Interpretarea viselor tigru în casă

tigru în casă

Interpretarea viselor Tigrul în casă a avut un vis despre motivul pentru care tigrul din casă visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un tigru într-o casă într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Tigru

A vedea un tigru în spatele gratiilor într-un vis este o complicație a relațiilor cu colegii.

Lupta cu un tigru – pentru a iubi bucuriile, călare pe el – prăbușirea tuturor speranțelor.

Bagă-ți capul în gura unui tigru – în realitate te vei afla în pericol grav.

Uciderea unui tigru prevestește o moștenire bogată.

A vedea un tigru albinos albin într-un vis este un semn de angajamente de succes în orice afacere.

Un tigru care fuge de tine înseamnă o înfrângere completă în lupta competitivă, repezindu-se spre tine – arată noblețe și generozitate față de cei defavorizați.

Interpretarea viselor – Tigru

Dacă visezi un tigru care se plimbă spre tine, înseamnă că dușmanii tăi te vor enerva în toate felurile posibile. Dacă într-un vis un tigru te atacă, înseamnă că un eșec iminent te va cufunda în disperare.

Dacă într-un vis respingi un atac de tigru sau îl ucizi, înseamnă că toate acțiunile tale vor avea succes.

Dacă vezi un tigru fugind de tine într-un vis, prevestește victoria ta asupra dușmanilor, întărindu-ți poziția.

Dacă într-un vis vezi un tigru într-o cușcă, înseamnă. Vei reuși să-ți încurci adversarii.

Pielea de tigru promite plăceri rafinate.

Interpretarea viselor – Tigru

Dacă ai visat că un tigru se apropie de tine, atunci dușmanii tăi vor complota împotriva ta.

Un vis în care un tigru te-a atacat este plin de eșec.

Dacă ai reușit să învingi tigrul sau să-l ucizi, atunci toate acțiunile tale vor avea succes.

Tigrul care fuge simbolizează victoria asupra inamicilor și întărirea poziției în societate. Am văzut un tigru într-o cușcă – vă puteți înșela adversarii.

Un vis despre pielea de tigru promite plăceri rafinate.

Interpretarea viselor – Tigru

Un tigru care merge spre tine sau se pregătește să sară este un simbol al pericolului.

Cu siguranță, ai dobândit un inamic implacabil.

Atacarea tigrului – spre eșec și disperare.

Tigrul care fuge – spre victoria asupra dușmanilor.

Tigru într-o cușcă – inamicul va fi înșelat.

A ucide un tigru nu înseamnă doar a învinge inamicul, ci și a te îmbogăți.

Pielea de tigru – plăceri rafinate.

Interpretarea viselor – Tigru

Călătorind pe un tigru – o situație neplăcută va fi rezolvată.

Tigrul mârâie tare – programare.

Călărea unui tigru – o situație neplăcută va fi rezolvată.

Tigrul intră în locuință – oferă o numire într-o poziție importantă.

Dacă ucizi un tigru sau un leopard, un leopard, vei obține o poziție importantă.

Interpretarea viselor – Tigru

Concurență, cineva profund neplăcut pentru tine.

Dacă vrei să omori un tigru – cineva a jucat împotriva ta, dar ai ocolit toate capcanele:.

Ai ucis tigrul, ceea ce înseamnă că ai învins inamicul.

Tigrul este o dușmănie aprigă.

Ostilitate față de un individ.

A vâna un tigru înseamnă că ți-a fost întinsă o capcană, dar ai recunoscut-o și ai ocolit-o.

Kill the tiger – învinge-ți dușmanii.

Interpretarea viselor – Tigru

Interpretarea viselor – Tigru

Interpretarea viselor – Tigru

Acesta este un avertisment că, în realitate, puteți trece cu vederea un fel de pericol.

Cel mai adesea, astfel de vise sugerează că poți să te implici într-un fel de aventură riscantă sau să intri în conflict cu un adversar viclean și nemilos.

Din păcate, imaginea tigrului sugerează că acest lucru s-ar putea transforma într-un mare Necaz.

A învinge un tigru într-un vis înseamnă că, în realitate, ești gata să lupți cu inamicii, oricât de abili și de puternici sunt aceștia.

A vedea tigri antrenați prevestește participarea la o afacere periculoasă în care veți avea nevoie de rezistență și disciplină.

Interpretarea viselor – Tigru

Dacă un tigru vine la tine în vis, intenționând să atace, în realitate, dușmanii tăi te vor enerva.

Dacă respingi atacul tigrului, succesul te așteaptă.

Principalul lucru este să nu-ți fie frică nici în vis, nici în realitate. Și apoi vei învinge atât inamicii, cât și tigrul, așa cum Mowgli l-a învins pe Shere Khan în „Cartea junglei” p. Kipling.

De ce visează tigrul

Tigrul este unul dintre cele mai puternice simboluri orientale. Simbolizează înțelepciunea și puterea. Dar, un prădător văzut într-un vis poate prevesti atât succesul, cât și eșecul în diferite domenii ale vieții. Și pentru aceasta este important să știm la ce visează acest prădător.

Când descifrați visele cu un tigru, situațiile care sunt observate în visele nocturne joacă cel mai important rol în interpretarea corectă.

Tigru într-un vis

Tigru într-o cușcă – carte de vis

Desigur, frica în sufletul unei persoane la vederea unui tigru nu va apărea dacă îl vede într-o cușcă. Un astfel de vis arată că îți vei învinge dușmanii în viața reală. Tigrul în cușcă simbolizează dificultățile tale cu autorealizarea. Prin urmare, în realitate, fii mai încrezător în acțiunile tale, deoarece acest lucru poate accelera semnificativ obținerea rezultatului dorit.

Nu-ți fie frică de tigrul care răcnește

Un vis este favorabil, în complotul căruia nu vă este frică de un tigru care răcnește. Acesta este un prevestitor al promovării. Dar reține că îți vor fi atribuite responsabilități serioase și analizează cât de pregătit ești să le faci față. O interpretare similară are și un vis în care vezi un tigru în propria ta casă.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului de foc a sensului somnului

De ce visează tigrul alb

Mulți sunt interesați de ceea ce visează tigrul alb. Un astfel de prădător elegant și frumos văzut într-un vis avertizează că în mediul tău există prieteni imaginari care sunt foarte periculoși și îți pot face rău grav. Cel mai neplăcut lucru este că, chiar și după un astfel de vis, nu vă va fi ușor să determinați cine este inamicul ascuns. Rețineți că poate fi o persoană în care aveți deplină încredere.

Pui de tigru mic

De asemenea, o întrebare frecventă este la ce visează puiul de tigru. Este clar că puiul dintr-un vis va arăta atât de emoționant, încât va fi pur și simplu imposibil să te sperii de el. Un astfel de vis indică faptul că în mediul tău există o persoană foarte influentă și puternică. Această persoană nu este periculoasă pentru tine și nu te suprimă. Și, cel mai probabil, prietenia sinceră te leagă de această persoană.

Dacă un pui de tigru arată chiar și cea mai mică agresivitate într-un vis, atunci acesta nu este un semn foarte favorabil, mai ales pentru o femeie. Un astfel de vis indică faptul că nu își cunoaște bine partenerul, care este capabil de cele mai imprevizibile acte, însoțite de un val de furie și furie. Prin urmare, în viața reală, ar trebui să comunicați cu atenție cu partenerul dvs., să nu provocați certuri și să încercați să-i analizați comportamentul.

De ce visezi contactul cu un tigru

Când contactezi un tigru într-un vis, acțiunile tale sunt de mare importanță în descifrarea visului. Dacă visezi că un tigru se apropie încet de tine și un val de frică se ridică în sufletul tău, atunci asta înseamnă că în viața reală ai un inamic real și foarte periculos.

Vânătoarea de tigru – interpretarea somnului

Când vânezi un tigru în vis, acesta este un vis foarte bun și încurajator. Acesta arată că vei putea să-ți dai seama de toți inamicii din viața reală. Mai mult, le vei dezvălui toate planurile insidioase și nu-ți vei permite să faci rău.

Acțiuni cu un prădător

Alte acțiuni în vise cu un prădător:

 • Tigrul atacator prevestește un eșec în proiectul început;
 • Uciderea unui tigru rău prevestește succes în toate chestiunile;
 • Zborul unui prădător speriat de tine indică faptul că în curând vei câștiga o victorie strălucitoare asupra dușmanilor tăi;
 • Când un tigru vă servește drept vehicul, înseamnă că veți găsi o cale de ieșire din cea mai fără speranță;
 • Când mângâiați un prădător într-un vis, atunci pregătiți-vă pentru faptul că va trebui să vă mulțumiți conducerii în toate.

Sonnik Miller

Cartea de vis a lui Miller subliniază caracterul de bun augur al unui vis în care visătorul ucide tigrul sau prădătorul fuge înspăimântat. Asta înseamnă că a venit o perioadă în viață în care poți implementa cu succes orice idee și poți deveni o persoană de succes într-un timp scurt.

De Fred

Cartea de vis a lui Freud oferă o legătură între un tigru văzut într-un vis și sfera sexuală a unei persoane. Prădătorul simbolizează excitabilitatea sexuală a visătorului și sensibilitatea lui excesivă. O persoană care visează adesea la tigri poate dezvolta înclinații naturale asociate cu violența. Prin urmare, dacă vă considerați o persoană rezonabilă și înțelegeți că astfel de vise nocturne vă vizitează din ce în ce mai des, atunci ar trebui să consultați un psihoterapeut.

Dream Vanga

Potrivit celebrei profețe Vanga, tigrul simbolizează activitatea vitală a unei persoane. Dar, în același timp, un astfel de vis se concentrează asupra unor trăsături umane naturale precum agresivitatea și încăpățânarea.

Cartea de vis oferă o interpretare a următoarelor comploturi cu un tigru:

 • Dacă ai visat un tigru într-un circ, atunci poți obține succesul în viața reală doar dacă îți slăbești iritația și dai dovadă de delicatețe;
 • Când vezi un tigru care se odihnește calm în complotul unui vis, atunci în viața ta vor avea loc evenimente neașteptate care te vor lua prin surprindere;
 • Un vis în care ai văzut un tigru de vânătoare sau un prădător devorându-și prada, prezice o victorie mult așteptată, către care ai mers pe o potecă spinoasă.

Interpretarea visului islamic

În conformitate cu interpretarea cărții de vis islamice, se disting următoarele interpretări ale viselor:

 • Dacă un tigru se apropie de tine în mod amenințător, atunci în viața reală vei fi foarte enervat de cei răi;
 • Dacă te atacă un prădător, ești în pericol de cădere nervoasă, care va fi rezultatul disperării de la un fel de eșec în viață;
 • Dacă ai reușit să respingi un atac de tigru, poți să te asumi orice afacere, deoarece succesul te va însoți în toate;
 • Dacă un prădător fuge de tine, atunci vei putea să-ți consolidezi poziția la locul de muncă și să câștigi un avantaj față de concurenți;
 • Dacă tigrul stă într-o cușcă, poți să-ți încurci adversarul și să-ți atingi cu calm obiectivul.

După ce am analizat principalele interpretări ale viselor cu tigri, putem concluziona că acești prădători pot fi prevestitori de pericol nu numai în realitate. La urma urmei, astfel de vise sunt întotdeauna un avertisment, ceea ce înseamnă că, schimbându-ți comportamentul în viața reală, poți evita negativitatea și poți întoarce orice situație în favoarea ta.

Ce înseamnă tigrul văzut într-un vis?

Un prădător frumos, dar foarte periculos – un tigru – este un oaspete rar în visele noastre, iar acest lucru nu este un accident.

Citeste mai mult:  Am visat la o carte de vis de crocodil

Pentru a înțelege la ce visează tigrul, este important să ții cont de toate caracteristicile viselor tale de noapte. Ce a fost fiara – supărată sau calmă, îmblânzită sau însetată de sânge și ce a făcut el într-un vis?

De regulă, visele de „tigru” sunt de două tipuri: fie ați urmărit un prădător dungat din lateral, fie l-ați întâlnit în contact direct. Într-un fel sau altul, scenariile unor astfel de vise sunt următoarele:

 • Ai văzut un prădător care mârâie la tine.
 • Tigrul se apropia de tine într-un vis.
 • Ai văzut un pui de tigru în visele tale.
 • Ai îmblânzit un prădător într-un vis, era bun și inofensiv.
 • Animalul era într-o cușcă.
 • Ai văzut un tigru în propria ta casă.
 • L-au vânat, l-au ucis sau l-au biruit.

În funcție de scenariu și de comportamentul prădătorului, se poate înțelege la ce visează tigrul și se poate trage concluzii despre ceea ce se va întâmpla în realitate.

Vedeți un prădător și nu vă fie frică

Să ne dăm seama de ce tigrul visează într-un vis, în care nu ai luat contact cu el, ci l-ai urmărit doar din lateral.

1. Dacă într-un vis un tigru periculos stă într-o cușcă, acesta este un semn: îți vei învinge inamicii și concurenții și vei câștiga. Fii hotărâtor, dar nu folosi metode nedemne în luptă.

2. Pieile de tigru sau de leu visează la plăceri rafinate și scumpe. Te vei bucura de ceva excepțional și rar!

3. Dacă tigrii feroci mârâie, acest lucru vă poate aduce o poziție înaltă și noi responsabilități. Ești gata pentru asta?

4. Un tigru în propria ta casă oferă, de asemenea, promovare și noi responsabilități. Acest lucru îți promite profit și succes, dar vor fi mai multe dificultăți în munca ta, vei avea nevoie de forță de caracter.

5. Mă întreb la ce visează tigrul alb – un animal frumos și rar. Aceasta este o dovadă că există un prieten imaginar în mediul tău și este destul de periculos. Nu bănuiți și nu vă așteptați la probleme, iar persoana în care aveți încredere poate ține o piatră în sân. Atenție!

6. Un tigru îmblânzit, amabil sau un pui de tigru drăguț care te mângâie și nu este deloc periculos în aparență indică faptul că probabil că există o persoană puternică și puternică lângă tine în realitate. Dar această persoană nu vă va face rău. Dimpotrivă, acesta este prietenul tău și aceasta este o prietenie utilă.

7. Este curios la ce visează puiul de tigru. Un astfel de vis este semnificativ pentru o femeie sau o fată: îți spune direct că partenerul tău actual este destul de imprevizibil, nu-l cunoști bine. El poate să-și arate cealaltă latură, să arate agresivitate și furie. Fii atent, nu provoca mânia unui om.

8. Un prădător frumos și mândru simbolizează prietenie bună, fidelă, sprijin pentru o persoană nobilă și curajoasă din mediul tău.

Înfruntă un prădător într-un vis

Visele au o cu totul altă semnificație, în care fiara nu doar stă deoparte, ci te contactează direct într-o formă sau alta. Totul depinde de acțiuni – atât ale tale, cât și cel mai dungat prădător.

1. După cum spune cartea de vis, dacă tigrii din visul tău înaintează spre tine, încet și vicios, acest lucru poate indica faptul că în viața de astăzi ai un inamic clar, iar el este destul de periculos. Aveți grijă să nu vă implicați în situații neplăcute și riscante.

2. A vâna un tigru pentru a-l ucide este un vis destul de promițător. Nu numai că îți vei da seama de inamicii tăi, ascunși sau evidenti, dar vei afla și ce intrigi josnice îți construiesc aceștia. Poți evita necazurile și poți câștiga cu inteligență și viclenie, fără un conflict evident.

3. După cum avertizează cartea de vis, un tigru care te atacă într-un vis prevestește eșecul într-un proiect sau o afacere planificată. Examinați-vă planurile și cântăriți-vă șansele cu atenție.

4. Ei bine, dacă în visele tale ai reușit să omori, învinge tigrul rău. Așadar, așteptați-vă la succes în toate lucrurile pe care le aveți în minte – veți fi în top, mult noroc cu voi. Profita de momentul pentru a realiza planuri indraznete!

5. Dacă nu ai reușit să-l omori pe prădător, dar acesta s-a speriat și a fugit, așteaptă-te la o victorie strălucitoare, completă și finală asupra celor răi. Nimeni și nimic nu te poate învinge!

6. Conform cărții de vis, tigrul, care a devenit vehiculul tău, îți promite succes și rezolvarea celei mai deznădăjduite și neplăcute situații.

7. Dar dacă ai mângâiat o fiară periculoasă într-un vis, în viață vei face totul pentru a fi pe placul conducerii. Doar cunoașteți măsura, lăsați-o să merite și să fie justificată. Autor: Vasilina Serova

Care este visul tigrului din cartea de vis

26 septembrie 2019 la 23:27 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Tigrul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visează tigrul într-un vis?

Sonnik Miller

De ce visează Tigrul:

Tigrul – apropiindu-se de tine, spune că inamicii te vor urmări. Dacă un tigru atacă, atunci eșecul te va întrista profund. Un vis în care reușești să învingi un atac de tigru sau să-l omori oferă un succes de neconceput în toate întreprinderile.

A vedea un tigru fugind de tine înseamnă a învinge rezistența și a câștiga o poziție înaltă. Tigrii în cuști – un prevestitor al faptului că vei putea neutraliza inamicul. Pielea unui tigru înseamnă că ești pe drumul spre lux și plăcere.

Citeste mai mult:  Arici într-un vis ce înseamnă

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce a visat la un atac de tigru

Tigrii visați de o femeie sunt dușmanii tăi. Dacă tigrii se apropie de tine din toate părțile, ești înconjurat de inamici. Dacă tigrii așteaptă în ambuscadă într-un vis, dușmanii tăi așteaptă o oportunitate de a-ți face rău. Luptă cu un tigru, ucide un tigru într-un vis – învinge-ți inamicul. Tigrii într-un vis pentru o femeie înseamnă o perioadă dificilă de luptă cu ostilitate față de ea.

Vezi și: de ce visezi cum sunt dresați tigrii, de ce visează animalele sălbatice, de ce visezi la un circ.

Interpret psihologic Furtseva

La ce visau tigrii

Tigrul și ursul sunt o manifestare a temperamentului visătorului.

 • Fata a visat la un tigru agresiv, ceva sfâșietor? În viața reală, ești prea îndrăzneață, nu ești reținut în emoții și acțiuni. Poate că oamenii din jurul tău îți fac remarci, acuzându-te pentru comportament neadecvat.
 • Potrivit lui Freud, tigrul este asociat cu energia sexuală. A vedea un tigru înseamnă a ascunde tendințe pervertite, sadice.
 • Dacă te identifici cu un tigru, în realitate suferi de complexe, de nemulțumiri sexuale. Îți suprimi cele mai sălbatice fantezii, nepermițându-le să fie împărtășite cu partenerul tău.

Carte de vis romantică

De ce visează Tigrul

La ce poate visa un tigru în ceea ce privește relațiile amoroase? Totul depinde de intențiile lui, de aspectul lui.

 • Tigrii adormiți pot fi văzuți pentru armonie în relații. Dacă te-ai certat cu sufletul pereche, acum va fi o perioadă de împăcare.
 • Lupta cu un tigru – pentru o întâlnire romantică, iubește bucuriile.
 • Pentru a vedea un partener sub forma unui tigru, conform cărții de vis, în realitate visezi la o relație pasională, dar îți este frică să-ți mărturisești fanteziile erotice persoanei dragi.
 • Tigrii prietenoși sunt și ei fani. Câți tigri au apărut într-un vis, atât de mulți admiratori secreti sau vădiți vor fi în realitate.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Tigru – vei avea un adversar rău.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Tigru – Vei avea un adversar rău.

Cartea viselor esoterice

Vezi – negocieri cu superiorii. A mângâia un tigru este să mulțumești conducerii. Agresiv, atacuri – mustrare, nemulțumire față de șef sau comandant.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

Dacă Tigrii visează

Tigrul este un dușman rău.

Visul lui Azar

La ce visau Tigrii conform surselor spirituale

Tigrul este un inamic periculos.

Cartea de vis pentru copii a Danilovei

A vedea un tigru într-un vis, ce înseamnă?

Tigru – Trădarea unei persoane dragi te va tulbura mult timp.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visează o femeie la un tigru:

Dacă într-un vis vezi un tigru care se apropie de tine, cei răi vă vor enerva în toate felurile posibile. Dacă un tigru te-a atacat, vei cădea în disperare din cauza unor eșecuri grave. Dacă într-un vis respingi un atac de tigru sau chiar îl ucizi, succesul va însoți toate acțiunile tale. A vedea un tigru care fuge într-un vis este un prevestitor al victoriei asupra dușmanilor, întărindu-ți poziția la locul de muncă sau în societate. Un tigru într-o cușcă este un semn că îți vei putea deruta adversarii. O piele de tigru într-un vis oferă plăceri rafinate.

Roma Cartea visurilor

Semnificația visului despre tigroașă

Tigru – Văzut în vis, marchează dușmanul răului, insidios, implacabil; a-l arunca la pamant inseamna succes in afaceri; a-l ucide este un semn favorabil, promițând o mare bogăție.

Dream interpretare Tsvetkova

Culegere de interpretări ale lui Zhou-Gong

Un tigru feroce mârâie tare – prevestește o poziție.

Tigru – Călătorește pe un tigru. – Se va rezolva o situație neplăcută. Tigrul intră în locuință. – prezinta o numire intr-o functie importanta.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea Tigrilor din visul tău

Tigru – Pericol; boala; persoana rea; sentiment de răzbunare.

Cartea de vis veche franceză

De ce visează tigrul, interpretare:

Un tigru care visează avertizează împotriva mașinațiunilor inamicilor tăi. A ucide un tigru într-un vis este un semn de succes, a ucide un tigru este un vestitor al unei soarte fericite.

ABC-ul interpretării viselor

A visa la Tigru, ce înseamnă?

Tigru – Un semn de energie fizică, activitate, entuziasm al visătorului însuși. Ucide tigrul sau fugi de el – învinge inamicul, succes. A vedea un tigru sfâșiind pe cineva înseamnă a fi acuzat de comportament necumpătat.

Dream Vanga

De ce visează Tigrul

 • Tigrii așteaptă în ambuscadă, ceea ce înseamnă că inamicii așteaptă o oportunitate de a vă face rău.
 • A visa la tigri care se apropie de tine din toate părțile înseamnă că ești înconjurat de inamici.
 • A ucide un tigru este o victorie asupra inamicului.
 • A vedea tigrii într-un vis pentru o femeie este o perioadă dificilă în lupta împotriva ostilității.

Vis pentru întreaga familie

A vedea un tigru este modul de a dezlega simbolismul unui vis

 • Tigrul te mângâie în vis – un simbol al puterii și puterii.
 • Un tigru cu vânat în dinți sau labe, poți spera la încurajări neașteptate din partea superiorilor tăi.
 • Tigrul, ca animal de companie, înseamnă pace în termeni personali și profesionali.
 • Dacă ai visat la tine sub forma unui prădător dungat, atunci în curând va trebui să începi o luptă împotriva superiorilor care te încalcă.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Pe drumul tău – un inamic periculos.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Tigru – Vei avea un patron puternic.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Predator – Va fi un atac surpriză.