Dormi mulți oameni

O mulțime de oameni într-un vis

Publicat de admin la 10.02.2019

De ce mulți oameni visează

Mulți oameni sunt enervați de o mulțime mare de oameni, dar dacă ați visa mulți oameni, la ce să vă așteptați de la acest vis? Cărțile de vis vă vor ajuta să răspundeți la aceste întrebări și la multe alte întrebări.

Ai visat la mulți oameni

Un semn popular spune că, dacă o mulțime de oameni a visat, atunci trebuie să așteptați probleme. Cu toate acestea, unele cărți de vis vorbesc despre asta puțin diferit. Înainte de a continua cu interpretarea unui vis, este necesar să vă amintiți visul cu toate detaliile. Ți-au fost sau nu familiari acești oameni, în ce loc ai văzut o mulțime de oameni, ce sentimente și emoții ai trăit în același timp. Toate acestea vă vor ajuta să determinați mai precis și mai detaliat la ce să vă așteptați în viitor.

La ce să te aștepți dacă mulți oameni au visat

Cel mai detaliat vis cu un număr mare de oameni descrie cartea de vis a unei gospodine. Dacă ai visat la un număr mare de oameni și toți nu ți-au fost familiari, atunci asta indică faptul că îți este frică de apariția unui eveniment. Un vis în care îți vezi mulți colegi, asta îți promite mari dificultăți și probleme la locul de muncă, poate cineva te va acuza complet pe nedrept.

Ai visat că o mulțime întreagă de oameni aleargă după tine și toți erau goi, ceea ce înseamnă că te vor defăima și ridiculiza. A vedea o mulțime de oameni cu barbă promite o furie nestăpânită și nedreaptă din partea ta. Am visat oameni care erau toți îmbrăcați în haine întunecate, ceea ce înseamnă că vă vor aștepta necazuri și tot felul de încercări. A vedea o mulțime de oameni bogați vorbește despre sprijinul prietenilor tăi, dar dacă oamenii erau săraci, atunci vei pierde mulți bani sau vei fi jefuit.

Ai avut un vis în care mulți oameni s-au distrat, s-au distrat și au băut stând la o masă rotundă, ceea ce înseamnă că vei avea un venit în numerar stabil ridicat.

Văzând o mulțime de oameni într-un vis: pentru ce este?

Oamenii tăcuți visează că te vei distra bine. Dacă oamenii erau posomorâți, atunci în viața reală îi vei ajuta pe cei aflați în nevoie, pentru care vei fi răsplătit în viitor.

Ai visat oameni care erau înarmați, ceea ce înseamnă că vei găsi o mare bucurie, dar dacă oamenii au atacat, atunci ai grijă că ești în pericol. Dacă oamenii care visează purtau măști, atunci acest lucru indică faptul că îți vei înșela prietenul apropiat sau persoana iubită. A vedea o mulțime de oameni frumoși și îmbrăcați îți promite o afacere responsabilă, al cărei rezultat va avea succes.

Un vis în care o mulțime de oameni s-au comportat incorect și sfidător spune că vei pierde un prieten foarte apropiat de care depindea starea ta financiară. A vedea un potop în visul tău, în urma căruia au murit un număr mare de oameni, îți promite probleme, pierderi mari, poate chiar moartea unei persoane dragi. Am văzut cum oamenii au fost salvați după un naufragiu major, ceea ce înseamnă că vă puteți întoarce relația și vă puteți învinge toate dificultățile care vă stau în cale.

Ai visat o mulțime de oameni pe care nu îi cunoști, dar ei te cunosc, ceea ce înseamnă că vor avea loc schimbări mari în viața ta. Dacă ai visat la toți colegii tăi, atunci te așteaptă evenimente sau știri plăcute.

Ce anume prezinta un astfel de vis?

Cartea de vis ucraineană spune următoarele despre un număr mare de oameni. Dacă oamenii erau veseli, atunci acesta este un vestitor al tristeții. Sătenii au visat, ceea ce înseamnă că vei avea fericire materială. Dacă ați văzut un număr mare de oameni în vârstă, atunci acest lucru vă oferă o viață lungă și fericită. Dacă mulțimea plângea și era tristă, atunci așteptați-vă la o ceartă cu oamenii apropiați. Dar oamenii a căror ținută de doliu visează la vești și vești proaste. Dacă stai într-o coadă uriașă, atunci acesta este un prevestitor de așteptare și necaz.

De ce visează mulți oameni: interpretarea cărții de vis

Interpretarea oamenilor adormiți, a oamenilor, a mulțimii în cartea de vis a lui Miller

O mulțime de oameni, o mulțime de oameni visează la pierderea independenței, a respectului de sine, a smereniei umilitoare.

Visul sporește sensul dacă într-un vis ai avut șansa de a urmări o mulțime de oameni și nici măcar nu știi unde și de ce.

Dacă ai visat la mulți oameni și au fost oameni neplăcuți – semn că ești tratat extrem de neprietenos în echipă, evită credulitatea excesivă.

Am visat la o mulțime de oameni cu o înfățișare drăguță, un aspect plăcut – un indiciu al îngăduinței tale excesive, care reduce rentabilitatea oamenilor din jurul tău.

Dacă visătorul se pierde în mulțime și vede că în jur sunt doar străini – acesta este un semn alarmant, el poate pierde încrederea în sine.

Mulți oameni în alb într-un vis – la o epidemie a unei boli contagioase.

Visând la străini în propria ta casă – te-ai relaxat neglijent, spre deosebire de rivali și dușmani.

A vedea oameni în apă – la pierderea multor persoane dragi ca urmare a unui eveniment trist.

De ce visează oamenii, mulțimea – cartea de vis a lui Hasse

Mulți oameni visează – singurătatea așteaptă.

Dacă o mulțime de oameni se îndreaptă spre tine într-un vis și riști să fii zdrobit, ești prea vulnerabil din punct de vedere moral, orice presiune din partea publicului te poate rupe și nu va fi pe cine să te bazezi.

Dacă o femeie adormită se vede într-o mulțime de bărbați, ea nu va avea succes în realitate cu sexul opus.

Am visat o mulțime de copii – în realitate vei fi foarte speriat, îți vei pierde orientarea în situație.

Dacă aceștia nu ar fi copii, ci oameni mici adulți, visul avertizează că vei trăi o adevărată groază și în acel moment vei fi singur și fără apărare.

Oamenii din apă visează să-i întâlnească pe cei pe care i-ai uitat de mult sau poate i-ai îngropat în gândurile tale.

De ce visează mulțimea – o carte de vis ezoteric

Mulți oameni visează într-un anumit loc public – primesc vești proaste. Este mai ales rău dacă printre ei erau mulți oameni, mai ales în haine închise la culoare.

Citeste mai mult:  De ce păianjenii și pânzele de păianjen visează mult

Dacă oamenii cu barbă te înconjoară într-un vis, vei fi foarte supărat.

Oamenii neplăcuți care te înconjoară într-un vis prevestesc o calomnie.

Pierderea unui copil într-o mulțime într-un vis este un șoc moral puternic.

Am avut șansa de a pierde o persoană iubită în mulțime – te vei despărți în realitate, iar altcineva va fi motivul pentru asta.

Oamenii în alb visează la boală.

Dacă mulțimea a visat la cartea de vis a lui Tsvetkov

O mulțime mare de oameni într-un loc visează să primească vești.

Dacă oamenii au fost zgomotoși, mulțimea s-a comportat agresiv, atunci nu vei învăța nimic bun din această veste pentru tine.

De ce visează mulțimile – o carte de vis modernă

A fi într-un vis într-o mulțime de străini – pentru a completa singurătatea în realitate.

Mulțime, carte de vis franceză

O mulțime mare de oameni visează la dispute, scandaluri și certuri.

Dacă tu însuți ai fost în mijlocul acestei mulțimi, atunci în realitate vei fi un participant activ la toate aceste evenimente neplăcute.

Mulți oameni interpretează cartea de vis

Un vis în care ați asistat sau ați participat la un pandemoniu poate prevesti evenimente neașteptate în realitate. Și nu vor fi întotdeauna bucuroși, avertizează cartea de vis. Pentru interpretarea acestui vis contează detaliile: locul, starea de spirit a celui care doarme, emoțiile care predomină în mulțime. Deci: de ce multă lume visează? Dacă afli secretul acestui complot somnoros, te vei putea pregăti din timp pentru nu cele mai plăcute surprize ale sorții.

Explicația lui Miller

Psihologul american Gustav Miller, interpretând visul multor oameni, a sugerat că acesta este o reflectare a fricii subconștiente a persoanei adormite în fața oamenilor din jurul său. Motivul pentru aceasta este stima de sine extrem de scăzută, nesiguranța, complexele.

Văzătorul nu sfătuiește să accepte să participe la evenimente dubioase dacă într-un vis erau cetățeni care se luptau în mulțime. El avertizează că orice aventură aventuroasă se va termina cu siguranță pentru cel care doarme cu probleme uriașe în realitate!

Atunci de ce visezi că publicul îți cântă numele la unison? O astfel de viziune, potrivit autorului menționat, indică faptul că ești o persoană populară, cu autoritate.

Starea de spirit a maselor

Interpretarea unui vis în care au fost prezenți mulți oameni depinde și de starea de spirit dominantă a cetățenilor adunați. Așadar, oamenii care dansează și cântă într-un vis profețesc o stare de spirit grozavă și bucurie în realitate. Și dacă într-un vis ai devenit un observator al unei înot masive în piscină, atunci pregătește-te – foarte curând, în realitate, vei lua parte la un fel de eveniment grandios care va reuni un număr mare de oaspeți.

Munca într-o echipă mare și prietenoasă poate fi văzută de cineva care în realitate va trebui să muncească mult, să muncească din greu. De ce visezi să sape pământ pentru companie? Acesta este un semn grozav care promite profituri bune. Și cel mai important, persoana adormită va primi banii aproape fără efort, tocmai așa, promite cartea de vis!

Dar dacă ai evitat oamenii adunați în visele tale de noapte, ai stat în tăcere în colț, atunci ai grijă – în realitate, un scandal este pe cale să izbucnească! Și ce ar trebui să creadă cineva care a dormit și a văzut cum se plimba printre demonstranți sau în rândul participanților la paradă? Cartea de vis îți spune că a sosit momentul să participi activ la viața echipei.

Oameni pe străzi

Care este visul mulțimii adunate pe stradă, în afara zidurilor clădirii? Un astfel de complot poate prevesti evenimente complet diverse. Dar dacă ai fost atent și poți să-ți amintești unde se aflau oamenii care visează, atunci, reflectând, vei ghici: de ce ai visat un anumit loc din oraș. Foarte curând, acolo se va întâmpla ceva important, fatal.

Pastorul Loff are o explicație cu privire la motivul pentru care mulți străini visează la ferestrele casei, apartamentului tău. Se pare că acesta este un semn că oaspeții vor veni de fapt la tine în curând.

Interesant este că visul unei plaje aglomerate nu prezice odihnă, ci un conflict prelungit în serviciu. Dacă în timp ce dormi și nu ai putut merge la mare, deoarece corpurile de plajă, cetățenii relaxați au intervenit, atunci știi, cu toată dorința ta, nu vei putea evita disputele și certuri cu colegii.

Și ce prezice visul unei mulțimi în fața clădirii de birouri în care lucrezi? Se dovedește că aplici pentru un post vacant profitabil, dar trebuie să concurezi cu alți solicitanți.

Pe teritoriul altcuiva

Cartea de vis de Est explică visele despre un număr mare de oameni într-o cameră nefamiliară sau extraterestră. De exemplu, dacă ai visat la un magazin aglomerat de clienți, cu cozi uriașe, atunci ține cont că este posibil ca la trezire să fii nevoit să faci o muncă grea, o misiune responsabilă. Pentru a face față sarcinii, va trebui să dai dovadă de grijă și perseverență.

Dar dacă ai văzut un public numeros într-un circ sau într-un teatru, atunci în realitate vei avea divertisment. Este posibil să asistați efectiv la premiera unei piese de teatru, a unui spectacol de varietate sau să vizitați o expoziție.

Ajută casele și pereții? La ce a visat mulțimea la tine acasă? O astfel de viziune poate fi umplută cu semnificație simbolică. Deci, Interpretarea Visului Rătăcitorului sugerează că acesta este un simbol al contradicțiilor interne care îl chinuie pe visător. Pentru a scăpa de ele, trebuie să vă amintiți motivul pentru care oamenii care visează v-au vizitat?

Într-un vis, oamenii au venit la tine acasă pentru o trezi? Nu te speria! Interpretarea visului susține că această viziune este un indiciu că foarte curând îți vei putea depăși temerile și îndoielile.

Totuși, nu vă bucurați prea mult dacă, într-o fantasmagorie de la miezul nopții, oaspeții beau împreună pentru sănătatea dumneavoastră și se întrec în toasturi și urări adresate vouă. Un astfel de vis este un avertisment – nu vă împărtășiți planurile și ideile chiar și cu proprii prieteni de încredere. Poți să fii pur și simplu ticălos.

Care este sensul unui vis în care se vede o casă părintească plină de oaspeți, rude? Vanga în cartea ei de vis a subliniat că acesta este un semn de dor pentru rude, părinți. Acordați-vă un moment pentru a le vizita și, dacă nu este posibil, măcar discutați cu ei la telefon.

o mulțime de oameni

un vis în care ai fost martor sau ai participat la un pandemoniu poate prevesti evenimente neașteptate în realitate. și nu vor fi întotdeauna bucuroși, avertizează cartea de vis. pentru interpretarea acestui vis contează detaliile: locul, starea de spirit a celui care doarme, emoțiile care predomină în mulțime. deci: de ce multă lume visează? dacă afli secretul acestui complot somnoros, te vei putea pregăti din timp pentru nu cele mai plăcute surprize ale sorții.

Citeste mai mult:  De ce visezi la o casă veche

explicația lui Miller

Psihologul american Gustav Miller, interpretând un vis despre o multitudine de oameni, a sugerat că acesta este o reflectare a fricii subconștiente a persoanei adormite în fața altor oameni. motivul pentru aceasta este stima de sine extrem de scăzută, nesiguranța, complexele.

văzătorul nu sfătuiește să accepte să participe la evenimente dubioase dacă într-un vis erau cetățeni care se luptau în mulțime. el avertizează că orice aventură aventuroasă se va termina cu siguranță pentru cel care doarme cu probleme uriașe în realitate!

de ce atunci visezi că publicul îți cântă numele la unison? o astfel de viziune, potrivit autorului menționat, indică faptul că ești o persoană populară, cu autoritate.

starea de spirit a maselor

interpretarea unui vis în care au fost prezenți mulți oameni depinde și de starea de spirit dominantă a cetățenilor adunați. așa că, oamenii care dansează și cântă într-un vis profețesc o stare de spirit grozavă și bucurie în realitate. și dacă într-un vis ai devenit observator al unei înotări masive în piscină, atunci pregătește-te – foarte curând, în realitate, vei lua parte la un fel de eveniment grandios care va reuni un număr mare de oaspeți.

munca într-o echipă mare și prietenoasă poate fi văzută de cineva care în realitate va trebui să muncească mult, să muncească din greu. de ce visezi să sape pământ pentru companie? acesta este un semn grozav, care promite un profit bun. și cel mai important, persoana adormită va primi banii aproape fără efort, tocmai așa, promite cartea de vis!

dar dacă ai evitat oamenii adunați în visele tale de noapte, ai stat în tăcere în colț, atunci ai grijă – în realitate, un scandal este pe cale să izbucnească! Dar ce ar trebui să creadă cineva care a dormit și a văzut cum se plimba printre demonstranți sau în rândul participanților la paradă? cartea de vis spune – este timpul să luați o parte activă la viața echipei.

oameni de pe străzi

care este visul mulțimii adunate pe stradă, în afara zidurilor clădirii? un astfel de complot poate prevesti evenimente complet diverse. dar dacă ai fost atent și poți să-ți amintești unde se aflau oamenii care visează, atunci la reflecție, vei ghici: de ce ai visat un anumit loc din oraș. foarte curând, ceva important, fatidic, se va întâmpla acolo.

Pastorul Loff are o explicație cu privire la motivul pentru care mulți străini visează la ferestrele casei, apartamentului tău. se dovedește că acesta este un semn că oaspeții vor veni de fapt la tine în curând.

este interesant că visul unei plaje aglomerate nu prezice odihnă, ci un conflict prelungit în serviciu. dacă în timp ce dormi și nu ai putut merge la mare, din cauza faptului că organismele de plajă, cetățenii relaxați au intervenit, atunci știi, cu toată dorința ta, nu vei putea evita disputele și certuri cu colegii.

ce prezice visul mulțimii din fața clădirii de birouri în care lucrezi? se dovedește că aplici pentru un post vacant profitabil, dar trebuie să concurezi cu alți solicitanți.

pe teritoriul străin

Cartea de vis de Est explică visele despre un număr mare de oameni într-o cameră nefamiliară sau extraterestră. de exemplu, dacă ai visat la un magazin aglomerat de clienți, cu cozi uriașe, atunci ține cont că este posibil ca la trezire să fii nevoit să faci o muncă grea, o misiune responsabilă. Pentru a face față sarcinii, va trebui să dai dovadă de grijă și perseverență.

dar dacă ai văzut un public numeros într-un circ sau într-un teatru, atunci în realitate vei avea divertisment. este posibil să asistați efectiv la premiera unei piese de teatru, a unui spectacol de varietate sau să vizitați o expoziție.

Ajută casele și pereții? la ce a visat mulțimea din casa ta? o astfel de viziune poate fi umplută cu semnificație simbolică. așa că cartea de vis a rătăcitorului sugerează că acesta este un simbol al contradicțiilor interne care îl chinuie pe visător. pentru a scăpa de ele, este necesar să restabiliți în memorie motivul pentru care v-au vizitat oamenii care visează?

într-un vis, oamenii au venit la tine acasă pentru o trezi? nu te speria! cartea de vis susține că această viziune este un indiciu că foarte curând îți vei putea depăși temerile și îndoielile.

cu toate acestea, nu fi prea fericit dacă, într-o fantasmagorie de la miezul nopții, oaspeții beau împreună pentru sănătatea ta și se întrec în toasturi și urări adresate ție. un astfel de vis este un avertisment – nu vă împărtășiți planurile și ideile chiar și cu proprii prieteni de încredere. poti sa fii pur si simplu infatisat.

care este sensul unui vis în care se vede o casă părintească plină de oaspeți, rude? vanga în cartea ei de vis a indicat că acesta este un semn de dor pentru rude, părinți. ia-i un moment pentru a le vizita, iar dacă nu este posibil, măcar discută cu ei la telefon.

Să văd mulți oameni într-un vis

Dacă sunteți oameni în vise, trebuie să fiți atenți la ce emoții ați trăit în acel moment. Sentimentele de frică, bucurie sau panică vă pot spune despre ce este vorba în vis. vezi mulți oameni într-un vis. Această imagine poate prezice o întâlnire cu prietenii, sărbători de familie. Dar uneori el apare ca un avertisment pentru visător că este amenințat de dușmani. În articol vă vom spune cum să interpretați simbolul din punctul de vedere al mai multor interpreți populari.

Subconştient

Din punctul de vedere al subconștientului, mulțimea personifică opinia publică colectivă, niște valori care unesc toți oamenii. Dacă visezi că ești judecat, strigat nume sau demonstrezi altfel atitudinea ta ostilă, atunci nu te simți confortabil în societate. Poate că comportamentul tău este diferit de cel obișnuit, pentru că vrei să mergi pe drumul tău. Dar, de asemenea, un vis poate indica prezența unor bariere și complexe psihologice serioase care vă împiedică să vă obișnuiți cu rolul unei persoane care trăiește printre un număr mare de oameni.

Dacă te pierzi în masă și simți că devii una cu ea, de fapt îți este frică să nu-ți pierzi individualitatea. Sau simți presiunea altora asupra ta și influența lor asupra cuvintelor și acțiunilor tale. Acest lucru s-ar putea întâmpla în mod inconștient.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de ce visează o bufniță

Am visat că ochii tuturor celor prezenți erau ațintiți asupra voastră – în lumea reală, să vă fie teamă de ce impresie puteți face. Această imagine poate apărea înainte de a vorbi în public, ca personificare a fricii tale. Dar demonstrează, de asemenea, că sunteți dependent de opiniile altora și vă faceți griji pentru modul în care vă văd ceilalți.

Carte de vis popular

În interpretul popular, imaginea are următoarele semnificații:

 • Am visat că oamenii păreau veseli, făceau mult zgomot – de fapt, reușești. Te simți confortabil în orice situație;
 • a te pierde în mulțime este un semn că ești singur în realitate, chiar dacă ai pe cei dragi. Nu te simți susținut și te străduiești să oprești comunicarea;
 • visând că mulțimea este ostilă față de tine – un sentiment foarte acut de singurătate și că rudele nu te susțin;
 • fuga de ea într-un vis este un semn că va trebui să participați la un eveniment serios. Nu sunt excluse noi cunoștințe importante care pot fi utile pentru promovarea ulterioară în serviciu;
 • părea că mergi împotriva masei generale – ai ambiții mari, datorită cărora poți obține bogăție și prosperitate;
 • mergi în direcția opusă față de toți cei din jur – îți cauți propriul drum și nu vrei să trăiești așa cum o fac alții;
 • a putea țipa peste zgomotul celor prezenți este un semn că îți vei atinge cu ușurință obiectivele.

Interpretarea visului lui Freud

Dacă o mulțime uriașă te urmărește într-o viziune, înseamnă că îți este frică să nu arăți eșec în intimitate. Pentru a vedea că tu însuți urmărești – străduiește-te pentru actul sexual. Privind ce se întâmplă din lateral – vă place să urmăriți cum fac sex alții.

Sonnik Miller

Potrivit acestui interpret, să vezi într-un vis o mulțime de oameni inteligenți în cameră, de exemplu, la o cină – semn că te vei întâlni cu cei dragi. Dacă visezi că s-a întâmplat ceva neplăcut la o petrecere, atunci, în realitate, ești în pericol de dificultăți și necazuri iminente. Când privești mulțimea din templu, asta prezice o serie de mici dificultăți.

Se părea că era un număr mare de oameni care se plimba pe străzi – totul ar merge bine în serviciu. Veți fi vizitat de idei noi, iar toate proiectele vor fi finalizate cu succes. Încercați să strigați zgomotul celor prezenți într-un vis – încercați să deveniți primul într-o afacere. Este un vis că oamenii sunt îmbrăcați în haine sumbre – un semn rău care prezice necazuri și dezamăgiri.

Există un hipnotizator în visul tău și toți cei din jurul tău sunt influențați de el, cu excepția ta – ceva foarte rău se va întâmpla în lumea reală. Și numai tu poți încerca să rezolvi situația.

Privind orice vacanță înseamnă că vor avea loc surprize plăcute. Am visat că a fost o agitație la sărbătoare – în realitate te vei certa cu cineva apropiat sau vor apărea alte necazuri. Într-o viziune, întârziați la un eveniment – va trebui să vă faceți griji și să vă faceți griji pentru ceva.

Dream Grishin

Acest interpret are următoarele interpretări a ceea ce este pentru tine:

 • dacă o mulțime din sexul frumos a visat, acest lucru prevestește surpriză;
 • dacă fetele din visul tău erau foarte frumoase, aceasta promite bogăție și prosperitate, precum și armonie;
 • femeile erau de vârste diferite – te vei dezvolta spiritual, dar gândește-te îngust;
 • plimbare cu ei – la o ceartă în familie;
 • dacă erau îmbrăcați în ținute ciudate, haosul va domni în gândurile tale;
 • părea că erau beți – încearcă să afli ce te interesează de mult timp;
 • să văd în vis o mulțime de oameni alergând pe stradă – în curând în viață vor avea loc unele tulburări serioase, schimbări;
 • se lupta – nu vei cunoaste pacea nici in comunicarea cu ceilalti, nici cu tine insuti;
 • visat că dansează – încercați să stabiliți echilibrul intern pentru a obține prosperitate;
 • stai pe loc – vei înțelege o mulțime de lucruri noi despre tine, datorită cărora te vei dezvolta spiritual.

Interpretarea viselor Denise Lynn

Interpretul recomandă să aruncați o privire mai atentă asupra modului în care arată mulțimea, indiferent dacă sunteți prezent în ea sau doar urmăriți de pe margine. Poate că această imagine simbolizează acea parte a sufletului tău pe care vrei să o păstrezi secretă. Mulți străini vă pot spune că vă simțiți ca un străin în propria viață.

Este important să vă amintiți ce impresie ați făcut asupra celor prezenți. Aceasta va fi exact opinia despre tine pe care o ai inconștient. O altă interpretare a simbolului este că simți că aparții la ceva mai serios și mai mare decât propria ta viață.

Dreamer of Dmitry și speranța de iarnă

Mulțimea în viziunea de noapte personifică o stare de entuziasm, schimbare. Dacă te afli în masa generală, înseamnă că în curând vei fi atras în vâltoarea evenimentelor. Probabil vor apărea necazuri minore, certuri. Dacă visezi că oamenii sunt îmbrăcați frumos, în haine de sărbătoare, de fapt, toate necazurile care te așteaptă vor fi asociate cu evenimente vesele.

Am visat că o persoană vorbește cu cei prezenți – în lumea reală, o stare de excitare ar fi provocată artificial, cu ajutorul înșelăciunii sau a informațiilor inexacte. Toți cei din jur tac și stau nemișcați – ești copleșit de tensiunea interioară. Este urgent să găsim o modalitate de descărcare, pentru a nu exploda. Probabil meriți o vacanță lungă și plăcută.

Dream interpretare Tsvetkova

În ezoteric, oamenii simbolizează relațiile sau oportunitățile. Dacă se grăbesc, atunci totul va fi confuz în relația ta cu ceilalți. A vedea goală – la bârfă răutăcioasă. Bărbos – la mânie. Vor să te atace – la intrigile inamicilor. Erau îmbrăcați în negru – primiți vești proaste.

Ea visează că mulțimea părea fericită – spre succes și prosperitate. Plictisit – îți vei face griji pentru problemele altora. Cântați sau dansați – ceartați-vă cu cei dragi. Râs – necazurile amenință. Oamenii furiosi prezinta riscul unor fapte rele care te vor supara.