De ce o fată visează la o barză

De ce visează barza?

Ați avut vreodată vise profetice?

De ce visează barza

Văzând o barză într-un vis

Ce înseamnă visul Barza

Vedeți o barză într-un vis

O barză care visează vă oferă pace și prosperitate în viața personală și în activitățile profesionale. Dacă visezi o pereche de berze, gândește-te dacă acorzi prea puțină atenție soției și copiilor sau iubitei tale? Încercați să fiți mai des în cercul familiei.

Barza la un cuib gol – nu te lăsa purtat de iluzii, amăgirea ta poate duce la consecințe neprevăzute. O barză lângă un cuib în care se află ouă sau pui, completarea familiei dacă ești căsătorit sau creșterea veniturilor dacă ești burlac. Dacă într-un vis încercați să mângâiați o barză, în special una neagră, acest lucru prevestește probleme.

Ce înseamnă visele cu berze

O barză care visează îți promite o schimbare mult așteptată în viață. Dacă ai visat că o barză își construiește un cuib pe acoperișul casei tale, înseamnă că în mediul tău a apărut o persoană care îți poate aduce adevărata fericire. O barză zburătoare este un semn rău. Datorită propriei orbiri, vei pierde ocazia de a „face un cuib” cu o persoană demnă.

Dacă te-ai culcat după o masă copioasă, nu ar trebui să te bazezi pe fiabilitatea visului, deoarece, conform filozofiei orientale, nu este recomandat să iei cina târziu în noapte sau chiar înainte de culcare. Faptul este că sistemul digestiv funcționează în armonie cu soarele: dimineața, la prânz sau seara există o abundență de „foc” digestiv. Noaptea, conform vechilor înțelepți orientali, corpul lucrează într-un ritm complet diferit și nu poate „arde” alimentele cu aceeași ușurință ca și în timpul zilei, transformându-le în energie.

Visează la barză

O familie de berze – prevestește o căsnicie fericită, o nuntă viitoare, numeroși urmași, profit în afaceri.

O barză zburătoare este bunăstare, fericire și, posibil, un cadou neașteptat.

O barză așezată pe acoperișul unei case sau al unui copac – te așteaptă o întâlnire plăcută cu prietenii sau o petrecere.

Barza neagră – marchează vești proaste, dar pentru oameni de afaceri sau antreprenori.

Barza moartă – poate fi un simbol al înșelăciunii, pierderii credinței în bunătate și prietenie.

Ce înseamnă o barză într-un vis

Pentru o persoană de familie, un astfel de vis oferă pace și armonie, iar pentru cei care sunt departe – o întoarcere acasă.

Barza zburătoare: un semn de despărțire iminentă.

Dacă vezi berze printre alte păsări, acest vis te avertizează despre evenimente care pot interfera cu fericirea și bunăstarea ta.

Sensul viselor Barza

Ce înseamnă o barză într-un vis

Concept; nașterea unei noi idei.

Poate însemna fericire în casă și mulțumire.

Semnificația somnului Barza

Interpretarea somnului Barza

Barza este un simbol al primăverii, al vieții noi, al purității și al fericirii. Toată lumea știe credința că barza este cea care aduce copilul în casă, adică dă fericirea celor doi oameni iubitori, pentru că nimic în lume nu poate fi comparat cu bucuria de a deveni mamă și tată. A fost mult timp considerat un mare noroc când o barză stă sau cuibărește pe acoperișul unei case. Acei oameni, pe acoperișul casei cărora s-a așezat barza, au avut noroc în toate problemele și fericire în viața lor personală.

Pentru a visa la o barză zburătoare care ține ceva în cioc – așteptați o adăugare la familie sau știri de la prieteni sau rude despre nașterea unui moștenitor.

Dacă ai visat că o barză a făcut un cuib pe acoperișul casei tale, atunci un astfel de vis înseamnă fericire în familie și o situație financiară stabilă.

Privind mai multe berze într-un vis – spre mare noroc și fericire alături de persoana iubită.

A visa la o barză printre corbi sau copace este un semn că în jurul tău există o mulțime de răi, pe care îi consideri prieteni. Poate că un astfel de vis promite o întâlnire cu o persoană nobilă, în ciuda faptului că erai deja sigur că nu au mai rămas oameni cumsecade.

Dacă într-un vis o barză este atacată de corbi și copace, atunci un astfel de vis indică faptul că ești judecat de oamenii din jurul tău, care este puțin probabil să facă o impresie bună din cauza prostiei și invidiei lor.

Privind într-un vis cum o barză ucide un șarpe este un prevestitor al victoriei tale iminente asupra inamicilor. Poate că un astfel de vis sugerează că ai un prieten adevărat care este întotdeauna gata să te ajute.

Îngrijirea unei barze rănite într-un vis înseamnă că cineva apropiat tău are foarte mult nevoie de ajutorul tău.

Ce prezice barza într-un vis

Ce înseamnă să vezi o barză într-un vis

Interpretarea somnului Barza

(Vezi interpretarea: păsări, cuib)

A visa la două berze care cuibăresc pe acoperișul tău îți aduce o viață lungă și fericită alături de persoana iubită. O pereche de berze într-un vis este un semn al unei uniuni familiale fericite și al unei nunți iminente. Dacă vezi o barză mergând pe o pajiște, atunci vei avea o căsnicie fericită, nașterea de copii și fericire și prosperitate în casa ta. Un vis în care vezi o barză zburătoare și încerci fără succes să o prinzi înseamnă că dorințele tale cele mai interioare nu se vor împlini. Prinderea lui este un prevestitor al potrivirii. Dacă într-un vis vezi berze și macarale mergând împreună pe o pajiște, atunci ești în pericol din cauza hoților sau a dușmanilor tăi. În plus, un astfel de vis prezice vreme rea. Un stol de berze pe cer este, de asemenea, un semn rău, prevestind pierderi și intrigi ale dușmanilor. În general, a vedea o barză într-un vis este un semn de noroc pentru cei care pleacă într-o excursie. Dacă la momentul acestui vis te gândeai la copiii tăi, atunci visul îți prezice că copiii tăi vor crește deștepți, grijulii și nu te vor lăsa la bătrânețe.

Ce prezice visul berzei

Semnificația visului Barza

Este foarte bine să vezi o barză în vis! Bucuria în viața de familie și succesul la locul de muncă vă așteaptă.

Citeste mai mult:  Văzând un om cap într-un vis

O femeie visează la o barză pentru sarcină. Și chiar dacă nu există încă condiții preliminare pentru un astfel de eveniment, acestea vor apărea în curând.

Pentru un bărbat, un astfel de vis îi amintește de instinctul său de paternitate și procreare.

De ce visează barza?

Barza este o pasăre blândă și pașnică, care a fost mult timp un simbol al prosperității, al vetrei de familie, al maternității fericite și al schimbărilor vesele în viață. Aceasta înseamnă că apariția unei astfel de păsări într-un vis în cele mai multe cazuri ar trebui interpretată într-un mod pozitiv.

Cu toate acestea, există câteva excepții; o carte de vis vă va ajuta să vă familiarizați mai detaliat cu toate semnificațiile unei astfel de viziuni.

De ce visează berzele

Barza albă interpretează cartea de vis ca un simbol bun, prevestind schimbări în bine și îndeplinirea planului:

 • pentru a vedea o pasăre albă într-un vis la o persoană care este ocupată să caute de lucru – în curând va obține un loc de muncă bun;
 • o pasăre care se plimbă lângă casa visătorului – îl așteaptă schimbări în bine în diverse domenii ale vieții;
 • pentru a vedea o pasăre la un burlac – fata pe care o place în realitate va deveni o amantă și o soție minunată;
 • hrăniți cel cu pene din mâini – va avea loc o întâlnire cu oameni buni și rezolvarea problemelor domestice minore;
 • pentru a vedea o pasăre neagră – la veștile proaste (poate că una dintre rudele apropiate se va îmbolnăvi);
 • mângâie o pasăre – norocul însoțește visătorul în toate, a venit momentul ideal pentru ca acesta să realizeze cele mai îndrăznețe proiecte;
 • să-l vezi mort – ar trebui să te aștepți la probleme serioase în familie, sunt posibile divorțuri sau alte necazuri;
 • atacuri cu pene negre – la necaz.

De ce o femeie visează la o barză

Dacă o femeie visează la o barză, cartea de vis oferă următoarele interpretări:

 • ca o fată tânără să vadă una cu pene – pentru o întâlnire rapidă cu iubitul ei;
 • dacă o femeie este singură, va avea o relație cu un bărbat care este un ales ideal pentru ea;
 • pentru ca o femeie singură cu un copil să vadă o pasăre albă – un protector și un sprijin de încredere vor apărea în viața ei care dorește să întemeieze o familie cu ea;
 • pentru a vedea o barză în apă pentru o femeie – acesta poate fi un vis înainte de sarcină, în general, un astfel de vis are un sens pozitiv și oferă fericire;
 • o femeie însărcinată să vadă o pasăre albă cu o aripă neagră – nu ar trebui să se teamă pentru viitorul ei copil, sarcina se va desfășura în cel mai favorabil mod;
 • dacă o fată visează că o atacă o pene – la curtarea unui admirator persistent;
 • a visat la o pasăre cu o aripă ruptă – fata va fi acuzată pe nedrept de o contravenție pe care nu a comis-o.

De ce visează berzele într-un cuib

Vanga susține că, dacă o barză visează într-un cuib, acest lucru oferă visătorului armonie completă și idilă în casă, relații bune cu rudele și prietenii, o atmosferă favorabilă în familie și bunăstare materială.

Poate însemna și creșterea în carieră, o promovare semnificativă și stimulente financiare la locul de muncă sub formă de bonusuri. În orice caz, un astfel de vis este prosper și promite dormitorului doar cele mai plăcute schimbări din viața lui.

Pentru o femeie sau o fată, acest vis oferă o căsnicie reușită, o viață de familie lungă și fericită din abundență.

A vedea o pasăre cu pene așezată pe un copac sau pe un acoperiș lângă un cuib gol înseamnă a-ți lua rămas bun de la vise goale și speranțe iluzorii, ele nu sunt destinate să devină realitate.

De ce berzele visează pe cer

 • Dacă berzele visează pe cer, cartea de vis interpretează acest lucru ca o schimbare favorabilă în viața de familie. Acest lucru poate însemna o căsătorie de succes cu un burlac, completarea familiei și alte bucurii umane.
 • În plus, o pasăre care zboară pe cer poate însemna vești bune în curând – în orice caz, ar trebui să vă pregătiți doar pentru evenimente vesele.
 • Miller oferă propria sa interpretare a acestui vis, susținând că visătorul va avea succes la locul de muncă și va urca pe scara carierei. De asemenea, o persoană așteaptă tot felul de beneficii materiale – poate fi o moștenire mare sau doar un cadou scump.
 • Vanga susține că păsările de pe cer deasupra casei prevestesc o cunoaștere apropiată cu o persoană influentă care va proteja și va ajuta în diferite eforturi.
 • Tsvetkov spune că un astfel de vis promite cadouri plăcute visătorului.
 • Dacă o barză care zboară pe cer ține un obiect în cioc, ar trebui să îi acordați atenție – acest obiect va fi simbolul cheie în descifrarea întregului vis.
 • Ai reușit să prinzi o pasăre într-un vis, dar s-a eliberat și a zburat? Merită să te abții de la a comite acte erupții cutanate și să fii mai reținut.

O mulțime de berze de ce visează

 • Dacă o persoană visează că berze zboară ca o cheie, acesta este un semn bun care promite schimbări fericite în viață.
 • Există o mulțime de păsări pe cer – aceasta este o bucurie neașteptată și surprize plăcute. În curând, o serie de succese vor cădea literalmente asupra visătorului și în toate eforturile sale de viață. Un astfel de vis înseamnă că a venit un moment favorabil pentru implementarea tuturor celor mai importante planuri, nu ar trebui să vă fie frică de obstacole, deoarece toate dificultățile pe calea succesului vor fi depășite.
 • Pentru a vedea că corbii negre și-au pătruns într-un stol de păsări albe – nu ar trebui să dai dovadă de credulitate excesivă în echipă, poate că există răi la locul de muncă care sunt gata să aranjeze răutatea.
 • Pentru a vedea cum corbii au atacat barza și l-au ciugulit – visătorul se află sub influența puternică a oamenilor răi.
 • Dacă berzele cu pui visează, aceasta este fie o completare a familiei, fie o creștere a veniturilor.

Care este visul unei barze cu un copil

Un astfel de vis prevestește în mod clar o sarcină care se va întâmpla în curând. În plus, acest vis sugerează că o persoană cu siguranță nu va avea probleme cu producția de copii în viitorul apropiat. Cel mai probabil, familia lui va fi completată de mai multe ori – asta spune Freud.

De ce visează barza

Majoritatea cărților de vis sunt de acord că barza este o imagine pozitivă. El personifică prietenia, luptă pentru valorile familiei, iubirea și înțelegerea. Dar este important să țineți cont nu numai de faptul apariției sale într-un vis, ci și de ceea ce s-a întâmplat exact în el. De ce visează barza? Vom lua în considerare opiniile mai multor cărți de vis populare care determină pentru ce sunt visele. vezi o barză în vis.

Citeste mai mult:  Cartea de vis a lui Miller gândaci

Subconştient

Dacă ați visat că o pasăre își construiește un cuib pe acoperiș, din punctul de vedere al subconștientului, aceasta indică disponibilitatea de a crea o familie. Chiar dacă înainte nu-ți puteai imagina cât de mult poți sta într-un singur loc, acum aceste gânduri au dispărut. Înțelegi că vrei pace, relații echilibrate și în curând nașterea copiilor. Te-ai maturizat și acum nu mai poți trăi ca înainte.

În vederea nocturnă, individul zboară sau se comportă agresiv – un semnal că există dificultăți în relațiile cu ceilalți. Poate că certurile au început în viața de familie, nu există înțelegere. Încercați să înțelegeți ce a cauzat-o. Este în puterea ta să stabilești relații cu cei dragi.

Carte de vis popular

La interpretul popular, imaginea este asociată și cu viața de familie, cu armonie sau cu probleme de comunicare. Poate avea atât un sens pozitiv, cât și unul negativ, în funcție de circumstanțele viziunii. Dacă apar berze în vis, pentru asta este:

 • Am visat că pe acoperiș erau două păsări deodată – un semn că viața de familie va fi lungă și prosperă. Tu și sufletul tău pereche vă veți înțelege perfect;
 • plimbarea pe gazonul de lângă casă – de fapt, copiii vor fi sănătoși, iar fericirea va fi mereu prezentă în familia ta;
 • încercați să prindeți, dar nu reușiți – nu ar trebui să contați pe îndeplinirea planului dvs. Dorințele nu sunt destinate să devină realitate;
 • ai reușit să-l prinzi – un simbol pe care copiii tăi decid să-și creeze propria familie;
 • a vedea o barză într-un vis pentru o femeie sau un om care se plimbă cu alte păsări în curte – un avertisment. Dușmanii vor încerca să-ți ruineze viața și riști să cazi în capcana creată. Atenție;
 • o turmă întreagă mărturisește mașinațiunile serioase ale nedoritorilor;
 • visează că o pasăre își construiește un cuib pe acoperișul casei – te vei bucura de o perioadă calmă, fără șocuri și greutăți. Toate problemele și necazurile vor fi lăsate în urmă;
 • a visat un individ rănit – întâlniți o persoană influentă care vă va ajuta să faceți față dificultăților;
 • visează o barză care zboară pe cer – în lumea reală, fă profit. Sursa lui va fi complet neașteptată pentru tine;
 • a hrăni – vei depăși singur orice adversitate și vei trăi liniștit și fericit;
 • visează un cuib de barză aprins – un semn foarte rău. El prevestește încercări și necazuri severe.

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit fondatorului psihanalizei într-un vis să vezi o barză zburând dintr-un cuib – un simbol asociat familiei. Dacă imaginea este o femeie, aceasta prezice debutul iminent al sarcinii. Poate că încă nu bănuiești, dar concepția a avut deja loc.

Un vis că un bărbat a avut un vis indică disponibilitatea de a deveni tată. Probabil, ai mers suficient, iar acum vrei simple bucurii în familie.

Sonnik Miller

В Barza din cartea de vis a lui Miller apare ca un simbol al schimbărilor viitoare. Cel mai adesea sunt legate de viața de familie, dar uneori pot fi legate de muncă. Dacă ai visat că o pasăre zboară pe cer și se îndreaptă încet spre tine, în realitate, finalizează un proiect foarte important. Datorită acestui lucru, veți putea să urcați pe scara carierei și să obțineți succes și promovare.

Într-o viziune de noapte, o pereche de păsări a apărut imediat, așezate pe acoperiș – în curând vor participa la o vacanță în familie. Sărbătoarea poate fi legată de viitoarea căsătorie sau de nașterea unui copil. Dacă un singur individ zboară pe o pajiște înflorită, aceasta indică întoarcerea iminentă a uneia dintre rude. Această persoană nu a mai fost în oraș sau la țară de mult timp.

Uciderea unei păsări este un semn rău. El spune că vei face o greșeală gravă care îți va distruge reputația. Din cauza greșelii tale, nu vei putea obține promoția pe care o dorești. Este posibil să fii concediat. Văzând o barză neagră într-un vis de obicei prezintă necazuri, necazuri, dezamăgiri.

Dream Vanga

Văzătorul credea că această imagine personifică tot binele care poate fi în lume. Dar este necesar să se interpreteze semnificația simbolului în funcție de circumstanțe:

 • mai mulți indivizi au visat deodată – în realitate, oamenii înțelepți vor conduce statele lumii. Ei vor ajuta la stabilirea ordinii corecte, a păcii, la salvarea oamenilor de la sărăcie;
 • dacă ai avea grijă de o pasăre rănită, vei întâlni în curând o persoană care va avea o influență puternică asupra vieții tale. Datorită patronajului său, vei realiza multe și te vei îmbogăți;
 • Am visat că zboară pe cer și te uitai – în viitorul apropiat, îmbunătățește-ți starea financiară. Aștepți profit dintr-o sursă neașteptată. Este posibil ca rudele bogate să vă lase o moștenire sau să primiți un câștig la loterie. Dacă într-un vis ai fost cu o altă persoană, acesta este un indiciu că bogăția trebuie împărțită, altfel nu te va aduce beneficii;
 • visând că hrăniți unul cu pene – puteți rezolva o problemă care bântuie de mult timp. Dacă ai hrănit puii, atunci trebuie să fii mai atent la copiii tăi. Au nevoie de ajutorul și sprijinul tău;
 • în visează să vezi un cuib de barză, pe care l-a răsucit pe acoperișul tău – în realitate va exista înțelegere, armonie și dragoste în familie. Dacă există contradicții acum, ele vor deveni nimic.

Interpretarea viselor Lagutina

Potrivit acestui interpret, imaginea trebuie evaluată pozitiv. El prezice cele mai vesele evenimente pentru visător. Dacă cel cu pene stă pe acoperiș sau se plimbă prin poiană, viziunea oferă pace și liniște în familie. Pentru a vedea ce zboară pe cer – succesul va însoți în toate problemele, problemele anterioare vor fi rezolvate de la sine.

Ea visează că o barză zboară undeva foarte departe – simți că ești indiferent față de oamenii din jurul tău. Se coboară și îl abordezi – de fapt, trăiești într-o lume fictivă, dar realitatea este foarte diferită de ea. Dacă două păsări stăteau în cuib, atunci vei crea în curând o familie puternică.

Citeste mai mult:  De ce visezi foarfece mari

Vis Aesop

Această carte de vis evaluează și imaginea din punct de vedere pozitiv. Iată ce ar putea însemna:

 • a visat că o barză zboară și ținea ceva în cioc – de fapt, veți primi vești despre apariția unui copil într-o familie de rude sau prieteni;
 • a construit un cuib pe acoperișul tău – totul va ieși bine în familie. În plus, situația financiară va fi stabilă;
 • părea că urmărești mai mulți indivizi deodată – spre fericirea ta;
 • dacă pasărea s-a plimbat cu corbi și corbii, atunci ferește-te de inamicii care te înconjoară. Ei pretind că sunt prieteni, dar în realitate îți pot distruge serios viața. Uneori, o viziune oferă o cunoștință cu o persoană nobilă;
 • alte păsări atacă barza – sunt multe în mediu care produc un efect respingător asupra altor oameni. Și ești numărat printre aceiași;
 • o pasăre ucide un șarpe – învinge cei răi;
 • îngrijește răniții – cineva apropiat va avea nevoie de sprijin.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteristul a subliniat că imaginea prezice primirea unui cadou. Dacă ai visat la un cuib, aceasta este o consolare. Două persoane prevestesc o căsătorie, iar o turmă care se învârte pe cer este o vizită rapidă a unor oameni neplăcuți și invidioși.

De ce visează barza

De ce visează o barză într-un vis? O barză văzută în vis este o veste bună și bună. Barza este o pasăre a norocului, un simbol al unei vieți fericite de căsătorie. S-a crezut de mult timp că a vedea o barză în visul unei femei este un prevestitor al sarcinii, chiar dacă ea încă suferea de infertilitate. Scepticii cred că nu poți avea încredere în vise, ci acționează la discreția ta. Dar puțini oameni își împărtășesc părerea. La urma urmei, s-a dovedit științific că toate visele și aspirațiile noastre secrete pot deveni realitate într-un vis. Astrologia este o știință subtilă. Toate detaliile și nuanțele sunt luate în considerare aici. De aceea, pentru a interpreta corect visul, visătorul trebuie să-și amintească visul până la cel mai mic detaliu. La urma urmei, orice detaliu poate schimba interpretarea a ceea ce a văzut. Cum interpretează văzătorii și astrologii celebri un vis cu berze? Dacă ai visat la o barză sau berze

Barza visează – cartea de vis a lui Freud

Bătrânul Freud interpretează un vis în care visătorul se bucură de zborul unei barze – acesta este un prevestitor al sarcinii. Când un bărbat visează la o barză, acesta este un semnal că este deja pregătit pentru paternitate și a venit momentul în viață când trebuie deja să se gândească serios la procreare.

În orice caz, un vis cu o barză sau o barză va aduce bucurie în viața ta, nașterea unuia nou și succes în toate eforturile tale.

De ce visează barza conform cărții de vis a lui Miller

Interpretarea visului lui Miller interpretează foarte tentant un vis cu o barză. Schimbările pozitive în viața personală sunt asociate cu un astfel de vis. Visătorul așteaptă schimbări plăcute în viața personală și promovare. Dacă un bărbat singur a văzut un astfel de vis, înseamnă că este deja timpul ca el să se gândească la confortul familiei. Cel mai probabil, fata cu care se află în prezent într-o relație este sufletul său pereche.

O barză într-un vis al unui bărbat căsătorit care are deja copii indică cel mai probabil că dedică prea puțin timp urmașilor săi.

Dacă o femeie însărcinată a visat la o barză, atunci cel mai probabil ea aștepta nașterea de gemeni.

Barza – cartea de vis a lui Vanga

Clarvăzătorul bulgar crede că o barză văzută în vis este un semn minunat care poate aduce fericire și prosperitate în casa ta.

O barză rănită într-un vis oferă o întâlnire cu o persoană influentă care îți poate schimba destinul.

Dacă barza văzută se înalță pe cer – așteptați-vă la un profit solid.

Urmăriți zborul unei păsări – profitul ar trebui împărțit. În caz contrar, acești bani nu vă vor beneficia.

Dacă într-un vis hrăniți pui de berze, copiii tăi au nevoie de sprijin din partea ta.

Interpretarea viselor lui Nostradamus – visat la o barză

Învățatul astrolog Nostradamus interpretează apariția unei berze în vis după cum urmează.

Dacă într-un vis ați văzut două berze încercând să construiască un cuib pe acoperiș, atunci aceasta indică o viață de familie lungă și fericită.

Privirea unei barze pe o pajiște este nașterea primului copil.

Dacă ai visat că o barză își hrănește puii, copiii tăi au nevoie de îngrijirea ta.

O barză stând într-o pajiște pe un picior – în curând îți vei întâlni sufletul pereche.

Dacă într-un vis încerci fără succes să prinzi o barză, atunci un astfel de vis indică faptul că este puțin probabil ca planurile tale în viață să devină realitate. Dacă ați prins o barză, atunci așteptați pe chibritori.

Barza visează conform cărții de vis a lui Hasse

Dacă într-un vis ai văzut o barză pe o pajiște, atunci un astfel de vis promite o viață căsătorită de succes.

O barză care plutește pe cer este un simbol al necazurilor plăcute asociate cu potrivirea sau nașterea unui copil.

Să visezi berze într-o pajiște – să te pregătești pentru îndatoririle parentale. Va fi o nouă adăugare în familia ta foarte curând.

Interpretarea visului lui Loff – de ce visează barza

Conform cărții de vis a lui Loff, o barză într-un vis este un semn direct al sarcinii. Dacă un bărbat singur a văzut o barză într-un vis, atunci un astfel de vis îi promite începutul unui proiect nou și de succes, care îi va aduce venitul dorit.

Pentru a vedea o barză pe acoperișul tău – pregătește-te pentru potrivire.

Longo interpretare a somnului – barza

Dacă crezi în cartea de vis a lui Longo, atunci o barză într-un vis este o viață de căsătorie fericită. Dacă într-un vis ai încercat fără succes să prinzi o barză, atunci vei avea probleme cu potrivirea. Cel mai probabil, fata nu va accepta oferta ta.

O barză în mâini este fericire. Nu toată lumea reușește să prindă o pasăre a fericirii. Un astfel de vis îți promite schimbări fericite nu numai în viața personală, ci și avansare în carieră.