Video de interpretare a viselor

Desene animate Sonic. Sonic Boom, Sonic X și alții.

În această secțiune puteți viziona toate desenele animate și serialele animate despre Sonic FĂRĂ REclame! Sonic X, Sonic Boom, Sonic Underground, SatAm și alții. Playerul nostru video html5 încarcă rapid desene animate și economisește timp și trafic. Nu avem înghețari și încărcare video lungă! Puteți alege singur calitatea videoclipului făcând clic pe roata din fereastra playerului video. Avem desene animate FĂRĂ REclame în playerul video.

Explozie sonica

Sonic Boom (Sonic Boom) – cel mai nou serial animat de la SEGA. A fost tradus și exprimat în rusă de către postul de televiziune Karusel, traducerea este profesională. Acesta este un desen animat distractiv și amuzant pentru copii despre un erou supersonic albastru – Sonic the Hedgehog și prietenii săi. Un nou personaj principal apare în desenul animat – Badger Styx, care face parte din echipa Sonic. De asemenea, puteți vedea personaje deja familiare nouă, precum Tails the Fox, Knuckles the Echidna, Amy the Hedgehog și Vector the Crocodile. Printre răufăcători apar Hedgehog Shadow și Metal Sonic, Orbot și Cubot, Steve, Charlie, Nominatus și alții. Dr. Eggman face planuri malefice care se dovedesc întotdeauna a fi un eșec din cauza lui Sonic și a echipei sale.

Film Sonic 2020 (Film Sonic)

Sonic Movie (Sonic Movie) – un film despre Sonic, cu Jim Carrey în rolul Dr. Ivo Robotnik, James Marsden în rolul lui Tom Wachowski, Ben Schwartz – vocea lui Sonic. Primul film oficial despre Sonic the Hedgehog, designul lui Sonic este destul de schimbat, dar acest lucru nu interferează cu filmul. Puteți viziona filmul Sonic The Hedgehog 2020 fără reclame la calitate bună doar pe site-ul Sonix Corporation. Filmul nu a fost încă lansat, data lansării este 20 februarie 2020.

Sonic X (Sonic X)

Sonic X (Sonic X) – Viața lui Chris Thorndike a fost foarte plictisitoare. Fiecare zi a fost la fel până când într-o noapte, Chris a scos un arici albastru vorbitor din piscina lui din spatele casei. Un arici antropomorf pe nume Sonic îi explică băiatului că este dintr-o altă dimensiune și a fost aruncat aici din cauza super-armei răufăcătorului Doctor Eggman, care lucrează la Chaos Emeralds. Sarcina lui Sonic este să-și găsească prietenii și să-l împiedice pe Eggman să cuprindă lumea.

Sonic SatAm (Sonic SatAm)

Sonic SatAm (Sonic SatAm) – acțiunea are loc pe planeta natală a lui Sonic – Mobius. Mobius este locuit de animale antropomorfe, printre care se numără o mulțime de prieteni ai lui Sonic. Dr. Robotnik decide să subjugă planeta, distruge orașul Mobotropolis și îl capturează, punând baze pentru a-și construi armata de roboți. Poate eroul nostru să salveze planeta? Și cine îl va ajuta în asta?

Aventurile lui Sonic ariciul

Adventures of Sonic the hedgehog (Adventures of Sonic the Hedgehog) – Sonic the Hedgehog și cel mai bun prieten al său Tails the Fox călătoresc prin lume în căutarea unor noi aventuri. Între timp, maleficul Doctor Robotnik încearcă să pună stăpânire pe lume și să robotizeze creaturile drăguțe ale planetei Mobius, cum ar fi păsările și alte animale. Sonic îl împiedică pe Robotnik să-și ducă la îndeplinire planurile cu toată puterea. În acest sens, Doctorul creează doi dintre cei mai proști roboți – Scratch și Grounder, astfel încât să-l prindă pe Sonic. Ei bine, ai ghicit, răufăcătorii vor eșua după eșec.

Sonic Underground (Sonic Underground)

Sonic Underground (Sonic Underground) – Dr. Robotnik l-a capturat în cele din urmă pe Mobius și a răsturnat-o pe regina echipă, Ariciul Alina (Mama lui Sonic). Știind că Robotnik își poate ucide copiii: Sonic, Manik și Sonya, Alina îi salvează dându-i la un orfelinat. Cu toate acestea, pentru a-i recunoaște pe viitor, le pune medalioane magice speciale în jurul gâtului. Soarta a hotărât că Sonic și Sonya au ajuns cu gardieni diferiți, iar Manik a fost în general răpit de sub ușile adăpostului. Vor reuși să se găsească unul pe altul, să-și găsească mama și să preia tronul înapoi?

Sonic 2006 (Sonic 2006)

Sonic 2006 (Sonic 2006) – acțiunea desenului animat are loc în orașul Solean. Dr. Eggman a venit cu o nouă modalitate de a prelua lumea și a creat o mașină care vă permite să călătoriți în timp folosind Chaos Emeralds. Între timp, în viitorul îndepărtat, haosul domnește și lumea este literalmente în flăcări. Totul pentru că lumea viitorului este capturată de o creatură pe nume Iblis. Ariciul Silver și Pisica Blaze se luptă cu el, cu toate acestea, acțiunile lor sunt zadarnice. Mephiles le vine în ajutor și îl ajută pe Silver să treacă în trecut, spunându-i că trebuie să-l omoare pe cel care l-a eliberat pe Iblis, astfel încât să existe ordine în viitor. După cum explică Mephiles, Sonic este vinovatul din spatele întregului haos. Eroul albastru ar fi putut face asta?

Aventurile Sonic Mania

Sonic Mania Adventures este un serial animat cu actorie vocală retro frumoasă, care vă va ajuta să vă plonjați în anii 90 și să vă amintiți de jocurile 2D despre Sonic de pe consola SEGA Mega Drive 2. În acest desen animat, Robotnik adună smaralde haos pentru a da puterea super-Metal Sonic. . Cu toate acestea, nu a fost singurul care a găsit smaraldele. Sonic și Tellz au, de asemenea, câte unul, iar Mighty are unul. Robotnik ia smaraldele de la toată lumea și îi dă Metal Sonic puterea tuturor celor 7 smaralde. Doar unindu-se împreună vor putea Sonic, Tails, Rey și Mighty să-l învingă pe Metal Sonic.

Citeste mai mult:  Care este visul unui copil murdar

Sonic the Hedgehog: The Movie (Sonic OVA)

Sonic OVA (Sonic the Hedgehog: The Movie) – Sonic și Tails se relaxează pe plajă. Totuși, vacanța lor a fost întreruptă de vestea devastatoare că doctorul Eggman o luase ostatică pe fiica președintelui, Sarah. Sonic și prietenul său Tails vor trebui să meargă în Egmanland și să-l oprească pe răufăcător. Dar nu totul este atât de simplu, pentru că Eggman s-a ocupat de protecția sa și a creat Metal Sonic, al cărui software are încorporate toate tehnicile lui Sonic. Poate eroul albastru să o salveze pe Sarah și să-l învingă pe Robotnik și robotul său?

Noaptea vârcolacului

Night of the Werehog (Noaptea ariciului-vârcolac) – Sonic și Chip au fost nevoiți să se refugieze de vreme într-un vechi conac abandonat. Cu toate acestea, după cum s-a dovedit, conacul nu este atât de abandonat, deoarece acolo locuiesc 3 fantome, cărora le place să-și sperie oaspeții nepoftiti și să-și tragă fețele înspăimântate cu o cameră. La început, fantomele s-au descurcat de minune, dar odată cu apariția miezului nopții, cu lună plină, Sonic se transformă într-un arici vârcolac. Să vedem cui se va teme acum!

Sonic Salvează Crăciunul (Sonic Christmas Blast)

Sonic Christmas Blast (Sonic salvează Crăciunul) – pe planeta Mobius Crăciunul va veni foarte curând. Toți locuitorii se pregătesc pentru această sărbătoare, iar copiii așteaptă cu nerăbdare cadouri. Cu toate acestea, Moș Crăciun are alte planuri, este obosit și se retrage și în loc de el îl părăsește pe Robotnik Claus. Va putea Robotnik să petreacă corect vacanța? „Sonic Christmas Blast” este o ediție specială și ultima serie din „Adventures of Sonic the hedgehog”, care a fost lansată la 3 ani după încheierea serialului animat.

Chao în spațiu (Chao în spațiu)

Pregătiți-vă să loviți în timp ce forțele se ciocnesc în „Chao în spațiu!”. SEGA a pregătit un mic cadou de Anul Nou pentru fanii săi – un scurt desen animat cu Sonic. În acest scurt desen animat, veți vedea relația dintre Chao și, de asemenea, vă veți aminti jocul Aventura Sonic 2 , aruncând o privire către o locație familiară – Grădina Chao. Deși această animație durează doar câteva minute, există mai multe secrete ascunse în ea, poate că vei învăța ceva nou pentru tine. Nu fără alte personaje familiare din universul Sonic. Dar cine sunt ei, puteți afla doar urmărind acest desen animat.

Bine, Kay Oh! Let’s Be Heroes (OK KO! Let’s Be Heroes)

OK.KO! Let’s Be Heroes (Bine, Kay Oh! Hai să fim eroi) – Sonic și Tails vulpea ajung pe planeta KO după ce au auzit că face cei mai buni câini chili din lume. Ei trec flerul publicitar către KO, din care sar 2 roboți: Darrell și Jethro și îi răpesc pe prietenii lui KO. KO îi cere lui Sonic și Tails să-l ajute să-și salveze prietenii. Sonic acceptă să ajute, crezând că poate rezolva problema rapid. Totuși, principalul răufăcător se dovedește a fi viclean și, cu ajutorul Stăpânului smaraldului furat de la Knuckles, își reînvie creația – Metal KO. Va reuși trio-ul nostru să-l învingă pe ticălos și creațiile sale?

Echipa Sonic Racing Overdrive

Team Sonic Racing Overdrive este un scurt serial animat lansat pentru lansarea Team Sonic Racing. Desenul animat s-a dovedit a fi interesant și amuzant și descrie interacțiunea echipelor Heroes, Dark și Rose. Pe Team Sonic, care este o echipă de eroi, pot fi văzute Sonic, Tails și Knuckles. În echipa Shadow sau Dark – Rouge, Omega și Shadow the Hedgehog însuși. Și în echipa lui Amy, sau Rose – Amy, Chao alias „Team Rose” și pisica Big. În desene animate, puteți vedea caracteristicile care vor fi prezente în joc, cum ar fi: „accelerare triplă” și „ajutor fulger”.

Ralph Breaks the Internet (Prezenți Sonic și Eggman)

Ralph Breaks the Internet (Ralph împotriva Internetului) – desen animat întreg, de o calitate excelentă. Desenul animat îl prezintă pe Sonic the Hedgehog și personaje din alte jocuri retro Sega și Dendy! Sonic însuși apare doar de 2 ori, la începutul filmului și la sfârșitul filmului. Sonic este doar un personaj secundar aici. În plus, inamicul jurat al lui Sonic, Doctor Eggman, este prezent în desen. Cu toate acestea, în Ralph Breaks the Internet, el nu comite răutăți.

Jocuri video de interpretare a viselor

Astăzi nu vei surprinde pe nimeni cu un joc video. Fiecare persoană din viața sa a auzit cel puțin ceva despre asta, așa că astfel de vise sunt departe de a fi neobișnuite. Ca și cele obișnuite, jocurile video văzute în vis sunt simbolul unei vieți „altfel”, nu cea în care trăiești, ci cea pe care ai pictat-o ​​în imaginația ta. Dar să ne dăm seama de ce visează un astfel de vis. Și, desigur, cărțile de vis vă vor ajuta în acest sens!

Realitatea virtuală sau Ai grijă de „eu” tău

Am visat că ești atât de pasionat de un joc video, încât nu ai observat nimic în jur – fii atent, inamicii au început un război serios împotriva ta, nu numai mândria ta, ci și reputația ta pot avea de suferit, avertizează cartea de vis a lui Miller.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor sărut pe buze cu un străin

Este un vis că ai devenit eroul unui joc pe computer – în realitate, acordi puțină atenție realităților vieții, ți-ai desenat propria lume în care te simți confortabil. Este necesar să se tragă o linie clară între „lumi” și să nu se îndepărteze prea mult de realitate, pentru a nu deveni un paria social.

Pentru a visa cum se joacă cineva – ești prea pasionat de problemele celorlalți, este timpul să fii atent la tine însuți, altfel riști să te transformi în „tocitate” și „inconspicuous”, avertizează Cartea de vis de toamnă.

Genuri de joc – suișuri și coborâșuri într-o carieră

Am visat că jucați o căutare – pentru a obține ceea ce doriți, ar trebui să aplicați maxim ingeniozitate și muncă, pe lângă atingerea obiectivelor, acest lucru vă va crește semnificativ în ochii liderului, promite cartea de vis a lui Tsvetkov.

Jucați o arcade sau o strategie într-un vis, construiți orașe sau comandați un regiment – un astfel de vis este un semn că vă străduiți să ocupați o poziție de conducere. Dacă într-un vis ai fost un comandant de succes sau un urbanist de succes – poți aplica pentru o promovare dacă ai pierdut – timpul tău nu a venit încă.

Există un vis pe care l-ai pierdut într-un joc de dublu – trebuie să cunoști mânia șefului, care poate duce la retrogradarea sau retragerea unui bonus, avertizează Lunar Dream Book.

Am visat la un computer „shooter” sau „walker” – nu vă așteptați la sarcini ușoare. Șeful tău îți va da o sarcină dificilă, cu ajutorul prietenilor sau colegilor pentru a face față acesteia.

În magazinul de jocuri pe calculator – fericirea și bucuria sunt deja la pragul ușii

Este un vis că cumperi jocuri video într-un magazin – în realitate regreti ceva ce s-a întâmplat în viață, dar a trecut deja. Vrei să te întorci de data asta. Acum este o perioadă favorabilă pentru asta, gândiți-vă la toate lucrurile mărunte și treceți să implementați ceea ce doriți. Cartea de vis a domnișoarei Hasse promite că totul va funcționa pentru tine.

Dacă într-un vis vindei jocuri video, în viața reală, pregătește-te pentru noi cunoștințe interesante și aventuri distractive.

Am visat că de mult timp nu te poți decide asupra genului jocului pe care vrei să-l cumperi și, ca urmare, cumperi mai multe deodată – te așteaptă surprize și cadouri plăcute.

Discuri deteriorate ca semn al noilor descoperiri

Am visat că ești supărat pe cineva și, într-un acces de furie, spargi discul cu jocul tău video preferat – la noi descoperiri și realizări, Cartea de vis de primăvară mulțumește.

Este un vis că ai decis să te distrezi cu un joc video, dar discul s-a dovedit a fi rupt sau zgâriat rău – în realitate, îți va veni în minte o idee genială despre cum să rezolvi o problemă care te deranjează. o perioadă lungă de timp.

Cumpărați o jucărie video al cărei nume și gen nu se potrivesc cu ceea ce este scris pe cutie – din întâmplare, veți găsi o nouă modalitate de a folosi un lucru sau un dispozitiv celebru, profețește Eastern Dream Book.

Alege-ți visul 👇

De ce visează cazinoul?

Interpretarea visului pentru a marca un gol

De ce visezi să joci cărți?

De ce visează mănușile?

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.

Like-urile se rotesc 😍⭐️

Horoscop pentru azi

Există vise asemănătoare 👍

3 комментария

Am visat la jocul Finding Nemo. A fost făcut în conformitate cu complotul desenului animat și există inserții din acesta. Am visat asta. M-am uitat la vulcan în vis și dintr-o dată o fulgerare! Introduceți și adăugați-o. Acolo Gill (el este principalul din acvariu). Realizează o ceremonie vulcanică. După inserție vine un apendice. Scoate de nicăieri o plasă și o scufundă în vulcan. Apoi o scoate și e ceva roz în plasă. El spune că apare întotdeauna după o erupție vulcanică. Vulcanul este artificial și scoate bule. Arată așa: este roz, arată ca o minge și este comestibilă. Mi-a spus (eram în joc! oh……) să încerc, este o bulă dulce. Nu l-am putut refuza (1. Sunt indragostit de el, 2. ESTE PRINCIPALUL DIN ACvariu!) Si l-am mancat. Prostia asta are gust de bezele și am mâncat această fiolă cu plăcere. Și apoi am înotat până la casa mea, în acvariu. SFÂRŞIT!

Realitatea virtuală sau Ai grijă de „eu”-ul tău. Am visat că ești atât de pasionat de un joc video, încât nu ai observat nimic în jur – fii atent, inamicii au început un război serios împotriva ta, nu numai mândria ta, ci și reputația ta pot avea de suferit, avertizează cartea de vis a lui Miller.

Am visat că în viață particip la un fel de căutare, că trebuie să găsesc pe cineva. Alergăm prin subsol, apoi totul se schimbă dramatic, deja am lucrat la trambuline, am sărit sus pe ele.

Jocuri video de interpretare a viselor

Astăzi nu vei surprinde pe nimeni cu un joc video. Fiecare persoană din viața sa a auzit cel puțin ceva despre asta, așa că astfel de vise sunt departe de a fi neobișnuite. Ca și cele obișnuite, jocurile video văzute în vis sunt simbolul unei vieți „altfel”, nu cea în care trăiești, ci cea pe care ai pictat-o ​​în imaginația ta. Dar să ne dăm seama de ce visează un astfel de vis. Și, desigur, cărțile de vis vă vor ajuta în acest sens!

Citeste mai mult:  De ce visează o persoană dragă

Realitatea virtuală sau Ai grijă de „eu” tău

Am visat că ești atât de pasionat de un joc video, încât nu ai observat nimic în jur – fii atent, inamicii au început un război serios împotriva ta, nu numai mândria ta, ci și reputația ta pot avea de suferit, avertizează cartea de vis a lui Miller.

Este un vis că ai devenit eroul unui joc pe computer – în realitate, acordi puțină atenție realităților vieții, ți-ai desenat propria lume în care te simți confortabil. Este necesar să se tragă o linie clară între „lumi” și să nu se îndepărteze prea mult de realitate, pentru a nu deveni un paria social.

Pentru a visa cum se joacă cineva – ești prea pasionat de problemele celorlalți, este timpul să fii atent la tine însuți, altfel riști să te transformi în „tocitate” și „inconspicuous”, avertizează Cartea de vis de toamnă.

Genuri de joc – suișuri și coborâșuri într-o carieră

Am visat că jucați o căutare – pentru a obține ceea ce doriți, ar trebui să aplicați maxim ingeniozitate și muncă, pe lângă atingerea obiectivelor, acest lucru vă va crește semnificativ în ochii liderului, promite cartea de vis a lui Tsvetkov.

Jucați o arcade sau o strategie într-un vis, construiți orașe sau comandați un regiment – un astfel de vis este un semn că vă străduiți să ocupați o poziție de conducere. Dacă într-un vis ai fost un comandant de succes sau un urbanist de succes – poți aplica pentru o promovare dacă ai pierdut – timpul tău nu a venit încă.

Există un vis pe care l-ai pierdut într-un joc de dublu – trebuie să cunoști mânia șefului, care poate duce la retrogradarea sau retragerea unui bonus, avertizează Lunar Dream Book.

Am visat la un computer „shooter” sau „walker” – nu vă așteptați la sarcini ușoare. Șeful tău îți va da o sarcină dificilă, cu ajutorul prietenilor sau colegilor pentru a face față acesteia.

În magazinul de jocuri pe calculator – fericirea și bucuria sunt deja la pragul ușii

Este un vis că cumperi jocuri video într-un magazin – în realitate regreti ceva ce s-a întâmplat în viață, dar a trecut deja. Vrei să te întorci de data asta. Acum este o perioadă favorabilă pentru asta, gândiți-vă la toate lucrurile mărunte și treceți să implementați ceea ce doriți. Cartea de vis a domnișoarei Hasse promite că totul va funcționa pentru tine.

Dacă într-un vis vindei jocuri video, în viața reală, pregătește-te pentru noi cunoștințe interesante și aventuri distractive.

Am visat că de mult timp nu te poți decide asupra genului jocului pe care vrei să-l cumperi și, ca urmare, cumperi mai multe deodată – te așteaptă surprize și cadouri plăcute.

Discuri deteriorate ca semn al noilor descoperiri

Am visat că ești supărat pe cineva și, într-un acces de furie, spargi discul cu jocul tău video preferat – la noi descoperiri și realizări, Cartea de vis de primăvară mulțumește.

Este un vis că ai decis să te distrezi cu un joc video, dar discul s-a dovedit a fi rupt sau zgâriat rău – în realitate, îți va veni în minte o idee genială despre cum să rezolvi o problemă care te deranjează. o perioadă lungă de timp.

Cumpărați o jucărie video al cărei nume și gen nu se potrivesc cu ceea ce este scris pe cutie – din întâmplare, veți găsi o nouă modalitate de a folosi un lucru sau un dispozitiv celebru, profețește Eastern Dream Book.

Alege-ți visul 👇

De ce visează cazinoul?

Interpretarea visului pentru a marca un gol

De ce visezi să joci cărți?

De ce visează mănușile?

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.

Like-urile se rotesc 😍⭐️

Horoscop pentru azi

Există vise asemănătoare 👍

3 комментария

Am visat la jocul Finding Nemo. A fost făcut în conformitate cu complotul desenului animat și există inserții din acesta. Am visat asta. M-am uitat la vulcan în vis și dintr-o dată o fulgerare! Introduceți și adăugați-o. Acolo Gill (el este principalul din acvariu). Realizează o ceremonie vulcanică. După inserție vine un apendice. Scoate de nicăieri o plasă și o scufundă în vulcan. Apoi o scoate și e ceva roz în plasă. El spune că apare întotdeauna după o erupție vulcanică. Vulcanul este artificial și scoate bule. Arată așa: este roz, arată ca o minge și este comestibilă. Mi-a spus (eram în joc! oh……) să încerc, este o bulă dulce. Nu l-am putut refuza (1. Sunt indragostit de el, 2. ESTE PRINCIPALUL DIN ACvariu!) Si l-am mancat. Prostia asta are gust de bezele și am mâncat această fiolă cu plăcere. Și apoi am înotat până la casa mea, în acvariu. SFÂRŞIT!

Realitatea virtuală sau Ai grijă de „eu”-ul tău. Am visat că ești atât de pasionat de un joc video, încât nu ai observat nimic în jur – fii atent, inamicii au început un război serios împotriva ta, nu numai mândria ta, ci și reputația ta pot avea de suferit, avertizează cartea de vis a lui Miller.

Am visat că în viață particip la un fel de căutare, că trebuie să găsesc pe cineva. Alergăm prin subsol, apoi totul se schimbă dramatic, deja am lucrat la trambuline, am sărit sus pe ele.