Interpretarea viselor de ce visezi

De ce visezi

Deja conform cărții de vis a lui Freud

Într-un vis, să vezi un șarpe, confundându-l cu un șarpe otrăvitor – nu ar trebui să atribui calități unor oameni din jurul tău pe care nu le au. Desigur, este important pentru noi toți ca persoana care ne place să fie cât mai aproape de un anumit ideal. Cu toate acestea, cu cât „fantezim mai mult”, cu atât durerea dezamăgirii va fi mai puternică când se va dovedi că, de fapt, noua cunoștință este departe de a fi perfectă.

Deja conform cărții de vis a lui Hasse

Apă deja – pentru bolnavi promite recuperare.

Deja conform cărții de vis a lui Dmitry și Nadezhda Zima

A vedea un șarpe într-un vis este un semn că înșelăciunea și intrigile adversarilor tăi nu vă vor putea face rău. În plus, astfel de vise sugerează adesea că acolo unde vezi intrigi și înșelăciune, cel mai probabil, nu există altceva decât o neînțelegere obișnuită.

Deja conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Deja – ieșiți cu succes dintr-o situație critică.

Deja conform Cărții de vis de primăvară

Deja – la o mică ceartă.

Deja conform cărții de vis de vară

Deja – la o boală a picioarelor, dar astfel încât va fi imposibil să vă mișcați, mergeți.

Deja conform cărții de vis de toamnă

Deja – visează mângâieri amoroase.

Deja conform cărții de vis ezoterice

Ei bine, temerile tale sunt nefondate. Ceea ce te sperie se va dovedi de fapt a fi bun, mai ales dacă mănânci în vis.

Deja conform cărții moderne de vis

Dacă visezi că țipi pentru că vezi un șarpe și se dovedește a fi un șarpe, atunci vei întâlni o persoană care la început va fi neplăcută pentru tine, dar în realitate se va dovedi a fi un asistent indispensabil.

Dacă mergi prin pădure și întâlnești o poiană presărată de șerpi morți, asta avertizează asupra unui pericol care te așteaptă de mult timp.

Dacă într-un vis copilul tău aduce un șarpe acasă, înseamnă că îți este frică de erupțiile și acțiunile neglijente ale copiilor.

Dacă ai fost deja mușcat și ți-ai pierdut cunoștința, acest lucru prevestește o dezamăgire severă în persoana în care ai avut cea mai mare încredere.

Deja conform cărții de vis orientale

Deja, ghemuit într-o minge – la vești bune în viitorul apropiat.

Un vis în care se năpustește deja asupra ta și încearcă să muște – avertizează: răul poate fi ascuns sub masca virtuții.

Deja conform cărții de vis a Ecaterinei cea Mare

Deja – vezi un șarpe într-un vis – un vis sugerează că vei trata o persoană cu părtinire; sentimentul de ostilitate va trece rapid, iar relația voastră se va dezvolta într-o prietenie puternică. Este ca și cum ai fost deja mușcat – vei fi dezamăgit de persoana în care ai avut deplină încredere; de ceva vreme vei fi îngrijorat: dacă această persoană îți va trăda secretele. Visezi că copilul a adus acasă șarpele și se joacă cu el – visul indică faptul că ești subconștient îngrijorat de copilul tău; chiar dacă copilul a crescut deja – tot te vei uita pe fereastră în fiecare minut și vei vedea dacă cineva îl jignește.Visezi șerpi morți – visul avertizează: ești în pericol.

Deja conform cărții de vis a vindecătorului Akulina

Ai visat deja – Dușmanii tăi chiar nu-ți pot face niciun rău. Imaginați-vă că faceți ce doriți cu șarpele: învârtiți-l ca pe un laso, legați-l în nod, loviți-l de pământ etc.

Deja conform cărții de vis rusești

Ai visat deja – un simbol al sănătății, al recuperării; de asemenea imaginea unui sot.

Deja conform cărții de vis evreiești

Ce înseamnă într-un vis Deja – Să vezi un șarpe în camera ta Un vis care a avut loc luni seara – la un mesaj neașteptat; un vis care a avut loc în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri este o surpriză plăcută; un vis care a avut loc în noaptea de sâmbătă sau duminică este norocos.

Deja conform cărții de vis a lui Dashka

un simbol al oportunistului, inventivității și vicleniei.

Deja conform cărții de vis a Cleopatrei

A vedea un șarpe plutind în apă este un semn că te vei afla într-o situație neobișnuită pentru tine, dar te vei putea prezenta și atrage atenția asupra ta.

Dacă ai visat cum îți vânezi sau înghiți prada, înseamnă că în curând îți vei atinge scopul, dar cu ce preț?

Ținând în mâini un șarpe care se zvârcește – în realitate, ai de-a face cu o persoană vicleană și dusă care te va înșela, în ciuda tuturor măsurilor de precauție. Dacă se înfășoară în jurul gâtului, înseamnă că comunicarea cu această persoană alunecoasă îți va aduce mari probleme.

Târarea deja – abordarea pericolului, pe care este puțin probabil să-l poți evita, dar poți atenua lovitura dacă ești atent când vorbești cu partenerii de afaceri și când semnezi acte.

Deja conform cărții de vis pentru femei

Un vis în care este deja pliat într-un inel prezice pericolul din partea de care nu te aștepți. Dacă deja se târăște spre tine – evită compania oamenilor neplăcuți pentru tine, acum îți pot provoca multe necazuri. Dormi de miercuri până joi – suspiciunea excesivă va provoca ostilitatea celorlalți față de tine. Dormi de joi până vineri – vei găsi o persoană cu gânduri asemănătoare cu ajutorul căreia îți vei realiza vechiul vis; de vineri până sâmbătă – poți pierde foarte mult prin propria ta prostie.

Deja conform cărții de vis online

De ce visezi deja? Această imagine simbolizează că te vei înțelege cu cineva care la început ți s-a părut extrem de respingător.

O mulțime de morți este o reflectare a faptului că ți-ai provocat de mult propriile probleme.

A fost un vis că ai leșinat de la mușcătura lui – asta sugerează că vei fi foarte supărat.

Deja conform cărții de vis rusești

Deja – un simbol al oportunistului, inventivității și vicleniei.

Citeste mai mult:  Peștii adormiți înoată în apă

Deja conform cărții de vis pentru cățea

Deja – așteptați o cerere în căsătorie de la cel mai pasionat admirator al dvs.

Deja conform cărții de vis slave

Deja – o dispoziție bună. Prieten adevărat. Cancer.

Deja conform cărții de vis a lui Esop

Deja – personificarea unui oportunist, a unei persoane dubioase; spre deosebire de șarpe, în credințele populare, acesta nu mai este înzestrat cu înțelepciune, ci doar cu întreprindere și viclenie, pentru că despre el se spune: „Născut să se târască nu poate zbura!”

A vedea un șarpe plutind în apă este un semn că te vei afla într-o situație neobișnuită pentru tine, dar te vei putea prezenta și atrage atenția asupra ta.

Dacă ai visat cum îți vânezi sau înghiți prada, înseamnă că în curând îți vei atinge scopul, dar cu ce preț?

A ține un șarpe care se zvârcește în mâini înseamnă, în realitate, a avea de-a face cu o persoană vicleană și dusă, care te va înșela, în ciuda tuturor precauțiilor tale.

Dacă se înfășoară în jurul gâtului, înseamnă că comunicarea cu această persoană alunecoasă îți va aduce mari probleme.

Târâtul deja – abordarea unui pericol pe care este puțin probabil să-l poți evita, dar poți atenua lovitura dacă ești atent când vorbești cu partenerii de afaceri și când semnezi acte.

Deja conform cărții de vis Veles

Deja – va fi un copil, un amant sau un viitor sot, asteapta pe chibriti (fata), spre bine, sot, barbat, recuperare (bolnav), profit / cearta, boala, dusman, nevoie, tristete; bite – împrumuta bani; mușcătură de mână, față – moarte în familie, necaz, sarcină; vânt în jur și nu mușcă – fericire; târându-te spre tine – întoarcerea unui prieten / vei greși; ucide – învinge inamicul.

Deja conform cărții de vis ucrainene

Cum visează o fată – acesta este un fan, un viitor bărbat.

Cum visează șerpii – ar putea fi un fel de ceartă cu cineva.

Dacă visezi că un șarpe sau o viperă mușcă, atunci acesta este un semn frumos pentru o tânără – va rămâne însărcinată sau sarcina a început deja.

Deja visând – inamicul; dacă ucizi una dintre reptile, vei ucide inamicul.

Deja – fie mirele, fie tristețea, în funcție de comportament.

Odată ce se presupune că ai văzut un șarpe și din nou acesta se târăște spre tine – așteaptă-te ca prietenul tău apropiat să se întoarcă.

La ce visează: interpretare din diferite cărți de vis pentru bărbați și femei

Orice șarpe, chiar și neveninos, într-un vis este un simbol al vicleniei. De ce visezi deja – acest animal dus are sensul corespunzător. După cum spune cartea de vis, șerpii într-un vis pot însemna că în viața ta va apărea o persoană care va cauza multe neplăceri. Dar uneori, dacă ai visat la asta, poate însemna că în curând îți vei rezolva toate întrebările. Majoritatea problemelor sunt ale tale. Vei vedea că totul este mult mai simplu decât credeai, adică te înșelai singur.

Dacă ai avut deja un vis, cartea de vis spune că un bărbat sau o femeie din mediul tău te înșală sau tu însuți te induce în eroare.

Interpretarea semnificației somnului în funcție de detaliile acestuia

Desigur, nu poți interpreta întotdeauna negativ ceea ce visezi șerpi. O mare parte din explicația somnului depinde de detalii. Amintește-ți detaliile visului tău: ce culoare era animalul, ce a făcut, unde l-ai întâlnit, dimensiunea și alte detalii. Un vis poate avea un sens diferit în funcție de cine l-a visat: un bărbat sau o femeie, un copil sau un adult. Așa că haideți să aruncăm o privire la totul mai detaliat!

Cine a văzut visul: fată, femeie, bărbat, copil

Dacă o fată tânără are un vis, în curând vei întâlni un tânăr sau vei avea un alt iubit. De ce șerpii visează la o femeie căsătorită – un vis cu un șarpe promite noi cunoștințe.

Bărbații pot avea un vis în care ei înșiși se reîncarnează ca un șarpe. Un astfel de vis promite succes, pe care îl vei obține prin ingeniozitate. De exemplu, obțineți o promovare pe scara carierei. Dar astfel de realizări, obținute într-un mod viclean, se pot termina în curând. Gândește-te dacă și tu ai nevoie de el, dacă s-ar putea să pierzi încrederea celorlalți în cele din urmă. Dacă se târăște spre un bărbat, problemele se profilează. Colegii tăi de muncă sau partenerii de afaceri fac ceva neplăcut.

Dacă copilul a avut un vis, cartea de vis spune că poți obține ceea ce îți dorești mult mai ușor și mai rapid decât crezi. Înainte de a atinge obiectivul, mai sunt doar câteva acțiuni corecte. Hrănirea unui șarpe într-un vis înseamnă obținerea de bani de buzunar. În cele mai multe cazuri, un copil care este mușcat de un șarpe într-un vis va avea probleme în viața reală.

Ai văzut un șarpe: în pădure, la grădina zoologică, acasă

Dacă vă bucurați deja de razele soarelui pe gazon într-un vis sau dormiți liniștit pe un ciot, vești pozitive sunt deja în drum spre dvs. Evenimente pozitive te așteaptă în curând și vei fi fericit. Visezi că mergi prin pădure și ajungi într-o poiană plină de șerpi – în viața reală, problemele te așteaptă de mult. Visul îți spune doar să fii atent.

Un vis în care vezi șerpi acasă, dar înțelegi că nu reprezintă niciun pericol și doar bea lapte dintr-o farfurie, promite calm și pace în casă. Dacă ai visat că copilul tău a adus un șarpe în casă, ești inutil îngrijorat de copiii tăi, încearcă să le oferi mai multă libertate în viața reală. Probabil că nu vă place mediul și prietenii cu care copilul comunică. Vorbește cu el despre asta, dar nu interzice contactul. Lasă-l să învețe să facă singur alegerea corectă.

Dacă vezi un șarpe în vis într-o grădină zoologică sau într-un parc în care sunt mulți oameni, rudele tale îți pregătesc un cadou. Vei fi placut surprins in viitorul apropiat.

De ce visezi

Sursele oferă multe interpretări care explică de ce se visează, sensul lor depinde de nuanțele visului.

Citeste mai mult:  De ce visezi la moartea unui fiu care este în viață

Interpretarea viselor: a vedea un șarpe într-un vis

Sonnik Miller consideră șarpele un simbol al fricilor nerezonabile. Dacă un șarpe inofensiv s-a ghemuit în inele, vești bune vor veni în curând. Deja un bărbat servește drept avertisment. Partenerii de afaceri de trezire se pot oferi să participe la o întreprindere aventuroasă și merită să cântăriți cu atenție argumentele pro și contra. Pentru un bărbat a cărui soție este trează într-o poziție, șarpele înseamnă că va fi eliberată în siguranță de povara.

Dream Vanga consideră șarpele târâtor un semn al unei victorii ușoare asupra criticilor plini de rău. Propriile lor mașinațiuni se vor întoarce împotriva lor.

Pe cartea de vis Denise Lynn dacă visezi deja, trebuie să te gândești la scopurile pentru care adormitul își folosește talentele și abilitățile.

Interpretarea visului Hasse interpretează șarpele ca un simbol al vindecării rapide pentru cei bolnavi. A vedea un șarpe înghițindu-și prada înseamnă să plătești scump pentru a-și atinge scopul.

De ce visează o femeie

într-adevăr o femeie singuratic prevestește apariția unui iubit fermecător. Datorită perseverenței sale, visătorul îi va acorda atenție și se poate dezvolta o relație romantică.

într-adevăr fată îndrăgostit – la un timp fericit petrecut alături de ales. Dacă nu există încă un evantai, reptila își profetizează apariția iminentă.

Vorbește despre noi cunoștințe căsătorit femeie. De asemenea, visul avertizează că de ceva timp visătorul va întreține familia numai din propriile venituri. Cu toate acestea, în curând lucrurile se vor îmbunătăți pentru soț.

într-adevăr gravidă femeii i se spune sexul copilului. Interpretarea viselor cred că se va naște un fiu.

mușcătură de șarpe înseamnă trădarea unei persoane care a fost adusă neglijent mai aproape de sine.

ucide șarpele într-un vis este un semn dublu. O interpretare favorabilă constă într-o victorie ușoară asupra celor răi. Avertismentul acestui simbol este de a prefigura sarcini excesive de lucru. Ca urmare, sănătatea se va deteriora și este posibil să apară dificultăți cu coloana vertebrală.

Unde ai visat

Când a apărut in casa, la interpretarea unui vis, este necesar să se țină cont de emoțiile trăite. Absența negativității, observarea calmă a unei reptile neotrăvitoare care bea lapte dintr-un bol, sunt semne bune. În familie vor domni pacea și armonia, deși numărul grijilor va crește ușor. Un agresiv sau un atacator aflat deja în apartament avertizează asupra unui pericol pe care persoana adormită l-a ghicit în mod subconștient. Datorită acestui lucru, va fi posibil să preveniți lovitura și să minimizați daunele cauzate de atacurile inamicilor. Dacă copilul visătorului a adus șarpele în apartament, aceasta este o reflectare a entuziasmului puternic pentru generația tânără.

Dacă deja visezi in apa, viziunea prevestește recuperarea bolnavilor.

într-adevăr pe mal prevestește o distracție plină de bucurie. O reptilă care se târăște în stuf avertizează despre zvonuri că oameni invidioși se răspândesc în spatele celui care doarme. Un șarpe pe trotuar – la o revenire pozitivă a tuturor eforturilor.

Să vezi un șarpe într-un magazin de animale de companie sau într-o piață aglomerată este un semn bun. În curând rudele vor prezenta o surpriză plăcută. O reptilă în pădure este o veste bună. Dacă șerpii au acoperit complet suprafața marginii, visul cere prudență. A fi vigilent vă va ajuta să evitați jena.

într-adevăr sub picioarele tale, călcă pe un șarpe neveninos – definitiv. Toate problemele vor fi rezolvate rapid.

La ce ai visat într-un vis

Negru sugerează deja că este timpul să lupte cu propriile complexe și rigiditate. Daca in realitate esti intr-o cearta cu cineva apropiat, este indicat sa faci primul pas spre impacare.

Alb profetizează deja o fericită coincidență. Situația financiară va fi întărită, iar oamenii de afaceri au șansa să încheie un contract foarte profitabil.

Deja roșu, ieșind târâind din locuință, spre rezolvarea fericită a unei situații dificile. O reptilă strălucitoare care se apropie este considerată un avertisment de pericol.

Galbenul este un semn de vitalitate crescută, datorită căruia toate lucrurile vor fi pe umăr. Culoarea verde a reptilei indică dezvoltarea rapidă a situației.

Venitul reprezintă большой deja. Pentru o fată singură, acest simbol înseamnă apariția unui admirator bogat și generos.

mic deja într-un vis – la probleme minore. Dacă s-a târât sub haine, atunci visătorul știe să se bucure de viață.

Mulți șerpi – un chemare de a fi precaut, de a evita locurile periculoase și plăcerile extreme. În plus, a fi speriat de vederea reptilelor indică zvonuri rele. Nu ar trebui să reacționați la ele – se vor termina de la sine.

Excesul de grăsime avertizează deja despre apariția unui inamic influent.

Un șarpe mort inofensiv – pentru a atinge obiectivul, dar victoria nu va aduce bucurie. Pentru femei, somnul înseamnă apariția răcorului în relațiile cu persoana iubită.

Când deja visezi, acest semn necesită o atenție deosebită, pentru că în viața reală nu trebuie să te confrunți cu el prea des. În același timp, nu trebuie să vă fie foarte frică de interpretările negative, în principal visele sunt de natura unui avertisment.

De ce visezi Deja conform cărții de vis

1 noiembrie 2019 la 9:33 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visați citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visezi într-un vis?

Сонник XXI века

La ce visează și ce înseamnă:

Deja – Hrănirea unui șarpe într-un vis este un semn al dobândirii bogăției, uciderea unui șarpe este un vestitor de nenorocire. Deja, visând la o fată, acesta este un viitor soț, un fan. Dacă un șarpe mușcă o tânără într-un vis – până la sarcină.

Cartea de vis astrologic

Vezi ce înseamnă?

Deja – o dispoziție bună. Prieten adevărat. Cancer.

Cartea viselor esoterice

Ei bine, temerile tale sunt nefondate. Ceea ce te sperie se va dovedi de fapt a fi bun, mai ales dacă mănânci în vis.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul?

Am avut un vis – dușmanii tăi chiar nu-ți pot face niciun rău. Imaginați-vă că faceți ce doriți cu șarpele: învârtiți-l ca pe un laso, legați-l în nod, loviți-l de pământ etc.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea șerpilor din visul tău

Deja (șarpe neotrăvitor) – Spre deosebire de un șarpe otrăvitor, este interpretat ca frici, temeri, anxietăți, ale căror cauze lipsesc în afară, goale, fără temei. Poate reflecta starea coloanei noastre vertebrale.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de șopârle de ce visează

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

De ce să visezi la zilele săptămânii?

Să vezi un șarpe în camera ta – Un vis care a avut loc luni seara – la un mesaj neașteptat; un vis care a avut loc în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri este o surpriză plăcută; un vis care a avut loc în noaptea de sâmbătă sau duminică este norocos.

Micul Weses carte de vis

De ce visezi?

Deja (vezi Viperă, șarpe) – Va fi un copil, un amant sau un viitor soț, așteptați pe chibritori (fată), definitiv, soț, bărbat, recuperare (bolnav), profit // ceartă, boală, dușman, nevoie, tristețe; bite – împrumuta bani; mușcătură de mână, față – moarte în familie, necaz, sarcină; vânt în jur și nu mușcă – fericire; târându-te spre tine – întoarcerea unui prieten // vei greși; ucide – învinge inamicul.

Interpretarea visului lui Freud

De ce ai visat

Într-un vis, să vezi un șarpe, confundându-l cu un șarpe otrăvitor – nu ar trebui să atribui calități unor oameni din jurul tău pe care nu le au. Desigur, este important pentru noi toți ca persoana care ne place să fie cât mai aproape de un anumit ideal. Cu toate acestea, cu cât „fantezim mai mult”, cu atât durerea dezamăgirii va fi mai puternică când se va dovedi că, de fapt, noua cunoștință este departe de a fi perfectă.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce șerpii visează într-un vis

Am visat deja – soțul meu. Fata vede un șarpe într-un vis – acesta este un fan, un viitor bărbat. Șarpe într-un vis – ar putea fi un fel de ceartă cu cineva. Dacă ați visat că mușcați un șarpe sau o viperă, atunci acesta este un semn frumos pentru o tânără – va rămâne însărcinată sau sarcina a început deja. Deja – inamicul; dacă ucizi una dintre reptile, vei ucide inamicul. Deja – fie mirele, fie tristețea – în funcție de comportament. Odată ce se presupune că ai văzut un șarpe și din nou acesta se târăște spre tine – așteaptă-te ca prietenul tău apropiat să se întoarcă. Apă deja – pentru bolnavi – recuperare.

Carte de vis modernă mare

Ei bine – de ce visează visătorul?

Deja – vezi un șarpe într-un vis – un vis sugerează că vei trata o persoană cu părtinire; sentimentul de ostilitate va trece rapid, iar relația voastră se va dezvolta într-o prietenie puternică. Este ca și cum ai fost deja mușcat – vei fi dezamăgit de persoana în care ai avut deplină încredere; de ceva vreme vei fi îngrijorat: dacă această persoană îți va trăda secretele.

Copilul a adus șarpele acasă și se joacă cu el – un vis indică faptul că ești subconștient îngrijorat de copilul tău; chiar dacă copilul a crescut deja – vei privi în fiecare minut pe fereastră și vei vedea dacă cineva îl jignește. Șerpi morți – un vis avertizează: ești în pericol.

Vis Aesop

Alegorii despre șerpi

Văzut deja într-un vis – personificarea unui oportunist, a unei persoane dubioase; spre deosebire de șarpe, în credințele populare, acesta nu mai este înzestrat cu înțelepciune, ci doar cu întreprindere și viclenie, pentru că despre el se spune: „Născut să se târască nu poate zbura!”

A vedea un șarpe plutind în apă este un semn că te vei afla într-o situație neobișnuită pentru tine, dar te vei putea prezenta și atrage atenția asupra ta.

Dacă ai visat cum îți vânezi sau înghiți prada, înseamnă că în curând îți vei atinge scopul, dar cu ce preț? Ținând în mâini un șarpe care se zvârcește – în realitate, ai de-a face cu o persoană vicleană și dusă care te va înșela, în ciuda tuturor măsurilor de precauție.

Dacă se înfășoară în jurul gâtului, înseamnă că comunicarea cu această persoană alunecoasă îți va aduce mari probleme. Târarea deja – abordarea pericolului, pe care este puțin probabil să-l poți evita, dar poți atenua lovitura dacă ești atent când vorbești cu partenerii de afaceri și când semnezi acte.

Cartea de vis lumească

Interpretarea zilnică a unui vis despre Deja

Dacă o fată a avut un vis, atunci un fan va apărea în curând în viața ei și, cel mai probabil, intențiile lui vor fi serioase și el va deveni soțul ei. Dacă mușcă o fată într-un vis, atunci în curând va rămâne însărcinată sau este deja însărcinată, dar încă nu știe sigur despre asta.

A vedea un șarpe într-un vis pentru bărbați este un dușman, necazuri, probleme. Totuși, temerile pe care le trăiești acum sunt în zadar, deoarece imaginile pe care ți le pictează imaginația sunt exagerate – de fapt, starea de lucruri este departe de a fi atât de fără speranță.

Dacă ai visat pe cineva care mănâncă, atunci un astfel de vis arată că toate necazurile tale se vor dovedi în curând spre binele tău – urmează o perioadă strălucitoare.

A vedea într-un vis un șarpe care a dispărut mai întâi și apoi s-a întors din nou înseamnă că în curând prietenul tău apropiat se va întoarce la tine, de care ai fost separat dintr-un motiv oarecare. Șarpele de apă, plutind într-un rezervor de apă curată, îi oferă visătorului să scape de bolile care l-au chinuit de mult timp.

Dacă într-un vis iei din greșeală un șarpe pentru un șarpe otrăvitor, atunci în realitate le atribui oamenilor din jurul tău acele calități pe care de fapt nu le posedă. Ar trebui să evaluezi mai sobru acțiunile și cuvintele celorlalți, fără a le idealiza, deoarece dezamăgirea poate fi amară.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Deja – La o mică ceartă.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Deja – La o boală a picioarelor, dar astfel încât să vă fie imposibil să vă mișcați, mergeți.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie