De ce visezi la înmormântarea unei persoane moarte

De ce cărțile de vis visează la înmormântarea unei persoane deja decedate

O persoană este întotdeauna atentă la propriile vise: se gândește la asta, le spune cunoștințelor experimentate și chiar le scrie. Visele sunt direct legate de viața unei persoane în realitate, reflectă trecutul său și trimit indicii către viitor. Fiecare vis, de regulă, este asociat cu starea psihosomatică a unei persoane, dar, în același timp, există ceva mistic și misterios în el. De aceea, știința viselor primește atât de multă atenție atât de la psihologi și psihanaliști, cât și de la psihici și clarvăzători.

Un vis în care vezi o persoană care a murit deja este deranjant în sine. Poate fi inspirat de dorul după o persoană iubită pierdută, gânduri despre el sau acționează ca un fel de instrument al subconștientului.

Visele în care ai avut o înmormântare și trebuie să o retrăiești par de două ori deranjante. Și, cu toate acestea, nu sunt rare în vise, pentru fiecare persoană interpretarea are loc, în primul rând, pe baza senzațiilor sale emoționale sau chiar tactile personale. Psihologii, specialiștii și persoanele cu abilități extrasenzoriale au interpretat astfel de vise în moduri diferite.

Sonnik Miller

În această carte de vis, se spune bine de ce se visează înmormântarea. Miller nu a considerat acest semn ca fiind rău, mai degrabă, este necesar să îl ascultați, să analizați fundalul acestui eveniment, oamenii din jurul vostru, vremea, sunetele. Este trist dacă ai auzit un clopoțel într-un vis – un astfel de vis avertizează despre dificultăți iminente, eșecuri și chiar boală. Dar o înmormântare într-o zi caldă și senină este un semn bun, nu ai de ce să-ți faci griji pentru sănătatea membrilor familiei tale.

Și, desigur, este extrem de important pentru interpretarea somnului, care exact a fost mort. Un astfel de semn vă poate spune că nu ați experimentat încă pe deplin pierderea sau că mai aveți întrebări la care nu veți putea niciodată să obțineți un răspuns. Dacă în general evenimentul are loc într-o atmosferă favorabilă, poate că subconștientul îți trimite o a doua șansă de a rezolva aceste probleme.

Interpretarea lui Vanga

Celebrul ghicitor a explicat de ce există un vis în care ai văzut o înmormântare: cheia puzzle-ului se află în defunct. Dacă te vezi pe tine însuți, ar trebui să-ți schimbi stilul de viață, dacă sicriul este gol – asta indică faptul că viața ta nu are prezența altor oameni, te simți singur și gol.

Dacă ai visat oameni care au murit deja într-un sicriu: analizează cât de dragă ți-a fost această persoană, ce loc a ocupat în viața ta. Persoana acestei persoane conține indicii despre la ce ar trebui să fii atent și la ce să asculți.

Interpretul lui Loff

Explicația unui astfel de vis de la acest psiholog este similară cu interpretarea lui Miller: dacă visezi la înmormântarea unei persoane pe care a trebuit deja să o îngropi, asta poate însemna cât de mult tânjiți după el. În subconștient, nu te-ai împăcat cu pierderea, chiar dacă au trecut mulți ani. Subconștientul tău nu a trăit încă acel eveniment trist până la sfârșit, nu ai reușit să renunți la persoană. Du-te la cimitir, dacă se poate, gândește-te la ce ți-ai interzis anterior să te gândești, la ce este acest vis.

A vedea înmormântarea decedatului conform cărții de vis a lui Loff este un semnal că ești gata să renunți la ceva important, ceva care a făcut parte din viața ta.

interpretarea lui Tsvetkov

Conform acestei cărți de vis, dacă aveți un vis în care sunteți prezent la înmormântarea unei persoane decedate, acesta poate însemna o finalizare timpurie și o rezolvare favorabilă a problemelor importante pentru dvs. A vedea o înmormântare nu este un simbol negativ, dimpotrivă, ele simbolizează drumul pe care l-ai parcurs deja. Este bine mai ales dacă vremea a fost plăcută într-un vis.

Dar dacă nu doar ai văzut cortegiul funerar, ci ai trăit o adevărată durere, dacă în jurul tău erau mulți oameni care sufereau și plângeau, iar persoana care a fost îngropată murise deja, un astfel de vis ar trebui considerat ca un avertisment pentru ceva. Fii mai atent la starea sănătății tale, dedică mai mult timp celor care îți sunt aproape. Visăm strămoși morți pentru a avertiza despre evenimente importante sau periculoase, pentru a avertiza împotriva acțiunilor eronate. Reconsiderați starea afacerilor dvs., mediul dvs., este posibil să puteți vedea o problemă care a fost închisă anterior.

Interpretarea visului lui Freud

Freud a studiat mult timp psihologia umană, motivele sale instinctive și modalitățile de comportament. A acordat o atenție deosebită viselor, crezând că în ele se află cheia subconștientului, secretelor și dorințelor, pe care clienții săi nici nu le puteau recunoaște.

A vedea o înmormântare într-un vis, conform lui Freud, a însemnat încheierea unei lungi călătorii. În funcție de ce semnificație este umplută această zi, care este vremea, ce haine și fețe au cei prezenți, trebuie interpretat și visul care este visat. Dacă, în ciuda evenimentului trist, oamenii sunt veseli și lipsiți de griji, experimentezi o oarecare disonanță. Îți este greu să te concentrezi pe un singur lucru, ești forțat să fii sfâșiat între cazuri sau persoane conflictuale.

Dacă visul este plin de tristețe și, după trezire, experimentezi durere aproape fizică și dor pentru persoana care a trebuit să fie îngropată din nou, un astfel de vis va fi un factor de avertizare. Poate însemna atât probleme financiare, cât și dificultăți în viața personală.

Interpretarea lui Nostradamus

Acest predictor credea că visele în care visezi la înmormântarea unei persoane deja decedate visează la schimbări viitoare în viață. Contactul apropiat în timpul unui vis indică faptul că trebuie să scapi și să depășești cele mai dureroase temeri ale tale.

Cei dragi și rudele tale nu te părăsesc, te gândești constant la ei și exact asta se reflectă în vis. Dacă nu puteți renunța la o persoană, acest lucru vă poate afecta negativ starea emoțională: a vedea astfel de vise indică faptul că persoana este deprimată și în stare gravă.

Cu toate acestea, dacă visul a fost încă pozitiv, ziua a fost însorită și nu ai experimentat emoții dureroase, un astfel de vis promite schimbări în viața ta. Nu vor depinde de tine, dar cu siguranță te vor face mai fericit.

Visele în care vezi înmormântarea unei persoane recent decedate sunt un simbol important pe care subconștientul tău îl trimite. Trebuie să o ascultați cu atenție: în ciuda faptului că o înmormântare este un eveniment grav în sine, detaliile și nuanțele vor fi cheie în acest vis. Chipurile oamenilor care au venit cu tine la înmormântare, vremea în acea zi, impresiile tale personale.

Citeste mai mult:  Într-un vis, există pâine proaspătă

În funcție de aceasta, interpretarea somnului poate varia semnificativ și chiar poate fi opusă. Cu toate acestea, în orice caz, nu se poate decât să admită că a vedea defunctul în vis, precum și un cortegiu funerar, sunt semne extrem de importante. Ele reflectă starea de anxietate a unei persoane, dorul lui de cei dragi, cu care nu se poate obișnui în niciun fel, avertizează asupra posibilelor consecințe negative care pot apărea în viitor din cauza acțiunilor și deciziilor greșite.

Dar, cu toate acestea, înmormântarea unei persoane decedate nu este un coșmar. Cel mai adesea, subconștientul pur și simplu ne ajută să facem față pierderii, nu ne lasă să uităm cât de important a fost. Interpretarea viselor vă va ajuta să înțelegeți ce înseamnă acest sau acel simbol, la ce visează, dar numai impresiile și emoțiile subiective vă pot ajuta să interpretați corect un vis, să înțelegeți pentru ce s-a întâmplat să îl vedeți.

Înmormântarea unui bărbat care a murit cu mult timp în urmă

Interpretarea visului a înmormântării unui bărbat care a murit cu mult timp în urmă a visat de ce într-un vis înmormântarea unui bărbat care a murit cu mult timp în urmă? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți într-un vis înmormântarea unei persoane care a murit cu mult timp în urmă, citind mai jos pentru interpretarea gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Înmormântare

Un vis despre ei prevestește sfârșitul unei afaceri neplăcute și ușurare. Pentru pacienți, un astfel de vis prezice moartea. Uneori, un astfel de vis oferă și o moștenire sau o căsătorie timpurie.

Dacă într-un vis participați la înmormântarea altcuiva, atunci visul prezice moartea iminentă a unei rude sau a unei persoane dragi. Uneori, un astfel de vis prevestește eșec în afaceri și o mare răbdare.

Dacă visezi că ai fost îngropat de viu, atunci ar trebui să te ferești de răspunderea pentru acțiunile tale dezonorante sau ilegale.

A fi prezent într-un vis la înmormântarea rudelor apropiate sau a unor persoane importante înseamnă că te vei îmbogăți datorită rudelor sau legăturilor tale. Pentru îndrăgostiți, un astfel de vis oferă o nuntă rapidă cu o persoană dragă.

A auzi o conversație despre o înmormântare într-un vis prevestește sfârșitul iminent al unui caz în instanță și bucurie în legătură cu acesta. Uneori, un astfel de vis prezice că o anumită persoană se va căsători în curând.

O înmormântare foarte solemnă într-un vis este un semn de mare răbdare. Înmormântarea ta într-un vis este un semn de mare noroc și longevitate. Visul în care vezi înmormântarea celor dragi are același sens.

Un astfel de vis le promite longevitate și bunăstare.

A auzi un discurs la o înmormântare într-un vis este un semn că primim vești bune despre succesul în afaceri. Dar a vedea un cortegiu funerar într-un vis înseamnă o perioadă lungă de suferință și o mare tristețe.

Interpretarea viselor – Înmormântare

Dacă într-un vis întâlnești o mulțime de rude, prieteni și doar fețe cunoscute la înmormântarea cuiva – în realitate, aceasta promite bogăție printr-o căsătorie profitabilă. Visul în care îngropi o rudă prevestește prietenie și reconciliere cu toată lumea, chiar și cu foștii dușmani.

A vedea într-un vis înmormântarea unuia dintre membrii familiei este o victorie sau o descoperire mult așteptată a unui lucru pierdut de mult, care îți este foarte drag. Dacă sunteți prezent la propria înmormântare, acest lucru vă prezice o viață lungă și fericirea familiei.

A fi accidental într-un vis la înmormântarea unei persoane complet necunoscute pentru tine, dar, după cum se dovedește, foarte binemeritat, este un semn de tristețe și pierderi mari. O magnifică înmormântare solemnă cu o orchestră și salve de rămas bun – spre confuzie în problemele inimii.

O înmormântare modestă cu un minim de cei prezenți – în realitate te vei regăsi într-o societate plăcută, în care vei fi venerat nu prin merit, ci prin minte și calități spirituale.

Înmormântarea unui bătrân este semnul unei vieți liniștite, pașnice, în izolare de forfotă și tot felul de griji. Dacă în visul tău este înmormântat o persoană foarte tânără sau un copil, asta înseamnă că, în realitate, vei ceda presiunii dure și te vei resemna cu rolul de veșnic datornic.

Dacă înmormântarea are loc într-o zi însorită și senină, acest lucru vă oferă activități încântătoare și perspectiva de a vă îmbunătăți situația financiară. Vremea dezgustătoare de la înmormântare sugerează că evenimentele fatale îți vor suprima voința și încrederea în tine pentru o vreme.

Mergând într-un vis într-un cortegiu funerar, purtând o cruce – un vestitor al speranțelor pierdute, purtând un sicriu – spre iubire neîmpărtășită. Coborând sicriul cu defunctul în mormânt – în curând te vei vindeca de o boală cronică, adormi – la noi griji.

Însoțind sicriul cu trupul defunctului într-un car funicular și văzând cum îți face cu ochiul – îndrăgostește-te în curând de o persoană căreia imaginația ta îi va oferi astfel de trăsături pe care nu le-a avut niciodată și nu se poate datora caracterului său absurd direct opus cu aceste calitati.

Interpretarea viselor – Înmormântare

Un vis favorabil înseamnă o viață lungă pentru cel îngropat (vezi și Mortul). Dacă ai visat la înmormântarea unei persoane deja decedate, înseamnă că tristețea te va părăsi în curând.

Dacă visezi că te uiți pe fereastră și vezi un cortegiu funerar, vei fi chemat la un ospăț. A auzi muzica de înmormântare este distractiv.

Pentru a fi la înmormântarea unui prieten sau a unei rude într-o zi însorită – în curând veți întâlni această persoană cu o ocazie plină de bucurie. Daca in acelasi timp ploua vei primi vești neplăcute de la el.Imaginați-vă că ploaia se oprește, norii se împrăștie și soarele luminează puternic totul în jur.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor roagă-te într-un vis

Dacă într-un vis ți-ai îngropat propriul copil, asta înseamnă că el va avea o viață lungă și îți va aduce multă bucurie.

Dacă vă vedeți propria înmormântare din exterior, un astfel de vis poate însemna o nuntă (pentru cei necăsătoriți) sau o mare sărbătoare în familie (pentru cei căsătoriți). Dacă ești îngropat, un vis profețește o viață lungă pentru tine.

Dacă ai visat că soțul tău a fost îngropat în același mormânt cu tine, acesta este un semn excepțional de fericit. Veți trăi împreună fericiți pentru totdeauna.

A fi la înmormântarea unui străin este o soluție la o problemă de lungă durată.Imaginați-vă că puneți crini albi pe mormântul unei persoane îngropate.

Interpretarea viselor – Înmormântare

A fi la înmormântarea unei rude într-o zi însorită este un semn de sănătate bună, rudele tale; este posibilă și o soartă fericită. Dar dacă în același timp plouă și vremea este mohorâtă, atunci așteptați-vă în curând la boală și vești proaste, precum și la o scădere a afacerilor .;

Dacă sunteți prezent la înmormântarea unei persoane pe care nu o cunoașteți, atunci sunt posibile complicații neașteptate în relațiile cu oamenii.

Înmormântarea copilului tău oferă sănătate și pace în familia ta, dar probleme între prieteni.

A auzi un glas de moarte într-un vis înseamnă o veste tristă neașteptată sau o boală a unei persoane absente.

A da singur clopoțelul este un prevestitor de boală și eșec.

De ce visezi la înmormântarea unei persoane moarte?

Visele sunt un fenomen extraordinar. Nu există astfel de oameni care să nu aibă viziuni interesante. Uneori visăm la situații ciudate și de neînțeles. O persoană decedată a venit astăzi la tine într-un vis sau i-ai văzut din nou înmormântarea? Vrei să știi răspunsul la întrebarea: „De ce visezi la înmormântarea unei persoane decedate? „. Să încercăm să răspundem și să apelăm la diferite surse pentru interpretarea unui astfel de vis.

De ce depind visele?

Omul vrea să-și gestioneze viața nu numai în lumea reală. Visele sunt unul dintre cele mai complexe și de neînțeles fenomene din viața noastră. Misterele și misterele din jurul viselor și originile lor plutesc în jurul umanității.

Oamenii de știință nu au studiat pe deplin toate aspectele aspectului viselor, așa că cel mai adesea ne întoarcem la latura mistică a unor astfel de viziuni. Încercăm să găsim un răspuns din cărțile de vis. Înainte de a interpreta un vis, trebuie să înțelegeți de unde vine o astfel de viziune.

Cel mai probabil, astfel de viziuni au pătruns în subconștientul nostru din cauza dorului după o persoană decedată. Gândurile constante despre el ne bântuie noaptea. Poate că nu ați plecat încă de la ceremonia de înmormântare, așa că astfel de vise pot veni la oameni foarte impresionați seara. În ceea ce privește latura magică, astfel de situații din țara lui Morpheus nu sunt întâmplătoare.

Interpretare în funcție de diferite cărți de vis

Să vezi înmormântarea unei persoane deja decedate, în ciuda faptului că nu ai fost la această procesiune, nu este deloc un semn rău. Trezindu-vă dimineața, veți simți puțină frică și tristețe, dar apelând la interpretarea somnului, veți înțelege că nu trebuie să vă fie frică.

 • Cartea de vis acasă explică un astfel de vis prin faptul că ai un bagaj mare de amintiri și te îngreunează. Conform interpretării, trebuie doar să încerci să uiți persoana. Văzând înmormântarea unui străin, așteaptă-te la fericire, aceasta va veni la tine în curând.
 • Cartea visurilor evreiești vorbește despre favoarea altora, dacă au văzut o rudă îndepărtată, își vor schimba atitudinea față de tine în bine. În plus, îți cere să fii atent la stilul tău de viață atunci când vede o persoană dragă. Poate ar trebui schimbat. Un străin promite vise neîmplinite. Nu-ți crea speranțe în viața reală prea curând. Speranțele goale doar te trag înapoi.
 • Sonnik Miller vorbește despre noroc dacă întregul proces a avut loc într-o zi însorită și luminoasă. Principalul lucru este să nu-ți ratezi fericirea. Atenție. Ploaia și noroiul într-un vis sunt marcate de boală. Nu vă neglijați sănătatea. Îmbrăcați-vă călduros și luați medicamente preventive.
 • Wang spune că numai mortul pe care l-ai văzut poate ajuta la rezolvarea visului. Uită-te în jur, poate există indicii lângă el. Haina, starea de spirit si multe alte lucruri mici importante. Practic, nu se va întâmpla nimic rău.
 • Dream interpretare Tsvetkova promite un sfârșit favorabil muncii sau tranzacțiilor. Simțiți-vă liber să semnați contracte și să conveniți asupra muncii.
 • Freud credea că un astfel de vis pentru a finaliza cazul. Mintea subconștientă ajută la depășirea fricii de schimbări viitoare.
 • Înmormântarea de către Nostradamus prezice schimbare. Este important să nu îndepărtați semnul și să fiți pregătiți pentru unul nou.
 • Ecaterina cea Mare credea că înmormântarea defunctului prevestește un val de știri negative, pline de tristețe și tristețe.
 • A visat la o mamă sau un tată mort – la dificultățile vieții. Soarta ți-a pregătit mici încercări. Principalul lucru este să recunoașteți și să vedeți problema la timp, astfel încât să nu dăuneze tuturor domeniilor vieții.
 • Rudă decedată la o înmormântare în ziua frumoasă dinaintea nunții vorbind despre o căsnicie fericită. Vremea ploioasă nu este deloc ghinionoasă și bolnavă.
 • Este prezisă pacea și unitatea cu un prieten cartea de vis a secolului XXI. Tristețe, lacrimi și dor – spre fericire și sărbătoare.

Înmormântarea unei persoane care nu mai este printre noi nu poartă negativitate, dar ei cer să atragă atenția asupra lor. Trebuie să tratezi astfel de vise cu teamă pentru a nu rata o anumită șansă în realitate. Este important să vă amintiți cu atenție visul și să țineți cont de toate detaliile. Nuanțele vă vor ajuta să găsiți soluția potrivită și calea de ieșire.

Ce anume sa cauti? Amintește-ți vremea, oamenii din jur, culorile, starea de spirit și sentimentele tale, defunctul însuși. Răspunsul la întrebare va veni imediat ce veți analiza întreaga situație din vis.

Visele prefigurează adesea viitorul. Nu merită să neglijăm astfel de indicii ale soartei. Puterile magice ți-au acordat atenție pentru un motiv și au decis să te ajute. Nu vă agățați de procesul de înmormântare în sine, ci acordați atenție lucrurilor mărunte.

Ce înseamnă un vis unde este îngropat o persoană moartă

Psihologii explică situația în care înmormântarea unei persoane deja decedate este visată ca o traumă psihologică ca urmare a trăirii a ceea ce s-a întâmplat. Ezoteriştii interpretează viziunea ca pe un mesaj al Forţelor Superioare. Interpretarea viselor de noapte depinde de detaliile care vă vor permite să interpretați mai precis intriga.

Sensul viselor cu înmormântarea celui deja decedat și îngropat

Ezoteriștii neagă culoarea exclusiv negativă a viziunii, în care trebuie să îngroape o persoană deja decedată într-un vis. Dacă oamenii care au venit la înmormântare au lacrimi în ochi, predicția este legată de latura materială a vieții. După ceva timp, va exista o scădere ușoară a afacerilor financiare.

Cărțile de vis europene sugerează luarea în considerare a sunetelor în interpretarea înmormântării. Dacă se aude un clopoțel undeva în depărtare, cel care doarme va primi vești. În funcție de modul în care reacționează la ele, va reuși sau va eșua în afaceri.

procesiune funerara

Interpretarea adio defunctului depinde de rolul pe care adormitul îl joacă în evenimentul de doliu.

Semna explicație Nota
Ea visează că porți o cruce în fața sicriului defunctului. Speranțele și planurile nu se vor împlini. Energia este direcționată către obiective mai realiste. Puterile superioare vorbesc despre iluzii false. Cel care doarme se complace în înșelăciune.
La înmormântare, mergi în spatele procesiunii. O persoană realizează dorințele altor oameni. Trebuie să-și regândească viața.
Să sape un mormânt singur pentru decedat. Boala se va retrage în curând, nu excludeți să mergeți la medic. Înmormântarea este visată cu puțin timp înainte de recuperare.
Mai multe persoane fac o groapă pentru înmormântare. Prietenii te vor ajuta să treci peste greutăți financiare. Astfel de evenimente sunt visate în ajunul unor decizii importante.
Organizați înmormântarea unui prieten apropiat. Bărbatul a uitat de cei care l-au ajutat cândva.
Un bărbat merge lângă un funicular. Pasărea norocului va da un câștig solid. Acesta este un vis în ajunul deciziilor financiare.
În timpul înmormântării, defunctul a făcut cu ochiul. O nouă iubire va apărea la orizont. Cel care doarme trebuie să se elibereze de iluzii pentru a nu-și pierde propria fericire.
Purtați sicriul defunctului. Semn al iubirii neîmpărtășite. Soarta a pregătit o altă pereche.

Ezoteriștii îndeamnă să analizeze vremea în noaptea în care a fost visată înmormântarea morților de mult timp. Practicile orientale și occidentale au dezvoltat următoarele modele:

 • vremea sporește sensul contextului visului;
 • visarea ploii în timpul procesiunii – culoarea negativă a viselor nocturne;
 • vânt – cărțile de vis necesită o analiză atentă a cazurilor, poate că cel care doarme își irosește energia în zadar;
 • inmormantarea are loc in ceata – se apropie problemele cu rudele;
 • vreme însorită în timpul înmormântării – dificultățile se vor încheia în curând.

Interpretarea procesiunii funerare pentru morți de mult este asociată cu tradițiile religioase. Evreii vor descifra evenimentele la care au visat exclusiv pozitiv. Oamenii din jur le vor schimba în bine atitudinea față de persoana adormită.

Interpreții musulmani îndeamnă să-și schimbe atitudinea față de rude. O persoană care participă la o înmormântare într-un vis s-a îndepărtat de rădăcini. Cultele religioase asiatice oferă o perspectivă alternativă. Este suficient să se determine gradul de relație dintre cel adormit și cel văzut decedat:

 • visele la o înmormântare repetată a unei mame sau a unui tată decedat – așteaptă dificultăți din cauza trucurilor nedoritorilor;
 • frate sau soră decedat – merită să vă reconsiderați relația cu colegii;
 • unchi sau mătușă – un prognostic negativ privind starea de sănătate;
 • visează la o înmormântare bogată a unei nepoate sau nepot decedat – călătoria planificată va avea succes.

Cortegiul funerar văzut în vis este însoțit de emoții și sentimente. Imediat după trezire, acestea sunt fixate pe hârtie. Precizia vă va permite să înțelegeți rapid de ce anumite fenomene visează.

Fond emoțional explicație Nota
Mâhnire, lacrimi Interpreții estici dau o interpretare pozitivă. Cu cât o persoană a experimentat mai multă durere într-un vis în timpul unei procesiuni funerare, cu atât mai mare îl așteaptă în realitate.
Cărțile de vis occidentale sunt de părere opusă. Dacă ai visat la înmormântarea unei persoane deja decedate, însoțită de lacrimi, necazurile vor veni pentru mult timp.
Visând că ți-e frică de morți Vin schimbări în viața celui care doarme, de care se teme la nivel subconștient. Cu cât frica este învinsă mai repede, cu atât este mai mare probabilitatea unei desfășurări cu succes a evenimentelor.
Bucurie, inspirație de la înmormântare. Ezoteriștii vă îndeamnă să vă uitați la acțiunile voastre, să vă reconsiderați atitudinea față de propria viață. Astfel de vise nocturne cu morții sunt visate de cei care au încredere în abilitățile lor. Greutățile trimise de soartă nu sunt capabile să-i împiedice pe oameni să-și atingă scopul.

Cortegiul funerar văzut într-un vis ascunde o cantitate semnificativă de informații. Este interpretat pe baza a 2-3 cărți de vis. Potrivirea detaliilor minimizează șansa de interpretare greșită.

Reînhumare

Nu există o explicație unică. Ezoteriștii acordă atenție gradului de relație dintre decedat și persoana adormită:

 • reînhumarea unui tată sau a unei mame decedate – problemele financiare vor veni;
 • soție sau soț – problemele se vor încheia în curând;
 • visează la înmormântarea repetată a unui fiu sau a fiicei – totul va fi bine cu copiii, o soartă fericită îi așteaptă;
 • frate decedat – împărțirea proprietății sau a banilor va certa rudele;
 • reînhumarea rămășițelor surorii – oaspeții vor veni în casă;
 • visând la o înmormântare repetată a unui unchi sau mătușă decedată – muncă grea care va fi apreciată;
 • bunici – vin vremuri grele în relațiile de familie;
 • bunicile – un trădător s-a strecurat în cercul de prieteni, ar trebui să fii atent cu el.

Luarea în considerare a aspectului psihologic va ajuta la determinarea de ce se visează la înmormântarea repetată a unei persoane deja decedate. Ezoteriştii nu caută întotdeauna sens mistic în visele nocturne. Adesea, cel care doarme „conduce” în mod independent experiențe neplăcute adânc în sine.

Merită să mergi la cimitir la decedat

Cel care doarme poate vedea într-un vis înmormântarea unei persoane deja decedate. Nu ar trebui să vă grăbiți să trageți concluzii despre complotul unui coșmar. Ezoteriștii și psihologii acordă atenție frecvenței viziunilor atunci când visează procesiuni funerare.

Răposatul după înmormântare le cere celor vii să-l viziteze într-un mod special. Primul semn – monumentul defunctului a început să viseze. Cu cât mai multă murdărie sau crăpături pe el, cu atât morții se îndreaptă mai insistent către cei vii. Al doilea semn este că într-un vis o persoană este îngropată acolo unde și-a petrecut cele mai bune momente din viața sa cu defunctul. Al treilea simbol se distinge de reprezentanții culturii evreiești. Dacă o persoană dragă a venit în curtea bisericii, ar trebui să-i vizitați imediat mormântul.

Ezoteriştii îndeamnă să nu se grăbească să explice la ce visează înmormântarea defunctului. Ei iau în considerare natura vremii, timpul, sunetele, numărul de oameni, starea emoțională. Detaliile sunt cheia pentru a înțelege ceea ce vezi. A doua nuanță este că visele profetice nu sunt confundate cu visele nocturne din cauza severității pierderii unei persoane dragi. Sensul mistic este prezent doar în acele vise care sunt văzute o dată.