Să te căsătorești în vis cu o femeie căsătorită

Căsătorește-te cu o femeie căsătorită într-un vis – interpretare a cărților de vis

Multe femei consideră că căsătoria este unul dintre cele mai semnificative evenimente din viața lor. O rochie de mireasă albă frumoasă, un banchet pentru toate rudele – aproape toată lumea vrea să plece din această zi veselă și fericită. Se crede că căsătoriile sunt încheiate în rai pentru totdeauna, nu este obișnuit să economisiți la o ceremonie solemnă, un banchet și ținute. Așadar, vom afla în cărțile de vis testate în timp de ce o femeie căsătorită visează la o nuntă.

Interpretare generală

A se căsători în vis pentru o femeie căsătorită promite noroc dacă alesul este propriul ei soț. Emoțiile pozitive, bucuria după trezire prevestesc o relație de consolidare. Concepția unui copil va întări dragostea reciprocă, astfel încât visul prevestește o sarcină neașteptată.Visul prezintă o creștere a intimității, dacă nașterea unui copil nu este planificată, preferă să dezvolte și să consolideze relațiile. Pentru a cunoaște din nou un partener, pentru a descoperi adâncurile ascunse ale unei persoane dragi, va trebui să acordați mai multă atenție și grijă. Menținerea și dezvoltarea interesului reciproc va fi servită de flirturi discrete, conversații intime interesante și experimente.

Un vis capătă un sens negativ atunci când soțul nu este familiar. Dintre principalele interpretări, cele mai probabile sunt: ​​trădarea iminentă, înșelăciunea, eventual trădarea.

Rolul unui proaspăt căsătorit pentru o femeie care a fost căsătorită de două ori poate indica epuizare, oboseală cronică. Acesta este adesea visul doamnelor de afaceri care își construiesc o carieră, apreciind creșterea profesională. Pe lângă astfel de vise tulburătoare, există o scădere a intereselor, epuizarea psihologică, stările depresive.

O dispoziție tristă la propria nuntă indică o atitudine detașată, indiferentă, eventual ciică. Visătorul este rugat să facă un toast de mulțumire, dar ea refuză – ar trebui să vă gândiți cât de critică este stima de sine, care sunt competența, productivitatea muncii. Pantofii sunt apăsați, rochia strânge pieptul, făcând imposibilă respirația – semnale de suprasolicitare, oboseală cronică, corpul a încetat să facă față singur.

Într-un vis, mirele cere să-și spele machiajul festiv – ar trebui să te gândești la încrederea soțului tău. El trebuie să vadă adevărata esență a partenerului, ar trebui să demonstreze loialitate, fidelitate, dragoste, să respingă suspiciunile, să salveze căsătoria.

La ce să vă mai așteptați de la propria nuntă cu o doamnă căsătorită într-un vis

Se întâmplă atunci când ceremonia de filmare are loc fără mire. Acesta este considerat un prevestitor al evenimentelor neplăcute în realitate, prefigurand multe experiențe, ele vor necesita mobilizarea tuturor forțelor. Mirele fugar este, de asemenea, un simbol alarmant: sufletul este chinuit de suspiciune excesivă și anxietate. Nu poți lăsa frica să omoare motivația, riscul de a pierde totul este mare.

Dispariția mirelui amenință o despărțire bruscă. Căsătoria fără bărbat va fi o sarcină imposibilă în realitate. În căutarea unui soț în mulțime – trebuie să faci o alegere dificilă.

De ce într-un vis să te căsătorești cu o fată singură, o femeie căsătorită, însărcinată

Să te căsătorești cu un străin – există riscul să înveți despre trădare, promite și o neînțelegere acasă. Pentru a vedea ceremonia care a avut loc – va trebui să iei o decizie responsabilă, importantă pentru familie.

De ce o fată necăsătorită visează la căsătorie? Este necesar să acordați mai multă atenție treburilor curente, visătorul visează mult, și-a pierdut simțul realității. Lucruri neplăcute sunt posibile: rușine, risc de îmbolnăvire, posibilă moarte, propunere indecentă, nedemnă. Mireasă însărcinată – responsabilități suplimentare, obligații.

De ce să visezi: căsătorește-te și refuză

Refuzul de a se căsători în ultimul moment promite eșec: s-a depus mult efort, scopul nu a fost atins. Mire refuzat – gelozie nerezonabilă.

Acest lucru poate fi interpretat astfel:

 • va trebui să schimbați planurile după un eveniment important;
 • trebuie să te înțelegi, să te schimbi.

Cărțile de vis ale autorului

Cărțile de vis ale diferiților autori oferă o interpretare extinsă.

Gustov Miller

Văzând propria nuntă căsătorită aduce schimbări și evenimente plăcute. Relațiile vor deschide o nouă etapă, sentimentele se vor întări, experiențele care au apărut vor întări căsnicia. Relațiile întărite prevestesc o creștere a bogăției.

Un bărbat singur care să vadă o doamnă căsătorită cunoscută într-o rochie de mireasă promite o întâlnire rapidă cu o fată dulce care va avea multe virtuți. Este și o șansă de a începe o relație bună, o posibilă căsătorie în curând. Pentru un bărbat căsătorit, un astfel de vis prezintă ispite, un test al forței legăturilor de familie.

Sigmund Freud

De ce visezi să te căsătorești cu o femeie căsătorită conform cărții de vis a lui Freud? Acest lucru indică dorința de a diversifica latura intimă a existenței; bărbații din afară sunt de interes.

Îmbrăcarea rochiei de mireasă a altcuiva – au apărut îndoieli cu privire la alegerea corectă a soțului. Ani mai târziu, se instalează o criză relațională, calitatea plăcerii sexuale se înrăutățește – cauze comune ale unor astfel de vise.

Wang

A te căsători cu o femeie necăsătorită într-un vis înseamnă să faci în curând o alegere importantă care determină viitorul. Cu cât sunt mai mulți oaspeți, cu atât mai mulți oameni vor depinde de consecințele deciziei.

Valsul de nunta – urmeaza multe evenimente placute de inspiratie. Ei motivează să atingă noi culmi, există un grup de sprijin (partener de dans) în apropiere.

Ar trebui să se teamă când se văd părinți îmbrăcați în haine întunecate de doliu: o rudă se va îmbolnăvi foarte mult timp.

Conform cărții de vis a soților Winter

A sărbători nunta altcuiva înseamnă a-ți face cunoștințe utile. Dacă visătorul este o fată singură, o așteaptă mari schimbări.

Sentimentul de fericire este un prevestitor al succesului. Ar trebui să vă fie frică de vise cu un mire bătrân, bolnav, slab, ele promit dezamăgiri iminente, oportunități ratate.

Conform cărții de vis pentru întreaga familie

De ce visezi că o fată se căsătorește? Propunerea visată promite schimbare, stabilitate, liniște. Anularea ceremoniei de nuntă amenință cu acte erupții, consecințe neplăcute.

O rochie albă de mireasă este un pericol de a te îmbolnăvi grav. Verigheta altcuiva fără intenția de a se căsători este un semn rău, promite ceartă în familie, o posibilă pierdere a locului de muncă, necazuri. Verigheta pierdută: „un simbol al trădării, certuri cu prietenii”, spune Interpretarea viselor pentru întreaga familie.

Citeste mai mult:  Într-un vis, vezi-l pe primul pe celălalt

Lista literaturii folosite:

 • Moss R. Istoria secretă a viselor: Sensul viselor în diverse culturi și vieți ale oamenilor celebri. Pe. din engleza. – Sankt Petersburg: IG „Ves”, 2010.
 • Visele. Originea și rolul lor în interpretarea creștină. Moscova: Obraz, 2006.
 • Solovyov V. Dicționar explicativ al viselor: o istorie ilustrată a civilizației viselor. — Moscova: Eksmo, 2006.

Ce înseamnă să te căsătorești cu o femeie căsătorită într-un vis

Un vis informativ care arată schimbări mari în viața personală. Este în general acceptat că căsătoria cu o fată într-un vis este un semn rău, care în unele cazuri poate visa la consecințe tragice. La urma urmei, pe vremuri îngropau fete într-o rochie de mireasă. Cu toate acestea, vremurile de astăzi s-au schimbat oarecum, deși sensul fatal al visului a fost păstrat într-o serie de situații până astăzi.

