De ce o pisică tricoloră visează la o femeie

Care este visul unei pisici tricolore: sensul mistic al viziunii

Oamenii au adesea vise cu animalele de companie. Mulți sunt interesați de ceea ce visează o pisică tricoloră în diferite situații. Pentru majoritatea, aceasta este o creatură drăguță – un simbol al fericirii și al unei vieți prospere. E chiar asa?

Pentru a ajunge la fundul adevărului, este mai bine să apelați la mai multe cărți de vis simultan. Conversația se va concentra în mod special pe pisică, deoarece este aproape imposibil să întâlnești o pisică cu o astfel de culoare. Interpretarea se bazează în mare măsură pe locația fiarei, starea, starea de spirit și comportamentul acesteia.

Previziunile interpreților

Dream Vanga

Conform predicțiilor clarvăzătorului, o pisică în vise – vestigitor al necazului. Dacă este tricolor, atunci visătorului îi va fi imposibil să evite situațiile conflictuale. Toate vor fi asociate cu cei dragi sau angajati.

Dream interpretare Tsvetkova

Interpretul acordă atenție nu numai culorii în ansamblu, ci și culorilor predominante ale hainei animalului. Cu superioritatea copleșitoare a negru sau ciocolată – apariția unui inamic clar definit nu este departe. Nu își va ascunde intențiile, va acționa deschis. Predominanța petelor și a tonurilor de lumină este un semn al duplicității unuia dintre prieteni. Îmbrăcându-se înfățișarea unei persoane credincioase, el va trăda la momentul potrivit.

Interpretarea viselor lui Loff

Am visat la o pisică tricoloră într-un vis – un avertisment că ai puțină încredere în tine, în ciuda intuiției puternice. Merită să-l puneți în funcțiune și atunci se va lua cea mai corectă decizie.

O femeie poate interpreta un astfel de vis ca un simbol că cel ales trebuie să aibă încredere. Nu este indicat să arăți o comunicare autoritară cu el. Prinde o pisică cu o culoare multicoloră – la apariția de noi aliați.

Cartea viselor moderne

Așteptați o vizită de la oaspeți neinvitați, dar adunările vor fi distractive și plăcute pentru toată lumea. Pentru bărbații necăsătoriți, un vis promite o cunoștință cu o doamnă fatală. Pentru o femeie din multe cărți de vis, cel mai adesea o pisică tricoloră acționează ca un semn de avertizare. Mângâierea este o ceartă cu soțul sau iubitul tău. A hrăni – a se deranja pentru orice, a face față numeroaselor mici probleme.

Să visezi că o pisică tricoloră a sărit în genunchi sau pe umăr – reputația va fi stricată de limbi rele. Stând pe o canapea sau pat – la trădare, apariția unui rival insidios. Stând într-o geantă sau purtând – la cheltuieli ruinoase. Bărbații care au văzut pisici sau pisici colorate în visele lor de noapte ar trebui să se gândească la relațiile cu doamnele.

Cartea de vis a Ucrainei

Un astfel de animal avertizează visătorul împotriva ghicirii asupra lui. Văzând o pisică mâncând prada – la o întâlnire cu o femeie vicleană și lacomă care se preface că este îndrăgostită. Cu toate acestea, ea va avea sentimente nu pentru o persoană, ci pentru conturile sale. Expulzați din locație – luptați cu succes cu dorințele dvs., ieșiți dintr-o situație periculoasă. Pentru un burlac, un astfel de vis este un avertisment despre morocănia alesului său.

Diferite variații de culoare – interpretare diferită. Întotdeauna – aceasta este o situație neplăcută, dar rezolvată sau nu, indică dominanța tonurilor pe haină. Cel mai strălucitor afectează de obicei restul. Albul este un final pașnic. Gri – trebuie să treci prin evenimente triste. Negru – vor apărea conflicte și probleme. Alb cu pete gri-roșii – pentru schimbări bune, bucurie. Părul roșu – fericire neașteptată. Mult roșu – un bătaie familiar.

La femei, în interpretare domină întâlnirea cu un rival. Pentru bărbați – o întâlnire cu un iubit nebun, dar bine ascuns.

Pisicuta mica

În primul rând, atunci când un pisoi mic pestriț apare într-un vis, trebuie să ții cont de faptul că te comporți agitat și neglijent. Accentele tale sunt greșite. Din cauza acestor calități, viața este adesea plină de dificultăți. Există păreri că pisoii multicolori din visele nocturne sunt aproape întotdeauna înșelătoare.

Sursa minciunilor poate fi nu numai unii oameni, ci și dumneavoastră.. Uneori, escrocii de stradă fac mai puțin rău decât auto-înșelarea. Este posibil să te îndrăgostești de reclamă și să faci o achiziție semnificativă, pe care o vei regreta în curând.

Pisică murdară, pestriță – la ochelarii roz ai visătorului din fața ochilor. Riscul de a deveni o victimă a înșelăciunii, a faptelor rele ale altora. Slab, bolnav, cu par matusit – neglijenta poate duce la ranire sau imbolnavire.

Potrivit lui Miller pisoi tricolor pentru o femeie, un indiciu al rețelelor așezate pentru ea, în care poate fi pe plac. Cu toate acestea, prudența ei va ajuta să iasă dintr-o situație incomodă. A vedea un vis în care șerpii au de-a face cu pisoi înseamnă să ai dușmani care s-au rănit prin acțiunile lor.

Locul de desfășurare

Apariția unei frumuseți colorate în casă este un simbol al unei dispoziții festive, al unor evenimente vesele. Dacă proprietarul casei este singur, atunci urmează o întâlnire mult așteptată cu o persoană interesantă.

Există și alte semnificații:

 • văzut în casă – vizita invitatilor, succes, noutati.
 • Aspectul în bucătărie – pentru profit, prosperitate. Veste bună. Cineva va rambursa datoria. Sprijinul va veni rapid. Noua afacere profitabila. Un cadou neașteptat.
 • Găsirea unui animal frumos pe hol, sufragerie – confort, bucurie. Apariția unei femei bune în familie. Sosirea rudelor. Reconciliere cu un prieten ofensat.

Apariția unui tricolor în casa prietenilor înseamnă o atitudine bună față de tine. În apartamentul unui iubit sau al iubitului – la infidelitate, trădarea unui iubit. Pentru fetele și femeile tinere, un vis simbolizează resentimente față de cei dragi de sex feminin.

O pisică fugară care a părăsit casa este un semn al viitoarelor evenimente neplăcute legate de familie. O femeie o poate părăsi din diverse motive. Bucuria și confortul vor dispărea. Uneori este interpretat fără negativitate, doar cineva se va căsători în altă zonă.

Întâlnirea unei pisici tricolore într-un vis pe stradă este o bucurie neașteptată. Frumoasa descoperire. Dacă există mult roșu în culoare – la un scandal de stradă sau o luptă. Conduceți – împingeți un prieten. A se hrăni într-un vis – pentru a atrage noroc și prosperitate.

Dacă ați văzut un animal pașnic la o petrecere – la locația proprietarilor pentru dvs. Mușcături, șuierate – vizita ta de astăzi va fi nedorită. Pacientul se plimbă prin camere și miaună – vrea să primească ajutor de la tine, dar îi este jenă să ceară. Uită-te la oameni, ajută. Cu siguranță bunătatea îți va reveni de multe ori.

Dacă animalul s-a întins pe o pernă într-un vis, proprietarii casei vor să-ți ascundă ceva.. Întins pe un covor lângă ușă – prietenii pleacă la drum, dar îți vor da câteva sarcini.

Varietatea interpretărilor nu trebuie să confunde. Ascultă-ți vocea interioară. Acordați mai multă atenție nu numai dvs., ci și celor din jur. Necazurile pe care pisicuța tricoloră le-a promis într-un vis pot fi întotdeauna evitate sau cel puțin atenuează consecințele acestora.

Citeste mai mult:  De ce visezi că sora mea este însărcinată

Vă recomandăm să vizionați videoclipul – „De ce să vedeți o pisică într-un vis?”:

Cum să interpretezi la ce visează o pisică tricoloră

De obicei, se crede că acest animal simbolizează fericirea în casă și un set favorabil de circumstanțe. Este pisica tricoloră care, conform tradiției, este prima care intră într-o casă nouă pentru a alunga spiritele rele din ea. De asemenea, este interesant că practic nu există pisici cu trei culori de lână în natură. Prin urmare, o mulțime de semne și superstiții diferite sunt asociate cu o pisică tricoloră.

Cartea de vis interpretează aspectul ei ca un semn fericit. Cu toate acestea, mult depinde de interpretarea comportamentului ei, dacă a fost afectuoasă sau enervantă, pufoasă sau netedă și de ce s-a întâmplat mai departe în visul tău.

La asta visează cel mai des pisica tricoloră. De o importanță considerabilă este și ceea ce predomină umbra – aceasta va arăta ce evenimente se vor întâmpla foarte curând. Aceasta este ceea ce înseamnă cel mai adesea apariția ei în diferite vise și contexte.

În propria ta casă sau în deplasare

Interpretarea visului interpretează apariția unei frumuseți multicolore ca un semn de bucurie, primirea de vești bune și o vacanță în casă. Dacă o pisică tricoloră într-un vis s-a stabilit în casa unui bărbat singuratic, atunci, în realitate, va experimenta bucurie sau cunoaștere cu o femeie strălucitoare, veselă și frumoasă, care va deveni o prietenă adevărată și va împărtăși cu tine multe dintre dificultățile și problemele vieții. Cartea de vis scrie, de asemenea, că vă așteaptă vești bune de la prieteni și cunoștințe, prieteni și personalități interesante, succes și o dispoziție veselă. Uneori, un astfel de vis prezice o vizită neașteptată a oaspeților și multe minute luminoase și fericite.

Dacă o pisică frumoasă a apărut în bucătăria ta, atunci cartea de vis scrie că profitul și prosperitatea în casă te vor aștepta în curând, vești bune. Dacă în prezent vă confruntați cu mari dificultăți financiare, atunci vă așteaptă în curând o veste bună sau o ofertă profitabilă.

De asemenea, un astfel de vis vă oferă o întoarcere a datoriilor, asistență financiară și sprijin și, în plus, un loc de muncă sau un loc de muncă cu fracțiune de normă care poate deveni o adevărată bucată de pâine pentru dvs. Pentru adolescenți și gospodinele bogate, un astfel de vis prezice o surpriză plăcută sau doar primirea unui cadou. În unele cazuri, cartea de vis prezice o vacanță neașteptată și o fericire în casă, sosirea unei persoane mult așteptate.

De ce să visezi că o pisică tricoloră s-a întins pe un covor în sufragerie sau a ales un fotoliu, o masă sau o canapea?

Cartea de vis scrie că un astfel de vis înseamnă prosperitate și confort în casă, bucurie și absența negativității. În unele situații, în special pentru bărbații singuri, un astfel de vis prezice bucurie, apariția unei femei care îți va umple casa de confort și căldură.

Uneori, un astfel de vis prezice o îmbunătățire semnificativă a situației financiare sau abordarea unei vacanțe, reconciliere cu un prieten sau prietene. Cartea de vis scrie unui cuplu căsătorit că o pisică frumoasă înseamnă nu numai căldură și confort în casă, ci și o mulțime de oameni familiari și oaspeți. În unele situații, un astfel de vis prezice sosirea unei rude, de care vei fi foarte fericit.

Cartea de vis mai scrie că pentru o femeie singură, un astfel de vis prezice fericirea, comunicarea plăcută cu prietenii și faptul că se va putea exprima frumos, arăta feminitatea ei. Uneori, un astfel de vis prezice o vizită neașteptată a unui prieten pe care nu l-ați văzut de mult timp. Cu toate acestea, cartea de vis scrie că schimbările în viața personală nu vor veni curând, dar acest lucru nu te va supăra, deoarece vei fi cu adevărat fericit, chiar și fără un partener de viață.

Dacă într-un vis o pisică tricoloră a apărut în casa unui prieten, rudă sau mamă, atunci cartea de vis scrie că un astfel de vis înseamnă o atitudine bună, prietenoasă, amintiri plăcute și întâlniri pline de sinceritate și căldură. Foarte des, un astfel de vis prezice sinceritatea în manifestarea sentimentelor.

Cu toate acestea, o pisică tricoloră în casa iubitului sau bărbatului tău nu este un semn bun. Ea poate prezice un scandal, ceartă sau infidelitate a iubitului ei. Uneori, un astfel de vis pentru o fată prezice resentimente împotriva mamei tânărului sau a surorii ei. Din acest motiv, vă puteți aștepta la probleme în casă, precum și la relații răsfățate, neîncălzite.

De ce visezi că o pisică a fugit din casa ta sau a altcuiva? Cartea de vis interpretează un astfel de vis la necazuri, la faptul că bucuria și confortul vor dispărea cu adevărat din el.

În unele cărți de vis este scris că dragostea și tandrețea sau o femeie va părăsi casa. De exemplu, fiica cea mare se va căsători, va merge la un iubit sau pur și simplu va începe să trăiască singură. Sau soțul decide că acest lucru nu mai este posibil și va merge la mama sau iubita ei, sau chiar la un iubit despre care nu știți.

Întâlnire pe stradă

Dacă ați întâlnit o pisică pe stradă, atunci cartea de vis scrie că un astfel de vis este un vis de bucurie neașteptată sau o descoperire reușită. Uneori, cărțile despre vise scriu despre o întâlnire neașteptată, o cunoștință sau o știre care va deveni foarte plăcută și vesela pentru tine. În unele situații, cărțile de vis moderne scriu și despre un scandal dacă în culoarea animalului predominau tonurile roșii și roșii.

Dacă pisica a început să te mângâie într-un vis, atunci în prezent un prieten sau o prietenă are nevoie de ajutorul tău sau de un cuvânt de aprobare. Să-l alungi înseamnă că nu numai că vei înstrăina un prieten care te iubește cu credință, ci și vei speria fericirea și norocul de la tine. Pentru a preveni acest lucru, cartea de vis sfătuiește în realitate să hrănești o pisică sau o pisică fără adăpost, iar apoi bunăstarea va reapărea în viața ta.

Dacă ai visat că pisica pe care ai vrut să o mângâi te mușcă sau a fugit, atunci un astfel de vis îți prezice probleme. Pentru un bărbat, acest vis prezice o ceartă cu o femeie sau un fel de scandal, pentru o femeie – o insultă sau un conflict de stradă.. Acordați atenție culorii care predomină la animal.

Dacă pisica este albă cu pete roșii și gri, atunci cartea de vis scrie că un astfel de vis înseamnă bucurie pentru tine și schimbări bune. Predominanța nuanțelor de roșu și roșu visează de obicei la surpriză și bucurie, dar multă nuanță neagră sau roșie înseamnă caracterul scandalos al prietenului tău și nemulțumirea constantă. Pentru un bărbat, un astfel de vis prezice un joc cu focul, deoarece femeia lui știe perfect să-și păstreze fața și să-și ascundă dispoziția furioasă și caracterul puternic, destul de iute și scandalos. Pentru femei, un astfel de vis prezice o rivalitate în dragoste sau o ceartă.

Citeste mai mult:  De ce visezi să mănânci pâine neagră

De ce visează o pisică tricoloră: interpretare din diferite cărți de vis

Viziunile nocturne în care apar animale sunt întotdeauna de interes pentru oameni. Un vis în care apare o pisică tricoloră este deosebit de curios.

De ce visezi la o toarce frumoasă, explică cărțile de vis.

În opinia lor, întotdeauna prezice probleme viitoare. Oricât de drăguță ar părea o creatură de culoarea broaștei testoase, aspectul ei promite intrigi ale dușmanilor, calomnie, trădarea celor dragi.

Opiniile ghicitorilor celebri

Visele nu se pretează niciodată la o interpretare lipsită de ambiguitate. Unul și același obiect poate avea mai multe semnificații, în funcție de circumstanțe și mediu. Apariția pisicilor într-un vis este privită de majoritatea interpreților ca un semn rău. Pentru a afla ce prezice vederea nocturnă, trebuie să vă amintiți detaliile acesteia.

interpretările lui Miller

Celebrul interpret al viselor a considerat prădătorii țestoase ca pe o imagine fără ambiguitate negativă. El a explicat de ce o femeie visează la o pisică tricoloră.

Un animal pufos insidios înseamnă un rival care se învârte în jurul unei persoane dragi sau al soției. La serviciu poate apărea și un concurent, caz în care va încerca să discrediteze visătorul în ochii superiorilor ei pentru a-i lua locul.

Un astfel de complot înseamnă începutul unei perioade dificile care va necesita aplicarea tuturor forțelor femeii adormite.

Există mai multe opțiuni pentru a interacționa cu o pisică, care pot depinde de interpretarea viselor:

 • pieptănarea unui animal înseamnă un viitor război cu un rival;
 • hrănirea prezice competiția;
 • mângâind o pisică țestoasă visează la goliciune și la depresie;
 • dacă visătorul a ținut toarta în brațe, îl așteaptă bârfele, bârfele și calomniile.

Cartea viselor moderne

Dacă cel care doarme vede o pisică tricoloră moartă, trebuie să încerce să-i recunoască proprietarul. Un complot similar ar putea însemna următoarele:

 1. Animalul decedat al unui iubit sau iubit avertizează că aceste relații ar trebui rupte. Și dacă un partener își ucide animalul de companie în fața visătorului, el își dorea de mult să-l părăsească.
 2. Cadavrul propriei pisici a dormitorului promite să scape de probleme majore.
 3. Un animal mort într-o cutie avertizează că dușmanii vor să defăimeze visătorul și să adune murdărie pe el.
 4. Un cadavru de pisică în descompunere avertizează că cel care doarme are probleme nerezolvate în trecut, care dăunează prezentului.

Potrivit cărții de vis, o pisică tricoloră, care este în viață și însărcinată, avertizează că persoana adormită ar trebui să se uite mai atent la împrejurimile sale: o conspirație este țesută în jur. Și vinovat, cel mai probabil, cel pe care nu-l bănuiești deloc.

O pisică însărcinată arată unei femei că viața ei este influențată de nemulțumirile vechi și de îndoiala de sine. Poate că unul dintre cunoscuții visătorului o duce în mod deliberat într-un sentiment de vinovăție.

Interpretarea lui Vanga

Clarvăzătorul bulgar a mai crezut că o pisică tricoloră într-un vis este un semn rău.

Mângâierea unui animal – până la pierderea vitalității, depresie.

Visătorul va trebui să demonstreze altora că are propria sa voință.

Va trebui să facă față melancoliei și scăderii vitalității.

Interpretarea viselor pentru întreaga familie oferă următoarea interpretare:

 1. O pisică tricoloră visează la probleme minore la locul de muncă și se ceartă cu soțul.
 2. Un torc la guler sau cu o fundă este o farsă. Acest vis nu înseamnă nimic, nu ar trebui să-i acordați importanță.
 3. Dacă animalul se întinde calm pe covor, nu trebuie să vă faceți griji – inamicii s-au relaxat pentru o vreme și au uitat de persoana adormită.
 4. Prădătorul sare dintr-o ambuscadă, rânjește, bate cu coada și atacă – visătorul trebuie să aștepte necazuri.

Alte stenograme

Potrivit cărții de vis franceză, o luptă cu pisici arată că visătorul poate deveni victima unui jaf.

Dacă o iubită sau o soție se transformă în acest animal, ea este infidelă celui adormit.

Cartea de vis musulmană avertizează: o pisică zgâriată – la necaz, boală și griji. Cartea de vis din secolul XNUMX oferă o detaliere interpretarea acțiunilor și stării animalului:

 1. Dacă un torc pestriț se îndreaptă spre sau traversează drumul, visătorul se va întâlni cu un inamic sau un înșelător.
 2. Animalul căprișește la picioare – spre necazul din casa dormitorului.
 3. Miau – la false asigurări de iubire.
 4. Plânge puternic și disperat de pisică – visătorul va cere ajutor într-o situație în care nu poate face nimic.
 5. Animalul mușcă și zgârie – calomnie. În caz contrar, un prieten poate fi jignit de visător.
 6. Prădătorul mușcă și zgârie o altă persoană – la boală sau resentimente, dar ușor, trecător.
 7. A prinde un animal înseamnă a afla un secret neplăcut care îl privește pe visător.
 8. Potrivit cărții de vis, un pisoi tricolor visează la profit.
 9. Tocurile se joacă între ele – la problemele din viața lor personală, se luptă – persoana adormită va avea experiențe dificile.
 10. Învingerea unui animal, provocându-i ceva rău – conștiința proastă a visătorului îl va duce la necazuri.
 11. Pentru a vedea un torc după o vânătoare de succes – la bogăție, câștiguri mari.

Valori comune

Potrivit cărților de vis, o pisică este un simbol al înșelăciunii și al prefăcătorii. Ea se freacă de încrederea unei persoane pentru a primi hrană, afecțiune și îngrijire de la el.

Relația dintre un animal de companie și proprietarul său este o imagine complexă cu mai multe fațete. Fiecare dintre participanți crede că el îl controlează pe celălalt, dar, în același timp, amândoi se servesc unul altuia. Un bărbat poate servi o femeie puternică din mediul său: mamă sau soție. I se pare că o face voluntar, dar de fapt agresivitatea ascunsă a femeii îl împinge pe bărbat la asta.

Pisica este un simbol al succesului iluzoriu, moliciunii și securității, dar toate acestea sunt fantome și imaginație. De fapt, aceste animale întruchipează lăcomia, lipiciune, erotism obsesiv și agresiune socială.

Dacă o femeie are o asemenea influență asupra unui bărbat, ea însăși nu este liberă. Mediul o manipulează, inspiră valori extraterestre și o îndepărtează de propriul „eu”.

Ea nu este capabilă să facă față problemelor singură, prin urmare le rezolvă în detrimentul altora.

Vestitorul necazului

Pisica aduce întotdeauna probleme. Singura excepție este un vis în care visătorul ucide sau alungă un animal. Există următoarele interpretări:

 • Dacă ai visat la o pisică tricoloră care se grăbește să adoarmă, dușmanii sunt gata să facă orice pentru a distruge reputația unei femei și a o priva de privilegiile ei. Singura modalitate de a le face față este să alungi animalul.
 • Un animal slab și murdar visează la vești proaste de la rude sau prieteni.
 • Mieunatul și țipetele înseamnă că prietenii se pot dovedi a fi dușmani.

A vedea o pisică în vis este un semn rău. Dar animalul oferă simbolului certitudine și inevitabilitate. Să vezi un torc de coajă de țestoasă este întotdeauna mai rău decât să vezi unul alb sau negru.

Cel care doarme ar trebui să se comporte foarte atent după trezire.

Interpretarea viselor: pisică sau pisoi tricolor – de ce ar trebui să vadă o femeie într-un vis?

Oamenii au adesea vise cu animalele de companie. Mulți sunt interesați de ceea ce visează o pisică tricoloră în diferite situații. Pentru majoritatea, aceasta este o creatură drăguță – un simbol al fericirii și al unei vieți prospere. E chiar asa?

Citeste mai mult:  Care este visul unei fete cu ochi verzi

Pentru a ajunge la fundul adevărului, este mai bine să apelați la mai multe cărți de vis simultan. Conversația se va concentra în mod special pe pisică, deoarece este aproape imposibil să întâlnești o pisică cu o astfel de culoare. Interpretarea se bazează în mare măsură pe locația fiarei, starea, starea de spirit și comportamentul acesteia.

Conform predicțiilor clarvăzătorului, o pisică în vise – vestigitor al necazului. Dacă este tricolor, atunci visătorului îi va fi imposibil să evite situațiile conflictuale. Toate vor fi asociate cu cei dragi sau angajati.

Interpretul acordă atenție nu numai culorii în ansamblu, ci și culorilor predominante ale hainei animalului. Cu superioritatea copleșitoare a negru sau ciocolată – apariția unui inamic clar definit nu este departe. Nu își va ascunde intențiile, va acționa deschis. Predominanța petelor și a tonurilor de lumină este un semn al duplicității unuia dintre prieteni. Îmbrăcându-se înfățișarea unei persoane credincioase, el va trăda la momentul potrivit.

Am visat la o pisică tricoloră într-un vis – un avertisment că ai puțină încredere în tine, în ciuda intuiției puternice. Merită să-l puneți în funcțiune și atunci se va lua cea mai corectă decizie.

O femeie poate interpreta un astfel de vis ca un simbol că cel ales trebuie să aibă încredere. Nu este indicat să arăți o comunicare autoritară cu el. Prinde o pisică cu o culoare multicoloră – la apariția de noi aliați.

Așteptați o vizită de la oaspeți neinvitați, dar adunările vor fi distractive și plăcute pentru toată lumea. Pentru bărbații necăsătoriți, un vis promite o cunoștință cu o doamnă fatală. Pentru o femeie din multe cărți de vis, cel mai adesea o pisică tricoloră acționează ca un semn de avertizare. Mângâierea este o ceartă cu soțul sau iubitul tău. A hrăni – a se deranja pentru orice, a face față numeroaselor mici probleme.

Să visezi că o pisică tricoloră a sărit în genunchi sau pe umăr – reputația va fi stricată de limbi rele. Stând pe o canapea sau pat – la trădare, apariția unui rival insidios. Stând într-o geantă sau purtând – la cheltuieli ruinoase. Bărbații care au văzut pisici sau pisici colorate în visele lor de noapte ar trebui să se gândească la relațiile cu doamnele.

Un astfel de animal avertizează visătorul împotriva ghicirii asupra lui. Văzând o pisică mâncând prada – la o întâlnire cu o femeie vicleană și lacomă care se preface că este îndrăgostită. Cu toate acestea, ea va avea sentimente nu pentru o persoană, ci pentru conturile sale. Expulzați din locație – luptați cu succes cu dorințele dvs., ieșiți dintr-o situație periculoasă. Pentru un burlac, un astfel de vis este un avertisment despre morocănia alesului său.

Diferite variații de culoare – interpretare diferită. Întotdeauna – aceasta este o situație neplăcută, dar rezolvată sau nu, indică dominanța tonurilor pe haină. Cel mai strălucitor afectează de obicei restul. Albul este un final pașnic. Gri – trebuie să treci prin evenimente triste. Negru – vor apărea conflicte și probleme. Alb cu pete gri-roșii – pentru schimbări bune, bucurie. Părul roșu – fericire neașteptată. Mult roșu – un bătaie familiar.

La femei, în interpretare domină întâlnirea cu un rival. Pentru bărbați – o întâlnire cu un iubit nebun, dar bine ascuns.

În primul rând, atunci când un pisoi mic pestriț apare într-un vis, trebuie să ții cont de faptul că te comporți agitat și neglijent. Accentele tale sunt greșite. Din cauza acestor calități, viața este adesea plină de dificultăți. Există păreri că pisoii multicolori din visele nocturne sunt aproape întotdeauna înșelătoare.

Sursa minciunilor poate fi nu numai unii oameni, ci și dumneavoastră.. Uneori, escrocii de stradă fac mai puțin rău decât auto-înșelarea. Este posibil să te îndrăgostești de reclamă și să faci o achiziție semnificativă, pe care o vei regreta în curând.

Pisică murdară, pestriță – la ochelarii roz ai visătorului din fața ochilor. Riscul de a deveni o victimă a înșelăciunii, a faptelor rele ale altora. Slab, bolnav, cu par matusit – neglijenta poate duce la ranire sau imbolnavire.

Potrivit lui Miller pisoi tricolor pentru o femeie, un indiciu al rețelelor așezate pentru ea, în care poate fi pe plac. Cu toate acestea, prudența ei va ajuta să iasă dintr-o situație incomodă. A vedea un vis în care șerpii au de-a face cu pisoi înseamnă să ai dușmani care s-au rănit prin acțiunile lor.

Apariția unei frumuseți colorate în casă este un simbol al unei dispoziții festive, al unor evenimente vesele. Dacă proprietarul casei este singur, atunci urmează o întâlnire mult așteptată cu o persoană interesantă.

 • văzut în casă – vizita invitatilor, succes, noutati.
 • Aspectul în bucătărie – pentru profit, prosperitate. Veste bună. Cineva va rambursa datoria. Sprijinul va veni rapid. Noua afacere profitabila. Un cadou neașteptat.
 • Găsirea unui animal frumos pe hol, sufragerie – confort, bucurie. Apariția unei femei bune în familie. Sosirea rudelor. Reconciliere cu un prieten ofensat.

Apariția unui tricolor în casa prietenilor înseamnă o atitudine bună față de tine. În apartamentul unui iubit sau al iubitului – la infidelitate, trădarea unui iubit. Pentru fetele și femeile tinere, un vis simbolizează resentimente față de cei dragi de sex feminin.

O pisică fugară care a părăsit casa este un semn al viitoarelor evenimente neplăcute legate de familie. O femeie o poate părăsi din diverse motive. Bucuria și confortul vor dispărea. Uneori este interpretat fără negativitate, doar cineva se va căsători în altă zonă.

Întâlnirea unei pisici tricolore într-un vis pe stradă este o bucurie neașteptată. Frumoasa descoperire. Dacă există mult roșu în culoare – la un scandal de stradă sau o luptă. Conduceți – împingeți un prieten. A se hrăni într-un vis – pentru a atrage noroc și prosperitate.

Dacă ați văzut un animal pașnic la o petrecere – la locația proprietarilor pentru dvs. Mușcături, șuierate – vizita ta de astăzi va fi nedorită. Pacientul se plimbă prin camere și miaună – vrea să primească ajutor de la tine, dar îi este jenă să ceară. Uită-te la oameni, ajută. Cu siguranță bunătatea îți va reveni de multe ori.

Dacă animalul s-a întins pe o pernă într-un vis, proprietarii casei vor să-ți ascundă ceva.. Întins pe un covor lângă ușă – prietenii pleacă la drum, dar îți vor da câteva sarcini.

Varietatea interpretărilor nu trebuie să confunde. Ascultă-ți vocea interioară. Acordați mai multă atenție nu numai dvs., ci și celor din jur. Necazurile pe care pisicuța tricoloră le-a promis într-un vis pot fi întotdeauna evitate sau cel puțin atenuează consecințele acestora.

Vă recomandăm să vizionați videoclipul – „De ce să vedeți o pisică într-un vis?”: