Interpretarea viselor de ce visează aricii

De ce visează ariciul

Ariciul este un animal de pădure fermecător, încrezător și dulce, extrem de curios și se înțelege bine nu numai între locuitorii sălbăticiei, ci și în locuințele oamenilor. Aceste creaturi drăguțe sunt foarte prietenoase cu oamenii și animalele de companie, curate, active, sociabile, bine antrenate. De ce visează ariciul? Ce înseamnă un vis care implică un arici?

Vise despre un arici conform cărții de vis a lui Miller

Potrivit acestei cărți de vis, un arici într-un vis este un simbol destul de favorabil – promite un succes semnificativ obținut datorită contactelor periculoase din societate și, posibil, în ciuda lor. Dacă într-un vis ridicați un arici în brațe – așteptați o conversație cu cineva foarte neplăcut pentru dvs. sau o confruntare furtunoasă în familie.

Ține ariciul în mâini, dar nu-i simți spinii – judeci greșit un nou prieten. Simți înțepăturile acelor de arici? Un astfel de vis poate fi descifrat ca intrigi și intrigi ale unei persoane nesincere, insidioase din cercul tău de prieteni. Dacă într-un vis un arici s-a încolăcit într-o minge – în realitate, încerci să scapi de probleme, dar în orice caz vor necesita o soluție.

Cartea de vis a lui Freud – a visat un arici

Un vis care implică un arici indică adevăratele trăsături ale naturii tale. Înseamnă că, în realitate, percepeți orice manifestare de atenție față de dvs. cu prudență și ostilitate, luați imediat o poziție de apărare și „eliberați spinii”.

Sursa unei astfel de neîncrederi se află în trecutul tău – odată ce ai arătat o franchețe excesivă față de o persoană care a profitat într-un mod răutăcios de bunătatea și credulitatea ta.

În relațiile intime, ești timid și timid, nu te poți deschide complet, nu percepi niciun fel de experimente.

Cartea de vis mayașă, cartea de vis nobilă – de ce visează aricii

În cartea de vis mayașă, ariciul care ți-a apărut într-un vis are două semnificații polare: dacă animalul se grăbește undeva, înseamnă că în viitorul apropiat îți este garantată siguranță absolută. Nici dușmanii, nici intrușii, nici bolile nu vă vor tulbura liniștea. Cu toate acestea, un arici ghemuit într-o minge prevestește un pericol iminent, riscul de a fi atacat.

Conform Cărții Viselor Nobile, un arici simbolizează o ceartă iminentă sau chiar pierderi grave. Există o anumită probabilitate de vătămare fizică și pot exista, de asemenea, îndoieli cu privire la tine și corectitudinea căii de viață alese. Un astfel de vis poate prevesti dobândirea de cunoștințe și abilități noi, necunoscute anterior, sau anxietate și entuziasm din motive minore.

Ai simțit o înțepătură de ace de arici într-un vis? Deci, în realitate vei intra într-un conflict serios. De asemenea, poate simboliza încrederea în sine, satisfacția față de viață. Dacă într-un vis ții animalul în brațe, cineva a plănuit răul împotriva ta.

Ce înseamnă să visezi un arici în cartea de vis a lui Esop

Acest animal din pădure simbolizează economisirea, tendința de a avea grijă de ziua de mâine, precum și o minte ascuțită, independență și energie, dar în același timp prudență, neîncredere, teamă și capacitatea de a rezista oricărui adversar. Un arici, ca o persoană care l-a văzut într-un vis, nu este străin de calități precum curajul, rezistența, viclenia în a-și proteja propriile interese.

Un vis despre un arici poate prevesti ajutor și sprijin din partea unei persoane influente și puternice, dacă într-un vis ai găsit acest animal în pădure. Creșteți aceste animale într-un vis? Prin urmare, în realitate nu vei tolera supunerea față de nimeni și, în orice caz, vei prefera independența absolută.

Dacă un arici te-a înțepat dureros cu ace într-un vis, înseamnă că cel pentru care simți simpatie nu vrea să mențină o relație personală cu tine. Dacă ai visat că un arici a intrat în luptă cu un șarpe – în realitate, vei primi participarea celor dragi, ajutorul lor, oferit la timp. Visezi că animalul mănâncă un șoarece cu poftă de mâncare? Înseamnă că, în realitate, încerci să-ți eradicați propriile neajunsuri și slăbiciuni.

Visul original, în care corpul tău este acoperit cu spini de arici, simbolizează puterea caracterului tău – te poți proteja în orice situație. Un vis în care ai simțit o durere ascuțită, călcând pe un arici, prevestește o schimbare a stilului de viață, o schimbare a priorităților – doar ai nevoie de ea.

De ce altfel visează aricii

Cartea de vis ezoteric interpretează visul unui arici ca insulte ascuțite din partea celor dragi. Conform cărții de vis a domnișoarei Hasse, animalul simbolizează invidia față de tine și cu cât mai mulți arici într-un vis, cu atât mai mulți oameni o vor experimenta. Conform cărții de vis a lui Tsvetkov, apariția acestui animal din pădure în visul tău prevestește probleme și absolut neprevăzute.

Există și alte interpretări interesante ale viselor despre arici:

 • O mulțime de arici, casa este literalmente plină de ei – la o situație neplăcută, care nu vă va fi ușor de rezolvat.
 • Mici arici, arici – în realitate veți avea nevoie de cea mai mare prudență, deoarece dușmanii tăi sunt pregătiți pentru orice pentru a împiedica planurile tale să devină realitate. De asemenea, un vis poate prevesti probleme financiare.
 • Arici morți – vei avea nevoie de ajutor în curând, dar vei câștiga. Cu toate acestea, ar trebui să vă moderați propriile ambiții.
 • Aricii albi – visul tău este legat mai mult de aspectul spiritual decât de cel fizic.
 • Hrănește ariciul din mâinile tale – ai treburi neterminate care ar trebui finalizate în viitorul apropiat. Rezistența ta va fi foarte utilă în asta.
 • Arici fără ace – trebuie să le demonstrezi altora că nu ești deloc neajutorat.
 • Un animal care leuiește lapte – în realitate nu vei putea evita comunicarea cu o persoană neplăcută.
 • Un arici cu ciuperci, fructe de pădure, fructe înțepate pe ace – se apropie o „zi ploioasă”, trebuie să aveți grijă de provizii.
 • Un animal cu spini moi – mediul tău nu este sincer cu tine, ești folosit.
 • Atacarea ariciului – în necazuri vei rămâne fără ajutor, niciunul dintre cei dragi nu va fi acolo la momentul potrivit.

Citeste mai mult:  De ce visezi să scoți apă dintr-o fântână

După cum puteți vedea, un vis care implică un arici poate avea semnificații destul de diferite – în funcție de modul în care aceste animale s-au comportat în visul dvs. și de ce poziție se aflau. Dacă această creatură drăguță s-a încrețit – te așteaptă o ceartă, ai luat animalul în brațe – înseamnă că în realitate vei încerca să rezolvi conflictul.

Dacă ariciul se comportă amabil și prietenos – cearta se va domoli în curând, te doare cu ace – conflictul poate dura mult timp. Un animal care mănâncă pradă – un șarpe sau un șoarece – simbolizează victoria ta asupra unui inamic care reprezintă un pericol semnificativ.

Un arici cu urmași prezice că copiii tăi vor avea nevoie de ajutorul tău. Hrăniți animalul într-un vis? Te așteaptă o victorie demnă, un triumf asupra încercărilor vieții. Un arici cu minte liniștită, care se plimbă prin afacerile sale, oferă siguranță și protecție completă, protecția celorlalți. După cum putem vedea, acest animal este mai mult un simbol pozitiv în visele tale decât unul negativ și promite adesea noroc și sprijin în realitate.

