Interpretarea viselor pentru a fi bătut în față

Lovită în față

de obicei, cartea de vis interpretează o luptă cu o conotație negativă. dezvoltarea complotului, care s-a încheiat cu violență, înseamnă că, în realitate, trebuie fie să te ataci, fie să te aperi, să iei decizii fatale.

de ce visezi să fii lovit în față? nici aici, din pacate, nu este nimic de multumit. te așteaptă schimbări semnificative, nu neapărat în bine, și nevoia de a face alegeri dificile.

parerea lui Miller

lovirea cu mâinile sau cu bastonul într-un vis prevestește scandaluri familiale majore, certuri cu persoana iubită. ai primit o palmă în față? Miller profetizează dificultăți la locul de muncă, tensiuni în echipă, deteriorarea sănătății.

reușește să riposteze, cartea de vis promite să atingă obiectivele, cu un comportament corect și ținând cont de caracteristicile personajelor altora.

alte interpretări

mediumul Hase a interpretat palma ca pe o insultă. a lovi, prevestește răutate din partea celor răi. intra în companie proastă. într-un vis vezi cum o persoană este bătută, în realitate te așteaptă nesfârșite strângeri și certuri.

Cartea de vis islamică interpretează acest complot ca o știre neașteptată.

câștigă un pumn în maxilar. visul îți amintește să fii atent sau indică oportunitatea de a schimba situația în bine, așa interpretează intriga cartea de vis a noii ere.

vanga personifică o palmă în față cu nevoia de a acționa hotărât, fără a aștepta îndemnuri sau ajutor de la terți, altfel nu îți vei putea realiza ambițiile. cu toate acestea, a primi o palmă în față prevestește eșecul planurilor tale.

de ce să viseze dacă au pălmuit protejând o persoană. înseamnă, în realitate, cineva dintre prietenii tăi are nevoie de ajutor. nu stai departe de nenorocirea altcuiva.

protejează o femeie de bătăi într-un vis, în realitate te vor pune la cale.

care a fost lovit

atunci când analizează de ce visează să se lovească de față, o femeie trebuie să țină cont de ce persoane erau responsabile.

biciuirea unei mame pe obraji înseamnă sentimente profunde despre soarta ei, anxietate față de sănătatea propriei femei.

un soț sau un iubit a primit o palmă, o carte de vis modernă indică oportunitatea de a-ți îmbunătăți viața sexuală, tranziția relațiilor la un nou nivel.

lovește-te într-un vis – acțiunile tale vor provoca o furtună de nemulțumire.

conform cărții de vis chinezești, dacă un bărbat a visat cum și-a lovit iubitul, înseamnă pierderea puterii masculine. pentru o femeie, o viziune în care a dat o palmă unui prieten sau cunoștință – prevestește prietenie.

pălmuiește un prieten – ești norocos, situația se va rezolva în favoarea ta; unui străin – o trădare despre care bănuiai că se va întâmpla.

fii vigilent

mulți interpreți sunt de acord cu privire la ceea ce visează o palmă, prefigurează certuri pentru insulte în viața reală.

iar dacă ai fost nevoit să lovești o persoană dragă, în realitate comunică cu el foarte atent. nu este exclus un truc din partea lui, ceea ce va duce la un scandal puternic și la proceduri îndelungate.

lupta cu o persoană iubită într-un vis indică debutul unei perioade favorabile. acum poți schimba în relație ceea ce nu ți-a plăcut, să o faci mai bună. pentru un bărbat, un astfel de complot oferă apariția momentului optim pentru o cerere în căsătorie. cartea de vis o sfătuiește pe femeie să decidă asupra aspirațiilor ei și să ia măsuri.

cu toate acestea, Longo credea că a primi o palmă de la o persoană dragă înseamnă că, în realitate, va prezenta o surpriză neplăcută. un prieten lovit, apoi așteaptă bucuria și împlinirea unei dorințe de lungă durată.

contemporanii interpretează dacă ți-ai prins părinții într-un vis în mijlocul unei certuri, atunci, în realitate, ți-e frică de divorț și pui prea multă presiune asupra alesului tău.

