Imbolnaviti-va intr-un vis

Imbolnaviti-va intr-un vis

Contrar tuturor opiniilor, a te îmbolnăvi într-un vis este foarte util. De ce? Pentru că poți învăța o mulțime de lucruri interesante despre propriul tău destin. Cartea de vis vă va spune de ce visează un vis sau altul și vă va oferi recomandări de acțiune.

Sensul simbolic

Cartea de vis sfătuiește să nu percepe boala din vise ca pe un fapt împlinit. A fi grav bolnav într-un vis nu înseamnă deloc că, în realitate, vei simți la fel.

Cu toate acestea, unele viziuni în care cineva trebuie să sufere de o anumită boală dau motive să-și reconsidere comportamentul și chiar să vedem viitorul.

Deci, îmbolnăvirea de varicelă cu ulcere este un mare pericol, dar dacă erupția este mică, atunci necazurile vor fi nesemnificative. De ce visezi să faci varicela și să te vindeci de ea? Problemele vor fi rezolvate cu succes.

Viață de lux

De ce, de exemplu, visezi să ai cancer. Această boală teribilă în visele nocturne are o interpretare complet opusă și cel mai adesea promite o viață lungă.

Conform altor informații din cartea de vis, a avea cancer înseamnă că, în realitate, urmează o sarcină dificilă. Dacă ai visat că ai trecut testul de cancer și te-ai vindecat, atunci, în realitate, se așteaptă o creștere rapidă de la sărăcie la o viață luxoasă.

Uneori, bolile mai puțin grave din vise promit mult mai multe probleme. Așa de bolnav de varicelă cu vezicule – până la dificultăți neașteptate, dar dacă ai visat că rănile purpurau doar puțin, atunci te așteaptă probleme minore.

Vești neașteptate și faimă

Pentru a confirma simbolismul viselor în care a trebuit să te îmbolnăvești cu ceva, cartea de vis oferă o serie de interpretări neobișnuite. De exemplu, este greu să te îmbolnăvești de febră – la o ceartă, icter – la invidie, picioarele plate – la fapte greșite. Dar ciuma, holera și alte infecții promit glorie și bucurie zgomotoase.

Am visat că ești amorțit – vei afla secretul altcuiva, surd – se apropie o situație extrem de iritabilă, s-a îmbolnăvit de gripă – de frică și ai găsit lichen pe capul tău – la bogăție bruscă.

De ce visezi la paralizie? El personifică un conflict cu un reprezentant al sexului opus, te dor ochii – cu încăpățânare nu vrei să observi ceva, ci strănuți tare și puternic – la știri neașteptate.

Pentru distracție și bunătate

Cartea de vis oferă interpretări interesante viselor în care apar boli ale tractului respirator superior și ale gâtului. Deci, a te îmbolnăvi într-un vis cu o durere în gât înseamnă a considera ocupația ta principală plictisitoare și inutilă, bronșită – la obstacole minore în afaceri din cauza bolii unei rude, a unui nas care curge – la apariția vechilor dușmani.

Și dacă în visele tale de noapte ai suferit de astm și chiar te-ai trezit din sufocare, atunci vin schimbări serioase în viața ta. Dacă ai visat că copilul este foarte bolnav de crupă, atunci ar fi o mare distracție înainte.

La secrete și impermanență

Și de ce visezi să răcești, pentru că aceasta este o boală atât de comună. Ar putea avea și un sens? Desigur, cartea de vis oferă o serie de decodări pentru acest vis.

Am visat că te-ai îmbolnăvit de o răceală cu o temperatură ridicată și alte simptome grave – la certuri, înșelăciune în dragoste, inconstanță. Să răcești cu un nas sever care curge – la schimbări vesele, cu tuse – la griji care trebuie ținute secrete față de cei dragi.

Dacă într-un vis experimentați astfel de senzații neplăcute ca în realitate, atunci cartea de vis garantează schimbări drastice în afaceri și, în general, în viață.

Alege-ți visul

Am visat că m-am îmbolnăvit

De ce visează moara de vânt?

De ce visezi un nas care curge?

De ce să visezi muci?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

De ce visezi să fii bolnav

Dacă ai avut șansa de a te îmbolnăvi într-un vis, atunci cel mai probabil vei avea o sănătate bună în realitate. Adevărat, sunt posibile diverse dificultăți. Cu toate acestea, nu asta este tot ceea ce visează o astfel de viziune. Cărțile de vis populare și semnificațiile specifice vor ajuta la înțelegerea imaginii.

Interpretare conform cărții de vis a lui Freud

Dacă un bărbat a visat că este bolnav, atunci, în realitate, dorința sexuală va scădea. Este, de asemenea, un semn al neputinței care va veni. Pentru ca o femeie să se îmbolnăvească într-un vis înseamnă că încă nu a întâlnit un partener sexual demn.

Ai visat o boală incurabilă? Ea reflectă o problemă pe care nu o poți rezolva mult timp, deși îți cheltuiești toată energia și banii pe ea.

Interpretare conform cărții de vis a lui Miller

Domnul Miller, în cartea sa de vis, susține că a te îmbolnăvi într-un vis înseamnă că, în realitate, vei simți o ușoară deteriorare a bunăstării. Acesta este, de asemenea, un semn al unei conversații neplăcute pentru tine.

Dacă o fată tânără a visat că este bolnavă în stadiu terminal, atunci, în realitate, ar beneficia foarte curând de singurătatea ei.

A vedea că o rudă sau o persoană iubită este grav bolnavă înseamnă că un eveniment neașteptat va perturba complet ritmul obișnuit al vieții.

Bolnav conform cărții de vis a lui Vanga

Cartea de vis a lui Wangi nu sfătuiește să percepi o boală de vis ca pe ceva inevitabil. Cel mai adesea, el poate visa ca un avertisment despre un test pe care neapărat trebuie să-l treci. Acesta este un semn clar că este timpul să vă regândiți propria viață, altfel ceva neplăcut se va întâmpla cu adevărat.

De ce visezi că ești bolnav de o boală incurabilă? Probabil că ai săvârșit o faptă rea și pedepsește-te în orice mod posibil pentru aceasta. Dacă o rudă s-a îmbolnăvit într-un vis, atunci acordați atenție celor dragi.

Interpretarea cărții complete de vis a Noii ere

Ai avut un vis că ești bolnav? Într-un vis, acesta este un semnal că trebuie să vă reconsiderați imediat propriile opinii și principii. De asemenea, este un semn că există o problemă nerezolvată într-o anumită zonă. Boala în sine și cursul ei vor da un indiciu.

Citeste mai mult:  Babysitter într-un vis

De ce să visezi că ți-e frică să nu te îmbolnăvești cu ceva? Interpretarea visului suspectează că aceasta este nedorința ta de a schimba ceva. Un astfel de comportament va duce în cele din urmă la circumstanțe nefericite. Este posibil să suferiți într-adevăr de o boală gravă.

De ce visezi să ai cancer, SIDA

Ai avut un vis că ai fost diagnosticat cu cancer sau SIDA? De fapt, bolile grave dintr-un vis nu au nimic de-a face cu starea reală a lucrurilor.

Dacă se întâmplă să faceți cancer sau SIDA, atunci, în realitate, vă veți înviora. Dar numai dacă în vis ai reacționat calm la boală și și mai bine te-ai vindecat. O astfel de viziune promite succes, profit și mult bine.

În plus, a avea cancer într-un vis înseamnă că te vei certa cu o persoană iubită sau vei face o muncă care va trage literalmente toate sucurile. În cazuri extrem de rare, o boală incurabilă poate visa mari necazuri în realitate, dar numai dacă viziunea este plină de alte simboluri la fel de triste.

Ce înseamnă să te îmbolnăvești și să te vindeci

De ce visezi să te îmbolnăvești și să te recuperezi? Acesta este poate cel mai favorabil rezultat, care promite o soluție la toate problemele și bunăstarea după o serie de eșecuri. Într-un vis, ați reușit să vă recuperați după o boală fatală sau obișnuită? În realitate, evitați necazurile.

De ce visezi să te îmbolnăvești și să mor? Cu acuratețe absolută, predicția este îndeplinită extrem de rar. Cel mai adesea, o astfel de întorsătură tragică este doar un indiciu al unei pauze cu persoana iubită sau cu un general, dar, din fericire, nu necazuri fatale.

Imbolnăviți-vă într-un vis – exemple de interpretări

Interpretarea visului în care s-a întâmplat să vă îmbolnăviți ar trebui să se bazeze pe tipul de boală. În plus, este necesar să se ia în considerare unde și cum ați fost tratat, evoluția bolii în sine și așa mai departe.

 • rabie – înșelăciune a unui prieten apropiat
 • toate bolile mintale – munca nu va aduce rezultate
 • tifos – cazul va eșua
 • hidropizie – scapa de excesul
 • hernie – emoție
 • gangrena – vremuri grele, alegere imediată
 • dizenterie – pierderi, cheltuieli nerezonabile
 • frig – pierdere de energie
 • gripă – probleme, informații neverificate
 • febră – ceartă
 • icter – problema va fi rezolvată, moștenire
 • crupa – temeri deşarte
 • rujeolă – tranzacționare proastă, eșecul tranzacțiilor
 • toate venerice – auto-amăgire, mândrie, nepăsare
 • arsuri la stomac – otrăvire, probleme reale de sănătate
 • accident vascular cerebral – frică, dificultăți financiare
 • atac de cord – leziune cardiacă
 • coma – lene, neglijență, inacțiune
 • lipsi – bogăție, conștiință
 • orice tumoare – bucurie sau pierdere
 • sechestru – lipsa banilor, dezordinea sufleteasca si faptele
 • îmbolnăvirea acasă – la problemele familiei
 • în spital – înrăutățirea situației, cheltuieli
 • enumerați bolile – problemele vor ocoli
 • reconciliere – la un rezultat de succes

Ocazional, să te îmbolnăvești într-un vis nu este atât de înfricoșător. Cu toate acestea, dacă viziunea în diferite variații este visată în mod regulat, atunci acesta este un semn clar că ați pus piciorul pe calea autodistrugerii. Schimbă-ți viața imediat sau va merge în jos.

De ce visezi să te îmbolnăvești într-un vis

De ce visezi să te îmbolnăvești într-un vis întrebare populară. Această imagine din fanteziile nocturne bântuie mulți oameni. Și deși bolile nu aduc plăcere în realitate, în vise nu au neapărat un sens negativ. Dimpotrivă, potrivit unor interpreți de vise, acest simbol poate avea o interpretare pozitivă.

Subconştient

Dacă visezi la propria ta boală, acest lucru poate indica un deficit de atenție. Este posibil ca subconștientul să sugereze că aveți nevoie de sprijin prietenos și înțelegere. Dar nu trebuie să fii foarte bolnav ca să faci asta. Dacă aveți nevoie de ajutor, întrebați. Oamenii cu adevărat apropiați nu vor refuza.

Carte de vis popular

Pentru o persoană nesănătoasă să-și vadă starea dureroasă este un semn că va deveni mai rău. În alte situații, interpretul clasic sugerează interpretarea visului după cum urmează:

 • febră tifoidă avertizează asupra intrigilor inamicilor și asupra pericolului;
 • hidropizie – semn că vei face față bolii care te chinuie;
 • cangrenă – acesta este un indicator că în viitorul apropiat vei avea probleme serioase;
 • tu tulburare intestinală – Merită să vă gândiți cum să remediați situația. Necazurile vă amenință atât pe dumneavoastră, cât și pe cei dragi;
 • icter – un indicator că de fapt vei face față unei situații dificile. Dacă altcineva s-a săturat de ea, vei fi dezamăgit de oamenii cu care faci afaceri;
 • a visat că dvs copilul era bolnav de difterie – în realitate, totul se va îmbunătăți în viața ta, iar temerile pentru sănătatea bebelușului se vor dovedi a fi nefondate;
 • Am visat că stai întins în pat și iau medicamente – nu vei avea cel mai plăcut dialog;
 • visând un număr mare de bolnavi – de fapt, ești chinuit intern de faptul că nu asculți părerile celorlalți;
 • dacă într-o viziune ai tumoare maligna, asta prevestește un scandal cu o persoană dragă. Relația ta va fi pe punctul de a se rupe, ceea ce va provoca o depresie severă și prelungită.

Interpretarea visului lui Freud

Psihanalistul credea că această imagine este asociată cu viața intimă a unei persoane adormite. De exemplu, vezi-ți boala într-un vis pentru un bărbat – un simbol că activitatea sa sexuală este în declin. Impotența nu este exclusă. Pentru o femeie, aceeași viziune înseamnă că nu se bucură de intimitate. Este posibil să fie frig.

Daca vezi oameni bolnavi de ceva, acesta este un semn ca nu ai probleme de natura intima. Viața ta este plină de evenimente strălucitoare și emoții sexuale.

Sonnik Miller

Conform interpretării interpretului, această imagine va avea următorul sens:

 • să te îmbolnăvești într-un vis de o răceală, de ce să visezi la asta – la faptul că în realitate te vei îmbolnăvi puțin. De asemenea, poate promite o conversație neplăcută;
 • o fată tânără a visat la propria ei boală incurabilă – în realitate s-ar bucura că nu s-a căsătorit încă;
 • a visat o rudă bolnavă – se va întâmpla ceva neplanificat care va perturba modul obișnuit de viață;
 • rabia prevestește intrigile dușmanilor. Dacă te-ai îmbolnăvit de el din cauza unei mușcături de animal, atunci vei avea probleme din vina unei persoane dragi;
 • febra tifoidă este o dovadă a pericolului pentru tine, precum și a eșecului în afaceri;
 • hidropizie – dacă vă îmbolnăviți, vă veți recupera;
 • dizenteria este un semn rău care prevestește probleme;
 • icter – face față dificultăților;
 • lepra prezice dificultăți materiale pe care le vei întâmpina din cauza unei boli reale;
 • de ce visezi la o boală malignă și la cancer – la faptul că te vei certa serios cu o persoană dragă, din cauza căruia vei deveni deprimat.

Citeste mai mult:  De ce visează o pisică la o fată

Dream Vanga

Clarvăzătorul credea că această imagine nu are un sens puternic negativ. Ea a subliniat că bolile sunt trimise oamenilor ca un fel de test. Prin urmare, atunci când un simbol apare în vise, trebuie să vă gândiți la ce faceți greșit.

Dacă ai visat la propria ta boală incurabilă, atunci ai făcut ceva rău, pe care îl regreti în adâncul sufletului. Boala a lovit pe cineva apropiat – rudele au nevoie de atenția ta. Am visat mulțimi care mor de o boală – semn că pe Pământ va avea loc o catastrofă ecologică, provocată de folosirea armelor bacteriologice.

Dacă ai visat că te-ai recuperat, atunci ai face față pericolului și necazului. Cineva apropiat a murit după o boală – relația se va deteriora.

Interpretarea viselor lui Loff

Interpretul era sigur că o boală vindecabilă semnalează că cel care doarme este pozitiv. Dar și boala poate personifica faptul că ești predispus la autodistrugere. Te infectezi de la cineva – în realitate nu tolerezi interferența în viața ta pe care această persoană încearcă să le facă.

Se părea că boala ta era legată de sfera intimă, asta poate indica o stare internă. Probabil te învinuiești pe tine însuți că te-ai purtat prost.

Dream Grishin

În reprezentarea acestei cărți de vis, afecțiunile prezic de obicei că o persoană se va îmbolnăvi cu adevărat de ceva în viitorul apropiat. Dacă visezi că ești bolnav, dar natura bolii este neclară, aceasta personifică anxietatea internă. În același timp, ești îngrijit – vrei să-ți asumi orice responsabilitate.

Strănutul este un semn că vin schimbări. Strănuta foarte puternic – pentru a primi vești proaste. Dacă ai visat să tuși, înseamnă că un secret va fi dezvăluit în curând. Vise sufocante de temeri obsesive.

Dacă aveți ulcere pe corp, atunci sunteți în pericol grav. Simți că mâncărimea corpului sau mâncărime – vei întâmpina dificultăți neprevăzute. Ai fost diagnosticat cu o tumoare – din fericire. Dacă ar fi mulți, vei fi dezamăgit de ceva. Hidropizia reprezintă nenorocirea sau chiar moartea. Icterul este un semn că îi vei invidi pe alții.

Ai simțit că temperatura a crescut și a început o febră – ai fi foarte supărat sau te-ai certa cu cineva. Într-un vis, păreai contagios – în realitate, ești o influență proastă asupra cuiva. Leșinul este un simbol al faptului că se apropie un punct de cotitură, care va determina cum se va termina totul pentru tine.

Cartea de vis engleză

În viziunea acestui interpret, este necesar să se țină cont de semnalele pe care le dă subconștientul. Dacă în realitate ești sănătos, atunci propria ta boală poate visa la un potențial pericol. Poate că nu ați observat încă simptomele, dar trebuie să țineți cont de vis.

Dacă ești bolnav de oricare dintre membrii familiei, atunci în lumea reală ești îngrijorat pentru ei. Dacă ai visat că boala nu are legătură cu sănătatea fizică, dar ți-a lovit mintea, acesta ar putea fi un avertisment. Gândește-te la ceea ce te deranjează. Poate este o simplă iritabilitate sau ceva mai grav.

De asemenea, viziunea, în funcție de patologia specifică, poate avea următoarele interpretări:

 • atac de cord – ești îngrijorat de relațiile cu sexul opus. Probabil că ai fost trădat, motiv pentru care acum nu riști să ai încredere în oameni;
 • cancer – ceva te mănâncă din interior. Această anxietate nu oferă odihnă zi sau noapte;
 • arsuri, mâncărimi, erupții pe piele – cineva vă pune pe nervi și nu vă odihnește;
 • visează că începi să fii tratat – în realitate poți găsi o cale de ieșire dintr-o situație problematică;
 • transfuzie de sânge – pentru a adăuga energie și forță internă.

Care a fost motivul bolii?

Nu toate visele sunt plăcute, acesta este un fapt. Există viziuni ciudate, teribile și neplăcute, este aproape imposibil să le eviți, dar pot fi interpretate cu ajutorul unei cărți de vis. De exemplu, o boală. Acesta este un fenomen nedorit și extrem de neplăcut în realitate, dar de ce boala visează în vise, prevestește ceva rău?

În primul rând, știi că a te îmbolnăvi într-un vis nu înseamnă a te îmbolnăvi în realitate. Nu înseamnă deloc! Deci nu-ți face griji. Desigur, dacă tu însuți te-ai îmbolnăvit într-un vis, sau chiar mai mult, ai visat la boala mamei tale, a copilului, a persoanei iubite sau a persoanei iubite – acest lucru este înfricoșător și apar griji, se va împlini acest lucru? Practic, aceste vise nu sunt profetice și nu prevestesc boli de veghe, ci au semnificații complet diferite. Dar pentru a afla care dintre ele, merită să ne amintim cât mai multe detalii dintr-un vis. Exemple de astfel de vise sunt următoarele:

 • Bolnavi-te.
 • Pentru a vedea o altă persoană bolnavă – apropiată sau necunoscută.
 • Boala unui copil, soț sau mamă visează.
 • Să ai grijă de bolnavi sau să-i vezi pe alții care au grijă de tine.
 • Visând la o febră, tuse sau o boală fatală.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor vezi lapte

Da, astfel de vise nu pot fi numite plăcute. Dar nu-ți face griji, în realitate nimic rău nu te așteaptă pe tine sau pe cei dragi. Vom afla de ce visează boala în cazul tău și ce îți promite acest simbol.

Bolile tale

Pentru început, să aflăm de ce visează boala dacă tu ai fost cel care a trebuit să te îmbolnăvești? Există mai multe semnificații și interpretări, în funcție de detalii.

Conform cărții de vis, boala în vise simbolizează adesea dizarmonie în suflet și starea mentală. Ai nevoie de liniște, meditație și relaxare, este timpul să-ți pui ordine în gânduri și să te înțelegi puțin. Fă-ți timp pentru lumea ta interioară, pentru că problemele interne provoacă adesea afecțiuni fizice.

Uneori, să te îmbolnăvești într-un vis este un indiciu că ar trebui să ai mai multă grijă de tine în realitate. Tratează-ți corpul cu grijă și dragoste, pentru că este al tău și te servește. Respectă-ți corpul, nu-l forța, păstrează-l în ordine. Și îți va răspunde cu sănătate, forță și bunăstare excelentă!

Adesea, pentru a înțelege la ce visează o boală, trebuie să acordați atenție varietății sale și să analizați visul, să faceți o paralelă cu problemele mentale. De exemplu, dacă ai visat că pielea ta este iritată și mâncărime, înseamnă că în realitate ești excesiv de iritabil, iar acest lucru trebuie corectat. Încercați să gândiți singur și să înțelegeți ce indică exact visul.

O persoană bolnavă visează la o boală până la vindecare. Este un vis, se întâmplă destul de des. Deci, dacă ești bolnav de ceva în realitate și ai visat că ești bolnav – știi că ești pe cale, corpul tău îți spune despre asta.

A te îmbolnăvi într-un vis și a accepta ajutorul și îngrijirea unor oameni este un semn că, în realitate, ai nevoie de ajutorul cuiva sau chiar vrei să transferi responsabilitatea pe umerii altcuiva. A cere și a primi ajutor este un lucru bun. Dar încercați să evaluați în mod adecvat situația și să înțelegeți ce trebuie să faceți singur și ce să apelați la sprijinul oamenilor.

 • Tusea este un simbol că secretul va deveni clar în curând. Nu pastra secrete care pot face rau cuiva, fii sincer cu cei dragi, chiar daca nu este usor. Oricum, totul va fi dezvăluit.
 • Sufocarea este un simbol al fricilor tale. Ele te împiedică să trăiești și să mergi înainte, spre visele tale, spre o viață fericită. Luptă-te cu ei, nu le ține pentru tine.
 • Ai strănutat în vis? Asta pentru bucurie și surprize plăcute!

Desigur, cel mai rău lucru este să faci cancer în vis sau o altă boală incurabilă. Dar nu-ți fie frică. Știi la ce visează o boală mortală? Pentru a schimba, și pozitiv! Se vor întâmpla, dar acum îți este foarte frică de ele și ți se pare că vechiul, familiarul se va prăbuși și va pleca pentru totdeauna. Dar nu vă fie teamă, pentru că schimbările drastice vor duce la o mare fericire.

O febră și o temperatură ridicată într-un vis înseamnă anxietăți și prea mult stres emoțional. Acest lucru poate duce la conflicte, deoarece sunteți temperat și într-o stare instabilă. Încearcă să te calmezi, să iei o zi liberă, să fii singur.

Altcineva

Visele în care o altă persoană a fost bolnavă au un alt sens. Să vedem de ce visează boala altuia și ce promite acest vis ție personal și celui care a apărut în el.

De ce visezi la boala unui străin? Acesta este un semn bun. El spune că, în realitate, ajutorul va veni la tine la momentul potrivit.. Cineva iti va rezolva problemele, nu vei ramane intr-o pozitie proasta. Totul va fi rezolvat. Nu închideți și nu vă fie teamă să cereți sprijin.

Dacă în realitate cineva este bolnav, iar această persoană a visat să fie bolnavă, în realitate se va vindeca cu siguranță și destul de repede. Fii liniștit, această persoană se va vindeca în curând, este deja pe drumul de recuperare, nu mai este mult!

Dacă visezi la boala copilului tău, nu-ți fie teamă, acest vis neplăcut nu prevestește nicio problemă. Acest vis îți arată că ești supraprotector față de copilul tău și îți faci griji fără motiv. Desigur, acest lucru este tipic pentru orice mamă, dar înțelegeți că tutela excesivă nu va duce nici la bine. Fii treaz – copilul tău este în ordine, nimic nu-l amenință. Nu te obosi pe tine și pe el cu grijile tale inutile, pentru care, de altfel, nu există o bază reală.

Afecțiunile unei persoane dragi – mamă, părinți, soț – este un simbol al faptului că ar trebui să acordați puțin mai multă atenție familiei dvs. Oferă-le timp, interesează-te de sănătate și afaceri, ajută și dă-ți căldura. Au nevoie de el, așa că fă-ți timp des pentru asta.

Dacă într-un vis ai avut grijă de o persoană bolnavă, acesta este un indiciu că, în realitate, ar trebui să te gândești mai mult la alții. Ești prea concentrat pe treburile tale presante, pe problemele tale, pe propria persoană. Acest lucru nu este rău în principiu, pentru că merită să ai grijă de tine și să-ți construiești viața. Dar trebuie să-i observi și pe cei din jur, în special prietenii și rudele. Poate cineva are nevoie de ajutorul tău, dar tu nu observi?

Ai grijă de tine și de cei dragi, este atât de important și atât de simplu! Lasă-ți visele să te ajute să fii mai sănătos și mai fericit și amintește-ți că niciun vis nu afectează soarta, ci oferă doar predicții. Totul este hotărât de tine! Autor: Vasilina Serova