De ce visezi să-ți vopsești părul în negru

De ce visezi la vopsirea părului conform cărții de vis

Aflați din cartea de vis online de ce visați să vă vopsiți părul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Vopsiți părul într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Cartea viselor moderne

A-ți vopsi părul într-un vis înseamnă să vrei să-ți iei rămas bun de la trecut, care este plin de amintiri deloc vesele. Nu încerca să fugi de tine, încearcă să te împaci cu încercările pe care ți le-a trimis soarta și mergi mai departe cu conștiința curată.

Vopsiți-vă părul într-un vis – în mod subconștient doriți să vă schimbați sau să vă schimbați cercul de prieteni. Nu-ți fie rușine de dorințele tale și renunță la regulile decenței – dacă nu vrei să comunici cu nicio persoană din mediul tău sau îți este neplăcut – despart-te de el fără ezitare.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visezi la vopsirea părului?

Pentru a-ți vopsi părul în roșu într-un vis – încerci să înșeli nu numai un străin, ci și pe tine însuți. Recunoaște-ți viciile, amintindu-ți că ai mult mai multe virtuți și calități pozitive. Dacă ai visat că îți vopsești părul în culori deschise – în realitate vrei să-i convingi pe alții că ai dreptate. Esti prea dependent de opinie straina, care nu are cel mai bun efect asupra ta si a vietii tale, mai ales a personalului. Învață să te asculți pe tine și pe vocea ta interioară.

Dacă ai visat că îți vopsești părul în negru, te străduiești pentru singurătate și te angajezi adesea în autocritică. Un astfel de vis vorbește despre dorința ta subconștientă de a te proteja de ceilalți, care este cauzată de gândurile tale obsesive că nu ești înțeles. Fii mai simplu atât în ​​relația cu tine, cât și în relația cu ceilalți. Pretenția ta îți va da multe necazuri.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretare Vopsește-ți părul din visul tău

Un vis în care îți vopsești părul într-o nuanță strălucitoare și strălucitoare indică faptul că îți lipsește atenția. Ti se pare ca nu esti apreciat si nu iti asculti parerea. Ești prea egocentric sau starea ta emoțională este cauzată de un resentiment puternic față de un bărbat. Trebuie să vă odihniți și să vă puneți în ordine gândurile pentru a nu comite un act pe care va trebui să-l regretați.

Vopsirea părului gri într-un vis – încercați să vă ascundeți frustrarea și problemele în realitate. A parea vesnic fericit si lipsit de griji pentru ceilalti este credul tau. Păcat că în acest fel nu veți putea scăpa efectiv de ele. Ai nevoie de sfaturi de la o persoană cu experiență, s-ar putea să fii confuz cu privire la prioritățile tale.

Dicționar de vise / Stern Robinson și Tom Corbet (traducere în rusă)

Dezvăluim de ce visăm la vopsirea părului

A picta negru într-un vis este interpretat ca un final negativ al unor chestiuni urgente. De asemenea, acest vis spune că în mediul tău există oameni care ți se opun. Visarea părului blond într-un vis, dimpotrivă, va aduce emoții pozitive în viața ta, schimbări în bine, o nouă privire asupra multor probleme. Și acest vis vorbește despre puritatea gândurilor tale.

Dacă într-un vis părul tău a devenit roșu, acesta este un avertisment despre trădarea unei persoane dragi sau trădarea prietenilor. Visul îți cere să fii mai atent la ceilalți.

Când într-un vis părul tău devine auriu, înseamnă că ești o persoană încrezătoare în sine, care este capabilă să țină multe lucruri sub controlul său. Descoperă-ți rapid inamicii.

Dar cine pictează roșu într-un vis, acea persoană așteaptă o viață furtunoasă, plină de evenimente. Proprietarul unui astfel de vis așteaptă un val de putere și energie.

Interpretarea visului lui Nancy Wagaiman (traducere în rusă)

De ce visează visătorul să vopsească părul?

Vopsirea părului este un simbol al schimbării, atât pozitive, cât și negative. Dacă pictura avea două sau mai multe culori, atunci asta înseamnă că în curând va trebui să faci o alegere dificilă care să-ți hotărască soarta. Ești chinuit de mari îndoieli cu privire la această problemă acută și nu mai știi să te decizi asupra unei soluții. Dacă într-un vis, îți vopsești părul și încep să cadă, nu ar trebui să începi noi afaceri în realitate. Asigurați-vă că vă ascultați intuiția.

Vopsiți-vă părul în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi la vopsirea părului pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

De ce visezi să-ți vopsești părul și contează culoarea lor

Schimbarea culorii părului în realitate este dorința de a deveni mai atractiv sau de a adăuga varietate propriei vieți. De obicei, astfel de schimbări pot da unei persoane încredere în sine și pot adăuga putere interioară. Și de ce procesul de vopsire a părului apare într-un vis?

Vopsiți-vă părul într-un vis: ce spun cărțile de vis

Interpreți celebri interpretează visele despre vopsirea părului după cum urmează:

 1. Miller. Un astfel de vis indică un gol în sufletul persoanei adormite, pe care încearcă să-l umple cu ceva.
 2. Freud. Un vis despre schimbarea culorii părului simbolizează nemulțumirea în viața personală: visătorului îi lipsesc momentele strălucitoare în relațiile intime.
 3. Vanga. Un vis prevestește schimbare și împlinirea dorințelor.
 4. Hasse. Visătorul va trebui să facă o alegere, concentrându-se doar pe propria părere.
 5. Cartea de vis slavă. Colorarea în culori deschise indică dorința de a-ți îmbunătăți reputația, pictura peste părul gri prevestește momente bune.
 6. Cartea de vis de familie. Ai ales roșu sau roșu pentru colorare? Pregătește-te să fii înșelat. Culorile deschise indică dorința de a-și apăra opinia în societate. Nuanțele întunecate indică dizarmonie în sufletul celui care doarme, precum și dorința acestuia de a obține pacea.
 7. Cartea de vis modernă. Visătorul ar trebui să-și schimbe atitudinea față de viață, să se despartă de trecut și să-și schimbe cercul social. Potrivit cărții de vis De la A la Z, visul în care îți vopsești părul simbolizează dorința ta subconștientă de a schimba lumea din jurul tău și de a o face mai frumoasă.
 8. Interpretarea viselor rătăcitorului. Revopsirea într-o culoare strălucitoare este un semn că adormitul îi lipsește atenția, iar pictura peste părul gri este un semn că îți ascunzi propriile dificultăți de străini.
 9. Interpretarea visului secolului XXI. O persoană care revopsește culoarea părului în visele nocturne caută să se înțeleagă pe sine, să-și pună ordine în gânduri. Dacă rezultatul este o culoare frumoasă a părului, atunci ar trebui să vă așteptați la profituri bune în curând.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a vedea apa într-un vis

Cine a visat la vopsirea părului

Pentru o domnișoară, un vis indică feminitatea și cochetăria ei. Dacă negrul a fost ales pentru colorare, atunci fata nu caută să comunice cu bărbații. Culoarea deschisă a părului indică încrederea excesivă în sine a visătorului.

Pentru o femeie, un vis despre vopsirea părului devine un sfat pentru a-și schimba viziunea asupra lumii și stilul de viață. De asemenea, indică capacitatea visătorului de a face față singur problemelor. Dar dacă colorarea a fost efectuată de maestru, atunci doamna va avea nevoie de ajutorul altor persoane pentru a face față dificultăților. O femeie căsătorită care vede colorarea părului într-un vis va fi dezamăgită de soțul ei și va dori să înceapă viața de la zero.

Pentru o femeie însărcinată, somnul devine un simbol al oboselii sale de la o viață monotonă. Probabil, o femeie visează la schimbări în viață, noi cunoștințe și emoții vii.

Un vis în care un bărbat și-a vopsit părul prevestește rușine și profanarea reputației sale. Dacă maestrul a fost angajat în colorare, atunci visul sfătuiește să schimbe ceva în viața visătorului, să devină mai decisiv și mai dinamic.

Comploturi de vis

Factorii importanți pentru descifrarea unui vis sunt diversele detalii care au fost văzute.

Care și-au vopsit părul

Un visător care își vopsește propriul păr într-un vis visează la schimbare în realitate și încearcă să schimbe lumea din jurul lui. A vopsi părul unei alte persoane înseamnă adesea a interveni în viața străinilor. Probabil că adormitul dă sfaturi prea obsesiv, ceea ce îi deranjează pe alții.

Dacă într-un vis au văzut o anumită persoană al cărei păr a fost vopsit, atunci viziunea are următoarele semnificații:

 1. Fiicele. În curând copilul tău va începe o viață independentă și își va crea propria familie.
 2. Persoana iubita. Sentimentele partenerului tău au dispărut de mult, dar îi este frică să spună deschis despre asta.
 3. Soție. Visul prezintă o ceartă majoră cu un iubit, care va fi cauzată de trădarea unui bărbat.
 4. Coafeză. Cineva încearcă să distrugă planurile visătorului și să-i strice reputația.
 5. Prietene. Eroul visului s-a săturat de visător și de moralizarea lui.

Ai văzut cum prietenul tău își vopsește propriile bucle? Ai jignit foarte mult această persoană în realitate.

Ce culoare ai ales

Din nuanțele de păr selectate, interpretarea visului se poate schimba dramatic:

 1. Negru. Această culoare indică dificultăți care se pot manifesta sub forma pierderii unei persoane dragi, o ceartă cu cei dragi sau o criză la locul de muncă. De asemenea, după ce am văzut un astfel de vis, merită să amânăm chestiunile importante pentru o perioadă nedeterminată.
 2. Roșcate. Un vis prevestește o înșelăciune, atât din partea visătorului însuși, cât și în relație cu el. De regulă, interpretarea se referă la viața personală a celui care doarme. În plus, un astfel de vis indică apariția unei noi iubiri.
 3. Ușoară. Un vis prevestește o perioadă favorabilă în viață. Vesti plăcute, o distracție distractivă, precum și surprize neașteptate îl așteaptă pe adormit. În plus, toate angajamentele visătorului vor avea succes.
 4. Roșu. O nuanță de roșu aprins indică faptul că cel care doarme va primi oferta visurilor sale. Culorile părului roșu sunt un semn că visătorul este capabil să controleze totul, are încredere în sine și determinare.
 5. Verde. Cel care doarme speră într-o combinație reușită de circumstanțe și în ajutorul altor oameni. Pentru a vedea două nuanțe de păr în sine – la îndoieli și la o alegere dureroasă, acest vis poate prevesti și o boală.
 6. Albastru. Visul oferă bucurie și evenimente distractive.
 7. De aur. Visătorul a dobândit oameni invidioși care încearcă să-i facă rău.
 8. Maro. O persoană trebuie să fie atentă și atentă atunci când ia decizii și acționează.
 9. Cu parul carunt. Somnul indică probleme de sănătate.
 10. Violet. Perioada negativă din viața visătorului s-a încheiat.
 11. Multicolor. Cel care doarme va avea o călătorie strălucitoare și emoționantă.

Dacă părul unei persoane adormite a fost vopsit de prietenul său, dar în cele din urmă culoarea buclelor s-a dovedit a fi complet diferită de cea așteptată, atunci, în realitate, această persoană este invidioasă pe visător.

Alte detalii ale visului

Amintiți-vă ce caracteristici au fost observate în timp ce vizionați vederea nocturnă:

 1. Visătorului nu i-a plăcut culoarea obținută în urma colorării. O persoană se teme de schimbările din viață și arată indecizie. Totuși, pentru a merge înainte, trebuie să scapi de propriile temeri.
 2. Păr scurt vopsit. Un astfel de vis prezintă mici probleme financiare.
 3. Procedura a fost efectuată de un coafor. Visătorul va recurge la ajutorul străinilor în procesul de rezolvare a propriilor dificultăți.
 4. Visătorul a vopsit fără succes părul cuiva. Un astfel de vis indică invidia visătorului față de această persoană.
 5. Părul vopsit arăta sănătos și bine îngrijit. În viitorul apropiat, viața celui care doarme se va schimba în bine și toate necazurile vor dispărea fără urmă.
 6. După vopsire, părul a devenit dureros sau a căzut complet. Un vis promite o dâră neagră în viața visătorului, care va atrage boala sau pierderea celor dragi. Dacă un bărbat se vede cenușiu după vopsire și simte disconfort din cauza asta – nu este mulțumit de calitatea propriei vieți, el are adesea gânduri despre neîmplinire, goliciunea interioară și debutul iminent al bătrâneții
 7. Părul lung era vopsit întuneric. În curând, cel care doarme va pierde un tovarăș apropiat ca urmare a trădării acestuia din urmă.
 8. Femeia și-a vopsit singur părul, devenind o blondă strălucitoare. Visul sugerează că visătorul se străduiește pentru autocunoaștere, încercând să descopere noi trăsături în ea însăși.

Citeste mai mult:  De ce visezi la dinți de aur pentru altul

Un vis despre colorarea părului indică cel mai adesea schimbări cardinale în viața celui care doarme. De asemenea, este capabil să-i sublinieze visătorului deficiențele sale. Dacă unei persoane i-a plăcut rezultatul obținut într-un vis, atunci schimbările vor fi cu siguranță pozitive.

De ce visezi să-ți vopsești părul?

Recolorarea părului într-un vis promite adesea abordarea unor schimbări, dezvoltarea de noi activități, indică nevoia de a lucra pe tine. Uneori, o carte de vis avertizează despre o posibilă rupere cu un iubit, pierderea a ceva valoros, intrigile altora. Pentru a înțelege de ce se visează astfel de acțiuni, detaliile visului vă vor ajuta.

Schimbări mari urmează

Acțiunile visate indică schimbări pe care visătorul le-a așteptat și le-a căutat de mult timp – în sfârșit, va veni un moment favorabil pentru ei.

Ai văzut într-un vis cum s-au schimbat dramatic – de exemplu, de la o brunetă la o blondă sau invers? Interpretarea visului explică: angajați-vă în activități care nu vă sunt caracteristice, iar acest lucru vă va surprinde foarte mult prietenii și rudele.

Pierdere, despărțire de persoana iubită

Ți-ai vopsit părul și a devenit blond? În curând vei pierde ceva valoros pentru tine, ceva care a fost de o importanță deosebită.

De ce să visezi să te transformi într-o blondă dacă nici măcar nu te-ai gândit la asta în realitate? Potrivit cărții de vis, o relație cu o persoană iubită este amenințată, este posibilă o pauză completă.

Detalii ale viziunii

Interpretarea somnului ia în considerare detaliile sale:

 • s-au pictat ei înșiși – sunteți hotărât să vă schimbați, dar gândiți-vă din nou;
 • pictat pe cineva – există o relație tensionată între voi;
 • o prietenă (prieten) ți-a aplicat vopsea, dar s-a dovedit o nuanță greșită – te invidiază;
 • apelat la un coafor – în curând veți avea nevoie de ajutorul unui specialist pentru o anumită problemă.

Arată-ți personalitatea, începe o nouă afacere

Ți-ai vopsit părul alb într-un vis? Interpretarea visului spune: te străduiești să demonstrezi tuturor că ai dreptate, deoarece depinzi de părerea altcuiva. Ascultă-te mai mult și arată-ți individualitatea.

De ce visezi să vezi cum și-au vopsit părul alb? Complotul promite: urmează o perioadă favorabilă când orice afacere va avea succes.

Care era umbra?

Amintiți-vă tonul visat pentru schimbarea imaginii:

 • negru – amânați chestiunile grave pentru a evita colapsul;
 • roșcată – vei începe adesea romane;
 • castan – aspectul unei femei nu corespunde vârstei ei, trebuie schimbat ceva;
 • albastru – ești o persoană extraordinară, dar din această cauză apar dificultăți;
 • roșu – iubește pericolul, entuziasmul, dar fii atent;
 • verde – crede mereu în ce este mai bun, iar realitatea se ridică adesea la nivelul așteptărilor;
 • roz – iubește să înfrumusețeze totul;
 • mai multe nuanțe diferite – înaintea chinului cu o alegere importantă;
 • alb – primiți vești reconfortante.

Dificultăți în relații

Ai visat că ți-ai vopsit părul în roșu? Cartea de vis indică: în curând maestrul adormit va depăși pe cineva, dar conștiința lui îl va chinui.

De ce visezi să-ți vopsești părul în negru? Aceasta înseamnă: cuiva din cercul interior nu-i place visătorul și intrigă.

Dacă o femeie cu părul castaniu într-un vis a decis să se picteze într-o culoare deschisă, va avea bucurie, schimbări pozitive. De asemenea, colorarea suvitelor intr-un ton deschis promite intalniri placute, schimbari pozitive.

Interpretare după Miller

Ați visat să vă vopsiți părul alegând o altă culoare? Cartea de vis a lui Miller îți spune: încerci să-ți umpli golul spiritual cu ceva.

Lucrează asupra ta, încearcă să schimbi ceva

A picta într-un vis într-o nuanță diferită, care este prea diferită de a ta, înseamnă: acum te confrunți cu nemulțumire față de viață. Analizează ce nuanțe nu-ți plac și încearcă să le schimbi.

Viziunea visată indică și, conform cărții de vis, dorința de a uita de amintirile neplăcute. În timp, acest lucru va reuși.

Alege-ți visul

De ce visezi la păr de altă culoare?

Vopsește-ți părul într-un vis

Interpretarea viselor păr întunecat

De ce visezi la păr încâlcit?

De ce visezi părul creț?

De ce visezi la păr pe cap?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Ce înseamnă să-ți vopsești părul într-un vis

Un astfel de vis înseamnă o schimbare a comportamentului extern și a perspectivei asupra vieții. Uneori o schimbare a modului extern de prezentare, imagine și gândire. Vopsirea părului într-un vis înseamnă, de obicei, o schimbare externă a hainelor, prezentarea ta sau o perspectivă, după care îți vei schimba și comportamentul.

Fiți atenți la cât de mult vă place culoarea, noua nuanță și, de asemenea, pe cine ați văzut cu șuvițe recolorate.

Acesta este ceea ce visează să vopsească părul cel mai des.

O nouă strategie de comportament într-o situație familiară

Este obișnuit ca femeile și fetele să își schimbe imaginea, să fie în permanență în căutarea unei imagini. Ei sunt mai predispuși decât bărbații să înceapă să cumpere lucruri noi, să se schimbe, așa cum este în genetica lor. Prin urmare, privind o fată cu o coafură neobișnuită sau văzând o imagine frumoasă pe internet, încep să-și vopsească părul și în vis, încercând o nouă față.

Citeste mai mult:  Mama din somn a murit

Interpretarea viselor, de obicei, nu interpretează visele în care există o asemănare cu o imagine de pe Internet sau cu o frumusețe de pe stradă. Este cu totul altceva dacă într-un vis nu doar vezi rezultatul, ci decideți să vă vopsiți părul într-o nouă culoare și să urmăriți procesul de transformare. Interpretarea visului scrie că aceasta înseamnă o schimbare a comportamentului și un nou mod de a gândi.

De ce visezi să vopsești părul cuiva? Cel mai probabil, vei avea o influență mare asupra acestei persoane, dar nu întotdeauna una bună, iar el își va schimba gândurile și stilul de viață, deoarece vei fi încrezător și convingător. Fii atent la noua culoare a prietenului tău și la ceea ce a fost inițial. Cartea de vis scrie, de asemenea, că ar trebui să fie la fel ca în viață.

Vopsirea părului într-un vis unei alte persoane, soră mai mică, iubită înseamnă influență asupra ei. Nuanța șuvițelor arată nu numai tonul real, care este, ci și modul de gândire. Schimbarea culorii părului alb în strălucitor, strălucitor – de exemplu, roșu, purpuriu, roșu sau albastru – visează la o influență proastă.

Poate că vei face o fată modestă, timidă și atrăgătoare să devină mai strălucitoare, mai relaxată, mai îndrăzneață și mai sexy, iar alții vor fi surprinși de schimbări. Schimbați nuanța deschisă la întuneric – veți face o persoană nu numai mai curajoasă, ci și mai vicioasă, secretă și adesea agresivă, vicleană și insidioasă. A recolora șuvițele cuiva sau tot părul său de la alb la maro deschis sau castaniu – pentru invidie, dorința de a suprima individualitatea și de a face o persoană „ca toți ceilalți”. Vei reusi.

Dacă cineva îți va recolora părul, la ce este visul? Se pare că cineva va avea o mare influență asupra ta și îți vei putea schimba părerile asupra multor lucruri, inclusiv asupra modului în care te îmbraci și te prezinți.

În acest caz, culoarea contează foarte mult. A vedea că cineva și-a vopsit părul este o știre despre el și o surpriză. Poate că își va schimba cu adevărat imaginea și va deveni diferit, sau vei afla despre el dintr-o latură neașteptată. Foarte des, un astfel de vis prevestește dezamăgire sau trădare.

Aspectele noi sau costumul contează

De obicei, o fată nu numai că decide să-și vopsească părul într-o culoare nouă, ci o face și în somn. De obicei, un astfel de vis vă oferă o schimbare nu numai în imaginea externă, ci și în trăsăturile de caracter. Interpretarea viselor pentru a-ți vopsi părul și a nu vedea rezultatul interpretează o dorință pasională de schimbare sau evenimente noi de care îți vei aminti mult timp. Un adolescent are un astfel de vis ca semn de rămas-bun de la copilărie și de noile senzații ale tinereții.

Culoarea albă poate arăta inocență, timiditate, tandrețe și moliciune, gust rafinat și percepție asupra vieții. Poate arăta o vârstă fragedă, deși în combinație cu machiajul strălucitor, indică sexualitate și dorința de a mulțumi tuturor bărbaților, flirtează. Uneori dă dovadă de lipsă de experiență.

Vopsirea părului închis în această culoare sau maro deschis – la dorința de a vă arăta mai tandru, moale și feminin. Roșcate – la dorința de a elimina nuanțele strălucitoare și de a deveni mai simple, lipsite de pricepere și sexy. Culoarea albă simbolizează, de asemenea, deschiderea față de oameni și bunătatea sau dorința de a apărea așa în ochii celorlalți.

Nuanțele de miere într-un vis arată dorința de strălucire și glorie, dorința de a arăta scump și elegant. A le vedea pe o altă persoană este în meritul lui. Dar, dacă nuanța nu se combină cu fața și îi dă un aspect dureros, cartea de vis scrie că o astfel de viziune prezintă o boală acestei persoane sau ție.

Nuanțele de roșu și roșu visează la luminozitate, dorința de a deveni mai vizibil, energie și creativitate. A picta în ele înseamnă a arăta o privire neobișnuită asupra lucrurilor.

Vopsirea părului blond sau strălucitor în nuanțe naturale de maro deschis și castan – pentru a vă actualiza perspectiva asupra vieții, înțelepciunii și a creșterii. Cel mai probabil, vei înceta să-i șochezi pe alții și vei dori doar să devii tu însuți.

Nuanțele de castan visează la noblețe și la dorința de a arăta scump, elegant și natural. Ei exprimă feminitatea și maturitatea vederilor, dorința de a fi în umbră, de a-și demonstra blând demnitatea, de a arăta statut și stilat.

Nuanțele nenaturale de roz, cireș, purpuriu și violet arată infantilism și imaturitatea sentimentelor, o dorință de a experimenta emoții neobișnuite. Apariția lor înseamnă adesea o viziune negativă despre sine, o respingere a frumuseții naturale sau o dorință de a atrage atenția asupra propriei persoane prin orice mijloace.

Culoarea părului negru și orice nuanță închisă simbolizează secretul, răutatea, dorința de a fi în umbră sau depresie, dezamăgirea și eșecul.

Această culoare poate însemna cariera și depravarea unei persoane care se distinge prin răceală și rigiditate până la cruzime. Arată dorința de a se îmbina cu mulțimea și de a ieși în evidență în nimic, dar uneori arată depresie și secret, sentimente grozave.

Văzându-te cu 2 nuanțe de păr – la îndoială și o alegere dureroasă. Acest vis poate prevesti o boală. Dacă colorarea ți-a stricat părul și l-a transformat într-un cârlig, au început să cadă – acest lucru este foarte rău. Un astfel de vis prezice mari necazuri și necazuri pentru tine. După aceasta, cartea de vis vă sfătuiește să renunțați la obiceiurile proaste cel puțin pentru o perioadă și să acordați atenție sănătății.