Văzând o celebritate într-un vis

Care este visul unei celebrități dintr-o carte de vis

28 iunie 2019 la 23:17 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează celebritatea citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Celebritate într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Сонник XXI века

La ce visează o celebritate și ce înseamnă:

Celebritate – A vedea o persoană faimoasă sau foarte faimoasă într-un vis este un semn că s-ar putea să fii în curând promovat sau transferat la un loc de muncă mai bine plătit.

A vedea un om de știință remarcabil într-un vis înseamnă că atunci când iei decizii responsabile, trebuie să fii atent, uneori aparențele pot fi înșelătoare.

Comunicarea cu o vedetă pop populară înseamnă că îți vei îmbunătăți situația financiară, îi vei lua un autograf – poți obține rezultate uimitoare sau poți obține profituri foarte mari.

Pentru a fi într-un vis la o recepție sau un banchet printre un număr mare de personalități celebre – puteți face o carieră strălucitoare sau puteți obține în mod neașteptat o poziție râvnită.

Manual de vis de David Loff

La ce a visat celebritatea

Celebrity – Pe măsură ce mass-media creează imagini idealizate ale unor oameni celebri, aceștia din urmă devin oaspeți frecventi în visele noastre: ne imaginăm că „cunoaștem” unele vedete, motiv pentru care vin la noi în vis. Apariția unei vedete pop într-un vis este de obicei cauzată de dorința de a face prieteni sau de a avea o aventură. Și în acest fel, se poate manifesta dorința noastră de a arăta că nu ne naștem cu un bast. Uneori ne obișnuim cu imaginea unei vedete și atunci ne simțim implicați în succesul și popularitatea ei.

O altă opțiune este să devii tu însuți o vedetă. Cât de minunat să cânte pe scenă cu alte celebrități și chiar să devii celebru în același timp. O astfel de popularitate indică talentul tău într-un anumit domeniu sau te împinge să atingi obiective mai înalte de viață. Desigur, trebuie să țineți cont de abundența de mesaje informaționale despre viața stelelor. Acest lucru reduce adesea apariția lor în visele noastre la o simplă confirmare a faptului existenței lor.

Cartea de vis engleză

De ce să vezi Celebrity:

Celebritate – Visele de a întâlni o celebritate sunt obișnuite în aceste zile, când există o mulțime de informații despre celebrități disponibile și nu sunt altceva decât împlinirea dorințelor. Cei mai mulți dintre noi au un actor, cântăreț sau scriitor preferat și este grozav să-ți imaginezi că petrecem timp cu ei, cu excepția cazului în care te aștepți să devină realitate! Ce înseamnă această persoană pentru tine? Ce întruchipează el? Sexualitate, bogăție, faimă, lingușire? Simți că, fiind aproape de el, o parte din atracția lui se va îndrepta către tine?

Dacă ați întâlnit cu adevărat această persoană într-un vis, atunci cel mai probabil aceasta este o amintire plăcută. Ce v-a învățat această întâlnire? Modalități de a face față problemelor în realitate?

Ce înseamnă Celebritățile într-un vis – În acest caz, ne referim la cei care, datorită apariției lor regulate în locuri publice, sunt bine cunoscuți de ceilalți și recognoscibili; acest termen include, în principiu, oamenii obișnuiți care apar într-un reality show sau în reclamă. Visele în care te dovedesc a fi o celebritate, deși de fapt nu poți să meriți în niciun fel, înseamnă doar împlinirea dorinței de a fi celebru, atrag atenția și indică faptul că în realitate ești perceput așa cum ar trebui să fii.

Interpretarea viselor lui Arnold Mindell

Care este visul unei celebrități potrivit autorului?

Celebrități, vedete de film într-un vis – pentru ce este? Cei mai mulți dintre noi sunt capabili să creăm persoana perfectă căreia să ne putem transfera dorințele. În această etapă nu suntem în contact cu realitatea. Într-un vis, o vedetă de cinema sau orice altă persoană celebră va fi fie masculin, fie feminin. Un tânăr care visează la o vedetă de cinema nu este pregătit pentru responsabilitatea într-o relație reală. Oameni celebri, vedete de film în vise pot servi drept proiecții ale oamenilor pe care noi înșine am dori să devenim.