Am visat că m-au lovit în față: interpretare din diferite cărți de vis

O palmă în față este un „tratament” destul de neașteptat chiar și pentru somn. Cum să înțelegi de ce visezi că ai fost lovit în față? Ce scrie cartea de vis – este un semn alarmant sau invers, este soarta favorabilă pentru tine?

Semnificația generală a „bătaie” într-un vis

O față în vise este considerată un semn al comunicării noastre cu cei mai apropiați oameni. Se obișnuiește să descifrem visele cu acest simbol, pornind de la emoțiile pe care le trăim în vis. Prin urmare, amintiți-vă: de ce ați lovit (sau ați) lovit, ce ați simțit, ce a urmat apoi?

Ce anume a fost lovit?

 • Palm: vis de avansare în carieră.
 • Pumnul: la confruntarea dintre rudele tale.
 • Mănușă: Soarta te provoacă.
 • Stick: ți se va întâmpla ceva rău.
 • Ceva greu: în curând te vei simți dezamăgit.
 • Cârpă: vei fi absorbit de treburile casnice.

Citeste mai mult:  Vedeți nașterea într-un vis

Unde a venit?

 • În nas: ceva te va entuziasma.
 • Pe obraji: îți va fi rușine sau rușine.
 • În ochi: un vis înseamnă o privire greșită.
 • În pomeți: ceva te va dezamăgi.
 • Pe maxilar, pe dinti: vei pierde ceva.

Ai primit o palmă?

 • De ce visezi că te lovesc în față? În viața reală, ești „presat” moral de o persoană care are putere asupra ta (profesor, șef, mamă, soție).
 • A fost sânge după lovitură? Dacă da, atunci ar trebui să vă pregătiți pentru vizita unei persoane dragi. Dacă nu, oaspetele va fi un străin. Ei bine, dacă o vânătaie ți-a împodobit fața, visul spune: te poți îmbolnăvi.

Ai dat palme? Și cine anume a luat-o de la tine?

 • Pentru persoana iubită: poate fi infidel.
 • Soțului tău: de fapt, căsătoria ta poate fi numită reușită. Dacă într-un vis l-ai bătut din gelozie (să zicem că i-a făcut cu ochiul unei alte femei), asta înseamnă că îți va fi fidel în „viața reală”.
 • Soțul sau prietena dvs.: ar trebui să învățați simțul proporției. Și nu numai în manifestarea emoțiilor lor, ci și atunci când mănâncă.
 • Străin: Ești destinat să cunoști cea mai plăcută persoană. Dacă te-ai certat cu un străin și l-ai „tratat” emoțional cu o palmă, un vis înseamnă: colegii tăi (partenerii) te vor dezamăgi foarte mult.
 • Către fostul tău: încă ți-e dor de el.
 • Adversar: persoana iubită nu te înșală.
 • Mamei sau tatălui tău: așteaptă-te la schimbări proaste în viața ta. Dacă mama plângea în același timp, un vis înseamnă că în viața reală nu te înțelegi. Dacă chiar și după palmă a râs, ar trebui să vă așteptați la o veste pozitivă.
 • Pentru tine însuți: Îți vei atinge propriul obiectiv.
 • Decedat: Nu doriți ca anumite informații despre dvs. să fie făcute publice.
 • Pentru colegul tău: un vis de a câștiga o ceartă.
 • Copilul altcuiva: pentru a-ți „trage” proiectul, trebuie să-ți asumi un risc justificat.
 • Pentru propriul tău copil: vei învăța ceva nou, iar cunoștințele noi vor fi foarte greu de oferit.

Sau poate ai fost doar un martor involuntar la „bătaie”?

 • Conform cărții de vis: ei îl lovesc pe adevăratul tău prieten în față cu tine și nu faci nimic, ceea ce înseamnă că ești jignit de el. Dacă te-ai grăbit să ajuți un prieten, înseamnă că de fapt tu ai fost cel care a jignit un prieten și acum ești chinuit de remuşcări.
 • Dacă o persoană pe care se pare că o cunoști a suferit într-un vis, înseamnă că regreti ceva.
 • Ai văzut cum a fost lovită o femeie și a leșinat: vei păstra ceva secret. Dacă, dimpotrivă, doamna și-a pierdut cunoștința și i-au plesnit obrajii pentru a o aduce înapoi în fire, secretul tău va fi dezvăluit și va „exploda” ca o puternică bombă informațională.
 • Dacă cunoscuții tăi s-au luptat între ei (un cuplu, un băiat și o fată), acest vis spune că în viața reală vei fi în curând prezent în timpul unei confruntări furtunoase.
 • Dacă ai văzut cum a fost lovit copilul tău, înseamnă că ești nemulțumit de viața ta.
 • Plângea copilul? Somnul promite multe necazuri. Dimpotrivă, nici nu a plâns? Visul promite o finalizare cu succes a afacerilor tale.
 • Ți-ai văzut fiica adultă cu un pomeți rupt: vei avea multe necazuri și nu vor aduce fructele la care te gândești.
 • Ai văzut într-un vis soțul tău ca boxer, iar partenerul lui de ring era o femeie pe care nu o cunoști: cariera (afacerea) soțului tău este în pericol.

Și ce scriu cărțile celebre despre asalt într-un vis?

În ciuda faptului că orice vis cu o palmă în față poate fi descifrat pe scară largă din cărțile de vis generale, merită să cunoaștem opinii mai „foarte specializate”. Prin urmare, vă sugerăm să citiți ceea ce au scris ghicitorul de renume mondial, precum și psihanaliștii eminenți despre astfel de vise.

De ce visezi să fii lovit cu pumnul în față

Dacă într-un vis a trebuit să loviți pe cineva în față, atunci în realitate nu este deloc necesar să vă pregătiți pentru un conflict. De ce visează acest complot non-trivial? Cel mai adesea, reflectă starea emoțională a visătorului și, dimpotrivă, avertizează împotriva acțiunilor pripite.

Citeste mai mult:  De ce visezi la multe cruci pectorale

Opinia despre cartea de vis a lui Vanga

Cartea de vis a lui Vanga susține că a lovi pe cineva în față într-un vis înseamnă că planurile tale nu sunt destinate să devină realitate, deoarece circumstanțele se vor întoarce literalmente împotriva ta.

Ați avut un vis pe care l-ați primit de la cineva în față? Viziunea necesită acțiuni decisive pentru a ajuta la construirea unei poziții mai puternice. Mai mult, trebuie să faci un pas destul de dificil pe cont propriu, fără ajutor din exterior. Altfel, nu va avea rost.

Opinia unei cărți de vis moderne combinate

Dacă într-un vis iubitul tău te lovește în față și ai fost foarte supărat, atunci în viața reală pregătește-te pentru o bucurie neașteptată. Dacă tu însuți l-ai spart, vei iubi cu drag.

De ce să visezi că s-a întâmplat să-l lovească în față pe cel mai bun prieten al tău? Nu este departe ora când va trebui să ceri sfaturi de la oameni mai înțelepți și mai inteligenți. Dacă ai visat că părinții tăi se lovesc în față, atunci cartea de vis bănuiește că îți este foarte frică de cearta lor, deoarece este probabil să divorțeze.

Acesta este, de asemenea, un semn clar că încerci să-ți impuni propria părere sufletului tău pereche. Dacă într-un vis ai avut șansa de a învinge un trecător întâmplător, atunci așteptările tale nu sunt destinate să fie îndeplinite.

Interpretarea cărții de vis a lui Dmitry și Nadezhda Zima

De ce visezi să lovești un alt personaj în față în această carte de vis? Vederea promite eșec, care va fi rezultatul propriei iritabilitati excesive.

Dacă ai dat o palmă unei persoane cunoscute într-un vis, atunci în viața reală, certă-te cu el pentru un fleac. În plus, același complot indică posibile probleme într-o anumită zonă a vieții. este suficient doar să ne amintim cine este acest individ în viața reală.

Interpretarea imaginii din alte cărți de vis

Cartea de vis feminină este sigură că dacă ai visat că ai lovit pe cineva în față, atunci planurile tale vor eșua complet. Interpretarea viselor din secolul 21 consideră că o palmă într-un vis simbolizează o insultă reală pe care o vei câștiga în curând. Vechea carte de vis persană Taflisi crede că o lovitură pe față poate visa la bârfe și la calomnii insidioase.

De ce visezi să bat un bărbat, o femeie în față

Într-un vis, loviți atât în ​​fața unei femei, cât și a unui bărbat într-o situație în care trebuie să vă apărați propria onoare. Ai avut un vis că ai lovit un străin în față? Aceasta înseamnă că veți primi un mesaj neașteptat.

De ce visezi să pălmuiești o femeie? Într-un vis, aceasta este o reflectare a dorinței ei de putere, precum și a dorinței de a experimenta plăcerea interzisă. Dacă un bărbat își lovește fața într-un vis, atunci îi este frică să intre în relații apropiate, temându-se de propriul eșec în pat.

Ce înseamnă să bati în față o soție, un soț, o amantă sau o amantă

Dacă ai visat că ți-ai bătut iubitul sau soțul în față, atunci în viața reală ești complet încrezător în abilitățile tale. Un iubit care a primit o palmă va fi de fapt „purtat în brațe”.

De ce visezi să lovești un soț sau o soție în față? Interpretarea somnului este dublă: fie te așteaptă dragoste nebună, fie o insultă neplăcută din partea unei persoane dragi.

Dacă ai visat că ai fost ușurat lovind fața unei persoane, atunci, în realitate, gradul de tensiune se va diminua. Dacă ușurarea nu urmează, atunci o explozie bruscă de furie va duce la multe probleme.

A bate un copil în față – o scurtă interpretare a complotului

De ce visezi că ai bătut un copil? În subconștient, simți nemulțumire sau un fel de vinovăție. Ca părinții să-și bată propriul copil în față înseamnă că acasă va începe un adevărat război, care va dura mult timp. Ce altceva înseamnă. dacă ai biciuit copilul pe obraji? În viața reală, faceți o greșeală care va avea consecințe ireparabile.

Am visat – să bat în față cu o mână, un pumn

De ce să visez că într-un vis am avut șansa să lovesc pe cineva cu pumnul sau mâna în față? În realitate, te străduiești să devii un lider, în ciuda tot felului de obstacole. Dacă îți lovești pumnul ca răspuns la agresiune sau insultă, atunci poți intra în siguranță într-o confruntare – vei deveni câștigătorul absolut. A bate în față cu un pumn într-un vis – la reproșuri reciproce și la înjurături neplăcute.

Citeste mai mult:  Care este visul fostului cel mai bun prieten

Bate în față într-un vis – puține detalii

De ce visezi la un astfel de complot? Pentru a găsi răspunsul, merită să ne amintim cât mai precis posibil unde a căzut lovitura și cum a fost dată.

 • pumn – confruntare de familie
 • palmier – promovare
 • obiect greu – dezamăgire
 • cârpă – treburile casnice
 • mănușă – provocare
 • stick – necaz
 • la o vânătaie – o boală
 • la sânge – o vizită a unei rude
 • fără sânge – un oaspete necunoscut
 • pe obraji – rușine
 • pe pomeți – dezamăgire
 • în dinți – pierdere
 • în ochi – privire greșită
 • în nas – emoție

O interpretare mai detaliată poate fi găsită în interpretările corespunzătoare.

Lovită în față

de obicei, cartea de vis interpretează o luptă cu o conotație negativă. dezvoltarea complotului, care s-a încheiat cu violență, înseamnă că, în realitate, trebuie fie să te ataci, fie să te aperi, să iei decizii fatale.

de ce visezi să fii lovit în față? nici aici, din pacate, nu este nimic de multumit. te așteaptă schimbări semnificative, nu neapărat în bine, și nevoia de a face alegeri dificile.

parerea lui Miller

lovirea cu mâinile sau cu bastonul într-un vis prevestește scandaluri familiale majore, certuri cu persoana iubită. ai primit o palmă în față? Miller profetizează dificultăți la locul de muncă, tensiuni în echipă, deteriorarea sănătății.

reușește să riposteze, cartea de vis promite să atingă obiectivele, cu un comportament corect și ținând cont de caracteristicile personajelor altora.

alte interpretări

mediumul Hase a interpretat palma ca pe o insultă. a lovi, prevestește răutate din partea celor răi. intra în companie proastă. într-un vis vezi cum o persoană este bătută, în realitate te așteaptă nesfârșite strângeri și certuri.

Cartea de vis islamică interpretează acest complot ca o știre neașteptată.

câștigă un pumn în maxilar. visul îți amintește să fii atent sau indică oportunitatea de a schimba situația în bine, așa interpretează intriga cartea de vis a noii ere.

vanga personifică o palmă în față cu nevoia de a acționa hotărât, fără a aștepta îndemnuri sau ajutor de la terți, altfel nu îți vei putea realiza ambițiile. cu toate acestea, a primi o palmă în față prevestește eșecul planurilor tale.

de ce să viseze dacă au pălmuit protejând o persoană. înseamnă, în realitate, cineva dintre prietenii tăi are nevoie de ajutor. nu stai departe de nenorocirea altcuiva.

protejează o femeie de bătăi într-un vis, în realitate te vor pune la cale.

care a fost lovit

atunci când analizează de ce visează să se lovească de față, o femeie trebuie să țină cont de ce persoane erau responsabile.

biciuirea unei mame pe obraji înseamnă sentimente profunde despre soarta ei, anxietate față de sănătatea propriei femei.

un soț sau un iubit a primit o palmă, o carte de vis modernă indică oportunitatea de a-ți îmbunătăți viața sexuală, tranziția relațiilor la un nou nivel.

lovește-te într-un vis – acțiunile tale vor provoca o furtună de nemulțumire.

conform cărții de vis chinezești, dacă un bărbat a visat cum și-a lovit iubitul, înseamnă pierderea puterii masculine. pentru o femeie, o viziune în care a dat o palmă unui prieten sau cunoștință – prevestește prietenie.

pălmuiește un prieten – ești norocos, situația se va rezolva în favoarea ta; unui străin – o trădare despre care bănuiai că se va întâmpla.

fii vigilent

mulți interpreți sunt de acord cu privire la ceea ce visează o palmă, prefigurează certuri pentru insulte în viața reală.

iar dacă ai fost nevoit să lovești o persoană dragă, în realitate comunică cu el foarte atent. nu este exclus un truc din partea lui, ceea ce va duce la un scandal puternic și la proceduri îndelungate.

lupta cu o persoană iubită într-un vis indică debutul unei perioade favorabile. acum poți schimba în relație ceea ce nu ți-a plăcut, să o faci mai bună. pentru un bărbat, un astfel de complot oferă apariția momentului optim pentru o cerere în căsătorie. cartea de vis o sfătuiește pe femeie să decidă asupra aspirațiilor ei și să ia măsuri.

cu toate acestea, Longo credea că a primi o palmă de la o persoană dragă înseamnă că, în realitate, va prezenta o surpriză neplăcută. un prieten lovit, apoi așteaptă bucuria și împlinirea unei dorințe de lungă durată.

contemporanii interpretează dacă ți-ai prins părinții într-un vis în mijlocul unei certuri, atunci, în realitate, ți-e frică de divorț și pui prea multă presiune asupra alesului tău.