Interpretarea viselor mănâncă mazăre

Care este visul lui Mazăre

Mazarea în viziunile de noapte simbolizează adesea modul în care viața unei persoane se va schimba. Evenimentele care pot urma după vise care implică imaginea vor fi cel mai adesea negative. Totuși, pentru a înțelege de ce visează la mazăre, va fi necesar să se țină seama nu numai de faptul însuși al apariției sale, ci și de alte circumstanțe ale visului. Vom cita opinii din mai multe surse autorizate pentru a putea interpreta mai corect simbolul.

Subconştient

În subconștientul uman, imaginea poate avea semnificații diferite. În sine, poate să nu vorbească despre ceva anume, dar în combinație cu alte detalii ale viziunii, va fi semnificativ. De exemplu, visătorului i se poate părea că stă pe mazăre uscată (în genunchi sau altfel). Acest lucru indică faptul că o persoană se învinovățește pentru ceva, reproșează. Ești chinuit de vinovăție pentru un act, dar nu ești neapărat conștient de asta.

De ce visezi la mazăre în păstăi, verde și suculent – la faptul că ești plin de vitalitate, iar energia este în plină desfășurare. Acum este momentul potrivit pentru a implementa orice plan îndepărtat. Profitați de momentul pentru a realiza tot ceea ce visați.

Carte de vis popular

La interpretul clasic, imaginea are cel mai adesea un sens negativ sau neutru. Poate fi interpretat în funcție de următoarele circumstanțe:

 • o tulpină în creștere este dovada vitalității, energiei, succesului în afaceri;
 • dacă a fost uscat și ofilit, atunci nu ar trebui să te bazezi pe succes. În viitorul apropiat, pregătiți-vă pentru dezamăgiri, necazuri, certuri cu cei dragi și necazuri în serviciu;
 • într-un vis numărați mazărea – ar trebui să vă gândiți cum să economisiți capitalul. Este posibil să vină cheltuieli financiare;
 • a trata o altă persoană este un semn că există un conflict cu inamicul. Probabil că va lovi pe neașteptate pentru tine;
 • soarecii au stricat mazarea – de fapt, vecinii pot provoca unele neplăceri, de altfel, intenționat;
 • visează că crești un produs – în realitate vei munci din greu pentru a câștiga bogăția dorită;
 • mananca mazare proaspata suculenta – in realitate iti vei putea indeplini planurile, dupa care te vei odihni bine alaturi de cei dragi;
 • visat la supă de mazăre – nu vin cele mai plăcute evenimente. Este posibil să fii acuzat de ceva ce nu ai făcut. Reputația va dura timp pentru a se recupera;
 • a vedea un produs galben uscat este un semn de pierdere a vitalității și a forței. Nu vrei să obții nimic, pentru că nu înțelegi de ce este necesar acest lucru.

Interpretarea visului lui Freud

Fondatorul psihanalizei credea că vezi mazăre împrăștiată într-un vis – aceasta este personificarea vinovăției tale într-o ceartă cu un partener. Dacă tu însuți l-ai împrăștiat, atunci ai făcut ceva care a marcat începutul unei lungi scuipe. Încercați să vă corectați acțiunea, dacă nu este prea târziu.

Am visat că culegi păstăi – de fapt, vrei să te distrezi fără să faci cel mai mic efort pentru asta. Ești o persoană egoistă care se gândește doar la cum să obțină satisfacție pentru sine. În același timp, uiți că partenerul tău are și propriile sentimente și dorințe.

Sonnik Miller

Prezentând aceasta carte de vis, mazăre poate avea una dintre următoarele valori:

 • Am visat că o mănânci – de fapt, lucrurile vor ieși perfect pentru tine. Sănătatea va fi puternică, iar situația financiară va fi stabilă;
 • dacă un vis care implică un simbol i-a apărut unei persoane asociate cu agricultura, atunci aceasta indică un nou stimulent în activitate;
 • părea că o legumă crește într-o grădină sau pe un câmp – în realitate, lucrurile în afaceri aveau să iasă bine;
 • semănați mazăre – ați făcut totul pentru a vă implementa în continuare planurile. Acum rămâne doar să urmăm scopul propus;
 • recoltarea indică un rezultat excelent, pe care în viitorul apropiat îl vei primi pentru eforturile tale;
 • mazărea conservată este simbolul răbdării. Într-o zi vei obține ceea ce îți dorești, dar pentru asta va trebui să muncești din greu;
 • produsul uscat indică o defecțiune, lipsă de vitalitate;
 • există mazăre uscată – semn că dunga albă se va schimba în negru. Vei fi dezamăgit.