Cu toate acestea, ca o femeie căsătorită să se vadă ca o mireasă într-un vis, prezice întotdeauna schimbări în viața ei personală. Bine sau rău poate fi învățat din complotul visului. Pentru a înțelege de ce se visează o astfel de întorsătură a evenimentelor, acordați atenție detaliilor visului, cine și când s-a căsătorit. Acesta este modul în care cartea de vis interpretează cel mai des un astfel de vis.

Despre prieteni și vecini

De obicei, a visa la căsătoria unei femei care este deja ocupată în acest moment înseamnă știri despre ea și starea ei civilă. O nuntă zgomotoasă prezice un scandal sau o înmormântare, care va fi cunoscută unei game largi de oameni.

Pentru a visa la o nuntă magnifică lângă casa unui vecin sau a unui prieten, de ce să visezi? Interpretarea visului scrie că acolo va avea loc în curând un eveniment, despre care veți fi printre primii care știe. Va fi important, neașteptat și semnificativ.

În unele cărți este scris că în curând va fi într-adevăr o mireasă în casă și mama o va căsători sau nepoata va deveni soție. Cel mai probabil, nunta va fi magnifică și frumoasă, la care se vor holba toți vecinii, pentru ca ulterior să discute detaliile.

Căsătorirea cu o femeie căsătorită într-o rochie modestă, obișnuită este o schimbare în viața ei personală. Cel mai probabil, vei afla în curând despre falimentul ei sau despre o poziție de cerșetor, despre un divorț de soțul ei sau despre un truc scandalos asociat cu iubitul ei, un alt bărbat.

Este posibil ca în casă să aibă loc o ceartă violentă, un scandal cu țipetele soțului, o ceartă și poliția, despre care toată lumea din raion va ști. Cel mai probabil, trădarea va pune capăt relației și femeia va merge la iubitul ei sau va divorța de soțul ei. Cu toate acestea, toți vecinii și rudele vor ști despre această poveste.

Pentru a visa că sora soțului tău se căsătorește, pentru ce este visul? Cel mai probabil, această femeie se va îmbolnăvi grav și va muri în curând, sau soțul ei va cădea într-o poveste scandaloasă care se va sfârși cu destrămarea familiei.

Dacă o altă persoană a stat lângă mireasă într-un vis, atunci cel mai probabil ea însăși va divorța de soțul ei și se va căsători cu el sau cu o persoană similară cu cea pe care ați văzut-o în vis. Dar, în orice caz, a vedea o femeie care este deja căsătorită ca mireasă înseamnă, așa cum scrie cartea de vis, știri despre ea și evenimente importante care se vor întâmpla acolo.

Dacă ești în rolul unei nunți

De obicei, proaspătul căsătorit vede astfel de vise aproape imediat după nuntă sau la ceva timp după aceasta. În primul caz, cartea de vis interpretează rar visul, mai ales dacă este prost amintit. Faptul este că o mireasă care, totuși, nu s-a căsătorit din mare dragoste sau afecțiune poate fi depășită de îndoieli cu privire la corectitudinea pasului ei.

Mai ales dacă avea alți concurenți pentru mâna și inima ei. Prin urmare, nu ar trebui să te gândești prea mult la motivul pentru care visezi să te căsătorești cu o altă persoană, cu fostul tău iubit sau cu admiratorul tău, dacă intrigile nu sunt suficient de clare, monotone și prost amintite.

Nici măcar episoadele în care îți vezi soțul lângă tine la nuntă nu sunt interpretate de cartea de vis, deoarece acestea sunt doar fragmente de impresii din evenimentele recente. Cu toate acestea, dacă visezi la ceva luminos, neobișnuit și memorabil, cartea de vis te sfătuiește să interpretezi acest vis. Cu siguranță contează. Mai ales dacă partenerul de viață sau rochia a fost neobișnuită sau înspăimântătoare într-un vis.

