De ce visezi la o tarantula mare

De ce visezi un păianjen mare sau tarantula: cărțile de vis vor spune

Ai visat un păianjen mare sau tarantula? A vedea această insectă, neplăcută pentru mulți, într-un vis nu este adesea un semn rău. Cei care doresc să interpreteze corect aspectul unui păianjen într-un vis trebuie să țină cont de multe nuanțe: în ce circumstanțe s-a întâmplat, ce emoții a experimentat visătorul etc. Cărțile de vis populare vor ajuta să-și dea seama.

Cartea viselor moderne

A vedea un păianjen uriaș într-un vis este un semn de succes și de câștigare a credibilității în realitate. Dacă o fată tânără are un astfel de vis, atunci o nuntă magnifică o așteaptă în curând, iar un păianjen prevestește o sarcină mult așteptată unei femei căsătorite.

Interpreții moderni explică și ce înseamnă doi păianjeni într-un vis – mici și mari. Dacă amândoi se târăsc spre tine, atunci te așteaptă în curând un profit solid sau un cadou neașteptat.

Prinderea unui păianjen mare este un semn bun. Toate dorințele tale se vor îndeplini, trebuie doar să arăți puțină răbdare. Dacă păianjenul însuși sare peste tine, atunci fericirea va veni la tine fără niciun efort din partea ta.

Dacă un păianjen țese o pânză într-un vis, atunci este important să fii atent în tranzacțiile financiare și să nu te implici în aventuri dubioase. Altfel, riști să cazi într-o capcană înființată de oameni necinstiți.

Interpretarea viselor astromeridianului

Să vezi o mulțime de tarantule într-un vis – să calomniezi și să intrigi în jurul tău. Aruncă o privire atentă la împrejurimile tale pentru a identifica un nedoritor care poate deveni sursa problemelor tale.

Un păianjen în apă – spre seninătate și prosperitate. Aștepți o perioadă în care poți uita temporar de necazurile cotidiene, luându-ți timp pentru auto-îmbunătățire. Un astfel de vis este propice pentru yoga și tot felul de practici spirituale.

Păianjenii mari amestecați cu cei mici indică faptul că în scurt timp vei putea face față tuturor problemelor tale. Cu toate acestea, acest lucru va necesita mult efort și energie.

Dacă tarantulele țes o pânză, atunci vă așteaptă un profit solid. Banii vor ajunge în mâinile tale.

Interpretarea visului lui Freud

Un cunoscut psihanalist credea că, dacă o femeie visează la o tarantula neagră, atunci ea este foarte nesigură cu privire la atractivitatea ei și se teme să-și piardă iubitul. Tarantulele negre, visate de reprezentanții jumătății puternice a umanității, sunt interpretate puțin diferit. Cel mai adesea, aceste insecte indică teama de a-și pierde statutul sau autoritatea. Visătorul trebuie să lucreze la creșterea stimei de sine și să arunce o privire nouă asupra lui însuși.

Dacă un copil visează la un păianjen mare, atunci cu puțin timp înainte a comis o faptă rea și îi este frică să o recunoască cuiva. Copilului îi este rușine de acțiunile sale.

Nu ar fi de prisos să aflăm de ce visează tarantula verde. De regulă, acesta este un semn că este timpul să ai grijă de sănătatea ta și să nu-ți mai ignori sentimentele incomode. Posibile tulburări ale sistemului nervos sau digestie. Este timpul să fii verificat.

Visând la un păianjen roșu sau portocaliu – la afecțiunile sistemului circulator. Dacă într-un vis îl săruți, atunci aceasta indică o sănătate mintală subminată. Suprimi emoțiile și dorințele care trăiesc în subconștientul tău.

Un păianjen mare alb indică dorința ta de a începe viața de la zero și de a renaște moral. Dacă în viitorul apropiat nu începi să te îmbunătățești și să scapi de obiceiurile proaste, atunci în curând te vei confrunta cu lovituri grele ale sorții.

Dream Vanga

Dacă păianjenul este acoperit cu păr gros, atunci stima ta de sine va primi o lovitură zdrobitoare de la cei răi, iar cariera ta se va prăbuși. Numai cu grijă și respectarea acurateței pot fi evitate necazurile. Poate că ați făcut un fel de supraveghere în afaceri și cei nedoritori vor profita cu siguranță de acest lucru pentru a-ți renunța la autoritatea în ochii superiorilor tăi.

Celebrul văzător interpretează păianjenul mare care atacă ca pe un avertisment de pericol. Nu ar trebui să participați la bârfe și intrigi, altfel vă veți face o mulțime de dușmani care vor face totul pentru a vă distruge viața.

Dacă sunteți sigur că păianjenul mare care visează a fost otrăvitor, atunci aceasta promite o luptă dificilă cu înșelăciunea unei persoane imperioase. Cel mai neplăcut lucru este că, cel mai probabil, această persoană se va dovedi a fi cineva din cercul tău interior.

Cartea viselor esoterice

Dacă un păianjen mare s-a târât peste corpul tău într-un vis, atunci ai oameni invidioși care încearcă să-ți otrăvească viața cu calomniile și bârfele lor. Un păianjen care se târăște pe pat prevestește o scădere a vitalității, melancolie și melancolie. Situația poate escalada până la punctul în care nu vrei să te dai jos din pat. Pentru a preveni acest lucru, dedică-ți câteva zile libere și mulțumește-te cu ceva.

Atunci când un păianjen te mușcă, acesta este un semn al viitoarelor probleme de sănătate. Ascultă cu atenție starea corpului tău și tratează la timp. În caz contrar, vor începe complicații periculoase.

Văzând o tarantulă stând într-un borcan – cineva a păstrat o ranchiune secretă împotriva ta. Este indicat să vă aduceți prietenii și prietenii la o conversație sinceră pentru a clarifica toate neînțelegerile și momentele delicate.

Carte de vis islamică

Într-o carte de vis islamică, un păianjen mare este interpretat ca daune ireparabile aduse reputației tale. Un astfel de vis pentru bărbați promite intimitate cu o femeie insidioasă care își înșală soțul. Dacă păianjenul l-a speriat foarte mult pe visător, atunci acesta este un apel la pocăință.

Sonnik Miller

Marele păianjen negru simbolizează un proces serios cu autoritățile, care va fi rezultatul intrigilor colegilor de muncă. Un păianjen alb înseamnă succes în afaceri și bogăție. De asemenea, poți primi știri care te vor surprinde și te vor încânta foarte mult.

O mușcătură de tarantulă într-un vis are două interpretări:

 • În realitate, va exista o întâlnire cu o persoană neplăcută pentru tine;
 • Deveniți păstrătorul secretului altcuiva sau aflați accidental secretul altcuiva.

A vedea un păianjen în casă este o pierdere a păcii. Suspiciunea și îndoiala îți vor trimite foarte mult viață și vor interfera cu fericirea.

Dacă un păianjen se târăște peste tine, atunci, în realitate, riști să faci acțiuni spontane neplăcute pe care le vei regreta în curând.

A ucide un păianjen într-un vis înseamnă să te eliberezi de fricile care te împiedică să mergi înainte și să-ți devină visele realitate. Este probabil să înceapă o nouă etapă în viața ta, caracterizată de o productivitate deosebită și de avansare rapidă în carieră. Dacă într-un vis ți-a fost frică de o tarantula, atunci în realitate vei fi chinuit de remuşcări din cauza unui act comis cu nesăbuinţă.

Roma Cartea visurilor

Dacă ai văzut un păianjen mare în casă și s-a târât peste lucruri personale, atunci în realitate îți vei simți slăbiciunea și neputința înaintea unei serii de evenimente negative. Dacă păianjenul se ascundea în casă, atunci foarte curând răuvoitorul tău secret își va da jos masca și va începe un conflict deschis. Numai menținând calmul și rațiunea, poți ieși din această situație ca un câștigător.

Dacă ați văzut doi păianjeni mari într-un vis, atunci în curând, în realitate, va trebui să faceți o alegere dificilă. Trebuie să iei în considerare cu atenție decizia ta, pentru că dacă se dovedește a fi greșită, îți va afecta negativ întreaga viață viitoare. Dacă într-un vis se luptă doi păianjeni, atunci în realitate va trebui să-ți aperi ferm poziția și chiar să distrugi stereotipurile general acceptate. Dacă o tarantula a învins-o pe alta, atunci aceasta promite un conflict în care vei fi atras împotriva voinței tale. Acest lucru vă va lua liniștea sufletească pentru o perioadă.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor fostul soț sărută pe buze

Dacă un păianjen țese o pânză într-un vis, atunci asta prevestește victoria ta asupra slăbiciunilor și circumstanțelor tale. Chiar dacă acum totul merge împotriva ta, atunci în curând situația va începe să se dezvolte rapid în favoarea ta.

