De ce visezi un mormânt

Interpretarea viselor: de ce visează Mormântul, pentru a vedea mormântul într-un vis, ceea ce înseamnă

Care este visul mormântului în timpurile moderne:

Mormânt – Am visat un mormânt care tocmai a fost săpat – atunci persoana iubită te va face să suferi.

Să vezi că ai rătăcit lângă morminte – atunci vei fi nefericit în căsătorie.

Dacă ți-ai văzut propriul mormânt într-un vis, atunci tu și familia ta sunteți în pericol.

Vezi și: de ce visezi la înmormântările rudelor, de ce visezi un sicriu de stejar, de ce visezi un mort rece.

Interpretarea visului lui S. Karatov

Pentru ce este visul Mormântului:

Mormânt – Să vezi că au săpat un mormânt – atunci vei pierde ceva din cauza prostiei tale.

De ce visezi să vezi un mormânt care a fost deschis – atunci te așteaptă vești proaste.

De ce visezi să vezi un mormânt care a fost îngrijit – atunci vei încheia un contract profitabil.

Dacă într-un vis ai căzut în mormânt, atunci viața ta se va schimba foarte mult.

Dacă într-un vis florile au crescut peste un mormânt proaspăt, atunci vei fi fericit.

De ce visezi un mormânt?

Mormânt – Visat la un mormânt – atunci toate speranțele tale se vor prăbuși.

De asemenea, după un astfel de vis, există o posibilitate de moarte subită.

Pentru a vedea un mormânt într-un vis:

Mormânt – Am visat la un mormânt vechi – atunci vei supraviețui tuturor rudelor și prietenilor tăi.

De ce visezi să vezi un mormânt proaspăt – atunci rudele tale te vor face să suferi.

De ce visezi să vezi un fel de inscripții pe morminte – atunci te așteaptă probleme care nu pot fi ocolite.

De ce visezi un mormânt într-o carte de vis:

Mormânt – A vedea un mormânt este un semn foarte nefavorabil, mai ales când vine vorba de propriul mormânt. Deci, a-ți vedea propriul mormânt într-un vis înseamnă că în curând soarta îți va trimite încercări dificile, șocuri care îți vor schimba viața viitoare nu în bine.

Pentru a vedea că ai văzut mai multe morminte, atunci în viața reală te poți aștepta la un număr mare de necazuri care îți vor cădea în cap, la fel ca dintr-o cornua abunde, în general, o dâră neagră a început în viața ta. Alternativ, puteți merge la biserică – acest lucru vă va oferi șansa de a câștiga încredere și putere pentru a face față necazurilor.

Am visat la un mormânt care a fost neglijat sau abandonat, apoi în viața reală te afli într-o situație dificilă, trăind confuzie, dor și disperare.

Cu toate acestea, în curând va apărea în viața ta o persoană care poate împrăștia întunericul și frica din jurul tău, iar tu vei recăpăta sensul vieții. Ai avut un vis în care sapi mormântul cuiva, apoi, în realitate, ești amenințat cu pierderea unei persoane apropiate.

Un mormânt săpat într-un vis promite să primească vești proaste neașteptate care îți vor afecta viața în cel mai dramatic mod.

Interpretarea visului lui A. Pușkin

Pentru ce este visul Mormântului? Interpretarea viselor:

Mormânt – S-a visat un mormânt proaspăt, ceea ce înseamnă că actul dezonorant al cuiva îți va provoca suferințe groaznice sau acest vis prezintă un pericol care te amenință. Un vis despre un mormânt promite cel mai adesea probleme și boală. Pentru a vedea că mergi printre morminte, atunci un astfel de vis duce la o căsătorie nereușită. Și dacă te uiți într-un mormânt gol, atunci asta înseamnă pierderea celor dragi. Dacă vezi o persoană în mormânt, atunci asta arată că în viața reală ești în pericol. Dacă îți vezi mormântul, atunci acest vis este un vestitor al intrigilor pregătite împotriva ta. Visul în care săpi un mormânt este un semn că adversarii tăi sunt gata să te zdrobească, dar dacă reușești să-ți termini munca într-un vis, atunci în realitate îi vei învinge.

Dacă vezi că cadavrul pentru care a fost săpat mormântul a dispărut, atunci acesta este un vis nefavorabil care promite vești proaste. De ce visezi să vezi că petreci noaptea într-un mormânt, asta înseamnă pierderea prietenilor, răcorirea în relațiile amoroase. Un mormânt vechi, dărăpănat înseamnă o boală periculoasă și moarte. A vedea că citești inscripțiile de pe morminte înseamnă că vei avea treburi neplăcute.

Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

Mormânt într-o carte de vis:

Mormânt – A vedea un mormânt este un semn de vinovăție, știri de departe. Un mormânt gol într-un vis prezintă singurătate sau despărțire de o persoană iubită. Privind într-un mormânt gol înseamnă că vei suferi o dezamăgire și o pierdere severă. Dacă ai visat la un mormânt proaspăt, atunci riști să suferi de greșelile altora. Dacă vii la acest mormânt proaspăt, norii se adună peste capul tău. Rătăcirea printre morminte poate însemna moartea apropiată a cuiva, iar pentru o tânără – o căsătorie nereușită.

A sta într-un vis la propriul mormânt arată pericolul asociat cu faptul că dușmanii tăi intenționează să se ocupe de tine. Săpat un mormânt într-un vis este un indiciu că tu însuți vei fi vinovat pentru necazurile tale. Dar dacă ai săpat mormântul, atunci ai toate motivele să crezi că vei putea face față inamicului. Dacă în același timp scena acțiunii este iluminată de soare, atunci răul se va transforma în bine.

Un mormânt vechi, abandonat într-un vis, îți indică faptul că ți-ai uitat trecutul, strămoșii tăi și nu trageți concluziile corecte din greșelile trecute. Văzând un mormânt deschis – un vis oferă vești proaste. A fi îngropat de viu într-un vis și a nu putea ieși din el – un vis prevestește dezamăgire, îndepărtare din afaceri.

Văzându-te mort în mormânt – la bogăție, în funcție de grosimea pământului deasupra ta, adică. cu cât stratul este mai gros, cu atât vei fi mai bogat.

Un vis în care vezi o persoană familiară într-un mormânt, acoperită până la gât cu pământ, prezice probleme pentru această persoană și pierzi proprietatea. Pentru o femeie, un vis în care noaptea a depășit-o într-un cimitir și a fost forțată să se culce într-un mormânt deschis înseamnă că va suferi o dezamăgire profundă asociată cu moartea sau trădarea unei persoane dragi. Va fi nefericită în dragoste, iar eșecul o va bântui.

A vedea mormintele vechi abandonate într-un vis este un semn de tristețe profundă, disperare și descurajare. Cu toate acestea, dacă îndurați cu fermitate încercările vieții, atunci soarta vă va răsplăti cu generozitate. Visul în care te vezi într-un cimitir bine îngrijit promite să primești vești bune de la cel de a cărui sănătate erai îngrijorat. Este posibil să vi se restituie ceva care ți-a fost luat.

Visezi la Mormânt? Vezi următorul interpret.

De ce visează Mormântul, din ce motiv:

Un mormânt înseamnă de obicei sfârșitul unei fapte, sfârșitul sau „moartea” a ceva, mai degrabă decât o moarte literală. Mormântul înseamnă, de asemenea, o chestiune care necesită o gândire și un raționament profund înainte de a lua orice decizie. Deoarece imaginea mormântului este asociată cu cealaltă lume, poate fi un simbol al inconștientului.

Ce înseamnă să vezi Mormântul într-un vis?

Grave – Scurtă interpretare: final; gravitate; coboara in subteran.

Expresie populară: sapă-ți propriul mormânt; se răstoarnă în mormânt; uitat și abandonat; situatie dificila.

Da, mormântul este cu siguranță un loc în care poți fi liniștit: fără apeluri telefonice, fără faxuri, fără scrisori. Visul în care te-ai văzut în mormânt este înspăimântător și confuz, dar consideră mormântul ca un simbol al odihnei. Cine în visul tău are nevoie de o odihnă lungă și de ce trebuie să se odihnească această persoană?

Visul poate indica, de asemenea, că ar trebui să lași în urmă situația sau problema și să mergi mai departe; acestea. problema trebuie îngropată.

Fiți atenți la ceea ce se întâmplă la mormânt. Poate că visul indică faptul că o situație foarte dificilă va apărea în curând în viața ta?

De ce visează Mormântul, ce înseamnă:

Grave – Săpat un mormânt – la intrigile adversarilor, la pierderi din vina proprie; a vedea un mormânt proaspăt – la pericol sau suferință, știri de departe; Privește într-un mormânt gol – la pierderea celor dragi; a vedea un mormânt deschis – la vești proaste; a fi într-un mormânt sub pământ – la bogăție. Mersul printre morminte – la o căsătorie nereușită; citirea inscripțiilor este o corvoadă neplăcută. Cădeți în mormânt – pentru a ajuta pe cineva în necaz. Un mormânt vechi, dărăpănat – la boală; bine îngrijit – spre folos. Dacă copacii și florile cresc în jurul mormântului, lumina curge din el și apare un sicriu – acesta promite fericire. A veni la mormântul unui soldat – la amintirile trecutului glorios al cuiva.

Citeste mai mult:  Ce vise ai după ce ai înlăturat deteriorarea

Mormântul visează și la o varietate de necazuri. După un astfel de vis, ar trebui de așteptat un pericol. Este posibil ca un act necinstit al uneia dintre rudele sau prietenii tăi să-ți provoace suferință.

Un vis despre un mormânt poate prevesti o boală gravă.

A-ți vedea propriul mormânt într-un vis este un vestitor al unui șoc, un eveniment neobișnuit care îți va schimba soarta, dar nu în bine.

Dacă ai visat la mai multe morminte, atunci asta înseamnă că mai multe evenimente adverse te așteaptă înainte, cu fiecare dintre ele îți vei pierde încrederea în tine și numai Dumnezeu îți va reda speranța. O movilă de stepă veche, care poate conține secrete arheologice, este visată ca un semn al noilor speranțe. Treptat, aceste speranțe se vor stabili ferm în inima și mintea voastră și multe vor depinde de realizarea lor.

Văzând Mormântul într-un vis:

Mormântul este prăbușirea tuturor. Pericol de moarte subită. Pluton.

De ce visezi morminte?

Moartea într-un vis este asociată cu pacea și liniștea, sfârșitul unei anumite perioade din viață. După trezire, nu ar trebui să vă faceți griji și să vă așteptați la probleme iminente, trebuie să căutați în cărțile de vis sensul complotului pe care l-ați văzut. De ce visezi morminte? Monumentele, pietrele funerare sau înmormântările proaspete prezintă rareori ceva periculos sau rău. Învățăm detaliile de la interpreți.

Imaginea mormintelor într-un vis

Cimitirul simbolizează odihna și pacea, visătorul se așteaptă la o perioadă calmă în viață, fără griji și griji. Cu toate acestea, nici evenimente luminoase nu sunt așteptate. Dacă, atunci când contemplați mormintele din cimitir, au existat senzații tulburătoare, atunci o perioadă calmă din viață va fi umbrită de gândurile distructive ale visătorului însuși.

cruci morminte, destul de ciudat, sunt considerate un simbol pozitiv, deoarece împodobesc toate bisericile creștine. Crucea este un simbol al schimbării bune, al speranței pentru un viitor mai luminos și al sfârșitului suferinței. Plimbați-vă în cimitir printre cruci morminte – rasfata-te cu amintirile intalnirilor trecute, prietenilor si cunostintelor uitate.

Un vis are un sens pozitiv, în care visătorul a văzut un cimitir bine îngrijit, morminte în flori și coroane. Dacă cimitirul părea abandonat, visul înseamnă dezamăgire în ceva. Caută mormântul cuiva – în viață va trebui să cauți o cale de ieșire din situația dificilă în care a intrat visătorul din vina lui. Găsiți un mormânt – se va găsi o cale de ieșire din impas.

Florile și coroanele de pe morminte sunt un semn bun. contempla frumos morminte decorate cu flori — sunteți printre prieteni fideli și de încredere. Pune o coroană la mormânt – va trebui să suporti o împrejurare neplăcută. Cu toate acestea, vei găsi puterea de a accepta acest fapt în viața ta și de a-ți găsi pacea interioară.

Curăță mormântul cuiva într-un vis – vi se va cere ajutor. Solicitarea nu poate fi refuzată, trebuie să ajutați pe cât posibil. Visul avertizează asupra unei datorii karmice pe care visătorul trebuie să o îndeplinească.

văd mormântul tău

De ce visează cimitirul și mormintele, a devenit clar din interpretare. Și de ce să visezi la propriul tău mormânt? Această imagine spune că se va zvoni visătorul (intr-o maniera pozitiva). Oamenii vor discuta despre realizările și succesele visătorului, vor lăuda și admira. Visul prevestește succes în dezvoltarea carierei, onoruri câștigate cu greu. a vedea clar nume gravat pe monument – la glorie și onoare.

Dacă s-a întâmplat să-l vezi pe tocmai săpat gol propriul mormânt – visătorul caută să scape de ceva din viață, să îngroape amintiri sau o situație proastă. dormi sau zace într-un mormânt gol Ai nevoie de odihnă, de timp. Nu-ți suprasolicita puterea, lasă corpul să-și revină.

Un vis are un sens rău, în care un om este acoperit cu pământ într-un mormânt. Acest complot prevestește pierderea pozițiilor cuiva în câmpul de lucru, pierderea autorității și a respectului. Visul prevestește uitarea. Simt ca sufoca în mormânt – la necaz și necaz.

Vedeți mormântul unei persoane încă în viață

Dacă ați văzut un mormânt deschis și o persoană în el, visul are mai multe interpretări:

  • prevestește separarea de această persoană;
  • denotă o încercare de a șterge această persoană din viața ta, din memorie;
  • exprimă o dorință pasională de intimitate cu o persoană inaccesibilă;
  • mormânt – o carte de vis oferă o nouă cunoștință, dacă persoana din ea este necunoscută.

proaspăt rupt mormântul unei alte persoane fără sicriu și a unei persoane moarte – la vești proaste. De asemenea, ar trebui să vă așteptați la înșelăciune în speranță, la planuri frustrate din vina altor oameni.

Mormintele rudelor

Când descifrați un vis, este important să vă amintiți al cui mormânt ați visat noaptea. Dacă ați vizitat mormântul unei rude, așteptați-vă la schimbări dramatice în viață. De exemplu, un loc de muncă mult așteptat sau o schimbare de reședință. Cu toate acestea, mormântul ar trebui să arate bine îngrijit. Dacă ai venit în vis imaginea unui mormânt abandonat al unei rude, problemele asteapta in viata.

  • Mormântul tatălui visează să-i ajute pe cei dragi.
  • Mormântul mamei – la pierderea vitalității, la boală.
  • Mormântul bunicii – la o legare puternică a trecutului în viață.
  • Mormântul soțului – la o nouă căsătorie (fără văduvie).

Dacă cineva visează mormânt în curtea proprie a unei case sau cabane, un vis avertizează asupra unui secret de familie care nu este la îndemâna visătorului. De asemenea, un vis poate arăta imaginea unui „schelet în dulap”, adică secretul familiei, care este păzit cu grijă de membrii familiei.

interpreți de vise

Cea mai nouă carte de vis avertizează: vi se va încredința un secret periculos. Dacă se întâmplă să sapi un mormânt într-un vis, așteaptă-te la o boală „fatală”.

Noua carte de vis: a săpa – din vina proprie, a vedea – la știri de departe, deschis – la vești proaste, a zace într-un mormânt sub pământ – la bogăție, a rupe – până la moarte.

Cartea Dream House crede că complotul prevestește boală și necaz. Un mormânt proaspăt – actul cuiva vă va face rău, abandonat – vestea unei boli grave a unei persoane, săpat – la mașinațiunile inamicului, săpat până la capăt – la victoria asupra dușmanilor, văzând inscripții pe monumente – la evenimente neplăcute.

Cartea viselor moderne oferă interpretări înșelătoare. Imaginea mormântului promite o întrerupere a tranzacțiilor comerciale și o deteriorare a sănătății. Un mormânt proaspăt prevestește probleme din cauza tragediilor unei alte persoane, rătăcind prin cimitir – până la moarte prematură și o căsnicie nefericită.

Privind o gaură săpată – spre dezamăgire, pierderea prietenilor. Imaginea unui om acoperit cu pământ într-un mormânt prevestește pierderea proprietății; dacă vezi un prieten în mormânt, el este în pericol. Contemplând-ți propriul mormânt într-un vis – ferește-te de intrigile dușmanilor care nu se vor opri la nimic.

Un soare strălucitor într-un vis cu un mormânt oferă o cale de ieșire dintr-o situație dificilă. O încercare de a îngropa un mort care a dispărut brusc – necazurile vor veni de unde nu era de așteptat. Să-ți petreci noaptea într-un mormânt deschis din lipsa unui alt loc unde să dormi – cu mari probleme, o pauză cu persoana iubită, nenorociri.

A te vedea îngropat într-un mormânt înseamnă lipsă de bani și ruină financiară. Văzând în jur vechi înmormântări abandonate – spre descurajare, dor și tristețe. Privind într-o gaură goală – spre pierderea unei persoane dragi.

Pentru ce este visul Mormântului?

Ați avut vreodată vise profetice?

Care este visul Mormântului

Dacă visezi un mormânt proaspăt, atunci actul dezonorant al cuiva îți va provoca o suferință teribilă, sau acest vis prezintă un pericol care te amenință.

Un vis despre un mormânt promite cel mai adesea probleme și boală.

Mersul într-un vis printre morminte – la o băutură nereușită. Privind într-un mormânt gol – spre pierderea celor dragi.

A vedea un om într-un mormânt neumplut, aruncat pe jumătate de pământ, prevestește pericolul care îl amenință în realitate. Să-ți vezi mormântul este un vestitor al intrigilor pregătite împotriva ta.

Săpat un mormânt într-un vis este un semn că adversarii tăi sunt gata să te zdrobească, dar dacă reușești să-ți termini munca într-un vis, în realitate îi vei învinge. Un vis este nefavorabil în care vezi că a dispărut un cadavru pentru care a fost săpat un mormânt – acest vis promite vești proaste.

Citeste mai mult:  De ce visezi la o baie cu apă

Dacă visezi că noaptea te-a prins într-un cimitir și trebuie să petreci noaptea într-un mormânt deschis, asta înseamnă pierderea prietenilor, răcirea iubitului tău.

Uneori, un mormânt într-un vis prezintă probleme la locul de muncă.

Un mormânt vechi și dărăpănat înseamnă boala periculoasă și moartea cuiva.

Dacă într-un vis citiți inscripțiile de pe morminte, înseamnă că veți avea treburi neplăcute.

Creier, creier A-ți vedea propriul creier într-un vis înseamnă că unele circumstanțe nefavorabile te vor irita și te vor conecta cu un tovarăș neplăcut, tovarăș. Vederea creierului animalelor prevestește suferința mentală din cauza adversității cotidiene.

Dacă mănânci creier, înseamnă că vei dobândi brusc cunoștințe și profit mari.

Văzând un mormânt într-un vis

Ce înseamnă visul Mormânt?

A vedea un mormânt într-un vis este un semn de vinovăție. Uneori, un vis despre ea prezice că va trebui să participați la un proces. Dar dacă visezi că mormântul a fost închis, îngropat etc., atunci cazul controversat și dificil se va termina în favoarea ta. A vedea unul rupt sau a rupe singur mormântul într-un vis este un semn de discordie sau de moarte în familie. A vedea pe cineva într-un mormânt deschis într-un vis este un semn de pericol pentru tine sau pentru cei dragi. A vedea un mormânt proaspăt într-un vis este un vestitor al suferinței, al cruzimii care te doare dureros. Un astfel de vis prezice că rana ta nu se va vindeca mult timp. Un mormânt gol într-un vis prezintă singurătate sau despărțire de o persoană iubită. A sta într-un vis la propriul mormânt arată pericolele asociate cu faptul că dușmanii tăi intenționează să se ocupe de tine.

A sta într-un vis la mormântul unei rude este un prevestitor de necaz.

Săpat un mormânt într-un vis este un indiciu că tu însuți vei fi vinovat pentru necazurile tale. A vedea gropari într-un vis înseamnă că ești în pericol. Dacă visezi că plângi la mormântul unei persoane dragi, atunci poți pune capăt relației tale, și mai ales planurilor legate de aceasta. Deși, de regulă, acest lucru nu indică întreruperea relației în sine, ceea ce îți va da multe griji și suferință. Un mormânt vechi, abandonat într-un vis, îți indică faptul că ți-ai uitat trecutul, strămoșii tăi și nu trageți concluziile corecte din greșelile trecute. Un astfel de vis îți amintește, de asemenea, că cineva are nevoie de ajutorul, îngrijirea sau participarea ta. Vezi interpretarea: mort,

Să visezi un mormânt

Ești în pericol. Un mormânt deschis este moartea unui prieten apropiat sau a unei rude. Mersul printre morminte este o recuperare lentă. Mormânt proaspăt – vei suferi din cauza greșelilor altora. Privind într-un mormânt gol – spre dezamăgire și probleme severe. Văzând propriul mormânt – inamicii dezvoltă un plan insidios împotriva ta. Coborârea sicriului în mormânt este o pierdere a proprietății. Săpând un mormânt – la problemele create de cei răi. Dormit într-un mormânt – necazurile vor veni de unde vă așteptați mai puțin. Mormintele vechi abandonate sunt un semn de tristețe profundă. Te grăbești la mormânt – la proces. Căderea accidentală în mormânt – un vis prevestește o pierdere din vina ta. A fi îngropat de viu este o pedeapsă cu închisoarea. Rupând mormântul – la un divorț rapid. Citirea inscripțiilor de pe morminte este o veste proastă. Mormânt comun – vei deveni epicentrul bârfei. Un șir de morminte – un lanț de evenimente adverse vă așteaptă înainte. O movilă este o acuzație grea.

Imaginează-ți că mormântul este acoperit cu pământ și orice copac care îți place este plantat în acest loc (vezi Arborele).

Ce înseamnă visele Mormânt

A vedea un mormânt vechi și abandonat într-un vis înseamnă că vei trăi pentru a vedea timpul în care toți cei pe care i-ai iubit te vor părăsi și vei fi lăsat în grija unor oameni complet străini și ostili.

Un mormânt care tocmai a fost umplut într-un vis arată că vei suferi din cauza nepoliticosului și neatenției celor dragi. Văzând inscripții pe morminte într-un vis – veți avea probleme pe care ați prefera să le evitați.

Citirea numelui și a datelor tale de viață pe mormânt înseamnă doar că vei fi confundat confundând o persoană complet necunoscută pentru tine cu prietenul tău, dar din partea foarte asemănătoare cu el. A fi singur noaptea printre mormintele cimitirului, din care ies vampiri și alte spirite rele – un astfel de coșmar prevestește o unire nereușită a două inimi, dintre care una tânjește să scoată toată puterea celeilalte.

A vedea într-un vis un mormânt gol lăsat de gropari care s-au repezit pe călcâie este un vestitor al pierderii, pierderii și dezamăgirii iminente.

Să te simți într-un vis că adormi într-un mormânt înghesuit și înfundat din care nu poți ieși este un avertisment de vis despre pericolul unei boli grave și necesitatea de a trece la un examen medical amănunțit.

Dacă într-un vis săpați un mormânt pentru cei dragi, acest lucru arată că dușmanii tăi sunt gata să te amestece cu pământul cu prima ocazie, de îndată ce le oferi cel puțin cel mai mic motiv pentru asta.

A îngropa un mormânt într-un vis în care ai îngropat o persoană pe care nu o cunoști înseamnă a primi vești neplăcute de la prieteni care sunt departe. Căderea în mormântul pe care l-ați săpat este un avertisment să nu complotați împotriva oamenilor cu care lucrați sau locuiți unul lângă celălalt.

Dacă ești îngropat de viu în mormântul racketilor sau mafioților, asta înseamnă că ești în pragul unei mari greșeli, după ce ai făcut-o, nu vei mai putea să scapi de datorii mult timp și să te eliberezi de alte influența oamenilor care cântărește asupra ta ca o sabie a lui Damocles. Daca in acelasi timp tot ai reusit sa scapi intr-un fel, atunci toate problemele si necazurile tale vor fi rezolvate in siguranta, spre o mai mare satisfactie a ambelor parti.

Să visezi copii mici care se zboară fără grijă printre mormintele cimitirului acoperite cu flori strălucitoare – un astfel de vis promite schimbări favorabile celor care sunt înclinați să se bucure de binecuvântările vieții fără să se plângă de soarta lor, oricât de nesatisfăcător ar fi din punctul său de vedere.

Visează la Mormânt

Văzând un mormânt săpat gol într-un vis – până la absența oricăror întâlniri semnificative în viața ta în viitorul apropiat, așa că nu te grăbi să intri într-o relație intimă cu o nouă cunoștință – riști să fii dezamăgit de el foarte curând.

Dacă ai visat la un mormânt în care zace un sicriu cu o persoană moartă, un astfel de vis înseamnă că vei suferi de nemulțumirea și răceala partenerului tău sexual în pat.

Interpretarea viselor: de ce visează Mormântul, pentru a vedea mormântul într-un vis, ceea ce înseamnă

Care este visul mormântului în timpurile moderne:

Mormânt – Am visat un mormânt care tocmai a fost săpat – atunci persoana iubită te va face să suferi.

Să vezi că ai rătăcit lângă morminte – atunci vei fi nefericit în căsătorie.

Dacă ți-ai văzut propriul mormânt într-un vis, atunci tu și familia ta sunteți în pericol.

Vezi și: de ce visezi la înmormântările rudelor, de ce visezi un sicriu de stejar, de ce visezi un mort rece.

Interpretarea visului lui S. Karatov

Pentru ce este visul Mormântului:

Mormânt – Să vezi că au săpat un mormânt – atunci vei pierde ceva din cauza prostiei tale.

De ce visezi să vezi un mormânt care a fost deschis – atunci te așteaptă vești proaste.

De ce visezi să vezi un mormânt care a fost îngrijit – atunci vei încheia un contract profitabil.

Dacă într-un vis ai căzut în mormânt, atunci viața ta se va schimba foarte mult.

Dacă într-un vis florile au crescut peste un mormânt proaspăt, atunci vei fi fericit.

De ce visezi un mormânt?

Mormânt – Visat la un mormânt – atunci toate speranțele tale se vor prăbuși.

De asemenea, după un astfel de vis, există o posibilitate de moarte subită.

Pentru a vedea un mormânt într-un vis:

Mormânt – Am visat la un mormânt vechi – atunci vei supraviețui tuturor rudelor și prietenilor tăi.

De ce visezi să vezi un mormânt proaspăt – atunci rudele tale te vor face să suferi.

Citeste mai mult:  Tipul de somn se cunoaște

De ce visezi să vezi un fel de inscripții pe morminte – atunci te așteaptă probleme care nu pot fi ocolite.

De ce visezi un mormânt într-o carte de vis:

Mormânt – A vedea un mormânt este un semn foarte nefavorabil, mai ales când vine vorba de propriul mormânt. Deci, a-ți vedea propriul mormânt într-un vis înseamnă că în curând soarta îți va trimite încercări dificile, șocuri care îți vor schimba viața viitoare nu în bine.

Pentru a vedea că ai văzut mai multe morminte, atunci în viața reală te poți aștepta la un număr mare de necazuri care îți vor cădea în cap, la fel ca dintr-o cornua abunde, în general, o dâră neagră a început în viața ta. Alternativ, puteți merge la biserică – acest lucru vă va oferi șansa de a câștiga încredere și putere pentru a face față necazurilor.

Am visat la un mormânt care a fost neglijat sau abandonat, apoi în viața reală te afli într-o situație dificilă, trăind confuzie, dor și disperare.

Cu toate acestea, în curând va apărea în viața ta o persoană care poate împrăștia întunericul și frica din jurul tău, iar tu vei recăpăta sensul vieții. Ai avut un vis în care sapi mormântul cuiva, apoi, în realitate, ești amenințat cu pierderea unei persoane apropiate.

Un mormânt săpat într-un vis promite să primească vești proaste neașteptate care îți vor afecta viața în cel mai dramatic mod.

Interpretarea visului lui A. Pușkin

Pentru ce este visul Mormântului? Interpretarea viselor:

Mormânt – S-a visat un mormânt proaspăt, ceea ce înseamnă că actul dezonorant al cuiva îți va provoca suferințe groaznice sau acest vis prezintă un pericol care te amenință. Un vis despre un mormânt promite cel mai adesea probleme și boală. Pentru a vedea că mergi printre morminte, atunci un astfel de vis duce la o căsătorie nereușită. Și dacă te uiți într-un mormânt gol, atunci asta înseamnă pierderea celor dragi. Dacă vezi o persoană în mormânt, atunci asta arată că în viața reală ești în pericol. Dacă îți vezi mormântul, atunci acest vis este un vestitor al intrigilor pregătite împotriva ta. Visul în care săpi un mormânt este un semn că adversarii tăi sunt gata să te zdrobească, dar dacă reușești să-ți termini munca într-un vis, atunci în realitate îi vei învinge.

Dacă vezi că cadavrul pentru care a fost săpat mormântul a dispărut, atunci acesta este un vis nefavorabil care promite vești proaste. De ce visezi să vezi că petreci noaptea într-un mormânt, asta înseamnă pierderea prietenilor, răcorirea în relațiile amoroase. Un mormânt vechi, dărăpănat înseamnă o boală periculoasă și moarte. A vedea că citești inscripțiile de pe morminte înseamnă că vei avea treburi neplăcute.

Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

Mormânt într-o carte de vis:

Mormânt – A vedea un mormânt este un semn de vinovăție, știri de departe. Un mormânt gol într-un vis prezintă singurătate sau despărțire de o persoană iubită. Privind într-un mormânt gol înseamnă că vei suferi o dezamăgire și o pierdere severă. Dacă ai visat la un mormânt proaspăt, atunci riști să suferi de greșelile altora. Dacă vii la acest mormânt proaspăt, norii se adună peste capul tău. Rătăcirea printre morminte poate însemna moartea apropiată a cuiva, iar pentru o tânără – o căsătorie nereușită.

A sta într-un vis la propriul mormânt arată pericolul asociat cu faptul că dușmanii tăi intenționează să se ocupe de tine. Săpat un mormânt într-un vis este un indiciu că tu însuți vei fi vinovat pentru necazurile tale. Dar dacă ai săpat mormântul, atunci ai toate motivele să crezi că vei putea face față inamicului. Dacă în același timp scena acțiunii este iluminată de soare, atunci răul se va transforma în bine.

Un mormânt vechi, abandonat într-un vis, îți indică faptul că ți-ai uitat trecutul, strămoșii tăi și nu trageți concluziile corecte din greșelile trecute. Văzând un mormânt deschis – un vis oferă vești proaste. A fi îngropat de viu într-un vis și a nu putea ieși din el – un vis prevestește dezamăgire, îndepărtare din afaceri.

Văzându-te mort în mormânt – la bogăție, în funcție de grosimea pământului deasupra ta, adică. cu cât stratul este mai gros, cu atât vei fi mai bogat.

Un vis în care vezi o persoană familiară într-un mormânt, acoperită până la gât cu pământ, prezice probleme pentru această persoană și pierzi proprietatea. Pentru o femeie, un vis în care noaptea a depășit-o într-un cimitir și a fost forțată să se culce într-un mormânt deschis înseamnă că va suferi o dezamăgire profundă asociată cu moartea sau trădarea unei persoane dragi. Va fi nefericită în dragoste, iar eșecul o va bântui.

A vedea mormintele vechi abandonate într-un vis este un semn de tristețe profundă, disperare și descurajare. Cu toate acestea, dacă îndurați cu fermitate încercările vieții, atunci soarta vă va răsplăti cu generozitate. Visul în care te vezi într-un cimitir bine îngrijit promite să primești vești bune de la cel de a cărui sănătate erai îngrijorat. Este posibil să vi se restituie ceva care ți-a fost luat.

Visezi la Mormânt? Vezi următorul interpret.

De ce visează Mormântul, din ce motiv:

Un mormânt înseamnă de obicei sfârșitul unei fapte, sfârșitul sau „moartea” a ceva, mai degrabă decât o moarte literală. Mormântul înseamnă, de asemenea, o chestiune care necesită o gândire și un raționament profund înainte de a lua orice decizie. Deoarece imaginea mormântului este asociată cu cealaltă lume, poate fi un simbol al inconștientului.

Ce înseamnă să vezi Mormântul într-un vis?

Grave – Scurtă interpretare: final; gravitate; coboara in subteran.

Expresie populară: sapă-ți propriul mormânt; se răstoarnă în mormânt; uitat și abandonat; situatie dificila.

Da, mormântul este cu siguranță un loc în care poți fi liniștit: fără apeluri telefonice, fără faxuri, fără scrisori. Visul în care te-ai văzut în mormânt este înspăimântător și confuz, dar consideră mormântul ca un simbol al odihnei. Cine în visul tău are nevoie de o odihnă lungă și de ce trebuie să se odihnească această persoană?

Visul poate indica, de asemenea, că ar trebui să lași în urmă situația sau problema și să mergi mai departe; acestea. problema trebuie îngropată.

Fiți atenți la ceea ce se întâmplă la mormânt. Poate că visul indică faptul că o situație foarte dificilă va apărea în curând în viața ta?

De ce visează Mormântul, ce înseamnă:

Grave – Săpat un mormânt – la intrigile adversarilor, la pierderi din vina proprie; a vedea un mormânt proaspăt – la pericol sau suferință, știri de departe; Privește într-un mormânt gol – la pierderea celor dragi; a vedea un mormânt deschis – la vești proaste; a fi într-un mormânt sub pământ – la bogăție. Mersul printre morminte – la o căsătorie nereușită; citirea inscripțiilor este o corvoadă neplăcută. Cădeți în mormânt – pentru a ajuta pe cineva în necaz. Un mormânt vechi, dărăpănat – la boală; bine îngrijit – spre folos. Dacă copacii și florile cresc în jurul mormântului, lumina curge din el și apare un sicriu – acesta promite fericire. A veni la mormântul unui soldat – la amintirile trecutului glorios al cuiva.

Mormântul visează și la o varietate de necazuri. După un astfel de vis, ar trebui de așteptat un pericol. Este posibil ca un act necinstit al uneia dintre rudele sau prietenii tăi să-ți provoace suferință.

Un vis despre un mormânt poate prevesti o boală gravă.

A-ți vedea propriul mormânt într-un vis este un vestitor al unui șoc, un eveniment neobișnuit care îți va schimba soarta, dar nu în bine.

Dacă ai visat la mai multe morminte, atunci asta înseamnă că mai multe evenimente adverse te așteaptă înainte, cu fiecare dintre ele îți vei pierde încrederea în tine și numai Dumnezeu îți va reda speranța. O movilă de stepă veche, care poate conține secrete arheologice, este visată ca un semn al noilor speranțe. Treptat, aceste speranțe se vor stabili ferm în inima și mintea voastră și multe vor depinde de realizarea lor.

Văzând Mormântul într-un vis:

Mormântul este prăbușirea tuturor. Pericol de moarte subită. Pluton.