Dormi șarpe în apă

De ce visezi un șarpe în apă

De ce visezi un șarpe în apă? Cel mai adesea într-un vis, acesta este un indiciu că visele tale vor deveni realitate. Se întâmplă doar într-un mod foarte neobișnuit. Cărțile de vis populare și poveștile specifice vă vor spune de unde să începeți interpretarea.

Ce simbolizează șarpele în apă: opinia cărților de vis

Ai văzut un șarpe într-un iaz pe care l-ai traversat în vis? Interpretarea viselor din secolul 21 este sigură: succesul va veni după griji. Ați văzut vreodată o reptilă scufundându-se sau înoând în apă? Cel mai probabil, în viitorul apropiat vei ocupa o nouă poziție sau te vei muta într-o altă locuință. Cartea de vis a Rătăcitorului leagă personajul de pericolul care vine din trecut.

Cartea de vis nobilă a lui N. Grishina susține că după un astfel de vis te vei cufunda în melancolie și melancolie. A căzut accidental într-un râu plin de reptile? Interpretarea viselor de la A la Z garantează dificultăți în relațiile cu persoana iubită. Dacă ați văzut un șarpe înotător, atunci cartea de vis a lui Esop crede că veți trece testul într-o situație dificilă.

De ce să visezi: un șarpe înoată în apă

Ai visat un șarpe care înoată într-un iaz? În sfârșit, fericirea va veni la tine. Dacă tu însuți ai fost în apă și șarpele a înotat până la tine, atunci după o lungă absență se va întoarce un vechi prieten.

Pentru un visător bolnav, un șarpe care înoată într-un râu promite o recuperare rapidă. Este bine ca toți ceilalți să vadă această poveste. Obține bogăție și putere. Dar dacă apa era tulbure, atunci pregătiți-vă pentru necazuri, boală și ghinion.

Uneori, aceeași imagine sugerează: nu fi de acord cu oferte dubioase, altfel vei pierde mai mult decât câștigi. Puteți vedea un șarpe înotând în râu pentru nașterea unui copil care își va glorifica întreaga familie cu fapte bune.

Ce înseamnă să prinzi un șarpe în apă

De ce să viseze că au reușit să apuce cu mâinile goale un șarpe vicios? Pregătiți-vă pentru o boală gravă și alte încercări dificile. Dacă după aceea au ucis reptila, atunci criticii plini de rău vor cădea în capcana pe care ți-au pregătit-o.

Mai mult, datorită norocului întâmplător, poți face ceva ce nici nu îndrăzneai să faci înainte. Nu au reușit să țină reptila și să-l lase afară? Faceți o greșeală și nu veți putea folosi șansa rară.

Într-un vis, au prins pește, dar au prins un șarpe? Dorind să faci o faptă bună, să faci prostii și să-ți complici viața. Dacă o fată a prins un șarpe în apă, va avea o aventură sau chiar se va căsători cu un bărbat complet imoral, dar sălbatic de bogat.

Am visat cum atacă un șarpe în apă

Ai văzut că un șarpe uriaș a atacat sub apă? Încearcă să-ți păstrezi părerile pentru tine, altfel a fi prea direct va sfârși în mari probleme pentru tine. Sau invers, în realitate vei fi supus unor critici dure acolo unde te-ai așteptat mai puțin.

De ce să visezi că un șarpe atacă broaștele în apă? Atenție: o persoană puternică vrea să te influențeze. Cel mai probabil, el va reuși, dar va fi doar mai rău pentru tine. Ai văzut un șarpe atacând altul? Dacă acționezi cu viclenie și gândire, poți risipi zvonuri rele și poti calma inamicii.

De ce să vezi un șarpe mort în apă

Dacă găsești o reptilă moartă, atunci renunță la intențiile tale. Mai ales dacă sunt negative. Uneori, un șarpe mort în apă simbolizează descurajare sau dorințe care nu pot fi realizate. Gândește-te din nou, merită să te străduiești pentru visul tău?

De ce visezi un șarpe în apă pentru un bărbat, o femeie

Într-un vis, șerpii s-au atins accidental, dar nu s-au speriat și nu au suferit? În viitorul apropiat, rudele tale te vor supăra foarte mult cu comportamentul tău inadecvat, dar vei putea să te ții în mâinile tale și să nu intri în conflict deschis.