Dream Vanga

Ghicitorul a crezut că acolo mazăre de vis – un semn de tristețe iminentă. Va fi asociat cu despărțirea de o persoană dragă. Scatter mazăre – de fapt, vei pleca într-o excursie interesantă într-o companie plăcută. Dar să vezi cum păstăile și ramurile se ofilesc și atârnă fără viață este un simbol rău. Un vis prezintă colaps material, pierderi și pierderi.

Am visat că sortați un produs și ați văzut mazăre neagră în el – în lumea reală, tânjiți după ce sa întâmplat în trecut. Recoltarea care nu s-a copt încă complet este un semn al unei întâlniri timpurii cu ceea ce ți sa întâmplat odată.

Dream Grishin

În acest interpret, imaginea în sine reprezintă profit, o îmbunătățire a situației financiare. Totuși, a vedea cum mănânci o legumă este un semn de acuzații iminente de faptă rele (pe care poate nu ai comis-o).

Dacă ai visat la păstăi cu flori, acest lucru indică succesul în afacerea dorită. Tricotarea unei plante visează la confort și liniște acasă. Dacă ai visat că gătești un produs și acesta fierbe chiar și după ce a fost scos de pe foc, înseamnă că în viață apar doar evenimente pozitive.

Vis Aesop

În această sursă, imaginii sunt atribuite mai multe semnificații de bază. După cum a definit interpretul, mazărea în sine este un produs delicios. Dar numai dacă este verde și recent copt. Uscatul nu este nimic special. Se spune că unii oameni sunt „ca un zid de mazăre”. Acest lucru indică faptul că este aproape imposibil să le influențezi, deoarece ei nu percep nici cuvinte, nici acțiuni.

Citeste mai mult:  De ce visezi să prinzi un pește mare cu mâinile tale

În plus, interpretul amintește că în antichitate mazărea uscată era folosită pentru a pedepsi copiii obraznici. Au trebuit să îngenuncheze pe el. O altă posibilă interpretare este legată de basmul „Prițesa și mazărea” de G. H. Anderson. În acest caz, simbolul poate indica efeminația unei persoane, nepotrivirea sa pentru viața reală.

Sursa oferă următoarele interpretări posibile ale viziunilor nocturne:

 • visând că ești invitat să mergi la palatul Regelui Pea – semn că trebuie să faci față trecutului. Amintirile te vor bântui, ca și cel cu care nu ai mai comunicat de mult timp se va întoarce. Nu lua decizii pripite. Mai întâi analizează ce s-a întâmplat cu tine în trecut;
 • Am visat că un adult stătea pe podea și mazărea uscată era împrăștiată sub genunchi – spre o insultă. Autorul credea că după un astfel de vis se pot aștepta necazuri, a căror cauză ar fi părinții visătorului. S-ar putea să nu te facă să arăți bine în fața prietenilor lor. Trebuie să începi să-ți asumi responsabilitatea pentru propria ta viață și să nu lași familia să-ți spună ce să faci;
 • într-un vis tragi în perete cu mazăre dintr-un tub pentru a-l sparge – în realitate vei depune mult efort, dar în zadar. Va trebui să treceți la măsuri extreme dacă doriți să obțineți ceea ce doriți. Acum judeci greșit evenimentele care au loc și nu faci ceea ce poate aduce de fapt rezultate.

Dream interpretare Tsvetkova

Potrivit ezotericului, imaginea indică un fel de calcul în treburile personale.

La ce visează Pea?

Ați avut vreodată vise profetice?

Care este visul lui Mazăre

Văzând mazăre într-un vis

Ce înseamnă mazăre de somn

Acesta este un simbol al prosperității.

A vedea mazăre pentru țărani este o recoltă mare.

Există mazăre crudă – din fericire și sănătate, fiartă – la o boală de stomac.

A vedea pe cineva mâncând mazăre striată este un pericol în viață.

A vedea o mulțime de mazăre este pentru profit.

Vânzarea de mazăre – la pericol, faliment și necaz.

Vezi Mazăre într-un vis

Păstăile de mazăre văzute într-un vis sunt un simbol al plăcerii.

Asta înseamnă că ești obișnuit să te distrezi, dar nici măcar nu încerci să le oferi altora.

Nu ești obișnuit să sacrifici ceva de dragul celorlalți și să trăiești pentru tine.

Dar egoismul este bun numai în limite rezonabile: trebuie să te gândești mai des la partenerul tău și să încerci să-i faci pe plac, și nu doar pe tine.

Împrăștierea mazăre într-un vis – la o ceartă cu un partener, în care tu însuți vei fi de vină.

Grindină Dacă visezi că vine grindina, înseamnă că te comporți nedemn în societate și asta dă naștere la bârfe pentru mulți iubitori de spălat oase.

Ar trebui să fii mai modest în relațiile amoroase.

Ce înseamnă visele Mazăre

Visează la mazăre

Ce înseamnă Pea într-un vis

Sensul viselor Mazăre

Ce înseamnă Mazăre într-un vis

Sensul mazării de somn

Visul în care semeni mazăre arată că speranțele tale au un teren solid și adevărat, ceea ce înseamnă că își vor găsi împlinirea în viața reală. Cultivarea mazărei într-un vis, udarea și plivitul acesteia – pentru o afacere de succes. Colectarea de mazăre într-un vis prevestește îndeplinirea tuturor planurilor care vă vor aduce rezultatul dorit.

Mâncatul de mazăre verde într-un vis oferă un succes complet în orice, conservat – speranțele tale strălucitoare nu se vor împlini foarte curând.

Gătitul ceva din mazăre uscată – din păcate, există – vei fi acuzat pe nedrept de un act nepotrivit. A trata pe cineva cu supă de mazăre prevestește resentimente și neglijență care vor urma noroc și recunoaștere.

Terci de mazăre – vei obosi atât de mult încât îți vei lua o vacanță pe cheltuiala ta. Cumpărarea de mazăre într-un vis este un semn că vei întârzia undeva sau vei pierde cu totul un eveniment important. Scatter mazăre – spre succes la locul de muncă și pace acasă.

Interpretarea mazării de somn

Mazărea este un simbol al abundenței, al alegerii, „un bob de mazăre din păstăi” sau al numeroaselor necazuri.

Mazăre în păstăi – bucurie, bogăție.

Mazăre uscată – treburile și grijile vor fi justificate.

Mănâncă mazăre, gătește – spre sărăcie, supărare.

Ce prezice Peas într-un vis

Există mazăre – succesele iubirii secrete.

Ce înseamnă să vezi mazăre într-un vis

Interpretarea mazării de somn

Există mazăre fiartă – succes în afaceri.

Există mazăre uscată – ratați un eveniment interesant.

Am așteptat! Nu numai că întârzii peste tot, acum mănânci mazăre uscată. Și totul pentru că trebuie să te culci devreme, să te trezești devreme, atunci vei avea timp de toate, chiar și de a fierbe mazărea.

Ceea ce prezice un vis de mazăre

Visul Însemnând Mazăre

Vezi Mazăre într-un vis

Mazăre de predicție a somnului

Acest simbol înseamnă o delicatesă, în timp ce mazărea este verde și tocmai coaptă, iar mazărea uscată este mâncare obișnuită. Se spune despre fapte care nu ating scopul, despre oameni care nu pot fi influențați, „ca un zid cu mazăre”, adică toate eforturile și cuvintele zboară fără să lase urme.

Din cele mai vechi timpuri, mazarea a fost folosita pentru a pedepsi in special copiii obraznici si nesugestibili, erau puse in genunchi pe mazarea imprastiata pe jos. Cea care este numită „Prițesa și mazărea” se remarcă printr-o efeminație deosebită. Această expresie a fost folosită dintr-un basm de G. H. Andersen. Expresia „sub King Pea” înseamnă o perioadă foarte veche, aproape fabuloasă.

Citeste mai mult:  De ce să visezi să mături într-un vis

Să visezi că ești invitat să vizitezi palatul Regelui Mazăre – amintirile trecutului îți vor invada viața; bătrânul va încerca să-ți fie un prieten bun; într-o dilemă caută răspunsuri în trecut.

