Mergeți pe apă într-un vis

De ce visezi să mergi pe apă

De ce să visezi dacă ai avut șansa să mergi pe apă într-un vis? Un adevărat miracol se va întâmpla în realitate. Aceeași viziune promite fericire și prosperitate fără margini. Cărțile de vis populare oferă o interpretare mai detaliată în funcție de detalii suplimentare.

Conform cărții de vis a lui Miller

Ai visat că treci cu vadul pe un râu curat? În realitate, urmează o serie de bucurii mici, dar plăcute. Dacă apa s-a dovedit a fi murdară într-un vis, atunci te vei îmbolnăvi.

De ce visezi copii care mergeau pe apă? Interpretarea viselor promite un noroc incredibil în toate problemele. O fată tânără care merge pe apă spumoasă, dar curată – spre împlinirea celei mai secrete dorințe.

Interpretarea imaginii conform cărții de vis de la A la Z

Dacă într-un vis ai avut șansa să mergi pe apă, atunci în realitate trebuie să faci curățenie generală și spălătorie serioasă. Ți s-a întâmplat să vadezi un corp de apă puțin adânc? Pentru a nu merge la vreun eveniment plictisitor, trebuie să te prefaci că ești bolnav.

Opinia cărții de vis medievale a lui Daniel

De ce visezi că a trebuit să mergi pe apă? Acest vis garantează securitate absolută. Dacă apele erau agitate și clocotite, atunci, dimpotrivă, trebuie să vă faceți griji. Traversarea apelor agitate semnifică frica, necazuri de diferite feluri sau acuzații.

De ce visezi să mergi pe apă și să nu te îneci

Ai visat că mergi pe apă, ca pe pământ solid? În realitate, vei cunoaște exaltarea deasupra celorlalți. Mersul pe apă și nu înecul este o bucurie neașteptată și un adevărat miracol. A sta fără acțiune pe suprafața suprafeței apei este mai rău. Acesta este un semn sigur de probleme care urmează.

De ce altfel visezi că ai reușit să mergi pe apă și să nu te îneci? În viitorul apropiat, vei câștiga faima umană și vei câștiga bogăție. Dacă, dintr-un motiv oarecare, ați căzut brusc într-un vis sub apă, atunci sunteți în pericol grav, posibil chiar fatal.

Ce înseamnă să mergi pe apă desculț, în încălțăminte

Ai visat că mergi desculț pe apă? Evident, nu ai suficientă comunicare cu natura și în special cu elementul apă. Lăsați deoparte actualitatea și plecați imediat în vacanță, chiar dacă durează doar o zi.

De ce să visez că a trebuit să port pantofi și, evident, s-a udat? Un vis garantează necazuri generale care te vor împinge la acțiuni pripite.

Într-un vis, mergând desculț pe apă – pentru o sănătate bună, în pantofi – dimpotrivă, la o răceală. Dacă ai visat că mergi pe apă și că picioarele tale sunt extrem de reci, atunci pregătește-te pentru sentimente neîmpărtășite și drame inimii.

Într-un vis, plimbă-te pe apă, râu, mare, piscină

Interpretarea somnului depinde într-o oarecare măsură de caracteristicile rezervorului în care s-a întâmplat să meargă pe apă. Deci, mersul de-a lungul râului – până la o întârziere, obstacole minore și dificultăți. Dacă apa din râu era noroioasă, atunci trebuie să îndurați dezamăgirea. Uneori, mersul pe apă într-un vis marchează o schimbare dramatică în viață.

Dacă ai visat că mergi pe suprafața mării sau a oceanului, atunci există posibilitatea ca dorința ta prețuită să devină realitate. Piscina este o structură de apă creată de mâinile omului. Prin urmare, această imagine simbolizează întruchiparea, de fapt, a viselor inutile visătorului.

A trebuit să merg pe apă în ploaie, prin bălți

Mersul în ploaie simbolizează o perioadă de stagnare, dezamăgire și stare generală de rău.

Dacă ai visat că mergi sub o ploaie caldă de ciuperci, atunci vin schimbări luminoase și calm. Ploaia rece de toamnă avertizează asupra unei probleme prelungite.

Dacă ai mers în ploaie și te-ai udat complet într-un vis, atunci îți vei deschide sufletul către persoana greșită, iar acest lucru va avea consecințe negative.

De ce visezi să te plimbi prin bălți? Dacă bălțile sunt curate, atunci o neplăcere minoră nu va strica starea de spirit. Dacă este murdar, atunci pregătește-te pentru probleme grave sub formă de bârfă și calomnie. Mersul prin bălți și udarea picioarelor înseamnă că bucuria se va transforma în evenimente rele.

Ce înseamnă să mergi pe apă în casă

Dacă ai visat că ai fost inundat și ai fost forțat să mergi pe apă, atunci ești amenințat de bârfe și de o serie de probleme minore. Dacă apa este curată, atunci va exista o conversație lungă, dar plăcută, sau o discuție nesemnificativă cu un prieten.

Uneori, să mergi pe apă în propria casă într-un vis este rău. Acesta este un semn de boală, limitări, dorințe de bază. A vedea cum apa umple literalmente camera este un eveniment nefavorabil cu care te vei lupta pentru o perioadă lungă și plictisitoare.

Mersul pe apă într-un vis – transcrieri specifice

Principala interpretare a somnului se bazează pe caracteristicile apei și pe mișcarea acesteia. Interpretarea competentă va ajuta la luminarea evenimentelor viitoare.

 • curat – gânduri bune, strălucitoare
 • murdar, noroi – rău, boală, necaz
 • verde – probleme de carieră
 • albastru – știri
 • roșu – pericol
 • ruginit – necaz
 • înghețată – sănătate bună
 • cald – odihnă
 • râu – profit
 • mare – supărare
 • primăvară, bine – bogăție, sănătate
 • în groapă – conflicte
 • mersul pe nuferi – pierdere
 • pe linte de rață – o călătorie scurtă, dar dificilă
 • pe o suprafață de oglindă – succes
 • apă spumoasă – împlinirea dorințelor
 • barbotare – val creativ
 • sclipici – iluzie, credulitate excesivă

Ai visat că trebuie să mergi pe apă? Lăsați deoparte orice îndoială, un astfel de eveniment unic într-un vis garantează în realitate ceva special și neobișnuit, dar întotdeauna bun.

Interpretarea viselor: de ce visezi să mergi pe apă, interpretarea semnificației somnului pentru bărbați și femei

În realitate, numai Iisus Hristos a posedat acest dar. De ce visezi să mergi pe apă într-un vis? După cum spune cartea de vis, mersul pe apă este un semn favorabil. Un astfel de vis indică faptul că ești atras subconștient de bunătate și lumină. În general, un vis în care s-a întâmplat să mergi pe apă prevestește o serie viitoare de noroc și fericire. Dar, în unele cazuri, un astfel de vis poate fi negativ. Prin urmare, pentru interpretare, este necesar să ne amintim detaliile visului.

Citeste mai mult:  Stingeți un incendiu într-un vis, ceea ce înseamnă

De ce visezi să mergi pe apă, interpretarea semnificației somnului în diferite cărți de vis pentru bărbați și femei.

Interpretarea semnificației somnului în funcție de detaliile acestuia

Ai visat să mergi pe apă – ce înseamnă acest vis? Ce determină subconștientul în acest caz? Mersul pe apă într-un vis este, în general, un semn favorabil. Acest lucru subliniază ușurința sufletului și a corpului persoanei adormite. Pentru a înțelege cu exactitate sensul unui vis, este necesar să vă amintiți detaliile și detaliile, apoi să le interpretați din cartea de vis.

Cine a văzut visul: femeie, bărbat, fată, copil

Pentru o femeie, somnul este cel mai favorabil. O așteaptă vești bune și satisfacții din viață, o serie de bunăstare și un flux financiar stabil. Dar dacă apa era murdară, este posibil să ți se ascundă lucruri neplăcute. Uneori, un vis poate însemna că o femeie este îngrijorată de acțiunile ei din trecut, pentru care se învinovățește. Dacă într-un vis o femeie a mers pe apă rece, se așteaptă dificultăți în drumul ei. Cărțile de vis vorbesc și despre posibile probleme de sănătate.

Dacă un bărbat a mers pe apă într-un vis, se vor deschide noi căi în viața lui într-o carieră sau în alte domenii. Un astfel de vis poate fi privit ca o binecuvântare pentru împlinirea ideilor concepute. Un bărbat va simți un val de energie vitală care va deschide calea pentru realizările sale. Dacă un bărbat merge în vis pe apă rece, visul îi promite ușurință și succes într-o chestiune specifică și importantă. Toată munca lui va fi recunoscută. În familia unui astfel de bărbat, ei îl vor respecta și înțelege întotdeauna.

Pentru reprezentanții creativi ai sexului puternic, un astfel de vis înseamnă o regândire a valorilor. Este posibil să descoperi noi talente. Este important să nu ratați un astfel de semn favorabil și să utilizați corect banda luminoasă. Un om care a văzut un astfel de vis are toate drumurile deschise. Norocul va însoți în toate treburile și angajamentele sale.

Pentru o fată tânără, mersul pe apă într-un vis înseamnă alunecarea prin viață și o viziune ușoară a lumii. Aceasta este o natură romantică, care este atât de pasionată de ea însăși și de gândurile ei, încât nu se adâncește în problemele și preocupările altora, iar acest lucru îi poate jigni pe cei dragi. Poate că este atât de frivolă și egoistă cu privire la lumea din jurul ei, încât este în pericol, mai ales dacă fata a mers pe apă și apoi a căzut în ea.

Se întâmplă că fetele au un vis despre cum dansează pe apă. Aceasta înseamnă că va avea succes într-un efort creativ, în care își poate arăta abilitățile și talentele. Un astfel de vis apare de obicei la fete în perioada schimbărilor hormonale. În acțiunile ei, ea va primi aprobare și recunoaștere universală. Toate treburile și grijile vor fi rezolvate cu o mână ușoară, iar tu vei putea întotdeauna să ieși cu demnitate din situațiile incomode.

Pentru un copil, acest tip de vis înseamnă o cunoaștere entuziastă a noilor sentimente. Poate manifestarea talentelor Are un dar foarte bun de a cuceri oamenii și de a găsi un limbaj comun cu aproape toată lumea. Omulețul este plăcut de ceilalți și va câștiga cu ușurință orice inimă. Dacă un copil visează că doar stă pe apă, ceva îl îngrijorează și luptă „pentru” și „împotrivă” în el și nu poate decide deloc în ce parte să meargă. Sarcina părinților aflați într-o astfel de situație este să-și ajute copilul într-o alegere dificilă, fără a-i asupri începutul și germinarea propriei personalități.

Plimbare într-un vis: de-a lungul râului, de-a lungul lacului, de-a lungul mării

Dacă râul a fost calm într-un vis, visul îți promite beneficiile vieții și liniștea sufletească. Realizarea planurilor va aduce plăcere. O perioadă de viață fericită și pozitivă te așteaptă. Viața ta va câștiga stabilitate și pace. Posibil profit sau promovare. Dacă sub tine există un râu ondulat, atunci viața ta va fi plină de dificultăți, iar evenimentele se vor schimba dramatic. Dacă te simți rău, atunci dificultățile cu care te vei confrunta vor fi greu de rezolvat.

 • Mersul pe lac într-un vis înseamnă că te așteaptă un pericol serios ascuns, care va veni destul de brusc. Există, de asemenea, șansa să ai o dorință secretă în capul tău de a face un fel de act extravagant, iar acest vis îți spune că nu trebuie să o faci. Rezultatul evenimentului va avea consecințe ireversibile.
 • Lacul calm simbolizează o căsnicie fericită, armonie și înțelegere reciprocă între oamenii care se iubesc. Iar apele furtunoase din lac prevestesc o luptă pentru inima unei persoane dragi. Un lac limpede vorbește despre relațiile bune în familie, și anume în relațiile cu părinții. Dacă simți că poți cădea în curând în lac, te vei trezi într-o situație de neînțeles din care îți va fi foarte greu să găsești o ieșire.
 • Dacă mergi pe o mare agitată, atunci vei fi jignit de o persoană dragă. Necazul se va întâmpla exact atunci când nu este nevoie deloc, totul va cădea ca o furtună într-o clipă. Dacă marea a fost calmă într-un vis, dorințele tale se vor împlini. Visul mult așteptat se va împlini în sfârșit. Dacă ați văzut lumina unui far în depărtare, atunci un succes neașteptat vă așteaptă în viitorul apropiat.
 • Dacă ați căzut în mare, vă așteaptă pagube materiale, trebuie să renunțați la tranzacțiile prost concepute. De asemenea, un vis poate sugera că te vei găsi într-o situație neplăcută, al cărei vinovat vei fi tu însuți. Situații conflictuale vă așteaptă în viitorul apropiat, certuri cu cei dragi sunt posibile.

Interpretarea somnului în diferite cărți de vis: Miller, Vanga, Freud, Modern

Interpretarea viselor: ce înseamnă să te plimbi de-a lungul râului, de-a lungul lacului, de-a lungul mării.

Bazează-te pe sentimentele tale, iar subconștientul îți va spune interpretarea corectă a somnului, pentru că nu poți să-l înșeli. În acest articol, vom analiza în detaliu ce interpretează cărțile de vis despre un astfel de vis în diferite situații. Este posibil să iei ca bază unele interpretări și să le poți aplica în viața ta. Sau poate vii cu al tău.

Citeste mai mult:  Fructe interpretarea viselor

Cartea de vis a lui Miller – mici bucurii

Înaintea unei serii de evenimente mici, dar vesele. Acest vis înseamnă pace și stabilitate în viață. Pacea va aduce satisfacție. Merită să te bucuri de această perioadă și să nu te încarci cu greutăți insuportabile. Dacă într-un vis ai avut șansa să mergi prin ape tulburi, te așteaptă un fel de dezamăgire sau boală. Dacă vezi multă apă, ai o mulțime de lucruri goale și de prisos în viața ta de care trebuie să scapi. Dacă există apă cu gheață sub tine, atunci într-o anumită situație trebuie să acționezi sobru și loial.

Cartea de vis a lui Wangi – schimbări în viață

Mersul pe apă într-un vis înseamnă schimbarea și rezolvarea contradicțiilor, spălarea păcatelor și uitării. Dacă simți apă rece, atunci în realitate va trebui să-ți reînnoiești lumea interioară, să regândești valorile și credințele.

Cartea de vis a lui Freud – egoismul tău

Mersul pe apă înseamnă o perioadă favorabilă concepției. Dacă mergi și te uiți în apă, atunci acorzi o mare importanță aspectului tău și sănătății tale. Acest lucru vă subliniază egoismul, care vă poate jigni partenerul sexual.

Cartea de vis modernă – creștere spirituală

 • Mersul pe apă într-un vis simbolizează creșterea spirituală și morală a persoanei adormite, aduce bucurie sau vești bune;
 • Dacă tocmai ați stat pe apă, acesta este un prevestitor al necazurilor viitoare;
 • Dacă eșuezi, atunci ești în pericol grav.
 • Mergi desculț pe apă? Corpul tău are nevoie de odihnă. Dacă ai umblat vreodată pe apă în pantofi, atunci un astfel de vis promite dificultăți care se vor întâmpla din vina ta.
 • Mersul pe apă în ploaie simbolizează stagnarea în afaceri. Poate dezamăgire sau probleme de sănătate.

Concluzie

În general, mersul pe apă simbolizează esența divină a omului, iar toate interpretările despre somn au o bază favorabilă. Mersul pe apă, ca Isus Hristos este supus tuturor, dar numai în vis. Acest vis a fost de interes pentru oameni de multe secole. Nu luați interpretarea cărților de vis la valoarea nominală. Principalul lucru este să ai încredere în sentimentele tale și în inima ta și să iei decizii într-un mod echilibrat și deliberat. Vă dorim doar vise bune!

Am visat la o plimbare pe apă: decodare din cărți de vis populare

Pentru unii, o plimbare pe apă este asociată cu religia, pentru unii – cu romantismul de toamnă, iar pentru unii – cu minunatul film „The Diamond Arm”. Dar într-un vis, rar ne amintim asocieri – un vis tocmai vine și ne duce în lumea sa magică. Trebuie doar să răsfoim cartea de vis, să ne dăm seama de ce visăm la o plimbare în mare sau la bălți. Dar cu adevărat, de ce?

Interpretare generală a acestui vis uimitor

 • Dacă nu intri în detalii, acest vis este bun. O dâră albă începe oficial în viața ta… Dar asta cu condiția să te plimbi în apă curată și limpede.
 • Adesea, un astfel de vis spune: „stăpânul” său are un caracter excelent, sociabil, datorită căruia se înțelege bine atât cu prietenii, cât și cu străinii. În plus, aceasta este o persoană curată, strălucitoare.
 • Să vezi că mergi pe apă și într-un vis nu ai fost surprins, de parcă acesta este un lucru obișnuit pentru tine: un vis promite o călătorie fascinantă de care îți vei aminti cu bucurie multă vreme.
 • Ai mers desculț? Mare vis! Soarta deja „împachetează” cel mai plăcut cadou pentru tine. Poate că este un vis devenit realitate sau predarea celui mai mare dușman al tău.
 • Ai umblat în încălțăminte, deși s-au udat în timpul plimbării? S-ar putea să începi să ai probleme, iar din cauza lor te poți comporta prost. Deci, oricât de greu ar fi, gândește-te bine înainte de a face ceva!
 • Privește „aventurile” pe apa altei persoane: ceva te va surprinde plăcut.
 • Nu alergați sau mergeți, ci pur și simplu stați deasupra apei: un vis prevestește probleme.
 • Mergeai pe deasupra apei, brusc s-a deschis sub picioarele tale și ai început să te scufunzi: ești în pericol foarte grav. Ai grijă de viața ta!

Cum era apa sub picioarele tale?

 • Murdar. Sunteți amenințat cu o dispută cu o persoană dragă sau vor începe certuri în familia ta. A doua interpretare a apei noroioase sau murdare: în viața reală, ceva ți se ascunde.
 • Curat, transparent. Visul promite succes și chiar și lucrurile care nu au fost optimiste de mult timp se vor termina cu bine.
 • Frig (mai ales dacă ai mers desculț în același timp): un vis arată starea ta de spirit. Ești prea lipsit de emoții, rece cu familia ta. A doua interpretare: nu vă asumați riscuri, iar dacă tentația este foarte puternică, măcar gândiți-vă totul până la cele mai mici detalii.
 • Fierbinte, plăcut caldă. Visul tău, chiar și unul prețuit, se poate împlini în sfârșit.
 • Ai mers și apa rece s-a încălzit sub picioare? Dacă o persoană te ferește, poți să o apropii și să-ți întărești relația.
 • Mersul pe apă într-un vis, care s-a format din zăpadă sau gheață topită – indiferent de situația care se întâmplă în viața ta, vei găsi cum să o transformi în avantajul tău.
 • Mersul pe apă acoperită cu gheață subțire: sentimentele tale pentru cineva se vor răci – sau poate că aproape că a încetat să te iubească?
 • Te-ai plimbat prin bălțile formate în apartamentul tău din cauza inundațiilor? În orice caz, un vis de a vorbi. Dacă apa este limpede, va fi doar o discuție prietenoasă plăcută. Dacă sunt murdare, vor bârfi despre tine.
 • Dacă într-o cameră (apartament, casă) este multă apă și aceasta ajunge tot timpul, va trebui să te lupți cu dificultăți mult timp.

Ce fel de rezervor era?

 • De ce visezi că te plimbi pe apa mării, pe plaja râului? Deci, nu a fost nimic biblic sau magic în visul tău – doar o plimbare plăcută? Cât de adânc ați intrat depinde de numărul de dificultăți care vă vor împiedica să vă finalizați munca sau să vă îndepliniți visul. Ai rătăcit până la glezne – soarta îți va arunca sarcini ușoare; pe gât – fixați, nu va fi ușor.
 • Ai alergat de-a lungul aceleiași plaje, stropind cu apă: ești o persoană foarte emoționată și nici măcar nu eziți să izbucnești în lacrimi în fața unor „spectatori” necunoscuti. Subconștientul îți spune: merită să fii mai reținut, nu numai străinii, ci și unii „prieteni” încep să te considere un excentric.
 • Ai pătruns un corp de apă (râu, pârâu)? Ai reușit să te ude până la genunchi? Ești foarte norocos – soarta a îndepărtat din tine o amenințare periculoasă.
 • Ai mers până la talie, sau chiar până la gât? Puterea fluxului este importantă aici. Dacă reușiți să traversați rapid râul, vă veți putea duce la bun sfârșit planurile. Dacă te-ai luptat fără succes cu forța naturii, dar nu ai putut să faci un singur pas, nu începe afaceri noi, acestea se vor întinde pentru o perioadă foarte lungă de timp.
 • Rezervorul era foarte puțin adânc – nici măcar un râu, ci un pârâu cu o băltoacă? Veți fi invitat într-o companie care nu vă interesează. A „tuns” și a nu merge, vei spune bolnav (bolnav).
 • Într-un vis, o fată sau o tânără rătăcește într-un lac a cărui apă era murdară: conștiința ei o roade pentru fapte rele și neplăcute.
 • Te-ai uitat din lateral la copiii care se plimbau pe malul mării strălucind din apă: un vis spre fericirea personală.
 • Ai mers pe partea de sus a piscinei cu apă? Cum era apa? Dacă este curat, visul are succes, îți promite succes și profit. Muddy: Vă puteți îmbolnăvi, așa că încercați să nu mâncați shawarma sau să vă înmuiați picioarele. Dirty: Nu vorbi prea mult dacă nu vrei bârfe în jurul tău.
 • Ai mers pe mare – valurile s-au ridicat până la nori, furtuna a năvălit, dar ce ți-ar păsa? Poate te-ai împiedicat de mai multe ori, dar nu te-ai cufundat în abisul rău? Deci, în viața reală, vei rezista cu onoare tuturor loviturilor destinului.

Citeste mai mult:  De ce visezi la trădarea unei persoane dragi

Interpretarea cărților de vis cu drepturi de autor

Interpretarea populară promite visătorilor care merg pe apă mult noroc. Ce vor spune cărțile de vis cu „numele”?

Visează să mergi pe apă

De mai bine de două mii de ani, mersul pe apă a fost asociat cu ceva supraomenesc, având o esență divină. Mersul pe apă, ca Isus Hristos, este în puterea oricărui muritor, dar numai în vis. De ce visează acest fenomen mistic, la ce să te aștepți după astfel de vise pe care le promit cărțile de vis – toate acestea au fost de interes pentru oameni de multe secole, atât pentru credincioși, cât și pentru cei departe de religie. Să încercăm să ne dăm seama!

Scurte interpretări

Dacă a trebuit să mergi pe apă într-un vis, atunci în majoritatea cazurilor te poți baza pe noroc și noroc. Dar o interpretare generalizată nu trebuie luată de la sine înțeles, deoarece fiecare parcelă specifică necesită o analiză proprie.

 • Mersul pe apă ca Hristos este un semn al „ușurinței” caracterului visătorului.
 • A vedea într-un vis cum se plimbă altcineva de-a lungul „oglinzii râului” este o surpriză plăcută.
 • Rătăcind prin bălți cu apă topită – știi să beneficiezi de orice situație.
 • Mersul într-un vis pe o crustă de gheață – pentru a răci sentimentele.

Sonnik Miller

Psihologul american Gustav Miller, cunoscut mai bine ca compilatorul unuia dintre cei mai precisi interpreți ai viselor, a susținut că mersul pe apă în vis este un semn al detașării visătorului de preocupările lumești. Dacă te vezi mergând pe suprafața apei, atunci nicio dificultate nu te amenință.

Din punct de vedere ezoteric

Printre numărul mare de interpreți ai viselor nocturne, cartea de vis ezoteric ocupă un loc special. Am visat că mergi pe apă, iar acum ești îngrijorat, de ce visează asta? Aruncă o privire la această colecție de vise. Conform interpretărilor sale, mersul desculț pe suprafața unui râu este un semn că „corpul tău subtil” se află într-o stare de pace.

Rătăcești în vis prin marea furioasă desculț și nu te îneca – nimic nu te atrage în lumea răului. Mai ales dacă această plimbare aducea pace. Iar dacă ai mers desculț pe suprafața râului și nu te-ai înecat, în ciuda vârtejurilor care se învârt peste tot, vei putea evita ispitele. Poticnindu-te, căzând și, în același timp, nu te îneci – vei putea rezista tuturor „lovirilor” destinului.

Ce curat era „drumul”, sau De la certuri la bucurie…

Este bine dacă ai visat că mergi pe apă curată și transparentă. Potrivit Cărții de vis de Est, o astfel de viziune înseamnă puritate a gândurilor și a intențiilor. Iar interpretul lui Nostradamus sugerează că mersul pe o suprafață curată și transparentă a lacului este un semn al încheierii cu succes a afacerilor.

Nu neglija viziunile în care ai umblat prin apa murdară. Asigurați-vă că aflați de ce acesta este un vis. Cartea de vis lunară susține că mersul pe apă murdară sau noroioasă înseamnă că multe lucruri sunt ascunse de ochii tăi pentru că tu însuți nu vrei să le vezi esența. Și în cartea de vis a lui Tsvetkov puteți găsi o astfel de explicație pentru mersul în apă murdară: vă așteaptă certuri cu cei dragi.

Temperatura ca simbol al norocului

Ai visat că mergi desculț pe suprafața apei reci? În cartea de vis a Magicianului Alb veți găsi acest sfat: înainte de a vă risca, gândiți-vă la fiecare pas. Cartea de vis a domnișoarei Hasse explică o plimbare în apă rece într-un mod diferit. Interpretarea somnului este aceasta: ești prea rece cu cei care te prețuiesc.

Dar ce visează să mergi pe apă fierbinte, conform cărții de vis a lui Vanga: dacă visezi la ceva, acum este un moment grozav pentru a-l realiza. Ai visat că apa într-un vis devine fierbinte sub picioarele tale? Vei putea topi gheața în relațiile cu cei care te tratează cu „răcire”.

Alege-ți visul

Interpretarea viselor apă de la robinet

De ce visezi la apă albastră?

De ce visezi la o baie cu apă?

Interpretarea viselor apă rece

Într-un vis, înotați în lac

De ce visezi să înoți în râu?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.