De ce visezi o mulțime de inele

De ce visezi o mulțime de inele

interpretarea somnului conform a 55 de cărți de vis

1 Multe inele conform interpretării viselor pentru bărbați

A vedea într-un vis pe degete o mulțime de inele diferite înseamnă că te așteaptă lucruri noi și angajamente, ceea ce va aduce cu siguranță noroc.

2 De ce visează Inelul:

oferta, comunicarea; pierde – divorț, separare.

Cu cât un vis ni se pare mai ciudat, cu atât are sensul mai profund.

Văzându-l în brațe – la cazuri noi în care ai noroc;

pentru o fată – pentru a primi cadou – iubitul tău se va dedica pe deplin prezentului și viitorului tău;

pentru a vedea inele pe alți oameni – o creștere a bogăției, mulți prieteni noi.

Vezi și Spărgerea, Aruncarea, Verigheta.

Pentru a vedea pe altcineva pe mână – nu credeți promisiuni goale.

În interiorul fiecăruia dintre noi, chiar și cei mai buni dintre noi, doarme o fiară sălbatică necontrolată care se trezește când dormim.

Ea visează să cumpere un inel pentru un bărbat necăsătorit – în realitate el va avea în curând șansa de a câștiga inima acelei femei care nu i-a acordat atenție înainte.

Este un simbol al organelor genitale feminine.

Punerea unui inel pe deget sau scoaterea acestuia simbolizează actul sexual.

Dacă ți s-a oferit un inel, în special unul de aur, cineva caută să intre într-o relație pe termen lung cu tine (căsătorie) sau dorește să îmbunătățească semnificativ relațiile existente.

Dacă dai inelul, tu ești cel care vrei să intri într-o astfel de relație.

O femeie are multe inele – simbolizează înclinațiile ei lesbiene, iar un bărbat – dorința de a colecta fără gânduri din ce în ce mai mulți parteneri noi.

Inel rupt – simbolizează probleme de sănătate.

Inelul pierdut – simbolizează o pauză cu un partener sau o dorință pentru un nou partener.

Inel – afectiune; îmbrăcăminte de logodnă – nuntă și căsătorie fericită; pierde – enervare; primi – dragoste adevărată.

Este un simbol al căsătoriei și al puterii.

Inel – de obicei visează fie la formarea de alianțe puternice între oameni (nu neapărat cei iubiți, poate fi vorba de prietenii sau relații de afaceri), fie la exaltare în propria comunitate, câștigând faimă sau respect.

Sfaturi utile

Când într-un vis pare că cineva te trezește și te sună, nu răspunde și nu te uita pe fereastră – aceasta este una dintre rudele decedate care te cheamă la el.

Simbolizează o prietenie puternică sau o familie fericită. Este, de asemenea, un simbol al integrității caracterului, uneori confirmarea puterii.

Dintre toată varietatea de bijuterii, inelele sunt cele care au semnificația angajamentului și dragostei. Prin urmare, visele în care îl vezi pe deget sunt mai des o expresie a sentimentelor tale interioare privind asumarea acestor noi obligații.

Un inel visat de o persoană, simbolizând implicarea într-o societate în care restul este închis, indică faptul că în viața reală se confruntă cu o subestimare a lui însuși ca persoană, a talentelor și capacităților sale. Visul prevestește o disponibilitate pentru schimbarea personală.

Inel, singur – căsătorie; fată – căsătorie; combinat – creșterea familiei; cu pietre – lucrare profitabilă; fier – tristețe; spart – pierderea unui prieten sau a proprietății.

Inel (inel) într-un vis de ce vis (interpretarea cărții de vis a lui Magini)

De ce visează inelul? În general, semnificația inelului în magie este o conexiune, în primul rând, bineînțeles, dragostea, precum și prietenia, familia sau intim. În funcție de simbolurile însoțitoare ale somnului, poți descifra în detaliu predicțiile trimise în brațele lui Morpheus.

Cum a fost inelul în visul tău?

logodnă inel (sau altfel – nunta, logodna) conform cărții de vis a lui Magini înseamnă noi conexiuni sau trecerea vechilor relații la un alt nivel.

de aur inelul visează la fericire și noroc. argint – la dezamăgire sau la obținerea de informații. de lemn – relatie nesigura. Fier – munca grea.

Inelul era într-un vis cu piatra – o surpriză, în timp ce cu cât pietricela este mai mare, cu atât mai mare este bucuria unui incident neașteptat. Sună cu Necunoscutul piatră roșie– unei cunoștințe neașteptate cu o persoană care îți poate câștiga inima. cu piatra albastra – un vis avertizează împotriva acțiunilor greșite și promite protecție. inel cu piatra albastra – o relatie tandra de incredere cu cineva de la care nu te astepti la asta. cu piatra verde – vei avea speranță pentru ce e mai bun.

Visând la un inel cu un diamant – un vis foarte reușit care îți promite atingerea obiectivelor tale, tranzacții de succes și bunăstare financiară. Cu rubin – relatie pasionala fierbinte cu un membru de sex opus. Inel cu smarald – la sentimente reciproce sau bogăție. Cu perle – un premiu binemeritat. Văzând un inel într-un vis cu safir – conform cărții de vis, iubire fatală. cu topaz – a face noi prieteni. Cu rodie – necazurile tale se vor rezolva în curând în mod neașteptat. Interpretare conform cărții de vis Magini inele cu turcoaz bucurie, o surpriza placuta.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a ucide o persoană într-un vis

visând negru inel – o alianță cu un inamic. roșu – poveste de dragoste. verde – prietenos.

Vedeți în vis ruginit inel – singurătate, relații cool și chiar văduvie. vechi – dragoste veche, prietenie veche. rupt (rupt) – vorbim de o fosta relatie care a fost intrerupta anterior. O verigheta sparta este un divort sau o inima franta.

inel în formă șerpii din cartea de vis sunt conexiuni periculoase. Aveți grijă când alegeți atașamentele inimii. inele cu o inscripție religioasă, precum „Salvează și salvează” sau „Allah este mare”, are o interpretare conform cărții de vis a lui Magini ca un talisman.

Multe inele – comunicare, rotație în societate, o mulțime de cunoștințe noi. două inele – unirea inimilor îndrăgostiților. trei – triunghi amoros.

Străin a vedea un inel într-un vis – o îndoială despre fidelitate, o aventură pe termen scurt. Verigheta altcuiva este fericirea altcuiva. Conform cărții de vis verigheta sotului (sotiei). vise, prezicând relația direct cu soțul (soția). Fii atent la detaliile visului, ai șansa să te uiți la viața Lui personală (Ea).

Inel mare (prea mare) – Schimbări semnificative în viață. mic mic) – necazuri în relațiile cu persoana iubită.

Vedeți în vis cercei și inel împreună – treburi de nuntă, sentimente noi.

Unde visează inelul?

Vedeți un inel într-un vis pe degetul tău – obligații față de persoana iubită, pe mâna altcuiva – Cunoștințe noi, pe degetul unei persoane dragi – a schimba.

Inel pe degetul tău – relații intime și succes cu sexul opus, de asemenea, acest vis poate fi interpretat ca o nuntă rapidă. A pune mâna unui străin este împlinirea promisiunii. A pune pe degetul unui iubit este fidelitate față de iubirea ta. Punerea unei verighete soțului/soției (soției) este o nouă rundă de relații, trădările și certuri sunt, de asemenea, posibile.

pune pe mână inelul persoană iubită – un vis indică sentimentele Sale puternice; dacă o face un străin – ajutor și sprijin neașteptat.

În timp ce inelele pe mâna stângă să vă avertizeze împotriva oamenilor necinstiți și a faptelor greșite și în dreapta – dimpotrivă, un vis promite luarea deciziilor corecte și un mediu demn.

Inelul pe degetul inelar are o interpretare conform cărții de vis a lui Magini ca o căsătorie. Pe degetul mic – prietenie. Pe degetul arătător – a fi vinovat. Pe degetul mare visând la un inel – sprijin în avansarea în carieră și în afaceri financiare. În medie – predicții despre relațiile intime.

Inele de nuntă într-o cutie – va cădea în curând pentru a face o plimbare la nuntă.

Sună în apă curat si transparent – esti remarcat, esti dorit; în noroi – singurătate.

Ce s-a întâmplat cu inelul într-un vis?

Inele găsi (găsește) conform cărții de vis – noi conexiuni. Găsiți verighete – fiți o nouă poveste de dragoste sau înregistrarea oficială a unei relații existente. Găsirea unui inel cu o piatră este o cunoștință plăcută neașteptată.

Colectarea inele – pentru a fi foarte populare cu sexul opus.

tu intr-un vis a prezentat inel – cineva vrea să te cortejeze. Un anumit bărbat dă – el are în vedere planuri matrimoniale pentru tine. Un tip cunoscut a dat un inel – ești drăguț cu el. A primi cadou un inel de la soțul tău este un semn de iubire puternică. a te darui – arata grija si afectiune fata de cineva.

Fură inelul – „ia” pasiunea altcuiva. Ai fost furat – cel care iti este drag va fi sedus pe lateral.

Decolorat (înnegrit) – răcire în relații. Ruptat (crăpat, spart, spart) – o pauză serioasă, certuri, divorț. Scăpat de piatră din inel – pierderea sprijinului, patron.

Pierde inelul (pierde) – ceartă, pierderea unui prieten. Pierde-ți verigheta – pierde-ți dragostea. Pierdut si gasit – o situație dificilă într-o relație, când răbdarea și înțelepciunea vă vor ajuta să rămâneți împreună. Caută un inel – încercări de a stabili comunicarea, de a resuscita vechile sentimente.

Decolează (decolează) din mână – fapta ta va provoca necazuri și certuri. Pentru a elimina verigheta – va exista tentația de a înșela o persoană dragă. da gratis cineva – o respingere a relației. Dăruirea unui inel de logodnă este o decizie voluntară de despărțire. arunca – o întrerupere bruscă în tot felul de relații.

Măsurați inelul (încercați) – aranjați-vă viața, simțiți schimbări favorabile. A măsura bijuteriile altcuiva este tentația iubirii interzise.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor copil înecat în cadă

Cumpărați (cumpărați un inel, cumpărați) conform cărții de vis a lui Magini – schimbări pe plan personal, relații de lungă durată. Într-un vis alege un inel pentru tine – în viață, înfruntă o alegere dificilă. Poate fi necesar să acordați preferință unuia dintre mai mulți pretendenți. Alegerea unei bijuterii de logodnă – viața ta de familie va depinde de decizia ta.

Intră într-un vis cerere în căsătorie cu inel – succes în problemele inimii, este posibil să auziți o declarație de dragoste și să aveți șansa de a vă căsători.

Ce înseamnă să găsești un inel de aur într-un vis – 30 de interpretări

Găsirea unui inel de aur într-un vis înseamnă o viață de familie fericită, bogăție și longevitate. Dacă ai visat că ai pierdut imediat inelul găsit, atunci, în realitate, există riscul să ratezi șansa de a-ți schimba viața în bine.

Interpretarea somnului in functie de detalii

În funcție de ce inel de aur să găsești într-un vis:

 • fără o piatră – la necesitatea de a face o alegere între doi parteneri de afaceri;
 • cu un diamant – la profituri neașteptate;
 • murdar – la muncă fizică grea;
 • scump – la o ceartă cu un soț, care va provoca un divorț;
 • feminin – la apariția unui adversar / rival;
 • bărbat – la dezamăgirea unei persoane dragi;
 • frumos – pentru a îmbunătăți abilitățile;
 • logodna – pentru o călătorie în luna de miere;
 • rupt – a stresa din cauza unei certuri cu superiorii;
 • gros – pentru a rezolva o problemă veche;
 • rumpled – la un număr mare de probleme urgente;
 • biserica – la o încercare nereușită de a îmbunătăți relațiile cu un coleg;
 • negru – la o pasiune pentru jocuri de noroc;
 • angajament – la o lipsă de atenție din partea părinților;
 • nou – la resentimente împotriva unui prieten;
 • vechi – a comite un act neplăcut și regret;
 • pierdut – la vânzarea cu succes a proprietății vechi;
 • roșu – la reconcilierea cu inamicul;
 • de la aur alb – până la reaprovizionarea în familia rudelor apropiate;
 • cu ametist – la organizarea cu succes a unui eveniment de divertisment;
 • cu turcoaz – nevoia de a-și îmbunătăți abilitățile;
 • cu o piatră albă – la schimbări în viața personală;
 • cu perle – pentru a atinge scopul;
 • cu gravură – la problemele unui prieten apropiat;
 • cu o piatră albastră – la un eveniment vesel;
 • cu galben – la dorința de a transfera responsabilitatea către o altă persoană;
 • cu verde – a se certa cu un frate / soră pentru o moștenire;
 • cu un rubin – la dorința de a întoarce pasiunea relațiilor cu soțul;
 • cu safir – nevoia de a rezolva problemele altora;
 • cu un smarald – la o lipsă de sprijin moral;
 • cu topaz – pentru a-ți deschide propria afacere;
 • cu chihlimbar – la pierderea autorității între subordonați;
 • cu pietricele – la acuzațiile nedrepte ale colegilor;
 • cu inscripția „Salvează și salvează” – spre o dispoziție bună.

În funcție de unde să găsești inelul de aur:

 • în noroi – la nemulțumirea față de viața sexuală;
 • în mâncare – la închisoare;
 • în sol – la spitalizare;
 • în buzunar – pentru a încheia o afacere proastă;
 • la pat – la litigii;
 • în fleacuri – la o ceartă pentru vechile nemulțumiri;
 • într-o băltoacă – la probleme din cauza iresponsabilității subordonaților;
 • pe mare – la apariția unor oameni invidioși;
 • în nisip – la cheltuieli neprevăzute pentru medicamente;
 • pe drum – la încheierea unui contract important;
 • în teren – spre surprinderea colegilor;
 • în râu – la noi hobby-uri;
 • în pește – a primi o mare moștenire;
 • în zăpadă – la necesitatea plății unei amenzi mari;
 • pe mormânt – la depresie;
 • în iarbă – spre glorie;
 • în apă curată – noroc în afaceri;
 • în curte – la romantismul stațiunii;
 • la gunoi – pentru a perturba planurile de vacanță;
 • pe fundul oceanului – la vești proaste de la o rudă îndepărtată;
 • pe podea – cu riscul de a pierde toți banii din cazinou;
 • pe stradă – la pierderea unui client important sau a unui contact valoros;
 • în cimitir – la moartea unui prieten apropiat;
 • acasă – la o relație intimă cu un coleg.

În funcție de cine să găsească inelul de aur într-un vis:

 • soții – la o separare temporară de o persoană iubită;
 • soț – pentru a exacerba bolile cronice;
 • prietene – la probleme minore;
 • o persoană decedată – la o încercare nereușită de a înșela un partener de afaceri;
 • mame – pentru a scăpa de obiceiurile proaste.

În funcție de ce altceva să găsești:

 • brățară și inel – pentru distracție;
 • bani – pentru a câștiga la loterie;
 • o coroană de aur – un cadou de la o persoană dragă;
 • comoară – a participa la o aventură;
 • cercei și cruci de aur – pentru o achiziție scumpă mult așteptată;
 • un lanț de argint cu cruce – vești bune de la un prieten apropiat;
 • ore – pentru a participa la un eveniment interesant.

Citeste mai mult:  De ce adulții saliva în somn

Pe baza acțiunilor:

 • găsește un inel de aur și aruncă-l la gunoi – spre umilire;
 • găsește un inel și pune-l pe deget – la o încercare zadarnică de a ascunde trădarea;
 • măturarea podelei și găsirea accidentală a unui inel – la o ofertă profitabilă din partea concurenților;
 • returnați inelul găsit proprietarului – la o vizită neașteptată a rudelor îndepărtate.

În funcție de cine a visat să găsească un inel de aur:

 • gravidă – până la nașterea unui copil sănătos;
 • fată – să lucreze cu o persoană iresponsabilă;
 • pentru o femeie – la apariția unui patron influent și bogat;
 • căsătorit – să-ți cumperi propria casă;
 • necăsătorit – pentru a evita sarcinile de serviciu;
 • un bărbat – a săvârși o faptă rea.

În funcție de câte inele de aur găsiți într-un vis:

 • 2 – la riscul de a suferi în timpul unui jaf;
 • 3 – la toxiinfecțiile alimentare;
 • mult – să fie concediat după o ceartă cu superiorii.

De ce visezi să găsești un inel de aur? Vis bun, semn bun

Dacă te interesează de ce visezi să găsești un inel de aur, atunci te poți felicita. Ai văzut un vis foarte pozitiv care oferă armonie și plinătate în viață. Cercul este simbolul cel mai de bun augur și venerat, care este perceput pozitiv în toate culturile. Dar ce promite exact un vis despre o astfel de descoperire?

Inele de aur, vise și viața personală

Găsirea unui inel de aur în visele nocturne este un semn al unei căsnicii reușite. Și dacă încă nu ai întemeiat o familie, atunci acest vis te avertizează despre intențiile partenerului tău.

Pentru o femeie, acest vis este interpretat ca apariția unui candidat serios pentru mâna și inima ei în realitate. Pentru reprezentanții sexului puternic, visele sunt descifrate ca apariția în viață a principalului candidat pentru rolul de soție și mamă.

Dacă inelul din regatul lui Morpheus „stă” în mod ideal pe deget, atunci, în realitate, persoana de lângă tine ți se potrivește pe deplin. Când într-un vis găsirea nu este una, ci multe inele de aur, atunci în viața reală te poți aștepta la succes încântător cu sexul opus.

Zboară în unguent într-un butoi de aur

Somnul cu un inel de aur are și interpretări neplăcute. De exemplu, acestea includ următoarele puncte:

 • Când într-un vis o descoperire făcută din aur este mică, atunci în realitate o persoană iubită va face ceva, din cauza căruia decideți că nu vi se potrivește.
 • Când inelul într-un vis este mare, realitatea îți va arăta că nu ai suficiente calități și abilități pentru a construi o relație cu iubitul dorit.

Asta visează să găsească un inel de aur dacă „nu i se potrivea” visătorului după niște criterii.

Inele împodobite cu pietre și diferite circumstanțe de somn

Un inel de aur sau aurit cu pietre visează la o nouă rundă într-o relație veche. Pasiunile vor fi serioase. Dar ambilor parteneri le va plăcea foarte mult. Luna de miere de după un astfel de vis va veni din nou, aducând senzații necunoscute și senzuale în viața visătorului.

Descoperirea sub forma unui inel de aur în apă noroioasă și mlaștină este interpretată în realitate ca dificultăți pe frontul personal. Dacă visătorul a găsit un inel cu crăpături și crăpături, atunci în realitate vor exista certuri cu cealaltă jumătate.

Un inel rupt în două într-un vis prezice o rupere iminentă a uniunii. Dacă au existat o mulțime de fragmente din inel, atunci nu va funcționa să rămână prieteni.

Visele despre inele pot fi considerate și semne pentru viața personală, dar puteți găsi în ele și răspunsuri la întrebări sociale. Dacă ați reușit să găsiți într-un vis nu o „nuntă”, ci un inel diferit, atunci în viață toate interpretările de mai sus ar trebui să fie atribuite prietenilor și nu partenerilor.

În cazul în care visul despre inel a fost precedat de adevărata sa pierdere, un astfel de vis poate fi considerat profetic. Cel mai probabil, îți vei găsi în curând inelul acolo unde nu te așteptai să-l vezi.

Întrebarea de ce visezi să găsești un inel de aur într-un vis poate fi luată în considerare în funcție de circumstanțele visului sau poți acorda atenție sentimentelor și emoțiilor tale. Dacă visul în ansamblu este plin de pozitiv și te-ai trezit cu un sentiment de anxietate, atunci trebuie să cauți o captură în evenimentele pozitive ale vieții. Când interpretarea unui vis vorbește despre dificultăți, iar sufletul tău este ușor, trebuie să-ți asculți intuiția, toate necazurile vor fi rezolvate de la sine.