Interpretarea viselor copil păros

Care este visul unui copil păros

A ridica un nou-născut cu cordon ombilical înseamnă a fi inițiatorul unei noi afaceri. Trecerea lui în casă de la fereastră este un sprijin excelent din partea membrilor mai în vârstă a familiei. Care este visul unui copil păros, așteptați pierderea de bani, cadavrul unui copil într-un sicriu și un copil spânzurat.

Un copil într-un vis adesea nu poartă predicții negative și, într-adevăr, cum poate o ființă pură imaculată să prezică probleme? De exemplu, conform cărții de vis pentru femei, a vedea un copil într-un vis este un semn foarte favorabil, așteptați-vă la o surpriză plăcută care va schimba viața în bine.

Visul tău în engleză k-chemu-snitsya-volosatiy-mladenets.

Navigare:

 • Dormi de joi până vineri
 • Ce înseamnă visul tău prin zi din săptămână?
 • Sonnik Miller
 • Dream Vanga
 • Cartea Dream Dream
 • Ce va ajuta la rezolvarea visului?

Iar cel care a înfășat copilul într-un vis va fi în curând înconjurat de o îngrijire fără precedent în fața rudelor apropiate și a prietenilor. Și din nou, cartea de vis clarifică interpretarea viziunii. În somnul de la miezul nopții, scutecele erau puțin scurte? Atunci știți că ați făcut pasul greșit în rezolvarea unei probleme recente. Principala greșeală este întârzierea în luarea unei decizii. Era necesar să acţionăm mai hotărât.

Dacă într-un vis vă căutați propriul copil, atunci este posibil și să vă fie frică, prevedeți că nu mai sunteți o autoritate, un exemplu pentru fiica sau fiul dumneavoastră. Aceasta, după cum spune cartea de vis, este o continuare a grijilor tale în realitate. Care este visul unui copil.

Un negru spânzurat înseamnă că o cunoștință recentă, care era foarte neobișnuită, se va încheia cu cea mai strălucitoare notă. Visul în care ai văzut o mamă hrănind un bebeluș, atunci știi că a sosit momentul pentru împlinirea unei dorințe prețuite.

De fapt, nașterea într-un vis nu este un simbol direct negativ sau pozitiv. Aceasta este o declarație a faptului că va avea loc în curând un eveniment semnificativ care va afecta toată soarta ulterioară.

Dormi de joi până vineri

A vedea un copil gol într-un vis este un semn de anxietate, nefericire.

El întreabă unde este păpușa lui preferată – pentru un visător care are copii, un astfel de vis înseamnă că, în căutarea distracției pentru copii, poate merge prea departe. Cu siguranță nu merită să te joci cu sentimentele rudelor.

Ce înseamnă visul tău prin zi din săptămână?

Rezumat:

 • Duminică până luni – a divorta.
 • de luni până marți – a minti.
 • De marți până miercuri până miercuri Soția va merge la alta.
 • De miercuri până joi Îți vei putea depăși frica.
 • de joi până vineri – la vești bune.
 • de vineri până sâmbătă Prietenul tău vrea să te trădeze.
 • Sâmbătă până duminică Dragostea ta este în joc.

Interpretarea viselor Copilul păros a visat de ce visează un copil păros într-un vis? Într-un sens general, copiii simbolizează organele genitale, băieții fiind bărbați și fetele fiind femei. Dacă o femeie demonstrează preocupare pentru copii, atunci simte o dorință pentru bucuriile unei uniuni de familie, ar dori să construiască o relație puternică și este gata să devină mamă. Pedeapsa unui copil care plânge într-un vis personifică relațiile nesincere și inutile, un complex greu de vinovăție al visătorului. A oferi unui copil asistență reală pentru salvarea vieții într-un vis are cel mai favorabil sens și personifică dorința subconștientă a visătorului de a avea urmași.

Sonnik Miller

Vârsta copilului (acesta este un nou-născut, un sugar sub un an sau un copil mai mare.

Un copil mic visează la bucurie, mai ales dacă copilul zâmbește. Am visat la un cărucior frumos cu un copil – la pierderi financiare. Cu cât părea mai scump și mai prezentabil, cu atât prejudiciul va fi mai semnificativ. Sărutul unui copil într-un vis este o expresie violentă a emoțiilor.

