De ce visează trandafirii albi

De ce visează trandafirii albi

Trandafiri albi conform cărții de vis a lui Miller

Trandafiri albi – atitudine bună față de oameni, bucurie și varietate în viață.

Trandafiri albi nesuflate – probleme pentru cei dragi, necazuri pentru colegi, necazuri pentru parinti.

Trandafiri albi conform cărții de vis a lui Freud

Trandafiri albi după Freud – formare spirituală, veselie.

Trandafiri albi conform cărții de vis a lui Vanga

Interpretarea viselor: trandafirii albi simbolizează inocența, devotamentul, puritatea, smerenia soțului.

Trandafiri albi conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov

A oferi un buchet de trandafiri albi este o generozitate nemaiauzită.

Ți-au dat – cineva te consideră o persoană foarte atractivă.

A înțepa cu un buchet – spre gelozia unui iubit.

Alegeți sau tăiați trandafiri albi – găsiți un prieten sau întâlniți un iubit.

Plantați trandafiri albi – o întâlnire romantică vă așteaptă cu o persoană drăguță, căreia este posibil să-i răspunzi.

Trandafiri albi conform cărții de vis europene

De obicei, au o interpretare destul de ambiguă.

Am visat un buchet cochet de trandafiri albi care emana o aroma favorabila – asteptati-va la o oferta luxoasa pe care nici macar o natura foarte pretentioasa nu o poate refuza. Roua pe trandafiri albi promite, de asemenea, vești bune, recuperare după o boală lungă și gravă.

Pentru a vedea trandafiri albi ofilit într-un vis – la boală, durere și nenorocire.

Acceptă trandafiri albi ca un cadou – în curând viața ta se va îmbunătăți, iar cariera ta va merge în sus. Un buchet prezentat poate vorbi și despre fidelitatea unui partener.

A da trandafiri albi înseamnă a suporta privațiuni în curând, a fi înșelat de o persoană egoistă necunoscută. Merită să vă abțineți de la tranzacții financiare mari – riscul de fraudă este mare.

Trandafiri albi conform cărții de vis a lui Nancy Wagaiman

Dacă ai văzut trandafiri albi într-un vis, acest lucru este interpretat ca un impuls pentru a-ți atinge multe dintre obiectivele tale. Un trandafir alb într-un vis pentru femei denotă viziunea ei naivă asupra parteneriatelor. Trebuie să fii mai atent la partenerul tău.

Un număr mare de trandafiri albi reprezintă dorința ta ascunsă pentru actul sexual. Și pentru un cuplu căsătorit, un astfel de vis vorbește despre estomparea pasiunii și răcirea în relațiile de dragoste. Și pentru bărbați, un astfel de vis înseamnă posibilitatea unor probleme în viața sexuală.

Trandafiri albi conform cărții de vis a lui Stuart Robinson

Această carte de vis interpretează visul trandafirilor albi ca un indiciu de precauție și avertisment. Dar detaliile sunt cele care dau interpretarea exactă. Dacă vezi petalele de trandafir ca picături de rouă, acesta este un semn bun pentru tine. Cazurile în care nu există autorizație vor merge în sfârșit în sus.

Pentru ca fetele să vadă trandafiri albi în vis, ele vorbesc despre începutul relațiilor de prietenie, care cu siguranță vor dobândi un caracter amoros. Când oamenii singuri văd un astfel de vis, trebuie să înțeleagă că acest vis le spune că alegerea ulterioară a unui partener va fi corectă și de încredere.

Dacă oamenii de familie visează trandafirii albi, aceasta înseamnă o viață de căsătorie fericită și calmă. Visul are o conotație negativă atunci când trandafirii albi se ofilesc, cad.

Trandafiri albi conform cărții de vis pentru femei

Dacă într-un vis trandafirii albi au fost visați de o femeie căsătorită. A înțepa cu spini de trandafiri albi – pentru a supraviețui trădării unei persoane dragi, trădarea se datorează probabil geloziei excesive.

Un buchet ofilit de trandafiri albi poate simboliza si starea persoanei care a vazut visul. În acest caz, simbolizează secretul, izolarea, răceala externă a unei persoane care încearcă să pară puternică și să nu cedeze emoțiilor.

Un buchet luxuriant de trandafiri albi simbolizează o comunicare plăcută cu cei dragi, o întâlnire viitoare cu prietenii în viitorul apropiat, loialitate și devotament față de a doua jumătate.

De ce visezi trandafiri albi într-o carte de vis

16 octombrie 2019 la 1:15 © Autorii cărților de vis

Aflați gratuit din cartea de vis online la ce visează trandafirii albi citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visezi trandafiri albi?

Sonnik Miller

De ce visează trandafirii albi într-un vis?

Trandafiri albi – Atitudine bună față de oameni, bucurie și varietate în viață. Trandafiri albi nesuflate – probleme pentru cei dragi, necazuri pentru colegi, necazuri pentru parinti.

Interpretarea viselor astromeridianului

La ce a visat trandafirul alb

Trandafirii albi au de obicei un sens destul de ambiguu. Am visat un buchet cochet de trandafiri albi care emana o aroma favorabila – asteptati-va la o oferta luxoasa pe care nici macar o natura foarte pretentioasa nu o poate refuza. Roua pe trandafiri albi promite, de asemenea, vești bune, recuperare după o boală lungă și gravă.

Pentru a vedea trandafiri albi ofilit într-un vis – la boală, durere și nenorocire. Acceptă trandafiri albi ca un cadou – în curând viața ta se va îmbunătăți, iar cariera ta va merge în sus. Un buchet prezentat poate vorbi și despre fidelitatea unui partener.

A da trandafiri albi înseamnă a suporta privațiuni în curând, a fi înșelat de o persoană egoistă necunoscută. Merită să vă abțineți de la tranzacții financiare mari – riscul de fraudă este mare.

Citeste mai mult:  Prinde un pește uriaș într-un vis

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea trandafirilor albi din visul tău

Trandafiri albi – Pentru a vedea muguri albi nesuflați – pentru a obține profit, stabilizați-vă situația financiară. Un buchet viu parfumat de trandafiri albi promite o căsătorie puternică sau o cerere de dragoste.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visează trandafirii albi?

Trandafiri albi – Dacă într-un vis o femeie căsătorită a visat trandafiri albi. A înțepa cu spini de trandafiri albi – pentru a supraviețui trădării unei persoane dragi, trădarea se datorează probabil geloziei excesive.

Un buchet ofilit de trandafiri albi poate simboliza si starea persoanei care a vazut visul. În acest caz, simbolizează secretul, izolarea, răceala externă a unei persoane care încearcă să pară puternică și să nu cedeze emoțiilor.

Un buchet luxuriant de trandafiri albi simbolizează o comunicare plăcută cu cei dragi, o întâlnire viitoare cu prietenii în viitorul apropiat, loialitate și devotament față de a doua jumătate.

Interpretarea visului lui Freud

De ce ai visat la un buchet de trandafiri albi

Trandafiri albi – Formare spirituală, veselie.

Dream Vanga

De ce visează trandafirii albi

Trandafirii albi într-un vis simbolizează inocența, devotamentul, puritatea, smerenia soțului.

Dream interpretare Tsvetkova

Ce înseamnă trandafiri albi:

Aruncă trandafirii albi – părăsește-te cu un partener. A oferi un buchet de trandafiri albi este o generozitate nemaiauzită. Ți-au dat – cineva te consideră o persoană foarte atractivă. A înțepa cu un buchet – spre gelozia unui iubit.

Alegeți sau tăiați trandafiri albi – găsiți un prieten sau întâlniți un iubit. Plantați trandafiri albi – o întâlnire romantică vă așteaptă cu o persoană drăguță, căreia este posibil să-i răspunzi.

Interpretarea viselor lui Rick Dillon

De ce visezi trandafiri albi:

 • Dacă vezi petale de trandafir cu picături de rouă, acesta este un semn bun pentru tine. Cazurile în care nu există autorizație vor merge în sus.
 • Pentru ca fetele să vadă trandafiri albi în vis, ele vorbesc despre începutul relațiilor de prietenie, care cu siguranță vor dobândi un caracter amoros. Când oamenii singuri văd un vis, trebuie să înțeleagă că acest vis le spune că alegerea ulterioară a partenerului va fi corectă și de încredere.
 • A vedea trandafiri albi pentru oamenii din familie înseamnă o viață de căsătorie fericită și calmă.
 • Visul are o conotație negativă atunci când trandafirii albi se ofilesc, cad.
 • Un trandafir alb într-un vis pentru femei denotă viziunea ei naivă asupra parteneriatelor. Trebuie să fii mai atent la partenerul tău.
 • Un număr mare de trandafiri albi reprezintă dorința ta ascunsă pentru actul sexual. Iar pentru un cuplu căsătorit, un vis vorbește despre estomparea pasiunii și răcirea în relațiile amoroase. Iar pentru bărbați, somnul înseamnă posibilitatea unor probleme în viața sexuală.

Visat trandafiri albi – interpretare a somnului din cărțile de vis

Trandafir alb. Un vis cu trandafiri albi nu este deloc atât de clar pe cât ar părea la prima vedere, așa că ar trebui să acordați atenție numeroaselor detalii ale unui astfel de vis. Interpretarea viselor marilor astrologi vă va ajuta să vă înțelegeți visul

De ce visează trandafirii albi – Cartea de vis a lui Freud

Visând trandafiri albi. Dacă acest motiv apare în visul unei femei, aceasta poate însemna că ea speră la unele sentimente mai profunde pentru un bărbat în realitate sau se simte în siguranță cu o astfel de persoană.

Interpretarea visului oferă, de asemenea, o serie bună de câștiguri pe care o poți obține pentru toate domeniile vieții tale. Te vei bucura de o sănătate excelentă, iar cu cât trandafirii sunt mai albi, cu atât acest semn este mai bine pentru tine.

Când un tip visează trandafiri albi într-un vis, promite pierderi incerte mai apropiate, de regulă, când vine vorba de finanțe.

Florile de trandafiri albi visează, un astfel de vis oferă o mare fericire, din cauza căreia vei deveni obiectul invidiei altor oameni, cartea de vis spune că acesta este un avertisment pentru oamenii falși care se prefac a fi prietenii tăi.

Dacă visezi să cumperi trandafiri albi de la o femeie, acesta este un semnal că trebuie să fii foarte atent în relația cu alte persoane.

Trandafirii albi simbolizează înțelepciunea pe care o ai sau pe care ai vrea să o ai și ai un caracter puternic și o putere mare.

De ce visează trandafirii albi într-un buchet – Cartea de vis a lui Miller

De ce visezi trandafiri albi într-un buchet? În visul unei femei, acest simbol poate însemna că și-a asumat unele îndatoriri tipic masculine sau că acționează în viață într-un mod tipic bărbaților.

Interpretarea viselor lui Miller interpretează că ar trebui să fii mai atent și să nu fii interesat de ceea ce nu te privește.

De ce visezi trandafiri roșii și albi – Interpretarea visului lui Wangi

Am văzut trandafiri roșii și albi într-un vis – un astfel de vis simbolizează autoritatea pe care o ai în mediul tău și oferă bunăstare în sfera emoțională.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor vorbind la telefon cu un bărbat

Acest vis poate însemna că te așteaptă o serie bună de câștiguri, pe care o poți realiza în toate domeniile vieții tale, dar uneori poate fi și un avertisment înaintea unor necazuri neașteptate care pot apărea brusc în drumul tău spre obiectiv.

De ce visezi să dai un trandafir alb – Interpretarea viselor lui Nostradamus

Dacă ai visat să oferi un trandafir alb într-un vis, acesta este un prevestitor al unei mari bogății pe care te poți baza în viitor sau în viitorul apropiat.

În total, acest vis înseamnă că ar trebui să încerci să-ți controlezi emoțiile și să nu lași pe nimeni să te dezechilibreze, pentru a nu intra în conflicte familiale grave, care după un timp te pot amenința.

De ce fetele visează trandafiri albi – Interpretarea viselor Hasse

Dacă o fată a visat la trandafiri albi, acesta este un prevestitor de profituri mari pe care te poți baza în curând.

Dacă acest motiv apare în visul tău, acesta este un semnal pentru tine din subconștient că nu ar trebui să-ți fie frică să iei o decizie riscantă în realitate, pentru că, în ciuda faptului că riscul este mare, poți doar să câștigi.

Cartea de vis interpretează – dacă decideți să faceți alegerea corectă, veți câștiga mulți susținători pe al căror ajutor vă puteți baza.

De ce trandafirii albi visează în viață – Interpretarea viselor Longo

Dacă visezi trandafiri albi în viață și sunt în propria ta casă, acesta este un semn de bun augur.

Dacă visezi că au fost prezentați trandafiri albi, visul promite că acestea sunt probleme directe asupra capului tău, care pot fi foarte grave.

De asemenea, acest vis poate însemna că în realitate ai probleme cu a te accepta și crezi că ești o persoană de puțină valoare. Poate fi, de asemenea, un semnal că te simți vinovat față de cineva, de care s-ar putea să nu fii pe deplin conștient în tine.

Dacă visezi că au fost prezentați trandafiri albi decolorați, asta promite un eveniment trist din viața ta, pentru care ar trebui să te pregătești în curând.

Interpretarea visului crede că acesta este un avertisment că cineva complotează ceva împotriva ta la spatele tău, pentru că vrea să-ți facă rău într-un fel.

De ce visezi să oferi unei fete trandafiri albi

Albul simbolizează puritatea, inocența, înțelepciunea și feminitatea. Trandafirul este fericirea. dar daca te gandesti la ce viseaza trandafirii albi, cu siguranta, la mare fericire. Dar este chiar așa? Ce o așteaptă pe fata căreia i s-a dat un buchet sau pe tipul care i-a dat muguri albi?

De ce visează trandafirii albi

Pentru o persoană singuratică un vis despre trandafiri albi simbolizează o întâlnire rapidă cu o persoană dragă. Vine o perioadă favorabilă când va avea noroc în orice demers.

Pentru sexul frumos poate visa că li s-au oferit trandafiri albi. De ce îi oferă unei fete flori frumoase în realitate este cunoscut: o persoană vrea să-și arate atitudinea. Deci, interpretarea visului, în care tipul dă flori, nu are legătură cu hărțuirea. Dimpotrivă, înseamnă că fata i-a câștigat inima. Dacă într-un vis tu însuți a trebuit să oferi trandafiri, ești foarte atașat de persoana căreia i s-a făcut cadoul.

Florile prezentate au fost fără spini – esti dependent de un partener si lipsit de aparare in dragostea ta. Există o altă interpretare a visului: florile fără spini înseamnă că persoana iubită are grijă de tine și are sentimente tandre pentru tine.

Trandafirii prezentați au fost cu spini, și te-ai înțepat – fii atent la partenerul tău. Este posibil ca tânărul să nu te ia în serios.

A visat muguri uscați – nu sunt așteptate evoluții pozitive în viitorul apropiat. Dacă într-un vis pe podele de trandafir au fost împrăștiate pe podea, aceasta înseamnă că sentimentele pentru un partener se răcesc și va avea loc în curând despărțirea.

Interpretări populare despre un vis cu flori albe:

 • Un trandafir viu este dragoste, încredere și o manifestare a sentimentelor sincere.
 • Flori artificiale – falsitate și dragoste neîmpărtășită, singurătate.
 • Înghețat – rece într-o relație, sentimentele se vor răci.
 • Floare ofilit – trădare, trădarea unei persoane dragi.
 • Rupte – așteptările nu vor aduce rezultatul dorit.
 • Un boboc înflorit este dragostea care va aduce multă fericire.
 • Inhalarea aromei este o fericire pe care nimic nu o va umbri.
 • Mugurele nu a înflorit complet – un viitor fericit.
 • Un buchet imens de trandafiri albi sau doar un număr mare – o mulțime de experiențe romantice.
 • Trandafiri roșii și albi – dragoste frumoasă și pasională.
 • Alege o floare – bucură-te de sentimente.
 • O floare în părul tău este o întâlnire.
 • Trandafir într-un ghiveci de flori – bucuriile familiei vin.
 • A privi un tufiș cu flori înseamnă a admira sexul opus.

Tipul a visat că dăruiește un buchet alb ca zăpada unei fete pe care o cunoștea, trebuie să te uiți mai atent la ea și să-ți amintești acest vis în detaliu. Florile albe indică relația dintre suflete, iar puterile superioare sugerează că această fată anume este destinată ție.

Interpretarea viselor

Sonnik Miller nu dă un răspuns clar visului trandafirilor albi. Pentru interpretarea corectă, se acordă atenție lucrurilor mărunte:

 • Există rouă pe muguri proaspeți, iar soarele strălucește pe stradă – pentru o fată, un astfel de complot de vis înseamnă apariția unei persoane dragi. Toți oamenii singuri după un astfel de vis se pot baza pe o alegere excelentă de partener.
 • Flori plictisitoare, ofilite sau ascunse de soare – cel care doarme va avea probleme de sanatate.

Citeste mai mult:  O persoană dragă a murit în vis

Wang M-am gândit că dacă visezi trandafiri vii, atunci persoana adormită va avea noroc și fericire. Dacă o fată necăsătorită admiră florile, atunci o așteaptă sentimente sincere și reciproce. Am visat la un buchet de trandafiri albi, pe care sunt o mulțime de muschii negre – ai făcut o greșeală în alegerea unui partener.

Freud personifică trandafirii cu feminitate și spini cu simboluri falice. Interpretarea lui a visului:

 • Fetele își arată naivitatea în relațiile cu bărbații. Le va spune băieților despre jena în pat.
 • Un număr mare de flori va indica o persoană care dorește să aibă multe conexiuni. Visul indică, de asemenea, că relația ajunge la concluzia ei logică.

Cartea de vis de dragoste vorbește despre apariția iminentă a relațiilor sincere care pot transforma viața celui care doarme. El va putea să-și schimbe viziunea asupra lumii și să experimenteze noi senzații.

Alte cărți de vis despre visele de noapte, în care au fost văzute buchete de flori albe:

 • Cartea de vis franceză indică prosperitatea și bucuria pe care dormitorul le va împărtăși cu familia sa.
 • Cartea de vis țigană indică dragoste puternică și pasională. Dacă visătorul ține un buchet în mâini, urmează nunta lui sau a unui prieten apropiat. Prindeți un buchet de nuntă – întâlniți dragostea adevărată în viitorul apropiat.
 • Cartea de vis modernă. Dacă ai văzut un buchet mare de trandafiri albi care a fost frumos decorat, atunci vei primi o moștenire. A trebuit să dau chiar eu flori – vei fi dezamăgit de ruda ta. Aruncă un buchet imens de trandafiri – scapă de un prieten neplăcut. Buchetul s-a prăbușit în mâinile omului adormit – există o neînțelegere între el și sufletul său pereche, care poate duce la despărțire.

Semnificația diferitelor nuanțe de culori

De ce visează trandafirii albi – a fost posibil să aflăm, Dar dacă și bărbatul adormit ar visa alte nuante ale acestei flori Este necesar să ne uităm la interpretarea lor:

 • Trandafiri stacojii – visele vor deveni realitate, confortul și armonia vor domni în familie.
 • Burgundia – pasiune și admirație, cel care doarme are o persoană care îl iubește din toată inima. Nu ceda impulsurilor de moment.
 • Galben – trădare, suspiciune, gelozie.
 • Roșu – sentiment profund și puternic.
 • Cremă – lingușire și înșelăciune, aveți grijă când comunicați cu noi cunoștințe.
 • Portocaliu – sufletul tău pereche este în apropiere, aruncă o privire mai atentă asupra împrejurimilor tale. Un astfel de vis indică și o perioadă favorabilă în viață.
 • Roz – bunăstare materială, fidelitatea partenerului și sentimente tandre.
 • Albastru – problemele sunt în trecut, este timpul să acționăm.
 • Verde – prosperitate și bunăstare materială, vă puteți deschide propria afacere.
 • Albastru – un eveniment vă va întoarce viziunea asupra lumii. De asemenea, este necesar să comunicați cu atenție cu cunoscuții, este posibil să vă folosească.
 • Violet – expresivitatea unui partener de care te-ai săturat.
 • Negru – suferință mentală, moarte, tristețe. Dacă într-un vis ai admirat un trandafir, atunci te așteaptă o pasiune fatală.

Dacă într-un vis ai cumpărat flori albe, atunci acest lucru te caracterizează ca o persoană simpatică și plină de inimă. Soarta vă va mulțumi cu siguranță. Dacă florile erau galbene, vei fi dezamăgit de un prieten. Cumpărarea trandafiri roșii – spre succes în afaceri și bogăție.

Dacă un buchet alb șic a fost completat de trandafiri roșii, aceasta indică sentimentele sincere ale unui partener. Sentimentele tale sunt reciproce și nu-ți fie teamă să le arăți. În plus, un vis poate însemna că visele celui care doarme se vor împlini.

Florile albe și roz vorbesc despre o ușoară pasiune și bucurie de a comunica cu un tânăr. Se poate dezvolta într-o relație. În plus, un vis vorbește despre noroc în diverse domenii.

În vise, putem primi răspunsuri la întrebările de zi cu zi sau pot apărea semne care se referă la viitorul apropiat. Visele nocturne despre trandafiri aduc evenimente pozitive – aceasta este dragoste, dragoste, cadouri. Pentru o interpretare mai exactă a somnului, trebuie să vă amintiți lucrurile mici, să combinați totul într-un singur complot și să înțelegeți ce a vrut să transmită subconștientul.