Ariciul într-un vis – o interpretare detaliată a cărților de vis celebre

De ce visează ariciul? După ce citim cartea de vis, aflăm despre ea.

Ariciul are un număr mare de ace. Ele pot simboliza obstacole, ceva ascuns. Aceasta poate fi duplicitatea oamenilor din jur, ipocrizia lor. O astfel de viziune poate indica o nouă cunoștință care a apărut recent în viața visătorului. Intențiile lui nu sunt de bun augur. Este important să ne amintim toate circumstanțele somnului pentru a cunoaște mai exact explicația acestuia.

Interpretarea diferitelor cărți de vis

Interpretarea viselor astromeridianului

 • A-l vedea într-un vis promite o cunoștință cu o persoană interesantă.
 • De asemenea, poate prevesti daune materiale sau o ceartă cu cei dragi.
 • Dacă l-ai luat în mâini, vei deveni conștient de planurile insidioase ale inamicilor.
 • Am văzut o mulțime de arici acasă – o amenințare de a ajunge într-o situație dificilă. Să ieși din ea nu va fi ușor.
 • Un arici a prins și a mâncat un șoarece în fața ta – o reflectare a luptei tale cu neajunsurile tale.

Cartea de vis pentru femei (numai pentru femei)

Un arici într-un vis prezintă un inamic viclean și insidios, cu care trebuie avută o grijă deosebită atunci când comunicați.

Micul Weses carte de vis

 • A-l ridica este un prevestitor de necazuri neașteptate.
 • A-l vedea pur și simplu promite probleme.

Cartea populară a viselor rusești

Acest animal într-un vis prezintă durere, înseamnă vigilență și prudență.

Roma Cartea visurilor

A vedea un arici este un avertisment despre aspectul unui adversar inteligent.

Interpretarea scriitorului Esop

În toate parcelele de somn există un arici.

 • Pentru a-l găsi în pădure – în realitate, visătorul are posibilitatea de a primi ajutorul unei persoane respectabile.
 • A vedea un animal mic este un avertisment că dușmanii tăi încearcă să împiedice planurile tale să fie realizate.
 • Într-un vis, ești ocupat să le crești – confirmarea dorinței tale de a fi independent.
 • A înțepa ace unui animal înseamnă o lipsă de dorință de a stabili relații cu tine cu o persoană cu care decideți să vă împrietenești.
 • Am visat la o casă în care există un număr mare de ei – prevestește visătorului un eveniment neplăcut, ale cărui rezultate vor fi triste.
 • Hrănirea unui arici din propriile mâini simbolizează curajul și răbdarea visătorului, ceea ce îl va ajuta să depășească toate dificultățile.
 • Pentru a vedea o luptă între un arici și un șarpe – cei dragi nu vă vor lăsa singuri în necazuri.
 • Animal mort într-un vis – visătorul va avea nevoie de ajutor în viitorul apropiat.
 • A călca pe ea și a simți durere este un indiciu pentru visător că este timpul să-ți schimbe unele dintre punctele de vedere în viață.
 • Erau ace moi pe el – printre cunoscuții tăi sunt cei care încearcă să te folosească în scopurile lor rele.
 • Animalul te-a atacat în vis – un semn cu o conotație negativă. În realitate, evenimentele neplăcute sunt posibile. Nimeni nu te poate ajuta. Contați doar pe propriile forțe.

Cartea Dream House

 • Se ascundea de tine – în rezolvarea treburilor tale trebuie să arăți reținere și precauție.
 • Ariciul a fost ucis într-un vis – o poveste neplăcută în realitate va fi rezolvată cu succes pentru visător.
 • S-a îndreptat spre tine – un vestitor al unei distracții plăcute cu rudele sale sau al unei conversații serioase.

Explicaţia psihologului Z. Freud

 • Un arici într-un vis exprimă sentimentele tale interioare.
 • Un astfel de scenariu de vis confirmă nesiguranța visătorului în relațiile intime. Prin urmare, sexul nu va aduce satisfacție lui și partenerului său.