A vedea un adult îngenuncheat într-un colț pe mazăre împrăștiată este o insultă; Părinții tăi îți vor provoca necazuri, poate vor provoca rușine în fața prietenilor tăi; Îți lipsește începutul greu al unei persoane care te-ar conduce prin viață.

Să visezi că încerci să spargi un perete împușcând mazăre dintr-un tub în el – eforturile tale sunt zadarnice până când te hotărăști asupra măsurilor extreme; Judeci greșit situația; Trebuie să fii serios.

Care este visul lui Mazăre

Dacă ai visat că ai împrăștiat mazăre, atunci vina pentru despărțirea de partenerul tău este în întregime a ta.

Au smuls păstăile de mazăre într-un vis – în realitate, luptă pentru plăcere. Tu însuți nu faci niciun efort pentru a aduce bucurie cuiva.

Dacă un bărbat visează că decojește mazărea, atunci va întâlni o femeie cu părul negru și ochi albaștri, care îl va ajuta să urce pe scara succesului. Pentru o femeie, un astfel de vis profetizează o întâlnire cu cineva foarte vorbăreț.

Mazărea care crește în grădină visează la faptul că trebuie să-ți ceri scuze pentru neglijență.

Au deschis un borcan cu mazăre conservată într-un vis – neînțelegerile de familie urmează.

A mâncat un fel de mazăre – vei întârzia undeva sau vei rata o ocazie fericită.

Ate mazăre crudă – așteptați-vă la un mic beneficiu.

Văzând mazăre într-un vis

Ce înseamnă mazăre de somn

Consumul de mazăre, mai ales dacă este foarte mic, este un mare succes.

Gătitul și consumul de mazăre în păstăi – spre bucuria viitoare.

Mazarea uscata este un prevestitor ca ratati o ocazie buna sau un bun prilej de a iesi din dificultati.

Am visat la mazăre: cum să interpretez corect din cărțile de vis

Dacă vrei să știi la ce visează mazărea, va trebui să apelezi la istorie și semnificațiile de bază. Din punct de vedere istoric, mazărea, supa de mazăre, terciul de mazăre erau o masă copioasă de zi cu zi. Mazărea este o sursă de proteine ​​vegetale, hrana din mazăre dă multă putere. Prin urmare, mazărea în cultura populară se bucură de un respect binemeritat.

Pentru beneficii maxime, terci de mazăre sau supa de mazăre ar trebui să fie bogate în grăsimi. În același timp, preparatele cu mazăre pe apă, și nu pe bulion de carne, fără grăsime, au o altă proprietate, mai degrabă comică. Produsele de mazăre fără grăsimi pot provoca gaze, agitare în stomac și un miros puternic și neplăcut. Acest lucru este valabil pentru multe leguminoase, nu doar pentru mazăre.

Dimpotrivă, mazărea tânără este asociată cu luxul – o garnitură rafinată, cu un gust deosebit și delicat. Mielul cu mazăre tânără este unul dintre mâncărurile tradiționale de pe mesele regale. În același timp, împușcarea la mazăre este o distracție preferată pentru copii și adolescenți.

Contrastul dintre solemn, rafinat și comic dă un efect ambiguu interpretării mazării într-un vis. Mazarea este esentiala. A venit la noi din India și timp de multe secole a devenit o alternativă la pâine sau carne. În Rusia, ei preferă mazărea relativ mare și de mărime medie, care este grosieră la maturitate.

Atat in India, cat si in Persia, mazarea mica, mai frageda, este mai pretuita. Țările europene preferă mazărea verde tânără. Aflarea ce mazăre vezi într-un vis te va ajuta să faci față dorințelor tale. Mazărea mare este de obicei lotul oamenilor săraci. Mazăre mică sau chiar năut – arată prosperitate și o oarecare dorință de bogăție. Mazăre verde – plăcere.