Dacă o fată a visat la un șarpe într-un râu, atunci o așteaptă griji din cauza iubitului ei. Este posibil să fii chinuit de durerile geloziei. Dacă un bărbat a visat la un șarpe care mănâncă o broască sau un șarpe chiar în apă, atunci cu siguranță îți vei atinge scopul. Doar că cei din jurul tău vor suferi foarte mult din cauza asta.

Șarpe în apă – ce altceva înseamnă

Pentru a obține cea mai precisă predicție, trebuie mai întâi să luați în considerare în ce rezervor anume a apărut șarpele și care a fost calitatea apei.

 • curat – îmbunătățirea vieții, a sănătății
 • murdar – boală, intrigi, bârfă
 • în râu – bogăție, noblețe
 • în piscină – probleme la locul de muncă, probleme minore
 • in lac – beneficiati de niste afaceri
 • primăvara – note negative în gânduri pure
 • în baie – un plan insidios de nedoritori
 • în fântână – o situație proastă cu participarea oficialilor
 • prinderea fără succes a unui șarpe într-un iaz – afacerea concepută nu va funcționa
 • prinde o momeală – bucurie neașteptată, fericire în familie
 • lupta – contradictii interne
 • șarpele se cufundă în apă – nobilime, poziție înaltă
 • iese din ea – un eveniment neplanificat va aduce dezamăgire
 • șarpe viu – îngrijire, noroc neobișnuit
 • rănit – pierdere accidentală
 • mort – problema va fi rezolvată fără participarea dvs

Care este visul unui șarpe care pare să fie înghețat în apă? A venit momentul de bun augur: dacă faci un efort, poți realiza ceea ce ți-ai plănuit. Dar încearcă să nu-ți irosești energia cu obiective secundare.

De ce apar șerpii în apă: decodarea corectă din cărțile de vis

Se dovedește că pe planetă există peste trei mii de specii de șerpi care trăiesc peste tot, de la Cercul Arctic din Scandinavia până în sudul Australiei. Ele pot fi găsite pe fiecare continent, cu excepția Antarcticii, și chiar la adâncime sub apă și la înălțime în munți. De ce șerpii visează în apă, vom afla în celebrele cărți de vis.

Șarpele mușcă nu de dragul sațietății, ci de dragul de a se năpusti

Șarpele poartă un simbolism foarte universal. Capacitatea de a ucide îi dă sensul morții, distrugerea tuturor lucrurilor, distrugerea. Ea mușcă rapid și precis, iar otrava acționează instantaneu, ceea ce amintește de viclenia șarpelui, înșelăciunea și cruzimea.

Se poate reproduce singur, fiind atât masculin cât și feminin. Pentru femei, un astfel de semn al unui șarpe fertilizant poate promite o sarcină mult așteptată. O creatură care a apărut rapid și a dispărut imediat dezvăluie misterul feminin, misterul, imprevizibilitatea, intuitivitatea.

Citeste mai mult:  Șoarece alb într-un vis

O viperă încolăcită în inele este asociată cu un ciclu de evenimente și fenomene. Doi șerpi înfășurați în jurul unui băț în apă sau pe uscat sunt personificarea binelui și a răului, a luminii și a întunericului, a bolii și a vindecării, a înțelepciunii și a pasiunii oarbe, a vieții și a morții.

Pentru bărbați, acest simbol falic, care a venit în vis, îi va întări capacitatea de a fertiliza și de a da naștere unei noi vieți.

Din moment ce șarpele trăiește în subteran, are acces la puteri și magie din altă lume. Șarpele care își schimbă periodic pielea reprezintă reînnoire, renaștere, înviere. Târându-se periodic pentru a se încălzi, ajunge la soare, adică o dorință de dezvoltare spirituală, de lumină, înțelepciune, cunoaștere.

În creștinism, șarpele este ispititorul, Satana, care a influențat căderea omului.

