Într-un vis, ucide un șarpe mare

De ce visezi să omori un șarpe: este bine. Principalele interpretări ale a ceea ce visează să omoare un șarpe: cu un cuțit sau cu mâinile goale

Visele sunt o realitate specială care nu este supusă înțelegerii umane, dar îi permite să învețe multe despre evenimentele viitoare. Este bine atunci când unei persoane apar doar evenimente pozitive într-un vis, dar dacă ai avut un vis groaznic, nu ar trebui să fii supărat în avans. Poate că acesta este doar un avertisment și un indiciu oportun.

De ce visezi să ucizi un șarpe – interpretarea principală

Șarpele este sacru în multe religii, reprezintă înțelepciunea, cunoașterea și puterea. Desigur, apariția șerpilor într-un vis poate speria o persoană, dar nu ar trebui să vă supărați și să vă faceți griji în avans. Poate că un vis vă va spune cum să învingeți inamicii, să obțineți locația unei persoane dorite.

De ce visezi să omori un șarpe? Un astfel de vis trebuie interpretat pe baza unei evaluări cuprinzătoare a visului. Merită să te uiți în ce situație ai trebuit să întâlnești șarpele, cât a durat situația în sine, te-a atacat șarpele sau tu l-ai atacat primul? Poate te-ai luptat cu șarpele mult timp și abia apoi l-ai ucis? Acest lucru este, de asemenea, de mare importanță. În interpretarea viselor, fiecare detaliu este important.

De asemenea, este important să vă amintiți exact cum ați învins șarpele. Dacă visezi cum ai sacrificat personal un șarpe cu un cuțit, oamenii nevinovați vor avea de suferit în timpul confruntării tale personale cu cei răi. Ar trebui să vă așteptați la bârfă și blesteme în spate de la prietenii tăi pentru actul tău moral josnic. Va fi destul de neplăcut pentru tine și nu se va încheia mult timp, deoarece intrigile dușmanilor tăi se întorc deja împotriva ta. Merită să vă pregătiți în avans pentru o perioadă de pierderi prelungite.

Dacă visezi că ai împușcat un șarpe, vei face față cu ușurință tuturor dușmanilor tăi și, în același timp, îți vei menține reputația. Dar dacă vezi cum altcineva ucide o reptilă într-un vis în locul tău, laurii tăi s-ar putea să meargă la colegii tăi de muncă, iar familia ta la alt bărbat. Ceea ce ar trebui să faci acum este să te gândești la corectitudinea acțiunilor și acțiunilor tale și să privești din exterior la activitățile tale profesionale și personale.

Poate că intrigile și bârfele circulă în spatele tău de mult timp, dar nu vrei să le observi. Ai încredere în cei dragi și nu te aștepți la trădare de la ei și foarte în zadar. Chestia este că, dacă iei măsuri active acum, nu va trebui să suporti pierderi uriașe mai târziu.

Dacă trageți mai multe gloanțe într-un șarpe la rând, dar acesta continuă să vă atace – vă așteaptă o luptă inegală cu inamicul – ar trebui să vă uitați mai atent la împrejurimile dvs. chiar acum și să determinați cine este prietenul tău adevărat și cine poate. fi un mare pericol pentru tine în viața reală.

Dacă ai sugrumat complet șarpele într-un vis, ar trebui să te uiți cu atenție la inamicii pe care îi ai deja – unul dintre ei are o putere mare și te va costa mult efort să lupți cu el, pentru că se va întinde luni de zile. Pentru a învinge un astfel de adversar, merită să faci toate eforturile pentru ca situații similare să nu ți se mai întâmple.

Dacă tăiați capul unui șarpe care vă atacă într-un vis, vă veți lupta în mod activ cu temerile și emoțiile negative, trebuie să le controlați acum, astfel încât să nu vă mai facă o glumă crudă în viitor. După cum știți, toate problemele oamenilor se formează mai întâi în gândurile lor și abia apoi sunt produse în lumea din jurul lor. Merită să fii atent la toate gândurile care apar în tine. Poate că tu însuți exagerezi și nu lași situația să se dezvolte.

De ce visezi să ucizi un șarpe conform cărții de vis a lui Freud

Cartea de vis a lui Freud spune că un șarpe într-un vis personifică energia sexuală primordială, iar dacă un bărbat visează cum ucide un șarpe într-un vis, va fi supus tentației trădării, dar va rămâne fidel sufletului său pereche.

Dacă o femeie are un astfel de vis, iubitul ei a început deja o aventură pe partea laterală și, datorită înțelepciunii și rezistenței sale, își va putea neutraliza rivalul. Ea va învinge în lupta împotriva ei și își va continua bucuroasă viața fericită alături de bărbatul ales.

Dacă o femeie necăsătorită visează cum a ucis un șarpe care se lăsa la soare, ea va distruge căsnicia cuiva, poate nu din proprie voință, doar un bărbat căsătorit o va prefera pe ea soției sale. O mulțime de șerpi mici în jurul unei femei – un astfel de vis sugerează că va deveni dependentă de limbile rele. Dacă o femeie îi poate ucide pe toți într-un vis, își va învinge cei răi.

Dacă un bărbat visează cum iubita lui ține un șarpe în brațe și vorbește cu ea, înseamnă că domnișoara lui a început deja o aventură. Pentru a evita o aventură, timpul a fost deja pierdut, dar dacă un bărbat ucide un șarpe într-un vis, va putea restabili relațiile cu iubitul său.

De ce visezi să ucizi un șarpe conform cărții de vis a lui Miller

De ce visezi să omori un șarpe într-un vis? Cartea de vis a lui Miller spune că un astfel de vis vorbește despre lupta unei persoane cu blocurile și temerile sale interne. El este deja supus acestora acum și nu ar trebui să amâni decât mai târziu nevoia de a lucra asupra ta. Pentru o femeie necăsătorită, un astfel de vis poate vorbi despre teama ei de a construi relații de familie puternice. De fapt, totul nu merge bine în viața ei personală doar pentru că ea însăși nu permite ca evenimentele din ea să se întâmple. Merită să depășești șarpele fricii din tine și atunci viața se va schimba radical în bine.

Dacă ți-a apărut un șarpe în vis ca un fel de creatură mitologică înzestrată cu inteligență, cu care ai avut o conversație și apoi ai ucis. Merită să ne amintim ce anume s-a discutat într-o conversație cu un șarpe. Poate ți-a dat sfaturi și sfaturi despre cum ar trebui să te comporți cu anumite persoane, cum ar trebui să-ți construiești viața? Poate că ți-a descris imagini ale viitorului sau te-a întors în trecut? Atunci este important să ne amintim pe ce anume și-a concentrat atenția.

Citeste mai mult:  De ce visează o persoană dragă

Dacă, după o conversație, ea te-a atacat și tu ai ucis-o, ar trebui să fii atent la cunoștințele dobândite, trebuie să le primești doar din surse de încredere. Dacă tu însuți ai atacat șarpele și l-ai rupt în bucăți, ești de fapt o persoană cu sânge rece și nemiloasă, care nu ascultă îndemnurile altora.

De ce visezi să omori un șarpe în alte cărți de vis

Cartea de vis a lui Miller spune că un vis în care întâlnești un șarpe pe drum promite o întâlnire cu un adversar demn. Dacă o ucizi, te vei afla într-o situație destul de dificilă când vei avea nevoie de toată ingeniozitatea și rezistența ta. Nu te supăra dinainte – după ce ai depășit dificultățile de pe calea vieții tale, înțelegerea ta de către ceilalți și recunoașterea meritelor tale vor domni.

Cartea de vis a lui Vanga spune că uciderea unui șarpe într-un vis vorbește despre o schimbare a puterii în țară, schimbări globale în viața unei persoane. Dacă acestea vor fi schimbări pozitive, vor fi determinate de alte detalii ale visului.