De ce visează mazărea în cărțile de vis

 • Cartea de vis a lui Miller consideră mazărea în vis ca un semn excepțional de binevoitor, promițând prosperitate, pace și prosperitate. Mazăre verde – pentru confortul și luxul care vor face parte din viața ta. Vis frumos. De ce să nu cumpărați un borcan cu mazăre verde și să faceți o salată delicioasă de mazăre verde sau carne pentru a sărbători vestea bună?
 • Comerț cu mazăre – îți pierzi timpul și împărtășești secrete cu oamenii nepotriviți. Fii atent în alegerea prietenilor până când cineva îți fură oportunitățile și fericirea. Feriți-vă să vă împărtășiți ideile și planurile înainte ca acestea să fie terminate.
 • Cartea de vis a lui Freud interpretează mazărea drept insulte mărunte. A trezi mazărea înseamnă a începe o ceartă inutilă fără un motiv anume. Numărarea mazărelor sau a boabelor de nisip într-un vis depinde de starea de spirit a visului. Dacă vă place această activitate, vă bucurați că există atât de multă mazăre – pentru profit. Dacă nu, te așteaptă treburi goale.
 • Interpretarea visului rătăcitorului consideră mazărea uscată coaptă ca o veche resentimente. Mazăre verde – plăceri inocente, flirt ușor.
 • Cartea de vis pentru femei sugerează o alegere. A vedea mazărea într-o păstăie înseamnă a alege dintr-o varietate de candidați. Se presupune că ați adunat o păstaie întreagă de mazăre selectată. Cel mai important, nu alege mazărea viermină. Aceasta este o minciună, o înșelăciune, un atac la propria bunăstare. Pentru o femeie matură, mazărea verde viermină într-un vis înseamnă tineri îndrăgostiți, eventual gigolos.
 • Cartea de vis apostolică atrage atenția asupra legării genelor de mazăre – aceasta este pentru o viață liniștită și calmă. Admiră mazărea înflorită – din fericire. Colectați mazăre coaptă – gestionați în mod inteligent proprietățile, adânciți în detalii și detalii.
 • Interpretarea viselor Lunii consideră favorabil mazărea. Dar, în același timp, trebuie să fii atent la sănătatea ta. Atenție la răceli minore și previne exacerbarea bolilor cronice. Atenție la reumatism.

Citeste mai mult:  De ce visezi la o baie cu apă

Principalele semnificații ale mazărelor într-un vis

Mazăre uscată într-un borcan sau într-o cutie de fier – vă așteaptă certuri mărunte și treburi goale.

Mazărea mică înseamnă profit și succes, mazărea mare promit mai degrabă adversitate. Poate că acest lucru se datorează tandreței și moliciunii produsului final. Mazărea mică are un gust delicat, mazărea mare amenință cu probleme cu stomacul și intestinele.

Rupând mazărea verde din grădină – pentru plăcere și cadouri.

Curățarea mazărelor – a avea o discuție plăcută despre nimic.

Plantarea mazărelor, scuipatul de mazăre în grădină – la necazuri, regrete, cheltuieli mărunte fără sens.

Farse cu mazăre, trage mazăre – spre impunitate. Și invers, dacă vezi în vis că semeni mazăre, tu însuți va trebui să suporti farsele și farsele mărunte ale altora.

Mazăre de lapte necoaptă cu păstăi goale – spre dezamăgire, resentimente.

Dacă mazărea este viermină și lipsită de gust, există în mediul tău o persoană care încearcă să se mulțumească cu tine, oferindu-ți ajutor, dar de fapt este înșelătoare și dorește să folosească cu profit serviciile tale.

Mazare verde ambalata in pungi – vei primi o oferta grozava si vei putea economisi mult daca profiti de oferta.

Cumpărați mazăre – faceți planuri serioase pentru viață. Mazarea dulce de gradina inseamna racirea pasiunii. Obiectul dorinței pur și simplu te va plictisi și te va dezamăgi.

Pentru a vedea mazărea care este împrăștiată pe podea – vă așteaptă cecuri și alte necazuri minore. Poți face față cu ușurință problemelor dacă dai dovadă de fermitate, nu te lași în fața trucurilor și îți stai pe poziție. Orice compromis în acest caz înseamnă pierderea ta.

Concluzie

Mazărea și mazărea verde într-un vis au sens exact opus. Dacă mazărea este adevărul dur al vieții, atunci mazărea verde este pură plăcere și hedonism în forma sa cea mai pură. În general, a vedea mazărea într-un vis este un semn foarte de bun augur, promițând longevitate, bogăție și liniște.

Interpretarea viselor mazăre

Interpretarea viselor mazăre, interpretarea somnului. Ce înseamnă să vezi mazăre într-un vis, poți afla în 22 de cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. Puteți vedea de ce alte vise încep cu litera „G” în secțiunea Cartea de vis cu litera G.

Mazăre în cărți de vis

Visând lacrimi; plantarea acesteia – la o viață de asediu; gătirea mazărelor – la necaz Citește mai mult →

Mazăre pentru a vedea sau colecta – o creștere a proprietății. Există – veți fi acuzat pe nedrept de un act nepotrivit. Mazăre înflorită – succes în întreprindere. Tricotat – pace acasă. Dacă mazărea după Citește mai mult →

Acesta este un semn foarte bun: un vis în care mănânci mazăre prevestește prosperitate. dacă admiri creșterea mazărei, dormi – spre noroc în dragoste sau o căsnicie fericită. Mazăre uscată Citește mai mult →

Semn bun. A consuma mazăre înseamnă: veți avea o sănătate bună și bunăstare financiară pentru mulți ani de acum înainte. Mazarea in pat sau in camp viseaza la succes in toate demersurile. Creșterea mai mult →

Acest simbol înseamnă o delicatesă, în timp ce mazărea este verde și tocmai coaptă, iar mazărea uscată este mâncare obișnuită. Se vorbește despre fapte care nu ating scopul, despre oameni care nu pot fi influențați.Citește mai mult →

Dacă ai visat că ai împrăștiat mazăre, asta indică faptul că tu însuți ești de vină pentru cearta cu partenerul tău. Culegând păstăi de mazăre într-un vis – te străduiești pentru Citește mai mult →

Mazarea vazuta in vis este un semn bun. Mâncatul de mazăre într-un vis înseamnă că veți avea o sănătate bună și o bunăstare financiară pentru mulți ani de acum înainte. Vezi mazăre în pat sau în Citește mai mult →

Într-o păstă – verifică-ți dinții.Într-o altă formă – pentru oaspeți. Citește mai mult →

Pentru a vedea sau a colecta – o creștere a proprietății; a mânca – vei fi acuzat pe nedrept de un act nepotrivit; înflorire – succes în întreprinderi; tricotat – pace acasă. Citește mai mult →

mazăre înflorită – succes în întreprinderi Citește mai mult →

La o jenă neașteptată în prezența unei persoane de sex opus. Citește mai mult →

Acest simbol înseamnă o delicatesă, în timp ce mazărea este verde și tocmai coaptă, iar mazărea uscată este mâncare obișnuită. Pentru a vedea un adult care îngenunchează în colț, pe un împrăștiat Mai mult →

Mazăre – uscată – o pacoste; resentiment; în păstăi, verde – bucurie, speranță. Citește mai mult →

Împrăștiați mazăre – până la lacrimi. Citește mai mult →

Mazăre – ocupația principală pentru viitorul apropiat – vorbărie goală cu prietenii. Citește mai mult →

Mazărea prevestește lacrimi; a mânca mazăre bine gătită într-un vis înseamnă o creștere a onorurilor, faima tare și tot ce este bun; consumul de mazăre crudă prevestește o ceartă cu un vecin sau un prieten. Citește mai mult →

pana la lacrimi; dar a mânca (mânca) mazăre pentru cinste Citește mai mult →

sănătate excelentă și muncă profitabilă. Citește mai mult →

Pentru un bărbat, curățarea mazărelor într-un vis înseamnă întâlnirea cu o femeie cu părul negru și ochi albaștri, care îl va ajuta să urce pe scara succesului. O femeie care curăța mazărea va avea o vorbăreț Citește mai mult →

sănătate excelentă și muncă profitabilă. Citește mai mult →

Cum visează mazărea – acestea sunt lacrimi; mănâncă mazăre fiartă – o onoare. Numărează – ceartă, reglează conturile. Citește mai mult →

În cartea de vis, interpretarea visului „mazăre” poate fi diferită, iar sensul său poate fi de neînțeles. Privește cu atenție ilustrațiile pentru interpretarea somnului, poate la ce visează mazărea – nu este deloc ceea ce crezi? Noroc!