Interpretarea viselor căpșuni

De ce visezi căpșuni într-o carte de vis

10 septembrie 2019 la 1:36 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează căpșunile citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Căpșuni într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Sonnik Miller

De ce visezi căpșuni într-un vis?

Căpșunile prevestesc dezvoltare și plăcere. Vei obține ceea ce ți-ai dorit de atâta timp. A consuma căpșuni înseamnă că vei fi răsplătit cu dragoste. Comerț cu căpșuni – pentru o recoltă bogată și fericire.

Cartea pentru visele copiilor

Căpșuni într-un vis, ce înseamnă

Căpșuni – Te vei distra cu prietenii la discotecă.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea căpșunilor din visul tău

Strawberry – Aventura sexuala.

Cântecul visurilor culinare

Caracteristicile unui vis despre căpșuni

Căpșuni – Consumul de căpșuni într-un vis este un semn al plăcerii sexuale. Prin urmare, dacă căpșunile sunt dulci și coapte, atunci în fiecare zi veți aștepta cu nerăbdare intimitatea, așteptând cu nerăbdare o distracție grozavă; dacă, dimpotrivă, căpșunile sunt acre sau prea coapte, atunci vă așteaptă răceala partenerului, dizarmonia și pierderea oricărui interes pentru viața intimă.

Cartea de vis de dragoste

Ce înseamnă căpșuna pentru un visător

Căpșuni – Veți fi destinat să experimentați deliciile de căpșuni și, cu siguranță, să vă atingeți scopul propus. Dacă ai visat că mănânci căpșuni, atunci vei fi incredibil de norocos cu iubitul tău. Veți înțelege că sunteți pur și simplu făcuți unul pentru celălalt.

Cartea viselor esoterice

Căpșuni – Juicy – minunate relații de dragoste, plinătate de sentimente. Dulceața de căpșuni este o aventură de dragoste captivantă, cu toate capcanele pasiunii. Putret, uscat – consecințe neplăcute ale febrei amoroase: boli venerice, divorț, avort.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat să plantezi căpșuni

Căpșuni – Datorită formei asemănătoare inimii, căpșunile au fost de multă vreme considerate un simbol al iubirii. Există o legendă că, dacă o boabă este tăiată în jumătate și oferită unui bărbat și unei femei, ei se vor îndrăgosti imediat unul de celălalt.

 • Ai cules fructe de pădure, apoi, în realitate, îți vei atinge scopul propus. Mai mult, cu cât sunt mai coapte și mai mari, cu atât te așteaptă un succes mai mare în afaceri.
 • Ce înseamnă căpșună în cartea de vis pe câmp? Somnul înseamnă că, în căutarea bucuriilor și plăcerilor de moment, poți rata evenimente importante.
 • Dacă într-un vis dormitorul păstrează căpșuni, acesta promite un succes neașteptat în societate. Poziția pe care o vei ocupa în curând va depăși toate așteptările.

Interpret psihologic Furtseva

Căpșuni – Psihologii interpretează boabele de vis ca pe un simbol viu cu o colorare erotică. O persoană care s-a întâmplat să mănânce căpșuni coapte într-un vis, în realitate, o așteaptă o întâlnire cu o persoană, relații cu care se vor muta rapid în curentul principal al romantismului și intimității.

Imaginea unei căpșuni proaspete promite întotdeauna plăcere, dar nu este neapărat asociată cu sexul. De exemplu, perspectivele deschise și posibilitatea de auto-realizare vor aduce nu mai puțină satisfacție visătorului. Dacă într-un vis ai gătit compot din căpșuni, atunci ar trebui să fii atent în relațiile cu colegii și să nu stai în calea celor care le trec peste cap.

Carte de vis romantică

De ce visezi la căpșuni

 • Căpșuni – Pentru iubitori, există căpșuni proaspete – la sentimentele reciproce, absența omisiunilor și a dezacordurilor. Te vei simți ca un întreg.
 • O căpșună roșie care visează pe o crenguță? Ea promite visătorului că va primi plăceri sexuale vii. Soții, ceea ce este un vis, trebuie să fie atenți la partenerul lor. Este posibil ca în viitorul apropiat să devină interesat de altcineva, iar acest lucru poate duce la divorț.
 • Dacă ai văzut căpșuni acre sau prea coapte, în realitate, iubitul tău s-ar putea răcori față de tine.
 • Dulceața de căpșuni este un semn rău pentru o fată necăsătorită. În fața ei este o întâlnire cu un bărbat cu două fețe și ipocrit.

Interpretarea visului lui Freud

De ce a visat Strawberries

Căpșuni – Consumul de căpșuni într-un vis este un semn al plăcerii sexuale. Căpșuni dulci și coapte – intimitate strălucitoare cu un partener, căpșuni acre sau supracoapte – răceala unui partener, dizarmonie. Dulceața de căpșuni într-un vis este o aventură amoroasă captivantă, cu toate atributele pasiunii. Căpșunile putrezite și uscate într-un vis sunt consecințele neplăcute ale febrei amoroase: boli venerice, divorț, avort.

Dicționar de vise / Stern Robinson și Tom Corbet (traducere în rusă)

Dezvăluim de ce visează căpșunile

 • Căpșuni – A vedea căpșuni mari și coapte într-o grădină într-un vis este un beneficiu în afaceri sau în viața personală.
 • Am visat căpșuni într-o farfurie – semn de distracție plăcută, dar inutilă și plăceri trecătoare.
 • Câmpuri de căpșuni într-un vis – bucurii și plăceri mărunte amenință să fie trase în plasele lor dulci.
 • Consumul de căpșuni este un semn al plăcerii sexuale.
 • Există gem de căpșuni într-un vis – pentru a întâlni o persoană ipocrită. Aleasa ta nu va fi nicidecum un amant ideal.

Vis pentru întreaga familie

Vedeți Strawberry, cum să dezlegați simbolismul

Căpșuni – Mănânci o mulțime de căpșuni proaspete, culegându-le direct din paturi – acesta este un prevestitor al momentelor dulci în brațele unei persoane dragi. O căpșună necoaptă sau, dimpotrivă, una supracoaptă este un semn de nemulțumire față de partenerul sexual. Gătitul dulceață de căpșuni arată că va trebui să ai de-a face cu o persoană care este extrem de neplăcută pentru tine, cu bufniile sale dulci și flirtul neîncetat.

A găti compot din căpșuni este un avertisment pentru a nu sta în calea celor care te pot zdrobi în treacăt și nici măcar să nu-l observe. Am visat la o căpșună cumpărată la bazar – transferați unele dintre responsabilitățile tale pe umerii altora, ceea ce va provoca priviri piese din partea colegilor tăi.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

Care este visul Căpșunilor în zilele săptămânii?

Căpșuni – Există căpșuni – un vis în primăvară (mai ales vineri seara) înseamnă că vei primi o ofertă bună; vara promite surprize si cadouri; în toamnă – veți afla vești bune, dar apoi se dovedește că nu erau de încredere; iarna – un eveniment sau un mesaj vesel vă va îmbunătăți starea de spirit.

Culegerea căpșunilor – primăvara ai speranțe de nerealizat; vara – înseamnă că vei face un lucru plăcut și util; toamna – vei descoperi ipocrizia vechiului tău prieten; iarna – va avea loc un eveniment care vă va aminti de vremurile bune.

Interpretarea viselor Taylor Joles

La ce visează Strawberry, sens simbolic:

Căpșunile sunt considerate un afrodisiac atât pentru forma lor asemănătoare inimii, cât și pentru culoarea lor roșie bogată, culoarea pasiunii. Faptul că boabele sale au un gust delicios de dulci și au un miros plăcut nu face decât să întărească această părere. De ce visează boabele? Cu cine ai mâncat căpșuni? V-ați hrănit unul altuia? Visele în care mănânci căpșuni în afara sezonului pot însemna că visele devin realitate sau sunt aproape de ele.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Citeste mai mult:  De ce visezi greață într-un vis

Căpșuni – Mănâncă căpșuni – până la zilele care trec repede.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Căpșuni – Adună și mănâncă căpșuni într-un vis – spre bucurie.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Căpșuni – Văzând o mulțime de căpșuni pe tufișuri într-un vis – pentru recoltarea de căpșuni.

Căpșuni în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visează căpșunile la o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Care este visul unei căpșuni roșii, mari pentru o femeie.

Căpșunile sunt adorate de toată lumea, de la copii mici până la bătrâni, datorită gustului lor deosebit. Dacă îți plac căpșunile, pur și simplu trebuie să le vezi în visele tale. Cu toate acestea, există interpretări diferite, în funcție de ce fel de căpșuni vezi în vis.

Simbolismul și interpretarea psiho-emoțională a unui vis despre căpșuni:

Căpșuna este o boabă feminină, deci este adesea un simbol al sexualității feminine. Ascuns în adâncurile subconștientului nostru în visele noastre, în realitate este o reamintire a propriilor nevoi sexuale. Toți predictorii sunt de acord cu una dintre principalele interpretări ale unor astfel de vise: se așteaptă să te întâlnești cu sexul opus dacă ai norocul să vezi căpșuni într-un vis. Întâlnirile vor fi de natură erotică; asa ca este putin probabil sa mergi la film!

Căpșunile indică, de asemenea, gelozia și invidia ta față de cineva (un partener de afaceri sau chiar un partener de viață).

Căpșunile reprezintă sentimente sexuale, atracție, invidie, pasiune sau dragoste nouă.

Dacă vă bucurați și simțiți clar ce gust are această boabă în visul dvs., atunci nu ați găsit încă dragostea vieții voastre.

De ce visează o femeie la căpșuni

În visul unei femei, gustul căpșunilor înseamnă că în curând se va îndrăgosti serios și pentru o lungă perioadă de timp.

Căpșunile într-un vis sunt și sentimentele ei sexuale. Ea are dorința de a simți corpul iubitului ei în apropiere.

Pentru o femeie singură, căpșunile înseamnă că actualul ei iubit s-ar putea să o părăsească și să se îndrăgostească de alta.

Pentru o femeie căsătorită, un vis despre căpșuni indică faptul că soțul ei poate să nu-i fie fidel.

Pentru cei care așteaptă un copil, căpșuni în vis – până la nașterea fericită a fiicei lor, copilul ei va fi fericit și iubit.

De ce visează căpșunile la un bărbat

Un bărbat, după ce a văzut cum mănâncă căpșuni într-un vis, poate conta în siguranță pe promovare cu o creștere a salariului.

Bărbații neliberi care au văzut aceste fructe de pădure într-un vis vor fi fericiți în căsătorie, iar tinerii singuri își vor găsi în curând sufletul pereche.

Pentru un bărbat singur, tot într-un vis, căpșunile sunt un semn că visătorul se va căsători în curând cu o femeie frumoasă și sănătoasă.

Pentru o persoană bolnavă să vadă căpșuni într-un vis înseamnă o recuperare completă.

Pentru un om de afaceri, un astfel de vis sugerează că afacerea lui va înflori.

Fericire în casă și multă plăcere vor aduce, văzute în vis, căpșuni de dimensiuni neobișnuite.

Ați recoltat o recoltă mare din aceste fructe de pădure coapte într-un vis? Vei auzi ceva foarte măgulitor și plăcut despre tine.

Căpșunile cu viermi vor aduce neînțelegeri în viața ta din cauza geloziei.

Dacă plantezi căpșuni într-un vis, asta înseamnă că în viață ești o persoană foarte singuratică și încerci cu toată puterea să scapi de singurătate.

Culoarea căpșunilor joacă, de asemenea, un rol important:

Culoarea roșie a boabelor este pasiune și dragoste. Astfel de fructe de pădure vă vor adăuga romantism, flirt și varietate în relațiile sexuale în viața reală.

Dacă se întâmplă să vezi căpșuni de diferite culori: negru, albastru, violet, asta înseamnă că există oameni care sunt vicleni cu tine.

Dacă ați văzut căpșuni verzi într-un vis – sfat: nu vă grăbiți să luați o decizie sau să faceți o muncă dificilă; nu aveți suficiente cunoștințe, așa că verificați cu atenție fiecare pas.

Dacă vezi o femeie care mușcă o căpșună într-un vis, aceasta indică seducție. Cineva încearcă să te ademenească, deși nu ești foarte atras de această persoană.

Un vis că altcineva decât tine mănâncă căpșuni este invidie. Nu-ți face griji, somnul nu este rău!

Gustul căpșunilor într-un vis:

Fructele dulci prezinta o relatie intima placuta.

Fructele acre sau fără gust sunt un mesager al răcoririi într-o relație.

A mânca căpșuni fără gust sau neîndulcite înseamnă pierderea iubirii sau a doliu. Trăiești în amintirile unei iubiri de mult pierdute și ar fi mai bine pentru tine să scapi de ele.

Există căpșuni suculente delicioase; un astfel de vis indică plăceri sexuale în viață. Fie te bucuri deja de viața ta sexuală, fie vei fi într-o relație sexuală bună.

Fructele putrezite cu urme de mucegai visează în așteptarea bolilor cu transmitere sexuală și chiar a bolilor care pun viața în pericol.

Tăierea căpșunilor – un astfel de vis indică o pierdere în viață. Poate însemna și boală.

Dacă te trezești culegând căpșuni în visul tău, ai mulți oameni invidioși și concurenți.

Probleme legale în viața ta vor apărea dacă vezi cum tăiați această boabă în bucăți și le puneți pe o farfurie.

Să mănânci gem de căpșuni în visele tale înseamnă că vei avea noroc și vei obține un loc de muncă în sectorul public. De asemenea, vă puteți aștepta ca dorința voastră mult așteptată să devină realitate.

A fierbe gem de căpșuni și a o mânca în vis înseamnă că vei avea o explicație cu copilul tău.

Căpșunile acoperite cu ciocolată în visul tău înseamnă că în curând vei renunța la obiceiurile tale proaste.

Dacă vezi cum decorezi un tort cu căpșuni, înseamnă că familia ta este mereu în spatele tău.

Tortul cu căpșuni oferă un fel de eveniment vesel.

Dacă vezi doar o căpșună în visul tău, se referă la căsătoria unuia dintre copiii tăi.

Dacă vezi mai multe căpșuni în visul tău, înseamnă că vei fi într-o ceartă cu persoana iubită.

Iar pentru cei care visează la un pat cu căpșuni, le așteaptă o plăcere plăcută.

Dacă vezi căpșuni în cantități mari într-un vis, asta indică faptul că ești foarte norocos în dragoste.

Compotul de căpșuni într-un vis oferă o declarație de dragoste sau o notă de dragoste.

Ai avut un vis despre cum refuzi categoric să mănânci căpșuni? Te privezi intenționat de bucuriile vieții, rezistând violent norocului.

Dacă ai cules o căpșună coaptă într-un vis, îți va aduce fericire.

Daca ai plantat capsuni, asteapta-te la vesti bune.

Citeste mai mult:  De ce visezi la un cimitir și la morți

Dacă l-ai vândut cu succes – profit monetar, l-ai cumpărat – doar o condamnare a altora.

Au ciugulit păsările la toate căpșunile? Pregătește-te pentru durere și lacrimi.

Căpșunile în floare reprezintă înflorirea unei noi relații care nu va depăși un flirt ușor în prima etapă.

Căpșuni furate din curte? Dușmanii îți vor face un mare rău. Boabele necoapte prevestesc gelozie, ceartă și certuri nerezonabile.

În interpretarea lui Miller, căpșunile coapte și suculente sunt un semn foarte bun care vă va face visul unei noi iubiri să devină realitate și vă va oferi doar emoții pozitive.

Cartea de vis a lui Wangi. Oamenii care au visat căpșuni se îndreaptă direct spre fericirea lor și nimeni nu îi va opri să facă acest lucru.

Cartea de vis țigan. Visele „căpșuni” prezic bogăția bruscă acasă sau succesul în afaceri.

Carte răsăriteană de interpretări. Perspective atractive vă așteaptă în curând.

În general, căpșunile în vis sunt un semn de schimbări plăcute, atât în ​​sfera personală, cât și în cea de afaceri. Dacă nu ai visat la un coș răsturnat cu fructe de pădure! Cu toate acestea, un astfel de vis este doar întruchiparea dorințelor tale nesatisfăcute, pe care subconștientul tău le stochează cu atâta sârguință. Nu lăsa blues-ul să devină mai bine, fă o listă cu ceea ce îți pasă și încearcă să implementezi măcar o mică parte din asta.

Căpșunile într-un vis, de regulă, sunt ceea ce ești în interior, ceea ce „ai gust” în comunicarea cu rudele și prietenii. Prin urmare, un vis cu o interpretare negativă este doar un imbold pentru schimbare. Visele, târându-ne în plasele lor dulci, ne distrag atenția de la grijile cotidiene. E mai rău dacă nu visezi la ei; asa ca „capsuna” viseaza la tine!!

De ce visezi la căpșuni

Prima boabă, plăcută cu gust și miros neobișnuit, lasă puțini oameni indiferenți. Căpșunile sunt iubite de adulți și copii. Fructele parfumate sunt considerate un afrodisiac puternic și sunt chiar un cuvânt de uz casnic pentru temele picante din filme și fotografii.

În căutarea unui răspuns la întrebarea de ce visează căpșunile, merită să ne gândim dacă ziua anterioară i-a fost dedicată. Dacă trebuia să colectezi, să cumperi sau să procesezi o recoltă, parcela visului este doar o amintire a realității.

Interpretarea viselor: să vezi căpșuni într-un vis

Conform cărții de vis a lui Miller căpșunul este tratat ca o aventură amoroasă. Gem din ea – pasiuni furioase. Să te angajezi singur în pregătirea delicateselor este un simbol al manifestării inițiativei în relații. Uscat sau putrezit – o poveste de dragoste dureroasă. Se poate termina cu o boală cu transmitere sexuală sau întreruperea unei sarcini nedorite.

Dream Vanga interpretează căpșunile ca proiecte promițătoare, plăcere. A mânca este o relație armonioasă.

Cartea viselor moderne sugerează că căpșunile și zmeura prevestesc contact sexual.

Gătitul gem de căpșuni – comunicarea cu un interlocutor neplăcut. Gătitul compotului este un avertisment că nu trebuie să fii în conflict cu cei care au un statut social mai înalt. Cumpărați fructe de pădure – ferește-te de muncă și transferă-ți propriile responsabilități către colegi. Interpretarea visului avertizează că un astfel de comportament al celui care doarme provoacă nemulțumire și poate duce la o ceartă.

Plăceri intime – la asta visează căpșunile și căpșunile, potrivit Sigmund Freud. Calitatea boabelor reflectă relația existentă: parfumat și curat – idilă, răsfățat – dizarmonie.

Unde au visat căpșunile într-un vis

Când visezi căpșuni in gradina, visul este favorabil, dar are un sens de avertizare. Vârtejul amețitor al aventurilor amoroase în care cade visătorul îi va distrage atenția de la chestiuni importante.

paturi căpșunile îți amintesc de importanța de a-ți putea gestiona timpul personal. Prea mult interes pentru sfera personală poate fi dăunător muncii.

mare câmp căpșunile, presărate cu fructe de pădure, promite o mare atenție a sexului opus. Cel care doarme atrage atenția și trezește simpatie.

De asemenea, o mulțime de căpșuni simbolizează succesul lucrării începute. Norocul pare să vină pe neașteptate, dar de fapt va fi rezultatul eforturilor anterioare.

O găleată de căpșuni într-un vis spune despre activitatea unei vieți sexuale. În perioada următoare, va fi foarte aglomerat.

Un complot neobișnuit când visează căpșunile pe un copac, înseamnă neînțelegere cu ceilalți. Pot apărea certuri.

Găsirea fructelor de pădure în pădure este un vestitor al noii iubiri. Întâlnirea se va întâmpla pe neașteptate, iar relația va aduce multă plăcere.

Care este visul unei căpșuni roșii mari

O relație plăcută cu un iubit înseamnă o căpșună mare roșie o femeie. Partenerul se va comporta foarte pasional. Pentru o doamnă căsătorită, fructele de pădure promit armonie în viața de căsătorie.

Plăcerea contactului intim prevestește om căpșună mare roșie într-un vis. Este un simbol al neîncordării conexiunilor și al plăcerii.

O căpșună roșie uriașă care visează este considerată un semn bun. fata insarcinata. Bebelușul așteaptă o viață fericită și iubirea celorlalți. Este, de asemenea, o reflectare a dorinței pentru o varietate de activități intime din cauza anumitor restricții.

Interpretarea somnului prin apariția căpșunilor

Înțelegând la ce visează căpșunile, trebuie acordată atenție aspectului. Dacă fructele de pădure au fost gustate, este indicat să reamintiți și gustul.

Pentru visătorii singuri proaspăt căpșunile prevestesc că viața lor va fi schimbată în curând de o cunoștință cu o persoană interesantă și de o relație amoroasă ulterioară. Familia, chiar și cu o experiență solidă, poate conta pe un fulger de pasiune.

major căpșunile sunt, de asemenea, un simbol al plăcerii într-un vis. O boabe care visează profetizează plăcerea divertismentului pentru adulți.

mai mare căpșunul înseamnă armonie intimă. Este, de asemenea, un semn de atenție a sexului opus.

Incredibil imens căpșunile avertizează că aventurile amoroase vor fi în curând prin preajmă. Noile cunoștințe se vor dezvolta într-o poveste de dragoste vie.

Divertisment intim în realitate înseamnă copt căpșuni în vis Relațiile vor fi fericite.

aromat căpșunile prevestesc, de asemenea, evenimente magnifice în sfera personală. Îndrăgostirea și plăcerile senzuale se pot dezvolta într-o relație serioasă.

verde căpșuni – un semnal că nu totul se potrivește în viață. În primul rând, aceasta este nemulțumirea față de acțiunile unui partener.

În afară de asta alb căpșunile simbolizează dezamăgirea în afacerea pe care trebuie să o faci în realitate. Neînțelegerea în comunicarea cu ceilalți va cauza anumite probleme.

Dar înflorit căpșuna este un semn grozav. În curând vei experimenta sentimentele tandre de a te îndrăgosti.

Avertizează asupra pericolului de a se deda la relații intime promiscue putred căpșuni în vis Pot exista complicații sub formă de boli cu transmitere sexuală și sarcină nedorită.

parfumat silvicultură căpșunile într-un vis prevestesc evenimente bune. Dormitul în realitate se va bucura.

dulce căpșunul promite plăcerea comunicării. Relațiile vor fi armonioase și ușoare.

Dacă visezi căpșuni cu gust acru, ar trebui să fii mai atent la partenerul tău. Din cauza propriei indiferențe și obiceiuri, puteți pierde dragostea.

Relațiile nesincere simbolizează îngheţat căpșună. Aruncă o privire mai atentă la cineva care mărturisește sentimente furtunoase pentru a recunoaște falsitatea în timp.

Căpșunile murdare avertizează asupra situațiilor neplăcute din sfera personală. În acest fel, pot fi proiectate discuții proaste despre dormitor.

răsad căpșunile înseamnă evenimente neașteptate. Va trebui să răspundeți rapid la schimbările în relațiile cu ceilalți.

Citeste mai mult:  Să visezi la multe muște în casă

numeroși fructe de padure căpșuni pe tufișuri – dorința de a reîmprospăta o relație intimă. Pasiune nerealizată în separarea de persoana iubită.

Acțiuni cu căpșuni într-un vis

plantă căpșuni în pământ – un simbol al lipsei de tandrețe. Visătorul vrea să simtă pasiune din cealaltă jumătate. Îngrijirea tufișurilor este o muncă grea. A face asta va fi plictisitor, dar necesar.

Căutarea de noi relații sau modalități de a reînnoi sentimentele șterse înseamnă un complot să colecteze căpșune. Ei bine, dacă boabele sunt curate.

Rupere căpșuni fără discernământ – nu dragoste reciprocă. Atragerea de parteneri nu este o metodă pe deplin demnă.

Culegând căpșuni dimensiuni foarte mari și parfumate – un vis favorabil. O poveste de dragoste va încânta.

Dacă visezi căpșuni în grădină, există pericolul de a uita de îndatoririle tale din cauza momentelor fericite alături de persoana iubită. Visul cere să nu-ți pierzi capul, altfel pot apărea probleme la locul de muncă.

Mânca căpșuni delicioase – o relație armonioasă magnifică. Fructele acre sau stricate simbolizează o neînțelegere în curs de dezvoltare.

Trata căpșuni – o nouă simpatie reciprocă. O persoană va fi fascinată și va dormi cu el. A împărți fructele de pădure și a le mânca cu iubitul tău este o petrecere plăcută în comun, o vacanță în excursie.

Cumpăra căpșuni – dorința de a obține reciprocitatea prin orice mijloace. Visul avertizează împotriva înșelăciunii, care cu siguranță va fi dezvăluită.

Încercările de a intra în posesia unui străin înseamnă complotul unui vis fura căpșune. Așa se manifestă dorința de a destrăma familia.

Bunăstare – la asta visează căpșunile, care s-a întâmplat să fie vândute. Fermierii și grădinarii se așteaptă la o recoltă minunată.

Boabele parfumate care au căzut în lumea viselor au în mare parte semnificații plăcute, dar și simbolismul viselor ne amintește de necesitatea menținerii unui echilibru între sfera personală și cea profesională. Noapte bună!

Interpretarea viselor – căpșuni: de ce visezi căpșuni într-un vis?

Interpretarea viselor / Visele pe K / Interpretarea viselor, un vis despre căpșuni.

Căpșunile pentru mulți sunt un simbol al dragostei, al romantismului și al plăcerilor intime. Și despre ce poate vorbi un vis cu o astfel de boabă? Avertizează asupra schimbărilor fericite în viață sau promite eșec? De ce visezi la căpșuni?

Căpșunile coapte au nuanțe erotice. Prin urmare, se crede că o persoană care o vede într-un vis așteaptă un eveniment care va duce la o agravare a sentimentelor și emoțiilor. Dar poate un vis cu această boabe să promite ceva rău? Învățăm din cărțile de vis.

Cartea de vis a lui Miller: căpșuni într-un vis

Gustav Miller interpretează destul de clar la ce pot visa căpșunile. Potrivit unui psiholog american, un astfel de vis sugerează aventuri amoroase iminente, iar visătorul va fi foarte îngrijorat de acest lucru. Mănânc gem de căpșuni într-un vis – la o relație pasională. De asemenea, este important cine a făcut această dulceață. Dacă visătorul însuși, atunci el este cel care va fi inițiatorul unei noi cunoștințe romantice, dar dacă de către altcineva, atunci cel care doarme nu va putea rezista presiunii acestei persoane.

Dar o boabă uscată sau putredă văzută într-un vis oferă o relație dificilă, dureroasă, al cărei rezultat va fi trist.

Care este visul căpșunilor după Vanga

Pentru cei care au visat la această boabă, această carte de vis promite plăceri tentante. Căpșunile, potrivit clarvăzătoarei Vanga, sunt un simbol al plăcerii. De asemenea, un vis poate vorbi despre noi perspective: poate că cel care doarme va fi capabil să-și atingă scopul prețuit. Mâncarea unei fructe de pădure într-un vis – la o relație armonioasă cu a doua jumătate. Dacă visătorul a visat că vinde căpșuni, atunci se așteaptă o recoltă bună a acestei fructe de pădure.

Trage de căpșuni conform cărții de vis a lui Loff

Dacă o singură persoană ar visa căpșuni, atunci foarte curând ar avea norocul să întâlnească un suflet pereche cu care ar putea să-și creeze o familie fericită. Și la ce pot visa căpșunile pentru cei care sunt deja căsătoriți? Un astfel de vis oferă o dragoste puternică și de durată cu un soț, care de la an la an nu va face decât să se intensifice și să dobândească culori noi.

Cartea de vis a lui Freud: să vezi căpșuni într-un vis

Nu este greu de ghicit din ce poziție interpretează această carte de vis boabele. Căpșunile sunt percepute de Freud ca un simbol al sexului. Dacă visezi la o boabă coaptă și dulce, acest lucru indică faptul că în viață visătorul experimentează dorința sexuală în fiecare zi și așteaptă cu nerăbdare relații intime. Un vis de căpșuni prea coapte sau acre sugerează că, în realitate, cel care doarme este indiferent și rece față de cealaltă jumătate a lui, este puțin interesat de intimitate. A visa la o cantitate mare de fructe de padure delicioase înseamnă că, în realitate, va exista sex grozav. Culegând căpșuni – așteptați-vă la sentimente fără reciprocitate.

Interpretarea viselor lui Nostradamus: căpșuni într-un vis

Plantarea, fertilizarea, udarea unei fructe de pădure este o ocupație monotonă, neinteresantă, care nu promite niciun profit. Dacă altcineva face asta într-un vis, iar cel care doarme doar urmărește procesul, atunci, în realitate, o slujbă atât de lipsită de speranță și plictisitoare așteaptă pe cineva apropiat. Culegerea unei fructe de pădure este un semn că visătorul nu poate scăpa de unele amintiri care sunt asociate cu fostele sale sentimente neîmpărtășite.

Interpretarea viselor lui Tsvetkov: visând căpșuni

A mânca o boabe este o veste bună. A mânca gem sau a bea o băutură de căpșuni este un nou hobby pentru o femeie și o creștere a veniturilor pentru un bărbat. A vedea o boabă mucegăită într-un vis înseamnă că unul dintre rudele visătorului sau el însuși va muri în curând.

Dormi cu căpșuni în interpretarea lui Hasse

Domnișoara Hasse interpretează favorabil la ce visează căpșunile. Dacă ai visat la un întreg câmp din această boabe, atunci, în realitate, ar trebui să te aștepți la evenimente vesele care te pot distrage de la problemele existente. Mâncând căpșuni într-un vis – unei cunoștințe fatidice. Comerțul visat cu fructe de pădure înseamnă pentru visător întărirea situației financiare.

Încercați să vă amintiți dimineața detaliile despre cum ați visat exact căpșuni, acestea sunt importante pentru interpretarea sensului somnului:

 • Un vis în care mănânci căpșuni, culegându-le direct de pe paturi, prevestește minute pline de plăcere, în brațele iubitului tău.
 • O căpșună necoaptă sau supracoaptă este un simbol al nemulțumirii față de propriul partener sexual.
 • Fierberea gemului de căpșuni într-un vis înseamnă că trebuie să te implici cu o persoană care nu este foarte plăcută pentru tine.
 • Gătitul compotului de căpșuni este un avertisment, nu trece drumul celor care pot, fără să bată ochi, să te zdrobească, și nici să nu-l observe.
 • A cumpăra căpșuni înseamnă să-ți muți grijile către alții și, prin urmare, să trezești dezaprobarea tăcută a colegilor de muncă.
 • Comerț cu căpșuni – la o recoltă excelentă și bunăstare.
 • Pentru a visa că cultivi căpșuni în grădina ta, atunci cel mai probabil, în realitate, surprinzi destul de des oamenii din jurul tău cu originalitatea gândirii tale.
 • Un vis de căpșuni promite oportunități și plăceri tentante. Cu siguranță vei obține rezultatul dorit.