Dacă într-un vis ai ucis o tarantulă cu o mulțime mare de oameni, atunci în curând te așteaptă un triumf, care va crește stima de sine și va da forță suplimentară. Dacă ai ucis un păianjen în propriul tău apartament, atunci asta înseamnă că scapi de o problemă care a otrăvit viața de mult timp. Poate veți afla informații importante, datorită cărora vă puteți îmbunătăți afacerea. O perioadă senină și foarte favorabilă vă așteaptă înainte.

Un păianjen mare reglat agresiv care sare la tine prevestește un conflict cu o persoană de rang înalt care va încerca să-ți facă rău din cauza antipatiei personale.

Dacă într-un vis, tarantulele roiesc într-un borcan de sticlă, atunci pentru o vreme dușmanii tăi vor uita de tine și vor fi ocupați să rezolve relațiile interpersonale.

Care este visul unei tarantule

Tarantula conform cărții de vis de familie

Tarantula – Ai o conversație neplăcută pe care o amâni de mult. Dacă tarantula încearcă să te înțepe și simți durere, ferește-te să răspândești bârfe, acest lucru nu va duce la creșterea carierei, ci doar va face dușmani.

O tarantulă uriașă cu părul negru care te atacă – o persoană influentă va încerca să-ți provoace necazuri.

Dacă a avut loc un vis în noaptea de sâmbătă spre duminică, va reuși. În alte zile – veți evita în siguranță problemele. Un borcan de tarantule care se mănâncă unul pe altul – concurenții tăi te vor lipsi de probleme, fără să vrea – se vor certa între ei și vor uita de tine pentru o vreme.

Tarantula conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Tarantula – Vești ucigătoare primite într-o scrisoare.

Tarantula conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov

Tarantula – la boală; mușcături – pericolul unei boli grave.

Tarantula conform cărții moderne de vis

A vedea o tarantula într-un vis este un semn că te așteaptă o conversație neplăcută. S-ar putea să fii grav jignit.

Daca ai visat ca ai fost muscat de o tarantula, in realitate vei face o fapta foarte importanta si laudabila.

Un vis în care ți-a fost frică de o tarantula arată că, din cauza unui act comis în curând, vei fi chinuit de remuşcări.

A ucide o tarantula într-un vis înseamnă că vei scăpa de o persoană neplăcută.

Tarantula conform cărții de vis orientale

Tarantula – visează conflicte la locul de muncă.

Un vis în care o tarantula te atacă avertizează: dușmanii tăi nu dorm.

Dacă ai visat că ai ucis o tarantula, atunci îi poți învinge pe cei răi.

Tarantula conform cărții de vis a Ecaterinei cea Mare

Tarantula – Vedeți o tarantula într-un vis – o conversație neplăcută va deveni o conversație în tonuri ridicate și se va termina cu o insultă; te va jigni. Tarantula pare să se apropie de tine – de fapt, dușmanii tăi sunt cei care se apropie de tine; poate că te-au încurcat deja și tot ce au de făcut este să se căsătorească; fii atent la actele pe care le semnezi. Tarantula părea că te-a mușcat – actul pe care îl comiți zilele trecute va deveni cel mai probabil decisiv în viața ta; măsoară de șapte ori în vis ca și cum ai fi ucis o tarantula – o persoană este ca o greutate pe picioare sau un jug în jurul gâtului; numindu-se prietenul tău, folosește cu nerușinare succesele tale și chiar își atribuie unele dintre ele; vei scăpa în sfârșit de această persoană.

Tarantula conform cărții de vis a vrăjitoarei Medea

Tarantula – Avertizează că cel mai periculos inamic al tău ești tu însuți. O întâlnire cu o tarantula este o boală, o ceartă.

Tarantula conform cărții de vis a unei gospodine

Ce înseamnă Tarantula într-un vis – mânie, ură.

Tarantula conform cărții de vis masculin

Ai o conversație neplăcută pe care ai amânat-o de mult. Dacă tarantula încearcă să te înțepe și simți durere, ferește-te să răspândești bârfe, acest lucru nu va duce la creșterea carierei, ci doar va face dușmani. O tarantulă uriașă cu părul negru care te atacă – o persoană influentă va încerca să-ți provoace necazuri. Dacă a avut loc un vis în noaptea de sâmbătă spre duminică, va reuși. În alte zile – veți evita în siguranță problemele. Un borcan de tarantule care se mănâncă unul pe altul – concurenții tăi te vor lipsi de probleme, fără să vrea – se vor certa între ei și vor uita de tine pentru o vreme.

Tarantula de carte de vis pentru intreaga familie

Tarantula – ai o conversație neplăcută pe care ai amânat-o de mult.

Dacă tarantula încearcă să te înțepe și simți durere, ferește-te să răspândești bârfe, acest lucru nu va duce la creșterea carierei, ci doar va face dușmani.

O tarantulă uriașă cu părul negru care te atacă – o persoană influentă va încerca să-ți provoace necazuri.

Dacă a avut loc un vis în noaptea de sâmbătă spre duminică, va reuși. În alte zile – veți evita în siguranță problemele.

Un borcan cu tarantule care se mănâncă unul pe altul – concurenții tăi te vor lipsi de probleme, fără să vrea se vor certa între ei și se vor uita de tine pentru o vreme.

Tarantula carte de vis online

Tarantula, conform cărții de vis – la o conversație care nu va duce la nimic bun.

Te-a mușcat – acțiunile tale și motivele nobile vor stârni admirația celorlalți.

Dacă ai zdrobit acest păianjen, nu vei mai fi deranjat de cel care îți provoacă exclusiv antipatie.

Tarantula conform cărții de vis din secolul XNUMX

A vedea o tarantula vie într-un vis înseamnă că dușmanii tăi triumfă; mort – la victoria asupra dușmanilor.

Tarantula pe ABC-ul interpretării viselor

Tarantula – avertizează că cel mai periculos inamic al tău ești tu însuți.

Ceea ce prezintă o tarantula într-un vis – nuanțele decodării din cărțile de vis

Ai avut un vis destul de interesant, care, însă, nu este pe placul majorității visătorilor. Cel mai probabil, în viața reală ai o serie de probleme nerezolvate, problema care apare în subconștientul tău. Deci, de ce visează tarantula?

Mai degrabă, ai avut un vis – un schimbător. Nu este nevoie să percepi un complot atât de teribil în raport cu visul tău imediat sub un numitor negativ. Merită să te uiți mai adânc în mintea ta și vei putea interpreta corect totul în lume. Merită, desigur, să încerci din greu, dar visul va fi interpretat de două ori, inclusiv luând în considerare toate detaliile și secretele viitorului.

Interpretarea somnului în funcție de anumite parcele

Deci, dacă sunteți gata să începeți, atunci încercați să vă sincronizați cu subconștientul. Da, la început va fi dificil, dar apoi te poți obișnui cu sursa nesfârșită de energie care vine din capul tău. Încercați mai întâi să vă imaginați începutul acestei imagini și apoi continuați povestea. Deci, pentru a colecta acest puzzle interesant.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor fostul mărturisește dragostea

dacă ai reușit să intri în subconștientul tău fără să atingi nervii vitali, atunci putem începe. Site-ul nostru oferă toate informațiile necesare interpretării acasă, visătorul trebuie doar să folosească o sursă atât de uriașă cu diverse interpretări, iar acest lucru va fi deja mai ușor. Privește doar în jos:

 • Dacă tu însuți ai adus acasă un păianjen uriaș. Un astfel de vis indică faptul că visătorul este pregătit pentru orice în beneficiul său sau pentru a-și satisface curiozitatea. Acesta este un vis cu adevărat interesant, deoarece poate spune multe despre tine ca persoană. Mergi mereu înainte și nu te întorci în cuvintele tale. Este foarte important pentru tine ca toate obligatiile sa fie indeplinite;
 • A venit păianjenul și nu te-ai așteptat. După un astfel de vis, văzătorul trebuie să se asigure urgent că nu are răi care i-ar putea otravi viața. Dacă nu există, atunci gândiți-vă dacă vă otrăviți propria viață cu corturile și acuzațiile constante;
 • Dacă a venit o tarantula și tu, se pare, o așteptai. Dacă tarantula a venit și s-a dovedit a fi un invitat în casa ta, atunci acesta este un vis foarte bun. Indică faptul că în viitorul apropiat va trebui să întâlnești o persoană care te înțelege pe deplin, care nu-ți va putea răni sentimentele vulnerabile, îi vei încrede în schimb cu toate secretele tale;
 • Dacă un păianjen teribil s-a hotărât să te muște. A suferi o mușcătură de la regele tuturor arahnidelor înseamnă stagnare în viață. Aceasta este personificarea tuturor problemelor nerezolvate și amânarea proiectelor la raftul îndepărtat, vă refuzați constant plăcerea de a lucra și amânați întotdeauna totul pentru mai târziu, amânați;
 • Dacă ai zdrobit o mare varietate de tarantule. Angajarea în uciderea în serie a acestor păianjeni înseamnă că nu ai trăit niciodată pentru propria ta plăcere și nu ai idee cât de plăcut poate fi. Întotdeauna ai vrut să demonstrezi ceva cuiva, dar acum majoritatea cărților de vis ți-au luat partea și spun că este timpul să trăiești pentru tine;
 • Dacă într-adevăr nu ai vrut să strivi acei păianjeni, ci să-i striviți. Poate că într-un vis, conform complotului, ai fost forțat să faci asta și nu ai vrut cu adevărat, dar ai apăsat. Un astfel de vis personifică faptul că sunteți sub influența unor persoane superioare care nu ar putea rămâne în urma dvs. și să interferați întotdeauna;
 • Dacă ești atacat de tarantule. Un astfel de vis poate fi interpretat ca teama visătorului de a fi extrem într-un fel de conflict, nu ar trebui să vă fie foarte frică de acest lucru. Toată lumea face greșeli, trebuie doar să te obișnuiești cu această idee și să găsești un compromis. Totuși, dacă ești prea amabil, vei eșua;
 • Dacă o tarantula te-a mușcat și și-a injectat veninul mortal. Un astfel de vis este o reflectare a temerilor tale. Îți este cu adevărat frică să nu reușești sau să ajungi într-o situație la care nu te-ai gândit. Întotdeauna gândești totul dinainte, aceasta este principala ta greșeală. Nici măcar nu ții cont că poți eșua. Sau invers, nu crede suficient în tine;
 • Dacă tarantula te-a prins din urmă în timp ce mergea pe stradă. Pentru a vedea o tarantula într-un loc complet neașteptat, de exemplu, pe o stradă din Rusia, unde pur și simplu nu a putut atrage privirea. Un astfel de vis este un semn de surpriză care se va întâmpla în viața ta. Nu se știe cine o va prepara și nu este un fapt că o să-ți placă foarte mult;
 • Multe tarantule se deplasează spre tine, dar nu atacă. Tarantulele care se îndreaptă treptat spre tine indică o schimbare a priorităților în viață, te-ai săturat să trăiești așa cum îți spune toată lumea. Trebuie să te relaxezi și să devii propria ta personalitate, pentru asta, să devii mai puternică decât toate cercurile care pun presiune asupra ta;
 • Sunt mulți păianjeni și toți te atacă. Un vis sub un model similar, sau, mai corect, cu un „numitor” similar, are două interpretări. Fie pur și simplu ai o frică atât de teribilă și ești un arahnofob, fie în viitorul apropiat va trebui pur și simplu să participi la o misiune diplomatică, sau la o ceartă;
 • Au zdrobit tarantulele nefericite una după alta, ceea ce nu ți-a făcut nimic. Un astfel de vis îl caracterizează pe visător ca fiind un manipulator perfect sadic și priceput. Nu vei lua socoteală cu ceilalți pentru a-ți atinge obiectivele și vei realiza întotdeauna toate sai, fără ajutorul acestor oameni „obișnuiți” .;
 • Dacă ai zdrobit aceste tarantule, dar ți-au dat mai întâi câteva mușcături, în acest fel ți-ai comis „răzbunarea”. Merită să aruncați o privire mai atentă la un astfel de vis, deoarece aceasta este o interpretare directă a acțiunilor din viitorul apropiat. Va trebui să-ți aperi onoarea în luptă în viitorul apropiat, asta este ceea ce prezice un vis cu un complot similar.

Tarantula păianjen mare

Interpretarea viselor Păianjen tarantula mare a avut un vis despre de ce un păianjen mare tarantulă visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o tarantula mare într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Tarantula

Interpretarea viselor – Tarantula

Pentru a vedea o tarantula vie – dușmanii tăi triumf.

Pentru a vedea o tarantula moartă – la victoria asupra dușmanilor.

Interpretarea viselor – Păianjen

A vedea un păianjen într-un vis înseamnă că vei fi atent și activ în munca ta, iar norocul îți va mulțumi pentru asta.

A vedea un păianjen țesându-și pânza în asta înseamnă că vei fi calm și fericit în casa ta.

A ucide un păianjen într-un vis înseamnă că te vei certa cu soția sau iubitul tău.

Dacă un păianjen te muște într-un vis, vei deveni o victimă a trădării, iar munca ta va avea de suferit din vina dușmanilor tăi.

Dacă vezi într-un vis că ești înconjurat de o mulțime de păianjeni agățați de pânzele lor, asta îți promite o combinație neobișnuit de favorabilă de circumstanțe: sănătate bună, noroc, sprijin din partea prietenilor tăi.

A visa că ai dat peste o pânză cu un păianjen imens înseamnă, în ciuda conexiunilor periculoase, succes rapid în viață.

Un vis în care păianjeni foarte mari și foarte mici se apropie de tine în același timp înseamnă că vei reuși în afaceri și te vei bucura de norocul tău imens de mai multe ori; totuși, dacă un păianjen uriaș te mușcă într-un vis, dușmanii îți vor fura norocul. Dacă te mușcă un păianjen mic, atunci atacurile minore și invidia te vor deranja.

Citeste mai mult:  Ucide o maimuță într-un vis

Dacă visezi că fugi de un păianjen mare, înseamnă că norocul te va lăsa în circumstanțe care sunt umilitoare pentru tine. Dacă ucizi acest păianjen, atunci poate că vei lua o poziție demnă. Cu toate acestea, dacă mai târziu prinde viață și te urmărește din nou, atunci vei fi asuprit de boală și de volatilitatea norocului.

Dacă o fată visează că păianjenii aurii se târăsc în jurul ei, atunci fericirea ei este aproape și în curând o vor înconjura noi prieteni.

Interpretarea viselor – Păianjen

Un păianjen într-un vis este un simbol al faptului că ți-ai început afacerea și, prin urmare, acum nu ar trebui să fii surprins că eșecurile te bântuie.

Dacă un păianjen otrăvitor te-a speriat într-un vis, atunci ferește-te de un inamic viclean care intenționează să-ți otrăvească existența.

Adesea, păianjenii într-un vis înseamnă oportunități ratate.

Un păianjen mare înfricoșător într-un vis este un simbol al unui inamic periculos.

A ucide un păianjen într-un vis este un prevestitor al divorțului și al separării de o persoană iubită.

Dacă păianjenul era otrăvitor, atunci ucigându-l într-un vis, în realitate vei învinge inamicul. A vedea un păianjen țesând o pânză într-un vis este un semn că dușmanii tăi vor să te ruineze. După un astfel de vis, nu ar trebui să împrumuți bani.

A vedea un păianjen târându-se pe perete într-un vis este un semn de succes în afacerea planificată.

Visul va avea sensul opus dacă păianjenul se târăște în jos sau dispare brusc din câmpul tău vizual.

A visa la un păianjen mare păros, tarantula, prevestește o boală sau otrăvire cu consecințe grave pentru sănătatea ta.

Dacă într-un vis un astfel de păianjen te-a mușcat, atunci te așteaptă o boală gravă sau dușmanii tăi îți pot afecta foarte mult bunăstarea.

Dacă un păianjen mic te mușcă într-un vis, atunci ferește-te de oamenii invidioși și calomniatori care nu îți vor putea face prea mult rău, dar îți vor strica nervii.

A fi într-un vis printre pânzele cu păianjeni pe ea este un prevestitor de bunăstare, fericire și amintiri fericite, cu excepția cazului în care ești speriat sau confuz în acel moment.

Dacă ți-e frică, atunci visul prezice contrariul pentru tine. Vezi interpretare: web.

Interpretarea viselor – Păianjen

A vedea un păianjen este un moment bun sau un eveniment fericit, care, totuși, va necesita multă muncă și ceva sacrificii din partea ta.

El coboară asupra ta – un dar, o reînnoire.

Să vezi o cruce mare pe web – disperare și deznădejde în sufletul tău.

A fi în casă printre mulți păianjeni înseamnă a experimenta o înstrăinare profundă de împrejurimile tale, a-ți închide sufletul de oameni.

Luptând cu păianjenii giganți sau fugind de ei îngrozit – pasiuni dureroase, lipsite de bucurie sau umilitoare / metamorfoza visului a senzațiilor fizice asociate cu pubertatea sau menopauza.

Un grup de păianjeni sunt zone ale corpului tău care luptă cu succes împotriva bolilor.

Zdrobirea unui păianjen este o pacoste.

A ucide este un divorț, o ceartă.

Există un păianjen – o întâlnire neplăcută.

Sărutul cu păianjeni galbeni sau roșii – dorințele sadice din tine sunt ascunse conștiinței.

Pentru a vedea păianjeni galbeni sau roșii – boli ale sângelui și circulației, boli de inimă.

Păianjeni verzi – senzații dureroase asociate cu digestia.

Păianjeni negri – bârfă, melancolie.

Păianjenul uriaș de pe capul tău este o himeră născută din conștiința ta.

Păianjenii mari nemișcați pe corpul unei femei sunt ceva asociat cu un avort spontan natural sau artificial.

A vedea un web este bunăstare.

Măturarea unei rețele este anxietate.

Sparge web – depășește toate obstacolele.

Este greu să ieși din ea – să te simți legat de o datorie înrudită.

Camera este legată cu pânze de păianjen pe toate părțile – un sentiment de impuritate a sufletului și un stil de viață murdar.

Curtea acoperită cu pânze de păianjen; pădurea este plină de pânze de păianjen și de păianjeni uriași – dor de trecut, o întoarcere în țara amintirilor.

Un tunel sau o groapă acoperită cu pânze de păianjen este ceva legat de organele iubirii.

Interpretarea viselor – Păianjen

Păianjenul este personificarea răului, cruzimii și sălbăticiei. Toată lumea știe că un păianjen învârte o pânză, dar nu toată lumea știe că, conform credinței populare, învârte o pânză pentru a prinde în ea oameni păcătoși.

În popor sunt binecunoscute următoarele expresii: „M-am încurcat în treburile mele, ca într-o rețea” sau „Țese o pânză de păianjen” (pentru a ieși dintr-o afacere dificilă, foarte confuză).

Poate că imaginea unui păianjen a apărut în visul tău pentru că în viața reală ai întâlnit o persoană foarte lacomă sau un șef despotic imperios care „bea sânge” de la subalterni, ca un păianjen dintr-o muscă căzută în pânza lui.

A vedea un păianjen gigantic într-un vis este un semn că, în realitate, te vei lupta cu înșelăciunea unei persoane autoritare malefice.

Poate că un astfel de vis avertizează că unul dintre oamenii din jurul tău plănuiește un mare rău împotriva ta.

Dacă ai visat un păianjen mic, atunci în curând va trebui să rezolvi multe cazuri mici, dar în același timp foarte supărătoare.

Uneori, acest vis spune că îți vei învinge cu ușurință pe cel rău.

Privind într-un vis cum un păianjen devorează o muscă care a căzut în pânza sa este un semn că în viața reală lucrezi sub supravegherea unei persoane malefice care nu se va opri la nimic pentru a-și atinge obiectivele.

Își tratează angajații în mod inuman și tu fie trebuie să suporti asta, fie să începi să cauți un nou loc de muncă.

Privind un păianjen țesând o pânză este un semn că circumstanțele vieții tale nu merg bine.

Un astfel de vis sugerează că, în ciuda faptului că ești nemulțumit de poziția ta, nu îți vei putea schimba viața în curând.

Îndepărtarea unei pânze de păianjen într-un vis este un semn că, în ciuda tuturor eforturilor tale, nu vei putea ieși dintr-o afacere complicată ca câștigător.

Dacă tu însuți ești încurcat în rețea sau îi simți lipiciune neplăcută pe corpul tău, atunci în viața reală ești foarte confuz în treburile tale. Ar trebui să ai răbdare și să aștepți momentul potrivit pentru a le rezolva, altfel te vei confrunta cu un colaps financiar complet.

Uciderea unui păianjen într-un vis este dovada că poți să faci față cu ușurință inamicul tău și să respingi bârfele pe care le răspândește împotriva ta.

Dacă într-un vis un păianjen se târăște peste corpul tău, atunci un astfel de vis te avertizează că există o persoană în cercul tău interior care vrea să intervină cu tine prin orice mijloace.

Să vezi un număr mare de păianjeni într-un vis este un avertisment că, în realitate, ai o mulțime de răi care răspândesc bârfe rele despre tine.