Ce înseamnă dacă visezi căpșuni

De ce visezi căpșuni într-o carte de vis

10 septembrie 2019 la 1:36 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează căpșunile citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Căpșuni într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Sonnik Miller

De ce visezi căpșuni într-un vis?

Căpșunile prevestesc dezvoltare și plăcere. Vei obține ceea ce ți-ai dorit de atâta timp. A consuma căpșuni înseamnă că vei fi răsplătit cu dragoste. Comerț cu căpșuni – pentru o recoltă bogată și fericire.

Cartea pentru visele copiilor

Căpșuni într-un vis, ce înseamnă

Căpșuni – Te vei distra cu prietenii la discotecă.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea căpșunilor din visul tău

Strawberry – Aventura sexuala.

Cântecul visurilor culinare

Caracteristicile unui vis despre căpșuni

Căpșuni – Consumul de căpșuni într-un vis este un semn al plăcerii sexuale. Prin urmare, dacă căpșunile sunt dulci și coapte, atunci în fiecare zi veți aștepta cu nerăbdare intimitatea, așteptând cu nerăbdare o distracție grozavă; dacă, dimpotrivă, căpșunile sunt acre sau prea coapte, atunci vă așteaptă răceala partenerului, dizarmonia și pierderea oricărui interes pentru viața intimă.

Cartea de vis de dragoste

Ce înseamnă căpșuna pentru un visător

Căpșuni – Veți fi destinat să experimentați deliciile de căpșuni și, cu siguranță, să vă atingeți scopul propus. Dacă ai visat că mănânci căpșuni, atunci vei fi incredibil de norocos cu iubitul tău. Veți înțelege că sunteți pur și simplu făcuți unul pentru celălalt.

Cartea viselor esoterice

Căpșuni – Juicy – minunate relații de dragoste, plinătate de sentimente. Dulceața de căpșuni este o aventură de dragoste captivantă, cu toate capcanele pasiunii. Putret, uscat – consecințe neplăcute ale febrei amoroase: boli venerice, divorț, avort.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat să plantezi căpșuni

Căpșuni – Datorită formei asemănătoare inimii, căpșunile au fost de multă vreme considerate un simbol al iubirii. Există o legendă că, dacă o boabă este tăiată în jumătate și oferită unui bărbat și unei femei, ei se vor îndrăgosti imediat unul de celălalt.

 • Ai cules fructe de pădure, apoi, în realitate, îți vei atinge scopul propus. Mai mult, cu cât sunt mai coapte și mai mari, cu atât te așteaptă un succes mai mare în afaceri.
 • Ce înseamnă căpșună în cartea de vis pe câmp? Somnul înseamnă că, în căutarea bucuriilor și plăcerilor de moment, poți rata evenimente importante.
 • Dacă într-un vis dormitorul păstrează căpșuni, acesta promite un succes neașteptat în societate. Poziția pe care o vei ocupa în curând va depăși toate așteptările.

Interpret psihologic Furtseva

Căpșuni – Psihologii interpretează boabele de vis ca pe un simbol viu cu o colorare erotică. O persoană care s-a întâmplat să mănânce căpșuni coapte într-un vis, în realitate, o așteaptă o întâlnire cu o persoană, relații cu care se vor muta rapid în curentul principal al romantismului și intimității.

Imaginea unei căpșuni proaspete promite întotdeauna plăcere, dar nu este neapărat asociată cu sexul. De exemplu, perspectivele deschise și posibilitatea de auto-realizare vor aduce nu mai puțină satisfacție visătorului. Dacă într-un vis ai gătit compot din căpșuni, atunci ar trebui să fii atent în relațiile cu colegii și să nu stai în calea celor care le trec peste cap.

Carte de vis romantică

De ce visezi la căpșuni

 • Căpșuni – Pentru iubitori, există căpșuni proaspete – la sentimentele reciproce, absența omisiunilor și a dezacordurilor. Te vei simți ca un întreg.
 • O căpșună roșie care visează pe o crenguță? Ea promite visătorului că va primi plăceri sexuale vii. Soții, ceea ce este un vis, trebuie să fie atenți la partenerul lor. Este posibil ca în viitorul apropiat să devină interesat de altcineva, iar acest lucru poate duce la divorț.
 • Dacă ai văzut căpșuni acre sau prea coapte, în realitate, iubitul tău s-ar putea răcori față de tine.
 • Dulceața de căpșuni este un semn rău pentru o fată necăsătorită. În fața ei este o întâlnire cu un bărbat cu două fețe și ipocrit.

Interpretarea visului lui Freud

De ce a visat Strawberries

Căpșuni – Consumul de căpșuni într-un vis este un semn al plăcerii sexuale. Căpșuni dulci și coapte – intimitate strălucitoare cu un partener, căpșuni acre sau supracoapte – răceala unui partener, dizarmonie. Dulceața de căpșuni într-un vis este o aventură amoroasă captivantă, cu toate atributele pasiunii. Căpșunile putrezite și uscate într-un vis sunt consecințele neplăcute ale febrei amoroase: boli venerice, divorț, avort.

Dicționar de vise / Stern Robinson și Tom Corbet (traducere în rusă)

Dezvăluim de ce visează căpșunile

 • Căpșuni – A vedea căpșuni mari și coapte într-o grădină într-un vis este un beneficiu în afaceri sau în viața personală.
 • Am visat căpșuni într-o farfurie – semn de distracție plăcută, dar inutilă și plăceri trecătoare.
 • Câmpuri de căpșuni într-un vis – bucurii și plăceri mărunte amenință să fie trase în plasele lor dulci.
 • Consumul de căpșuni este un semn al plăcerii sexuale.
 • Există gem de căpșuni într-un vis – pentru a întâlni o persoană ipocrită. Aleasa ta nu va fi nicidecum un amant ideal.

Vis pentru întreaga familie

Vedeți Strawberry, cum să dezlegați simbolismul

Căpșuni – Mănânci o mulțime de căpșuni proaspete, culegându-le direct din paturi – acesta este un prevestitor al momentelor dulci în brațele unei persoane dragi. O căpșună necoaptă sau, dimpotrivă, una supracoaptă este un semn de nemulțumire față de partenerul sexual. Gătitul dulceață de căpșuni arată că va trebui să ai de-a face cu o persoană care este extrem de neplăcută pentru tine, cu bufniile sale dulci și flirtul neîncetat.

A găti compot din căpșuni este un avertisment pentru a nu sta în calea celor care te pot zdrobi în treacăt și nici măcar să nu-l observe. Am visat la o căpșună cumpărată la bazar – transferați unele dintre responsabilitățile tale pe umerii altora, ceea ce va provoca priviri piese din partea colegilor tăi.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

Care este visul Căpșunilor în zilele săptămânii?

Căpșuni – Există căpșuni – un vis în primăvară (mai ales vineri seara) înseamnă că vei primi o ofertă bună; vara promite surprize si cadouri; în toamnă – veți afla vești bune, dar apoi se dovedește că nu erau de încredere; iarna – un eveniment sau un mesaj vesel vă va îmbunătăți starea de spirit.

Culegerea căpșunilor – primăvara ai speranțe de nerealizat; vara – înseamnă că vei face un lucru plăcut și util; toamna – vei descoperi ipocrizia vechiului tău prieten; iarna – va avea loc un eveniment care vă va aminti de vremurile bune.

Interpretarea viselor Taylor Joles

La ce visează Strawberry, sens simbolic:

Căpșunile sunt considerate un afrodisiac atât pentru forma lor asemănătoare inimii, cât și pentru culoarea lor roșie bogată, culoarea pasiunii. Faptul că boabele sale au un gust delicios de dulci și au un miros plăcut nu face decât să întărească această părere. De ce visează boabele? Cu cine ai mâncat căpșuni? V-ați hrănit unul altuia? Visele în care mănânci căpșuni în afara sezonului pot însemna că visele devin realitate sau sunt aproape de ele.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor unei persoane moarte visează să fie în viață

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Căpșuni – Mănâncă căpșuni – până la zilele care trec repede.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Căpșuni – Adună și mănâncă căpșuni într-un vis – spre bucurie.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Căpșuni – Văzând o mulțime de căpșuni pe tufișuri într-un vis – pentru recoltarea de căpșuni.

Căpșuni în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visează căpșunile la o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

De ce visezi la căpșuni

Pentru majoritatea oamenilor, căpșunile sunt asociate cu plăcerile pământești, dragostea și altceva romantic. Mai „avansați” în materie de sex, cetățenii identifică această boabă cu aceeași „căpșună” interzisă. Este logic să presupunem că un vis cu căpșuni nu poate prevesti nicio problemă. Dar este chiar așa?

De ce visezi căpșuni conform cărții de vis a lui Miller

Toți cei care au văzut această boabă divină într-un vis așteaptă senzații inexprimabile și noi impresii. Dacă ați avut ocazia să gustați căpșuni suculente, coapte, dulci, atunci visătorul în realitate va avea aventuri amoroase amuzante. Și când dormitorul gătește dulceață de căpșuni cu propriile mâini, acest lucru prevestește stabilirea de noi relații romantice, care vor fi inițiate de visător. Dar dacă altcineva este ocupat cu gătit, atunci acest bucătar va trebui să fie subordonat. Fructele stricate prevestesc tot felul de nenorociri.

Visează căpșuni. Interpretarea viselor lui Wangi

Dacă o persoană a visat căpșuni într-un vis, atunci, în realitate, o așteaptă o mare fericire, cu care nimeni și nimic nu o poate interfera. Mâncarea unei fructe de pădure aromate și coapte oferă o relație perfect uniformă cu cel ales, înțelegere reciprocă completă și sprijin versatil. Un comerciant care vinde căpșuni într-un vis va primi un fel de recompensă din partea Universului pentru faptele sale bune. Și persoana care cultivă această boabă nu are păreri tradiționale despre viață, ceea ce provoacă neînțelegere sau chiar condamnare din partea altora.

Ce înseamnă: am visat căpșuni. interpretarea lui Freud

Potrivit lui Sigmund, căpșunile sunt un simbol al plăcerii sexuale. Și dacă visătorul a visat la această boabă, atunci asta înseamnă că vrea nebunește să-și cunoască sufletul pereche și să facă sex cu ea. Atunci când o boabă are un aspect necomercializat, neapetisant, este puțin probabil ca persoana adormită să poată aștepta reciprocitate din partea obiectului oftării. Oricine este ocupat să culeagă căpșuni în vise de noapte este pur și simplu sortit iubirii nereciproce. Dacă visătorul absoarbe boabele în cantități incredibile, atunci îl așteaptă o perioadă plină de dragoste și tandrețe.

De ce visezi căpșuni conform cărții de vis a lui Loff

Oamenii căsătoriți care văd căpșuni de bună calitate într-un vis vor fi foarte fericiți în căsătorie, iar cetățenii singuri îl vor întâlni în curând pe cel pe care l-au căutat de atâta timp. Dacă trebuia să culegi căpșuni coapte, asta înseamnă că visătorul este bântuit de fosta lui dragoste, care nu a fost reciprocă. Cu această ocazie, cel adormit este deja atât de îngrijorat, iar un astfel de vis nu face decât să intensifice această durere, adăugând sare la rana încă nevindecată.

Care este visul căpșunilor conform cărții de vis a lui Tsvetkov

O femeie care mănâncă pe ambii obraji mâncăruri pe bază de căpșuni se va îndrăgosti în curând serios și pentru o lungă perioadă de timp. Un bărbat care se vede într-o lumină similară poate conta în siguranță pe o creștere de salariu. Boabele putrezite acoperite cu mucegai simbolizează necazurile sau chiar moartea. Și dacă o persoană vede o mulțime de căpșuni deja culese, atunci în curând va învăța ceva plăcut despre sine.

Care este visul căpșunilor în cartea de vis a lui Hasse

Căpșunile pot fi un prevestitor al unor evenimente minore, dar foarte plăcute din viața unei persoane adormite. Dacă o persoană vede într-un vis că mănâncă această boabă, atunci își va întâlni în curând dragostea adevărată. Ați avut șansa să vindeți căpșuni la piață? Asta pentru a crește veniturile. Și când visătorul are grijă de tufișuri, în curând va fi angajat într-un fel de muncă care nu-i va aduce nici bani, nici satisfacție morală. E bine să vezi pe altcineva făcând asta. Deci, această lucrare va fi făcută de un străin.

Care este visul căpșunilor roșii

O persoană singură care a visat la o căpșună roșie va înceta în curând să fie singură. Și dacă un astfel de vis a fost văzut de cineva care are deja obiectul de a ofta, atunci o astfel de persoană norocoasă va experimenta o pasiune fără precedent. A mânca fructe de pădure roșii într-un vis este o veste bună, iar colectarea lor este un noroc fantastic.

De ce visezi la o căpșună mare și mare

Boabele uriașe văzute într-un vis oferă plăcere. Când o fată mănâncă o căpșună mare, acest lucru indică faptul că îi lipsesc senzații tari în viață, dar în curând totul se va schimba și va obține tot ce a visat atât de mult timp.

Vis: mănâncă căpșuni

Dacă într-un vis ai avut șansa să mănânci căpșuni chiar din grădină, atunci urmează o întâlnire romantică în curând, în care visătorul se va topi pur și simplu în brațele celei de-a doua jumătate. A mânca o boabă necoaptă înseamnă nemulțumire față de partenerul tău. Există o căpșună copt, mare, ceea ce înseamnă că obiectul oftării va fi în curând reciproc.

De ce visezi la cules de căpșuni?

Ai avut ocazia să culegi căpșuni mari și coapte într-un vis? Aceasta este pentru abundența viitoare. Dacă boabele sunt mici, necoapte sau putrezite, atunci lucrurile nu vor merge foarte bine. Colectați o recoltă record – pentru a atinge scopul prețuit.

Interpretarea viselor – căpșuni în grădină

Căpșunile coapte care cresc în grădină visează mereu la o nouă relație de dragoste. A mânca o boabă direct din grădină înseamnă să te îneci în dragostea celeilalte jumătăți, iar dacă aceasta este o masă comună, atunci există șansa de a pleca în vacanță în țări îndepărtate.

De ce visează căpșunile – alte opțiuni de vis

 • o mulțime de căpșuni – așteptarea agonizantă a intimității;
 • căpșuni coapte – o relație de dragoste cu drepturi depline;
 • tufe de căpșuni – bună dispoziție;
 • o femeie însărcinată visează căpșuni – copilul nenăscut va fi înconjurat de dragoste și grijă;
 • căpșuni înflorite – nașterea unui nou sentiment;
 • câmp de căpșuni – lucrurile mărunte vor distrage atenția de la chestiuni mai serioase;
 • căpșuni pe un copac – obțineți ceea ce doriți;
 • căpșuni în pădure – evenimente vesele;
 • ai grijă de căpșuni – fă ceva lucru fără multă râvnă;
 • gătiți dulceață de căpșuni – trebuie să vorbiți cu persoane neplăcute;
 • cumpără căpșuni – încredințează-ți îndatoririle altcuiva;
 • căpșuni necoapte – experimentați dezamăgirea;
 • gătiți compot de căpșuni – planurile inamicului nu sunt destinate să devină realitate;
 • comerțul căpșuni – bunăstare;
 • cultivați căpșuni – uimește-i pe alții cu viziunea ta atipică asupra vieții;
 • căpșuni putrezite – relațiile de dragoste se vor termina prost: fie cu un avort, fie cu o BTS;
 • dulceata de capsuni – o aventura amoroasa;
 • căpșuni acre – indiferența unui partener;
 • hrănește pe cineva cu căpșuni – aspectul unui evantai devotat;
 • căpșuni cu mucegai – moartea cuiva apropiat;
 • plivitul căpșunilor – în sfârșit, se va putea separa boabele de pleava (bun de rău).

Citeste mai mult:  Visați să înotați în apă

Subiect interesant:

Autoarea articolului este LadyElena

Așteptăm comentariile și evaluările dumneavoastră – acest lucru este foarte important pentru noi!

De ce visează o femeie la căpșuni? Interpretarea viselor căpșuni

Una dintre cele mai dulci și mai delicioase fructe de pădure apare adesea în vise (mai ales adesea în visele femeilor). Ea este un simbol plăcut asociat cu dragostea și sfera sexuală a vieții. Pentru a înțelege mai precis la ce visează căpșunile, informațiile din acest articol vă vor ajuta.

Interpretarea viselor: de ce visează o femeie la căpșuni?

În cărțile de vis moderne, căpșunilor li se acordă o atenție deosebită.

Informații despre aceasta pot fi găsite în munca aproape fiecărui interpret:

 1. Hasse sugerează că o femeie care vede căpșuni într-un loc ciudat într-un vis își va întâlni sufletul pereche în realitate în circumstanțe complet neașteptate. Nu a trebuit să aștepte fericirea personală foarte mult timp.
 2. Conform Cărții de vis exoteric, căpșunile coapte simbolizează oportunitatea de a-ți îmbunătăți relația cu sufletul pereche. Cu siguranță merită să-l folosești. Armonia în dragoste va permite fetei să se concentreze pe deplin pe auto-îmbunătățire și pe dezvoltarea altor domenii ale vieții.
 3. În cartea de vis a lui Miller, boabele discutate sunt asociate cu prosperitatea. Dacă fructele au fost foarte mari, visătorul își va putea crește semnificativ venitul. Dacă sunt mici, va trebui să supraviețuiești cu locuri de muncă mici cu jumătate de normă.
 4. Cartea de vis feminină sugerează că căpșunile indică nostalgia pentru vremurile vechi și tinerețe. Amintirile constante din trecut deranjează foarte mult o femeie. Trebuie să scapi de ele și să înveți să trăiești exclusiv pentru ziua de azi, fără să regreti nimic.
 5. În Eastern Dream Book, se observă că înainte de sexul frumos, care a văzut căpșuni în vis, se vor deschide perspective tentante în ceea ce privește munca și finanțele.
 6. În Cea mai nouă carte de vis, se observă că consumul de fructe de pădure fără restricții promite aventuri sexuale vii.
 7. Freud notează: culesul căpșunilor direct din tufiș este un semn că domnișoara se străduiește constant pentru plăcerile carnale. Principalul lucru este să vă gândiți la propria reputație și să nu vă răsfățați cu totul serios.

Am visat la o boabă roșie mare

Dacă o domnișoară visează la o căpșună roșie mare, atunci primul lucru pe care trebuie să-l amintești este în ce condiții a apărut în visele de noapte. Ar trebui să mă uit la ea din lateral? Un astfel de complot poate fi considerat un prevestitor al fericirii iminente. În inima unei femei vor apărea sentimente care îi vor aduce plăcere și bucurie.

Vânzarea de căpșuni mari visează să câștige la loterie sau la cazinou și alte succese financiare similare. Puteți cumpăra în siguranță un bilet de loterie sau puteți participa la diferite competiții.

Cumpărarea fructelor de pădure este un vis pentru știrile mult așteptate. Cel mai probabil, vestea primită de femeie va fi veselă și îi va schimba viața în bine.

Dacă o fată spală fructe roșii uriașe într-un vis, atunci în viața reală are o putere interioară extraordinară. Ea poate prelua în siguranță orice cea mai ambițioasă afacere și va putea realiza toate planurile singură.

A cules căpșuni într-un vis – sens

A trebuit să culegi căpșuni într-un vis și să le pui într-o găleată? O femeie este deranjată de experiențele intime personale. Trebuie să le împărtășiți cu persoana în care visătorul are încredere nesfârșită.

Culegerea fructelor de pădure stricate este întotdeauna un vis de tristețe. Sexul frumos va fi foarte supărat din cauza oricăror acțiuni ale celeilalte jumătăți.

Punerea căpșunilor uscate într-un coș – la probleme de sănătate. Fata va trebui să se confrunte cu boli cu transmitere sexuală.

Complotul gravidă al viselor de noapte despre cules de căpșuni sugerează că trebuie să vizitați un medic. Probabil, ea sau copilul au început să aibă unele probleme. Există riscul de avort spontan.

Colectarea fructelor de pădure roșii strălucitoare coapte într-un vis – la rezultatul de succes al unei afaceri recent începute. Dacă o fată vede un astfel de vis în ajunul interviului, cu siguranță va fi angajată.

Căpșuni în grădină

Dacă o fată culege căpșuni din grădină, înseamnă că în curând va întâlni un bărbat interesant. Între tineri se va naște dragostea pasională, emoțională, nerăbdătoare. Relațiile vor fi dificile, dar în general fericite și de durată. Boabele din paturile care sunt cultivate pentru vânzare prezic prosperitatea somnului și o perioadă lungă de bunăstare financiară.

Se întâmplă că într-un vis o femeie mănâncă fructe crescute chiar în grădină. Asta înseamnă că visează la o aventură amoroasă strălucitoare. Îi lipsește emoția în viața sexuală. Ai avut șansa să mănânci căpșuni cu un bărbat pe care îl cunoști? Există o simpatie reciprocă între eroii unui vis în realitate.

Există fructe de pădure – delicioase!

Consumul de fructe suculente delicioase promite unei femei o relație intimă plăcută în viitorul apropiat. Dacă boabele s-au dovedit a fi acre, atunci partenerul sexual se va răci față de visător.

A mânca o plăcintă cu căpșuni într-un vis este o întâlnire mult așteptată cu sufletul tău pereche. Iaurt de băut cu fructele de pădure discutate – până la apariția mai multor fani treziți simultan.

căpșuni mici sau mari

Un întreg câmp de boabe mici indică faptul că experiențele amoroase și o dispoziție romantică vor împiedica o femeie să-și atingă obiectivele. Dacă într-un vis există o mulțime de căpșuni mici și ea înconjoară fata din toate părțile, atunci, în realitate, va primi o atenție sporită din partea reprezentanților sexului puternic.

O boabă mare necoaptă sugerează că femeia adormită grăbește prea mult lucrurile. Lasă totul în viață să meargă ca de obicei, nu este nevoie să încerci să-i conduci pe alții și să accelerezi.

O căpșună foarte mare într-un vis, pe care o fată singură o ia în mână, îi prevestește o nuntă rapidă. Pentru o doamnă căsătorită, un astfel de complot promite o relație intimă pe partea laterală.

Căpșuni a visat la o femeie însărcinată

Dacă viitoarea mamă vede fructe de pădure răsfățate într-un vis, acest lucru prevestește dezamăgirea ei față de soțul ei. Cel mai probabil, în concediul de maternitate, un bărbat se va arăta dintr-o latură negativă complet nouă.

Frământați fructele de pădure cu mâinile – până la naștere prematură. Și aruncându-i pe fereastră – la un divorț rapid.

Se întâmplă ca o femeie însărcinată să viseze la căpșuni sub diferite forme pentru că s-a săturat de o viață monotonă plictisitoare. Ceva trebuie schimbat cât mai curând posibil. Sarcina nu este o piedică în calea fericirii și a momentelor de bucurie din viață.

boabe putrede

Ai visat un câmp întreg de fructe de pădure putrede? Trebuie să aruncați o privire mai atentă asupra împrejurimilor dvs. Persoana adormită are prea multă încredere în cei care sunt complet nedemni de ea. Din cauza propriei credule, s-a înconjurat de oameni ipocriți și invidioși fără să-și dea seama.

Citeste mai mult:  Care este visul unui pisoi mic într-un vis

Există o căpșună răsfățată – la probleme de sănătate sau la despărțire de o persoană dragă. Dacă fructele putrezite ar trebui strânse în buzunare, situația financiară a fetei s-ar înrăutăți semnificativ.

Boabele putrezite de pe ramurile tufișurilor promit neînțelegeri cu soțul tău în realitate. Dacă fata însăși nu se îndreaptă spre soțul ei și nu începe să ofere compromisuri, conflictele se pot termina cu divorț.

Dulceata gustoasa intr-un vis

A mânca gem delicioasă de căpșuni într-un vis este o distracție zgomotoasă. Femeia va fi invitată la o sărbătoare de amploare. Cu siguranță nu ar trebui să refuzi o invitație. Evenimentul îi va permite să obțină o mulțime de emoții plăcute și să facă noi cunoștințe utile.

Coacetul umplut cu dulceață de căpșuni dintr-un vis promite un cadou neașteptat pentru sexul frumos. Mai mult, un străin complet va ajunge la o femeie.

Am visat căpșuni: cum să interpretez corect în funcție de diferite cărți de vis

Care este visul căpșunilor – cea mai rafinată, capricioasă și parfumată boabe de grădină? Sperăm că ai visat la o căpșună adevărată, din grădină, și nu la asemănarea ei de plastic, care se găsește în supermarketuri tot timpul anului. Valorile căpșunilor din plastic pot fi vizualizate în „jucării!

În mod tradițional, căpșunile înseamnă pasiune, un foc de sânge, o pasiune rafinată, plină de emoții senzuale. Este general acceptat că iubitorii de căpșuni au un gust deosebit de rafinat, neruşinare şi voluptate.

Oamenii care iubesc căpșunile au o rafinament aparte și par să fie acasă în orice cerc, deși se simt cei mai liberi dintre toți printre cele mai înalte elite, nu se grăbesc să se amestece cu nicio clasă.

În sufletele lor, ei simt o ușoară detașare și izolare de toată lumea. Ele fac totul ușor pentru oricine și pentru toată lumea. Le este greu să se suporte singuri. Tot ce au nevoie iubitorii de căpșuni adevărați este dragoste și admirație.

Orice altceva – un portofel strâns, posibilități nelimitate aruncate la picioarele lor, hobby-uri ciudate – vor tolera. Problema este că oamenii care iubesc căpșunile și chiar le văd în vis au o senzualitate extraordinară și recunosc instantaneu minciuna. Au nevoie de sinceritate.

Semnificațiile principale ale căpșunilor într-un vis

Absorbi cu dibăcie o boabă parfumată după alta – se pare că știi multe despre plăcere, ai o perspicacitate excelentă pentru afaceri, ești puțin răsfățat de succes. Orizonturile sunt încă fără nori. Astăzi, problemele nu te vor afecta. Un scandal major este posibil pentru un fleac, dar celui care o începe îi va părea foarte rău.

Căpșunile roșii strălucitoare într-un vis înseamnă sfârșitul unei perioade de singurătate. Îți vei găsi în curând sufletul pereche.

O căpșună uriașă, vezi în vis că sunt ani de căpșuni, de mărimea unui pepene verde. Aceasta înseamnă că ești implicat activ în căutarea fericirii și nu ești deloc mulțumit de situația care s-a dezvoltat în acest moment. Poate ar trebui să-ți schimbi ocupația, să mergi la concurenți sau chiar să-ți deschizi propria afacere. Sunt pași serioși, poți începe cu o schimbare de perspectivă asupra problemelor și o evaluare sobră a perspectivelor.

Căpșunile putrezite și mucegăite într-un vis înseamnă relații greșite, probleme, situații ridicole. Acest vis este un avertisment și este mai bine să-l ascultați, încetinind dezvoltarea oricărei relații. Așteptați câteva săptămâni. În acest timp, multe vor deveni clare.

Ce înseamnă căpșuni în cărțile de vis

Cartea de vis a lui Miller promite tuturor celor care văd căpșuni într-un vis o experiență uimitoare și o poveste de dragoste delicioasă. Nu va fi ca nimic din ce ai experimentat înainte. Noi senzații, descoperiri, impresii. În acest caz, tu vei fi instigatorul. Nu se așteptau?

A fierbe gem de căpșuni într-un vis înseamnă a prepara un terci atât de dulce încât Caligula se va roși de invidie. În acest caz, aveți aproape garantat succesul. Vei obține absolut tot ce ți-ai dorit. Singura întrebare este ce vei face cu cupa cu premii?

Cartea de vis a lui Vanga promite o fericire absolută, neînnoră, pentru care nu există bariere. Vanga chiar îi pasă de vânzătorii de căpșuni, promițându-le o binecuvântare universală pentru faptele lor bune. Poate că marele văzător nu prea înțelege ceva, sau este timpul ca moralitatea publică să fie abandonată. Vag și ambiguu, Vanga vorbește despre o morală complexă și neînțelegere a celor care iubesc căpșunile, despre o condamnare nemiloasă a societății.

Culegeți căpșuni – o soartă dificilă și dragoste fără reciprocitate vă așteaptă. Poate că nu este ușor de trăit, dar în centrul operei celor mai mari artiști și scriitori se află tocmai o astfel de pasiune nereciprocă.

Dragostea fără reciprocitate este mult mai bună decât reciprocitatea fără iubire. Singurul sfat. prețuiește-te pe tine însuți, dragostea ta și experiențele și creativitatea ta mai presus de obiectul iubirii nefericite. Numai în acest caz vei reuși. Și în caz de succes orbitor – și reciprocitate. Dar vei avea nevoie de el în vârful faimei? Tu decizi.

Potrivit cărții de vis a lui Freud, căpșunile înseamnă dorință sexuală nebună și acută. Dacă ai visat că mănânci căpșuni în vis, te așteaptă plăceri lungi și delicioase.

Cartea de vis a lui Loff acordă o atenție deosebită persoanelor căsătorite și le promite o fericire deosebită în căsătorie. Pentru burlac, Loff promite o întâlnire cu dragoste adevărată. Dacă culegi căpșuni într-un câmp nesfârșit de căpșuni, vechea ta iubire nu te părăsește.

Nu te vom sfătui să uiți, mai degrabă recomandăm să devii demn de iubire. Sau exprimați-vă sentimentele atât de viu încât va fi dificil să nu le observați. Scrie o poezie, un roman, un film sau un univers cinematografic. Fă ceva important și semnificativ în onoarea iubirii tale.

Cartea clasică de vis feminină îți dorește pur și simplu fericire în dragoste și să nu-ți pierzi capul. Se poate întâmpla orice, oamenii sub influența hormonilor adesea nu arată ca ei înșiși. Dar timpul va trece și va trebui să înfrunți o altă versiune a obiectului pasiunii. Este foarte important ca până în acest moment să aveți o ștampilă în pașaport și să nu aveți niciun copil în brațe. Doar sub condiția libertății poți să-ți păstrezi independența și să construiești noi relații.

Concluzie

Căpșunile coapte și suculente sunt sinonime cu o dragoste pasională. Diferențele nu există. Dulceată, compoturi – o încercare de a păstra pasiunea. A vedea căpșuni într-un vis este un semn grozav, este o pregătire pentru aventură. Aprovizionați cu sedative – vă va fi util în virajele strânse. Chiar dacă nimic nu merge, poți oricând să scrii un roman uimitor bazat pe evenimente reale. Principalul lucru este să nu intrați în panică. Totul va fi bine.