De ce să visezi la sarcină și la mișcarea bebelușului

Cum să interpretezi un vis în care copilul împinge în burtă

Astfel de vise pot fi văzute de femeile însărcinate sau de cele cărora le este frică de apariția unei „situații interesante”. Dacă visătorul știe despre viitorul copil, atunci poate visa că copilul împinge în stomac.

Interpretarea viselor interpretează rareori astfel de vise, deoarece sunt asociate cu procese naturale din organism și nu afectează viitorul. Dacă un astfel de vis este văzut de o doamnă care nu este însărcinată sau de una care nu știe despre starea ei, atunci ea poate avea probleme în viață.

Dacă vrei să înțelegi ce înseamnă când visezi că un bebeluș îți împinge în stomac, fii atent la starea ta de sănătate. Așa interpretează cel mai des cărțile moderne un astfel de vis.

Visele unei femei care nu sunt însărcinate

Interpretarea depinde de dacă vrea să devină mamă în viitorul apropiat sau nu și dacă acest lucru este posibil în realitate.

Dacă nu există sarcină, dar o femeie visează că un copil se mișcă în stomac, visul prezice profit sau indigestie.

Uneori, împingerea vestește debutul menstruației sau o boală feminină, mai ales dacă ai simțit durere.

Pentru o fată necăsătorită, un vis cu un astfel de complot este un vis de necazuri, boli de stomac sau experiențe asociate cu excesul de greutate, în special în zona taliei.

În alte situații, cartea de vis interpretează sarcina ca pe o povară, boală și griji, așa că după un vis, acordă-ți atenție sănătății.

Dacă există vreo îndoială că o femeie nu este însărcinată, atunci cartea de vis îi promite debutul ei într-un an. Amintește-ți dacă bărbatul era lângă tine sau nu.

De obicei, visele despre sarcină sunt visate cu câteva luni sau ani înainte de concepție. Dacă ai visat că copilul din stomac a început să se miște, dar ești sigur că nu este acolo, atunci unele afaceri vor începe.

Mișcarea unui embrion la o doamnă în vârstă poate visa la o boală a stomacului, a vezicii biliare sau a intestinelor. Dacă un sentiment similar se repetă în realitate, cartea de vis indică faptul că ar trebui să consultați un medic. De obicei, un vis cu un astfel de conținut este văzut ca o boală.

A simți mișcarea unui copil în stomac la o altă persoană înseamnă a afla latura secretă a vieții sale. Dacă o fată a visat că prietena ei are o burtă, atunci relațiile cu ea ar fi complicate. O prietenă a visătorului se poate îmbolnăvi, rămâne însărcinată nu de la soțul ei sau are planuri împovărătoare pentru viitor.

Simțind că burta se mișcă – la dificultățile atât ale visatorului, cât și ale prietenului ei. Un astfel de vis poate însemna o boală sau un scandal în casă.

Dacă visătorul își dorește cu adevărat un copil pentru ea, ea poate visa la propria „poziție interesantă”, dar în realitate visul prevestește boală și dezamăgire.

Visele unei femei însărcinate

Să te vezi în vis cu o burtă mare, chiar dacă în realitate este încă mică, este un semn de dificultăți și probleme. O carte de vis modernă indică faptul că complotul prezintă boală și complicații, muncă grea. Dacă fătul din stomac începe să bată cu piciorul, un vis prezice înșelăciune și probleme în viață. Visătorul se va confrunta cu ingratitudinea copilului pe care îl va crește, negându-se mult pe sine.

Dacă embrionul se comportă agresiv în uter, atunci viziunea înseamnă că în viața reală nu va avea bucurie, atenție și căldură. Dacă ai visat la un bărbat însărcinat cu un bebeluș care se mișcă în stomac, așteaptă-te la surprize. Visul indică nașterea unui fiu sau că soțul va avea mai multă grijă de el decât de soție.

Uneori, o astfel de viziune o fată prefigurează complicații după naștere, din cauza cărora va trebui să rămână în spital pentru o perioadă lungă de timp sau o tulburare hormonală. Dacă nu soțul tău a fost însărcinat, ci o altă persoană, visul prevestește resentimente, scandaluri și necazuri în casă.

Dacă o femeie însărcinată vede acest vis în ajunul nașterii, se va naște un băiat. Uneori, o viziune prefigurează primirea de știri sau iminentul debut al travaliului. Unele viitoare mamici viseaza la munca grea sau la mutare.

Dacă bebelușul împinge pentru că nu vrea să iasă în lume, interpretul de vise indică faptul că în viața ei relația cu rudele sau cu soțul ei se va deteriora.

A simți un făt mare este o complicație. După un astfel de vis, ar trebui să consultați un medic și să vă verificați starea de sănătate. Uneori, vederea nocturnă devine un prevestitor al nașterii. Prin urmare, o femeie însărcinată ar trebui să amâne toate problemele și să înceapă pregătirile pentru acest proces.

A fi ginecolog și a simți copilul în mișcare la alte femei este invidie. Vei fi gelos pe bunăstarea materială a altcuiva sau pe prezența copiilor.

Dacă prietenul sau ruda ta a fost printre pacienți, visătorul va afla în curând despre dificultățile și problemele ei. Uneori, un vis este un vis de știri despre sarcina altcuiva sau despre propria sa.

De asemenea, contează în ce perioadă a anului s-a visat o viziune cu o burtă mare. Dacă visătorul nu așteaptă un copil, atunci să se vadă într-o poziție în primăvară – la noi planuri și idei. Dacă mutarea este inconfortabilă și dificilă, cărțile moderne îți promit o mulțime de probleme sau boli.

Pentru o doamnă care visează la maternitate, o viziune poate prevesti nașterea în primăvara viitoare. Sarcina în timpul verii visează la boală și complicații grave. Uneori, complotul promite condiții insuportabile, pasiune sau scandaluri.

Doar unii visători visează la o burtă mare pe care copilul va apărea vara. Pentru a întâlni toamna într-o „poziție interesantă” – până la finalizarea afacerilor trecute. Adesea, acesta este un semn că trebuie să nu mai trăiești în ceea ce pleacă și să începi să faci noi planuri pentru viitor.

Sarcina în sezonul de iarnă indică o așteptare obositoare și dureroasă la schimbare și circumstanțe nefavorabile. Uneori, acesta este un semn că visătorul va avea un copil în iarna care vine.

Am visat la un copil care se mișcă – caracteristici ale interpretării

De ce visezi un copil care se mișcă în stomac, sarcină. Pentru a afla despre acest lucru, trebuie să citiți cartea de vis.

Interpretarea generală a somnului

În trecutul îndepărtat, sarcina și tremurul copilului în stomac în timpul unui vis au fost explicate fără opțiuni. Aceasta este pentru concepția viitoare a unui copil. Cărțile de vis mai noi au adăugat varietate explicațiilor unor astfel de viziuni. Ele depind de sexul visătorului (și bărbații pot visa la asta), de vârsta lui. Există circumstanțe suplimentare care vor afecta interpretarea somnului. Informații mai precise pot fi obținute citind cărțile de vis.

Citeste mai mult:  Crocodil într-un vis pentru o femeie

Interpretări ale amestecării în stomacul copilului

Cine este visătorul? Contează să explici visele

 1. Cerșetor – la o viață de lux.
 2. O persoană bogată promite faliment.
 3. Pentru un tânăr soț – o pauză în relațiile de familie.
 4. Un tip necăsătorit – pentru căsătorie.
 5. Fată singură – umilire, scandal.
 6. O doamnă căsătorită – spre distracție, mândrie.
 7. Femeile în vârstă – până la moarte.
 8. Pentru bărbat – transmite schimbări serioase în viață.

Simți agitația din pântecele tău

 1. Femeile însărcinate semnalează o naștere reușită viitoare.
 2. O femeie căsătorită semnalează teama de o sarcină neplanificată.
 3. Pentru o domnișoară liberă, asta înseamnă probleme în relațiile personale. Necesitatea de a-și menține statutul de decență.
 4. Astfel de senzații pentru o fecioară prevestesc schimbări serioase în viață. Probabilitatea de a schimba locul de reședință, de a se muta în altă țară.
 5. Te informează despre începutul timpului de a deveni mamă. Trebuie să te gândești serios la conceperea unui copil.
 6. Copleșit de tristețe la această viziune – la boală.
 7. O burtă care flutură indică faptul că ai nevoie de mai multă atenție, sprijin din partea rudelor și prietenilor. În realitate, te așteaptă finalizarea cu succes a tuturor planurilor tale.

Am simțit că nu se amestecă acasă

 1. Atingerea burtei în mișcare a soțului/soției – obiectivele stabilite vor aduce dividende în curând.
 2. A mângâia burta unui prieten și a simți cum copilul se mișcă este o problemă de relație cu prietenii.
 3. Dacă i-ai făcut asta fiicei sau surorii tale, care există cu adevărat, au nevoie de ajutorul tău.

Interpretări ale diferitelor cărți de vis despre sarcină

Interpretarea viselor astromeridianului

 • Vederea nocturnă de acest fel pentru o femeie care nu este însărcinată este profetică. În curând toate acestea se vor întâmpla în viața reală.
 • Pentru femeile însărcinate, acest lucru promite bunăstare financiară. Toate afacerile tale vor merge în sus.
 • Pentru un bărbat, acesta este un semn de bun augur. Să-și transforme planurile și ideile în realitate.
 • Să-ți vezi iubita în această poziție înseamnă că planurile tale generale au undă verde. A sosit momentul să acţionăm decisiv.
 • Sarcina unei prietene (ea se află în realitate în această poziție) îi promite o naștere reușită. Dacă, în realitate, ea nu așteaptă un copil – probabilitatea de a ajunge într-o situație dificilă. Avertizează-o despre acest lucru și oferă sprijinul necesar.

Interpretarea viselor ezoterice E. Tsvetkov

Ce inseamna sarcina.

 • Amăgire și înșelăciune (pentru o fecioară).
 • Mândrie, bucurie (pentru o femeie).
 • Stabilește-ți noi obiective (pentru un bărbat).

Interpretarea viselor a psihologului Z. Freud

Explicația viselor despre sarcină.

 • Pentru sexul feminin – în realitate acest lucru se va întâmpla și în curând.
 • Bărbații – dorința de a avea copii de la iubitul lor.

Interpretarea viselor magicianului alb Y. Longo

 • Bărbatul a visat la sarcina jumătății sale – transmite venituri și rezultate excelente la locul de muncă. Simțiți-vă liber să vă aduceți ideile la viață.
 • Dacă soțul se află într-adevăr în această poziție, este posibil ca visul să nu fie o astfel de explicație pentru tine.
 • O viziune pentru o femeie a propriei sarcini prezice nașterea unui copil.
 • Pentru fete, acesta este o reamintire că a sosit momentul să devină ea însăși mamă.

Сонник XXI века

 • Vederea unui bărbat însărcinat prezice creșterea materială.
 • Întinde-te lângă o femeie însărcinată – la evenimentele dorite.

Interpretarea viselor rătăcitorului (T. Smirnova)

 • Pentru o fată, sarcina este falsă și înșelătoare.
 • Pentru femei – distracție, întruchiparea obiectivului în realitate.
 • Pentru ca un bărbat să fie însărcinat – adulter, boală, nenorocire.

Cartea Dream a psihologului G. Miller

 • Pentru o fată nevinovată – rușine și necaz.
 • Pentru o femeie – o viață de căsătorie nefericită.

Cartea viselor moderne

 • Tu personal ai o situatie interesanta – a venit perioada in care iti poti realiza planurile.
 • Fata prezice o relație romantică fericită.
 • Femeile de ani înaintați promit stare de rău.

Cartea de vis a Bibliei a lui Azar

Sarcina este o povară, o îngrijorare.

Cartea viselor esoterice

Sarcina proprie – în detrimentul unui străin – să împrumute bani.

Visul apostolului Simon Canaanitul

 • Vedeți-vă într-o poziție – planificați obiective riscante.
 • Să întâlnești o altă astfel de femeie promite durere.
 • Pentru o fată, aceasta transmite dragoste prosperă.

Cartea de vis de iarnă despre sarcină

 • Văzând o fiică în această poziție – la cearte, ceartă.
 • Tu însuți – probleme de sănătate.
 • O femeie din afară – spre bunăstarea materială.

Cartea de vis a Ucrainei

 • Într-un vis, a vedea o femeie însărcinată este o supărare.
 • Să te vezi într-o astfel de poziție – la intenții dubioase.
 • Pentru o fată – vicleană.
 • Bătrânii sunt condamnați.

Cartea visurilor de vară

Sarcina unei alte femei este durere în viața de căsătorie.

Cartea de vis de toamnă

Astfel de viziuni nocturne își transmit sarcina dorită.

Interpretarea viselor sonniq. ro

 • Simte-te insarcinata intr-un vis – in viata reala vei intalni un barbat cu care vei avea o relatie minunata.
 • Pentru un bărbat, un astfel de vis semnalează probleme în comunicarea cu femeia. Sunt posibile rezultate nedorite.

Cartea de vis chinezească

Viziunile unei femei însărcinate și agitarea unui copil pot prevesti probleme în relațiile cu prietenii, probabilitatea de a pierde o rudă.

De ce să visezi la propria ta sarcină și la agitarea copilului în stomac

Purtarea unui copil este o perioadă importantă de viață pentru fiecare femeie. Uneori poate visa în vis. În același timp, în cărțile de vis nu există un răspuns clar de ce se visează la propria sarcină și la agitarea unui copil în stomac. Există mai multe interpretări. Pentru a înțelege adevăratul sens al unui vis, trebuie să țineți cont de toate detaliile a ceea ce vedeți.

Interpretare generală

Sarcina conform cărții de vis simbolizează cunoașterea, o schimbare în viața obișnuită. Prezintă eliminarea dependențelor, reevaluarea priorităților vieții. În curând va fi posibil să arăți talente ascunse, să le dezvălui pe deplin potențialul creativ, să obții recunoaștere socială sau avansare rapidă în carieră.

Interpretare bazată pe personalitatea visătorului

Semnificația somnului despre sarcină și agitarea în pântecele copilului depinde în mare măsură de cine a văzut acest vis. În acest caz, se disting următoarele interpretări:

 • om sărac – Îmbunătățirea imediată a stării financiare, îmbogățire. Este posibil să primiți o moștenire mare sau să câștigați la loterie;
 • om bogat – faliment, sărăcie. Există riscul unei investiții nereușite a finanțelor. În curând viața celui care doarme se va schimba dramatic, el va avea o lipsă acută de bani. Dificultățile vor începe să provoace achiziționarea chiar și a celor mai necesare lucruri;
 • fata singuratica – un sentiment de goliciune interior. Poate rămâne mult timp singură dacă nu își schimbă atitudinea față de viață și față de ea însăși;
 • femeie casatorita – atingerea stabilității, a armoniei interioare și a bunăstării familiei;
 • om batran – un vis promite o moarte rapidă. Cauza morții poate fi o boală incurabilă;
 • om – în viață vin schimbări cardinale. Este posibil să vă mutați, să schimbați locul de muncă într-unul mai bine plătit, să primiți o sumă mare de bani.

Citeste mai mult:  Numărul 5 într-un vis ce înseamnă

Semnificația somnului în funcție de ziua săptămânii

 • luni – visul nu prezinta nimic. Este posibilă o schimbare bruscă a condițiilor meteorologice;
 • marți – in curand te vei intalni cu rude, despre care nu s-au mai aparut noutati de mult;
 • miercuri – semn rau. Sunt posibile cheltuieli mari de numerar, pierderi financiare;
 • joi – dacă nu faci față emoțiilor tale, atunci poți ajunge într-o situație neplăcută. Nu sunt excluse certuri în familie, ceea ce va duce la consecințe foarte dezastruoase;
 • vineri – Schimbare fericită. Viața va deveni lipsită de griji. Visătorul va fi plin de putere și energie și gata pentru noi realizări;
 • sâmbătă – poate dezamăgire în oamenii din cel mai apropiat cerc, vin probleme serioase;
 • Duminică – visătorul va fi invitat în vacanță. Poate fi o nuntă, o aniversare sau un alt eveniment important. În acest caz, vei putea obține o mulțime de emoții pozitive.

Interpretarea lui Vanga

O explicație detaliată a visului de sarcină și agitare în pântec se află în cartea de vis a lui Vanga.

Dacă o fată vede în mod regulat vise despre un copil care se mișcă în stomac, atunci ea este discutată în mod constant, bârfa este răspândită. Trebuie să vă pregătiți pentru faptul că oamenii pot avea conversații neplăcute la spate, priviți spre doamnă cu o privire ambiguă.

Un vis în care mișcarea unui copil este simțită excesiv de strălucitoare promite schimbări pozitive în viață. Se vor întâmpla în viitorul foarte apropiat. Dacă o femeie însărcinată vede un astfel de vis, acesta are și un sens pozitiv. Rezultatul nașterii va fi favorabil. Frica și anxietatea resimțite în vise sunt considerate o reflectare a experiențelor interioare ale persoanei adormite înainte de evenimentele viitoare.

Dacă visătorul știe clar că poartă un băiat, visul prezintă următoarele schimbări:

avansare rapidă în carieră;

îmbunătățirea situației financiare;

primind o oferta buna.

Un vis despre sarcină de către o fată, visând la o persoană necăsătorită, promite necazuri multiple. Adevărat, vor fi mici și pot fi rezolvate rapid. Dacă o femeie căsătorită vede acest vis, o așteaptă probleme serioase, chiar și să-și înșele soțul.

Sarcina cu gemeni este considerată un semn bun. Un astfel de vis indică faptul că prosperitatea și armonia domnesc în viața visătorului. Se așteaptă la o creștere rapidă a carierei, la o întâlnire cu un viitor partener de viață.

Un vis despre sarcina cu tripleți este considerat o valoare mult mai pozitivă. În cel mai scurt timp posibil după aceasta, situația financiară se va îmbunătăți semnificativ, dormitorul va fi în curând promovat.

Interpretarea lui Miller

În cartea de vis a lui Miller, un vis este interpretat ținând cont de senzațiile pe care le experimentează visătorul când copilul se mișcă în stomac:

inconvenient – vor apărea în curând anumite dificultăți, dar situația se va normaliza rapid;

tandrețe și tandrețe – evenimente neașteptate, dar vesele urmează;

durere – va apărea o situație când trebuie să luați rapid o decizie importantă. Visătorul nu are curajul să ducă la bun sfârșit această sarcină.

Interpretare conform altor cărți de vis

Cartea de vis a Astromeridianului spune ce este un vis profetic. În viața reală, o femeie va rămâne în curând însărcinată. Dacă doamna se află deja într-o poziție interesantă, va atinge bunăstarea materială și financiară. Un vis visat de o tânără mamă promite un viitor luminos pentru copilul ei.

Potrivit lui Tsvetkov, dacă visezi că un copil se mișcă în pântec, acest lucru este departe de a fi întotdeauna un semn bun. În această carte de vis, există mai multe opțiuni pentru semnificația unui astfel de vis, în funcție de personalitatea visătorului:

 • virgin – reputația fetei va fi pătată, dizgrația publică nu este exclusă;
 • persoana casatorita – o femeie va fi mândră de copilul ei, o așteaptă evenimente vesele. Este posibil ca ea să afle în curând despre debutul sarcinii;
 • doamna singuratica – Vin teste dificile. Când pot fi depășite, lucrurile se vor îmbunătăți semnificativ.

Potrivit lui Freud, un astfel de vis prevestește o sarcină reală. Visătorul trebuie să facă teste și să facă un test. Este posibil ca concepția să fi avut deja loc. Adevărat, se poate dovedi a fi neplanificat și, ca urmare, vor apărea numeroase probleme. Dacă o femeie este sigură că sarcina este imposibilă în realitate, visul indică dorința ei subconștientă de a deveni mamă și pregătirea deplină pentru aceasta.

Longo este de aceeași părere. În cartea sa de vis se spune că visul prevestește o reaprovizionare în familie. Dacă a visat la un bărbat, atunci el indică disponibilitatea și dorința de a deveni tată.

Interpretarea modernă a visului este oarecum diferită. Visătorul așteaptă noroc în afaceri. A venit momentul ideal pentru a face achiziții majore, realizarea unui vis prețuit. Puteți prelua în siguranță angajamente care anterior au provocat multe îndoieli.

Interpretarea în cartea de vis ezoteric este radical diferită. Ezoteriştii sunt convinşi că dacă visezi la sarcină, în curând se aşteaptă probleme financiare. Sunt posibile cheltuieli mari neplanificate care pot duce la ruina completă. Prin urmare, trebuie să vă uitați cu adevărat la tot ce se întâmplă în jur, să evitați să investiți bani în proiecte care sunt în dubiu și să vă evaluați în mod adecvat propriile puncte forte.

Mișcarea unui copil în stomac, simțită într-un vis, este cel mai adesea considerată un semn bun. Un astfel de vis aduce schimbări pozitive. În unele cazuri însă, visul este interpretat într-un mod negativ. Nu este nevoie să disperi, să intri în panică. Somnul este doar un avertisment de care trebuie să ții cont pentru a evita eventualele probleme.

Care este visul copilului care se mișcă în stomac?

Interpretarea viselor Copilul se mișcă în stomac

Sarcina este un eveniment important în viața fiecărei femei. Apariția unei astfel de stări binecuvântate într-un vis este, de asemenea, semnificativă. Anticii, explicând la ce visează copilul din stomac, erau foarte clare: pentru o sarcină timpurie. Și cărțile de vis mai moderne sunt mult mai diverse în interpretarea unor astfel de vise.

Dacă ai visat că un copil îți împinge stomacul, atunci cu încăpățânare nu vrei să-ți folosești talentele înnăscute. Există situații cu tine în care folosirea darului tău este pur și simplu necesară, dar refuzi cu încăpățânare să-l observi și să înveți în această direcție.

A vedea agitarea unei burte mari de gravidă într-un vis este un semn bun. Foarte curând planurile tale vor deveni realitate. Cu cât burta era mai mare, cu atât poți urca mai mult pe scara carierei.

Citeste mai mult:  Visează o ușă nouă

Ce înseamnă somn

Dacă într-un vis ai simțit mișcări în stomac

Chiar și până astăzi, fiecare a doua carte de vis spune că într-un vis, agitarea unui copil în pântece este un semn al necazurilor și dificultăților viitoare. Deși, de fapt, interpretarea poate fi complet diferită. La urma urmei, sarcina poate însemna atât dezvoltare personală, cât și creștere în carieră. Este posibil ca în acest mod complicat subconștientul să încerce să vă îndrume către complexe ascunse sau probleme în creștere.

Atunci când interpretați astfel de vise, este important să luați în considerare și genul visătorului. La urma urmei, semnele clare de sarcină într-un vis apar la bărbați cu aproximativ aceeași frecvență ca și la femei.

Bărbatul trebuia să vadă sau să simtă sarcina

Dacă într-un vis un bărbat a trebuit să vadă un copil mișcându-se în stomac, înseamnă că este în pragul unor schimbări semnificative. A mângâi un copil care împinge, a vorbi cu el este un semn bun. Ești o persoană autosuficientă și încrezătoare în sine. Foarte curând vei avea șansa de a te realiza profesional.

 • Pentru a vedea o burtă uriașă și cum un copil își întinde picioarele – inamicii nu dorm și încearcă să-ți dea pământul de sub picioare. Necazurile minore vor cădea asupra ta, dar le poți depăși rapid pe toate.
 • Mângâind burta în mișcare a soției – noile începuturi vor da roade în curând. Iată ce spune cartea de vis a familiei: un copil în burta unei soții legale, care vă împinge vizibil în mână într-un vis, înseamnă că orice întreprindere și proiect este în puterea ta.
 • Am visat că o femeie ciudată îți pune mâna pe burtă – ferește-te de ispită. O distracție plăcută se va termina cu probleme serioase.

Sarcina în visele femeilor

Aproape fiecare femeie a trebuit să se vadă însărcinată într-un vis, chiar dacă nu mai fusese niciodată însărcinată. Dacă o fată necăsătorită a visat la o burtă uriașă și la un copil care împingea vizibil, trebuie să-și protejeze numele și reputația. O înghițitură suplimentară de alcool, o ședere lungă singură cu un bărbat – toate acestea îl pot speria pe cel cu care își poate lega soarta.

Simte-te in miscare

Dacă o femeie însărcinată a visat că copilul împinge foarte activ, atunci un astfel de vis promite o rezolvare timpurie și de succes a poverii. Există o altă interpretare: viitoarea mamă este prea îngrijorată de modul în care se dezvoltă copilul ei, iar acest lucru provoacă astfel de viziuni.

 • Pentru a vedea cum se expune copilul înăuntru, apoi un mâner, apoi un picior – vei avea un test serios, după care viața se va schimba dramatic. Poate vei descoperi informații pe care le cauți de mult timp, dar până de curând ți-au fost inaccesibile.
 • O femeie căsătorită a visat că copilul din interiorul ei se mișcă – până la debutul sarcinii, chiar dacă nu a planificat-o. Dar, este foarte posibil ca așa să se manifeste frica ei de o sarcină nedorită.
 • O fecioară simte într-un vis că copilul se mișcă în pântec – o schimbare bruscă în realitățile vieții. Este posibil să trebuiască să vă schimbați locul de reședință, în funcție de țară.

Simțiți zguduirile celorlalți

Dacă ai simțit mișcări în afara ta

Sunt posibile vise în care o femeie mângâie burtica de gravidă a altor femei. Și în acest moment, ea simte pe deplin tremurul copilului nenăscut. Astfel de vise vorbesc despre sensibilizarea ridicată a unei femei, posibilitatea de empatie, dorința de a fi util nu numai în propriul ei cerc familial, ci și pentru alte persoane.

 • A vedea burtica mare de gravidă a unei prietene, a o mângâia și a simți tremor este un semn al dificultăților în relațiile cu prietenii. La un moment dat, vei avea nevoie de simpatie și sprijin suplimentar, dar nu ți-l vor oferi. Acest lucru va provoca tulburări pe termen lung și nemulțumiri ascunse.
 • A simți viitorul copil al propriei mame este un vis simbolic. Vorbește despre complexe de copii vechi, când simțeai că nu ești iubit, dând toată dragostea și tandrețea altor copii (surori, frați sau elevi). Trebuie neapărat să rezolvați aceste puncte cu un psiholog.
 • Pentru a vedea că fiica va naște în curând un copil, pentru a simți mișcările lui în pântecele fiicei sale – dacă fiica există în realitate, atunci ea chiar are nevoie de sprijinul părintesc. Poate că se îndoiește de alegerea ei sau se gândește la oportunitatea unui stil de viață hedonic în detrimentul altora. Nu o reproșați sau certați, în acest moment trebuie doar să fie ascultată și să i se dea sfaturi bune fără prelegeri.
 • Sora se oferă să atingă burta în mișcare – trebuie să o ajuți într-un proiect foarte dificil, dar emotionant.

Abordare individuală a interpretării

Este foarte important să luați în considerare în mod individual fiecare vis de noapte în care a trebuit să vedeți un copil nenăscut în pântece. Este necesar să distingem visele exclusiv pozitive de cele neutre. De asemenea, folosind o analiză profundă a senzațiilor și sentimentelor, poți înțelege dacă subconștientul ne spune că este timpul să lucrăm la auto-îmbunătățire.

 • A fi fericit că bebelușul se mișcă în stomac este un vis extrem de pozitiv. Apare adesea înainte de schimbări importante în viață, în special, nașterea unui copil este posibilă.
 • Să percepi sarcina în mod neutru, să nu experimentezi niciun sentiment în același timp, luând totul de la sine înțeles – în ciuda slăbiciunii aparente, poți supraviețui oricăror dificultăți. Poate că, în sufletul tău, o reacție similară de apărare a apărut de mult la faptul că părinții tăi au dedicat mai mult timp fraților și surorilor mai mici.
 • Să-ți fie frică, să urăști un pântece gravidă este un semn rău. Pe de o parte, vă așteaptă necazuri și un număr mare de dificultăți. Pe de altă parte, este timpul să te gândești la procreare, dar îți este frică de acest proces. Poate că există nemulțumiri ascunse din trecut care își vor aduce roadele sinistre.