Văzând un papagal într-un vis

De ce visează papagalul?

Visele nocturne sunt pline de multe mistere, în special vise neobișnuite asociate cu păsările exotice. Oamenii își admiră frumusețea: penajul strălucitor provoacă un sentiment de încântare și admirație. De ce visează papagalul? De obicei, astfel de viziuni sunt pline de emoții pozitive, deși papagalul în sine este un simbol ambiguu. Adesea este asociat cu prostia, frivolitatea. În același timp, această pasăre este înzestrată cu darul profeției, ei o consideră un ghid către lumea cealaltă. Desigur, multe depind de cine a visat papagalul, cât de vii au fost emoțiile și cât de exact au fost amintite detaliile viziunii.

Papagal într-un vis: interpretare generală

În general, papagalul este considerat un vestitor al bucuriei, simbolizează bunăstarea și prosperitatea. Prin urmare, viziunile asociate cu această pasăre nu promit eșecuri grave. A vedea un papagal într-un vis este o schimbare plăcută în viață, ciripitul vesel al unei păsări promite divertisment și evenimente vesele. Deși există pericolul de a întâlni bârfe și de a vorbi la spate. La urma urmei, interpretarea somnului depinde de multe detalii. Este important să ne amintim cum arăta papagalul, trăsăturile sale distinctive și comportamentul.

Opțiuni de vis cu papagali:

 • O mulțime de păsări de diferite culori. Acest vis mărturisește abilitățile tale creative. Zborul liber al păsărilor simbolizează lumea fanteziei, penajul colorat este un semn al unei personalități strălucitoare. Oamenii din jurul tău te admiră sincer, dar invidia și privirile pietroase ale celor răi nu pot fi excluse complet.
 • Pasărea strigă tare și îngrijorată. Această viziune este un avertisment de pericol sau un indiciu al comportamentului tău nemodest. Merită să aruncați o privire mai atentă asupra mediului apropiat, răspândind mai puțin despre planurile dvs. Poate că este timpul să încetinești puțin și să ne ocupăm de problemele personale.
 • Pasărea stă liniștită în cușcă. Acest vis promite calm și seninătate, toți rivalii și nedoritorii tăi vor fi forțați să se dea deoparte. În viitorul apropiat nu te vei confrunta cu trădare și trădare.
 • Pasărea zboară prin apartament sau în libertate. Să vezi un papagal zburând în aer este un semn bun. De obicei, o pasăre zburătoare simbolizează libertatea. În viitorul apropiat, va avea loc o întâlnire cu un oaspete mult așteptat, sau veți primi vești de la distanță. Poate că veți pleca într-o călătorie sau veți face o călătorie pentru afaceri oficiale. Dar păsările care bat din aripi aleatoriu pot avertiza despre un pericol iminent, ar trebui să vă abțineți de la zbor.

Cartea viselor de femeie

Visele asociate cu papagalii promit schimbări în viața personală, în special pentru femeile singure. Dacă în viziunea de noapte ați văzut o pasăre exotică frumoasă cu penaj multicolore, cartea de vis promite o aventură amoroasă strălucitoare. Cel mai probabil, trebuie să treci printr-o dragoste amețitoare. Visele sunt considerate bune în care o femeie vede o mulțime de budgerigars. Aceasta înseamnă că va avea noi cunoștințe, comunicare cu un număr mare de persoane, printre care poate fi singura.

Femeile ar trebui să se ferească de visele în care sunt mușcate de un papagal. Astfel de viziuni avertizează asupra intrigilor celor răi. Poate că trebuie să-ți aperi numele bun. Nu inspira încredere și vise în care te confrunți cu o pasăre prea vorbăreț. Ar trebui să fiți atenți la bârfe și intrigi, mai ales dacă ați cumpărat un papagal într-un vis. Este imposibil să interpretezi fără ambiguitate viziunea în care ai fost observator al unui spectacol de divertisment cu participarea păsărilor. Acest vis neobișnuit dă emoții vesele, dar în același timp avertizează asupra înșelăciunii.

Dacă o femeie visează că a reușit să prindă o pasăre cu mâinile, în viitorul foarte apropiat va apărea o nouă persoană în viața ei. Merită să aruncați o privire mai atentă asupra unui străin, deoarece această întâlnire poate duce la o relație serioasă. Și mai bine, dacă o femeie hrănește o pasăre din mâna ei, o astfel de viziune prezice o căsătorie iminentă. Un vis viu în care comunici activ cu un papagal, îl înveți să vorbească, indică o viață personală bogată. Visul în care ucizi o pasăre prezice dezamăgirea unei persoane dragi.

Cartea de vis masculin

Visele bărbaților sunt diferite de cele ale femeilor, ele poartă o anumită încărcătură semantică. Cartea de vis masculin conține recomandări precise pentru fiecare viziune asociată cu papagalii. O pasăre așezată într-o cușcă indică aspectul unui adversar pe care îl poți învinge. Rămâne doar să înțelegem cine poate indica visul. Dacă ați văzut un papagal mort, atunci veți putea face față celor răi. Deși, în unele cazuri, un astfel de vis avertizează asupra trădării, prevestește pierderea prietenilor.

A vedea o pasăre într-o grădină zoologică este o întâlnire importantă. O nouă cunoștință te va împinge să iei o decizie care îți va afecta restul vieții. Dacă ai visat la un papagal foarte vorbăreț, fii pregătit să auzi o mulțime de zvonuri ridicole despre tine. Un detaliu important: cu cât penajul unei păsări este mai strălucitor, cu atât bârfa va fi mai neplauzibilă. Dacă într-un vis un papagal repetă în mod persistent aceeași frază, înseamnă că încearcă să-ți spună o cale de ieșire din această situație. Merită să-l ascultați pe acest profet.

Un stol de păsări care ciripesc fericit pe o creangă promite distracție și bucurie. Adevărat, ar trebui să fii mai atent la cheltuieli, generozitatea ta neobosit poate duce la probleme financiare. Dacă într-un vis o pasăre stă pe pământ, cel mai probabil va trebui să vă despărțiți de partenerii de afaceri, aceștia nu vor fi de niciun folos. Un papagal care ciugulește mâncarea promite un vis devenit realitate, poți realiza ceea ce te gândești de mult timp. Dar dacă în viziunea ta ai învățat pasărea cuvinte noi, pregătește-te să muncești din greu. Dar profitul primit vă va plăti mai mult decât toate eforturile.

Cartea de vis de dragoste

Relațiile amoroase sunt o temă specială, pentru că este atât de ușor să-ți ratezi fericirea. De ce visează iubitorii la un papagal? Un astfel de vis conține un mesaj important, a cărui decodare corectă va ajuta la evitarea problemelor într-o relație. Dacă o pasăre albă a apărut în visele de noapte, înseamnă că în viitorul apropiat va exista o înțelegere reciprocă completă între îndrăgostiți. O bună dispoziție nu va fi umbrită de certuri și scandaluri. Un vis în care hrăniți un papagal este considerat sigur. Promite o uniune puternică, un viitor fericit vă așteaptă alături de persoana iubită.

Citeste mai mult:  Văzând o mulțime de bărbați într-un vis

O fată necăsătorită care vede un papagal într-un vis ar trebui să se gândească la comportamentul ei. Există o mare probabilitate ca mediul unei persoane dragi să te considere un candidat nepotrivit. Poate că iubitul însuși nu este mulțumit de caracterul tău. O pasăre care vorbește neîncetat poate indica un prieten care este gelos pe fericirea ta. Dacă un papagal cu o coadă foarte lungă a fost prezent în viziunea de noapte, atunci trebuie să treci prin aventuri amoroase furtunoase. Merită să vă abțineți de la tentații inutile pentru a nu dăuna relațiilor existente.

Cartea Dream House

Viața oricărui cuplu căsătorit este plină de o varietate de evenimente. Poți evita grijile și anxietățile dacă ai încredere în visele tale de noapte. Dacă ați văzut într-un vis o pasăre stând liniștită pe o creangă, înseamnă că nu sunt așteptate certuri și scandaluri grave în viitorul apropiat. Pacea și armonia deplină vor domni în casă. O pereche de papagali oferă, de asemenea, o viață de familie fericită. Dar apariția unui papagal negru într-un vis avertizează despre evenimente neplăcute și sănătate precară.

Un cuplu căsătorit care așteaptă un copil ar putea să nu-și facă griji cu privire la naștere. Dacă viitoarea mamă a văzut un papagal într-un vis, temerile și îngrijorările ei sunt exagerate. Merită să ascultați mai puțin sfaturile altora, principalul lucru este să vă concentrați pe deplin asupra familiei. Mai ales dacă este un papagal vorbitor, se crede că prezintă evenimente vesele. Un pui mic văzut în vis promite și o veste grozavă.

De ce visează papagalul

Somnul este jumătate din viața noastră, o persoană are nevoie de un somn sănătos și de înaltă calitate, astfel încât să fie bine afișat asupra sănătății sale, atunci viața va fi lungă și fericită. Creierul și corpul uman au nevoie de o persoană care să se odihnească cel puțin noaptea și să nu se gândească la nimic. Oamenii de știință au demonstrat că, dacă o persoană nu visează, atunci se odihnește complet, atât trupul, cât și sufletul, dar acest lucru trebuie verificat cu echipamente și metode medicale, se întâmplă doar că se pare că nimic nu visa, dar de fapt în dimineata am uitat cu totii. Există vise care ne fac să gândim chiar și în vis și, uneori, ne plictisim. De exemplu, un vis în care un papagal a avut un vis poate face cu ușurință o persoană să gândească serios, dar poate părea ciudat că un papagal într-un vis poate să tacă. O persoană se gândește imediat de ce un astfel de vis? Veți învăța mai jos interpretarea unui astfel de vis în cărțile de vis ale psihologilor, medicilor și văzătorilor.

La ce a visat papagalul – potrivit lui Freud

Potrivit lui Freud, un papagal în vis poate fi visat de acei oameni care nu își cred prietenii și se îndoiesc de ei. Amintește-ți și gândește-te, poate undeva prietenul tău te-a jignit sau te-a mințit, cel mai probabil, într-o astfel de situație, trebuie să-l ierți și să renunți la ofensă, altfel astfel de vise te vor vizita periodic.

Dacă ai visat un papagal care vorbește și el spune constant ceva, ești epuizat nervos de societate, de zgomotul mașinilor din oraș și ai nevoie doar de cel puțin o zi de pace, liniște și singurătate cu tine însuți. În acest caz, trebuie să te calmezi, să asculți muzică liniștită, calmă, să citești cartea ta preferată și să-ți reglezi sistemul nervos.

Dacă ai visat un papagal care stă într-o cușcă și se uită la tine, ai jignit verbal pe cineva. Amintiți-vă și cereți scuze.

Cartea de vis a lui Miller – un papagal într-un vis

Potrivit lui Miller, visul viitor în care papagalul a avut un vis are un anumit sens secret. Dacă ai visat un papagal care repetă unele fraze după tine, atunci o anumită persoană este în mod misterios îndrăgostită de tine sau te admiră, în realitate uită-te în jur, observă, poate acesta este destinul tău.

Dacă ai visat că un papagal zboară spre tine și încearcă să te ciugulească, atunci în viața reală ai dușmani care nu sunt mulțumiți de succesul tău, care nu-ți doresc bine și încearcă să te calomnieze în societate în diferite moduri.

Văzând un papagal într-un vis – interpretarea lui Vanga

De asemenea, dacă ai visat la un papagal, atunci înseamnă vorbărie goală pe loc, conversații și dialoguri goale.

Dacă într-un vis un papagal începe să țipe tare, atunci acest lucru promite un mare pericol, poate chiar un furt.

A vedea un număr mare de papagali într-un vis înseamnă că ești foarte diferit de ceilalți în inteligență și ingeniozitate, alții te admiră.

Nostradamus – care este visul unui papagal

Poate că imaginea unei astfel de păsări a apărut într-un vis din cauza subconștientului tău. Din copilărie te-ai obișnuit să vezi un papagal dintr-o latură nu prea bună, iar acesta îți promite o întâlnire cu o persoană neplăcută, rea, care te amenință cu pericol în treburile personale, în situația ta financiară.

A vedea un papagal frumos, cu mai multe pete într-un vis, este un semn că vrei să-ți recâștigi statutul de persoană prietenoasă, tovarăș, dar ți-ai pierdut încrederea din propria ta prostie, din vină.

Interpretarea visului papagalului – cartea de vis a lui Hasse

Dacă ai visat un papagal, conform cărții de vis a interpretărilor lui Hasse, acesta este un semn că o întâlnire neașteptată, neobișnuită, înșelăciune, știri false de la persoana pe care o vei întâlni te vor aștepta în curând.

Dacă într-un vis ai văzut un papagal mort, înseamnă că poți ocoli înșelăciunile, poți dovedi cazul și veridicitatea acțiunilor tale. Acest vis indică faptul că nu va trebui să vă pierdeți inima și să luptați pentru onoarea ta.

A vedea un papagal într-o cușcă înseamnă că vei putea să-ți dezarmezi inamicul înainte ca acesta să înceapă să te calomnieze.

A vedea un papagal într-un vis care vorbește mult înseamnă că, în viitorul apropiat, s-ar putea să fii împiedicat de o persoană care te va sublinia și te va învăța multe. Acest vis îți poate spune că în mediul tău poate exista o persoană foarte proastă, dar vulnerabilă.

Am visat un papagal – interpretare a cărții de vis a lui Loff

Interpretarea cărții de vis a lui Loff interpretează apariția unui papagal într-un vis după cum urmează. Dacă ai visat la mulți papagali mici, atunci în realitate vei fi inițiat într-un secret pur feminin.

Citeste mai mult:  Văzând un băiat nou-născut într-un vis

Un vis în care au visat papagalii cu culori de macaw, apoi, în realitate, poți simți colapsul relațiilor din partea partenerilor.

Dacă într-un vis urmăriți un papagal curat, atunci în viața reală va trebui în curând să întâlniți oameni destul de influenți care vă vor oferi un sprijin moral și material important.

Dacă într-un vis cumperi un papagal în piață sau într-un magazin, atunci în curând, în realitate, vei auzi bârfe jignitoare și conspirații împotriva ta, fii atent.

Hrănirea unui papagal într-un vis pentru o femeie necăsătorită promite căsătoria cu o persoană nesigură.

Interpretarea viselor Longo – un papagal visează

Dacă într-un vis urmăriți spectacolul unui număr mare de papagali într-un circ, atunci, în realitate, aveți prea încredere într-o persoană și puteți face tot ceea ce vă sfătuiesc alți oameni.

Dacă într-un vis privești un papagal tăcut, atunci în viața reală vei găsi o perioadă lungă de liniște și liniște în viața de familie.

Dacă o fată tânără visa la un papagal, atunci, în realitate, logodnicul ei s-ar trezi cu bănuiala de temperamentul ei prost.

Am visat că înveți un papagal să vorbească promite probleme în viața ta personală.

Un papagal mort poate avertiza despre pierderea prietenilor.

De ce visează papagalul

De ce visează papagalul? În viața reală, un papagal poate evoca mai degrabă sentimente bune și tandrețe. Aceste păsări strălucitoare și zgomotoase se înveselesc și ne asociem cu țări fierbinți îndepărtate. În același timp, creaturile zgomotoase, în special cele instruite în vorbirea umană, se pot obosi și repetă aceleași cuvinte. Toate aceste nuanțe de semnificație sunt prezente în visul tău. În special, interpreții viselor vă îndeamnă să acordați atenție culorii penajului papagalilor pe care i-ați văzut în vis.

Dacă în visul tău păsări multicolore stau pe o ramură, înseamnă că acum în viața ta există o perioadă în care îți este foarte ușor să comunici cu oamenii, să câștigi colegi, prieteni, camarazi ocazionali, să faci noi cunoștințe. Profită de aceste oportunități și nu rata șansa de a stabili comunicare în domenii în care nu ai mai putut să faci asta până acum.

Papagalii galbeni sunt asociați cu distracția și bucuria, pozitivitatea și energia care vă umple viața chiar acum. Acum totul este simplu pentru tine, totul iese așa cum trebuie. Aceasta este o ocazie de a începe lucruri noi și de a vă bucura de cât de ușor este să obțineți rezultate.

Dacă papagalii din visul tău sunt roșii, atunci în realitate ești chinuit de fricile sociale. Ți-e frică subconștient să greșești, să nu reușești, așa că nu îți asumi proiecte noi. Îți pare rău pentru tine și nu ești pregătit să găsești puterea în tine pentru noi realizări.

Papagalul albastru este conceput pentru a vă aminti de echilibrul în viață, spune că trebuie să stabiliți un echilibru în viață, să găsiți chiar punctul care vă echilibrează toate eforturile, să eliminați ceea ce este inutil, să găsiți armonia. Nu respinge acest sfat și vei vedea cât de serios îți va schimba viața.

În general, păsările zgomotoase și zgomotoase visate într-un vis sunt o memento că în viață nu ar trebui să vorbești prea mult despre secretele tale, lucruri care sunt importante pentru tine. Și pentru fetele și femeile care au văzut un papagal într-un vis, interpreții de vise recomandă să nu creadă cuvintele și promisiunile iubiților sau, altfel, verificați tot ceea ce vi se spune de multe ori.

Dar papagalii lovebird sunt un vis bun, ceea ce sugerează că aveți o căsnicie fericită și înțelegere completă cu sufletul pereche. Dar dacă un cuplu începe să te muște, asta marchează o posibilă întâlnire cu un fan enervant.

Interpretul crede că visul unui papagal este o reamintire a responsabilității. Poate că îți petreci viața prea degeaba, pentru lucruri goale, lipsite de sens, uiți de lucruri cu adevărat importante și nu dedici timpul potrivit auto-educației și dezvoltării tale. Dacă da, visul devine o ocazie de a te gândi la ce anume poți schimba în viața ta chiar acum.

Cartea de vis consideră, de asemenea, că un papagal tăcut într-un vis este un semn bun – acest lucru oferă calm și liniște în casă, viața de familie, răgaz și înțelegere reciprocă cu rudele. Dacă în visul tău a apărut un papagal strălucitor, care, în plus, țipă tare, acesta este un semn că poți fi în pericol. Fii atent în afaceri, noile cunoștințe și evaluează riscurile a ceea ce urmează să te asumi.

În visul tău, papagalul prost a fost închis într-o cușcă? În realitate, ai șansa să scapi de presiunea obsesivă a rudelor, prietenilor sau superiorilor. Deși, desigur, pentru asta va trebui să încerce singur.

De ce să vezi un papagal într-un vis?

Oaspeții visurilor noastre – păsări, animale, diverse creaturi – pot fi cei mai familiari și simpli, sau pot fi complet exotici, neobișnuiți.

Astfel de vise sunt amintite în special în care păsările vin la noi – strălucitoare, colorate, de peste mări. Cum să înțelegeți de ce visează un papagal – cu siguranță această pasăre nu vine într-un vis fără un motiv întemeiat?

În sine, acest simbol este luminos, pozitiv și foarte multifațetat. Adesea, așa cum spune cartea de vis, un papagal personifică o persoană și, uneori, promite pur și simplu unele schimbări în viață, evenimente, culori noi.

Este important să vă amintiți exact ce erau aceste păsări – ondulate sau vorbitoare, mici sau mari, stând într-o cușcă sau pe un copac și ce ați făcut exact cu ele în vis. Răspunsul va depinde de asta, la ce visează papagalul și abia atunci vei putea afla interpretarea viselor nocturne cât mai precis și corect posibil.

Citeste mai mult:  De ce visezi să ai un copil într-un vis

De exemplu, variantele unor astfel de vise care implică păsări colorate pot fi următoarele:

 • Tocmai ai văzut un papagal obișnuit din lateral.
 • Am văzut o pasăre care vorbește.
 • Ea tace și se comportă foarte blând.
 • Foarte frumos, papagal de peste mări, exotic.
 • Sau este într-o cușcă.
 • El țipă.
 • Papagal la circ, joacă în spectacol.
 • O mulțime de păsări.
 • Mort.
 • Budgerigar sau mai multe dintre ele.
 • Înveți pasărea să vorbească.
 • El repetă după tine.
 • Hrănești un papagal.
 • L-am prins.
 • Îl ucizi.

Puteți fie să vedeți pasărea din lateral, să o urmăriți sau să contactați direct – să învățați să vorbiți, să prindeți sau chiar să ucideți.

Astfel de vise au o mare varietate de interpretări și care dintre ele – vă va spune cartea de vis. Papagal, la ce a visat?

Tocmai a zburat

De ce ai astfel de vise în care un papagal – unul sau mai mulți – a fost pur și simplu văzut de tine din lateral. Este important să luăm în considerare nu numai cum a fost și ce a făcut, ci și cine a avut un vis – la urma urmei, pentru femei și bărbați, un vis înseamnă lucruri diferite.

1. În general, papagalii visează la bucurie și fericire. Acestea sunt păsări strălucitoare și frumoase și pur și simplu nu pot prevesti rău sau durere. Dacă ați văzut un astfel de vis, așteptați-vă la fericire, plăcere și evenimente vesele.

2. Un astfel de vis, în care pasărea vorbește neîncetat, îți promite divertisment, evenimente și evenimente vesele, vacanțe și distracție zgomotoasă. Pregătește-te să te distrezi și să te distrezi ca niciodată!

3. Dacă papagalul din visele tale este complet liniștit, blând, tăcut și stă calm pe un biban sau o ramură – fii sigur că de acum încolo familia ta va avea o liniște deplină, o pace plăcută de nesfârșit, ordine și armonie.

Dacă există probleme sau conflicte în cuibul dvs. de familie acum, să știți că acestea vor trece în curând. Vă așteaptă o viață de familie fericită și liniștită.

4. Un papagal foarte frumos, mare, verde, galben sau multicolor este un vis bun pentru femei și fete. Doamnele visează la astfel de păsări ca un indiciu că vor avea în curând o aventură amoroasă neobișnuit de strălucitoare cu un domn extraordinar!

5. Ei bine, visul în care papagalul stă într-o cușcă sugerează că, dacă acum aveți un fel de rival, inamic sau concurent, atunci el nu este deloc periculos pentru dvs. – nu vă va putea face nimic.

Dacă apare un astfel de răuvoitor, atunci îl poți dezarma fără niciun efort sau stres deosebit și chiar înainte ca o persoană neplăcută să încerce să-ți facă rău. Fii sigur că nimeni nu se teme de tine.

6. Dacă papagalul din visul tău țipă tare, acesta este un indiciu – fii puțin mai modest în viața de zi cu zi și încearcă să nu comunici cu persoane suspecte, neplăcute și neplăcute pentru tine. Și evitați locurile suspecte sau zgomotoase deocamdată.

7. Un vis viu în care un papagal joacă într-un circ, într-o arenă, într-un spectacol sau într-o vacanță, sugerează că ești prea amabil și încrezător. Acestea sunt calități minunate, dar încearcă să fii puțin mai obiectiv față de oameni.

8. O mulțime de păsări – mici și mari – este un semn că ești o personalitate strălucitoare și te remarci de restul. Acest lucru vă va ajuta succesul.

9. Un papagal mort într-un vis este un semn că poți respinge orice bârfă și minciună și să-ți păstrezi onoarea și reputația impecabile.

10. Budgerigars visează la prietenie, la o comunicare plăcută cu prietenii. Dar pentru femei, un budgerigar promite experiențe romantice tandre și vii.

11. Dacă într-un vis un papagal zboară liber, așteptați vești de departe. Poate chiar de la oameni care au dispărut de mult și nu iau legătura.

Prinde o pasăre

Dacă nu numai că ai văzut un papagal în visele tale, dar l-ai și contactat cumva, astfel de vise vor avea un sens separat. Care – cartea de vis îți va spune, doar tu îți amintești detaliile în detaliu.

1. Dacă ai învățat o pasăre să vorbească într-un vis, înseamnă că în curând vei avea o viață personală foarte activă. Vor fi câteva cunoștințe noi, evenimente, schimbări, surprize interesante și experiențe noi.

2. Dacă un papagal într-un vis pur și simplu îți face ecou, ​​repetă fiecare cuvânt, asta înseamnă că trebuie să ajuți pe cineva.

3. Hrănirea unui papagal, mai ales din mâinile tale, este un vis bun, promițând o unire amoroasă puternică și plăcută. Dacă ești singur acum, știi că în curând viața ta se va schimba și îți vei întâlni sufletul pereche. Și dacă ai deja un partener, nu te îndoi că vei fi fericit cu el.

4. Dacă ai prins un papagal în vis – nu contează, cu mâinile sau cu o plasă, înseamnă că vei „prinde” pe cineva în viața de veghe. Puteți obține un nou prieten sau partener, coleg sau coleg. În orice caz, această persoană nouă va apărea în curând în apropiere.

5. Dar dacă ai ucis papagalul nefericit în visul tău, asta nu înseamnă nimic rău, promite doar o schimbare în viață.

Papagalul este o pasăre strălucitoare, colorată, iese în evidență de restul păsărilor și este imposibil să nu-l observi. Iată visele cu participarea sa – strălucitoare, memorabile, colorate.

Un astfel de vis nu poate promite probleme sau doliu – așa că fii calm și complet sigur că dacă această pasăre – mare sau mică, pestriță sau ondulată – a zburat în visul tău, evenimente luminoase și vesele te așteaptă.

Crede doar în bine, iar viața ta va străluci cu cele mai strălucitoare culori! Autor: Vasilina Serova