Cartea de vis a lui Nostradamus spune că șarpele este un simbol al păcatului, iar apariția sa în viața unei persoane indică faptul că este supus diferitelor pasiuni care sunt dincolo de înțelegerea sa și nu le poate controla. Dacă într-un vis ai ucis un șarpe, vei deveni adevărat cu tine și prietenii tăi în realitate. Dacă ai ucis o mulțime de șerpi într-un vis, dar aceștia continuă să te atace, necazurile tale nu se vor termina repede.

Dacă un vis despre uciderea unui șarpe a fost visat de o persoană care a fost bolnavă de mult timp, atunci el îi promite o recuperare rapidă și o recuperare rapidă a sănătății. Dacă o persoană se luptă de mult timp pentru a deveni prima într-o afacere, un astfel de vis promite o victorie în plan.

Dacă o femeie căsătorită visează că a învins un șarpe într-un vis, atunci un astfel de vis poate însemna că și-a învins rivala și nimic nu-i mai amenință fericirea familiei. Dacă o fată tânără are un astfel de vis, poate însemna victoria ei pentru locația unui anumit tânăr față de ea.

Nu vă fie teamă dacă într-un vis ați văzut o imagine neplăcută a luptei personale cu un șarpe, deoarece principalul lucru este victoria și trebuie să credeți că așa va fi. Că pe calea vieții tale vei întâlni doar oameni binevoitori, dar toate acestea se vor întâmpla numai după ce vei învinge tentațiile personale și complexele tale. Dacă nu le poți vedea singur, ar trebui să ceri ajutor, altfel problema nu se va termina cu victoria ta asupra circumstanțelor în realitate. Dușmanii tăi nu vor mai putea să-ți facă rău după un astfel de vis. Va fi suficient să iei o poziție activă în apărarea intereselor tale personale pentru a obține victoria dorită.

Ce înseamnă să ucizi un șarpe într-un vis – 41 de sensuri

A ucide un șarpe este un vis de victorie asupra concurenților și implementarea rapidă a planului. De asemenea, un astfel de vis oferă schimbări pozitive în viața personală.

Interpretarea unui vis despre uciderea unui șarpe, în funcție de detalii

În funcție de cine anume să ucizi într-un vis:

 • anaconda – la succes în toate eforturile;
 • șarpe de apă – la un eveniment vesel la locul de muncă;
 • viperă – la longevitate;
 • cobra – spre prosperitate;
 • șarpe cu clopoței – la cunoștință și prietenie cu o persoană influentă;
 • boa constrictor – a muta.

În funcție de șarpele pe care să-l ucizi într-un vis:

 • alb – spre succes în afaceri;
 • albastru – pentru a profita;
 • verde – la iubire și fidelitate în relațiile cu soțul;
 • maro – spre satisfacție cu rezultatele muncii lor;
 • galben – la reconcilierea cu un coleg;
 • roz – pentru a participa la un eveniment solemn;
 • gri – la armonie în relațiile cu persoana iubită;
 • roșcat – la apariția unui prieten adevărat;
 • negru – spre o surpriză plăcută;
 • roșu – la un nou hobby;
 • lung – la implementarea cu succes a unui proiect creativ;
 • imens – pentru a câștiga o sumă mare;
 • mare – pentru o călătorie interesantă;
 • cu două capete – a intra în conflict cu concurenții;
 • otrăvitor – la o ofertă profitabilă din partea clientului;
 • mic – spre bucurie;
 • muşcarea unui deget – la bogăţie;
 • giant – a se distra cu prietenii;
 • uleios – la atenția sporită a sexului opus.

În funcție de cum să ucizi un șarpe într-un vis:

 • vilami – la împlinirea dorinței;
 • cu o furculiță – pentru un cadou neașteptat;
 • lopata – a se muta in alta tara;
 • cu ciocanul – întârzierea la un eveniment important;
 • piatră – până la finalizarea timpurie a studiilor;
 • cu o sabie – la depresie;
 • mâini – din fericire în viața personală;
 • picioare – la umilire la locul de muncă;
 • sabie – la o ușoară stare de rău;
 • foc – la înțelegere cu părinții;
 • cu un topor – la oboseala fizică;
 • stick – la singurătate;
 • cu un cuțit – pentru a încheia o afacere profitabilă.

În funcție de cine ucizi șarpele:

 • cu bunica – la recuperare;
 • cu un prieten – pentru a îmbunătăți relațiile cu cei dragi;
 • cu soția sa – la șoc emoțional;
 • cu tata – la o achiziție costisitoare;
 • cu mama – pentru a atinge scopul;
 • cu morții – la o deteriorare a relațiilor dintre membrii familiei.

În funcție de acțiunile dintr-un vis:

 • ucideți un șarpe în timp ce vă protejați fratele – pentru succesul în carieră;
 • ucide-o și prăjește-o – la refuzul rudelor de a ajuta în necazuri.

În funcție de unde să ucizi șarpele într-un vis:

 • în apă – pentru o dispoziție bună;
 • într-un apartament – la probleme serioase în afaceri.

Citeste mai mult:  Mușcat de un șarpe într-un vis

În funcție de cine a visat să omoare un șarpe:

 • fată necăsătorită – la sosirea rudelor îndepărtate;
 • femeie căsătorită – la apariția obstacolelor pe drumul spre obiectiv.

În funcție de câți șerpi să ucizi într-un vis:

 • 2 – la deteriorarea bunăstării;
 • trei – la o declarație de dragoste;
 • mult – până la capătul vechiului conflict.

În funcție de cine altcineva să ucizi într-un vis:

 • pisoi – la implementarea unei idei profitabile;
 • iepure – la un eveniment vesel;
 • leu – la independența financiară;
 • broasca – la o dragoste pasionala;
 • mangusta – la boala unei rude;
 • leopard – pentru împlinirea dorinței;
 • broasca testoasa – la sperante zadarnice;
 • tigri – pentru a comunica cu o persoană obsesivă.

Pentru a ucide un șarpe într-un vis – pentru ce este?

Șarpele este un simbol foarte ambiguu. Mulți oameni asociază „frumusețea periculoasă” cu probleme viitoare, mașinațiuni ale dușmanilor, situații riscante, în timp ce alții consideră reptilă un simbol al înțelepciunii și nu se tem deloc de astfel de vise. Am vorbit deja despre întâlnirea cu o reptilă vie în timpul „aventurei nocturne”, iar astăzi ne vom da seama ce înseamnă să ucizi un șarpe într-un vis. Să trecem prin interpretările celor mai faimoase cărți de vis ezoterice.

Sonnik Miller

Celebrul psiholog și cercetător de vise american Gustav Miller susține că a vedea în vis un șarpe ucis pe care l-ai învins cu mâna ta este o serie de evenimente plăcute, o veste bună. Cu toate acestea, o astfel de interpretare nu este deloc surprinzătoare, deoarece, potrivit lui Miller, o reptilă vie reprezintă o amenințare reală și, deoarece o persoană a ieșit învingătoare dintr-o luptă cu el, atunci, în realitate, va putea depăși cu succes toate dificultățile. Psihologul pune un accent deosebit pe oamenii care suferă de boli grave în viața reală: conform cărții sale de vis, un șarpe ucis pentru un pacient simbolizează victoria asupra unei boli în realitate.

Interpretarea lui Loff

Acum să aflăm de ce visezi să ucizi un șarpe conform cărții de vis a lui Loff – un alt tratat ezoteric popular. Loff susține că o astfel de luptă cu o reptilă târâtoare periculoasă prefigurează o rezolvare cu succes a problemelor, totuși, pentru ca cazul să se încheie cu un „sfârșit fericit”, o persoană va trebui să facă un fel de sacrificiu. Ce fel de victime vor fi acestea – judecați singur după situația din viață sau detaliile unui vis.

Dacă ai luptat cu o reptilă cu mâinile goale – în realitate va fi o luptă lungă și grea cu dușmanii, răufăcătorii, dar cu efort maxim, victoria va fi a ta. Dacă ai folosit un cuțit – poate în realitate, nu ai ales cel mai bun mod de a rezista celor răi, deoarece persoanele care nu sunt implicate în conflictul tău personal pot avea de suferit. Merită să ne gândim la modalități alternative de luptă și la modalități mai puțin radicale de a atinge obiectivele.

Pentru a ucide șerpi într-un vis în interiorul propriei case, conform lui Loff – pentru a rezolva conflictele și neînțelegerile intra-familiale dintre gospodării. Dacă cineva din afară a încercat să-ți ceartă membrii familiei, nu va reuși.

Dacă cel care doarme își ia viața unui șarpe care tocmai s-a târât pe drum și nu a atacat, în realitate nu ar trebui să asculte sfaturile obsesive ale altora. Cea mai corectă reacție este să-ți asculți doar propria inimă și intuiția, mai ales în chestiunile legate de găsirea unui scop în viață.

De ce visezi să omori un șarpe și să distrugi un cuib de reptile? Pentru a scăpa de o persoană care multă vreme a aranjat diverse trucuri murdare pentru tine, a vătămat, a complotat.

Fiul lui Nostradamus

Profețiile marelui ghicitor Michel Nostradamus încă entuziasmează mințile oamenilor moderni. Conform cărții sale de vis, uciderea unui șarpe este un semn al schimbării globale. Schimbările în viață pot afecta nu numai viața socială, profesională și personală a visătorului însuși, ci și lumea sa interioară. Poate că o persoană va simți intuiții incredibile, va auzi vocea sa interioară, va avea încredere în intuiție, ceea ce o va duce la un nivel spiritual radical diferit.

Previziunea lui Vanga

Ce înseamnă să ucizi un șarpe într-un vis conform cărții de vis a unui faimos clarvăzător bulgar? Ea a asociat apariția reptilelor într-un vis cu trădare, intrigi crude, înșelăciune și alte manifestări ale răului, prin urmare, uciderea unei reptile, după cum ați putea ghici, poartă semne bune. Cel care doarme va putea să învingă inamicul, să pedepsească infractorii în funcție de meritele lor, să neutralizeze rivalii sau pur și simplu să primească beneficii materiale. Dar dacă frumusețea târâtoare a reușit să te înțepe înainte de a muri, fii atent la sănătatea ta, s-ar putea să ai o boală gravă. Boala nu va fi fatală, dar va aduce multe necazuri.

Interpretare conform cărții de vis universale

De ce visezi să ucizi un șarpe, conform tratatului universal despre vise? Interpretarea depinde în mare măsură de detaliile complotului nocturn. Dacă reptila era în apă în momentul crimei, visătorul în realitate va putea privi o situație dificilă dintr-un unghi diferit și poate că va fi vizitat de informații despre oameni apropiați, probleme presante. Pentru persoanele care sunt într-o dispoziție sumbră, un astfel de complot prevestește scăderea depresiei, o schimbare a dispoziției în bine.

De ce visezi să omori șerpii care se târăsc chiar peste corpul tău? Pentru rezolvarea conflictelor interne, găsirea armoniei spirituale, stabilirea echilibrului mental. Dacă, în realitate, o persoană nu a putut găsi răspunsuri la întrebările spirituale în niciun fel sau a fost constant în război cu sine, în curând toate aceste contradicții vor fi eliminate și se va simți din nou ca o persoană întreagă.

Dacă o reptilă se târa într-un copac și acolo ai prins-o prin surprindere – în viața reală merită să cauți o persoană care să dea sfaturi înțelepte, să te ajute să rezolvi o situație dificilă, să dai un indiciu bun, pentru că tu însuți nu poți găsi încă soluția potrivită pentru probleme stringente.

Cartea viselor moderne

O interpretare interesantă a aventurii nocturne este dată de o carte de vis modernă. A ucide șerpi, conform acestui tratat ezoteric, înseamnă a câștiga o victorie completă asupra concurenților, rivalilor, dușmanilor care îți pun din când în când bețe în roți. Uneori, un astfel de vis va însemna rezolvarea cu succes a unei situații controversate fără intervenția activă a visătorului și, de asemenea, complotul unei victorii asupra unei reptile promite apariția de noi prieteni, parteneri, asistenți și încheierea de afaceri profitabile. Dacă o femeie a văzut un vis, pacea și liniștea vor domni în familia ei și toate planurile creative vor fi cu siguranță realizate.

Citeste mai mult:  Să fii într-un restaurant într-un vis

șarpe mort

Și, în sfârșit, să vorbim despre de ce visează un șarpe mort dacă nu tu ai câștigat victoria asupra lui, ci ai văzut pur și simplu o reptilă fără viață.

 • Dacă reptila zace în apă – spre disperare, prăbușirea planurilor, o schimbare a circumstanțelor în rău.
 • O viperă moartă promite probleme de sănătate, necazuri minore.
 • Câțiva șerpi mici, mai mult ca niște viermi – la cheltuieli financiare. Dacă în realitate plănuiești o achiziție majoră, este mai bine să o abandonezi înainte de a fi prea târziu, pentru că nu va aduce bucurie, iar banii vor fi irositi.
 • A vedea un șarpe mort într-un vis pentru o femeie înseamnă a-i elimina rivalul. Proprietarul insidios, care are ochii pe bărbatul tău, se neutralizează de la sine, fără prea mult efort. Dar dacă o reptilă târâtoare a mușcat o doamnă înainte de moarte sau a atacat-o, la început prefăcându-se moartă, te poți aștepta la acțiuni active și la un pericol real de la rivala ei, chiar dacă acum nu există niciun cuvânt de la ea.

Psihologii sfătuiesc să nu vă fie frică de vise despre uciderea unui șarpe, deoarece majoritatea cărților de vis sunt de acord că acesta este un semn favorabil. Și dacă în viața reală nu ți-e frică de frumusețile târâtoare, atunci nu ar trebui să-ți faci griji cu privire la somn.

Ucide un șarpe într-un vis – pentru ce este, interpretarea cărților de vis

De ce visezi să omori un șarpe într-un vis și este necesar să ne fie frică de această viziune? Șarpele este un simbol controversat, deoarece reprezintă un pericol pentru o persoană și înțelepciune în același timp. Unii ghicitori sunt siguri că uciderea unui inamic reptile într-un vis va duce la o bunăstare financiară reală. Șarpele poate însemna prosperitate și sănătate. Dar există interpretări diferite.

Interpretarea cărților de vis

Sigmund Freud, fondatorul psihanalizei, nu vede nimic în neregulă cu șerpii. Imaginea poate fi un vestitor al unor schimbări bune în viața ta. Interpreții moderni atribuie moartea șarpelui sfârșitul unor lungi neînțelegeri între rude. Există și alte interpretări:

 1. Învinge concurenții în afaceri.
 2. Obținerea de venituri stabile.
 3. Nevoia de sacrificiu pentru victoria finală asupra inamicului.
 4. Caută-te pe tine, scufundându-te în adâncurile subconștientului.
 5. Necesitatea de a reține informații importante.
 6. Disponibilitate de a depăși orice obstacole pentru a atinge obiectivele.

Circumstanțele morții joacă, de asemenea, un rol important. Dacă un șarpe te-a înțepat înainte de a te ucide, pregătește-te pentru mașinațiunile secrete ale celor răi. Te deplasezi printr-un spațiu plin de reptile – te așteaptă o teamă continuă de ceva. A vedea o reptilă în propriile mâini înseamnă a obține o strategie eficientă în lupta împotriva concurenților.

Dream Vanga

Dacă s-a întâmplat să ucizi un șarpe într-un vis, cartea de vis a ghicitorului Vanga poate oferi o interpretare foarte plauzibilă. Clarvăzătorul bulgar a asociat uciderea reptilelor cu răul efectiv învins. Ce înseamnă să fii înțepat de o viperă înainte de a fi ucis? Acesta este un semn sigur de trădare și înșelăciune. Trănsind un animal, îți spui la revedere de la cei nedoritori secreti în realitate.

Vanga, ca și ghicitorii moderni, vedea în șerpi un simbol al bunăstării financiare. Important este ca vipera să nu aibă timp să te înțepe. Dacă se întâmplă acest lucru, sănătatea ta se va deteriora. Problemele în realitate pot fi destul de grave, veți avea nevoie de ajutorul medicilor.

Sonnik Miller

Celebrul interpret Miller privește mai profund – este interesat de potențialul energetic al animalului. Potrivit lui Miller, semnificația somnului este asociată cu reînnoirea. Iată la ce să vă așteptați:

 • un aflux de energie proaspătă;
 • incitare la rău;
 • vindecare;
 • alina suferința rudelor.

Fiul lui Nostradamus

Nostradamus, care a trăit cândva în Franța medievală, este încă considerat unul dintre cei mai buni ghicitori. Acest om și-a criptat revelațiile în catrene, în jurul cărora continuă disputele științifice. Văzătorul era sigur că visul de a „ucide șarpele” este un prevestitor al schimbărilor viitoare. Metamorfozele vor afecta nu numai realitatea fizică, ci și viziunea interioară asupra lumii. Datorită evenimentelor viitoare, vei câștiga noi aliați și vei beneficia.

Cartea viselor moderne

Ghicitorii moderni interpretează visele pe baza învățăturilor lui Loff. Privește în interiorul tău, stabilește-ți atitudinea personală față de reptilele târâtoare. Opțiunile pot fi:

Dacă aveți întrebări – anunțați-ne Pune o intrebare

 • frică sau groază;
 • încântare;
 • panică;
 • Încântare.

Înțelegându-ți propriile sentimente, vei putea interpreta profeția. Dar există și interpretări universale. Dacă ucizi o viperă în timpul unei bătălii egale, vei putea depăși circumstanțele adverse. Relațiile cu oamenii din diferite domenii se normalizează. Posibilitatea unui risc justificat nu poate fi exclusă. Șarpele personifică înșelăciunea și viclenia, așa că nu trebuie făcute greșeli stupide. Ai încredere în intuiția ta, urmează semnele destinului.

De ce visezi să ucizi un șarpe într-un vis pentru o femeie

Dacă o femeie este căsătorită, există un motiv de bucurie. În lumea reală, vei putea învinge un rival puternic sau vei recapata un bărbat de la un proprietar. Orice încercare de a vă distruge căsnicia va fi sortită eșecului. O fată necăsătorită își va putea în sfârșit să-și aranjeze viața personală. Logodnica, la care visează toate fetele, va apărea brusc și va deveni un partener de încredere.

Și de ce o femeie însărcinată visează să omoare un șarpe într-un vis? Acesta este un semn bun. Nu ar trebui să vă fie frică de viitoarea naștere – totul va decurge fără probleme. Omul tău va oferi orice sprijin, medicii își vor face față sarcinii. Nu vă faceți griji.

De ce visezi să ucizi un șarpe într-un vis pentru un bărbat

A ucide o reptilă într-un duel înseamnă a-ți crește autoritatea printre altele. Colegii vor începe să vă respecte, vor asculta sfaturi. Amintiți-vă că o astfel de influență publică vine cu o anumită responsabilitate – gândiți-vă ce spuneți. Iată câteva interpretări mai interesante:

 • emoțiile negative asociate cu crima indică o lipsă de înțelegere cu fată;
 • dacă dormi cu un animal mort, gândește-te să-ți înșeli soțul;
 • plăcerea experimentată în ucidere este asociată cu găsirea iubirii adevărate.

Amintiți-vă că și culoarea animalului joacă un rol semnificativ în interpretare. Șarpele negru este asociat cu nenorociri și necazuri, cel alb cu dezamăgiri. Uciderea creaturii galbene este o victorie asupra propriilor complexe. Culoare verde – depășirea tentațiilor. Analizează detaliile și vei putea face previziuni foarte precise.