Interpretarea viselor pentru a vedea nașterea unui copil

De ce visezi la nașterea unui copil?

Visul în care ai văzut nașterea unui copil îți poate spune multe lucruri. Care este semnificația unui astfel de vis? Ce promite diferiți oameni? Despre ce avertizează? De ce visezi la nașterea unui copil? Interpretările din cărțile de vis vor ajuta la înțelegerea acestor probleme și a altora.

De ce visezi la nașterea unui copil conform cărții de vis a lui Miller?

Un vis în care se naște un copil poate prevesti o moștenire sau o veste bună.

Dacă ai visat la nașterea copilului tău, un astfel de vis promite o îmbunătățire fericită a circumstanțelor din viața ta și poate că vei avea de fapt un copil frumos.

Dacă o tânără fată necăsătorită vede nașterea unui copil într-un vis, aceasta înseamnă un avertisment cu privire la necesitatea de a avea grijă de propria reputație și de a-și proteja demnitatea.

Nașterea unui copil conform cărții de vis a lui Vanga

A vedea nașterea unui copil într-un vis este un simbol care este asociat cu schimbări semnificative ale vieții, eliberarea de ceva sau soluționarea treburilor.

Dacă dai naștere, un astfel de vis prezice participarea ta la un eveniment pe care îl consideri nesemnificativ, dar consecințele sale pot fi o mare surpriză pentru tine.

Să-ți vezi propria naștere într-un vis înseamnă că soarta îți oferă șansa de a-ți începe viața din nou. Poate că un astfel de vis este asociat cu misterul reîncarnării sufletelor și ați existat cândva într-un alt corp și dimensiune. Ar trebui să vă reconsiderați valorile vieții și să încercați să vă regândiți scopul.

Nașterea unui copil conform cărții de vis a lui Freud

Dacă ai visat la nașterea unui copil și te-ai născut direct, acest lucru sugerează o cunoștință cu o persoană care poate face potrivirea perfectă pentru tine. Poate că încă nu o iei în serios, pentru că îți imaginezi sufletul pereche într-un mod diferit. Cu toate acestea, el va fi destul de persistent și va putea să te facă să crezi în posibilitatea relației tale.

Dacă într-un vis ți s-a născut un copil, atunci un astfel de vis îți prezice sarcina (doar dacă o femeie visează la asta). Și dacă dintr-o dată un bărbat a văzut într-un vis că a născut, acesta este un avertisment cu privire la consecințele viitoare ale aventurii sale extraconjugale.

A vedea nașterea unui copil într-un vis: ce înseamnă asta pentru diferiți oameni?

O fată tânără care a văzut nașterea unui copil într-un vis chiar înainte de nuntă ar trebui să devină mai prudentă în acțiunile ei, deoarece comportamentul ei poate fi interpretat de oamenii din jurul ei ca promiscuitate.

Și dacă o fată și-a văzut nașterea propriului copil în apă, aceasta înseamnă că în curând își va pierde inocența sau se va căsători rapid. Nașterea unui copil, visat de o femeie căsătorită sau însărcinată, poate prevesti un eveniment vesel și o naștere ușoară. Când o doamnă în vârstă vede un vis în care ea însăși a născut un copil, aceasta prevestește o boală iminentă.

Dacă un bărbat a văzut într-un vis că dă naștere unui copil, aceasta arată natura sa creativă și prezența unor noi idei interesante. Perspective excelente i se pot deschide în fața lui dacă își ascultă propria intuiție.

Se crede că nașterea unui copil văzut într-un vis este foarte favorabilă bărbaților, iar cu cât s-au născut mai mulți copii sub ochii lui, cu atât viața lui va deveni mai reușită și mai prosperă. Poate că va fi promovat, va reuși în toate eforturile, va primi o moștenire sau un profit neașteptat.

Să-ți vezi nașterea într-un vis înseamnă să-ți atingi scopul în realitate, indiferent cât te costă. A visa cum prietena sau prietena ta a născut un copil promite bunăstare și fericire femeii pe care a văzut-o.

Pentru cei care își doresc un copil și nu pot concepe în niciun fel, un astfel de vis prezice debutul unei sarcini mult așteptate. Dacă o femeie sau chiar un bărbat a născut în vis, aceasta înseamnă purificare și eliberare de povara care te asuprește.

Ce poate visa la nașterea unui copil de fetiță?

Nașterea unui copil de fete, văzută într-un vis, prevestește schimbări serioase în viață sau chiar începutul unei noi perioade în ea în curând. Pentru o femeie, un astfel de vis poate însemna deschiderea ei către tot ce este nou, o așteptare nerăbdătoare de noi relații și dragoste.

Dacă un bărbat a văzut un astfel de vis, cel mai probabil are o nouă afacere în planurile sale, care ar trebui să devină profitabilă și de succes, oferindu-i autoritate și respect. O fată necăsătorită care a văzut nașterea unui copil al unei fete într-un vis va afla în curând vești minunate care îi pot schimba întreaga viață.

De ce visezi la nașterea unui băiat?

Dacă ai visat la nașterea unui băiat, asta înseamnă că circumstanțele vieții tale se îmbunătățesc și nimic nu amenință fericirea familiei. Un astfel de vis poate fi un simbol al veștilor fericite cu privire la prietenii sau rudele tale, precum și poate prevesti apariția de noi idei și planuri în viitorul apropiat.

Dacă o femeie care plănuiește un copil a văzut într-un vis nașterea unui băiat, acesta este un prevestitor al nașterii propriului copil. În plus, un astfel de vis poate însemna o naștere ușoară și reușită.

De ce visezi să ai un copil

Nașterea unui copil conform cărții de vis a lui Miller

Naștere – Dacă visezi că ai un copil, acest vis prezintă o îmbunătățire fericită a circumstanțelor vieții tale și este posibil ca într-adevăr să se nască un copil frumos. Dacă o domnișoară vede un vis despre nașterea unui copil chiar înainte de nuntă, visul o avertizează despre necesitatea de a avea grijă de reputația ei și de a-și proteja demnitatea. Un vis poate aduce vești bune, moștenire etc.

Nașterea unui copil conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

R. r. în sine – la o dorință criminală secretă; observați R. r. – pasiune scăzută.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului unei pisici într-un vis foarte mult

Nașterea unui copil conform cărții de vis vedice a lui Sivananda

Dacă o femeie necăsătorită visează că a născut un copil, atunci aceasta indică promiscuitatea inevitabilă. Pentru o fată căsătorită, un astfel de vis profetizează o naștere reușită.

Nașterea unui copil conform cărții de vis franceză

Naștere – Dacă visezi la nașterea unui copil – un vis îți va aduce ție și casei tale numai fericire.

Nașterea unui copil conform interpretării viselor lui Loff

Nașterea – Nașterea este un eveniment sacru care are o semnificație rituală în toate culturile lumii. Și nu este de mirare că este strâns legat de unul dintre arhetipurile lui Jung – Sinele, care dă viață altuia.

Deoarece aceasta este o imagine arhetipală, există multe simboluri însoțitoare asociate cu nașterea și viața. Cele mai semnificative sunt APA și OCEANUL. În multe culturi, apa este de o importanță vitală. Așadar, multe femei care ghicesc despre sarcina lor (sau a altcuiva) visează la apă. Aici puteți vedea legătura cu apele care pleacă în timpul nașterii. Apariția unui nou sine dintr-o peșteră sau orice spațiu închis este modul în care teoria lui Jung atrage momentul nașterii. În acest sens, nașterea nu se reduce la un act pur biologic – implică apariția unor fațete suplimentare ale PERSONALității sau autocunoașterii în viața reală.

Potrivit lui Freud, visele în care te întorci într-o cameră mică sau într-o peșteră simbolizează pântecele mamei. Îți pot exprima dorința de bază de a te întoarce la MAMA, de a fi hrănit de ea, de a te ascunde sub aripa ei într-o situație dificilă. Din moment ce toți ne-am născut odată, toată lumea are o părere despre acest eveniment. Viața pentru noi este o ființă fericită (pozitivă) sau nefericită (negativă). În orice caz, atitudinea noastră față de viață își lasă amprenta asupra viselor despre naștere.

Cum îi apare nașterea celui care doarme? O femeie poate avea un astfel de vis, fie pentru că își dorește cu tărie, fie, dimpotrivă, îi este foarte frică. În acest caz, factorii medicali, sociali și sexuali joacă un rol important. Poate că există unele indicații morale, religioase sau medicale, conform cărora sarcina pentru o femeie este de dorit sau, dimpotrivă, periculoasă. Să comparăm două exemple: o tânără femeie activă sexual își suprimă dorințele din motive morale și religioase și o femeie care vrea, dar nu poate rămâne însărcinată. În acest caz, cauza nașterii – sau lipsa acesteia – poate fi un act care a provocat un sentiment de vinovăție.

Femeile care visează la naștere cu un rezultat favorabil afirmă nu numai faptul nașterii, ci și arhetipul lor de femeie. Ei îndeplinesc cerințele genului lor și sunt capabili să îndeplinească funcția de naștere, în mod tradițional inerentă genului feminin. De teamă să par discriminatorie, aș dori să subliniez faptul că, într-o oarecare măsură, cu toții percepem atât bărbații, cât și femeile ca reprezentanți ai sexelor diferite, cu punctele lor forte și punctele slabe și posibilități diferite. Acesta este ceea ce face ca un arhetip să fie un arhetip.

Nașterea unui copil de copii

Interpretarea viselor Nașterea unui copil de copii a visat de ce într-un vis nașterea unui copil de copii? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți nașterea unui copil într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Nașterea unui copil

Să vezi tu însuți nașterea unui copil este o dorință criminală secretă.

Privirea nașterii unui copil este o pasiune de bază.

Interpretarea viselor – Nașterea unui copil, naștere

Pentru ca un om să vadă noi planuri de succes, angajamente, fapte, idei, oportunități.

Pentru o femeie, dorința de a avea un copil.

Să se nască ea însăși, să nască o dispută pentru o fată, bucurie și atingerea unui scop pentru o femeie.

Să-ți vezi nașterea este un rezultat fericit, succese în viață.

Interpretarea viselor – Copil, copii

Somnul îți promite noroc și succes în afaceri.

Dacă într-un vis vorbești vesel cu copiii, soarta îți pregătește adevărata bucurie în realitate.

Într-un vis, conducerea unui copil de mână este un prevestitor al unui rezultat fericit în chestiuni grave sau periculoase.

Interpretarea viselor – Nașterea nașterii unui copil

Visul în care tu însuți naști sau ești prezent la nașterea unui copil este foarte favorabil. Înseamnă profit. Cu toate acestea, trebuie să acordați atenție nuanțelor.

Să iei naștere – bucurie și bunăstare te așteaptă.

Dacă s-au născut gemeni sau tripleți – un vis promite succes în toate problemele și fericire în viața personală. În general, nașterea de gemeni sau tripleți este un semn norocos. Iti vei putea indeplini toate dorintele.

Visul în care copilul s-a născut mort este nefavorabil – înseamnă căderea speranțelor.

Imaginează-ți că l-ai pălmuit puternic pe copil, el a țipat și s-a agitat.

Daca esti prezenta la nastere, visul promite dobandirea imobilului necesar, eventual imobiliar. Dacă un bărbat vede cum naște soția lui, la o bucurie neașteptată.

Pentru o femeie, visul în care dă naștere înseamnă câștig bănesc sau un cadou binevenit de la o persoană dragă.

Dacă ai visat că ți s-a născut o fată, în curând se va întâmpla un eveniment uimitor.

Dacă se naște un băiat, bucuria ta va fi umbrită de o ușoară stare de rău.

Dacă în visul tău s-a născut un băiat, imaginează-ți că, de fapt, ți s-a născut o fată, moașa nu și-a dat seama imediat…

Indiferent de naștere la care visezi, imaginează-ți că s-au născut gemeni sau tripleți. Și toți copiii sunt fete.

Interpretarea viselor – sacrificarea unui berbec cu ocazia nașterii unui copil akik

Interpretarea viselor – Nașterea (nașterea unui copil)

Interpretarea viselor – Copii (copil, copil)

Un vis despre copii marchează întărirea legăturilor de familie sau o nuntă viitoare.

Copii frumoși și veseli – spre bucurie și prosperitate.

Dacă într-un vis copiii lucrează sau studiază – pentru a îmbunătăți bunăstarea materială.

Citeste mai mult:  Cine a visat la creveți pentru sarcină

Sărutul copiilor – spre pace, jocul cu ei – spre succesul în afaceri, în dragoste (uneori – până la frivolitate).

A bate copiii într-un vis este o mare problemă în realitate.

Bebeluș alăptat la sân – pentru profit, bunăstare.

Copii goi, bolnavi, murdari, care plâng – la tot felul de necazuri pentru tine și familia ta.

Să vezi un copil grav bolnav, pe moarte sau mort într-un vis – să te temi, să-ți fie dezamăgire, durere sau o schimbare în rău în destinul tău.

Doar să vezi un copil este ceva uimitor.

Un copil este un miracol în tradițiile populare.

Dacă într-un vis îți vezi copilul dansând, ferește-te de auzul și vorbirea lui, protejează-l de bolile asociate cu surditatea și mutitatea.

A linişti un copil este naiv să crezi promisiuni măgulitoare.

Interpretarea viselor – Copii / copil

Un copil vă poate aminti de un copil care trăiește în voi și vă înzestrează cu astfel de calități precum jocul, bucuria, deschiderea.

De foarte multe ori nu recunoști copilăria în tine.

Oferă libertate copilului care se ascunde în tine, lasă-te să te bucuri și să te distrezi.

Daca nu acum, atunci cand? A sosit timpul! Acest semn poate indica, de asemenea, că problemele vechi, nerezolvate din copilărie, ies la suprafață și așteaptă soluții.

Dacă îți vin în minte amintirile din copilărie, chiar și cele neplăcute, asta înseamnă că treci printr-o etapă de curățare și multe probleme dureroase sunt acum revizuite.

Îți dorești subconștient să ai un copil? Foarte des, înainte de a rămâne însărcinate, femeile încep să observe copii peste tot, chiar dacă în mod conștient nu vor să aibă un copil.

Dacă te afli în acel stadiu al vieții în care nu vrei deloc să dai naștere unui copil și începi să vezi copii tot timpul și peste tot, ar trebui să te protejezi cu deosebită atenție.

Interpretarea viselor – Copii, vezi copilul

Succes în afaceri // dușmani;

Mic, gol – în curând rămâne însărcinată (pentru o femeie) // treburi, ceartă cu un prieten, bârfă, nenorocire, înmormântare, boală;

Hrănirea unui copil este o pierdere;

Alăptarea, îngrijirea copiilor, alăptarea – boală, griji;

Legănarea unui copil este o boală;

Copiii amuzanți sunt o veste bună;

Copiii care plâng sunt o veste tristă;

A face baie copiilor este o recuperare.

Interpretarea viselor – Nașterea

Nașterea este un eveniment sacru care are o semnificație rituală în toate culturile lumii. Și nu este de mirare că este strâns legat de unul dintre arhetipurile lui Jung – Sinele, care dă viață altuia. Deoarece aceasta este o imagine arhetipală, există multe simboluri însoțitoare asociate cu nașterea și viața. Cele mai semnificative sunt APA și OCEANUL. În multe culturi, apa este de o importanță vitală. Așadar, multe femei care ghicesc despre sarcina lor (sau a altcuiva) visează la apă. Aici puteți vedea legătura cu apele care pleacă în timpul nașterii.

Apariția unui nou sine dintr-o peșteră sau orice spațiu închis este modul în care teoria lui Jung atrage momentul nașterii.

În acest sens, nașterea nu se reduce la un act pur biologic – implică apariția unor fațete suplimentare ale PERSONALității sau autocunoașterii în viața reală.

Potrivit lui Freud, visele în care te întorci într-o cameră mică sau într-o peșteră simbolizează pântecele mamei. Îți pot exprima dorința de bază de a te întoarce la MAMA, de a fi hrănit de ea, de a te ascunde sub aripa ei într-o situație dificilă. Din moment ce toți ne-am născut odată, toată lumea are o părere despre acest eveniment. Viața pentru noi este o ființă fericită (pozitivă) sau nefericită (negativă). În orice caz, atitudinea noastră față de viață își lasă amprenta asupra viselor despre naștere.

Cum îi apare nașterea celui care doarme? O femeie poate avea un astfel de vis, fie pentru că își dorește cu tărie, fie, dimpotrivă, îi este foarte frică. În acest caz, factorii medicali, sociali și sexuali joacă un rol important. Poate că există unele indicații morale, religioase sau medicale, conform cărora sarcina pentru o femeie este de dorit sau, dimpotrivă, periculoasă. Să comparăm două exemple: o tânără femeie activă sexual își suprimă dorințele din motive morale și religioase și o femeie care vrea, dar nu poate rămâne însărcinată. În acest caz, cauza nașterii – sau lipsa acesteia – poate fi un act care a provocat un sentiment de vinovăție.

Femeile care visează la naștere cu un rezultat favorabil afirmă nu numai faptul nașterii, ci și arhetipul lor de femeie. Ei îndeplinesc cerințele genului lor și sunt capabili să îndeplinească funcția de naștere, în mod tradițional inerentă genului feminin. De teamă să par discriminatorie, aș dori să subliniez faptul că, într-o oarecare măsură, cu toții percepem atât bărbații, cât și femeile ca reprezentanți ai sexelor diferite, cu punctele lor forte și punctele slabe și posibilități diferite. Acesta este ceea ce face ca un arhetip să fie un arhetip.

De ce să visezi la nașterea unui copil conform cărții de vis

18 octombrie 2019 la 19:09 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează nașterea unui copil citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Care este semnificația nașterii unui copil într-un vis?

Sonnik Miller

De ce visezi la nașterea unui copil într-un vis?

Dacă ai visat că ți s-a născut un copil, acest vis oferă o îmbunătățire fericită a circumstanțelor vieții tale și este posibil ca nașterea unui copil frumos să te aștepte cu adevărat. Dacă o domnișoară vede un vis despre nașterea unui copil chiar înainte de nuntă, visul o avertizează despre necesitatea de a avea grijă de reputația ei și de a-și proteja demnitatea. Un vis poate aduce vești bune, moștenire etc.

Noua carte de vis de familie a lui Nadezhda Soboleva

Cum să înțelegi de ce nașterea unui copil într-un vis?

Nașterea unui copil – noi oportunități; modificări interne.

Cartea de vis veche franceză

De ce visează nașterea unui copil, interpretare:

Nașterea unui copil – Dacă ați văzut nașterea unui copil într-un vis, visul vă va aduce ție și casei tale numai fericire.

Citeste mai mult:  Într-un vis, m-am certat cu un tip

Interpretarea viselor Feng Shui

Nașterea unui copil: interpretarea imaginii

Nașterea unui copil – Să vezi că te-ai născut în sărăcie – la bogăție. Să te vezi născut într-o familie bogată este sărăcie.

Cartea de vis vedica a lui Sivananda

Visezi la nașterea unui copil?

Dacă o femeie necăsătorită a visat că a dat naștere unui copil, atunci aceasta indică promiscuitatea inevitabilă. Pentru o fată căsătorită, un astfel de vis profetizează o naștere reușită.

Carte de vis islamică

Care este visul nașterii unui copil

Nașterea unui copil este o cale de ieșire din dificultăți, boli sau despărțire de familie și vecini. Nașterea este, de asemenea, pace și ușurință. Alte surse spun că nașterea unei fete înseamnă bunătate, iar nașterea unui băiat înseamnă tristețe și grijă.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea nașterii unui copil din visul tău

Pentru ca un bărbat să vadă nașterea unui copil – noi planuri de succes, angajamente, fapte, idei, oportunități. Pentru o femeie, nașterea unui copil văzut într-un vis este o dorință de a avea un copil. A naște ea însăși, a naște este o dispută pentru o fată, bucurie și atingerea unui scop pentru o femeie. Să-ți vezi nașterea este un rezultat fericit, succese în viață.

Cartea de vis engleză

De ce să vezi nașterea unui copil într-un vis

A avea un copil – Visele despre nașterea pe lume corespund adesea unei noi etape a vieții, cum ar fi o nouă relație intimă, mutarea într-o nouă casă, schimbarea locului de muncă sau a țării sau chiar unei decizii conștiente de a întemeia o familie. Ți-a fost greu să te naști sau ai simțit că ai ajunge într-un cămin primitor? Ce se întâmplă în viața ta reală care ar putea simboliza nașterea?

Enciclopedia Viselor a lui Lewis

Nașterea – Visele despre nașterea unui copil, de regulă, sunt asociate cu situația reală. Femeile însărcinate și soții femeilor însărcinate au adesea vise despre nașteri neobișnuite sau dificile (de exemplu, nașterea de căței). Astfel de vise reflectă pur și simplu anxietatea cu privire la evenimentul viitor și nu ar trebui luate ca o predicție a unei nașteri dificile sau a unui copil cu handicap. Nașterea poate simboliza și noi idei sau proiecte. În plus, reflectă adesea începutul unei noi etape în viață, atunci când o persoană se simte „renaștere” într-un anumit sens.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat la nașterea unui copil

Interpretarea somnului depinde de sexul copilului născut. Dacă un copil se naște băiat: pentru o femeie, un astfel de vis înseamnă fericirea familiei fără nori, pentru un bărbat – prosperitate și succes în afaceri. Pentru o femeie însărcinată, un vis în care se naște un băiat înseamnă o naștere ușoară.

Se naște o fetiță într-un vis? Pentru femei, asta înseamnă bogăție materială, pentru bărbați, riscul de a pierde bani. Pentru o fată tânără, un astfel de vis este un avertisment că ar trebui să aibă grijă de reputația ei.

Un copil născut – când apare în visul unui bărbat – îl așteaptă prosperitatea. Cu cât vede mai mulți copii, cu atât mai bine pentru el. Un copil născut pentru o femeie căsătorită înseamnă că a venit timpul să concepe un copil, nu trebuie să-l amâni la infinit.

Un copil născut dintr-o femeie în vârstă – acordați atenție stării dumneavoastră de sănătate, în special sistemului genito-urinar.

Manual de vis de David Loff

De ce ai visat la nașterea unui copil

Acesta este un eveniment sacru care are o semnificație rituală în toate culturile lumii. Și nu este de mirare că este strâns legat de unul dintre arhetipurile lui Jung – Sinele, care dă viață altuia. Deoarece aceasta este o imagine arhetipală, există multe simboluri însoțitoare asociate cu nașterea și viața. Cele mai importante sunt apa și oceanul.

În multe culturi, apa este de o importanță vitală. Așadar, multe femei care ghicesc despre sarcina lor (sau a altcuiva) pot visa la apă. Aici puteți vedea legătura cu apele care pleacă în timpul nașterii. Apariția unui nou eu dintr-o peșteră sau orice spațiu închis – așa atrage teoria lui Jung momentul nașterii. În acest sens, nașterea nu se reduce la un act pur biologic – implică apariția unor fațete suplimentare ale personalității sau autocunoașterii în viața reală.

Potrivit lui Freud, visele în care te întorci într-o cameră mică sau într-o peșteră simbolizează pântecele mamei. Îți pot exprima dorința de bază de a te întoarce la mama ta, de a fi hrănit de ea, de a te ascunde sub aripa ei într-o situație dificilă. Din moment ce toți ne-am născut odată, toată lumea are o părere despre acest eveniment. Viața pentru noi este o ființă fericită (pozitivă) sau nefericită (negativă). În orice caz, atitudinea noastră față de viață își lasă amprenta asupra viselor despre naștere.

Cum îi apare nașterea celui care doarme? O femeie poate avea un vis în care are loc nașterea unui copil, fie pentru că își dorește cu tărie acest lucru, fie, dimpotrivă, îi este foarte frică. În acest caz, factorii medicali, sociali și sexuali joacă un rol important. Poate că există unele indicații morale, religioase sau medicale, conform cărora sarcina pentru o femeie este de dorit sau, dimpotrivă, periculoasă. Să comparăm două exemple: o tânără femeie activă sexual își suprimă dorințele din motive morale și religioase și o femeie care vrea, dar nu poate rămâne însărcinată. În acest caz, cauza nașterii – sau lipsa acesteia – poate fi un act care a provocat un sentiment de vinovăție.

Femeile care visează la naștere cu un rezultat favorabil afirmă nu numai faptul nașterii, ci și arhetipul lor de femeie. Ei îndeplinesc cerințele genului lor și sunt capabili să îndeplinească funcția de naștere, în mod tradițional inerentă genului feminin. De teamă să par discriminatorie, aș dori să subliniez faptul că, într-o oarecare măsură, cu toții percepem atât bărbații, cât și femeile ca reprezentanți ai sexelor diferite, cu punctele lor forte și punctele slabe și posibilități diferite. Acesta este ceea ce face ca un arhetip să fie un arhetip.