De ce visezi să ridici un pisoi

ridica pisoi

Interpretarea viselor Ridicați pisoi a visat de ce într-un vis Ridică pisoi? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți Ridicați pisoi într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Cat

Pisica este unul dintre cele mai dificile simboluri de tratat atunci când descifrați visele.

Chestia este că imaginea unei pisici poate apărea într-un vis din atât de multe motive și aproape niciodată nu este posibil să stabilim exact cum a funcționat subconștientul nostru în momentul în care am văzut un pisoi mic, o pisică siameză sau o pisică afectuoasă. .

Poate că în realitate am întâlnit o persoană uimitoare care, în ciuda tuturor dificultăților, a reușit să evite un pericol aparent iminent. La urma urmei, privind doar astfel de oameni, ne amintim de înțelepciunea populară: „Cade ca o pisică în picioare”.

Apariția unei pisici într-un vis poate fi facilitată și de o întâlnire cu o femeie independentă, independentă și ușor frivolă. Și aceasta nu este o coincidență, pentru că în viața reală o numim o astfel de femeie „o pisică care merge singură”.

Sau poate că imaginea unei pisici într-un vis a apărut ca urmare a faptului că amintirile despre cum s-a spălat pisica s-au depus în subconștientul nostru: semnul popular „Pisica se spală la oaspeți” nu este un secret pentru nimeni.

O pisică poate apărea și într-un vis când suntem fericiți să vedem un tânăr mângâindu-se și jucându-se cu o pisică: la urma urmei, rareori ne vine în minte o înțelepciune populară în acest moment: „Cine iubește pisicile își va iubi soția”.

Dar dacă am visa o pisică ca un avertisment asupra unui pericol iminent (la urma urmei, după-amiaza eram foarte îngrijorați când o pisică neagră ne trecea în cale)?

Cât despre acele calități umane care caracterizează o pisică, ele sunt, fără îndoială, cunoscute de toată lumea. Aceasta este viclenie, înșelăciune și răutate.

Dar, în același timp, nu trebuie să uităm că în cele mai vechi timpuri pisicile erau zeificate și considerate animale speciale. Și asta înseamnă că orice vis în care ai văzut o pisică este profetic. Cel mai important, trebuie să fii capabil să-l descifrezi corect.

Privind o pisică de spălat în vis – pentru oaspeți. Este posibil să vă întâlniți vechi prieteni buni alături de care vă veți distra de minune.

Privind într-un vis cum un câine vânează o pisică este un avertisment că în niciun caz nu ar trebui să-ți înșeli prietenii. După ce află de înșelăciunea ta, prietenii se îndepărtează de tine pentru totdeauna.

Să visezi un pisoi mic care se ascunde într-un copac de un câine furios este un semn că în viața reală ar trebui să fii foarte atent.

Dacă ai visat un pisoi care, observând un câine în depărtare, aleargă imediat să se ascundă pe acoperiș, atunci ar trebui să te ferești de pericolul pe care ai reușit deja să-l eviți o dată.

Dacă într-un vis ai văzut o pisică vânând șoareci, atunci în viitorul apropiat viața ta va fi neliniștită și nu pe deplin fericită. Pe drumul tău vor apărea diverse probleme din cauza înșelăciunii și mașinațiunilor malefice ale inamicului tău secret.

Dacă într-un vis te-a zgâriat o pisică, atunci în realitate te vei confrunta cu mari probleme, din cauza cărora vei fi foarte îngrijorat.

Dacă ai visat că pisica și-a înfipt ghearele chiar în piept, atunci te așteaptă dorul spiritual, tristețea și durerea.

Privind o pisică moartă pretinzând că stă întinsă lângă o gaură pentru șoarece înseamnă că în viitorul apropiat cineva apropiat va încerca să te înșele.

Privind într-un vis cum o pisică a prins un șoarece și l-a purtat pentru a-și arăta prada altor pisici este un semn că în viața reală ești o persoană foarte vanitoasă.

Poate că un astfel de vis sugerează că în mediul tău există oameni îngâmfați care îți vor aduce o mare nenorocire.

Dacă într-un vis ți-a traversat calea o pisică neagră, atunci în realitate ar trebui să te ferești de pericole. Un astfel de vis indică, de asemenea, că îți supraestimezi puterea și, prin urmare, nu ar trebui să refuzi ajutorul prietenilor.

Pentru a vedea o pisică cu pisoi într-un vis – la probleme cu copiii. Poate că copilul tău te minte.

Mângâierea unei pisici care stă în poală într-un vis este un semn că în mediul tău există o femeie nu în totalitate decentă, frivolă, care te va dezamăgi prost, profitând de încrederea ta.

Privind într-un vis cum un tânăr sau un bărbat singur mângâie o pisică înseamnă că, după ce s-a căsătorit, își va iubi foarte mult soția.

Hrănirea unei pisici într-un vis este un semn că este timpul să încetezi să „planezi în nori” și să te ocupi de treburile tale.

Vizionarea mai multor pisici care se luptă într-un vis este o dovadă că te așteaptă o serie de eșecuri minore, așa că fii răbdător și curajos.

Dacă într-un vis o pisică necunoscută te mângâie, înseamnă că una dintre noii tale cunoștințe a decis să profite de bunătatea și încrederea ta. Atenție.

A vedea o pisică moartă într-un vis este un semn rău. Cel mai probabil, vei afla despre boala cuiva apropiat.

De ce visează pisoii?

De ce visează pisoii la cartea de vis a lui Miller?

Visul în care ai văzut pisoi înseamnă mici supărări și necazuri care te bântuie. De îndată ce îi ucizi, în realitate toate necazurile se vor termina.

Dacă o femeie a văzut într-un vis un pisoi pufos, drăguț și alb, atunci, prin înșelăciune, va fi atrasă într-o capcană special pregătită. Cu toate acestea, datorită prudenței și bunului simț, ea va putea evita ruina care a amenințat-o și va evita necazurile. Dacă într-un vis au existat pisoi murdari, slabi sau pestriți, atunci, în realitate, ea, orbită de beteala strălucitoare, poate deveni victima unui act dezonorant.

De ce au visat pisoii la cartea de vis a lui Esop?

Un vis în care a existat o pisică cu pisoi prezintă probleme cu copiii. Este posibil ca copilul tău să ascundă ceva sau să te înșele. Dacă într-un vis un pisoi mic încearcă să se ascundă de un câine rău pe un copac, asta înseamnă că, în realitate, ar trebui să fii extrem de atent. Și dacă un animal pufos aleargă pe acoperiș, văzând un câine, atunci trebuie să te ferești de pericolele pe care le-ai evitat deja o dată.

Citeste mai mult:  Mușcătură de câine într-un vis ce înseamnă

Văzând pisoi într-un vis – interpretare conform cărții de vis a lui Loff

În înțelegerea lui Loff, o pisică este un simbol care are mai multe semnificații simple explicabile. Aceste animale, conform tradiției, sunt înzestrate cu abilități magice și intuitive, iar apariția lor în vis indică faptul că îți poți urma intuiția. De asemenea, pisicile vă pot simboliza fanteziile și dorința de a învăța științele oculte sau de a învăța abilitățile vrăjitoriei.

De ce visează pisoii la cartea de vis a lui Nostradamus?

Un vis în care un coș de pisoi a fost adus în palat cu mare cinste și o coloană de escorte profetizează apariția unui lider politic puternic și imprevizibil în 10 ani. El va fi venerat până la îndumnezeire și această perioadă va fi marcată de democrație și independență.

La ce visau pisoii mici, nou-născuți?

Visul în care ai văzut un pisoi mic prevestește probleme și eșecuri. A vedea un pisoi abia nascut, orb si neajutorat, inseamna ca este momentul cel mai potrivit pentru a te confrunta cu necazurile care se vor transforma in probleme serioase daca nu faci efortul corespunzator.

Dacă o fată tânără a văzut într-un vis că ținea un pisoi mic în brațe, atunci trebuie să-și regândească comportamentul și, poate, frivolitatea ei excesivă va provoca dezonoare și rușine. Dacă ai luat un pisoi pe stradă și l-ai adus acasă, asta indică faptul că sursa problemei trebuie căutată în interiorul tău. Trebuie să înveți să-ți analizezi propriile acțiuni și declarații și, de asemenea, să încerci să găsești un compromis cu oamenii din jurul tău.

Dacă într-un vis ții un pisoi nou-născut în brațe, asta indică faptul că problema ta principală este îndoiala de sine și incapacitatea de a lua decizii pe cont propriu. Acesta este ceea ce împiedică implementarea planurilor. Visul în care ai salvat pisoiul prezintă bunăstare în viață și bogăție. Interpretarea viselor asigură că toate problemele și dificultățile tale vor fi rezolvate cu succes.

De ce visează mulți pisoi?

Dacă ați văzut o mulțime de pisoi într-un vis, aceasta înseamnă vanitate, necaz și îndeplinirea sarcinilor dureroase. Dar, după analizarea detaliilor unui astfel de vis, se pot trage și alte concluzii. De exemplu, dacă există o mulțime de pisoi și aceștia dorm, atunci dificultățile tale nu vor fi evidente. Probabil că vei deveni conștient de prezența lor doar când va fi prea târziu pentru a face ceva în privința lor.

Un vis în care pisoii aleargă activ și se joacă zgomotos sugerează că ar trebui să te uiți cu atenție la oamenii din jurul tău. Poate unul dintre ei complotează împotriva ta. Pregătește-te pentru litigiu dacă ai visat că unul dintre pisoii care se joacă te-a zgâriat. Animalele oarbe ne sugerează că o persoană slabă are nevoie de protecția și ajutorul nostru.

Dacă ați reușit să alungați sau chiar să ucideți pisoii, cartea de vis consideră visul de bun augur. Acest complot înseamnă că victoria va fi a ta, iar adevărul va birui în cele din urmă. Pisicile văzuți într-un vis pot simboliza uneori o fată, un tânăr sau un copil cu care vă veți întâlni în curând și vă veți vedea destul de des. Un pisoi poate fi, de asemenea, un prevestitor al unei viitoare sarcini dacă o fată tânără sau o femeie căsătorită vede un astfel de vis.

Atentie la culoare!

Un vis cu pisoi roșii promite încasări în numerar. Un pisoi alb văzut într-un vis profețește o întorsătură neprevăzută în viață sau o veste bună. Dacă ai visat la un pisoi gri, un astfel de vis, de regulă, nu prezintă nimic neobișnuit, ci doar treburi zilnice în jurul casei. Visul în care ai văzut un pisoi negru este favorabil și cu cât astfel de pisoi erau mai mulți în vis, cu atât mai bine.

Pentru o fată, a vedea un pisoi alb ca zăpada într-un vis este un avertisment că ar trebui să fie atentă, deoarece dușmanii încearcă să o prindă în plase așezate periculos cu o minciună. Interpretarea visului spune că, pentru a ieși dintr-o situație nefavorabilă, trebuie să aibă încredere în bunul simț și intuiție. Dacă într-un vis ai văzut pisoi multicolori, roșii, subțiri sau murdari, atunci în realitate poți deveni victima propriei indiscreții.

De ce să visezi la nașterea de pisoi, o pisică cu pisoi sau un pisoi mort?

Nașterea pisicilor văzute în vis este considerată un simbol al noilor proiecte, angajamente, fapte. Un puf nou-născut care visează aduce mici probleme. Prin urmare, dacă într-un vis ați văzut nașterea unui pisoi, acest lucru poate fi interpretat ca un avertisment despre posibilele eșecuri care vor însoți munca începută.

Un vis în care o pisică a născut un pisoi sau o pisică cu pisoi înseamnă că cei nedoritori ți-au pregătit o capcană. Ei încearcă să vă împiedice să vă duceți la îndeplinire planurile și să vă realizați planurile. Cu toate acestea, dacă ai visat că ai născut un pisoi, atunci ar trebui să te gândești la asta. Probabil că tu însuți ți-ai creat dificultăți, nu poți vedea căi mai ușoare sau nu depui suficient efort pentru a duce întreprinderea până la capăt cu cele mai mici pierderi.

Un pisoi mort într-un vis înseamnă că dușmanii sau oamenii neplăcuți pentru tine nu te vor mai deranja. Dacă ai visat un pisoi sugrumat sau sugrumat, atunci ar trebui să te gândești la stilul tău de viață. Poate că el a cauzat diverse necazuri. Visul în care ucizi pisoi indică faptul că te vei confrunta cu probleme. Și dacă, în același timp, pisicile țipă plângătoare, scot sunete puternice, țipăie – asta înseamnă că confruntarea nu va fi ușoară. Un astfel de vis în multe cărți de vis înseamnă și trădarea și minciunile unei persoane apropiate.

Interpretarea misterelor viselor noastre cu pisoi din cartea de vis

Nu numai zgomotele, ci și mirosurile își lasă amprenta asupra conținutului viselor. Creierul percepe mirosul ca pe un semnal, îl transformă și îl include în interpretarea viselor conform cărții de vis populare a Soartei. Așadar, aromele dulci subtile provoacă vise plăcute, iar mirosurile dezgustătoare duc la apariția unor vise fanteziste exotice.

Interpretarea online a viselor despre pisoi – conform cărții moderne de vis a Soartei

 1. Dacă ai visat să cumperi un pisoi, acesta nu este cel mai favorabil semn, spune cartea de vis online a Soartei, dacă ai planificat achiziții majore sau încheierea de contracte sau acorduri serioase.
 2. Semnificația scălării unui pisoi într-un vis – în realitate, va trebui să vă faceți griji pentru rudele mai tinere, eventual cele îndepărtate.
 3. Interpretarea ținerii unui pisoi în brațe într-un vis înseamnă că, în realitate, cineva este slab, poate un copil, ruda ta, are nevoie de ajutorul tău; marea carte de vis a soartei recomandă să nu refuzi acest ajutor.
 4. De ce să vezi un pisoi în sânge într-un vis – probabil că una dintre rudele apropiate este în pericol; în acest caz, de regulă, vorbim despre generația mai tânără a familiei.
 5. Ce înseamnă să vezi pisoi mici – pisoii neinteligenti și lipsiți de apărare într-un vis sunt interpretați online de cartea de vis a Soartei ca slăbiciune, neputință, vulnerabilitate sau un sentiment incomplet format de tandrețe, grijă, afecțiune și atracție.
 6. De ce un pisoi visează la o carte de vis moartă – sfârșitul tuturor dificultăților; în unele cazuri, un vis marchează sfârșitul unei iubiri nefericite, o pasiune bolnavă pentru cineva, îți vei pierde afecțiunea pentru cineva și vei fi fericit pentru asta.
 7. De ce să aduci un pisoi acasă într-un vis – sensul online al acestui complot înseamnă că o situație specifică de viață se va desfășura în casa ta, legată direct de familia ta sau de una dintre rudele tale.
 8. Doar pentru a vedea un pisoi într-un vis, o carte mare de vis a Soartei spune: în acest caz, animalul dintr-un vis va avea propriile trăsături și caracteristici.
 9. De ce, conform cărții de vis, să pierzi un pisoi – dacă ai avut un astfel de vis, acesta poate fi considerat un semn favorabil, indicând că problema ta se va elimina cumva de neînțeles.
 10. Semnificația somnului este un pisoi mic roșu – probabil visul se referă la una dintre rudele mai tinere.

Citeste mai mult:  De ce visezi la un inel mare

Cea mai exactă interpretare a viselor conform cărții de vis a Soartei – pisoii au visat în vis

Simbolurile și semnele secrete care apar în vise nu trebuie neglijate, sfătuiește cei mai buni dintre interpreții moderni online de vise, cartea de vis a Soartei. Se poate foarte bine ca in acest fel sa puteti evita unele evenimente neplacute, daunatoare sau periculoase, sau sa minimizati daunele. Vise placute si decodarea lor corecta!

 1. Dacă ai visat că dăruiești pisoi mici într-un vis, în realitate ai muta unele dintre problemele tale pe umerii altora.
 2. De ce visează un pisoi și un câine – dacă într-un vis un câine și un pisoi se luptă, înseamnă că în viața reală vei avea un patron care te va ajuta la rezolvarea problemelor.
 3. Semnificația somnului este o mușcătură de pisoi – la o boală complexă prelungită, această interpretare a somnului este dată de cea mai bună carte de vis online a Soartei.
 4. Ce înseamnă un pisoi care vorbește într-un vis – un vis înseamnă propria ta previziune intuitivă, un fel de clarviziune sau un fel de ghicire. Cuvintele animalului vor conține cu siguranță un sens pentru tine, o instrucțiune sau un indiciu. Cu alte cuvinte, tu însuți știi răspunsurile la întrebările tale.
 5. De ce să ridici un pisoi fără adăpost într-un vis este un semn nefavorabil, un indiciu al frivolității, credulității și simpatiei tale excesive pentru alți oameni care se pot întoarce împotriva ta.
 6. Un pisoi afectuos este o carte de vis gratuită a Soartei – o astfel de imagine a unui vis este interpretată ca dorința bruscă, puternică și secretă a cuiva de intimitate fizică cu tine.
 7. Interpretarea viselor duceți un pisoi acasă – în realitate riscați să fiți înșelat de cineva sau să fiți victima auto-înșelăciunii, ale cărei consecințe nu sunt mai puțin distructive decât acțiunile escrocilor.
 8. Semnificația somnului este o mulțime de pisoi nou-născuți – numărul de animale dintr-un vis este interpretat ca numărul de oameni în realitate, un număr mare de pisoi indică intensitatea evenimentelor care ți se întâmplă.
 9. Interpretarea visului a fost zgâriată de un pisoi – un vis prezintă o boală care poate dura mult timp.
 10. De ce într-un vis o pisică a născut mulți pisoi – astfel de vise, de regulă, aduc anxietate și multe probleme în realitate.

Ce înseamnă un vis cu un pisoi – ceea ce înseamnă, conform cărții de vis gratuite a Soartei

Terorile nocturne fac parte din vise. O carte mare de vis online a Soartei va oferi o interpretare detaliată a oricărui vis. Află chiar acum despre ce vorbesc visele tale.

 1. Conform cărții de vis, pisoiul s-a răsfățat – acesta este un avertisment de vis, vei întâlni răutatea unei persoane din cel mai apropiat cerc, cu răutatea cuiva pe care credeai că-l cunoști bine.
 2. Un pisoi mic în brațele tale într-un vis este o interpretare online a acestui vis, conform cărții de vis populare a Soartei, în viitorul apropiat va trebui să ai grijă de cineva.
 3. Am visat să am un pisoi în vis – aceasta este o problemă minoră, al cărei număr mare te va speria.
 4. Ce înseamnă visul pisicuțelor colorate – apariția pisicilor multicolore într-un vis prezintă o încălcare a planurilor, depășirea granițelor, haos în viața personală și socială a visătorului.
 5. De ce să vezi uciderea pisicilor într-un vis – aceasta oferă o prognoză favorabilă, în realitate vei putea evita multe situații dificile și periculoase.
 6. Semnificația salvării unui pisoi într-un vis – în realitate, va trebui să ai grijă de o fată sau o fată care se află într-o situație dificilă de viață.
 7. Mângâierea, mângâierea unui pisoi mic într-un vis – conform celei mai bune cărți de vise, aceasta înseamnă sentimentul tău de atașament puternic față de cineva și dorința de intimitate sexuală cu această persoană.
 8. Pisici supărați au visat într-un vis – un astfel de vis poate însemna că va trebui să comunicați cu oameni invidioși și egoiști care se gândesc doar la interesele lor comerciale mărunte.
 9. Găsirea unui pisoi mic, întâlnirea pe drum sau prinderea unui pisoi într-un vis – aceasta este conform cărții de vis exacte a Soartei pentru o nouă aventură, o poveste de dragoste sau o relație fericită pe termen lung.
 10. Potrivit celei mai bune cărți de vis, dacă ai visat că coada pisoiului a căzut, asta indică faptul că vei putea ascunde o aventură de partenerul tău, un ușor hobby pe lângă.

Cărți de vis online – ce înseamnă apariția unui pisoi într-un vis

Dacă ai văzut un șarpe ucigând un pisoi negru, conform cărții de vis populare a lui Miller, asta înseamnă că intenția diabolică a dușmanilor tăi s-a întors împotriva lor. Dacă un pisoi negru te-a atacat agresiv într-un vis, fii conștient, avertizează Gustav Miller, ai dușmani care sunt foarte interesați să te compromită.

Interpretarea viselor lui Sigmund Freud spune că dacă ai visat la pisoi, atunci te caracterizează printr-o excitabilitate crescută. Dacă o fată a visat că mângâie un pisoi, atunci ea conștient, sau încă inconștient, se străduiește pentru intimitate sexuală cu un anumit tânăr. Dacă într-un vis o pisică sau un pisoi mic se mângâie, atunci visătorul este înzestrat cu o atractivitate incredibilă.

De ce visează pisoii?

De ce visează pisoii la cartea de vis a lui Miller?

Visul în care ai văzut pisoi înseamnă mici supărări și necazuri care te bântuie. De îndată ce îi ucizi, în realitate toate necazurile se vor termina.

Citeste mai mult:  Văzând un șarpe într-un vis

Dacă o femeie a văzut într-un vis un pisoi pufos, drăguț și alb, atunci, prin înșelăciune, va fi atrasă într-o capcană special pregătită. Cu toate acestea, datorită prudenței și bunului simț, ea va putea evita ruina care a amenințat-o și va evita necazurile. Dacă într-un vis au existat pisoi murdari, slabi sau pestriți, atunci, în realitate, ea, orbită de beteala strălucitoare, poate deveni victima unui act dezonorant.

De ce au visat pisoii la cartea de vis a lui Esop?

Un vis în care a existat o pisică cu pisoi prezintă probleme cu copiii. Este posibil ca copilul tău să ascundă ceva sau să te înșele. Dacă într-un vis un pisoi mic încearcă să se ascundă de un câine rău pe un copac, asta înseamnă că, în realitate, ar trebui să fii extrem de atent. Și dacă un animal pufos aleargă pe acoperiș, văzând un câine, atunci trebuie să te ferești de pericolele pe care le-ai evitat deja o dată.

Văzând pisoi într-un vis – interpretare conform cărții de vis a lui Loff

În înțelegerea lui Loff, o pisică este un simbol care are mai multe semnificații simple explicabile. Aceste animale, conform tradiției, sunt înzestrate cu abilități magice și intuitive, iar apariția lor în vis indică faptul că îți poți urma intuiția. De asemenea, pisicile vă pot simboliza fanteziile și dorința de a învăța științele oculte sau de a învăța abilitățile vrăjitoriei.

De ce visează pisoii la cartea de vis a lui Nostradamus?

Un vis în care un coș de pisoi a fost adus în palat cu mare cinste și o coloană de escorte profetizează apariția unui lider politic puternic și imprevizibil în 10 ani. El va fi venerat până la îndumnezeire și această perioadă va fi marcată de democrație și independență.

La ce visau pisoii mici, nou-născuți?

Visul în care ai văzut un pisoi mic prevestește probleme și eșecuri. A vedea un pisoi abia nascut, orb si neajutorat, inseamna ca este momentul cel mai potrivit pentru a te confrunta cu necazurile care se vor transforma in probleme serioase daca nu faci efortul corespunzator.

Dacă o fată tânără a văzut într-un vis că ținea un pisoi mic în brațe, atunci trebuie să-și regândească comportamentul și, poate, frivolitatea ei excesivă va provoca dezonoare și rușine. Dacă ai luat un pisoi pe stradă și l-ai adus acasă, asta indică faptul că sursa problemei trebuie căutată în interiorul tău. Trebuie să înveți să-ți analizezi propriile acțiuni și declarații și, de asemenea, să încerci să găsești un compromis cu oamenii din jurul tău.

Dacă într-un vis ții un pisoi nou-născut în brațe, asta indică faptul că problema ta principală este îndoiala de sine și incapacitatea de a lua decizii pe cont propriu. Acesta este ceea ce împiedică implementarea planurilor. Visul în care ai salvat pisoiul prezintă bunăstare în viață și bogăție. Interpretarea viselor asigură că toate problemele și dificultățile tale vor fi rezolvate cu succes.

De ce visează mulți pisoi?

Dacă ați văzut o mulțime de pisoi într-un vis, aceasta înseamnă vanitate, necaz și îndeplinirea sarcinilor dureroase. Dar, după analizarea detaliilor unui astfel de vis, se pot trage și alte concluzii. De exemplu, dacă există o mulțime de pisoi și aceștia dorm, atunci dificultățile tale nu vor fi evidente. Probabil că vei deveni conștient de prezența lor doar când va fi prea târziu pentru a face ceva în privința lor.

Un vis în care pisoii aleargă activ și se joacă zgomotos sugerează că ar trebui să te uiți cu atenție la oamenii din jurul tău. Poate unul dintre ei complotează împotriva ta. Pregătește-te pentru litigiu dacă ai visat că unul dintre pisoii care se joacă te-a zgâriat. Animalele oarbe ne sugerează că o persoană slabă are nevoie de protecția și ajutorul nostru.

Dacă ați reușit să alungați sau chiar să ucideți pisoii, cartea de vis consideră visul de bun augur. Acest complot înseamnă că victoria va fi a ta, iar adevărul va birui în cele din urmă. Pisicile văzuți într-un vis pot simboliza uneori o fată, un tânăr sau un copil cu care vă veți întâlni în curând și vă veți vedea destul de des. Un pisoi poate fi, de asemenea, un prevestitor al unei viitoare sarcini dacă o fată tânără sau o femeie căsătorită vede un astfel de vis.

Atentie la culoare!

Un vis cu pisoi roșii promite încasări în numerar. Un pisoi alb văzut într-un vis profețește o întorsătură neprevăzută în viață sau o veste bună. Dacă ai visat la un pisoi gri, un astfel de vis, de regulă, nu prezintă nimic neobișnuit, ci doar treburi zilnice în jurul casei. Visul în care ai văzut un pisoi negru este favorabil și cu cât astfel de pisoi erau mai mulți în vis, cu atât mai bine.

Pentru o fată, a vedea un pisoi alb ca zăpada într-un vis este un avertisment că ar trebui să fie atentă, deoarece dușmanii încearcă să o prindă în plase așezate periculos cu o minciună. Interpretarea visului spune că, pentru a ieși dintr-o situație nefavorabilă, trebuie să aibă încredere în bunul simț și intuiție. Dacă într-un vis ai văzut pisoi multicolori, roșii, subțiri sau murdari, atunci în realitate poți deveni victima propriei indiscreții.

De ce să visezi la nașterea de pisoi, o pisică cu pisoi sau un pisoi mort?

Nașterea pisicilor văzute în vis este considerată un simbol al noilor proiecte, angajamente, fapte. Un puf nou-născut care visează aduce mici probleme. Prin urmare, dacă într-un vis ați văzut nașterea unui pisoi, acest lucru poate fi interpretat ca un avertisment despre posibilele eșecuri care vor însoți munca începută.

Un vis în care o pisică a născut un pisoi sau o pisică cu pisoi înseamnă că cei nedoritori ți-au pregătit o capcană. Ei încearcă să vă împiedice să vă duceți la îndeplinire planurile și să vă realizați planurile. Cu toate acestea, dacă ai visat că ai născut un pisoi, atunci ar trebui să te gândești la asta. Probabil că tu însuți ți-ai creat dificultăți, nu poți vedea căi mai ușoare sau nu depui suficient efort pentru a duce întreprinderea până la capăt cu cele mai mici pierderi.

Un pisoi mort într-un vis înseamnă că dușmanii sau oamenii neplăcuți pentru tine nu te vor mai deranja. Dacă ai visat un pisoi sugrumat sau sugrumat, atunci ar trebui să te gândești la stilul tău de viață. Poate că el a cauzat diverse necazuri. Visul în care ucizi pisoi indică faptul că te vei confrunta cu probleme. Și dacă, în același timp, pisicile țipă plângătoare, scot sunete puternice, țipăie – asta înseamnă că confruntarea nu va fi ușoară. Un astfel de vis în multe cărți de vis înseamnă și trădarea și minciunile unei persoane apropiate.