Pentru un visător, acest simbol ambiguu poate însemna un conflict între începuturile sale pozitive și negative, energie necontrolată, forță și o minte ascuțită, viclenie, înțelepciune, viclenie, capacitatea de a supraviețui în condiții dificile, de a renaște și de a se reînnoi dincolo de recunoaștere.

Cât despre șarpele din apă, este mai degrabă un semn de cunoaștere secretă, descoperiri, cunoaștere a tot ceea ce este pământesc. Apa este sursa a tot ceea ce există pe planetă, este asociată cu materia feminină, pântecele universului, apele fertilității, sursa vieții. Șerpii veninoși din apă nu mușcă, nu că nu vor, pur și simplu nu au ocazia.

Prin urmare, pentru o persoană, un vis cu șerpi în apă poate provoca frică, frică, senzații neplăcute de groază, dar totuși va deveni un vestitor al unor evenimente grandioase sau un vestitor că ați mers prea departe și este timpul să faceți opriți-vă, gândiți-vă, înțelegeți ce se întâmplă în jur.

O femeie, ca un șarpe, își schimbă uneori pielea, dar nu își schimbă natura.

Un acvariu cu șerpi într-un vis este un semn al unui mediu ostil care se formează în cercul tău interior. Au fost invidioși, concurenți care nu vor să te vadă în vârful succesului, al faimei și vor încerca în orice mod posibil să prevină acest lucru.

Priviți cum doi șerpi înoată pe același baston de-a lungul râului – în realitate o perioadă favorabilă pentru crearea unei vatre, renovarea unei căminuri, conceperea unui copil. Pacea și liniștea vor rămâne în suflet. Va fi o poftă de creativitate, de citit literatură pozitivă, de a învăța ceva nou, creativ. O perioadă bună pentru valorile familiei bune, tradiții, ritualuri pe care doriți să le transmiteți copiilor și nepoților voștri.

Un bărbat este uneori ca într-o tigaie

Înoată printre vipere, dar nu simți frică, ci doar accelerează ritmul de mișcare spre pământ – testele prin care vei trece îți vor tempera caracterul, învățându-ți hotărârea, perseverența și rezistența. Toate acestea vor deveni fundamentul dezvoltării viitoare și succesului în carieră.

Privirea unei creaturi otrăvitoare târându-se sub apă este un semn bun, promite promovare, o călătorie de afaceri cu o posibilă mutare într-un nou loc de reședință.

Șarpe albastru – promite visătorului odihnă într-o companie plăcută și noroc în jocuri de noroc.

Un șarpe tânăr are mai multă otravă, cărțile de vis ale autorului

Sigmund Freud

Se face o analogie cu un șarpe cu un penis masculin și un cordon ombilical feminin, unind astfel bărbatul și femeia într-o singură ființă. Pentru un bărbat, un vis în care șerpii se zvârcesc în apă înseamnă cea mai înaltă fază a activității sale sexuale pentru a concepe un copil. Momentul în care dorințele și oportunitățile tale de a avea urmași sănătoși și puternici coincid.

Pentru femeile care doresc să se ascundă de șarpele din apă, un vis prezice o sarcină nedorită; aceasta poate fi evitată prin abținerea de la actul sexual în această perioadă.

Dacă ceea ce vezi nu te sperie deloc, ci, dimpotrivă, fascinează, uimește, dai dovadă de interes și curiozitate față de creaturi otrăvitoare, apropiindu-te – înseamnă că în realitate încerci să te deschizi, să-ți cunoști adevăratele dorințe. , pentru a experimenta pasiune.

Gustov Miller

Ea dă un sens negativ interpretării acestui simbol, înzestrând șarpele cu înșelăciune, orice formă și manifestare a răului. Pentru visător, acest lucru prefigurează o luptă pentru existență, o serie de încercări, durere, frică, remuşcări.

Uciderea acestor creaturi otrăvitoare în apă reprezintă atingerea obiectivelor tale cu orice preț. Dar după ce toate interesele tale vor fi luate în considerare, vei experimenta o devastare completă, un sentiment de lipsă de speranță, o dorință de a repara totul așa cum a fost inițial.

Înotați în râu printre vipere zdruncinate – trăiți în anxietate și stres pentru viața, cariera, familie. Experimentați stres constant, teamă de a pierde ceva sau de a pierde ceva. A ieși din apă înseamnă a înțelege cauza principală, sursa temerilor tale și a corecta situația.

