicția somnului Părinte

Să-l vezi murind într-un vis înseamnă că îți va fi rușine de ceea ce ai făcut.

A vedea un tată decedat este un semn de boală sau de moștenire. Pentru îndrăgostiți, un astfel de vis oferă vești despre trădare.

Dacă tatăl tău tace într-un vis, atunci în curând vei primi vești despre boala lui. Visul în care ai văzut că tatăl tău era bolnav prevestește durere.

Dacă visezi că vorbești cu un tată care a murit cu mult timp în urmă, atunci ar trebui să-ți amintești de el. A te certa cu tatăl tău într-un vis este un semn de eșec. A-l vedea fericit într-un vis înseamnă a primi vești de acasă.

A deveni tată într-un vis este un semn al unui sfârșit fericit pentru o afacere. Nașul într-un vis este un simbol al protecției.

După un astfel de vis, ar trebui să ascultați un sfat bun și să-l urmați. Uneori, un astfel de vis ne amintește de responsabilitatea care ne revine.

Pentru o fată să-și vadă mama și tatăl împreună într-un vis este un semn de căsătorie iminentă sau de mare noroc și fericire.

De ce visează tata

A vorbi cu un tată în viață – la nevoia de sprijin material și moral.

Vorbind cu un tată mort – va fi un răgaz, folosește-l la bun sfârșit.

Văzându-l pe tatăl în vis

A vedea un tată într-un vis este un profit.

A te certa cu el este un eșec, o cădere în afacerile financiare.

Desigur, a-l vedea pe tata este „profit”. El va merge cu tine la grădina zoologică și va cumpăra jucăria ta preferată și va spune ceva neobișnuit de interesant.

Obosește, muncește, încearcă pentru tine. De ce te cert cu el?!

Predicția somnului Părinte

De ce visează tata

Visul în care ai visat propriul tată oferă fericire în familie și în căsătorie, dacă trăiește și este bine în viața reală; dacă în realitate nu mai trăiește, atunci un astfel de vis înseamnă că cu greu poți evita obstacolele în afaceri, apelând la ajutorul prietenilor și rudelor apropiate.

Văzându-ți tatăl sănătos bolnav într-un vis prezice durere din cauza unei întâlniri eșuate sau amânate cu o persoană dragă.

Dacă ai avut un vis în care tatăl tău a murit și îl îngropi, înseamnă că un accident te va întâmpla în realitate.

Un tată reînviat este un dar neașteptat.

Vorbind cu tatăl tău în vis – vei experimenta bucuria de a te întâlni cu prieteni pe care nu i-ai văzut de mult timp, de a te certa cu tatăl tău – lucrurile se vor bloca în realitate și va trebui să inviți un consultant pentru a afla motivele acest.

Să-ți vezi nașul într-un vis înseamnă că vei fi însărcinat cu noi responsabilități, pe care nu le poți refuza din mai multe motive personale. Visarea unui sfânt părinte înseamnă că rudele te induc în eroare.

Văzându-l pe tatăl în vis

Figura este întruchiparea autoritarismului, legii, ordinii, obiceiurilor sociale, modelelor de comportament asociate cu societatea, precum și protecției masculine.

Tatăl adevărat al fiecăruia contribuie la formarea imaginii unui tată ideal.

Acest rol poate fi asumat de bunicul.

Ipostas ambivalent cu tatăl.

Tatăl posesiv care amenință individul.

Orice probleme legate de disciplină în perioada de neascultare, când cineva trebuie să se supună ca urmare a fricii de pedeapsă.

Aceste idei pot fi transferate în relația cu tatăl real, dar în cazul în care individul nu recunoaște existența arhetipului tatălui în sine.

Dacă este capabil să vadă problemele în sine (inclusiv potențialul tatălui), el este capabil să traducă aspectele negative și distructive ale acestui arhetip în ceva pozitiv.

Corespunde lui Saturn care își devorează copiii.

Cercul familiei este asociat cu culorile pământului: negru, maro, verde.

Experiența de bază este o senzație (afect), adică o atracție pentru o schimbare bruscă și neașteptată a circumstanțelor.

Reacția comportamentului la o senzație are și caracterul unei izbucniri.

În general, este caracteristic un interes crescut pentru incidentele senzaționale.

Nevoia de senzație este importantă pentru anticiparea evenimentelor neașteptate – o calitate importantă pentru o familie.

Purtătorii formelor nucleare ale unor astfel de arhetipuri sunt predispuși la boli cardiovasculare, precum și la psihoze afective.

Simbolismul acestui cerc include un copac, pământul ca atare, o casă.

De ce visează tatăl mort: nu fi supărat

Visele sunt diferite. Unele vise, la prima vedere, nu au sens logic, dar, de regulă, reflectă starea noastră interioară inconștientă, testându-ne astfel sentimentele. Altele reflectă experiențele zilnice sau starea reală a lucrurilor, uneori și nu întotdeauna conștiente. Înțelegerea la ce visează tatăl mort nu vine chiar așa. Cel mai adesea, cineva ar trebui să-și amintească ruda plecată și să pună o lumânare pentru odihna sufletului său, dar sensul visului rămâne nedezvăluit.

De ce visează tatăl mort: interpretări în cărțile de vis

Morții nu vin la noi pentru că au nevoie să-și împrospătească memoria despre ei înșiși. Rudele vin atunci când avem nevoie de ajutor sau protecție, prin urmare, astfel de vise pot fi numite limită – trecând de la o stare reală, dar invizibilă a lucrurilor la conștiința noastră, la un vis profetic.

Pentru a înțelege de ce visează un astfel de vis, trebuie să decizi ce fel de relație ai avut cu tatăl tău în timpul vieții. Dar, în orice caz, va fi un avertisment de vis. Dacă sentimentele pentru tată au fost puternice și pozitive, atunci visul poate fi atât liniștitor, cât și protector.

Citeste mai mult:  Văzând cireșe într-un vis

În acest caz, imaginea lui servește ca personificare a păstrătorului armoniei tale, dar este interpretată în funcție de acțiunile, cuvintele și orice obiecte care completează imaginea visului.

Dacă în timpul vieții sale nu a existat o relație foarte bună cu tatăl său și chiar și după un vis rămâne un gust neplăcut, atunci acesta este un vis de avertizare.

Trebuie să te pregătești pentru evenimente dificile care au legătură directă cu ceea ce depinde viața ta: relațiile cu superiorii, bunăstarea financiară sau relațiile cu oamenii apropiați.

Imaginea tatălui este patronajul, acea particulă care ți-a dat viață sau o relație abstractă cu ceea ce este stimulul activității tale.

Dacă o fiică visează la un tată răposat

Dacă o fată sau o femeie visează la un tată decedat, atunci mai des un astfel de vis avertizează asupra unei amenințări invizibile, care în cele mai multe cazuri nu s-a manifestat încă. Visătorul ar trebui să fie mai atent în cuvintele și acțiunile ei. Dacă visul s-a încheiat cu plecarea tatălui și un sentiment de tristețe, atunci amenințarea va fi depășită, dar va rămâne în memorie. Dacă nu vă amintiți cum s-a încheiat visul, atunci rezolvarea situației va depinde în întregime de dvs.

În cele mai multe cazuri, sosirea unui tată decedat pentru o fiică mică este egală cu opiniile ei despre lume:

 • Dacă o fată este preocupată de opiniile altora despre persoana ei, atunci visul reflectă dificultăți viitoare în această direcție – prin urmare, așteptați-vă la minciuni de la cei în care aveți încredere, zvonuri neplăcute sau calomnii.
 • Dacă o fată întâlnește un tip pe care îl iubește, poate că relația lor va fi testată de secrete, omisiuni, zvonuri și alte lucruri.

Un vis poate fi interpretat ca trădare, înșelăciune sau nesinceritate a persoanelor apropiate fetei, iar imaginea tatălui însuși ca simbol al protecției, arătând clar că nu ești singur.

Să văd un tată mort în viață într-un vis

Un tată decedat poate însemna declanșarea unui eveniment mult așteptat, deosebit de important pentru visător, și este personificarea unui rezultat care nu s-a împlinit încă, ci rezultatul dorit. În acest caz, este mai bine să vă pregătiți pentru ceea ce este important pentru dvs. și să nu ratați oportunitatea care s-a prezentat.

 • Dacă decedatul a venit în viață și se comportă în consecință, aceasta vorbește despre realizările viitoare în orice afacere și despre o decizie de succes, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă fie frică de nimic și să mergeți înainte cu îndrăzneală.
 • Dacă decedatul te cheamă să-l urmezi, atunci somnul este semnul unei boli care se apropie.

Dacă relația cu tatăl nu a fost foarte bună, ar trebui să vă pregătiți temeinic pentru apărare, deoarece în viitorul apropiat vă veți confrunta cu un test serios.

Vezi pe tata mort într-un sicriu

Dacă ai visat un tată mort într-un sicriu – un vis la cele mai apropiate necazuri sau dezamăgiri. Cartea de vis recomandă să te apropii de familia ta și să treci printr-o perioadă dificilă cu familia ta.

Este mai probabil ca visul să fie asociat cu speranțele, experiențele tale și să fie un avertisment că visele s-ar putea să nu devină realitate. În orice caz, nu disperați, trebuie să vă trageți împreună și să mergeți să atingeți obiectivul, bazându-vă pe puterea voastră.

Vorbește în vis cu un tată mort, îmbrățișează-l

A vedea și a vorbi într-un vis cu un părinte decedat – pentru a rezolva o problemă vitală sau pentru a depăși dificultățile. Interpretarea somnului depinde dacă vă amintiți sau nu detaliile conversației.

De regulă, subiectul de conversație corespunde însăși cauzei problemei tale, iar persoana decedată este un intermediar între lumea celor plecați, unde nu există timp ca atare, prin urmare, ceea ce s-a întâmplat odată s-a întâmplat deja în lumea lui. , dar nu încă la noi. În acest caz, decedatul încearcă să vă ajute sau să vă îndrume în direcția corectă și, dacă vă amintiți despre ce a fost conversația:

 • Pregătește-te să rezolvi problema cu sfatul cuiva apropiat.
 • Merită să fiți atenți la cele mai mici detalii ale conversației, care vă pot ajuta în timp real.

Dacă vezi într-un vis o conversație cu tatăl tău, dar detaliile sunt, parcă, șterse din memorie:

 • Problema va fi rezolvată prin propriile eforturi.
 • În cazuri mai rare, se va epuiza de la sine, cu ajutorul celor dragi sau din cauza conștientizării unei greșeli de către o altă persoană.

Dar oricum ar fi, conversația cu tatăl decedat în timpul somnului este pozitivă.

Îmbrățișarea unui părinte decedat într-un vis este o coincidență norocoasă în viața reală, o creștere bruscă a bunăstării tale cu împuternicire, influență asupra celorlalți, apariția unei idei bune sau nașterea unui copil.

Dacă un tată decedat te îmbrățișează într-un vis, atunci sensul unui astfel de vis este succesul și viitorul fericit al familiei tale, la a cărei viață participi activ. Pentru o fată tânără, un astfel de vis oferă o relație solidă și armonioasă cu persoana iubită, pentru o femeie căsătorită – sănătate și bunăstare în familie. Pentru un bărbat, un astfel de vis este un indicator către atingerea anumitor înălțimi, inspirație creativă și conduită de afaceri de succes.

De ce visează des tatăl mort?

Interpretarea acestui vis are mai multe semnificații.

Dacă mortul vine cu ceva în mână, atunci este indicat să cumperi acest lucru și să-l duci la mormânt.

 1. Semnificația somnului este că îți concentrezi atenția asupra obiectului pe care îl vezi, la ce este destinat, ce are de-a face cu tatăl tău etc.
 2. Visul indică faptul că semnificația obiectului ar trebui să te ajute într-un fel, iar cu cât obiectul este mai luminos întipărit în memoria ta, cu atât este mai mare sensul său.
 3. Lăsând obiectul în cimitir (în timp real), îi mulțumești tatălui tău pentru indiciu și spui că îl înțelegi.

De regulă, mortul vine până când problema se epuizează.

Dacă amintirea morții tatălui tău este încă proaspătă, atunci de multe ori – visele pot fi o reflectare a experiențelor tale, poate – remuşcări pentru că nu ai timp să-i spună etc.

 1. În acest caz, este mai bine să mergi la spovedanie și să-ți deschizi sincer sufletul lui Dumnezeu, atunci tristețea ta se va retrage.
 2. O altă interpretare a somnului sugerează că este timpul să luați o decizie importantă și să realizați un vis de mult prețuit.

Citeste mai mult:  Dușul de somn înseamnă

Care este visul tatălui (video)

Rude moarte într-un vis (video)

Dacă ai visat la o persoană moartă dragă ție, nu vei greși niciodată amintindu-ți de el cu cuvinte pure și bune.

Ce înseamnă să îmbrățișezi o persoană moartă într-un vis

Un astfel de vis poate fi înfricoșător și alarmant. În multe cărți de vis vechi, îmbrățișarea unei persoane moarte este considerată un semn rău. În unele cazuri, într-adevăr, un astfel de semn prevestește moartea, boală și o deteriorare semnificativă a sănătății, iar astfel de viziuni vor fi luate în considerare în continuare.

Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, a vorbi, a îmbrățișa, a săruta o rudă, o persoană dragă, nu reprezintă niciun pericol să fi văzut așa ceva într-un vis. Cartea de vis modernă nu interpretează toate visele unui astfel de plan. Cert este că, după plecarea unei persoane amabile și plăcute pe care ai iubit-o într-o altă lume, comploturile incoerente cu aspectul său se vor repeta încă de ceva timp.

Pe plan intern, ele par să compenseze pierderea spirituală, lipsa de căldură, tandrețea și dragostea. În dimineața următoare, după un astfel de vis, apar dezamăgirea și un sentiment de dor că persoana decedată a fost în apropiere doar într-un vis. Cu toate acestea, visele în care trebuie să îmbrățișați o rudă sau un prieten decedat în mod neașteptat într-un moment în care ați încetat deja să mai gândiți și să vă amintiți trebuie interpretate. Acestea conțin informații importante despre viitor. Iată ce scrie cartea de vis dacă într-un vis ai început să săruți o persoană dragă.

Inlocuri clare și incoerente

Ele pot apărea la câteva zile după moarte sau înmormântare, uneori în mod neașteptat, luni sau ani mai târziu. Dacă un astfel de vis a fost neclar, atunci în realitate o persoană va fi jignită, o stare de neputință, durere, în care, probabil, va fi tocmai ruda decedată, persoana iubită sau prietenul său, cuvintele sale amabile, sprijinul și tandrețea fi ratat.

A vorbi cu o astfel de cunoștință într-un vis înseamnă nevoia de sfat, recomandarea unui prieten sau a unei iubite, neputință și lipsă de apărare. Cu toate acestea, îmbrățișarea unei persoane moarte într-un vis fără nuanțe erotice sugerează că veți primi sprijin și că veți putea face față dificultăților. Uneori, cartea de vis interpretează acest vis într-o nouă dragoste, în care tipul sau fata iubită va fi puțin ca o rudă sau un prieten decedat. Sau obțineți ajutor neașteptat de la o persoană care seamănă cu o persoană moartă.

Dacă într-un vis te-ai bucurat că persoana decedată a fost din nou cu tine și ai început să vezi clar cum se îmbrățișează, pentru ce este visul? Nu vă grăbiți să vă bucurați, deoarece un astfel de vis prezice singurătate și dificultăți.

Pentru pacienții cu o boală periculoasă, îmbrățișarea unei persoane decedate și mersul la el înseamnă o deteriorare semnificativă a stării lor de sănătate. Doar să vorbești cu o rudă, un prieten decedat, să iei rămas bun în brațe și să-l părăsești înseamnă recuperare și faptul că pericolul a trecut. Dacă mortul strigă la sine, îl îmbrățișați și mergeți lângă el într-o direcție necunoscută, acesta este într-adevăr un semn rău, iar profeția vechilor cărți de vis va fi pe deplin justificată aici. Așteptați-vă la pericol și boală.

Nuante prietenoase și erotice

De ce visezi să te îmbrățișezi într-un vis cu o persoană moartă de sex opus? Acest vis este adesea visat ca un semn al schimbărilor în relațiile intime sau în viața de familie.

Dacă persoana decedată într-un vis a fost iubitul sau soțul tău, atunci așteptați-vă la probleme și complicații. Dacă în timpul sexului persoana iubită a murit, atunci a-l îmbrățișa înseamnă a răci relația, o pierdere de timp. Este posibil ca el să fi luat deja o decizie care nu este în favoarea ta, sau o altă persoană să fi apărut la orizont.

Doar vorbiți cu el la o ceașcă de cafea fără nuanțe erotice și descoperiți că interlocutorul a murit, de ce să visați? Acest vis înseamnă încetarea relațiilor de prietenie, neînțelegeri și dezacord.

Îmbrățișarea cu o rudă sau un prieten care a murit este adesea un vis de circumstanțe favorabile, dragoste și tandrețe. În curând, o serie strălucitoare va apărea în viața visătorului. Este deosebit de bine să îmbrățișezi un bunic bun, bunică sau mamă, tată, dacă în timpul vieții sale pentru visător a fost o persoană sinceră și strălucitoare. Sărutul cu un prieten decedat, fostul soț sau rudă prezice probleme în relațiile intime.

Făcând sex cu el pe pat – la boala unei persoane sănătoase sau la obstacole și răni semnificative. Foarte des, un astfel de vis este un vis de resentimente, boli cronice interne, depresie și dor.

De ce visezi să-ți îmbrățișezi fostul soț foarte pasional, de parcă ar fi în viață? Acest vis oferă un sprijin neașteptat pentru tine.

Fă ceva cu el, vorbește – la faptul că în curând vei avea nevoie de lucrul, sfatul sau activitatea lui. Dacă visezi că a început să îmbrățișeze o altă fată, atunci nu te grăbi să faci nimic în vis pentru a returna această persoană. Cel mai probabil, trădarea se va repeta în curând din nou în viața visătorului.

De ce să visezi să îmbrățișezi un prieten sau o prietenă, ascultându-i sfaturile sau avertismentele? În curând o persoană similară va apărea în viața ta. Să faci un lucru comun cu el, ca în viață – spre succes. În unele situații, cartea de vis prezice apariția unui nou prieten și un mare sprijin din exterior. Încercați să nu ratați o ocazie fericită și amintiți-vă de sfatul prietenului sau prietenei dvs. pentru a utiliza informații valoroase în viitor.

Am visat să mă îmbrățișez cu un mort: interpretăm din cărțile de vis

Comunicarea cu lumea morților a fost întotdeauna un subiect arzător de discuție. Revenind la spiritele strămoșilor, oamenii caută adesea să cunoască viitorul. Dacă ai visat să îmbrățișezi o persoană moartă, de ce să visezi la un astfel de complot? Vom afla în cărți de vis dovedite.

Condițiile lumii celor vii și morților

Lumea celor vii este atât de muritoare și trecătoare, fără îndoială, este foarte aproape de lumea morților. Când ne despărțim de cineva pentru totdeauna, ne afectează psihicul, sănătatea, atitudinea. În căutarea mângâierii, ne întoarcem la Dumnezeu, vorbim cu cei plecați la pietrele funerare și astfel nu-i lăsăm pe cei plecați, chiar și atunci când dormim.

Citeste mai mult:  Într-un vis, un șarpe mușcă

Acesta este unul dintre motivele pentru care visăm morți. Al doilea scenariu de interpretare sugerează că oamenii dragi din lumea cealaltă vor să ne avertizeze într-un fel, să ne ghideze pe calea adevărată și să ne facă să trăim mai rezonabil.

Viziunea femeilor despre lumea cealaltă

O fată tânără a văzut un prieten care a părăsit lumea celor vii cu mult timp în urmă – asta arată neputința și lipsa de apărare a ta într-o afacere pe care nu ai mai făcut-o până acum. Poate că acum îți lipsesc sfaturile și sprijinul lui. Încercați să nu vă pierdeți cumpătul pentru a nu fi copleșit de resentimente și disperare.

Dacă un prieten era într-o dispoziție grozavă și ți-a spus complimente și cuvinte de despărțire, aceasta promite o nouă cunoștință cu un tânăr care îți va aminti de cineva cu obiceiurile și caracterul său. Și, de asemenea, nu va refuza să vă ajute.

Îmbrățișarea cu o mamă care a fost de mult timp pe pământul umed vorbește despre singurătatea ta și despre dificultățile vieții. Dar nu disperați, o dâră strălucitoare va veni în curând.

Dar dacă te sărută, asta indică probleme în sfera intimă. Izolarea și izolarea ta au făcut viața plictisitoare și monotonă. Acordați atenție părerilor bărbaților și aveți încredere în cineva.

Văduva și-a văzut fostul soț – un astfel de vis oferă un sprijin neașteptat din exterior. Și dacă ați făcut ceva împreună, ca și înainte, totul va funcționa în cel mai bun mod pentru voi. Se vor deschide noi perspective la locul de muncă, iar succesul și optimismul tău te vor face atractiv pentru sexul opus.

Dacă la vederea defunctului ai experimentat pace și bucurie, începe pentru tine o perioadă binecuvântată de mari oportunități și mari realizări. S-au îmbrățișat și au râs cu el – în realitate nu ar trebui să-ți fie frică de ceva și să-ți fie frică, pentru mulți ani va fi doar undă verde pe drumul tău. Toate problemele și dificultățile vor rămâne pe marginea destinului tău.

Ce nuanță vor alege bărbații – negru sau alb

Am văzut o brunetă cu ochi negri, care nu a fost printre cei vii de mult timp – acesta este un indiciu că trebuie să ai încredere în propria înțelepciune și să nu ții cont de opiniile oamenilor care sunt incompetenți în treburile tale.

Fratele mai mare-mort zâmbește cu răutate – îți sugerează greșelile pe care le faci din ce în ce mai mult. Fără să-ți dai seama de consecințele acțiunilor tale, riscați să vă răniți grav sau să vă pierdeți sănătatea.

Am văzut un unchi care a murit, care te felicită de ziua ta și spune cuvinte de despărțire – acesta este un vis profetic, este important să ne amintim ce a vrut exact ruda. Poate ai făcut o promisiune care era deja datorată. Nu arunca cuvintele în vânt, este timpul să-ți îndeplinești planul.

Dacă ai luat un cadou de la această persoană, un semn rău: te așteaptă surprize neplăcute și nenorociri.

Tonurile alb-negru ale hainelor unei persoane din lumea cealaltă vorbesc despre viitorul fantomatic al persoanei adormite, ești în căutarea ta și nu știi pe ce țărm vei lovi.

Pentru un om de afaceri, acesta este un semn al unei dileme, întrebarea care te îngrijorează are un dublu sens și mai multe soluții. Ce drum să mergi depinde de tine. Ai încredere în intuiția ta.

Cărțile de vis ale autorului

Nostradamus

Contactul tactil cu o persoană decedată indică visătorului puterea sa interioară, scăpând de frici și prejudecăți în viața reală. Ești pregătit pentru mari realizări, principalul lucru este să crezi în tine, iar puterile superioare te vor sprijini.

Am visat cum mortul îți face semn să-l urmezi și te-ai dus – un semn rău, prevestește o boală sau o boală gravă cu care va fi greu de făcut față. Dacă te-ai oprit și te-ai întors, soarta te va trata favorabil și vei recăpăta energie și spirit bun.

A vedea pe cineva care a trăit cândva gol vorbește despre calmarea sufletului său. Rugăciunile și amintirile tale au primit răspuns.

Wang

Am visat la o bunică care te-a părăsit odată, aspectul ei este dispărut și aspectul ei este nesănătos – disputele și fricțiunile tale cu adversarii vor fi în zadar, problema va eșua, iar rezultatul rezolvării problemei ți se va părea nedrept.

Plimbarea prin cimitir prevestește o epidemie teribilă sau o catastrofă globală în viața reală.

Moartea clinică a unei persoane dragi într-un vis – până la stagnarea în afaceri. Cineva din mediul tău de afaceri încearcă să-ți facă rău creând diverse obstacole.

David Loff

Un prieten care s-a prăbușit din greșeală vine adesea la tine în viziuni de noapte – spre angoasa și grijile tale mentale, te învinovăți inutil pentru moartea lui sau simți că te implici în moarte. Cu toată voința sorții, decizia corectă ar fi să te împaci și să trăiești mai departe.

Sigmund Freud

Un cadavru întins într-un sicriu promite visătorului o viață lungă și fericită.

Dacă ai văzut chipul supărat al unui tată care nu mai este cu tine, acesta este un ghid către adevărata cale. Activitățile, stilul tău de viață provoacă condamnare și indignare. Trebuie să-ți schimbi părerile și să crezi în valorile adevărate.

Femeia a visat un copil mort – acest lucru indică probleme de sănătate și dificultăți în a concepe un copil.

Gustov Miller

Tatăl decedat a venit într-un vis – așteptați-vă la dificultăți în sfera afacerilor. Poate că afacerea pe care ați planificat-o se va dovedi a fi neprofitabilă sau partenerul vă va înșela pur și simplu. Verificați cu atenție contractele și toate documentele aferente tranzacțiilor financiare. O perioadă proastă pentru cumpărarea sau vânzarea de bunuri imobiliare, afacerea va fi neprofitabilă.

O mamă din lumea următoare avertizează despre bolile copiilor tăi sau ale rudelor apropiate în realitate. Dar nu vă faceți griji prea mult, forma bolii va fi ușoară și se vor recupera în curând.

Nepoții sau frații mai mici au visat – acest lucru promite pierderi financiare sau cheltuieli mari asociate cu familia ta. Vi se poate cere ajutor pentru a închide datoriile cuiva sau pentru a rezolva problemele de zi cu zi.

Mortul a ieșit din mormânt – ești față în față cu o situație dificilă. Va trebui să te bazezi doar pe tine, deoarece ajutoarele din afară vor fi neputincioși.

Evgeny Tsvetkov

O rudă care a fost mult timp în rai își întinde brusc mâinile către tine – așteptați-vă la încercări dificile și la o serie de sarcini dificile.