De exemplu, în realitate, putem fi timizi și discreti, dar simțim nevoia să devenim cunoscuți și iubiți. Din punct de vedere spiritual, atunci când atingem perfecțiunea, trebuie să lucrăm prin diverse aspecte ale personalității noastre. Uneori putem respinge aspecte ca fiind nepotrivite pentru viața în care trăim.

Era ca și cum ai întâlnit o persoană celebră într-un vis – un vis oferă o conversație serioasă cu unul dintre liderii tăi; conversația va atinge planurile tale de viitor; Este posibil să vi se ofere o promoție.

Ai o întâlnire cu o persoană celebră – ești foarte critic cu tine și cu abilitățile tale; nu ai nicio îndoială că te-ai născut pentru lucruri mărețe și, de aceea, îți este greu să te descurci cu fleacuri; în viața de zi cu zi ești o persoană inconfortabilă: îți este mai ușor să ții un discurs de pe podium sau de pe balcon decât să speli o farfurie după tine. Vorbești despre ceva cu o celebritate – ești o persoană foarte neîncrezătoare; suspiciunea este una dintre trăsăturile tale cele mai izbitoare; așa că nu fi surprins că ești singur, că îți este atât de greu să comunici cu oamenii.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

Celebritate – Vei avea un patron puternic. Un patron puternic puternic vă va ajuta să vă configurați viața așa cum doriți. Imaginați-vă pe oricare dintre oamenii celebri pe care îi cunoașteți și care se află la apogeul faimei. Imaginează-ți că ești prezentat cu această persoană. Îi strângi mâna și apoi schimbi complimente și vorbești. Amândoi sunteți mulțumiți de această cunoștință și vă simțiți în largul vostru și în largul vostru, ca la un vechi prieten.

Oamenii renumiți dintr-un vis sunt un simbol al potențialelor oportunități pe care le ai, care ar fi bine să le realizezi. Cu toate acestea, dacă un cântăreț sau actor pop celebru se dovedește a fi o celebritate din visul tău, acesta este și un semn că visezi să te împrietenești cu el sau să ai o aventură. Desigur, un vis nu poartă nicio încărcătură semantică specială.

Dacă tu însuți ai fost o celebritate din visul tău, de exemplu, ai visat la spectacolele tale pe scenă și la mulțimile de fani admiratori – asta spune adesea că ți-ai stabilit obiective mari de viață, vrei să obții mult mai mult decât ceea ce ai în prezent.

Vis pentru întreaga familie

Vedeți Celebrity, cum să dezlegați simbolismul

Celebritate – Discuția cu o celebritate într-un vis înseamnă că va trebui să te dedici treburilor inutile. Văzând un actor sau cântăreț celebru, luând un autograf de la el – o persoană influentă va fi interesată de tine, creșterea carierei este posibilă. Dar, în același timp, ești în pericol de discordie cu familia ta. Dacă te vezi ca o celebritate, vei fi recunoscut pe stradă – în viitorul apropiat vei suferi foarte mult din cauza supraestimării propriilor capacități.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de păduchi în păr

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea unei celebrități din visul tău

De ce visează Vedetele (cei care au murit în realitate) – Experiențe dureroase, stări interne incomode; schimbarea vremii.

Oameni celebri, vedete pop (cântăreți, politicieni, artiști) – potențialitățile și punctele noastre forte; indicatori ai mișcării progresive, dezvoltării. A fi cel mai faimos – a rușine, a dezonora, a pierde autoritatea.

Cartea de vis acasă

Care este visul unei celebrități

Celebritate – oportunități potențiale. Star pop – dorința de a avea mai mulți prieteni sau de a avea o poveste de dragoste; să devii tu însuți o vedetă – să-ți stabilești obiective de viață noi, mai înalte.

Celebritate în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi care este visul unei celebrități pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Visul vedetei: ai visat la o celebritate, nuanțele interpretării

Oferim interpretări ale autorilor moderni, pentru că la momentul în care a fost întocmită cartea de vis a lui Vanga sau Freud, oamenii nu se gândiseră încă la ce visează un idol pop sau un star de la Hollywood.

Interpretarea generală a somnului

Aceste predicții nu se aplică persoanelor care sunt obsedate de o anumită cântăreață sau actriță. Da, dacă toți pereții din camera unei fete tinere sunt agățați cu postere cu Orlando Bloom, ea poate visa cu ușurință la el – dar va fi un vis gol, auto-inspirat. Dacă vedeta a visat fără motiv…

Comunicarea cu o persoană celebră

 • Pentru a vedea o celebritate care așteaptă un copil – persoana iubită vă va face pe plac. Poate că a cumpărat deja un cadou pentru tine.
 • Conversații obișnuite cu „persoana de pe copertă” – veți primi vești bune și poate mai multe.
 • O ceartă cu o stea – bârfe urâte vor începe să treacă la spatele tău.
 • Comunici ca prietenii sâni? Este posibil să fii promovat la locul de muncă.
 • Într-un vis, o persoană celebră te salută cu voce tare? În viața reală, certurile cu cel mai bun prieten al tău sunt inevitabile și foarte dureroase pentru tine.
 • Te-ai văzut ca un make-up artist care pregătește actori sau cântăreți pentru un spectacol? În curând va trebui să cheltuiți mulți bani pe ceva. Cel mai probabil, cumpărați ceva mare. Dacă ești o tânără căsătorită, visul poate fi interpretat diferit: ești în pericol de ceartă cu socrul tău sau cu soacra.
 • Când ai văzut o stea într-un vis, ai uitat de tot ce este în lume? Subconștientul tău este proiectat pe acest vis, spunând: ești prea timid, prin urmare pierzi multe oportunități. Trebuie urgent să câștigi încredere!
 • Ați văzut o persoană celebră căzând de pe acoperișul unei case? Din cauza încrederii în sine, precum și a fricilor, în curând vei fi forțat să faci față o grămadă de mici necazuri. Corectează-ți caracterul!

Intimitate cu o celebritate

 • Te-ai văzut în rolul unui jurnalist punând un actor (cântăreț, sportiv) o grămadă de întrebări și, ca răspuns, ai primit o ofertă de a te „întinde” în dormitor? Veți fi interesat activ de sexul opus.
 • Ai sărutat o stea care nu mai este în viață? Acest vis a fost trimis de subconștientul tău: te înșeli pe tine însuți negând ceea ce este evident. Deschide-ti ochii!
 • Ați sărutat o persoană a cărei creativitate (muncă) o admiri sincer? Dorința ta cea mai sălbatică s-ar putea să devină realitate.
 • Ai dormit cu fața acoperită? Acesta este un vis urât, un avertisment: te poți face de rușine în fața multor oameni.
 • Sărut o celebritate pe care nu o poți suporta în viața reală: ceva se va schimba în viața ta. Ce ai simțit în visul tău? Ți-a plăcut această persoană? Schimbarea va fi plăcută. Nu? Așa că așteptați-vă la probleme.
 • Te-ai văzut ca o persoană iubită, soțul (soția) unei persoane celebre? Acest vis arată caracterul tău: în viață ești gata să mergi în vârf, depășind orice dificultăți și trecând peste toată lumea și peste orice.

În visul tău, ai încercat să devii celebru?

 • Comunică cu o vedetă care promite să te „destinde” și pe tine: în curând vei fi prezentat unei persoane importante.
 • Care este visul unei celebrități care a aranjat un casting – de exemplu, o selecție de cântece la care participați? Viața ta va fi plină de bucurie. Cel mai bun semn este considerat a fi o victorie în această selecție.
 • Ai fost la teste de ecran? Te-ai săturat de tot și ai vrea să fii „nu tu însuți”. Cu toate acestea, nu te lăsa dus de asta – poți uita cine ești cu adevărat.

Tu însuți ai fost o vedetă

 • Într-un vis, ai participat la o ședință foto cu o persoană celebră, iar fotograful te-a rugat să te săruți? Evenimentele vor fierbe în curând în jurul tău și vei avea timp să extragi o mulțime de beneficii din poziția ta.
 • Te-ai văzut la televizor? Fii atent, supraestimându-te, poți suferi o pierdere majoră.
 • Într-un vis, ai fost cântăreț (cântăreț) și fan clubul tău te-a îmbrățișat? Ai grijă, te poți certa cu cineva din familia ta.
 • Ai fost un om de știință de renume mondial? Ce ai studiat? Științe exacte – la bunăstarea financiară; umanitar – spre pace și liniște în „cuibul tău de familie”; natural – în curând vei face o cunoștință plăcută, dar cel mai important – o cunoștință utilă.

