Într-un vis, găsește o brățară de aur

Găsiți o brățară de aur

Interpretarea viselor Găsiți o brățară de aur a visat de ce într-un vis Găsiți o brățară de aur? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți într-un vis. Găsiți o brățară de aur citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Brățară

Poartă o brățară frumoasă pe mână: alții te iubesc și o folosești inutil.

Adesea începi să le ceri semne de atenție, pe care, după cum crezi, nu ți le oferă.

De fapt, ai o asemenea comoară pe care nu o are toată lumea, o apreciază și ai grijă de ea.

Când vei pierde dragostea celor dragi, va fi prea târziu și abia atunci vei înțelege ce bogăție ți-a acordat Domnul.

O brățară văzută într-un vis: poate vorbi și despre o lipsă de atenție din partea celor dragi.

Visul poate fi interpretat și în legătură cu calitatea brățării.

Dacă brățara este din lemn și, în plus, are o formă originală: visul spune că comportamentul descris mai sus se explică nu prin solicitări prea mari, ci prin prezența unor complexe care nu bântuie nici pe tine, nici pe cei dragi.

Într-un vis, ai avut o brățară de aur pe tine: trăiești în iluzii și prea rar „cobori pe pământ”, ceea ce uneori ar trebui făcut, altfel pur și simplu nu vei putea naviga în situație.

O brățară de argint purtată la încheietură: trădează în tine o persoană cu o imaginație bogată, care totuși știe perfect ce își dorește de la viață și de la cei dragi.

Din păcate, rudele nu intenționează întotdeauna să ofere ceea ce își doresc.

Va trebui să se obișnuiască.

Aruncarea unei brățări într-un vis: în curând va trebui să faci o alegere, de care va depinde nu numai viitorul tău, ci și existența prietenilor și rudelor tale.

Trebuie să cântăriți totul cu atenție înainte de a lua o decizie, iar discreția este cel mai bun prieten al tău în această chestiune.

Pentru a vedea cum cineva a pierdut o brățară: un vis prevestește o rezolvare timpurie a problemelor dificile.

Poate că se va împlini datorită unuia dintre prietenii tăi.

Dar nu te baza prea mult pe ajutorul din afară pentru a oferi o brățară: în momentul de față te simți în culmea succesului: poți face totul și totul ți se supune, așa că nu este nimic greșit dacă altcineva se va simți bine din generozitatea ta .

Intr-adevar pozitia ta.

Interpretarea viselor – Brățară

(Vezi interpretarea: bijuterii, lanțuri, lanțuri, pietre prețioase)

O brățară într-un vis semnifică întotdeauna legăturile sau obligațiile pe care le ai cu o altă persoană. Desigur, acest lucru se aplică în principal sferei relațiilor personale. Uneori, un vis prezice că te vei găsi într-o situație foarte dificilă sau te vei îndrăgosti de trucul dușmanilor sau te vei fi implicat într-o poveste scandaloasă. Un astfel de vis este deosebit de important dacă vezi pe mână o brățară care nu-ți place sau pe care vrei să o scoți, dar nu o poți. Dacă într-un vis vezi că porți pe mână o brățară frumoasă și scumpă pe care nu ai mai văzut-o până acum, atunci te așteaptă mari schimbări în viața personală care să-ți facă plăcere. Uneori, un vis prezice dragoste secretă și întâlniri frecvente pentru tine. Pentru tineri, un astfel de vis prezice o căsătorie rapidă și pripită. Visul în care primești cadou o brățară prevestește și o căsătorie timpurie. Dacă într-un vis smulgi o brățară cadou din mână și o arunci în fața soțului tău sau a rudelor sale, atunci te așteaptă certuri în familie, urmate de un divorț. A visa la o brățară talentată îndoită, spartă, cu pietre căzute este un prevestitor că căsnicia ta va fi nefericită și nu va dura mult timp după un astfel de vis. Pierderea unei brățări într-un vis este un semn de necaz și eșec al planurilor. Dacă o femeie vede într-un vis că un bărbat și-a prins o brățară pe mână, atunci se va căsători cu acest bărbat și va deveni soția lui bună.

Interpretarea viselor – Brățară

Prezintă bucurie și bogăție.

În mod neașteptat să vezi o brățară pe mână – te așteaptă necazuri sau durere.

Purtarea unei brățări – cineva îți pregătește o capcană sau un mare scandal.

Cumpără o brățară – devii dependent.

Vânzarea unei brățări este în pierdere.

Ruperea brățării este norocoasă.

Pierderea unei brățări este tristețe, necaz.

Găsiți o brățară – trebuie să deveniți proprietarul unei proprietăți semnificative.

Interpretarea viselor – Brățară

O brățară visată prevestește o neînțelegere într-un loc public, care nu se va întâmpla din vina ta, dar din cauza căreia vei suferi în primul rând. Dacă într-un vis vezi o brățară pe mână, înseamnă că te vei căsători destul de curând; dacă această brățară ți-a fost prezentată de un prieten sau de un iubit, căsnicia ta va fi lungă și fericită. Pierderea unei brățări într-un vis este un semn de necaz care se va întâmpla în viitorul foarte apropiat.

Căutarea și găsirea unei brățări înseamnă că bogăția neașteptată va cădea în curând asupra ta. Pentru a pune sau a fixa o brățară la încheietura mâinii – este posibil să aveți îndoieli cu privire la sinceritatea sentimentelor domnișoarei dvs., dar cursul ulterior al evenimentelor le va risipi complet.

Interpretarea viselor – Brățară

este o grijă pentru cea a bărbaților care i-o pun pe mână și o podoabă, bunătate și bucurie pentru o femeie. De asemenea, ei spun că o brățară de argint este un simbol al credinței și evlaviei, deoarece brățara este una dintre decorațiunile locuitorilor Paradisului. Purtarea unei brățări de aur într-un vis este un act păcătos. Dacă un bărbat vede că poartă o brățară deasupra cotului, atunci posibilitățile și autoritatea fratelui său vor crește semnificativ. Și dacă brățara este alcătuită din margele individuale, atunci va experimenta probleme inutile asociate, cel mai probabil, cu fratele sau sora lui.

Dacă o femeie într-un vis își pune o brățară pe braț deasupra cotului, atunci va deveni și mai frumoasă și mai fermecătoare.

Interpretarea viselor – Brățară

Bani neaștepți sau câștig la loterie. Găsiți o brățară – vă așteaptă vești neașteptate că sunteți proprietarul unei proprietăți semnificative.

Citeste mai mult:  Care este visul unei fete într-o rochie roșie

Pentru a vedea o brățară pe mână – o căsnicie profitabilă te așteaptă: cu diamante – o căsnicie fericită; din aur – alesul tău are rude bogate; din argint – căsătoria se va construi pe respect reciproc.

Încearcă să-ți amintești cum arăta brățara din visul tău și desenează-o. Ia desenul cu tine.

A scăpa o brățară înseamnă că te confrunți cu o alegere dificilă, de care depinde nu doar bunăstarea ta, ci și liniștea sufletească a celor dragi.

Imaginați-vă că v-ați aruncat brățara în mare în timp ce stateai pe puntea unei nave rapide (vezi Marea, punte).

Interpretarea viselor – Brățară

B) căsătoria timpurie.

Văzând o brățară pe brațul tău într-un vis – pentru a afla o poveste scandaloasă, pentru a primi o brățară cadou – un semn al iubirii secrete.

Dacă o tânără își pierde brățara, o așteaptă necazuri.

Brățara găsită este achiziția de proprietate.

Interpretarea viselor – Brățară

A vedea o brățară pe mână într-un vis – un cadou de la un iubit sau un prieten – este un semn al unei căsnicii timpurii și fericite.

Dacă o tânără își pierde brățara, o așteaptă o varietate de necazuri.

Găsirea unei brățări într-un vis înseamnă că vei deveni proprietarul unei proprietăți semnificative.

Interpretarea viselor – Brățară

Să vezi o brățară pe mână într-un vis este un cadou. Dacă ai avut un astfel de vis de miercuri până joi, vei avea un motiv să mulțumești destinului.

Dacă într-un vis de luni până marți ai găsit o brățară în vis, asta înseamnă că în curând te așteaptă un mare câștig.

Un vis de marți până miercuri în care ți-ai pierdut brățara îți promite necazuri asociate copiilor.

Interpretarea viselor – Brățară

Dacă o fată într-un vis a văzut o brățară pe mână – un cadou de la un iubit sau un prieten – acesta este un semn al unei căsătorii timpurii și fericite.

Dacă o tânără visează că își pierde brățara, are probleme.

De ce să vezi o brățară într-un vis?

Văzând o bijuterie scumpă pe o mână într-un vis, rareori cineva poate rezista să nu se întrebe, de ce visezi la o brățară de aur? Vestea bună este că în cele mai multe cazuri cartea de vis interpretează brățara ca pe un semn cu adevărat bun!

Dacă visul este luat în serios, atunci aspectul brățării este important în interpretare, materialul din care este făcută, cum se așează pe mână – liber sau trage, în ce circumstanțe ați primit această bijuterie.

Să aruncăm o privire mai atentă: pentru ce este visul brățării? Ce înseamnă visul, despre ce avertizează?

Внешний вид

Aspectul este de o importanță cheie, deoarece este un ornament, ceea ce înseamnă că trebuie să arate sau să spună ceva cu aspectul său. O brățară este un ornament care poate fi amintit încă de la prima dată. Decorul poate fi visat sub formă de lanț simplu, sub formă de inel, sub formă de șarpe sau este executat într-un ajurat cu model răsucit.

1. Bijuteriile realizate sub formă de lanț și inel prevestesc o căsătorie iminentă pentru fetele și femeile necăsătorite. Și dacă într-un vis o persoană iubită însuși fixează bijuteriile pe mâna fetei, atunci nu poate exista nicio îndoială cu privire la semnificația visului!

2. Dacă decorul a fost în formă de șarpe, acesta este un dar al înțelepciunii. O persoană care a avut norocul să poarte un „șarpe” într-un vis va comite în curând un act care îl face să regândească viața. O perspectivă înțeleaptă va veni.

3. Dar brățările cu model ornamentat trebuie tratate cu prudență. Oricât de frumoasă ar fi împletirea venelor de aur sau argint, dar în acest caz, visul avertizează despre intrigi împotriva ta și intrigi.

4. Bijuteriile sunt curate și strălucitoare – indică sinceritatea persoanei care ți-a făcut un cadou într-un vis. Bazează-te pe persoana la care ai visat – și este puțin probabil să fii nevoit să regreti.

5. Produsul este murdar, deformat sau zgâriat – aveți grijă! Acesta este un semn de dependență: sclavie, alcool, droguri, cazinouri.

Dacă îți amintești de cel care ți-a înmânat o astfel de brățară într-un vis și recunoști această persoană printre prietenii tăi, ocolește și încearcă să limitezi cât mai mult posibil comunicarea cu el, ca să nu mai vorbim de unele treburi comune.

Material brățară

Materialul bijuteriilor poate schimba sensul visului. Fierul, argintul și aurul sunt metale care au un sens sacru. Fierul este fiabilitate. Argintul este puritate. Aurul este bogăție.

1. Fier. Acesta este sprijin și îngrijire din partea unei rude, a unui prieten. Prin urmare, într-un vis, primirea unui cadou de fier este uneori mai necesar decât unul de aur.

2. Argint. Dacă un astfel de pacient visează, atunci sănătatea lui se va îmbunătăți în curând.

 • Dacă bijuteriile de la încheietura mâinii au modele interesante și pietre multicolore, atunci imaginația ta va fi folosită.
 • Dacă o brățară de argint cu un model înnegrit, atunci acesta este un semn bun: o creștere a bogăției este posibilă în familie.

3. Aur. Semnul bogăției. Afaceri stabile și de succes. Cu toate acestea, atenție, dacă într-un vis s-a dovedit că aurul este un fals, atunci într-un mediu personal există o persoană care se pretinde a fi prieten, dar în planurile sale, cel mai probabil, să vă facă rău.

Cum se așează pe mână

Cât de bine stă un produs pe mână vă poate spune cât de fiabilă este conexiunea.

 • Dacă bijuteria este mare și alunecă, este probabilă o pierdere (dacă este aur – bogăție, argint – sănătate, fier – suport).
 • Dacă bijuteriile de pe mână sunt ținute liber și nu se apasă, atunci acesta este un semn de afaceri ușoare și profitabile.
 • Un produs strâns apasă mâna, ceea ce indică dependență. Dacă într-un vis o anumită persoană îți oferă o brățară strânsă, atunci are sens să te uiți mai atent la această persoană în realitate, poate că încearcă să te manipuleze.

împrejurări

Contextul circumstanțelor poate indica detaliile interpretării. Dacă într-un vis îți oferă bijuterii și te ajută să le pui pe mână.

Găsirea unui semn mai bun nu este ușoară, pentru că vorbește despre o relație lungă și de încredere.

 • Ai visat la momentul în care ai găsit un ornament pentru încheietura mâinii tale. Găsirea este un profit neașteptat sau chiar o afacere aleatorie care aduce profit.
 • Există un vis că și-au cumpărat o brățară. Este posibil să deveniți în curând părinte.
 • Pierderea decorului. Un astfel de semn nu promite nimic bun – aceasta este o posibilă rupere a relațiilor.
 • Decorare picătură. Într-un timp foarte scurt, va trebui să faci o alegere care te va afecta nu doar pe tine personal, ci și pe mediul înconjurător.
 • Într-un vis, vinzi bijuterii. În realitate, nu cheltuiți mulți bani, pierderile sunt posibile.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului tăiat părul

Pentru a afla de ce visează brățara, nu trebuie să ghiciți prea multe – nu durează mult pentru a găsi răspunsul. Dacă vă amintiți din ce este făcută (aur, argint sau fier), amintiți-vă imaginea sa exactă și în legătură cu ce circumstanțe a apărut, atunci cartea de vis va explica brățara în detaliu.

Și totuși, cel mai adesea un vis despre o brățară este un semn foarte bun. Luați interpretarea puțin mai în serios decât distracția. Este posibil ca un astfel de vis să fie vestea unei șanse. Și șansele în viața noastră sunt oaspeți foarte drăguți.

Autor: Igor Vaskin

Am visat la o brățară de aur – interpretare a somnului din cărțile de vis

De ce visezi la o brățară de aur? Dacă ai visat la o brățară de aur, indiferent de context, acest vis este un avertisment că ai o persoană care este nedreaptă cu tine. Acest lucru se aplică cel mai probabil vieții tale profesionale, iar dacă nu ești atent, o persoană care se preface a fi prietenul tău te va supăra foarte tare.

De ce visezi la o brățară de aur – cartea de vis a lui Freud

O brățară de aur într-un vis este un semn că poți face o mare avere, iar toate acestea vor fi asociate cu virtuțile minții tale.

A visa la un inel și o brățară de aur este o promisiune că vei simți în curând o mare satisfacție cauzată de situația generală a vieții tale.

Când visezi la o brățară de aur cu pietre Acest vis este un semnal de avertizare pentru comportamentul tău zilnic, atât în ​​general, cât și într-o problemă specifică.

Dacă visezi că ai pierdut o brățară de aur, asta înseamnă că vei petrece mult timp lucrând inutil.

Încercarea unei brățări de aur într-un vis poate fi un semnal din subconștientul tău că o persoană din mediul tău te folosește sau, mai degrabă, munca pe care o faci.

Ai visat că ai furat o brățară de aur într-un vis, acest vis înseamnă că vei trăi fericit în viitorul apropiat și nu se va întâmpla nimic care să-ți amenințe starea generală.

Când visezi să-ți cumperi o brățară de aur, este un semn foarte pozitiv pentru tine, care anunță că în curând vei reuși să-ți învingi concurentul sau să învingi un inamic periculos.

Alegerea unei brățări de aur într-un vis, în general, este o profeție bună despre viitorul apropiat și care declară că viața ta va fi pașnică și plină de armonie. Nu vei avea probleme serioase sau neînțelegeri cu cei cu care ești prieten.

Visând la o brățară de aur ruptă, acest lucru vă poate determina subconștientul să vă motiveze să munciți din ce în ce mai mult pentru că puteți avea succes în acel moment.

De ce visezi la o brățară de aur pe o mână – cartea de vis a lui Miller

Când o brățară aurie apare pe mână în visul tău, cel mai probabil este un avertisment despre starea ta de sănătate. Subconștientul tău îți dă acest semn pentru a înțelege că sistemul tău imunitar nu va fi cel mai bun în viitorul apropiat, iar dacă nu te îngrijești corect, te poți confrunta cu diverse afecțiuni. Pentru a le evita, trebuie mai întâi să încercați să rupeți obiceiurile proaste care vă pot cauza majoritatea problemelor de sănătate.

O brățară de aur apare pe o mână într-un vis, indiferent de contextul în care este și de ce detalii suplimentare însoțește, cel mai probabil acest lucru înseamnă că în viitorul apropiat vei întâlni ceva bucurie, va fi foarte lung, așa că nu va pleca în spatele unor consecinţe mai grave pentru viitor.

Când într-un vis îi pui o brățară de aur pe mână unui străin, acesta este un semn că persoana va face ceva împotriva ta și, dacă acțiunile sale au succes, s-ar putea să-ți pierzi onoarea chiar și în ochii tăi. Este, de asemenea, o pregustare a anxietății nespecificate.

Dacă visezi că o vezi pe mama ta cu o brățară de aur în mână, acesta este un semn că vei trăi în viitorul apropiat pentru totdeauna cu mare bucurie, iar dacă prietena ta, aceasta ar putea fi o remorcă de despărțire pentru cineva apropiat.

De ce visezi să găsești o brățară de aur – cartea de vis a lui Vanga

Când visezi că ai găsit o brățară de aur, acesta este un semnal că ai abilități grozave de conducere și organizare și că ești capabil să obții multe în viață.

Găsirea unei brățări de aur într-un vis este un semn al minții tale subconștiente că ai tendința de a-ți supraestima abilitățile prea mult, prin urmare ești supărat de numeroasele tale eșecuri. Ar trebui să încerci să fii mai realist cu privire la șansele tale și să începi cu obiective mai simple.

O brățară de aur în visul unui bărbat poate însemna și că se simte mai atras de femeile inabordabile, pentru că speră să fie cel față de care o persoană atât de inabordabilă poate fi îmbrățișată.

De ce visezi la o brățară de aur donată – cartea de vis a lui Nostradamus

Daca visezi sa ti se prezinte o bratara de aur, acesta poate fi un semnal ca ai tendinta de a te inchide si de a iesi din lumea exterioara. Probabil știi de ce faci asta, dar trebuie să înțelegi că acest lucru nu este atât de bine pentru tine și trebuie să te gândești dacă ar fi mai bine să-ți schimbi atitudinea față de oameni și lume.

Când visezi că ai aruncat o brățară de aur care ți-a fost dăruită, poate fi un avertisment că o persoană pe care o consideri un prieten și care nu este cu adevărat una poate fi cauza problemelor tale grave, dar tu nu știi exact ce ar putea însemna asta.

De ce să visezi o brățară cu lanț de aur – cartea de vis a lui Hasse

Ai visat la o brățară cu lanț de aur, acesta este un semn că în curând vei avea cheltuieli mari, neplanificate, care îți vor submina serios bugetul. De asemenea, este posibil ca din anumite motive să fii nevoit să cheltuiești mult mai mulți bani decât ai planificat înainte.

Citeste mai mult:  De ce să visezi la cei fără adăpost din casă

Dacă tocmai ați văzut o brățară cu lanț de aur într-un vis, acesta este un mesaj despre un fel de mesaj plăcut pe care ar trebui să-l primiți în viitorul apropiat, dar nu știți exact ce poate afecta acest lucru.

De ce visezi să rupi o brățară de aur – cartea de vis a lui Longo

A sparge o brățară de aur într-un vis, indiferent de contextul în care apare și de detaliile suplimentare pe care aceasta le însoțește, cel mai probabil înseamnă că vei găsi ceva bucurie în viitorul apropiat, dar din păcate nu va fi foarte lung, așa că nu vă va lăsa cu implicații mai serioase pentru viitor.

De ce visezi la o brățară de aur? Interpretarea somnului

A primi cadou bijuterii într-un vis este aproape întotdeauna evenimente de bun augur. Și de ce să visezi la o brățară aurie, magnifică și strălucitoare? Mai mulți factori influențează interpretarea corectă. Este important să ne amintim cum arăta brățara, din ce aur era făcută, cu ce pietre a fost împodobită. Ce ai simțit când ai văzut decorația din regatul lui Morpheus? Dăruit, cumpărat sau primit cadou?

Amintiți-vă toate, toate detaliile mici și detaliile mari ale somnului, apoi alegeți interpretarea dorită din listă. Pentru a vă reîmprospăta memoria unui vis nu a fost dificil, încercați să scrieți visele imediat după trezire.

Brățară de aur într-un vis: semnificații

Majoritatea cărților de vis indică faptul că o brățară de aur este un simbol al relației tale cu oamenii din jurul tău. Marea majoritate a autorilor de predicții sunt respinși de acest lucru. Mai mult, relația nu este captivă, ci legături puternice. De exemplu, legăturile de căsătorie, sentimentele de dragoste, afecțiunea maternă și alte lucruri similare.

Amintiți-vă detaliile complotului visului și căutați o interpretare care se potrivește descrierii:

 • visat brățară de aur concisă. În viața reală, ar trebui să ne așteptăm la o creștere materială bruscă. Bogăția neașteptată va cădea literalmente asupra ta. Dar, în același timp, relațiile cu o rudă apropiată de sex masculin vor fi complicate.
 • unul dintre soții visează la o brățară de aur pe brațul celei de-a doua reprize. În curând va avea loc un conflict serios în pereche. Va fi posibil să se rezolve dacă ambele părți își găsesc puterea să se audă reciproc și nu doar să aștepte scuzele și pocăința celui iubit.
 • Autorul cărții de vis populare, Miller, credea că dacă o femeie visează la o brățară de aur, donată de un prieten apropiat și iubit, viața ei personală se va îmbunătăți în curând. Se va căsători și cu mult succes – alesul o va iubi și o va purta în brațe.
 • Tu găsiți bijuterii din aur într-un vis. Deci, trebuie să devii proprietarul unei proprietăți mari. Acest lucru nu se va întâmpla neapărat în viitorul apropiat, dar în cinci ani vei avea un capital bun, cu care vei cumpăra locuințe.
 • O tânără visează că ea a pierdut brățara de aur. În viața reală, o fată trebuie să fie atentă. Adesea, o tânără doamnă se comportă nechibzuit, reputația ei poate avea de suferit din cauza acțiunilor imprudente.
 • O femeie visează că un tânăr îşi pune o brăţară de aur la încheietura mâinii. Ține minte: bărbatul a fixat bijuteriile? Dacă da, în curând îl vei întâlni pe viitorul tău soț, va începe o dragoste furtunoasă, care se va încheia cu marșul lui Mendelssohn. Dacă nu, vei intra într-o relație ușoară, fără angajament, care te va împovăra și se va termina rapid.
 • Visând asta cumperi o brățară tu sau cineva din apropiere. Un astfel de vis promite o reaprovizionare rapidă în familie. Mai mult, părintele va fi persoana care a avut visul. Cumpără un test de sarcină sau trimite-ți prietena la medic. Cartea de vis prezice, de asemenea, că vei fi un tată sau o mamă minunată în viitor, iar copiii tăi vor deveni un adevărat model.

Practic, previziunile cărților de vis populare sunt favorabile. Pentru că bijuteriile reprezintă bunăstare, noroc, succes. Mintea subconștientă transferă acest stereotip în visele tale.

Mai multe interpretări

Nu numai ghicitorii, ci și psihoterapeuții, psihicii, vindecătorii populari erau angajați în interpretarea viselor. Predicțiile lor sunt mai puțin populare, dar au dreptul să existe. Uită-te în listă – poate ceva se potrivește somnului tău:

 • Găsiți brățara de aur într-un vis. În curând soarta va oferi șansa de a se îmbogăți. Fie vei avea șanse mari să câștigi la loterie, fie șeful tău îți va crește brusc salariul de câteva ori.
 • Îți pierzi brățara de aur într-un vis. Visul este nefavorabil, prevestind dificultăți în relațiile cu cei dragi. Există fie o ceartă majoră, fie despărțire de a doua jumătate. Încercați să vă controlați și să nu provocați conflicte.
 • Văzut într-un vis o brățară de aur pe mâna unui cerșetor Sau doar un om sărac? Așteaptă-te la evenimente nefavorabile pentru tine. Din păcate, nu veți putea influența deznodământul cazului, rămâne să acceptați și să îndurați dâra neagră care va veni în curând.
 • o brățară de aur purtat pe brat si provoaca disconfort: apasă, zgârie pielea, interferează. Așadar, în viața reală, visezi să fii eliberat de povara grijilor și problemelor pe care trebuie să le rezolvi singur. Povara este prea grea, găsiți pe cineva care să vă ajute să o împărtășiți.
 • Oferă decor cineva? Asta înseamnă că în viața reală ești complet mulțumit de situația ta financiară actuală, te consideri o persoană de succes și realizată. Dar fii atent – în orice moment poți pierde tot ce ai dobândit. Nu deveni un cheltuitor, gestionează-ți capitalul cu înțelepciune. Și urmărește-ți cu atenție împrejurimile: în cercul de cunoștințe există un anume nedoritor care visează doar să-ți creeze necazuri și să te lipsească de bunăstare.
 • Brățara este dăruită de un prieten persoana din viata reala? Înseamnă că vrea să se apropie de tine. În curând va încerca să câștige favoarea oferindu-și serviciile gratuit. Se poate avea încredere în el, nu fi prea suspicios și acceptă cadouri.
 • Brățara visa la un bărbat? Fii atent la alesul actual: ea te tratează cu necinste, vrea să se căsătorească cu un candidat de succes din comoditate. De asemenea, un astfel de vis poate însemna o sănătate îmbunătățită. Dacă ai fost bolnav de multă vreme, mergi la vindecare.
 • Brățara visa la o femeie? Atunci ar trebui să aștepte o căsnicie lungă și fericită. Căsătorit – fericire în căsătorie, un soț credincios și devotat. Cu cât mai multe pietre și cu cât strălucesc mai strălucitoare, cu atât viața de familie va fi mai roz, cu atât viața de familie va fi mai bogată și mai prosperă.

Dacă ai visat la o brățară de aur, bucură-te! La urma urmei, semnificațiile sunt în mare parte favorabile și promit doar bucurie.

De ce altceva poate visa aurul, vezi videoclipul: