Jocul de vis al fetiței

Care este visul unui copil – o fetiță

Pentru a înțelege la ce visează o fetiță, citiți interpretările cărților de vis pe care vi le-am pregătit în acest articol. Și apoi veți fi avertizat despre evenimentele viitoare pentru a fi la timp și a răspunde corect la acestea.

Interpretarea visului secolului XXI

Să te vezi înconjurat de un număr mare de fetițe este un semn bun. Un astfel de vis sugerează că în curând vei primi o invitație la un eveniment foarte important cu un număr mare de invitați. Veți avea un timp plăcut și interesant, precum și vă veți face cunoștințe utile.

 1. Dacă un copil este îmbrăcat în haine albe, atunci foarte curând viața ta se va schimba în bine. Va exista un eveniment care va da totul peste cap și te va forța să-ți schimbi viziunea asupra lumii, ceea ce va fi motivul unui viitor fericit.
 2. Văzându-te ca o fetiță – pregătește-te să fii surprins, pentru că în viitorul apropiat soarta îți va oferi un fel de surpriză. Este adevărat, nu va fi plăcut și vei experimenta un sentiment de mare enervare.
 3. A vedea o fetiță necunoscută nu este cea mai favorabilă perioadă din viață. Necazuri ți se vor întâmpla din când în când, mici, dar nebunești de enervante. Ai răbdare și încearcă să rămâi calm, apoi va trece repede.
 4. Și dacă într-un vis ai văzut o fată alergând pe ușa casei tale, atunci în viața reală te poți aștepta la oaspeți neplanificați care vor cădea peste tine ca zăpada pe cap. Va trebui să înfățișați bucuria și să arătați ospitalitate, deși nu veți dori cu adevărat să faceți acest lucru.
 5. Discuția cu un copil într-un vis este un semn foarte bun care promite visatorului succes, faimă, bogăție și prosperitate în toate domeniile vieții sale. Rămâne de așteptat destul de mult și toate aceste beneficii vor apărea cu siguranță.

Marea carte de vis

Dacă o mamă își visează propria fiică în stare proastă – bolnavă, murdară, slăbită, atunci, în realitate, copilul va diferi în stare de sănătate excepțional de bună. Prin urmare, cu siguranță nu merită să vă faceți griji și să vă supărați.

 1. Dacă o tânără visează la un copil, atunci în viitorul apropiat are șanse foarte mari de a concepe un copil. Dacă sarcina nu este încă inclusă în planurile ei, este mai bine să se abțină de la sex, deoarece contracepția poate eșua.
 2. Văzând o fetiță în apă – ceva nou va apărea în viața ta. Ar putea fi o relație sau un loc de muncă mai promițător, hobby-uri, hobby-uri sau prieteni. Gândiți-vă la ce domeniu al vieții tale lipsește în special dezvoltare – tocmai în acest domeniu vor veni beneficiile.
 3. Văzând într-un vis un copil foarte trist cu ochii plini de lacrimi – conduita ta greșită va provoca dezamăgire în mediul tău. Îți vei distruge serios propria reputație și va trebui să muncești din greu pentru a restabili încrederea pierdută.
 4. Să vezi un nou-născut, un copil foarte mic într-un vis – ai nevoie de singurătate și te-ai săturat de oameni, chiar dacă nu-ți dai seama. Inconștientul țipă practic că trebuie să fii singur, să te relaxezi și să te relaxezi.
 5. Văzând un copil cu o păpușă, aspect foarte frumos și neobișnuit – adevărate minuni vor începe să se întâmple în viața ta. Pregătește-te să fii surprins, pentru că va părea un fel de magie.
 6. O adolescentă visează la bunăstare materială. Vei avea șanse să-ți arăți talentele și să câștigi de câteva ori mai mult decât de obicei. Aceasta este perioada în care îți vei putea realiza potențialul maxim, așa că activează.
 7. Tratează un copil dulce într-un vis – va avea loc un eveniment vesel care ți se va părea cu adevărat magic. O serie de evenimente vor duce în cele din urmă la un rezultat la care nici nu ai îndrăznit să visezi. Dar aceasta nu este magie, ci doar o combinație de circumstanțe favorabile pentru tine.

Interpretarea viselor în ordine alfabetică

Dacă ți-ai văzut propria fiică, bucură-te. O perioadă fericită de prosperitate și fericire va veni în curând în viața ta. Rămâne doar să ne bucurăm și să acceptăm tot felul de daruri ale sorții.

 1. Văzând un copil murdar, bolnav, epuizat – în viața reală, vei da naștere unui copil puternic și sănătos. Dacă aveți deja copii, atunci aceștia vor avea și o sănătate excelentă și veți vizita medici doar pentru examinări de rutină.
 2. Un bebeluș visează la promisiuni neîmplinite. Te vei baza pe o persoană, dar el te va dezamăgi și îți va aduce probleme pe cap. Prin urmare, încearcă să te bazezi doar pe tine dacă vrei să eviți mari probleme.
 3. Jucându-vă cu o fată într-un vis – faceți un act neplăcut, ale cărui consecințe le veți regreta foarte mult timp. Încearcă să iei decizii în cunoștință de cauză dacă nu vrei să faci o mare greșeală în viața ta.
 4. Pentru a purta un copil în brațe – după o serie nereușită în viață, va veni o perioadă de fericire și armonie absolută. Te vei putea bucura de prezent, vei uita de experiențele din trecut și de gândurile despre viitor.
 5. Pentru a vedea cum o fată cade și se învinețește – la unele obstacole în treburile tale. Nu veți obține rezultatul atât de repede pe cât ți-ai dori, deoarece se va cheltui un timp destul de mare pentru rezolvarea problemelor și pentru a face față circumstanțelor adverse.
 6. Pentru a vedea un copil mort într-un vis – simțiți anxietate și dezamăgire. Aceste emoții îți vor ocupa complet timpul și îți va fi dificil să faci lucrurile obișnuite. De ceva vreme vei trăi într-o stare de stres.
 7. Pentru a pedepsi un copil – un astfel de vis este de obicei văzut de oameni care nu sunt suficient de încrezători în sine. Acest vis avertizează: trebuie să lupți cu complexele înainte ca acestea să-ți ruineze complet viața.

Citeste mai mult:  Dormi mătușă moartă

Urmăriți un videoclip pe această temă:

Site-ul zilei: Ana Somnia – „Stingeți luminile!” sau visul unei fetițe

După noaptea de Halloween, „loturile zilei” cer ceva înfricoșător. Noapte, cameră întunecată, Adobe Flash. in general, Ana Somnia va face.

Acest site mi-a fost deja recomandat de mai multe ori, dar la prima vedere mi s-a părut o prostie completă. Deși este o prostie, dar numai o prostie foarte ciudată, misterioasă și frumoasă din punct de vedere estetic.

Pagina principală a Ana Somnia

Pagina principală a Ana Somnia

Prima ciudățenie este că uneori se deschide un site complet diferit la aceeași adresă cu Ana Somnia, arătând astfel:

Prima pagină alternativă a site-ului Ana Somnia

Prima pagină alternativă a site-ului Ana Somnia

De ce e atât de ciudat, nu știu.

Site-urile sunt complet diferite, singurul lucru care le unește este că sunt alb-negru, misterioase și situate la aceeași adresă. De obicei, reîncărcarea paginii vă ajută să reveniți la site-ul potrivit, dar este greu să promiți ceva.

Site-ul corect al Ana Somnia este 100% flash și animat. Chiar și pagina de pornire, care are doar două butoane:

Adobe Flash înăuntru

Adobe Flash înăuntru

Această ghicitoare a fost de mult rezolvată de fanii web cu experiență: artiștii web preferă flash-ul oricărei grafice html5 standard și puternice datorită faptului că flash-ul este „dezgustător, dar acum”, iar grafica html5 este „uimitoare, dar apoi”. Totuși, Ana Somnia arată bine pe flash, eu doar mormăiesc sfânt.

Întregul site este stilizat ca un desen neglijent cu mână liberă. Este desenat dormitorul unei fetițe, care este pe cale să doarmă și așteaptă să se stingă luminile. Pentru a face acest lucru, apăsați degetul blițului pe comutatorul blițului:

E timpul să stingi lumina

E timpul să stingi lumina

În general, un comutator bliț este o siding. Chiar pe prima pagină, puteți permite accesul site-ului la camera web, iar apoi site-ul va fi controlat de un comutator real în camera dvs. Ei bine, sau puteți conecta camera web cu degetul de dragul testului.

Cameră web mare se uită la comutatorul tău

O cameră web mare vă urmărește comutarea!

Pe scurt, indiferent de interfață, când lumina se stinge, fata adoarme:

Jocuri de somn-la gură-stacojiu-e

Jocuri de somn-la gură-stacojiu-e

. și începe să aibă tot felul de vise. Din anumite motive vizibile cu ochiul liber:

Și visăm la iarbă, iarbă, iarbă.

Și visăm la iarbă, iarbă, iarbă.

Foarte repede, camera se schimbă undeva și întregul ecran este plin de „vise”, uitându-te la care ai putea crede că site-ul Ana Somnia face reclamă activă la halucinogene (deși cineva, ca de obicei, va argumenta că pedofilia):

Mă îndoiesc foarte mult că visele fetițelor arată atât de ciudat, dar nu există nicio modalitate de a verifica. Doar ghicește:

Lewis Carroll ar aprecia, cred:

. iar Freud ar aprecia:

În general, durează teribil. Deja în al doilea minut vreau să îmi pun un astfel de screensaver. La fel ca ea, această fată, lasă computerul să viseze imediat.

Desenele sunt foarte diverse și, la prima vedere, deloc repetitive. Totul este atât de suprareal și confuz. În același timp, animația este suficient de rapidă și deloc plictisitoare de vizionat.

Dacă aprindeți lumina din nou (într-un fel sau altul), atunci fata înfățișează foarte natural o persoană care a fost trezită în miezul nopții prin aprinderea luminii.

Apoi termină de frecat la ochi, se culcă mai departe și totul de la început.

Separat, vreau să notez interpretarea vocală a acestui site. Este atât de modestă și discretă încât uneori oamenii pur și simplu nu o observă. În același timp, tot sunetul este foarte potrivit și bine coordonat cu imaginea. În timpul „somnului” există senzația că desenele fac zgomot în timpul mișcării, sunetul și imaginea sunt atât de bine sincronizate. Experimentele pe oameni arată că mulți oameni dorm bine la acest sunet.

Citeste mai mult:  De ce visează calul negru

Fata: de ce visezi

Interpretarea viselor anotimpurilor

Este important să știți de ce o fată visează la o femeie dacă acest lucru se întâmplă toamna. Visul unei mame în care fiica ei este bolnavă promite copilului sănătate bună în viața reală. Pentru o doamnă care nu are o fiică, un vis cu o fată promite o sarcină timpurie.

Este considerat de bun augur să vezi o femeie frumoasă în lunile de vară. Un vis este un prevestitor al unui miracol care va duce la schimbări favorabile.

Același vis în primăvară este un semn al ceva neașteptat, dar nu are neapărat o conotație pozitivă.

Micul Weses carte de vis

Potrivit acestei cărți de vis, un vis despre o fetiță avertizează asupra pierderilor. Pot fi pierderi semnificative și chiar moartea unuia dintre membrii familiei.

Cartea pentru visele copiilor

Un copil de sex feminin care este visat de copii sau adolescenți indică instabilitatea stării emoționale a celui care doarme. Omulețul trebuie să petreacă ceva timp singur cu el însuși. Poate că tutela altora pune prea multă presiune asupra lui.

Сонник XXI века

Să vezi o fetiță foarte mică într-un vis și să vorbești cu ea este un succes care te va ajuta să te îmbogățești.

O persoană care într-un vis se distrează în compania unor fete foarte tinere va vizita în curând un eveniment interesant din viața reală. Legăturile stabilite asupra lui îl vor beneficia pe viitor. Dacă tovarășii de dormit sunt și ei îmbrăcați complet în alb, în ​​curând se va întâmpla o întorsătură neașteptată în viața lui, dar va fi benefică.

O femeie care se vede în vise ca un copil ar trebui să se pregătească pentru pierderi minore viitoare sau vești neplăcute.

O fată necunoscută a venit în casă – rudele vor sosi în curând sau oaspeții vor apărea brusc. Dacă alungați un străin nepoftit, problemele sau treburile inutile vor cădea asupra familiei.

Interpretarea visului rătăcitorului

Pentru un bărbat, imaginea unei fete într-un vis simbolizează îngerul său păzitor. În viața reală, cel care doarme va primi în curând ajutorul mult așteptat, care va afecta pozitiv starea treburilor sale.

O femeie, văzând o copie redusă a ei înșiși sau o imagine de fantezie, trebuie să-și evalueze comportamentul și obiceiurile. Neajunsurile și greșelile unei fete dintr-un vis indică sexului frumos propriile defecte.

Cartea viselor moderne

Un copil mic simbolizează pierderea. Acest lucru nu înseamnă neapărat că cineva din familie sau din mediu va muri. Poate că o persoană dragă este departe și va pleca mult timp.

O fată care împletește o împletitură este considerată un prevestitor al unei reumpleri iminente în familie. Pentru mama unei fete adulte necăsătorite, un astfel de vis poate indica căsătoria iminentă a fiicei sale.

Sonnik Miller

Dacă o persoană adormită într-un vis urmărește acțiunile unui copil mic și foarte drăguț, atunci în realitate se va confrunta cu probleme aranjate de cei răi. Avertismentul de somn încurajează vigilența în lucrul cu persoane necunoscute.

O copilă care plânge promite boală. Dacă copilul suspine amar, atunci boala este plină de un rezultat tragic.

Dream Vanga

Potrivit acestei surse, nașterea unei fete într-un vis promite treburi plăcute în viața reală.

Interpretarea visului lui Freud

O doamnă care se vede în vise ca un bebeluș neajutorat are nevoie de căldură, atenție și afecțiune. Astfel de vise sunt adesea vizitate de femei puternice și independente, care încearcă să facă față problemelor lor fără ajutor extern.

Un bărbat care a visat la o fată abstractă își dorește subconștient experimente în viața sa sexuală. Acest lucru nu are nimic de-a face cu problemele mentale, așa că nu trebuie să vă faceți griji.

Est Dream

O fată frumoasă într-o rochie îngrijită simbolizează vești bune. Un copil murdar și supărat promite să primească vești care nu vor fi pe plac.

Vis pentru întreaga familie

Un vis despre un copil care tace și nu răspunde la întrebări poate fi un vestitor al morții violente a cuiva pe care îl cunoști.

Privind un copil de departe înseamnă să pierzi bani din vina ta și să nu poți preveni pierderile.

Interpretarea viselor Nancy Wagaiman

A vedea gemeni într-un vis înseamnă a afla veștile bune legate unul de celălalt. Poate fi interpretată și ca aceeași știre, dar din surse diferite.

Să vezi fiica cuiva pe care-l cunoști într-un vis înseamnă să invidiezi succesul și prosperitatea acestei familii în realitate.

O viziune în care este prezentă o fată cu părul roșu este considerată favorabilă. Simbolizează schimbări în viața personală care vor da bucurie. Micuța blondă promite profit.

Un vis despre un copil gol este considerat rău – este considerat un prevestitor al bolii.

La ce a visat fetița?

Copiii mici sunt grozavi. Ne fac tandre și multe alte sentimente plăcute.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a construi o casă nouă

Fetițele arată deosebit de drăguțe: fundițele, rochiile și multe altele fac ca aceste creaturi să arate ca niște îngeri.

Și de ce visează fetița? Ce înseamnă să vezi aceste prințese drăguțe într-un vis?

Ține copilul în brațe

Dacă ai visat că ții o fată în brațe, atunci te așteaptă treburile casnice plăcute. Și dacă pui copilul pe gât, atunci rudele îndepărtate vor veni la tine în curând.

Visul în care fata te îmbrățișează vorbește despre moliciunea caracterului tău. Și să vezi cum își trage mâinile spre tine înseamnă să-ți fie dor de anii copilăriei.

 • Aruncarea unei fetițe – spre invidia vecinilor.
 • Încercuirea unui copil într-un vis este un sfat înțelept de la un străin.
 • A mângâia capul este o faptă bună, nobilă.
 • Pieptănarea părului bebelușului este o cunoștință cu un tânăr plăcut.
 • Să înveți o fetiță să meargă – la o petrecere măreață.

A scăpa de boală este ceea ce visează copilul, fata care ți-a stat în poală. Iar visul în care fata doarme în brațele tale promite progrese în viața de afaceri.

Bebelușul pe care îl hrănești dintr-un biberon visează la realizarea planului tău. Iar a o alăpta înseamnă a fi obiectul admirației colegilor sau vecinilor.

Vezi copilul din lateral

Mulți sunt interesați de ceea ce visează fata dacă o vezi de departe. Dacă acesta este un copil, atunci un astfel de vis oferă evenimente destul de plăcute.

De exemplu, un bebeluș învelit într-o pătură este un semn că te așteaptă o excursie în locuri interesante. Iar să o vezi în scutec înseamnă să primești o ofertă profitabilă de la șef.

 • Un copil în brațele unui bărbat – la o mică creștere a salariului.
 • O femeie ține un copil în vis – pentru un weekend distractiv în afara orașului.
 • Copilul plânge – la o mărturisire romantică și săruturi.
 • Bebelușul zâmbește – pentru a se întâlni cu prieteni.
 • Ea mănâncă – până la finalizarea cu succes a lucrării începute.

Potrivit cărții de vis, o fată care se joacă cu un zăngănitor visează înainte de o călătorie interesantă. Și câțiva copii sunt un semn că vei pleca în vacanță cu o companie mare.

Fetița din spital vorbește despre pacea în suflet. Și dacă privești cum se naște un bebeluș, pregătește-te să primești oaspeți importanți.

Victoria asupra complexelor și temerilor tale este ceea ce visează un copil cu păr blond. Și dacă sunt creț, atunci în curând vei câștiga încredere fermă în abilitățile tale.

Un bebeluș cu păr blond vorbește despre vacanța viitoare. O fată cu părul negru este un semn că talentele tale vor fi remarcate în viitorul apropiat.

Gemenii au visat?

Gemenii apar adesea într-un vis când ești îngrijorat de ceva. De exemplu, a vedea cum stau copiii într-un cărucior înseamnă să te gândești la starea de sănătate a rudelor apropiate. Și dacă fetele merg ținându-se de mână, atunci încerci să faci pace cu alesul tău.

Joacă-te cu fete gemene – visează la o odihnă bună. Iar gemenii care plang in acelasi timp sunt dovada ca iti lipseste atentia unei persoane dragi.

Dacă visezi să râzi copii, atunci ești îngrijorat de lucrurile de la serviciu. Iar gemenii goi înseamnă indiferența ta totală față de invidia rivalului tău.

Dacă sunt trei sau patru copii, atunci vă gândiți cum să primiți cel mai bine oaspeții mult așteptați. Iar gemenii din brațele părinților visează înainte de inevitabila conversație cu șeful.

Dacă a fost copilul tău

Adesea apare întrebarea de ce o fată nou-născută visează când este fiica ta. Dacă într-un vis vezi cum o dai pe lume, atunci îi admiri pe cei din jurul tău cu receptivitatea și bunătatea ta.

Înfășarea unei fetițe înseamnă a fi un exemplu pentru prietenii tăi. Și să admiri un copil adormit înseamnă să aștepți întoarcerea persoanei dragi.

Un vis în care o fată te numește mamă avertizează despre o posibilă înșelăciune la locul de muncă. Și dacă ți se adresează pe nume, atunci vei putea evita o ceartă cu colegii.

O fiică mică în haine de adult este un semn că viața ta de familie va fi pașnică și fără nori. Și un copil care crește rapid într-un vis vorbește despre modestia și reținerea ta.

Acum ați învățat la ce visează fata și, după astfel de vise, puteți planifica cu ușurință acțiuni suplimentare. Autor: Vera Fractional