Inel interpretare vis cu o piatră

De ce visezi un inel cu o piatră

Tot felul de semne și simboluri mistice înconjoară oamenii de pretutindeni. Unul dintre cele mai vechi este inelul. Este un cerc închis și simbolizează eternitatea și puterea. Egiptenii considerau această decorație o amuletă puternică împotriva răului, iar grecii și romanii o identificau cu putere și noblețe. Inelul visat cu o piatră are o mulțime de interpretări. Acestea vor depinde de piatra în sine și de metalul din care sunt făcute bijuteriile. Apoi, ia în considerare ce înseamnă dacă visezi un inel cu o piatră.

interpretarea lui Miller

În opinia sa, un inel încrustat cu o piatră va aduce schimbări pozitive. Capabil să finalizeze rapid un proiect complex. Toate eforturile visătorului vor da roade frumos. El va primi onoarea, gloria și bogăția materială pe drept meritate. Un diamant mare promite conexiuni utile de afaceri. O bijuterie de aur cu pietricele visează la profit.

Notă! Uneori, un vis în care apare un inel este dat unei persoane ca avertisment. Merită să aruncați o privire asupra împrejurimilor dvs. Poate că șarpele a fost deja încălzit. În apropiere se află o persoană care va trăda. El caută doar o oportunitate. Dacă te comporți cu înțelepciune și înțelepciune, cel rău dornic poate fi adus la apă curată.

O femeie căreia i se prezintă un inel cu rubin într-un vis va întâlni în curând un bărbat. În viitor, ei pot deveni iubiți.

punctul de vedere al lui Freud

Semnificația somnului depinde de circumstanțe. Pentru a lua în considerare un inel cu o piatră – va exista o ceartă sau o conversație neplăcută. A-l accepta ca pe un cadou înseamnă a te aștepta la un eveniment sau o întâlnire importantă care va întoarce viața visătorului peste cap. Sclipirea diamantelor va da noroc în toate eforturile. Aceasta va viza cariera, comunicarea și implementarea tuturor planurilor. Cumpărarea unui inel indică un atașament puternic față de cel pentru care se pregătește cadoul.

Interpret musulman al viselor

Dacă visătorului i s-a prezentat un inel cu o împrăștiere de pietricele mici, îl așteaptă vești triste și lacrimi. O persoană care ține un inel cu o piatră în mâini va putea să-și îndeplinească în mod corespunzător toate obligațiile și foarte curând. Cererea în căsătorie este considerată un vis profetic. Persoana care dă inelul este binevoitor. Gândurile și acțiunile lui sunt pure.

Semnificația somnului după culoarea pietrei

 1. Verde. Salată sau nuanță de măr în combinație cu argintiu – va fi posibil să călătoriți sau să vă relaxați în natură. Culoarea verde înseamnă, în general, o nuntă rapidă sau vindecare de o boală. Cuplurile căsătorite își vor putea întări căsnicia. O piatră cu tonuri profunde promite noroc în afaceri și afaceri financiare. Dacă există pete aurii pe piatră, un lucru material va aduce plăcere.
 2. Roșu. Un simbol al curajului, puterii și puterii. Nicio surpriză nu se poate sparge. Pietrele de toate nuanțele de roșu indică pasiune. Pierderea unor astfel de bijuterii indică o pauză temporară în relație. Dacă visezi că visătorul a primit cadou un inel cu o piatră roșie, atunci probabil că va cădea în cele mai înalte cercuri sau va fi la o ceremonie de premiere.
 3. Albastru. El vorbește despre abilitățile mistice nerealizate ale unei persoane. O piatră mată întunecată este un avertisment. Visătorul poate fi în pericol. Purtarea unui inel cu o piatră albastră – până la depresie severă. Doar oamenii foarte apropiați vor ajuta să-i facă față. A găsi un astfel de ornament înseamnă a transfera o chestiune foarte importantă care a fost planificată de mult.
 4. Galben. O piatră transparentă și strălucitoare visează la noroc, iar una plictisitoare și zgâriată – la probleme de sănătate și invidie.
 5. Alb. Dacă visătorul a pierdut sigila, atunci el va fi pângărit spiritual. Există o mare probabilitate de trădare în sensul larg al cuvântului. Combinația unei astfel de pietre cu haine albe promite realizarea a tot ceea ce este planificat. O persoană își va atinge scopul, datorită mentalității analitice.
 6. Violet. Visătorul are înclinații creative evidente. Ele te vor ajuta în diverse domenii ale vieții. Dacă vrei să scoți inelul, dar nu cedează, vei suferi. Este o ispășire pentru faptele rele din trecut. O piatră tulbure într-o margine de lemn promite lux, dar pe cheltuiala altcuiva.
 7. Negru. Un simbol de rău augur. Așteptați-vă la dificultăți nu numai la locul de muncă, ci și în familie. Lângă tine este o persoană dezonorantă. Dar complotul pe care îl pregătește va fi dezvăluit în curând.
 8. Portocale. prognoză optimistă. Visele se vor împlini cu siguranță. Visătorul va primi un cadou mult așteptat. Cu cât piatra este mai strălucitoare, cu atât studiul va avea mai mult succes. Tonurile palide vor aduce o atitudine optimistă și vor lucra cu personalități interesante în viață.
 9. Albastru. Văzând un inel cu o piatră albastră într-un vis – este timpul să te relaxezi. În general, o piatră foarte pozitivă. O persoană așteaptă schimbări pozitive și succes. Crăpăturile indică faptul că inamicii nu ar putea interfera cu tine.

Am visat la aur, cupru, argint

 1. Aur. Înseamnă bogăție și succes financiar. Pentru mulți, prevestește o nuntă rapidă. Dar există o altă interpretare: dacă ai visat noaptea la un inel de aur, prietenii se pot dovedi a fi oameni falși și înșelători.
 2. Argint. Promite fericire în căsătorie. Unirea va fi lungă și puternică. Este posibil și un cadou drag inimii. O serie strălucitoare în viață va începe.
 3. Cupru. Visătorul poate fi dezamăgit. Are legătură cu cariera și familia. Dacă o faci corect, totul se va rezolva.

Ce s-a întâmplat într-un vis despre un inel cu o piatră?

Inelul a explodat – încercați să restabiliți relațiile, dar totul va depinde de providență. Inelul înnegrit îi promite bărbatului o întâlnire cu alesul, dar această persoană va avea un caracter extrem de prost. Inelul a zburat accidental de pe deget – visătorul nu se va ține de cuvânt. A da un inel unei alte persoane înseamnă a-i oferi un sprijin neprețuit și de mai multe ori.

Scoateți, puneți un inel cu o piatră

Este un semn rău să iei inelul de pe deget cu dificultate. Acțiunile tale îți vor afecta cariera. De asemenea, este probabil să piardă a doua jumătate. Dar mai este timp să reparăm lucrurile. Gândește-te cu atenție la acțiunile tale.

Purtarea unui inel cu o pietricică într-un vis oferă o surpriză plăcută. O persoană dragă vrea să-ți facă pe plac. Poate fi o excursie la restaurant sau o petrecere strălucitoare. Fata care a măsurat inelul așteaptă o căsătorie rapidă cu un bărbat demn și credincios.

Văzând un inel rupt într-un vis

Cu grija! Relațiile atârnă de un fir. Orice ceartă poate fi un motiv de despărțire sau de divorț. Doar schimbările fundamentale vă vor ajuta să găsiți fericirea în viața personală. Crăpăturile din piatră sau metal avertizează asupra dezacordurilor cu cei dragi.

Notă! Dacă o persoană își rupe inelul într-un vis, acesta este un semnal psihologic serios. S-a săturat de numeroase obligații față de ceilalți.

Citeste mai mult:  Interpretare vis mare șobolan alb

A găsit un inel rupt – gândește-te ce faci, altfel vei speria o întâlnire fatidică. În noaptea de miercuri spre joi, a vedea un vis despre un inel rupt este o problemă de sănătate. Un defect al bijuteriilor doare – nu ar trebui să-ți arăți emoțiile. Ține-te în mână, altfel vei intra în mizerie.

Primiți sau oferiți bijuterii

Inelul prezentat indică un punct de cotitură în viață, un eveniment important. Obiectele prețioase mari promit o schimbare în bine. Bijuteriile cu multe pietricele sunt un prevestitor al unei nunți iminente. O piatră uriașă care strălucește cu toate fațetele ei va aduce un succes amețitor în afaceri.

O piatră a căzut din inel într-un vis

Vine despărțirea de cineva care îți este încă drag. Norocul se va îndepărta de o persoană, iar lucrurile se vor risipi. Potrivit unei interpretări diferite, visătorul a preluat mai mult decât putea suporta. Piatra a căzut chiar în fața ochilor noștri – ipocrizia prietenilor va fi dezvăluită în curând. Scandalul este inevitabil.

Pierdeți o piatră dintr-un inel într-un vis

Urmează schimbări mari în viață. Vor fi neplăcute. Persoana în sine nu este de vină pentru asta, va trebui să plătească pentru greșelile altora.

Ce înseamnă pentru o fată, un tip?

Un inel de logodnă amintește de o dorință puternică de a merge pe culoar. Dacă ai deja un mire, ar trebui să te uiți mai atent la el. Poate că impresia pozitivă va fi falsă.

Este timpul ca tinerii să-și schimbe locul de muncă sau să își înceapă propria afacere. Va fi totul simplu. Noile relații vor deveni serioase și puternice. Bărbații căsătoriți ar trebui să acorde mai multă atenție soțiilor lor.

Orice ai visa, ține cont de informații. Un avertisment în timp util vă va ajuta să ieșiți cu demnitate din orice situație.

Văzând un inel cu o piatră într-un vis: ce înseamnă din cartea de vis?

Bijuteriile sunt un vizitator destul de frecvent în visele noastre. Dacă visezi un inel cu o piatră, încearcă să-ți amintești detalii suplimentare ale vederii nocturne care ar putea ajuta la interpretarea mai precisă a visului.

Interpretarea somnului după culoarea pietrei din inel

Culoarea pietrei prețioase joacă un rol important în interpretarea vederii nocturne, așa că încercați să vă amintiți pe care ați visat. Deci, piatra roșie este un simbol invariabil al pasiunii și al relațiilor furtunoase, care probabil vor avea o continuare serioasă.

Pentru fetele necăsătorite, culoarea roșie din bijuterii promite o întâlnire fatidică și o dragoste pasională. Doamnele căsătorite ar trebui să fie pregătite pentru apariția unui iubit pasionat, o relație cu care poate dura o perioadă lungă de timp.

Piatra albastră din inel reflectă nevoia visătorului de pace și liniște. Încercați să găsiți timp să vă odihniți pentru a obține o nouă vitalitate. Evita conflictele in viitorul apropiat, incearca sa stai departe de factorii externi negativi care iti pot perturba starea emotionala.

Un inel cu o piatră verde este un simbol al căsătoriei. Evenimentul vă poate afecta atât pe dumneavoastră, cât și pe rudele apropiate sau prietenii.

Piatra albă – vindecare de boală, un val de forță.

Văzând un inel cu o piatră neagră într-un vis, ar trebui să vă pregătiți pentru tulburările de la locul de muncă. Problemele pot afecta atât sfera financiară, cât și responsabilitățile postului, cărora ți-a fost greu să le faci față în ultimul timp.

Interpretarea somnului după tipul de piatră din inel

Ce piatră se află în inel joacă un rol important în interpretarea somnului. De exemplu, un diamant promite o nouă cunoștință cu o persoană influentă care va juca un rol important în destinul tău.

 • Smarald este un simbol al căsătoriei fericite și al iubirii puternice.
 • Perle într-un inel visează la o călătorie romantică pe distanțe lungi.
 • Safirul promite împlinirea unei dorințe prețuite.

Circumstanțele asociate cu visele

Dacă ai visat că ai primit cadou un inel frumos cu o piatră, așteaptă-te în curând la o îmbunătățire a situației tale financiare.

Dacă tu însuți dai inelul, atunci în acest moment ești chinuit de îndoială, incertitudine cu privire la corectitudinea acțiunilor tale. Nu-ți fie frică să acționezi, ai încredere în intuiția ta, nu te va dezamăgi acum.

Găsirea unui inel cu o piatră într-un vis este o căsătorie rapidă sau o ofertă bună.

Să vezi un inel cu o piatră căzută nu este un semn bun. Relațiile de dragoste sunt amenințate, pentru un cuplu căsătorit există o mare probabilitate de a începe un proces de divorț. Încercați să vă direcționați toate eforturile pentru a păstra familia în viitorul apropiat, nu intra în conflicte, încercați să găsiți compromisuri în orice situație.

Pierderea unui inel cu o piatră într-un vis prevestește o ceartă cu o persoană care are o influență asupra destinului tău.

Să încerci bijuterii pe deget este o dorință de a te căsători în realitate.

A admira un inel cu o piatră prețioasă pe degetul altcuiva este o tentație la care va fi greu de rezistat.

Un inel spart prevestește un conflict financiar.

Dacă s-a întâmplat să vezi o mulțime de inele cu pietre într-un vis, pregătește-te pentru cunoștințe noi și interesante care îți vor oferi o dispoziție bună și multe amintiri pozitive în viitor.

Un inel de aur cu o piatră prețioasă va aduce visătorului profit financiar, care va deveni neașteptat și plăcut.

Un inel de argint va fi un semn bun pentru domnișoarele care visează la o căsnicie fericită.

Dacă într-un vis nu reușiți să eliminați o bijuterie cu o piatră de pe deget, atunci vă așteaptă controlul de la sexul opus sau chiar arestarea. Nu vă lăsați influențați de persoane necunoscute, ascultați cu atenție sfaturile și nu spuneți nimic de prisos celor pe care nu îi cunoașteți bine.

Interpretarea somnului în funcție de diferite cărți de vis

Dream Vanga

Cartea de vis a lui Vanga vorbește despre un inel de vis cu o piatră ca o viziune pozitivă și prezice o dragoste puternică. Cu toate acestea, merită luate în considerare unele dintre nuanțele care sunt importante în interpretare. De exemplu, un inel cu o piatră neîncăpătoare reprezintă un amant nepotrivit care va dezamăgi în curând.

Cartea de vis modernă a lui N. Stepanova

O carte de vis modernă descrie un astfel de vis ca un semn de bogăție și influență. În viitorul apropiat, există o mare probabilitate de a primi o moștenire sau un cadou de proprietate scumpă.

Cartea viselor esoterice

Cartea de vis ezoteric interpretează acest vis ca pe un semn care îți amintește de abilitățile supranaturale cu care ești înzestrat de natură.

Sonnik Miller

Cartea de vis a lui Miller interpretează un inel cu o piatră ca un simbol al finalizării cu succes a lucrurilor pe care le-ați început cu mult timp în urmă și nu le-ați putut finaliza în niciun fel. A sosit momentul să termini ceea ce ai început, acum succesul îți este garantat.

Citeste mai mult:  De ce visează lumânările negre

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit cărții de vis a lui Freud, un astfel de vis prezintă o ceartă la scară largă, cu cât dimensiunea pietrei este mai mare, cu atât mai mulți oameni vor fi implicați în conflictul viitor.

Dream interpretare Tsvetkova

Interpretarea viselor lui Tsvetkov asociază un inel cu o piatră cu intrigi sau flirturi ușoare, neobligatorii.

Având în vedere că cărțile de vis se contrazic uneori, ar trebui să adaptați toate visele la situația dvs. Ascultă-ți întotdeauna intuiția, de multe ori îți spune exact cum să acționezi într-o situație dată. Unele vise ne servesc drept indiciu, ceea ce este atât de important de înțeles și aplicat corect.

De ce visezi un inel cu o piatră?

Inelele în vise sunt destul de comune. Viziunea poate fi interpretată corect doar cu ajutorul detaliilor cu care persoana a fost înconjurată într-un vis. Aceasta include atât materialul, cât și tipul de piatră cu forma și locația sa. Rămâne foarte interesant unde ați văzut bijuteriile. De ce visezi un inel cu o piatră?

Detalii importante

Detaliile și nuanțele unui astfel de vis, în care personajul principal este inelul, ar trebui să li se acorde o mare atenție. De ele depinde corectitudinea și fiabilitatea interpretării. Ce să ne amintim?

 • Din ce material a fost făcut inelul? inele de aur – prea bun. Înseamnă succes în afaceri și eforturi, bogăție și putere. argint – la căsătorie, întâlnire cu rudele care vor intra în familia ta. Cupru – spre bucurie.
 • Inele de aur sparte visează să cheltuiești bani mari. Poate că îți vei pierde autoritatea și puterea în fața altora sau ești amenințat cu concedierea.
 • Ti s-a dat un inel? Poate că în curând va exista o ofertă de căsătorie. Pentru doamnele căsătorite, un vis înseamnă o ofertă profitabilă și interesantă de altă natură. Dacă ai dat, atunci vei găsi o ofertă profitabilă și oameni cu care vei coopera cu succes.
 • Piatra a căzut din inel? Urmează despărțirea de un iubit, iar lucrurile vor fi acoperite de eșecuri și probleme.
 • Dacă ați pierde o piatră într-un vis, atunci protecția asupra ta va înceta să mai fie valabilă. Vor apărea probleme.
 • Merilicârlionț cu piatra? Aștept cu nerăbdare să ne căsătorim în curând. Persoana va deveni o jumătate credincioasă și demnă din tine pe viață.
 • Unde ai văzut inelul? Pe deget – la pasiune și ispită.
 • Care era culoarea pietrei? pietre verzi – pentru nunta roșu – la o dragoste pasională și furtunoasă, albastru – la anxietate și depresie. Dacă ai văzut piatră neagră, apoi așteptați oferte de succes, bonusuri și alocații. Albastru simbolizează oboseala și un indiciu de odihnă.
 • Erau pietre prețioase prezente pe inel? caro– unei cunoștințe bune și semnificative. Rubine – la pasiune.
 • Cine a dat un inel cu o piatră? Cadouri de acest fel de la un bărbat ajutor însemnând.

Interpretarea viselor

Interpretarea viselor este cel mai bun interpret al viselor unui inel cu o piatră. Apelează la ghicitorii tăi favoriți sau populari și află întregul adevăr despre viitorul tău.

Cartea viselor de femeie

Inelul simbolizează o serie de fapte sau evenimente. Purtarea unui inel cu o piatră – mult noroc în afaceri. Pentru a vedea un inel bogat cu pietre – la o mare bunăstare financiară, întâlnirea cu o persoană care are mulți bani. Dacă inelul a căzut, atunci ar trebui să ne așteptăm la necazuri și încercări de la soarta răufăcătorului.

inel rupt visează dacă relația ta este pe punctul de a se despărți sau se prefigurează o ceartă, ducând la separare sau divorț. Ai văzut cum a fost ales inelul? În viață, nu îți vei găsi fericirea în dragoste și căsătorie decât dacă îți schimbi viața.

Interpretarea viselor din secolul 21

Vedeți inelul de pe degetul mare sau arătător – la promisiuni și înaltă responsabilitate față de sine. Purtați un inel și vă aduce disconfort? Promisiunile te vor trage în jos.

Dacă ați a găsit un inel, atunci merită să ne amintim toate jurămintele, va veni vremea împlinirii lor. Ai văzut inelul în ceva sau pe masă? Acceptă ajutorul oferit, starea ta de bine va crește.

Inel de aur cu piatră – la completarea în familie sau în căsătorie. Pune un inel înseamnă să-ți împlinești toate visele. inelul altcuiva vorbind despre plăcerile interzise.

Găsiți un inel cu o pietricică înseamnă o întâlnire cu soarta. Da gratis un astfel de inel – la pierderi. Dacă primit el, atunci așteptați-vă bine.

Ai încercat să-l scoți, dar nu a funcționat? Circumstanțele nu te vor. Dacă este eliminat, așteaptă o dispută, separare sau pierdere.

Interpretarea viselor lui Loff

Dacă ai crezut asta inelul era magicapoi așteptați dobândirea de noi puteri și abilități. vezi desenul inel – pentru protecție. Cineva sau ceva te protejează.

Dream Vanga

Ghicitoarea interpretează inelul pe care l-a văzut cu o piatră atât pozitiv, cât și negativ. Dacă pune un inel pentru un iubit, atunci tu și alesul tău sunteți fideli relațiilor și iubirii. Dacă inelul a fost pus de un străinvei primi ajutor în curând. Va ajuta la rezolvarea multor probleme.

Inelul nu are dimensiunea potrivită promite o inteligibilitate puternică în dragoste. S-ar putea să nu-ți găsești partenerul de viață. Inelul căzut vorbește despre încercări pe parcurs.

Cartea Dream House

Un inel într-un vis a însemnat întotdeauna conexiune, prietenie, afecțiune. daca tu primit cadou sună, apoi așteptați-vă la o ofertă favorabilă. Totul depinde de culoarea pietrei de pe inel. pietre roșii – la propuneri de natură amoroasă, verde – la o cerere în căsătorie, albastru spuneți că vi se va cere să vă odihniți.

Inel din metal pretios cu piatra pretioasa visează la bogăție, prosperitate și diverse onoruri. Dar dacă era inel de bronz, ar trebui să vă așteptați la dezamăgire. Inele pentru alții oameni – pentru a întâlni oameni autosuficienti financiar.

Inel mic fier poartă un semn rău și vorbește despre dificultăți și probleme. Ia un inel – unui soț fidel.

Micul Weses carte de vis

Visul promite evenimente legate de nunta. Poate că în familia ta se va naște un copil. Fier cu piatra înseamnă muncă care va beneficia. De aur prevesteste fapte bune. Dă și pierde inele – la pierderi.

Cartea viselor esoterice

pietre pe inel prevestesc tristețe. inel antic – unei cunoștințe fatidice.

De ce visezi un inel cu o piatră roșie sau verde

Inelul simbolizează bogăția, abundența, prosperitatea și o viață frumoasă. Cu toate acestea, într-un vis, acest semn poate avea o varietate de interpretări. Puteți afla despre ce visează un inel cu o piatră din colecții de predicții. Pentru a dezlega corect complotul, este necesar să țineți cont de toate cele mai mici detalii ale acesteia. Fiecare detaliu poate fi un indiciu valoros.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a fi la o nuntă

Materialul produsului

Într-un vis, poate apărea un produs din metal ieftin sau scump. Pentru a obține un indiciu, trebuie să te uiți în cartea predicțiilor. Iată semnificațiile celor mai populare imagini:

 • Un inel de aur semnalează un mare succes monetar. Situația financiară se va îmbunătăți în cel mai neașteptat mod. Cel care dormea ​​practic nu trebuie să facă niciun efort. De asemenea, bijuteriile din aur pot prevesti mai multe achiziții scumpe de succes.
 • Silver promite căsătorie. Dacă persoana adormită are deja un suflet pereche, cel mai probabil o nuntă va avea loc în curând. Visătorul ar trebui să se gândească dacă este pregătit pentru astfel de schimbări.
 • Bijuteriile din bronz promit dezamăgire și lacrimi. Va trebui să vă faceți griji cu privire la trădarea unei persoane apropiate și dragi. Lovitura va fi dată în liniște, ceea ce va agrava situația și va provoca multă durere. Din fericire, dunga neagră nu va persista mult timp în viața celui care doarme.
 • Un inel de cupru este o corvoadă plăcută. Timpul dificil a trecut și acum te poți relaxa o vreme. Este recomandat să vă permiteți o astfel de vacanță, la care ați visat de mult. Puteți merge într-un alt oraș sau puteți vizita o țară în care nu ați mai fost niciodată. Munca va aștepta.
 • Un produs de fier nu este de bun augur. Probleme și obstacole sunt așteptate pe calea atingerii obiectivului. Va trebui să facem curaj și să depășim toate barierele.

Principalul aliat este optimismul și încrederea în bine. Dacă cel care doarme își lasă mâinile în jos, eșecul va fi garantat.

Tipuri de piatră

Piatra din inel poate fi reală sau artificială. Dacă bijuteria s-a dovedit a fi un fals, cel mai probabil, dorința cea mai interioară nu se va împlini. Cartea de vis oferă o interpretare a următoarelor pietre:

 • smarald verde promite îmbunătățiri în relațiile cu a doua jumătate. Pentru o tânără fată necăsătorită, un astfel de vis poate însemna o nuntă într-o biserică cu o persoană dragă. Probabil, în curând bărbatul îi va oferi o mână și o inimă. Uniunea de dragoste va fi foarte fericită, soții se vor înțelege și se vor aprecia reciproc și, de asemenea, se vor sprijini în orice circumstanțe.
 • rosu rubin prezintă o pasiune puternică pentru o persoană de sex opus. Este aproape imposibil să rezisti sentimentelor crescânde. Dacă într-un vis piatra era mare, visătorului îi place să se joace cu sentimentele altora, dar ar trebui să înțeleagă că acest lucru cu siguranță nu va duce la bine. Într-o zi va trebui să plătești grele pentru astfel de fapte. Un rubin imens poate promite probleme din cauza prostiei unui partener.
 • Genial oferă o oportunitate excelentă de avansare în carieră. Se așteaptă o cunoaștere neașteptată cu o persoană care va contribui la schimbări pozitive. Trebuie să faci o afacere plictisitoare care va aduce mulți bani. Cel care doarme va câștiga respectul colegilor și va primi onoare în societate. Va fi mândru că a realizat totul pe cont propriu.
 • vezi diamant – la o ceartă cu o persoană dragă. Cel mai probabil, acesta este un mincinos și un ipocrit care nu are principii și este gata să comită trădare. După ce relația este clarificată, poate apărea o ultimă pauză. Este mai bine să eliberați o astfel de persoană cât mai curând posibil și să întrerupeți orice contact cu ea. În caz contrar, va copleși.

Părerea lui Miller

În cartea de vis a lui Miller, puteți găsi informații despre ce visează un inel cu o piatră pe deget.

Un cunoscut psiholog și ghicitor îl invită pe proprietarul visului să-și amintească exact unde era inelul:

 • Pe degetul mijlociu – la cunoștințe interesante și dezvoltarea rapidă a relațiilor. Pentru o fată care așteaptă un copil, un astfel de complot înseamnă o naștere ușoară și nașterea unui copil sănătos.
 • Decorul de pe degetul arătător simbolizează epuizarea morală. Este necesar să obțineți emoții plăcute cât mai curând posibil. Puteți pleca într-o excursie mult așteptată, puteți merge în natură sau pur și simplu vă întâlniți cu vechi prieteni. Cel care doarme însuși trebuie să decidă ce este mai important pentru el acum. Trebuie să iei o pauză de la muncă și să-ți faci timp pentru tine și sănătatea ta.
 • Un inel pe degetul mic promite o aventură amoroasă pe termen scurt, cu un final fericit. Se așteaptă multă bucurie și distracție. Cel care doarme nu este încă pregătit pentru o relație serioasă, trebuie să crească și să-și dea seama că își dorește o familie.
 • Un inel cu o piatră prețioasă pe degetul inelar indică faptul că în curând persoana adormită va dori să se căsătorească cu un partener. A doua jumătate va sprijini de bunăvoie o astfel de inițiativă, așa că nu ar trebui să vă fie frică de respingere. Relațiile din căsătorie promit să fie lungi și puternice. Partenerii nu s-au înșelat unul cu celălalt.
 • Dacă inelul era pe degetul mare, necazurile vieții vor cădea în curând asupra visătorului. Va trebui să rezolve problemele altora și să se sacrifice pentru altcineva. Cel care doarme este o natură altruistă, mulți o folosesc. Trebuie să stabiliți o anumită distanță între voi și oameni și să învățați să vă acordați atenție.

Previziunile lui Vanga

Pentru a afla de ce visează un inel de aur cu o piatră, ar trebui să te uiți la colecția de interpretări a lui Vanga. Există interpretări ale mai multor povești legate de bijuterii. Conform cărții de vis, un inel cu o piatră roz înseamnă o întâlnire cu o persoană care are o idee similară, care va deveni un prieten al inimii. Cu această persoană veți putea găsi multe interese comune. Nuanța albastră a bijuteriei sugerează posibilitatea unei creșteri rapide a carierei și a unor relații de afaceri de succes. Pietrele albe reprezintă puritatea gândurilor celui care doarme.

Dacă ați avut șansa să măsurați un inel mai mare, ar trebui să vă uitați mai atent la angajați. Poate că unul dintre colegi îl va încadra pe bărbatul adormit. Trebuie avut grijă atunci când interacționați cu colegii, pentru că fiecare dintre ei poate fi un trădător.

Dacă ați visat la un inel cu o piatră neagră, este indicat să reduceți oboseala ochilor. Este mai bine să vă uitați mai puțin la televizor și să încercați să nu stați prea mult în fața computerului. Pentru sănătate, o plimbare în parc sau mersul cu bicicleta va fi o activitate mult mai utilă.

Un inel cu o piatră albastră simbolizează oboseala și starea de spirit apatică. Poate ar trebui să consultați un psiholog. Specialistul vă va ajuta să vă recuperați și să rezolvați problema dureroasă.

Dacă într-un vis am avut șansa să văd multe inele frumoase într-un magazin de bijuterii, asta indică despre dorința visătorului de a-și crește veniturile și de a trăi bogat. Până acum, nu a reușit să schimbe ceva, dar nu ar trebui să renunți. În curând totul va fi bine. Nu uita că conexiunile contează foarte mult.

Astfel, visele îți permit să știi la ce te poți aștepta de la viitor. Dorind să înțelegeți ce a vrut să spună subconștientul, trebuie să vă uitați în cartea de vis și să vedeți ce înseamnă simbolul de vis. Desigur, nu trebuie să pierdeți din vedere detaliile vederii nocturne, acestea pot fi destul de informative.