De ce visează un proaspăt căsătorit să se vadă ca mireasa altei persoane? Mai ales dacă un astfel de vis se repetă de mai multe ori? Interpretarea visului scrie că ai făcut o alegere greșită inițial și acum ești chinuit de îndoieli. Dar chiar dacă căsătoria a fost pentru dragoste, căsătoria nu va dura mult și în 2-5 ani te vei căsători din nou. Uneori chiar și pentru o persoană similară cu fostul tău admirator sau cu cel care te-a visat într-un vis. Uneori, un astfel de vis promite un divorț rapid sau moartea unui soț din cauza unui accident.

De ce visezi să te căsătorești cu soțul tău a doua oară într-un vis? În unele situații, un astfel de vis devine realitate timp de câteva decenii.

Când soții divorțează în tinerețe și, după un timp, se regăsesc împreună, deja cu copii sau după mai multe recăsătoriri. Cu toate acestea, foarte adesea un astfel de vis este un vis al morții unui soț sau al divorțului de el.

A visa că un soț se căsătorește cu o altă femeie și o femeie căsătorită a decis să se căsătorească cu el este un semn de scandal și trădare. Este probabil să aibă o doamnă care seamănă cu persoana pe care a văzut-o.

De ce visezi să te vezi ca mireasa altei persoane sau să te căsătorești din nou cu soțul tău? Interpretarea visului scrie că căsătoria nu va dura mult. In situatie va interveni soarta, astfel incat mireasa va trebui sa se casatoreasca din nou si nu este cazul sa fie suparata din cauza asta. Nu veți putea influența circumstanțele în niciun fel, iar despre asta scrie și cartea de vis.

Care este visul de a te căsători cu ruda sau fratele tău? Interpretarea visului scrie că vei coopera cu această persoană și vei deveni prieteni grozavi. Este un vis să te căsătorești cu șeful sau să te vezi mireasa șefului? Cel mai adesea, un astfel de vis prezice un schimb de calități personale sau o asociere cu o idee.

Să căsătorești o persoană cu un statut și o situație financiară inferioară – cu sărăcia și să te căsătorești cu o vedetă de cinema sau o celebritate – cu o pasiune pentru o nouă afacere care îți va aduce bani, fericire și succes. Cel mai probabil, a te vedea ca mireasa unei persoane celebre înseamnă o asociere simbolică cu el sau dragoste pentru munca pe care o face. Prin urmare, căsătoria cu o celebritate înseamnă evenimente noi și luminoase, interesante care pot fi foarte interesante.

Citeste mai mult:  De ce visezi la mulți pești mici

A te căsători cu prietenul tău înseamnă a întări relațiile cu el. Uneori – gelozia soțului, care poate duce la divorț.

Pentru o femeie în vârstă să se căsătorească cu răposatul ei soț este un semn rău care promite o moarte rapidă. Încercați să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. Cu toate acestea, a vedea un episod din tinerețea ta este un semn bun care promite vești bune de la copii și nepoți. După un astfel de vis, treburile tale de familie se vor îmbunătăți.

Să te căsătorești într-un vis: fericire și armonie sau trădare și trădare?

Orice femeie acordă o mare importanță procesului căsătoriei, mai ales dacă simte dragoste profundă pentru soțul ei. Nunta în sine lasă o mulțime de amprente pozitive în memoria fiecăruia dintre soți, dar dacă o femeie trebuie să se căsătorească într-un vis, acest lucru este întotdeauna de bun augur? Răspunsul va fi dat mai jos.

Să te căsătorești într-un vis: sens general

În cele mai multe cazuri, un astfel de vis nu prevestește catastrofal, dimpotrivă. Deoarece căsătoria este un eveniment foarte colorat, romantic și fericit pentru un număr mare de oameni, acest vis este, de asemenea, interpretat pozitiv. Mai mult, o nuntă în vis este un semn fericit care indică faptul că o mare de romantism și pasiune o așteaptă pe fată în curând.

În cele mai multe cazuri, un astfel de vis nu prevestește catastrofal, dimpotrivă.