Opinia autorului despre Smirnov, David Loff, Miller

Fie mass-media a făcut tot posibilul, fie ai vizionat până târziu un film cu actorul tău preferat… Este aceasta o profeție fatidică? Cum vede cartea de vis o celebritate care te-a vizitat în viziune de noapte?

Terenty Smirnov, autorul cărții The Wanderer’s Dream Interpretation, avertizează…

 1. O persoană decedată cunoscută, dar în viața reală, visează fie la o schimbare a vremii, fie la disconfortul interior al visătorului.
 2. Actori celebri și de succes, politicieni, muzicieni (și așa mai departe) ne vorbesc despre prezența „resurselor noastre ascunse”, adică talentele și oportunitățile pe care trebuie să le dezvoltăm.
 3. Te-ai văzut în centrul faimei: în viața reală, autoritatea ta va fi serios zdruncinată.

David Loff a scris…

 1. Vedeta pop care strălucește în visul tău spune: ești hotărât să-ți faci prieteni și chiar un iubit. O altă interpretare: visătorul vrea să demonstreze altora că este cu siguranță mai bun decât alții.
 2. Într-un vis, ai jucat cu succes pe scenă, într-un duet cu un cântăreț (cântăreți) popular: ai un fel de talent. Nu neapărat muzical – poate ești un bun finanțator. Având aceste date, îți dă speranța de a face o carieră în domeniul pe care l-ai ales.

De ce visezi la o celebritate

Oamenii celebri în vise reflectă adesea dorința unei persoane de a obține prosperitate, succes și de a se alătura gloriei. Uneori imaginea prezice aventuri amoroase, iar uneori o schimbare a stării materiale. Este important să țineți cont de circumstanțele exacte care sunt reținute vis. Celebritate din punctul de vedere al diferiților interpreți, poate avea un sens pozitiv, negativ sau neutru.

Subconştient

În cartea de vis subconștientă, o celebritate (cântăreț, actor, politician) este personificarea acelor calități pe care o persoană ar dori să le posede. Dacă visezi pe cineva care este atrăgător în aparență, s-ar putea să-ți lipsească încrederea în tine și în propria ta atractivitate. Dacă există un politician, un cunoscut om de afaceri, probabil că te străduiești să obții succes, bogăție, prosperitate. Cel mai adesea, în astfel de viziuni, te vezi alături de o persoană celebră care comunică cu el pe picior de egalitate. Acest lucru indică încredere în sine, o dorință de a realiza ceea ce îți dorești prin orice mijloace.

Citeste mai mult:  De ce visezi că soțul tău înșeală

Carte de vis popular

În interpretul clasic, ei sugerează să luați în considerare care dintre stele ți-au apărut și acțiunile tale în acel moment. În funcție de circumstanțe, iată ce se poate celebritate de vis:

 • dacă ai intervievat pe cineva celebru și ți s-a propus să faci sex, atunci în realitate vei fi foarte popular printre membrii de sex opus;
 • visează că ai intrat cu adevărat în intimitate – riști să te faci de rușine în fața unui număr mare de oameni;
 • dacă ai visat o stea moartă, atunci te înșeli și nu vrei să recunoști adevărul;
 • într-o carte de vis, a face poze cu o celebritate este un semnal că îți vei asumi responsabilitatea pentru viața altei persoane. Din această cauză, pot apărea dificultăți;
 • dacă este văzut un atlet, aceasta poate indica competiție într-o anumită zonă;
 • a vedea un politician sau o persoană publică este un simbol că vei comunica bine cu alte persoane, vei putea finaliza cu succes negocierile de afaceri;
 • într-o viziune de noapte, părea că vedeta așteaptă un copil – de fapt, partenerul vă va mulțumi în curând;
 • vorbind cu o persoană celebră – în realitate vei primi o veste bună;
 • înjură – ferește-te de calomnii și bârfe neplăcute;
 • o persoană celebră îți oferă un premiu, un cadou, te felicită pentru ceva – un semn pozitiv, prevestind noroc în afaceri, prosperitate;
 • visează că faci o stea înainte de performanța viitoare – în realitate, o achiziție serioasă și mare urmează. Te va costa scump.

Interpretarea visului lui Freud

În mintea unui psihanalist, a vedea o persoană celebră este un semn al modului în care te vezi pe tine însuți în viața reală. Aceasta este imaginea persoanei care ai vrea să devii. Cel mai probabil, în realitate visezi să fii faimos, popular și să câștigi respect de la ceilalți. In afara de asta, cartea de vis determină că o celebritate moartă personifică disconfortul interior căruia nu ești capabil să faci față.

Apariția actorilor, artiștilor și a altor profesioniști în creație indică un potențial pe care încă nu l-ați realizat. De obicei, un vis demonstrează posibilități și încurajează o persoană să realizeze ceea ce visează cu adevărat. Dar să te vezi ca o vedetă este un semn că vei face o greșeală care îți va afecta negativ viața.

Sonnik Miller

Prezentând aceasta celebritate din cartea de vis (bărbat sau femeie) este de obicei un succes profesional. Vi se poate oferi o promovare sau o creștere salarială. Dacă un om de știință celebru a visat, atunci trebuie să fii atent. Vederea nocturnă sugerează că trebuie luată o decizie foarte importantă. Dar trebuie să cântăriți argumentele pro și contra pentru a nu greși.

În cartea de vis, a vedea celebrități și a comunica cu ele este un semn că vei obține în curând profit. Dacă ai primit un autograf, atunci afacerea ta va da primele rezultate. Părea că tu însuți ești foarte faimos și ești înconjurat de aceleași vedete – în realitate vei urca pe scara carierei.

Dream Vanga

Ghicitorul a sugerat să se ia în considerare nu numai faptul apariției unei persoane celebre într-un vis, ci și modul în care te-ai comportat. De exemplu, într-o carte de vis, îmbrățișarea unei celebrități și încercarea de a-i oferi un ajutor serios este un semn nefavorabil. Indică faptul că nu vă veți putea realiza propriul potențial. Dar nu încerca să dai vina pe această soartă insidioasă. Gândiți-vă dacă faceți suficient pentru a vă dezvălui talentele. Încercați să faceți mai multe eforturi și să nu vă fie frică de dificultăți. Numai în acest caz, vei reuși.

De asemenea, imaginea poate indica faptul că nu știi cum să faci față treburilor zilnice. Îți este greu să te gândești la grijile de zi cu zi, pentru că nu ești bine adaptat la viața reală. Din acest motiv, este posibil să întâmpinați dificultăți domestice grave. Pentru a schimba totul, trebuie să nu vorbiți despre cât de grozav este să aveți o casă curată, ci să o puneți în ordine.

În cartea de vis, fiind prieten cu o celebritate, vorbirea este un simbol al faptului că deseori îi suspectezi pe oameni de ceea ce nu au făcut. Eradica această calitate în tine pentru a nu fi lăsat singur.

Interpretarea viselor lui Loff

Loff a subliniat că în lumea modernă, oameni celebri se uită constant la noi de pe ecranele TV, de pe afișe publicitare sau de pe coperți de reviste. Prin urmare, nu este de mirare că apar adesea în viziuni nocturne. Cu ajutorul acestor imagini, subconștientul încearcă să se convingă că și tu ești capabil să obții ceva. De fapt, te identifici cu orice vedetă. Puteți să vă obișnuiți cu acest rol, să vă alăturați gloriei unei persoane populare. Interpretarea viselor determină ce să sărute o celebritate are de obicei acest sens.

Există o altă posibilă explicație pentru simbolul ființă. De exemplu, tu însuți într-un vis ești cineva faimos. Îți imaginezi că cânți pe aceeași scenă cu un cântăreț popular sau acționezi într-un film cu un actor celebru. Adesea, astfel de imagini indică faptul că ai talente nerealizate. Puteți obține ceea ce doriți dacă depuneți mai mult efort.

Dar asigurați-vă că rețineți că aspectul viselor poate fi inspirat doar prin vizionarea unui film sau ascultarea melodiilor.