Șarpele a mușcat malul și a dispărut în apă – așteptați-vă la trădare de la cel mai apropiat cerc de cunoștințe de afaceri sau rude. Pentru ei, sunteți o amenințare care poate interfera cu implementarea planurilor lor insidioase și, prin urmare, vor încerca să vă elimine la timp.

Înotați peste un râu noroios, simțind cum vă atinge ceva rece și alunecos – veți experimenta schimbări bruște de dispoziție de la apatie la furie, boală, anxietate, amărăciune.

Nostradamus

Șarpele personifică căderea omului, nevoile și sentimentele sale cele mai josnice. Un boa constrictor care strânge gâtul într-un vis reprezintă un pericol real pentru visător. Dacă o persoană suferă de astm bronșic, acesta este un semn clar al unei exacerbări a unei boli cronice. Și cine visează la un astfel de complot în ajunul înțelegerii, este mai înțelept să anuleze negocierile până la vremuri mai bune, altfel ruina și sărăcia se vor întâmpla.

Amenințarea din cruzimea oamenilor poate fi experimentată dacă visezi la o minge de șarpe sau la mai multe creaturi individuale încovoiate în inele. Te poți proteja excluzând plimbările pe timp de noapte, precum și evitând locurile în care se adună oameni agresivi care protestează împotriva politicilor autorităților.

Ce înseamnă să vezi un șarpe în apă într-un vis?

De ce visezi un șarpe în apă

Nu neapărat un șarpe într-un vis va aduce numai lucruri rele cu el, deoarece este considerat și un simbol al înțelepciunii, este important doar să acordați atenție detaliilor a ceea ce vedeți pentru a putea interpreta cu exactitate întreaga imagine. . Se crede că a vedea un șarpe în apă într-un vis înseamnă că foarte curând visătorul va deveni proprietarul unor cunoștințe secrete, poate chiar magice, cu care poate face ceva util nu numai pentru el însuși, ci și pentru împrejurimi. societate. Un șarpe în apă mai poate arăta că persoana care îl vede va face în curând o descoperire semnificativă care îi va aduce faima, cel mai probabil această lucrare se va desfășura în domeniul științelor exacte.

Citeste mai mult:  De ce visezi bani udați

Un șarpe care se târăște chiar pe o persoană adormită indică faptul că în curând va trebui să se confrunte cu prejudecățile și mânia oamenilor, cineva pe care această persoană îl consideră prieten, fiind capabil să-l trădeze în beneficiul său. Dacă șarpele poate mușca în același timp, aceasta înseamnă că cel care doarme are probleme cu colegii sau superiorii, un singur pas greșit în muncă va duce la o conversație serioasă și la o reducere a salariilor, poate chiar coborând pe scara carierei.

Nu atât de rar pe cât pare la prima vedere, oamenii se întâmplă să vadă un șarpe în apă într-un vis, pentru ce este, nu este atât de greu de aflat, este important doar să ne amintim toate micile detalii care sunt într-un astfel de viziune. De exemplu, un șarpe care înoată promite o confruntare cu o persoană care încearcă să pună bețe în roțile visătorului, confruntarea lor a început deja, dar până acum a fost ascunsă, din acel moment se va transforma cu siguranță în luptă deschisă și competiție, dar șarpele plutitor spune că nu trebuie să-ți fie frică de el.

Dacă visezi un șarpe în apă

Dacă un șarpe urmărește o persoană adormită într-un vis, înseamnă că o vor depăși în curând probleme grave, de care va fi imposibil să scapi pentru o lungă perioadă de timp. Nu disperați, în astfel de situații trebuie să vă cereți ajutor toată puterea, rezistența și autocontrolul și abia apoi după ceva timp veți putea vedea o cale de ieșire din astfel de situații neplăcute.

Văzând șerpi în apă într-un vis – pentru a vă face griji cu privire la viitor, este posibil ca în curând să aibă loc o mutare într-un alt loc de reședință sau un transfer de la o poziție la alta. Dar un astfel de vis nu este întotdeauna colorat pozitiv, poate de asemenea să avertizeze că dușmanii vor să se unească și să se opună celui care s-a întâmplat să vadă acest vis și, până la ultimul, el nu va înțelege ce se întâmplă, ca să dovedească vinovăția cuiva. fără a prinde atacatorul în flagrant va fi imposibil.

Există astfel de vise în care o persoană însuși încearcă să interacționeze cu un șarpe, de exemplu, încearcă să-l omoare, să-l atingă, să-l atingă, să provoace vreun rău sau chiar să-l mănânce într-un vis. Șerpi în apă, dacă o persoană încearcă să-i prindă pentru a-i mânca ulterior – la o trădare neașteptată din partea unei persoane dragi, a unui prieten sau chiar a unei rude. Dacă o persoană vede într-un vis momentul în care mănâncă un șarpe și, în același timp, simte gustul acestuia, înseamnă că se străduiește să obțină o mare varietate de cunoștințe, interesele sale se întind în direcții diferite în diferite domenii, dar astfel de interese sunt de obicei temporară și durează pentru o perioadă scurtă de timp.

Un șarpe care are mai mult de un cap, orice ar face – pentru a schimba viața pozitivă, va avea loc în curând un eveniment care va putea schimba cursul obișnuit al vieții de zi cu zi al visătorului.

Ce prezice șarpele în apă

Dacă o persoană într-un vis înghite un șarpe din întâmplare, merită să culegeți vestea bună, din acest moment ar trebui să începeți să lucrați la noi planuri și obiective, pentru că tot ceea ce întreprinde persoana adormită va funcționa exact așa cum s-a intenționat. Dacă persoana care a văzut acest vis sau una dintre rudele sale a fost bolnavă de mult timp și a fost tratată în zadar, atunci o astfel de viziune vorbește despre o recuperare rapidă, iar incapacitatea de a concepe un copil va fi în curând înlocuită de fericit. noutati despre sarcina.

Șerpii în apă într-un vis pot fi prevestitori ai anumitor dificultăți dacă o persoană privește cu atenție suprafața apei, încercând să vadă cât mai multe dintre aceste creaturi posibil. Pericolele vor veni dacă visătorul nu este suficient de atent și responsabil pentru îndatoririle care îi sunt atribuite, în special cartea de vis avertizează că ar trebui să fii cât mai atent posibil în a trata străinii și să nu fii de acord cu propunerile lor, chiar dacă acestea par profitabile.

Să-ți fie frică de șerpi și să încerci să te îndepărtezi de ei, chiar dacă șerpii sunt în apă, cartea de vis se interpretează ca frică de propriii dușmani și așteptarea constantă a unui truc din partea lor. Acest vis arată că o persoană încearcă din toate puterile sale să evite dificultățile trimise de soartă, deoarece de cele mai multe ori situațiile de conflict sunt ceea ce prevestește șarpele din apă. Interpretarea visului consideră că astfel de temeri sunt justificate într-un anumit sens, merită să te ferești de intrigile dușmanilor, dar dacă acest lucru se face în mod constant, ei vor începe să se simtă mai puternici, ceea ce va aduce și mai multe probleme celui care doarme.

De ce visezi un șarpe în apă? Sensul și interpretarea visului

 • 5 decembrie 2018
 • Animale
 • Anastasia Alvarez

Imaginile văzute într-un vis pot fi un indiciu al subconștientului despre schimbările iminente în viața unei persoane. Interpretarea viselor vă permite să interpretați complotul visului și să obțineți sfaturi pentru a face alegerea corectă în viitor. Uneori, departe de cele mai plăcute personaje pot fi prezente în complotul vederii nocturne. Ce vis în care un șarpe a visat în apă este capabil să avertizeze, acest articol vă va ajuta să înțelegeți.

Interpretare de bază

Șarpele în sine este un simbol destul de ambiguu, care poate fi personificarea atât a dușmanilor, cât și sursa înțelepciunii. Apa simbolizează eternitatea și intuiția. Prin urmare, interpretarea somnului depinde în mare măsură de detaliile sale individuale.

De ce visezi un șarpe în apă? Cel mai adesea, prezice un fel de eveniment rău. Cel care doarme trebuie să fie atent la sentimentele sale în timpul visului.

Dacă o persoană reușește să rămână calmă, atunci se apropie schimbări în viață, iar adversarii precauți și vicleni sunt prezenți în mediul său. Dacă visătorul experimentează anxietate și opresiune după trezire, atunci cei nedoritori vor fi foarte activi. Ar trebui să te ferești de înșelăciunea lor.

Este considerat un semn bun să vezi un șarpe mort în apă. O persoană va fi capabilă să-și cucerească rivalii datorită minții sale.

Descrierea rezervorului

De o importanță deosebită în interpretarea imaginii este locul unde a avut loc întâlnirea cu șarpele. Următoarele opțiuni de vis sunt posibile:

 • O reptilă în râu înseamnă bogăție.
 • Un șarpe în lac promite să primească beneficii și beneficii de la orice afacere.
 • Să o vezi în piscină este o problemă minoră la serviciu.
 • O reptilă situată în baie prevestește înșelăciune din partea celor răi.

Citeste mai mult:  Care este visul unei femei goale

Dacă apa în care se afla animalul era curată, atunci în viitorul apropiat o persoană va avea o sănătate bună și o viață bună. Apa murdară, dimpotrivă, prezice boli și bârfe și poate indica, de asemenea, participarea la aventuri periculoase în realitate.

comportamentul șarpelui

Puteți înțelege mai bine la ce visează șarpele din apă acordând atenție comportamentului său. Dacă ea se află într-un iaz, ghemuită într-un inel, atunci cea care doarme riscă să fie într-o situație extrem de dificilă. Pentru a minimiza eventualele pierderi, ar trebui să vă aprovizionați cu o mare răbdare și să refuzați să luați decizii fatale în această perioadă.

Dacă reptila înoată sub apă, atunci visătorul va trebui să facă față înfrângerii. Circumstanțele se vor dezvolta în așa fel încât, fără ajutor din exterior, el nu va putea depăși obstacolele apărute.

Privind un animal agitat înotând în apă limpede înseamnă că rivalii celui adormit acționează în aer liber. Poate că cei nedoritori fac tot posibilul să-l încurce. Nu ai încredere în oamenii necunoscuti din mediul tău.

Un vis în care s-a întâmplat să observ mulți șerpi în apă este interpretat de cărțile de vis ca participare la intrigi. Trebuie avută o grijă deosebită dacă o persoană se vede cu reptile. Este posibil ca tovarășul în care are încredere cel adormit să fi trecut de partea adversarilor.

Un vis despre un șarpe atacator este considerat un semn negativ. El avertizează asupra obiceiului prost al visătorului de a comite acțiuni disperate și necugetate. În viitorul apropiat, acest lucru ar putea avea consecințe grave pentru el.

Interacțiunea cu un animal

A te alătura luptei cu o anacondă uriașă în apă este un semnal de emoții negative în realitate. Din cauza unei puternice izbucniri emoționale, implementarea activităților planificate este în pericol.

Uneori, un șarpe uriaș poate simboliza o persoană cu autoritate pentru visător. În acest caz, a te lupta cu el și a fi mușcat înseamnă un conflict probabil cu un lider sau partener de afaceri.

Un vis în care o persoană ucide o reptilă are un sens deosebit de favorabil. Un astfel de vis prevestește întotdeauna bunăstare. Dacă cel care doarme are dușmani, atunci va evita cu ușurință capcanele întinse de aceștia.

Imaginea de noapte în care o persoană a prins un șarpe din apă cu mâinile îl avertizează despre o posibilă boală sau dificultăți în viață. A prinde și a ucide o reptilă rea înseamnă că cei răi vor cădea în capcana pe care au pregătit-o pentru visător.

Semnificația somnului pentru bărbați

Dacă un bărbat într-un vis i s-a întâmplat să atingă șarpele cu mâna și, în același timp, nu a fost speriat și nu a suferit, atunci în realitate va avea o neînțelegere cu rudele sale. Va fi supărat de comportamentul oamenilor apropiați și dragi, dar își va putea reține propriile emoții negative și va atenua conflictul. Dacă șarpele a reușit să-l muște, atunci nu va fi posibil să se evite o ceartă.

A vedea un șarpe mâncând prada în apă este un semn favorabil pentru un bărbat. Obiectivele stabilite vor fi atinse în viitorul apropiat. Cu toate acestea, după ce și-a îndeplinit planul, riscă să-i facă rău altora.

Un simbol foarte pozitiv este o reptilă calmă care plutește pe o suprafață de apă limpede. Un astfel de vis promite unei persoane evenimente bune, inclusiv avansarea în carieră.

Interpretarea imaginii pentru femei

De ce o femeie visează șerpi în apă depinde de statutul ei social. Cel mai adesea, un animal periculos prezintă evenimente negative. Dar, în anumite circumstanțe, un vis poate avea un sens pozitiv.

Pentru o fată tânără, un șarpe de apă care visează este un simbol de avertizare. Domnișoara ar trebui să se uite mai atent la iubita ei, pentru că este posibil ca aleasă să nu fie complet sinceră cu ea. O reptilă în apă poate prezice înșelăciune sau trădare din partea sa.

Pentru o doamnă căsătorită, un astfel de vis este capabil să prezică schimbări pozitive în viață. În cazul în care a venit o perioadă tensionată în relațiile cu un soț, un șarpe care apare într-un vis promite unei femei dobândirea timpurie a independenței financiare.

Numeroase reptile sunt un semn negativ. Mai mulți șerpi care plutesc în apă într-un vis avertizează că femeile invidioase răspândesc bârfe răutăcioase. Minciunile lor pot afecta negativ relația fetei cu bărbatul ei iubit.

Wanderer’s Dreambook

În această sursă, visul unui șarpe de apă este întotdeauna descifrat ca o predicție a evenimentelor rele. Imaginea acestui animal promite un pericol, a cărui apariție este strâns legată de trecutul visătorului.

Reptila care visează este, de asemenea, un simbol al cunoașterii. Dacă o persoană a visat la un șarpe alb uriaș, atunci ar trebui să fie atent cu informațiile disponibile. Poate fi distructiv.

Carte de vis nobilă

Un interpret nobil asociază un vis despre un șarpe în apă cu probleme psihologice:

 • O viperă de înot mare indică riscul de a fi într-o situație stresantă. Drept urmare, o persoană este capabilă să cadă în melancolie.
 • Dacă animalul se târăște din rezervor, atunci în viața reală persoana adormită va fi întărită de sănătate și liniște sufletească.
 • O mulțime de șerpi mici agresivi pe suprafața apei prezice eșecul planului. Unele răi vor fi sursa problemelor.

Carte de vis combinată modernă

Răspunzând la întrebarea de ce visează șarpele din apă, acest interpret acordă o atenție deosebită culorii reptilelor de apă care visează. Următoarele culori au o valoare predictivă:

 • Animalul galben promite răutate, înșelăciune și o amenințare pentru sănătate.
 • Șarpele verde este vestitorul începutului unei noi vieți. Cel care doarme va putea scăpa de boală sau de dependență.
 • Reptila neagră simbolizează temerile visătorului sau prezice trădarea unei persoane dragi.

Dacă cel care doarme vede cum îl mușcă un șarpe de apă neagră, atunci ar trebui să facă eforturi pentru a-și suprima propriile emoții negative în viața reală. În cazul în care o persoană reușește să omoare o reptilă neagră privându-i de cap, în realitate va putea depăși fobiile obsesive.

parerea lui Vanga

Ghicitoarea de renume mondial avea propria ei înțelegere a ceea ce visează șarpele din apă. Potrivit lui Vanga, imaginea unui șarpe în orice complot este un avertisment despre apariția unui inamic teribil în viața unei persoane adormite.

Dacă reptila nu a purtat pericol într-un vis, atunci adversarul nu este capabil să provoace un rău semnificativ visătorului în viața reală. Dacă șarpele care visează a fost otrăvitor, ar trebui să fii atent, deoarece inamicul este puternic și va fi foarte greu să-l învingi.

O reptilă de dimensiuni enorme este un mesager al schimbărilor majore. Un șarpe uriaș care visează poate prevesti o boală fatală unei persoane dragi.