Desigur, conform cărții de vis, interpretarea somnului depinde de detalii specifice, dar în termeni generali, acest vis înseamnă următoarele:

 • Dacă o fată nu este încă căsătorită și într-un vis nu a putut vedea fața alesului ei, aceasta înseamnă că în viitorul apropiat va întâlni o persoană cu care vrea să trăiască toată viața și să se căsătorească cu el.
 • Dacă într-un vis o femeie s-a văzut la altar cu un bărbat, gândindu-se astfel: „Mă căsătoresc cu iubita mea!”, atunci cu el va trăi cei mai buni ani din viața ei.
 • În sufletul visătorului, armonie deplină. O fată care se vede într-un vis într-o rochie albă ca zăpada și un voal lung are o atitudine pozitivă și liniște sufletească.
 • În viitor, o femeie se așteaptă la multă fericire și prosperitate.
 • Dacă o fată este fericită în visul ei, atunci căsnicia ei va avea mare succes.
 • Să se căsătorească în vis în toamnă – la fidelitatea soțului ei.

Potrivit psihologilor, un astfel de vis este o reflectare a stării interne a unei femei. Cel mai probabil, ea nu experimentează fericirea în viață și subconștientul ei încearcă să o ajute să fie măcar puțin mai fericită, obligând-o să vadă un vis în care este înconjurată de atenția tuturor, bucuria și harul sunt peste tot.

De ce o femeie căsătorită are un astfel de vis?

Este imposibil să interpretezi fără echivoc acest vis. Dacă o fată este deja căsătorită, dar în visul ei se logodește din nou, acest lucru poate însemna două lucruri, în funcție de atitudinea ei față de mire:

 • Dacă o fată este foarte atașată de actualul ei soț, îl iubește, se simte confortabil cu el, atunci un astfel de vis este un avertisment pentru ea. Poate că, foarte curând, va trebui să se confrunte cu trădarea sau trădarea alesului ei.
 • Dacă o fată se confruntă cu un anumit disconfort în relațiile cu soțul ei, atunci aceasta înseamnă că această căsătorie va câștiga o a doua viață și totul va funcționa pentru soți.

Căsătorirea într-un vis: interpretare

A aduna undeva în vise este întotdeauna un prevestitor de vanitate și necaz. Mai mult, cu cât taxele au loc mai mult, cu atât treburile vor fi mai puternice. Dacă o fată se va căsători într-un vis, aceasta înseamnă că în viitorul apropiat va putea participa la o nuntă, însă nu la ea. Cel mai probabil, cineva din cercul interior urma să se logodească, dar nu a spus nimănui, așa că vestea viitoarei căsătorii va fi primită cu un șoc total.

 • Un vis în care o fată se va căsători cu alesul prietenului, rudei sau cunoștințelor ei înseamnă că această persoană va pune ochii în curând asupra ei.
 • Dacă în ajunul unui astfel de vis o femeie a primit o invitație la o nuntă, atunci un astfel de vis înseamnă că va deveni o prietenă apropiată a acestei familii.
 • Dacă într-un vis o femeie nu simte bucurie de la evenimentul viitor, atunci nunta la care este invitată va eșua sau soții nu vor avea o viață.

Văzând într-un vis cum se căsătorește o prietenă

Dacă într-un vis iubita persoanei care a visat s-a căsătorit sau urmează să se căsătorească, acest lucru poate promite o mulțime de probleme. Indiferent de detaliile visului, un simbol precum o iubită căsătorită este un semn rău.

 • Dacă o fată visează că prietenul ei apropiat se căsătorește cu un bărbat pe care îl place femeii care visează, acest lucru este interpretat ca o ipocrizie iminentă din partea cercului ei interior. Mai mult, cu cât prietena este mai fericită, cu atât mai mult noroi va fi turnat asupra visătorului.
 • Într-un vis în care iubita visătorului este supărată și nu vrea să se căsătorească, ea spune că are nevoie de ajutorul celui care a avut visul. Ea va primi acest ajutor, deoarece visătorul va deveni principalul asistent în rezolvarea problemelor iubitei sale.

În cazuri rare, un astfel de vis înseamnă căsătoria femeii însăși și poate fi fictiv.

Căsătorește-te cu un străin într-un vis: sens

Un astfel de vis nu este de bun augur, în plus, dacă o femeie visează că se căsătorește cu un bărbat pe care nu-l cunoaște, acesta este un semn foarte tulburător.. Nimeni nu vrea să se logodească cu un străin, mai ales într-un vis. Un rol uriaș într-un astfel de vis îl joacă emoțiile pe care o fată le trăiește în relație cu alesul ei.

 • Dacă vrea să se căsătorească cu un străin, având un interes puternic pentru el, acesta este un semn că va avea multă pasiune în relația cu viitorul ei soț, totuși, nu va exista fericire într-o astfel de căsnicie.
 • Dacă o femeie se teme de un mire necunoscut, aceasta înseamnă că va trebui să se teamă de viitorul ei soț toată viața.
 • Dacă iubește un străin, atunci totul va fi bine cu el în viitor.

Să te căsătorești cu un fost soț într-un vis

În acest caz, un astfel de vis este o reflectare a subconștientului fetei. Chiar dacă soții au avut o pauză dureroasă, fata nu poate să nu se gândească la fostul ei soț, altfel nu l-ar fi visat niciodată. Ce spune? Un astfel de vis este o reflectare a stării interioare a unei femei. Cel mai probabil, ea tânjește după primul, își face griji pentru el și vrea să se întoarcă. Chiar dacă o femeie înțelege în mod conștient că un divorț a fost necesar pentru ei, ea totuși vrea să returneze această relație.

Acest lucru nu este surprinzător, deoarece indiferent de motivul despărțirii, odată ce ambii soți au fost căsătoriți fericiți.

Căsătorește-te cu un mort într-un vis

Acest vis este un avertisment pentru o femeie despre pericolul iminent. Cel mai probabil, foarte curând visătorul se poate găsi într-o situație groaznică pentru el însuși, din care nu poate ieși decât cu ajutorul celor dragi. Despre ce situații vorbim? Acestea pot fi răni, boli, necazuri etc.

Nu merită să cazi în stres, pentru că defunctul cu care fata este logodită este patronul ei, care va face totul pentru siguranța ei. Cu toate acestea, să te bazezi doar pe ajutorul decedatului nu merită. O femeie ar trebui să fie atentă și vigilentă chiar și atunci când efectuează activități de rutină. Prudența este deosebit de importantă în primele zile după un vis.

Căsătorește-te: cartea de vis (video)

De ce visezi la o cerere în căsătorie (video)

Astfel, un vis în care o femeie este pe cale să devină soția cuiva poate fi interpretat în diferite moduri. În cele mai multe cazuri, acest vis promite fericire și armonie. Acesta este un semn pozitiv.

Citeste mai mult:  Văzând o pisică neagră într-un vis

Interpretarea viselor: pregătirea pentru căsătorie, ce înseamnă acestea?

11 decembrie 2019 la 21:26 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online de ce visați să vă căsătoriți citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

a te căsători într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Interpretarea viselor lui Adaskin

De ce visezi într-un vis despre căsătorie:

Pentru o fată sau o tânără, un vis în care este prezentă la o nuntă ca mireasă înseamnă schimbări în viața personală (nu neapărat legate de căsătorie); același vis pentru o femeie matură înseamnă necazuri legate de muncă; pentru o femeie în vârstă, un astfel de vis poate însemna boală sau chiar moarte. Un vis în care te vezi căsătorindu-te cu un bătrân decrepit te amenință cu probleme de sănătate.

Dacă ai visat că te căsătorești, dar acest fapt nu îți provoacă emoții și sentimente vesele, fii pregătit pentru dezamăgiri serioase în relațiile amoroase, precum și pentru o posibilă boală.

Cartea Dream Dream

De ce visezi să te căsătorești, ce înseamnă:

Un vis vechi se va împlini, dar în viitorul apropiat te vei afla într-o situație delicată și împovărătoare.

Carte universală de vis

De ce visezi să te căsătorești conform cărții de vis:

În visul tău, prietenul sau cunoscutul tău se căsătorește sau se căsătorește? Ești fericit sau te simți lăsat în urmă? Simți bucurie că poți fi aproape de o persoană într-o zi atât de solemnă sau simți frică, deoarece mireasa sau mirele își pierd independența?

Interpretarea visului lui A. Vasiliev

Dacă visezi să te căsătorești, pentru ce este:

Dacă visezi la căsătorie, atunci un vis vechi se va împlini în curând, dar în viitorul apropiat te vei afla într-o situație delicată și împovărătoare.

Vezi și: de ce visează o nuntă, de ce visează un soț, de ce visează o soție.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

Dacă visezi să te căsătorești, pentru ce este?

Dacă ai visat că te căsătorești sau o cerere în căsătorie, atunci asta prevestește dragoste reciprocă pentru tine.

A te căsători cu un văduv într-un vis înseamnă pericol din partea unui bărbat familiar.

Dacă alesul tău într-un vis este un străin, atunci așteaptă-te la probleme în familie.

Dacă o fată tânără a visat la căsătorie, acest lucru prevestește înșelăciunea și tristețea ei.

Dacă o femeie căsătorită a visat la căsătorie, atunci o așteaptă intrigi în echipa feminină.

Dacă o văduvă a visat la căsătorie, atunci o așteaptă speranțe înșelate.

Dacă, având un soț, te căsătorești cu altul într-un vis, atunci acest lucru prevestește adulter.

Cartea de vis lumească

De ce visezi să te căsătorești, interpretare:

A vedea căsătoria înseamnă grijile tale cu privire la viața ta personală neliniștită. Dacă o fată a visat că se căsătorește, atunci era îngrijorată de tulburarea vieții ei la nivel personal.

Dacă un tip, un bărbat a visat că se căsătoresc cu el, asta înseamnă că îi este teamă că ar putea fi în curând „târât” la biroul de înregistrare sau nu este sigur de partenerul său. Era un vis că o fată se căsătorește și le arăta prietenilor ei o rochie de mireasă, ceea ce înseamnă că în viața reală cochetează cu toată lumea fără discernământ – merită să te hotărăști asupra preferințelor tale și să nu „pulverizezi” pe toată lumea fără excepție.

Cartea Dream House

Interpretarea viselor pentru a te căsători interpretează după cum urmează:

Ea a visat că o fată se căsătorește și vizitează un salon de mireasă și încearcă o rochie de mireasă, învârtindu-se în fața unei oglinzi, ceea ce înseamnă că îi lipsește atenția masculină în viața reală, se simte singură și neînțeleasă.

Dacă o fată se căsătorește, asta poate însemna că în viitorul apropiat va putea cunoaște un bărbat care ulterior îi va deveni soț, în orice caz, chiar acum este momentul cel mai favorabil pentru această întâlnire. A fost un vis că unei fete i s-a oferit să se căsătorească, prezentând un inel și flori cadou, ceea ce înseamnă că schimbările globale în termeni personali o așteaptă pe această fată.

Dacă are deja un logodnic, este foarte posibil să întâlnească o altă persoană, să se grăbească și să nu se poată decide mult timp. Dacă o fată face o propunere unui bărbat într-un vis de a se căsători cu el, aceasta înseamnă că el se va regăsi în curând sau a căzut deja într-o situație din care va fi foarte dificil să ieși fără pierderi semnificative.

Interpretarea viselor lui Petru I

Văzând că te vei căsători într-un vis:

Să te căsătorești cu un englez în vis este o pacoste. Feriți-vă de străini, pentru că de la ei, în primul rând, va veni pericolul pentru tine.

Interpretarea visului lui G. Rasputin

De ce visezi să te căsătorești conform cărții de vis:

Să te căsătorești cu un om sărac într-un vis este un semn bun. În viață, te așteaptă o ceașcă plină de dragoste și prosperitate în familie. Veți fi asigurat astfel încât toată lumea să vă îndeplinească capriciile.

să se căsătorească în interpretarea experţilor

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi să te pregătești să te căsătorești cu o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .