Interpretarea viselor roagă-te într-un vis

Rugăciune

Rugăciunea de interpretare a viselor ai visat de ce rugăciunea visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o rugăciune într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Rugăciunea

A auzi o rugăciune sau a te ruga singur este un semn de tensiune nervoasă extremă. se pare că ești în pragul disperării și, prin urmare, nu poți face față singur unei probleme.

Dacă rugăciunea te face să te simți ușurat: un astfel de vis te încurajează să nu-ți pierzi speranța în momentele dificile, sugerând că în cele din urmă totul se va termina cu bine.

Interpretarea viselor – Rugăciunea

Rugăciunea – pentru a depăși necazurile, va fi necesar să aduni puteri și să-ți chemi curajul.

Citiți o rugăciune – apelați la prieteni pentru ajutor.

Interpretarea viselor – Rugăciunea

Dacă cineva vede că face o rugăciune și, în același timp, fața lui nu este întoarsă către „qibla” („qibla” este partea în care musulmanii se întorc în timpul rugăciunii – spre Mecca), atunci

va efectua Hajj-ul.

Dacă, în timp ce face o rugăciune, va înfrunta qibla, atunci își va satisface nevoile într-un mod impecabil.

Interpretarea viselor – Rugăciunea

A auzi o rugăciune sau a o spune singur într-un vis este un semn că cineva va refuza să te ajute.

Dacă visezi că ai citit rugăciunea până la capăt, atunci vei fi consolat și anxietatea te va părăsi.

Vezi interpretare: icoană.

Interpretarea viselor – Rugăciunea

Auzind cuvintele unei rugăciuni într-un vis – unii dintre prietenii tăi sunt chiar mai răi decât tine. Are nevoie de ajutor, dar îi este rușine să-l ceară. Arată-ți simpatie și atenție persoanei care suferă, iar treburile tale vor decurge fără probleme.

Dacă te rogi în vis într-o biserică, asta înseamnă că în curând vei simți ușurare, soarta va decide că te vei bucura mai mult decât să suferi.

Interpretarea viselor – Rugăciunea

Interpretarea viselor – Rugăciunea

Văzându-te rugându-te într-un templu – un astfel de vis prevestește îmbunătățiri în viață și câștigă liniștea sufletească mult așteptată. Să te rogi acasă în fața imaginilor cu lumânări aprinse – oamenii amabili și cu sufletul cald te vor ajuta într-o situație dificilă atât financiar, cât și cu un cuvânt de sprijin spiritual.

Văzându-i pe alții rugându-se într-un vis – la nevoie, vei găsi prieteni de încredere, iar în lux, prietenii tăi actuali se vor îndepărta de tine. Auzind într-un vis o voce pronunțând cuvintele unei rugăciuni și repetând după ea – în realitate vei câștiga credință care îți va da putere să faci față dificultăților.

Interpretarea viselor – Rugăciunea

Roagă-te în vis – spre bucurie.

În realitate, citește orice rugăciune pe care o cunoști.

Interpretarea viselor – Rugăciunea

Dacă într-un vis te-ai rugat sau i-ai văzut pe alții rugându-se, va trebui să faci eforturi considerabile pentru a preveni eșecul. Pentru a depăși dificultățile, ar trebui să ceri ajutor prietenilor tăi.

Ghicitorul bulgar Vanga a spus: „A auzi cuvintele unei rugăciuni în vis este și mai rău pentru unii dintre prietenii tăi decât pentru tine. Are nevoie de ajutor, dar îi este rușine să-l ceară. Arată-ți simpatie și atenție persoanei care suferă, iar treburile tale vor decurge fără probleme.

Dacă te rogi în vis într-o biserică, atunci în curând vei simți ușurare, soarta va decide că te vei bucura mai mult decât să suferi.

Interpretarea viselor – Rugăciunea

Dacă ai visat că te rogi, vechiul tău vis se va împlini foarte curând. Pentru ca acest lucru să se întâmple mai repede, de fiecare dată înainte de a merge la culcare, spune:

„karshtam kreparkhuuan tolkamnen” sau citiți o rugăciune.

Dacă ai visat că alții se roagă, atunci cineva a răsucit intrigi împotriva ta. Pentru a-i împiedica pe cei răi să reușească, întindeți folie mototolită în jurul casei dvs.

De ce ai visat să te rogi?

Visele sunt adesea uitate și trec prin conștiință, dar nu întotdeauna. Unele vise nocturne provoacă multe emoții, ele sunt greu de uitat – și este întotdeauna foarte interesant să știi ce anume un vis.

Unele vise sunt ca un semn, iar visătorul simte clar că puterile superioare îi îndreaptă către ceva, clarificând, sugerând. Ce anume? Cum să înțeleagă? Cărțile antice de vis înțelepte vor ajuta, în care cunoștințele secrete sunt stocate invariabil și în care oamenii au avut încredere de atâtea secole la rând.

Nu toată lumea visează la rugăciune și un astfel de vis cu greu poate fi numit obișnuit. Toate viziunile legate de religie, biserică, cult sunt deosebite, ne apropie de conștiința superioară, iar în astfel de cazuri primim întotdeauna semne clare, precise.

Înainte de a ști cu siguranță la ce se visează rugăciunea, ce înseamnă să te rogi în vis? Trebuie înțeles că astfel de simboluri nu pot avea un sens negativ.

Orice rugăciune, cum ar fi, de exemplu, „Tatăl nostru”, ameliorează frica și anxietatea, ajută la calmare și oferă protecție – atât în ​​realitate, cât și în vise. Acesta este un simbol strălucitor și puternic, care nu prevestește probleme.

Dacă ți s-a întâmplat să te rogi într-un vis și te-ai trezit a doua zi dimineață cu un sentiment minunat și calm, asigură-te că bucuria și pacea te așteaptă în realitate. În general, visele cu rugăciuni sunt împărțite în următoarele parcele:

 • Doar roagă-te într-un vis, citește „Tatăl nostru” sau altceva.
 • Oamenii din jur se roagă în fața icoanei sau în biserică.
 • Fii în serviciu în biserică.
 • Vezi slujba de înmormântare în templu.
 • Am visat la o slujbă de pomenire în biserică.
 • Comuniune în vis.
 • Auzi cântând la biserică.
 • Mărturisește în vise.
 • Rugați-vă înaintea icoanelor sau a unei icoane.
 • Citiți rugăciunile în timp ce sunteți în biserică.
 • Botezat în vis, stând în fața unei icoane sau doar așa.

Ce înseamnă o astfel de viziune, la ce să ne așteptăm în realitate și pentru ce este o rugăciune, putem afla cu încredere din cărțile de vis.

Nu ai de ce sa te temi

După cum sa menționat deja, rugăciunea într-un vis este întotdeauna pentru ceva prosper. Emoțiile tale pot spune despre asta – trezindu-te dimineața, probabil te-ai simțit ușor în suflet, iar acesta este un semn sigur al unor evenimente bune iminente.

Citeste mai mult:  De ce visezi să tai gâtul unei persoane

1. După cum spune cartea de vis, o rugăciune citită în vise este un simbol al împlinirii unui vis prețuit, mare și luminos. Pentru ca acest lucru să se întâmple și dorința să se împlinească cât mai curând posibil, trebuie să citiți „Tatăl nostru” și să cereți ca dorința să fie împlinită.

Și principalul lucru care va ajuta este credința în ajutorul puterilor superioare. Dacă crezi, totul se va descurca în cel mai bun mod, iar orice îndoială va deveni un obstacol în drumul către un vis luminos.

2. Dacă ai visat cum se roagă oamenii din jurul tău, fii atent – asta înseamnă că nu știi pe deplin ce este în mintea oamenilor din jurul tău. Poate că obstacolele vor apărea în fața ta, iar oamenii din mediul tău pregătesc un fel de intrigă.

3. Dacă ați fost într-o biserică într-o slujbă într-un vis, acesta este un semn luminos minunat – vă așteaptă schimbări interne rapide. Ceva în interiorul tău se va schimba în bine, vei deveni mai înțelept sau vei dobândi o calitate nouă, valoroasă pentru tine. Acest lucru va avea în curând un efect pozitiv asupra întregii tale vieți reale, în care vor începe și schimbări pozitive.

4. Un astfel de vis, în care nu a sunat doar o rugăciune, ci o slujbă de înmormântare, îți promite o bucurie care va veni pe neașteptate. Scapă de griji și frica de viitor – soarta îți pregătește surprize plăcute și totul va fi bine.

5. Dar o slujbă de pomenire în viziuni de noapte înseamnă clar un profit rapid. Bunăstarea ta, conform cărții de vis, se va îmbunătăți în curând, iar viața va deveni mult mai plăcută.

6. Un astfel de vis, în care a trebuit nu numai să te rogi în templu, ci și să te împărtășești, înseamnă apariția unei bunăstări depline și a armoniei în viața de zi cu zi și în viața de zi cu zi. În curând lucrurile vor merge bine, nu ezitați – astfel de lucruri visează doar la evenimente bune.

7. Un astfel de vis, în care ai auzit o rugăciune și cântând frumos în biserică, promite o bucurie mare, pur și simplu incredibilă! Ea este aproape. Citiți dimineața, în zori, „Tatăl nostru” înaintea imaginilor, mergeți la templu și nu ezitați – în curând soarta vă va oferi o surpriză incredibilă pe care o meritați.

8. După cum spune cartea de vis, rugăciunea confesională în vise este un semn bun, dar trebuie înțeleasă corect. Dacă ai mărturisit într-un vis, atunci în curând, în realitate, îți vei da seama de vinovăția sau acțiunile greșite și va trebui să le înțelegi, să-ți reevaluezi valorile, să-ți schimbi comportamentul și să schimbi.

Din aceasta, viața ta va deveni mai armonioasă, afacerile și relațiile cu ceilalți oameni din jurul tău se vor îmbunătăți. Acesta este un pas spiritual serios pe care trebuie să-l faci.

9. Dacă ți s-a întâmplat să te rogi în vis, stând în fața unei icoane, bucură-te! Un astfel de vis, indiferent de ce rugăciunea sună în el, oferă o mare fericire pentru tine.

Se așteaptă o perioadă foarte favorabilă, un viitor fără nori și prosperitate deplină. O meriți. Și nu ezitați – fericirea este aproape!

10. Este ușor de înțeles de ce se visează rugăciunea pe care o citești într-o biserică sau într-un templu. Această viziune îți este trimisă ca să știi că în curând viața va începe să se îmbunătățească într-un mod magic.

Ar fi util să citiți „Tatăl nostru” sau, mai bine, să participați la o slujbă în templu, să cereți protecție și ajutor și să vă mulțumesc pentru tot ce aveți. Și să știi că fericirea este foarte aproape.

11. A fi botezat într-o vedenie este un semn frumos și rar. El spune că ești sub protecția unor puteri superioare, nu ai de ce să te temi, iar dacă vei continua să urmezi calea cea bună, să faci fapte bune și să nu dorești rău nimănui, atunci va fi multă fericire în destinul tău, și niciun dușman sau dificultăți nu-ți vor strica viața.

Crede în vise, dar ascultă-ți propria intuiție și vocea inimii tale. Fie ca numai cele mai strălucitoare viziuni să devină realitate, visele să devină realitate și numai schimbări pozitive să vină în viață! Autor: Vasilina Serova

De ce visează Rugăciunea conform cărții de vis

5 octombrie 2019 la 13:52 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Rugăciunea citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce este rugăciunea într-un vis?

Sonnik Miller

De ce visezi Rugăciunea într-un vis?

Rugăciunea – A te ruga în vis sau a vedea cum fac alții înseamnă că ai necazuri și doar cu prețul unui efort mare îi poți preveni.

Cartea de vis astrologic

Rugăciunea pentru a vedea, ce înseamnă?

Rugăciunea este o cerere nereușită.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea rugăciunii din visul tău

Rugăciune (rugăciune) – Pentru bine, dragoste, fericire.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Rugăciunea – A te vedea în rugăciune este o viață plăcută; a-i vedea pe alții înseamnă a avea prieteni cordiali.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează Visătorul Rugăciunea?

Roagă-te în vis – spre bucurie. În realitate, citește orice rugăciune pe care o cunoști.

Noua carte de vis de familie a lui Nadezhda Soboleva

Cum să înțelegi de ce Rugăciunea într-un vis?

Rugăciunea este o încercare de a atrage puterile subconștientului pentru a ajuta; dorind ca cineva să te ajute.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visezi la rugăciune?

Rugăciunea văzută în vis – A te ruga în vis sau a vedea cum o fac alții prevestește eșecul și numai cu prețul unui efort mare îl poți preveni. Pentru a depăși aceste dificultăți, vei avea nevoie de ajutorul prietenilor tăi. Dacă te rogi într-un vis într-o biserică, înseamnă că în curând te vei simți ușurat. Soarta va dispune astfel încât să te bucuri mai mult decât să suferi. A auzi cuvintele unei rugăciuni într-un vis înseamnă că unul dintre prietenii tăi este chiar mai rău decât tine. Are nevoie de ajutor, dar îi este rușine să ceară. Arată-ți simpatie și atenție oamenilor din jurul tău, iar treburile tale vor decurge fără probleme.

Veche carte de vis

Am avut un vis – Rugăciunea

Rugăciunea într-un vis – toate cele bune (consolare), grijile vor dispărea. Pentru a participa la o slujbă bisericească – schimbările interne în tine îți vor îmbunătăți situația. A participa la rugăciune este o ocazie bună și o lipsă de putere.

Interpretarea viselor Feng Shui

Rugăciunea: interpretarea imaginii

Rugăciunea – Un om se vede rugându-se – la pierderea ajutorului de la oameni. A te vedea rugându-te cu un număr mare de oameni este respect în societate. A vedea o femeie rugându-se este pentru sănătate. A vedea cum citește un străin o rugăciune înseamnă bunăstare. A vedea cum ne împiedică să ne rugăm este o piedică serioasă din partea dușmanilor.

Citeste mai mult:  Care este visul unei haine albe

Carte de vis modernă mare

Rugăciunea – de ce visează visătorul?

Rugăciunea – Se pare că auzi pe cineva rugându-se – vei putea preveni un accident; vei sta în picioare când mulți vor cădea; te ții în mâini când mulți vor cădea. Este ca și cum tu însuți spui o rugăciune – eșecul te așteaptă; vei înțelege că puterea ta nu este în pumn, ci în strângere de mână; nu refuza ajutorul prietenilor.

Interpretarea viselor de la A la Z

De ce visezi la rugăciune?

O rugăciune auzită într-un vis – Văzându-te rugându-te într-un templu – un astfel de vis prevestește îmbunătățiri în viață și obținerea unei liniști sufletești mult așteptată. Să te rogi acasă în fața imaginilor cu lumânări aprinse – oamenii amabili și cu sufletul cald te vor ajuta într-o situație dificilă atât financiar, cât și cu un cuvânt de sprijin spiritual. Văzându-i pe alții rugându-se într-un vis – la nevoie, vei găsi prieteni de încredere, iar în lux, prietenii tăi actuali se vor îndepărta de tine. Auzind într-un vis o voce pronunțând cuvintele unei rugăciuni și repetând după ea – în realitate vei câștiga credință care îți va da putere să faci față dificultăților.

Carte de vis islamică

Rugăciune pentru ce vise

Rugăciunea – Dacă cineva vede că face o rugăciune și, în același timp, fața lui nu este întoarsă spre qibla (qibla este partea la care se îndreaptă musulmanii în timpul rugăciunii – către Mecca), atunci va efectua hajj-ul. Dacă, în timp ce face o rugăciune, va înfrunta qibla, atunci își va satisface nevoile într-un mod impecabil.

Rugăciunea – cine se vede într-un vis chemându-l pe Allah Atotputernicul sau pe care alți oameni îi fac dua pentru el, va obține binele și fericirea. Dua indică și plata unei datorii. Și dacă vede că îl cheamă pe Allah în întuneric, va scăpa de anxietate și de problemele acute.

Oricine vede că efectuează un voluntar sau Sunnat – Namaz, atunci acesta este un semn al corectitudinii credinței sale, credințelor, urmând Sunnah, abținându-se de la păcate și al iubirii lui Allah pentru el. Iar Istikhar – Namaz (rugăciunea unei cereri către Allah pentru o binecuvântare în orice) este un semn al sfârșitului prosper al treburilor lumești și spirituale. Dacă vezi într-un vis că te rogi, întorcând fața către Kaaba și înfăptuind pe deplin talia și plecările pământești, atunci acest vis înseamnă că Allah Atotputernicul îți va răspunde cererilor și rugăciunilor și te va călăuzi către Calea Adevărata, iar tu va adera și la Sunne ale Profetului (s.a.v.).

Dacă cineva vede că rugăciunea lui este inferioară, atunci aceeași inferioritate îi va afecta credința. Dar dacă ați făcut o greșeală în direcția Kaaba în timp ce vă rugați, atunci va apărea o greșeală (păcat) în religie. Cine adaugă ceva de prisos rugăciunii sale într-un vis, este un se îndoiește în stâlpii islamului sau este o persoană care a comis ceva nepotrivit în Islam. Dacă cineva se vede închinându-se la un idol, atunci aceasta înseamnă că îl calomniază în mod deliberat pe Allah și comite acte contrare ordinelor Sale, sau poate însemna că această persoană bea alcool în mod constant.

Dacă a visat că el, fiind imam, face o rugăciune colectivă și, în același timp, este îndreptat către Kaaba, atunci acest vis înseamnă că va deveni conducător și va fi corect cu oamenii, dar dacă nu este îndreptat către Kaaba, atunci va fi un conducător – un tiran. Dacă cineva vede într-un vis că citește o rugăciune în Ierusalim, atunci va primi o moștenire și va deveni evlavios, iar oricine se vede în locul de rugăciune și în picioare (maqam) al profetului Ibrahim, a.s., pentru a săvârși Hajj-ul și trăiește în siguranță, în conformitate cu cuvintele Atotputernicului: „Și ia pentru tine locul lui Ibrahim, un loc de rugăciune”.

Dacă cineva vede într-un vis că se roagă în Ierusalim, dar nu în direcția Qibla, atunci va face Hajj. Cine se vede în vis înfăptuind obligatoriu (fard) – Namaz, va înceta să facă fapte rele și poate merge la Hajj. Atotputernicul spune: „Cu adevărat, rugăciunea ocrotește de urâciune și de faptele rușinoase (ocrotește)”. Sura – Ankabut, 45. Văzându-vă cântând Namaz în moschee și apoi părăsindu-l – pentru a găsi liniște sufletească și bucurie în viață. Friday Namaz a jucat într-un vis – prevestește trimiterea într-o călătorie interesantă și interesantă și câștigarea evlaviei, bunătății și milei în viață.

Interpretarea viselor roagă-te într-un vis

Rugăciunea este ceva care în mintea unei persoane este asociat cu religia, credința, speranța pentru bine. În articol vă vom spune ce spune despre această imagine. cartea de vis. Roagă-te în vis poate fi un semn că tot ceea ce visezi se va împlini. Dar, uneori, un vis avertizează că poți comite un act neplăcut care îți va schimba viața în rău.

Subconştient

La nivel subconștient, rugăciunea lui Dumnezeu este ultima șansă de mântuire. Religia joacă un rol puțin mai mic în viața omului modern decât în ​​cele mai vechi timpuri. Oamenii apelează de obicei la rugăciuni doar în situații fără speranță, când toate celelalte metode nu au funcționat. De aceea de ce visezi să citești o rugăciune în vis – la faptul că ești disperat și nu știi unde să cauți ajutor.

Uneori, această viziune semnalează o căutare spirituală. Este posibil să nu te-ai comportat în cel mai bun mod, iar acum vrei să repari totul. Niciodată nu este prea târziu să te oprești și să repari ceea ce ai făcut.

Carte de vis popular

În interpretul clasic, rugăciunea către Atotputernicul este un semn că ceea ce visezi se va împlini. Dar există și alte interpretări ale viselor emergente:

 • părea că nu tu ai făcut rugăciunea, ci oamenii de lângă tine – ar trebui să fii atent. Nu numai oamenii buni te pot inconjoara. Detractorii vor încerca să vă facă rău prin orice mijloace;
 • ești în templu, în genunchi, și te întorci la Dumnezeu – de fapt, poți conta pe faptul că norocul îți va fi favorabil;
 • roagă-te și înclină-te în același timp – riști să devii victima unui jaf sau să pierzi bani în alt mod;
 • rugăciunea către Maica Domnului este un semn al schimbărilor viitoare. Vor fi pozitive;
 • o tânără fată visează că se îndreaptă către Sfânta Matronă – în curând va trebui să se căsătorească;
 • nu doar te rogi, dar te si botezi in acelasi timp – te simti vinovat pentru ceva;
 • într-un vis, apelezi la Atotputernicul, astfel încât totul să fie bine cu copilul tău – de fapt, trebuie să fii mai atent la sănătatea lui;
 • dai un fel de jurământ – de fapt, poți avansa pe calea căutării spirituale;
 • dacă după o viziune de noapte te trezești într-o dispoziție grozavă și simți o ascensiune emoțională, atunci totul în viața ta va ieși perfect;
 • în visul tău ai fost într-o biserică și ai citit ceva dintr-o carte sfântă – în lumea reală îi poți respinge pe cei care îți doresc rău;
 • cartea de vis spune să citiți rugăciunea „Tatăl nostru” într-un vis de frică – semn că o să-ți fie greu. În afaceri, sunt prevăzute dificultăți cărora nu le poți face față singur. Va trebui să apelezi la ajutorul altora;
 • visează că ești într-o slujbă bisericească – trebuie să faci un pas serios în ceea ce privește dezvoltarea spirituală. Trebuie să repari ceea ce ai făcut pentru a simți o curățare emoțională;
 • participați la serviciu – vi se va oferi o șansă, dar nu o veți putea folosi;
 • dacă părea că duhovnicul citea o predică, atunci este important să ne amintim cuvintele ei. Ele conțin câteva indicii pentru viitor;
 • te spovedești unui preot – înțelegi că ești vinovat de ceva;
 • ascultați cântând în templu – dușmanii nu vă vor putea face rău.

Citeste mai mult:  De ce visezi papuci albi

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit psihanalistului, imaginea vorbește de obicei despre fidelitatea visătorului. Dacă un bărbat a visat că merge într-o biserică să se roage, atunci vrea să fie sincer cu sufletul său pereche. Dar a nu putea trece peste pragul templului este un simbol al nesiguranței în propria atractivitate, precum și în partenerul său. Poate că simți o dorință de trădare. Am visat la o biserică distrusă – nu ești mulțumit de viața ta personală.

Sonnik Miller

Conform cărții de vis a lui Miller, a vedea cum oamenii din jurul tău se întorc la Dumnezeu este un semn de eșec care te amenință. Dacă depuneți toate eforturile, puteți îmbunătăți situația. Cel mai probabil, va trebui să apelezi la ajutorul celor dragi.

Visul în care tu însuți te rogi are și un sens negativ. Această viziune avertizează și asupra numeroaselor eșecuri și încercări. A auzi cuvintele rugăciunii este un simbol al faptului că cineva poate fi chiar mai rău decât tine. Prin urmare, nu disperați – lucrurile se pot îmbunătăți, deși nu va fi ușor.

Dream Vanga

Clarvăzătorul a subliniat că rugăciunea în vis într-un templu este un semn că în curând vei putea uita de eșecuri. Veți avea șansa de a vă schimba complet viața și de a vă bucura de cele mai mici detalii. Să auzi cuvintele pe care cineva le ridică lângă tine nu este ușor pentru cineva apropiat. Are nevoie de ajutor mult mai mult decât tine, dar tace despre asta. Îi este rușine că el însuși nu este capabil să facă față problemelor sale. Ar trebui să arăți simpatie și să faci totul pentru a sprijini această persoană.

Carte de vis islamică

Interpretul islamic consideră apariția unei imagini în vise după cum urmează:

 • visează că te întorci la Cel Atotputernic pe vreme bună – de fapt, vei participa la un proiect care îți va aduce onoruri binemeritate;
 • rugați-vă pe vreme rea – pregătiți-vă pentru dificultăți;
 • stai in genunchi – in curand va trebui sa pleci intr-o excursie;
 • rugăciunea pe care o înfăptuiți în timp ce stați indică faptul că munca voastră va fi în zadar;
 • întoarce-te la Dumnezeu când ești în șa pe un cal – o predicție a fricii puternice pe care o vei experimenta;
 • rugăciunea pe teren arabil (grădină) este un semn că îți poți achita datoriile;
 • a fi la toaletă – a comite o faptă rea;
 • încercând să găsești un loc unde să te rogi, dar eșuând – de fapt, nu vei putea obține ceea ce visezi cel mai mult;
 • roagă-te nu singur, ci printre mulți oameni – în lumea reală, norocul va fi de partea ta;
 • întrerupeți comunicarea cu Dumnezeu în momentul greșit – în realitate neglijezi conceptele de onoare și conștiință;
 • pleacă-te – credința ta este mai puternică ca niciodată;
 • pocăiește-te de păcate – vei avea noroc în toate. Veți evita pericolele și vă veți îmbunătăți situația financiară;
 • conduce rugăciunea femeilor – în realitate, visătorul va trebui să-i ajute pe cei care sunt mai slabi decât el și au cu adevărat nevoie de sprijin.

Interpretarea viselor lui Loff

Loff a susținut că nu este necesar să fii o persoană religioasă pentru a avea vise de acest fel. Interpretul credea că toți oamenii cred cumva în ceva. Nu neapărat această imagine a lui Dumnezeu în sensul clasic creștin. Poate vă imaginați inconștient un fel de putere superioară care are un impact asupra destinului oamenilor.

Prin urmare, rugăciunea într-un vis este un semn că aveți nevoie de ajutor, protecție sau un indiciu. Se recurge la el în cele mai grele momente ale vieții, când nimic nu ajută. Acesta este un fel de ultimă fortăreață a speranței, către care se îndreaptă chiar și oamenii necredincioși.

Dacă visezi să te întorci la Dumnezeu, atunci trebuie să treci prin încercări dificile. Te pot rupe dacă nu arăți suficientă forță. Pentru a evita consecințele groaznice, nu ezitați să căutați ajutor de la cei care vă pot oferi.

Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

Această carte de vis indică faptul că auzirea cuvintelor unei rugăciuni este un semn că poți face față necazurilor. Deși sunteți în pericol grav, îl veți evita. Vei putea face față tuturor încercărilor pe care ți le-a pregătit soarta.

Dar să vezi că tu însuți te rogi este un semn că nu vei putea rezista singur la adversitate. Doar ajutorul celor dragi te va salva de la prabusirea finala.