Interpretarea enciclopedului polonez V. Kopalinsky

Un arici într-un vis prezintă scandaluri, griji și probleme pentru visător.

Cartea de vis a Ucrainei

A vedea un animal înțepător promite conflicte și conversații neplăcute în viața reală.

Cartea de vis idiomatică

Un arici într-un vis oferă o întâlnire cu o persoană ostilă.

Opinia ezotericului E. Tsvetkov

Astfel de comploturi într-un vis promit probleme.

Interpretarea mediei Hasse

Un astfel de vis simbolizează prezența invidiei în visător.

Cartea viselor esoterice

Vederea acestui animal prevestește agresiune din partea rudelor.

Opinia apostolului Simon Zelotul

Un astfel de vis prezice o întâlnire cu un vechi prieten.

Interpretarea viselor rătăcitorului (T. Smirnova)

O astfel de viziune visează la bârfă și supărare.

Сонник XXI века

 • Un arici în vise nocturne promite înșelăciune, invidie și probleme.
 • Ridică-l – pentru a te întâlni cu un adversar periculos.

Cartea de vis de toamnă

 • Încercarea de a-l prinde și de a fi rănit pe ace – în realitate, visătorul va trebui să comunice cu o persoană insidioasă.
 • Să vezi un arici cu urmași – să ridiculizezi împotriva visătorului, o ceartă cu vecinii. Cauza certurii sunt copiii.

Cartea visurilor de vară

El a șuierat la tine – în realitate tu enervezi pe cineva.

Cartea de vis creștină

Comploturile cu acest animal prevestesc succesul și depășirea obstacolelor în calea realizării planurilor lor.

De ce visează ariciul?

Ați avut vreodată vise profetice?

De ce visează ariciul

Văzând un arici într-un vis

Ce înseamnă ariciul dormit

Să vezi un arici într-un vis

„înțepător ca un arici” sau „peri ca un arici” o persoană neprietenoasă, neplăcută.

Citeste mai mult:  De ce visezi să te săruți cu iubitul tău

„și ariciul înțelege” claritate deplină.

Ce înseamnă visele arici

Visează la arici

Probleme, întâlnirea cu un inamic neașteptat.

Ce înseamnă arici într-un vis

Ariciul simbolizează atitudinea ta față de viață.

Cel mai probabil ești o persoană neîncrezătoare și nu ești obișnuit să ai încredere în oameni.

Întotdeauna încerci să stabilești o distanță între tine și cei din jur și practic nu te deschizi nimănui.

Acest comportament poate fi explicat prin comportamentul dezonorant al unei persoane în care ai avut încredere sau ai iubit, dar te-a înșelat.

Această trădare și-a pus amprenta asupra întregii tale vieți personale.

În mod intim, ești nesigur și te temi constant că vei fi înșelat.

Nu iei niciodată inițiativa, așa că sexul cu tine nu aduce plăcere partenerului tău.

Sensul viselor Ariciul

Ce înseamnă Arici într-un vis

Semnificația somnului Arici

Interpretarea somnului Arici

Dacă un arici este ucis într-un vis, povestea neplăcută iminentă se va încheia fericit. Dacă ariciul se îndreaptă spre tine, visul prevestește o odihnă în compania rudelor apropiate sau o conversație importantă. Dacă ariciul se ascunde de tine, – – vei avea nevoie de răbdare și grijă deosebită în afaceri. Dormi de marți până miercuri – sârguința și răbdarea sunt pur și simplu necesare pentru tine în această situație, ferește-te de bârfe. În același timp, este posibil să primiți o ofertă profitabilă pe care ar fi o prostie să o refuzați.

Apropo, în Madagascar, soldații nu aveau voie să mănânce arici, deoarece se credea că obiceiul acestui animal, de a se apăra, de a se ghemui într-o minge, de a se ascunde, ar putea fi transferat celui care mănâncă ariciul.

Ceea ce într-un vis prezice Ariciul

Ce înseamnă să vezi un arici într-un vis

Dacă ai visat la un arici care alergă, atunci în viitorul apropiat nimic nu te amenință – nici boală, nici bandiți, nici dușmani. Pentru ca această oră să dureze cât mai mult posibil, derulați acționările ceasului de 3 ori în direcția opusă.

Dacă ai visat la un arici încolăcit într-o minge, iar în viitorul apropiat s-ar putea să fii atacat de bandiți. Pentru a te proteja de ele, poartă cu tine un dinte de pisică moartă timp de o săptămână.

Interpretarea somnului Arici

Ce prezice un arici de vis

Semnificația visului Ariciul

Pentru a vedea un arici într-un vis – o ceartă / daune grave

sau chiar o ușoară vătămare/îndoială cu privire la corectitudinea planurilor sau învățăturilor la care aderați, o întâlnire cu înțelepciunea altcuiva pe care nu o cunoașteți, mare anxietate din cauze mărunte.

Țineți un arici în mâini – trucurile cuiva.

A înțepa cu un arici – a te certa cu cineva / asigură-te că drumul tău, planurile tale sunt corecte.

Într-un vis de a vedea un arici

Acest locuitor al pădurii simbolizează prudență, inexpugnabilitate, durere neașteptată, protecție. În poveștile populare, ariciul personifică independența, economisirea. Este deștept și iute, cu ajutorul acelor sale, eroina de basm a cusut un covor magic zburător.

Ariciul este gata să lupte împotriva oricărui inamic. Este curajos, rezistent, viclean. Despre o persoană rea și crudă care a primit o respingere demnă, ei spun: „Am căutat un cuțit, dar am dat peste un arici”.

Visul în care găsești un arici în pădure înseamnă că poți conta pe protecția unei persoane puternice și influente.

A vedea un arici mic într-un vis este un semn că trebuie să fii atent, cei nedoritori vor încerca să facă tot posibilul pentru a preveni punerea în aplicare a planurilor tale.

Dacă într-un vis crești arici, înseamnă că, în realitate, te străduiești pentru independență și nu vrei să te supui nimănui.

Un vis în care un arici te-a înțepat cu ace înseamnă că este puțin probabil ca persoana cu care vrei să stabilești o relație să vrea să mențină prietenia cu tine.

A vedea în vis o casă în care sunt mulți arici este un semn că vei cădea într-o poveste foarte neplăcută și îți va fi destul de greu să ieși din ea.

A visa cum hrănești un arici din mâinile tale este un simbol că curajul și rezistența ta te vor ajuta să eviți multe necazuri.

Dacă ai văzut într-un vis un arici fără spini – în realitate, va trebui să dovedești că nu ești atât de neajutorat pe cât pare.

Un vis în care vezi un arici luptându-se cu un șarpe înseamnă că cineva apropiat îți va veni în ajutor în momentele dificile.

Un arici care mănâncă un șoarece simbolizează starea ta de spirit. În realitate, încerci să-ți faci față slăbiciunilor și neajunsurilor.

Dacă într-un vis ați călcat pe un arici și ați simțit o durere severă, aceasta înseamnă că, în realitate, trebuie să vă reconsiderați părerile despre viață și să încercați să schimbați ceva.

A vedea un arici mort într-un vis este un semn că ai nevoie de ajutor.

Visul în care ai văzut cum au crescut spini de arici pe corpul tău indică faptul că știi să te ridici și poți oricând să respingi pe infractor. Ei spun despre astfel de oameni: „Este plin de peri de arici”.

A visa la un arici cu tepii moi înseamnă că ești înconjurat de oameni nesinceri care te folosesc.

A vedea într-un vis cum te atacă un arici este un semn rău. Acest vis înseamnă că te vei afla într-o situație neplăcută pentru tine și nu va fi o persoană lângă tine care să ți-ar întindă o mână de ajutor.

De ce visează ariciul

Deși acest animal este familiar tuturor încă din copilărie din basme, desene animate și întâlniri în natură, nu este adesea necesar să cauți la ce visează un arici. Pe de o parte, acest animal este prietenos cu oamenii, pe de altă parte, este un prădător. Acesta este un oaspete destul de rar al viselor, iar interpretările diferă în diferite surse. Pentru o interpretare corectă, este de dorit să țineți cont de toate nuanțele: cui, unde și sub ce formă a apărut un animal drăguț.

Citeste mai mult:  Pieptănarea părului lung într-un vis

Interpretarea visului: a vedea un arici într-un vis

Sonnik Miller interpretează ariciul ca probleme nerezolvate anterior. Lucrurile ar trebui aduse până la capăt.

Conform cărții de vis a lui Vanga atunci când interpretați ceea ce visează ariciul, este necesar să luați în considerare modul în care sa întâmplat să îl contactați. A călca și a înțepa este o conversație dificilă cu cei dragi. Hrăniți – expuneți oamenii invidioși. Pentru a vedea cum un arici s-a luptat cu un șarpe este o competiție puternică.

Carte de vis rusă interpretează aricii ca un apel la prudență. Poate o dezamăgire neașteptată.

Cartea viselor moderne sugerează că atunci când un arici visează să muște sau să înțepe cu ace, inamicii s-au pregătit deja să acționeze împotriva persoanei adormite.

Aricii iubitori de pace prezic prosperitate și afaceri de succes pentru un bărbat.

Potrivit sursei ucrainene aricii înseamnă calomnie. Conversații neplăcute la trezire, zvonuri.

Cartea Dream House interpretează un arici care se apropie de un arici adormit ca pe o vacanță cu oameni și rude asemănătoare. Animalul se ascunde – un îndemn la precauție și previziune. Ariciul ucis – o situație neplăcută se va încheia favorabil.

De ce o femeie visează la un arici

cut echipajului femeie casatorita prevestește o conversație neplăcută și ceartă. Țineți animalul în mâini – aflați planurile secrete ale celor răi. Dacă ariciul mușcă visătorul, complotul simbolizează o ceartă în familie. Acesta este un avertisment pentru o fată îndrăgostită: pierde timpul comunicând cu o persoană nedemnă. Este timpul să-i observăm neajunsurile.

cut echipajului femeie singuratică reflectă nevoia ei de atenție a sexului opus. Pentru a rezolva problema, este de dorit să vă reconsiderați propriul comportament și să deveniți mai puțin „înțepător”.

arici femeie insarcinata servesc drept avertisment cu privire la necesitatea reținerii emoțiilor pentru a evita certurile. De asemenea, ar trebui să te ferești de faptele josnice ale cunoscuților de pălărie.

Când visezi fata ariciuluiTrebuie să fie mai atentă când se întâlnește. O persoană poate intrigă cu originalitatea sa, dar nu are intenții serioase.

Interpretarea somnului după aspect

„Uită-te la prietenii tăi”, sfătuiește alb arici. Un prieten egoist caută să manipuleze cel care doarme pentru profit.

cut echipajului mic poate fi interpretat atât ca starea interioară a visătorului cât și ca situația din jurul lui. Pe de o parte, aceasta este nemulțumirea față de sine, un sentiment de neputință și vinovăție. Pe de altă parte, probleme minore în serviciu, neînțelegeri în comunicarea cu cei dragi.

De asemenea большой un arici într-un vis simbolizează debutul unei perioade pline de necazuri. Pentru a trece de acest curs vital cu obstacole, va trebui să mobilizezi toate forțele.

Pentru antreprenori multe arici înseamnă o întâlnire cu reprezentanții autorităților de reglementare, inspecții sau procese. După un astfel de vis, este recomandabil ca femeile să verifice starea sistemului genito-urinar cu un medic.

arici mici si mari înseamnă dorința de independență, lipsa de dorință de a asculta instrucțiunile altor oameni. Este, de asemenea, un semn al conversațiilor neplăcute și al bârfelor.

Arici cu arici simbolizează profitul și o situație financiară bună. Un „copil înțepător” cheamă să acorde atenție generației mai tinere. Potrivit profetesei bulgare Vanga, un pui de animale înțepătoare înseamnă sarcină pentru femei.

cut echipajului cu ace este considerat a fi un simbol al unui anumit mister pe care cel care doarme nu-l poate dezlega. Prezența obstacolelor în implementarea cazurilor. Personificarea unei încercări de a scăpa de probleme ignorându-le, la asta visează un arici ghemuit într-o minge. Această tactică are rareori succes.

Nu este un sens foarte plăcut când un arici visa fara ace. În realitate, va fi dificil pentru visător să facă față circumstanțelor predominante.

Când ariciul visează cu ace moi, aceasta este o reflectare a nesincerității altora. Cineva încearcă să înșele prietenia imaginară.

Мягкий un arici într-un vis oferă și succes în domeniul afacerilor. Cu toate acestea, onestitatea partenerilor va trebui monitorizată.

Un semn de creștere personală este mort arici. Toate obstacolele vor fi depășite cu succes. Dezvoltarea carierei.

frumos Zana ariciul este un semn grozav. Datorită ingeniozității și unei dispoziții vesele, va fi posibilă neutralizarea mașinațiunilor tuturor nedoritorilor.

Vorbitor ariciul înseamnă că nu ar trebui să le spui altora despre toate evenimentele din viața ta. Încrederea excesivă poate fi dăunătoare.

Ariciul de mare este un simbol al descoperirii bruște. O persoană căreia i-a fost întotdeauna displacut se va dovedi a fi plăcută și va ajuta cu sfaturi.

Unde a visat ariciul în vis

Arici care visează in casa înseamnă lipsa de dorință de a asculta de cineva. Multe animale – un avertisment. Va exista o situație, o ieșire din care nu va fi ușor de găsit. Dacă ariciul este situat pe pat, acesta simbolizează un complex în relațiile intime. Pentru a obține armonie, trebuie să faceți față interdicțiilor interne excesive.

Nevoia de protecție înseamnă arici în curte. Visătorul are nevoie de sprijinul prietenilor și rudelor.

Când ariciul visează sub măr cu fructe, complotul prezice debutul unei perioade nu prea favorabile. Este indicat să faceți stoc.

drăguț arici în pădure, grăbindu-se cu afacerile sale și fără să acorde atenție celui care dormea ​​- un simbol bun. În viitorul apropiat, niciun pericol nu amenință.

arici in parc tratat de asemenea favorabil. succes în societate.

ariciul în picioare pe drum înseamnă obstacole în afaceri. Dacă trece în calea visătorului, merită să aruncați o privire mai atentă asupra mediului. Cineva vrea să „trece drumul”.

Acțiuni cu un arici într-un vis

Pentru a ne întâlni arici pe o stradă a orașului – o cunoștință este în față. O persoană nouă va avea o participare semnificativă la soartă, va ajuta cu o carieră.

Interpretarea complotului unui vis în care s-a întâmplat captură arici, trebuie să iei în considerare detaliile. A injecta în același timp înseamnă comunicare cu o persoană periculoasă care poate face rău. Nu au existat răni, iar animalul selectat a fost adăpostit acasă – o întâlnire cu o persoană excentrică, dar interesantă și creativă.

Ridica ariciul este un semn de avertizare. Nu este de dorit să ai încredere în oameni necunoscuti. Dacă este pașnic și calm – o impresie înșelătoare de comunicare, care se va schimba în curând.

A hrani ariciul – împăcare cu inamicul. Pentru fetele tinere, un astfel de complot este o reflectare a naivității și lipsei lor de experiență în domeniul relațiilor amoroase. Un bărbat fără principii din apropiere vrea să profite de credulitate.

Un arici drăguț într-un vis este adesea un simbol de avertizare care cere prudență. Luând în considerare acest lucru, poți evita capcanele oamenilor necinstiți.