Pentru a obține cea mai fiabilă interpretare, trebuie să comparați toate detaliile somnului.

Copilul adoptiv este roșu – o poziție înaltă ca „actor”. Acest lucru va dura mult timp, deoarece persoana va fi departe de țară pentru o lungă perioadă de timp. Dacă copilul, în plus, este gras și păros, atunci în acest timp visătorul va avea timp să facă o avere decentă și să câștige autoritate de durată.

Dream Vanga

Bebeluș târât – trebuie să te gândești rapid și să iei decizii.

A vedea un copil într-un vis și, în același timp, ține palma este un vis foarte bun, conform interpretării cărții de vis franceze. Să știți că o afacere riscantă și periculoasă, care acum nu are perspective, va fi finalizată cu succes în viitor și va aduce rezultate pozitive. Într-adevăr, în fața unui copil într-un vis, îngerul păzitor însuși te conduce de mână.

A auzi bolborositul unui copil într-un vis înseamnă că în curând vei întâlni o persoană cu o soartă uimitoare și vei deveni un partener fidel al vieții sale.

A auzi bolborosirea bebelușilor într-un vis înseamnă că în curând cineva te va deranja cu vorbăria lui goală. Uneori, un astfel de vis înseamnă că ai de-a face cu o persoană care nu știe ce face.

Cartea de vis ezoteric, dimpotrivă, avertizează un vis despre o firimitură în care îți recunoști fiul sau fiica, înseamnă prăbușirea planurilor și a speranțelor. Dar nu cădea în disperare, ci pur și simplu ține cont că acum nu este perioada cea mai favorabilă pentru tine și nu are sens să te bazezi pe sprijinul prietenilor și rudelor. Cel mai bun lucru pe care îl poți face în timp ce trăiești o zi fără să te gândești în viitor.

Cartea Dream Dream

De exemplu, un bebeluș bolnav personifică o situație nefavorabilă în familie. Trebuie să rezolvi lucrurile cu soțul tău înainte de a fi prea târziu. O încărcătură semantică complet diferită poartă un vis despre moartea unui copil. Interpretarea visului interpretează această imagine teribilă din punctul de vedere dacă acesta este copilul tău sau al altcuiva. Este foarte dificil să interpretezi ceea ce visează copilul fără intriga principală a visului. Acest simbol are mai multe valori, dar semnificația simbolică principală este lumea interioară a visătorului sau, așa cum spun psihologii, „copilul interior”. Semnificația somnului va depinde de cum arată și de ceea ce face.

Cu cât șocul este mai puternic, cu atât va fi mai dificil să faci față dificultăților iminente. Mai ales dacă predicția s-a întâmplat de joi până vineri.

Depinde mult de cine visează:

Conform predicțiilor cărții de vis, ceea ce visează un bebeluș prost este un semn foarte bun, care promite un succes uimitor într-o carieră care va aduce multe beneficii materiale.

Dacă ai visat un negru.

Ce va ajuta la rezolvarea visului?

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un copil păros într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online.

Interpretarea somnului în alte cărți de vis

 • Dream Vanga
 • Sonnik Miller
 • Interpretarea viselor lui Yuri Longo
 • Cartea de vis asiriană
 • Interpretarea visului lui Freud
 • Cartea viselor esoterice

Video de ce visează un bebeluș păros

Un copil negru a apărut în familia albă – scheletul din dulapul visătorului va deveni în curând public.

Citeste mai mult:  De ce visezi să găsești bani

Copilul a visat în vis

Visele despre copii prezintă întotdeauna un interes deosebit și emoții puternice. Acesta este probabil motivul pentru care există atât de multe interpretări detaliate ale acestor vise.

Am visat un copil: care și în ce circumstanțe?

Ce se întâmplă cu copilul. Dacă ați lăsat un copil într-un vis, înseamnă că în viitorul apropiat ar trebui să vă așteptați la eșecul planurilor. Legănarea bebelușului înseamnă credibilitatea excesivă a subiectului, iar mersul cu el de mână înseamnă rezolvarea rapidă a celor mai deranjante cazuri, cu condiția să nu fie teamă de a lua măsuri chiar disperate.

Copiii care încep să meargă prevestesc progrese în treburile stagnante, iar un bebeluș care se târăște pe pat avertizează asupra unei situații care va necesita o acțiune promptă. Un copil care învață să vorbească reflectă natura persoanei adormite: cel mai probabil, subconștient rezistați să creșteți.

Dacă ai văzut un bebeluș care ți-a fost aruncat, ar trebui să asculți cu atenție părerile celorlalți – în curând ți se va oferi o idee cu adevărat necesară. Iar bebelușul abandonat semnalează că acțiunile subiectului pot dăuna altora, o nevoie urgentă de a reconsidera comportamentul. Dacă vă certați propriul copil într-un vis, este posibil să fiți prea îngrijorat pentru el.

Un copil care se supără înseamnă anxietate și vinovăție în realitate. Cu toate acestea, nu vă faceți griji – în cele din urmă, situația problemă se va transforma în noroc. Dar bebelușul care fuge personifică toate lucrurile bune care lasă la fel de repede persoana adormită în realitate.

Cum arată copilul. Un copil cu pielea întunecată poate visa înainte ca în viața ta să apară o persoană care o poate schimba în bine, să-l facă mai fericit. Un copil furios este un semn rău, care prefigurează o veste neplăcută iminentă.

Destul de ciudat, multe cărți de vis susțin că un copil murdărit cu ceva visează la noroc. Așadar, copiii din sânge sunt prevestitori de succes în toate problemele și de sprijinul celor dragi, iar un bebeluș uns cu propriile sale excremente înseamnă un profit rapid.

Un bebeluș chel visează la calm și prosperitate, în timp ce unul păros reflectă o obsesie excesivă față de sine și detașarea de lume. Un copil plin de greutate personifică o problemă cu care este greu de rezolvat fără ajutorul altora.

Sănătatea copilului. Unele cărți de vis susțin că copiii cu Sindrom Down visează la oameni care trebuie să-și demonstreze propriile talente în fața celor dragi. Un copil rănit indică uitarea persoanei adormite: nu ți-ai îndeplinit promisiunea sau ai uitat de o întâlnire importantă.

Cărți naționale de vis

Cartea de vis americană consideră copiii un simbol al jucăușei, deschiderii și talentului de a se bucura de viață, în timp ce cartea de vis engleză, dimpotrivă, conferă acestor vise o conotație negativă: alăptarea unui copil – la dezamăgirea sinceră, un copil bolnav – pericolul decesul uneia dintre rude.

O carte de vis musulmană numește un copil familiar într-un vis un simbol al fericirii și distracției, iar unul necunoscut este un vestitor al tristeții iminente. În cartea de vis populară rusă, copiii simbolizează începutul vieții și treburile inevitabile. Dacă hrăniți un bebeluș într-un vis, înseamnă că vă așteaptă o afacere supărătoare, dar de succes, iar dacă îl pedepsiți, înseamnă că, în realitate, trebuie să faceți ceva ce nu doriți să faceți deloc subconștient.

Cartea de vis franceză consideră copilul care visează un simbol al norocului în toate eforturile, un semn al unui rezultat de succes al unei afaceri tulburătoare, bucurie. Dar interpretarea visului ucrainean nu mai este atât de clară. Un copil dolofan visează la bine, unul subțire – la necaz. Dacă o tânără visează la un nou-născut, acesta este un semn bun, dacă o femeie în vârstă este un vestitor al bolii și chiar al morții.

De remarcate sunt interpretările cărții de vis țigan. Un bebeluș care plânge amar prezice nevoia de a rezolva în curând multe probleme nu prea grave. Iar bebelușul care se târăște „aluzie” că persoana adormită în realitate ar trebui să mărească viteza proceselor de gândire.

În cartea de vis chineză, îmbrățișarea unui copil, precum și moartea unui copil, prefigurează o ceartă verbală, iar a vedea un nou-născut înseamnă a experimenta fericirea în realitate în curând.

Cărțile de vis ale autorului

Interpretarea viselor Denise Lynn consideră copilul care visează un copil interior care trăiește în fiecare adult. Poate că apariția lui într-un vis îl avertizează pe adormit: problemele din copilărie se vor face simțite în curând. Dacă o femeie începe să viseze copii, cel mai probabil ea visează subconștient la un copil, deși poate nega acest lucru la nivel conștient.

Nadezhda și Dmitry Zima în cartea lor de vis îi numesc pe copii, dacă plâng, vestitori de necazuri, iar dacă se înghesuie și se joacă, ei sunt semnale ale apariției iminente în viață a problemelor care distrag atenția de la sarcina principală.

Cartea de vis a lui David Loff explică vise frecvente care implică copii la femeile cu instinctul de maternitate încorporat în ele și la bărbați cu teamă de responsabilitatea unei posibile paternități.

Cartea de vis a lui Miller interpretează astfel de vise în detaliu. Dacă:

copilul este curat și vesel – asta pentru dragoste reciprocă și prietenie cordială;

un copil merge singur – acesta este un semn de independență față de opinia imparțială a altcuiva;

copilul plânge – aceasta este o deteriorare a sănătății, dezamăgire;

o femeie alăptează un copil – poate că în curând va fi înșelată de o persoană care și-a câștigat încrederea.

Interpretarea visului

Această carte de vis susține că un copil de sex masculin care zâmbește vesel prezintă evenimente fericite. Dacă plânge sau se enervează – așteptați-vă la „surprize” neplăcute.

Cartea de vis psihologic

Un băiat văzut într-un vis avertizează: în curând va apărea o muncă intensivă în viață, care nu va aduce niciun beneficiu. Dacă o fată tânără se vede într-un vis ca un copil-băiat, atunci, în realitate, este supărată de cuvintele celor din jur că este timpul ca ea să se căsătorească.

Cartea viselor moderne

Un copil de sex masculin avertizează întotdeauna în vis despre surprize. Dacă un astfel de vis a vizitat o femeie însărcinată, atunci nașterea este foarte aproape. Și dacă acesta este un vis despre un bebeluș cu care te joci vesel și cu plăcere, atunci te așteaptă bunăstarea financiară și familială. Pentru oamenii creativi, acesta este, de asemenea, un semn al unui val de inspirație.

Interpretarea visului unei gospodine

Un vis care implică un băiat – la bunăstarea financiară. O excepție este un copil care plânge, un astfel de vis indică exact contrariul. Un băiat drăguț și frumos este un semn al bunăstării generale și al prosperității. Dacă copilul este agresiv și furios – așteptați-vă la probleme iminente, care pot veni de la „prieteni”.

De ce visezi la părul unui copil

interpretarea somnului conform a 45 de cărți de vis

1 Părul copilului conform Interpretarea viselor zilelor de naștere în mai, iunie, iulie, august

Dacă într-un vis vezi un copil cu păr foarte subțire, pufos, aceasta este o bucurie.

2 La ce visează Hair:

Ele simbolizează măreția pentru un bărbat și frumusețea vitală pentru o femeie, adică sănătatea biologică, puterea, farmecul.

Dacă părul este văzut împreună cu întreaga siluetă, atunci aceasta indică importanța acestei persoane.

Citeste mai mult:  Cartea de vis a lui Miller rochie albă

Dacă părul este murdar, gras, încurcat, cu paraziți, culoare nenaturală sau văzut separat de o persoană, atunci aceasta simbolizează întotdeauna o stare psihologică negativă sau un erotism gol. Căderea părului înseamnă pierderea vitalității.

Părul în sine într-un vis este un simbol al liniei părului pe organele genitale, cel mai adesea feminin, dar toate acțiunile care sunt asociate cu acestea: tăierea, spălarea sau coafarea părului într-o coafură, este un simbol al actului sexual.

Părul lung simbolizează nesiguranța ta în timpul actului sexual. Dimpotrivă, părul scurt sau capul ras simbolizează încrederea în tine.

O coafură complexă sau cu volane simbolizează complexul tău de inferioritate și eșecul în sfera sexuală.

Dacă o femeie își pieptănă părul, atunci regretă oportunitățile ratate.

Dacă un bărbat își pieptănează părul, atunci se pregătește pentru un nou contact sexual.

Cu cât un vis ni se pare mai ciudat, cu atât are sensul mai profund.

Ele reprezintă înțelepciunea, inteligența și vitalitatea.

Dacă un bărbat visează că are o împletitură feminină, acesta este un semn că va fi înșelat de vreo femeie.

Dacă cineva visează că îi este bărbierit părul sau barba, aceasta îl amenință cu o boală, cu pierderea unei persoane apropiate, respectate sau cu cea mai mare parte a averii sale.

A visa că părul cade înseamnă plictiseală și pierdere.

Când un oficial vede în vis că are părul mare și frumos, acesta este un semn că îl așteaptă mari onoruri și glorie. Dacă visează că părul său a devenit gri, atunci acest vis prezice că bogăția și fericirea lui tind spre un declin complet.

Dacă un oficial vede într-un vis că părul său a devenit mai lung și mai întunecat decât de obicei, atunci ar trebui să se aștepte la onoruri și bogății și mai mari.

A visa că îți poți smulge părul doar cu greu înseamnă că se apropie momentul când va trebui să depui toate eforturile pentru a scăpa de sărăcie.

Reflectarea înțelepciunii și puterii visătorului. Adesea, astfel de vise sunt asociate cu sănătatea și perspectivele pe termen lung pentru persoana care a avut visul. În plus, aceste parcele sunt concepute pentru a exprima viabilitatea și prosperitatea unei persoane, indiferent de sexul său.

Părul într-un vis nu este așa cum este cu adevărat – o reflectare a sentimentelor care fac furie în interiorul tău.

Lungimea lor într-un vis reflectă cât de repede se vor dezvolta problemele tale. Dacă ar fi mai lungi decât de obicei, ceva te va face foarte fericit în curând.

 • Păr fragil – sănătatea ta este în pericol.
 • A fi chel – șefii tăi vor suferi pierderi materiale.
 • Creșterea părului, conform cărții de vis, este un semn că va exista profit.
 • Rădăcinile părului – lățimea sufletului prietenilor tăi nu poate lăsa pe nimeni indiferent, bunătatea ta nu va fi mai puțin generoasă.
 • O creastă pe cap – ieși la drum. Vikhor a stat în picioare – vei primi o misiune urgentă.
 • Părește-ți părul într-un vis – o persoană imperioasă te va duce la pierderi.
 • Cele lungi au stat la capăt – vei face un contact mistic.
 • Cei tăiați cu moderație au văzut – totul va fi moderat de bine cu tine.
 • Părul încâlcit – îți va fi rușine.
 • Pentru a avea mătreață, conform cărții de vis, gândurile dăunătoare vă vor pune stăpânire.
 • Viermi în părul tău – oamenii din jurul tău joacă un rol important în viața ta, așa că nu le neglijezi părerea. Este posibil ca despre tine să fi început să se răspândească zvonuri neplăcute, bârfe nefondate, care ți-au zdruncinat stima de sine.
 • Dacă ai visat la păr luxuriant, vei fi extrem de fericit.
 • Vezi cum cresc – vei trăi mult.
 • A deveni chel la un bărbat – bunăstarea ta va scădea.
 • Dacă părul într-un vis este mult mai rar decât este de fapt, vei fi întristat de ceva.
 • Dacă părul soției tale este tuns într-un vis, ea a devenit aproape de un alt bărbat.
 • Privind la o fată al cărei păr crește foarte repede – visele tale nu sunt încă fezabile.
 • Confundă-ți părul cu străinii – trebuie să fii în conflict mult timp.
 • Să te ascunzi în spatele lor – îți va fi rușine de tine.
 • Am visat că părul meu s-a prins de tufișuri sau crengi – te vei încurca într-o relație.
 • Scarpina-le cu unghiile – vei fi onorat.
 • Să-ți muști părul într-un vis – poți merge la furt, din cauza căruia vei avea probleme.
 • Pentru a pieptăna și spăla smocul – vei fi onorat de oamenii din jurul tău.
 • Dacă dai peste păr în mâncare – întâlniri cu mercenari mercantili. Limitați contactele și comunicarea cu bărbați necunoscuti.
 • Părul arde pe cap – un vis bun, este posibil ca acesta să fie un prevestitor al unei cariere strălucitoare și al bogăției materiale, te așteaptă mult noroc.
 • Părul a crescut, conform cărții de vis, acesta este un semnal că urmează o perioadă de viață de succes, când veniturile cresc de multe ori, relațiile cu rudele și prietenii se dezvoltă bine, ești plin de energie pentru noi realizări.
 • Bărbierirea părului de pe cap este un semn nefavorabil. Este posibil ca diverse afecțiuni, afecțiuni, deteriorarea situației financiare, pierderea forței să vă aștepte. Încercați să nu începeți nicio afacere nouă și să vă monitorizați sănătatea.
 • Văzând părul în gură într-un vis – fii atent! Nu ar trebui să acționați în grabă și, de asemenea, să spuneți ceva sub influența unor emoții puternice și fără să vă gândiți mai întâi și să vă cântăriți cuvintele.
 • Colectarea părului, așa cum spune cartea de vis, va înlocui amărăciunea dezamăgirii cu fericire și distracție.
 • Un vis în care părul rămâne pe un pieptene înseamnă că trebuie să vă monitorizați portofelul și să nu lăsați lucrurile nesupravegheate.

În interiorul fiecăruia dintre noi, chiar și cei mai buni dintre noi, doarme o fiară sălbatică necontrolată care se trezește când dormim.

De ce visează copilul

Al cui copil ai visat? Dacă este al lui și s-a simțit rău, atunci totul va fi bine cu sănătatea lui, dar va trebui să lupte cu alte probleme minore. Dacă boala era incurabilă, atunci acesta este un motiv de îngrijorare – înseamnă că ceva amenință cu adevărat bunăstarea copilului.Visul în care a murit urmașii tăi are o semnificație similară. Dacă acest lucru s-a întâmplat cu copilul altcuiva, atunci în viitorul apropiat vă veți face griji și veți fi foarte dezamăgit.

Ce sa întâmplat cu copiii? S-au jucat cu tine – pentru a avea succes și a atinge obiectivele în afaceri și pe frontul personal; studiat sau muncit – spre bunăstare, prosperitate, fericire și armonie (aceasta promite și un vis despre copii frumoși); îndurerat și plâns – la necaz din cauza înșelăciunii și mâniei oamenilor care s-au dat drept prietenii tăi.

Citeste mai mult:  De ce visează șoarecii în număr mare

Dacă v-ați visat proprii copii, luați în considerare acest lucru ca pe un semn de sus: chiar dacă în ultima vreme nu ați observat probleme în familie, de fapt, gospodăria este jignită de cuvintele și faptele tale, analizează-ți comportamentul.

Interpretarea viselor despre descendenții altor oameni depinde de o serie de detalii. În special, ce au făcut copiii?

Am jucat cu tine – înseamnă că va trebui să suporti vechiul job de ceva timp, dar oferte noi sunt la colț!

A plâns – pentru cel care doarme, acesta este un avertisment: din cauza copiilor sau a familiei apropiate, vei începe să ai probleme. Dar pentru întreaga planetă, un astfel de vis prezice pericol, durere și conflicte armate. Și în timp ce bărbații se vor lupta, iar femeile vor fi angajate în treburi nefeminine, atunci lacrimile copiilor vor curge adesea.

Un număr mare de copii într-un vis poate avea atât o semnificație directă, cât și poate vorbi despre o creștere a natalității în lume sau simbolizează probleme minore. Vor cădea peste tine din toate părțile și vor dura mult timp. Toate aceste necazuri se vor dovedi a fi fatale și nu vor face decât să agraveze situația dificilă dacă cauți copii într-un vis.

Încă două imagini te fac să te gândești la propriul tău comportament: copiii cu dizabilități și tu însuți ca și copil. În primul caz, acesta este un semnal că obiceiurile tale proaste dăunează atât sănătății, cât și bunăstării celorlalți (deși un astfel de vis poate fi interpretat ca un avertisment asupra unei catastrofe ecologice globale). A doua situație sugerează că copilăria ta este nepotrivită și jignește pe alții.

Ce vârstă avea copilul care visa? Bebelușul simbolizează oboseala și neputința ta în fața lingușirilor care se revarsă în adresa ta, copiii mai mari promit vești bune.

Cum s-a simțit copilul? Un copil bolnav visează la diferite tipuri de necazuri, unul sănătos – pentru a rezolva situații dificile și fericire.

Un vis în care vei ține un copil în brațe vorbește despre viitoare achiziții și bogăție. Dacă acesta este copilul tău și tocmai s-a născut, atunci te așteaptă treburile și grijile.

Liniștea sufletească promite un vis despre cum îl introduci pe copil în Coran sau înveți ceva corect – te poți pocăi sincer de păcatele tale.

Vise despre copii Freud asociat cu organele genitale, atât masculine cât și feminine (genul copilului care visează nu contează). Prin urmare, vise în care ai grijă de un copil sau te joci cu el, psihanalistul a considerat o reflectare a unei puternice pofte de masturbare. Nu poți rezista acestei atracții, în plus, nu vrei să te lupți cu ea. Visele despre pedepsirea sau lovitura unui copil dacă este de sex opus au o interpretare similară. Dacă unul, atunci aceasta poate indica înclinația ta pentru homosexualitate.

Visele despre salvarea unui copil de orice pericol (înec, incendiu, cădere etc.) au o cu totul altă semnificație – vorbesc despre dorința ta de a avea propriul tău copil sau de a lua unul în plasament.

Copiii își exprimă sentimentele foarte sincer, au un simț sporit al dreptății și se tem de lucrurile cu adevărat periculoase. Prin urmare, analizează în detaliu visele despre bebeluși, astfel încât să poți înțelege adevăratul sens al experiențelor, gândurilor și emoțiilor tale.

Loff ia în considerare cele trei variante cele mai tipice de vise despre copii:

1. Prietenia cu copiii. Un astfel de vis poate fi o proiecție a dorinței tale dacă copilul visat există în viața reală sau te poate simboliza pe tine în trecut dacă nu cunoști copilul. Pentru a interpreta corect visul, analizează modul în care s-a dezvoltat comunicarea și cum te-ai comportat.

2. Fii părinte și vezi-ți copiii. Cel mai adesea, un astfel de vis reflectă dorința de a avea urmași. Dar poate indica probleme în relațiile cu părinții sau cu alte persoane care au autoritate pentru tine. De asemenea, un vis simbolizează dorința ta de a influența o persoană.

3. Tu însuți ai devenit copil. Visul sugerează că oamenii autoritari din mediul tău încearcă să te țină sub control.

În ciuda faptului că Nostradamus a considerat copiii care visează un simbol al speranței și al viitorului, de cele mai multe ori a dat astfel de vise o interpretare negativă.

Deci, dacă țineai un copil în brațe, atunci aceasta este o reflectare a experiențelor tale din cauza unei situații dificile și aparent fără speranță.

Copiii cu handicap și copiii cu membre lipsă vorbesc despre pericolul grav în care se află planeta. Poluarea gravă a mediului va duce la faptul că în lume se vor naște o mulțime de copii cu dizabilități fizice și mentale. De asemenea, un vis poate informa că cineva are mare nevoie de ajutorul tău. O altă amenințare globală este avertizat de un vis despre o curvă cu un copil murdar în brațe. O boală teribilă va infecta un număr mare de oameni, populația Pământului va fi pe cale de dispariție. În momentul în care situația va părea fără speranță, va exista un leac pentru această boală. Infecția cu HIV nu exista pe vremea lui Nostradamus, dar ea este cea care se potrivește descrierii întocmite de ghicitor (el, de altfel, era și medic).

De când Nostradamus a trăit în secolul al XVI-lea, el a crezut cu tărie în existența spiritelor rele și a viselor asociate în care un copil este mușcat de un animal cu creșterea numărului de vampiri pe Pământ. Vor fi deosebit de periculoase doar pentru copii. A doua interpretare a unor astfel de vise este că te vei întâlni cu Antihrist, iar el va încerca să te ademenească de partea lui, să te facă ucenicul lui. Un alt vis asociat cu misticismul este despre un bărbat însărcinat. Nostradamus credea că în realitate acest lucru s-ar putea întâmpla cu adevărat, dar nu a exclus ca demonii să fie implicați în concepție. În orice caz, atât bărbatul, cât și copilul său vor câștiga faimă în întreaga lume.

Încă trei tipuri de vise nu reprezintă o amenințare, ci lasă în urmă un sediment asupra sufletului: dacă copilul plânge (prin acțiunile tale pui viitorul în pericol); dacă te-ai văzut mic (ești în punctul în care este important să-ți analizezi și să-ți schimbi viața) și dacă copilul a plecat (încerci să recâștigi speranța deja pierdută).

Există vise despre copii și interpretări pozitive. Un bebeluș zâmbitor și puternic promite începutul unei ere fericite: dragostea va domni în lume, oamenii nu se vor mai teme de războaie, sărăcie, foame, iar în această atmosferă natalitatea va crește, bebelușii vor fi frumoși și sănătoși.

Un copil care alergă pe pământ și/sau culeg flori simbolizează reînnoirea globală și iluminarea spirituală, formarea unei noi umanități. Va putea preveni un război nuclear dacă, într-un vis, copilul va strânge strâns șarpele sau îl va ucide.