Interpretarea visului lui Smirnov

În această carte de vis, ei spun că o celebritate decedată personifică schimbarea viitoare a vremii sau vorbește despre disconfort emoțional. Daca visezi o persoana vie care a obtinut succesul, in realitate ai un potential pe care nu l-ai dezvaluit. Dacă vrei, poți realiza multe. În viziunea de noapte, tu însuți ai devenit foarte popular – de fapt, riști să-ți pierzi credibilitatea.

Cartea viselor moderne

În reprezentarea acestui interpret, imaginea poate avea următorul sens:

 • întâlnirea accidentală cu o stea pe stradă este un semn că vei avea o conversație importantă cu conducerea. Acesta va atinge posibila dvs. promovare;
 • Am visat că vorbești într-un mod prietenos – în lumea reală nu ai cui să-ți încredințezi secretele. Ești foarte închis, așa că nu poți obține sfaturi de la cei dragi;
 • ajută o persoană celebră – în realitate crezi că nu ești apreciat. Ți se pare că abilitățile tale nu sunt dezvăluite, așa că nu aduci beneficii reale;
 • в carte de vis sex cu o celebritate sau o întâlnire personifică dorința ta de a realiza ceea ce îți dorești în orice fel.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor interpretare a viselor bebelușului

Celebrități care au visat în vis

actori de vis

Oamenii din vise sunt ca actorii într-un teatru: joacă anumite roluri care ar trebui descifrate. În primul rând, trebuie să înțelegi, dar cum te simți personal despre personajul care visează?

Dacă visezi idol sau vreo persoană măreață, față de care ai simpatie și respect, un vis poate sugera oportunitatea de a te apropia de vedetele de film sau pop.

Asta este, oameni faimosi într-un vis reflectă nevoia noastră de exaltare, într-un efort de a ridica ștacheta propriilor realizări, de a dezvolta talente și de a întări stima de sine.

De mare importanță este ceea ce se întâmplă într-un vis, modul în care interacționezi cu o celebritate. Cadou primit de la o persoană celebră – un semn al unei anumite binecuvântări și al unor noi oportunități. Deci, în realitate, poți aplica unele dintre calitățile pe care le posedă această personalitate strălucitoare pentru a obține un succes mai mare în viață.

Valoarea unui cadou este determinată foarte simplu: pâine și alte produse – cel mai bun cadou, simbolizează ceva hrănitor care poate fi folosit pentru creștere și dezvoltare. pâine – hrana universală a omului, și dacă dintr-o dată într-un vis Alla Pugacheva să împartă cu tine o bucată de coc este mai bine decât ți-ar oferi ea diamante. Aceasta înseamnă că aveți suficientă energie creativă pentru a îmbunătăți latura materială a vieții sau pentru a găsi un nou loc „pâine”.

flori plăcute ochiului, dar nu sătioase, pot reflecta doar nevoia de atenție. Dar dacă buchet prezentat de un actor celebru, de exemplu, Johnny Depp sau un cântăreț Philip Kirkorov – asta înseamnă că în realitate îți dorești să fii în epicentrul evenimentelor. Flori artificiale lenețe sau urâte vor vorbi despre nemulțumire și un sentiment de falsitate: ești pe scenă, adică ai succes social, există recunoaștere și câteva momente de glorie, dar toate acestea nu te fac fericit.

sexul celebrităților, staruri pop, actori și chiar presedinte – o poveste foarte comună. Toate scene intime: îmbrățișările, sărutările, actele sexuale nu fac decât să sublinieze dorința de a deveni mai aproape de stilul de viață al unei vedete, de a împrumuta de la el o serie de calități. O fată își visează idolul Dima Bilancu care dansează și sărută în somn. Este posibil ca cântăreața să fie întruchiparea fanteziilor ei sexuale și își dorește să vadă un astfel de macho lângă ea. Dar aceasta este doar o interpretare superficială. Un tânăr în visul unei femei – aceasta este imaginea lui Animus (terminologia lui Carl Jung) – partea masculină a naturii, care este responsabilă pentru activitate și intenție. După o astfel de viziune se poate dovedi extraordinară și creativă. Acest lucru se exprimă în acțiuni puternice și expresive. O fată poate face ceea ce aspiră sufletul ei: să înceapă să studieze muzica, să intre în teatru sau pur și simplu să întâlnească un tip grozav. Apropo, apariția vedetelor de film sau a cântăreților pop într-un vis reflectă adesea o dorință interioară pentru o nouă cunoștință.

Dar pentru o analiză mai detaliată, merită să puneți întrebări: care este celebritatea care visează, care sunt cele mai bune trăsături ale ei, ce vă place și ce nu vă place la acest personaj?

Are sens să analizezi tot ce ai auzit despre această persoană – evenimentele care au avut loc în viața lui pot fi într-o oarecare măsură legate de tine, adică se poate întâmpla ceva similar în viața ta. Strict vorbind, orice cunoștință care visează ar trebui luate în considerare din aceste posturi: dacă are succes și se descurcă bine, apoi întâlnirea și distracția într-un vis cu această persoană norocoasă vă oferă succes personal.

În cazul în care visat la un ratat, un prieten de lungă durată sau o celebritate care este „mângâiată” în presă, merită să „încerce” evenimentele vieții sale și să se gândească la posibilele consecințe.

Este important asculta cuvinteleceea ce spun oamenii celebri într-un vis – vă pot spune cum să aveți succes social sau vă pot avertiza împotriva posibilității de a fi în centrul atenției. Mai mult, vedetele visate, față de care aveți o atitudine negativă, pot prevesti povești neplăcute „zgomotoase”: certuri, litigii sau conflicte.

Din ce este alcătuit un vis?

Somnul se bazează pe experiențe următoarele una sau două zile. Prin urmare, dacă cu o zi înainte ai văzut un film, o știre cu o vedetă care visează la televizor sau numele lui a apărut în titlurile ziarelor, revistelor, nu este de mirare că ai visat la el. Este important ca informațiile despre care s-a discutat să fie într-un fel legate de ceea ce este semnificativ pentru tine. Cel mai interesant lucru este că poate nu vă amintiți un astfel de episod, dar s-a dovedit a fi relevant și stabilit în subconștient. Știri despre o viață personală tulbure staruri pop poate declanșa dorința de a începe o nouă dragoste. Într-un vis, va apărea nimeni altul decât același iubitor de erou care a fost menționat în programul pe care l-ai văzut cu coada ochiului cu o zi înainte.

Oameni autoritari în funcții înalte (președinți, conducători, regi și regine, conducători militari), ele întruchipează în vise relația noastră cu autoritățile: părinți, superiori și alte persoane de care depindem. Dacă, să zicem, un bărbat a visat să facă sex cu el Angelina Jolie, asta nu înseamnă că visează să repete fapte amoroase Billy Bob Thornton и Brad Pitt. Sub imaginea unei actrițe de lux, șeful lui se poate ascunde.

Toată viața este un joc

Când o persoană visează că el pe scena, ceea ce înseamnă că în viață este nedumerit de felul în care arată în ochii celorlalți. Se numește partea a personalității care este mereu la vedere persona. Apropo, într-un vis, artiștii înfățișează și Persoana noastră: acele calități pe care am dori să le împrumutăm – popularitate, bogăție, faimă, deși nu la o scară atât de globală, ci măcar puțin… În același timp timp, indiciu al visului este că celebritățile nu se nasc: există multă muncă în spatele acestui lucru și de multe ori trebuie să depui eforturi pentru a-ți schimba imaginea și comportamentul, pentru a deveni mai deschis…

teatru într-un vis exprimă o dorință inconștientă de schimbări în propriul „eu”.

dramă, care se desfășoară într-un vis – într-un teatru, film sau emisiune TV – înfățișează întotdeauna situația de viață a visătorului cu acele aspecte neplăcute pe care mi-aș dori să le iau în considerare din lateral, dar să nu particip la ele.

Comedianți și clovni într-un vis, autoritățile recunoscute, tradițiile și moravurile stupide și absurde sunt ridiculizate și poate că își bat joc de ambițiile și vanitatea visătorului însuși. Dacă nu ai visat la teatru, dar circ – Merită să iei în considerare ce aspecte ale vieții trădezi o importanță prea serioasă.