Există morcovi într-un vis

Care este visul morcovilor într-o carte de vis

5 octombrie 2019 la 16:45 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează morcovii citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visează morcovii în vis?

Sonnik Miller

De ce visează Morcovul în vis?

Să vezi morcovi într-un vis – spre prosperitate și sănătate. Pentru o tânără, există un morcov – pentru o căsătorie timpurie și de succes, în care va deveni mama mai multor copii veseli și curajoși.

Dream interpretare Tsvetkova

Morcovi – Spre beneficiu.

Cartea de vis lunară Semyonova

De ce visezi morcovi

Există morcovi – o boală.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Morcovi – Profit, noroc în toate chestiunile.

Cartea de vis astrologic

Morcovi pentru a vedea ce înseamnă?

Visează morcovi – spre noroc și sănătate.

Cartea pentru visele copiilor

Morcovi – De rușine sau de rușine, așa este interpretat acest vis conform cărții de vis.

Cântecul visurilor culinare

Caracteristicile unui vis despre morcovi

Cultivarea morcovilor într-un vis marchează un venit mare și o sănătate bună.

Micul Weses carte de vis

De ce visezi morcovi?

Morcov – Sănătate, beneficiu, succes, distracție // boală, rușine, eforturi goale; consumul de morcovi este o boală.

Carte de vis islamică

De ce visezi morcovi

Morcovi – Să văd morcovi într-un vis – spre tristețe și să-i țineți în mână – pentru a ușura o sarcină dificilă. A mânca morcovi într-un vis este un beneficiu și un rezultat favorabil.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

De ce visează Morcovii la zilele săptămânii?

Există morcovi roșii aprinși – pentru a îmbunătăți starea de bine și starea de spirit. Există morcovi palizi – pentru a face rău. Plantarea morcovilor – a face planuri care este puțin probabil să devină realitate.

Vis pentru întreaga familie

Vezi Morcovi, cum să deslușești simbolismul

Morcovi – O femeie care vede morcovi într-un vis se va scalda în aur și se va distinge printr-o sănătate rară. În plus, pentru o fată necăsătorită, un astfel de vis promite o căsnicie rapidă și de succes, al cărei rezultat va fi o hoardă de copii veseli și drăguți și o nuntă de aur cu o mare de oaspeți și șampanie.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visează Morcovul?

Prezintă prosperitate și sănătate. Pentru o tânără, există un morcov – pentru o căsnicie timpurie și de succes, pentru o maternitate fericită.

Interpretarea viselor de la A la Z

De ce visează Morcovul?

A vedea un morcov într-o grădină într-un vis înseamnă profit și succes în toate aspectele. Plivitul, udarea morcovilor oferă prosperitate și sănătate. Plantați morcovi – veți provoca discordie între bărbați, culegeți morcovi – nu veți lupta pentru un loc pe care l-ați putea ocupa. Mâncarea unui morcov crud într-un vis promite o cunoaștere cu următorul concurent pentru mâna ta, care, la fel ca toate cele anterioare, va fi respinsă. Curățarea morcovilor pe răzătoare – pentru o căsătorie de succes și o familie numeroasă. Fierbeți sau fierbeți morcovi pentru un fel de mâncare – pentru a face rău, sare sau murături – veți pierde ceva foarte drag.

Cartea de vis unică a Tatyanei Radchenko

Morcovii sunt un mic beneficiu. Pentru o fată, un vis despre morcovi prevestește o căsătorie timpurie.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul Morcovi?

Prosperitate și sănătate. Imaginează-ți că umpli o pivniță cu morcovi.

Cartea de vis engleză

De ce să vezi Morcovii într-un vis

Morcovii sunt un simbol falic evident, la fel ca castraveții, prazul și dovleceii de toate felurile și felurile. Apariția acestor legume într-un vis sugerează că sexualitatea joacă un rol important în viața ta în acest moment, deși sensul exact al visului va depinde de situația și circumstanțele în care apar legumele. Dacă mănânci de bunăvoie morcovi înseamnă lăcomie sexuală, dar dacă morcovii sunt mici și leneși, probabil că fie simți lipsa vieții sexuale dacă ești femeie) fie nesiguranță dacă ești bărbat). Vezi și Inghin.

Noua carte de vis de familie a lui Nadezhda Soboleva

Cum să înțelegi de ce morcovii într-un vis?

Morcov – Prosperitate și sănătate; sexualitatea masculină. Există morcovi – sex.

Veche carte de vis

Am avut un vis – Morcovi

A vedea sau a mânca morcovi este o boală. A culege un morcov este ghinion. Gătitul morcovilor este o bucurie.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce visează Morcovul?

Dacă ai visat la morcovi, atunci acesta este un semn rău, va exista rușine, eforturi zadarnice.

Cartea viselor esoterice

Morcovi – Scoateți – eforturile dumneavoastră vor da un rezultat pozitiv. Gătiți, mâncați feluri de mâncare cu morcovi – pentru profit, bonusuri.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea morcovilor din visul tău

Morcov – Câștigă; boala; relatie de iubire. Pentru o femeie – nemulțumire în relațiile apropiate.

Enciclopedia Viselor a lui Lewis

Morcovul este un simbol al ochilor sănătoși, mai ales dacă visătorul îl mănâncă. Este, de asemenea, un simbol al fertilităţii, deoarece este asociat cu iepurii. În plus, morcovii pot simboliza momeala (de exemplu, ca în expresia „tachinând cu un morcov”), în funcție de modul în care este reprezentat în vis.

Carte de vis modernă mare

Morcovi – de ce visează visătorul?

Morcovi – Vedeți morcovi într-un vis – acest vis spune că totul va fi bine cu sănătatea ta; de asemenea, nu vă puteți îngrijora de lucruri: acestea se dezvoltă excelent, reușiți să ocoliți toate „capcanele”. Mănânci morcovi – un vis te încurajează să faci grădinărit; ai un adevărat talent pentru grădinărit; lucrând pe teren, îți vei face viața mai ușoară și îți vei îmbunătăți sănătatea. Pentru o fată tânără să viseze că mănâncă morcovi – această fată se va căsători devreme (puteți spune și: în grabă), dar căsătoria va avea succes; această fată va experimenta fericirea maternității mult mai devreme decât prietenii ei.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului fetiță în brațe

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Morcovi – Pentru a lăuda.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

A vedea un morcov într-un vis și cum îl cureți pentru a-l pune în supă este un acord de familie.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Care este visul morcovilor

Produsele familiare apar adesea în vise și este important să ne amintim că nu are sens să cauți un răspuns la ce visează morcovii dacă, în realitate, ai trebuit să plantezi, să recoltezi sau să gătești ceva din această rădăcină strălucitoare.

Interpretarea viselor: pentru a vedea morcovi într-un vis

Interpretarea visului lui Gustav Miller interpretează morcovul ca un simbol al sănătății și al unei poziții financiare solide. Pentru o fată tânără, ea înseamnă că o cerere în căsătorie va ajunge în curând și nu ar trebui să refuzați solicitantul.

Dream Vanga ține cont de ce calitate era morcovul în vis. Neted, curat – spre prosperitate. Răsfățat sau strâmb – un avertisment privind problemele iminente, a căror rezolvare va necesita ingeniozitate și diligență.

Conform cărții de vis a lui Felomena morcovii și sfecla înseamnă o distracție distractivă și un viitor plin de bucurie. Urmează o sărbătoare sau participarea la evenimente festive.

Sursă contemporană susține că atunci când visezi morcovi și varză în același timp, te poți aștepta la o îmbunătățire a dificultăților materiale. Sănătatea celui care doarme se va îmbunătăți.

Potrivit lui Sigmund Freud porumbul și morcovii sunt simboluri falice pronunțate. Dezgroparea rădăcinilor înseamnă alegerea cu grijă a unui partener, cumpărarea – acordarea prea multă atenție sexului în detrimentul sentimentelor. Pentru femei, morcovii fierți avertizează că pasiunea a ieșit dintr-o relație cu un iubit. Înainte de a fi prea târziu, trebuie să încercăm să întoarcem vechile sentimente.

Cartea de vis a Ucrainei interpretează morcovii ca un semn al cheltuielilor fără sens. Probabil o situație rușinoasă.

Conform cărții de vis a mediumului Hasse morcovul aduce noroc în domeniul afacerilor. Profit înainte.

Interpretarea somnului prin aspectul morcovilor

Este grozav când visezi multi morcovi. În realitate, totul va merge bine cu visătorul și cei dragi, iar starea de sănătate va fi minunată.

Neted proaspăt morcovii într-un vis sunt un semn pozitiv. Profit înainte.

Îndeplinirea dorințelor prevestește большая morcov. Cu toate acestea, visul solicită faptul că, în loc să mergi cu fluxul, merită să fii activ în afaceri.

De asemenea cea mai mare morcovii, care nu se întâmplă în viața reală, avertizează împotriva vanității excesive. Este important să ne amintim că ambiția ar trebui să se bazeze pe fapte, nu pe cuvinte.

Circumstanțele de viață de succes apar într-un vis net morcov. Culturile de rădăcină murdare avertizează că, în realitate, există o probabilitate mare de a deveni o victimă a înșelăciunii. Este recomandabil să amânați semnarea contractelor și acordurilor pentru un studiu detaliat al tuturor punctelor și notelor.

Problema este simbolizată putred morcov. Oamenii de familie ar trebui să se ferească de trădare.

Obstacolele neașteptate simbolizează fiert morcov de vis. De asemenea, este necesar să se întărească zelul de serviciu, altfel cea mai mică neglijență va duce la o mustrare din partea autorităților.

Despre teama de o viață activă relatează poziție mic morcov. Cel care doarme vrea să stea departe de evenimentele importante și încearcă să-și transfere responsabilitățile către alte persoane, iar acest lucru poate duce la probleme.

Morcov ras – la venit. Adevărat, nu vor fi prea semnificative.

De ce visează o femeie la morcovi

Un morcov este considerat un semn pozitiv pentru o femeie. Circumstanțele vor favoriza în toate domeniile.

căsătorit Pentru o femeie, un morcov simbolizează armonia în relațiile cu soții. Probabil reaprovizionare.

Singuratic o femeie care visează la o cultură de rădăcină de portocale arată că în curând o persoană demnă se va oferi să se căsătorească. Viața de familie va fi sigură.

Pentru o naștere favorabilă, un morcov visează gravidă femeie. Visul prevestește și nașterea unui băiat.

Dacă visezi morcovi fată, se va căsători devreme. Căsătoria va fi foarte fericită.

Morcovii pentru un bărbat înseamnă succes în domeniul afacerilor. De asemenea, pentru visătorii de familie, rădăcină promite relații armonioase, iar pentru visătorii singuri, o întâlnire cu o femeie fermecătoare.

Pacienții care au visat morcovi sunt o predicție excelentă. În curând sănătatea va reveni la normal.

Unde ai văzut morcovi într-un vis

Când visează morcovii în grădină, perspective strălucitoare se vor deschide în realitate. Lucrarea va fi apreciată.

morcovi pe pământ avertizează că autoritatea la locul de muncă poate fi zdruncinată în viitorul apropiat. Merită să vă urmăriți faptele și cuvintele.

Semn bun – morcovi în mână. Sarcina dificilă va fi rezolvată datorită ajutorului dezinteresat din exterior.

Dacă visezi morcovi într-o pungăa lucra la un proiect complex. Finalul va fi favorabil.

Unul dintre puținele vise de avertizare este culturile de rădăcină împrăștiate pe podea în apartament. Este probabilă o ceartă între soți sau iubiți.

Acțiuni cu morcovi într-un vis

Cumpăra morcovi – în ajutorul unei persoane puternice. Este posibil să primiți profituri neașteptate, de exemplu, câștigând la loterie.

Dacă ai visat plantă morcovi, atunci, în realitate, este urgent să ne ocupăm de o chestiune care a fost amânată de mult timp. A venit cel mai favorabil moment pentru ca acesta să aducă profit maxim.

Se va dovedi a reuși dacă ai visat să săpați morcov. Acest lucru se va întâmpla prin sârguință și muncă grea.

Simbolul unei descoperiri valoroase este intriga unui vis în care trebuie să o faci să se rupă morcov. Ideile începute vor merge exact așa cum a fost planificat.

semn grozav – să colecteze morcov. În sfera afacerilor și a dragostei, totul este în regulă, în plus, este probabilă reînnoirea familiei.

Pentru doamnele căsătorite чистить morcovi într-un vis – până la apariția unui rival. Pentru bărbați, complotul prezintă o lipsă acută de timp la locul de muncă.

tăiat morcovi – un avertisment despre achizițiile impulsive în realitate. Cu toate acestea, visul indică o bunăstare de durată, așa că cheltuielile nu îți vor lovi portofelul. Frecați un morcov – la o deteriorare a situației financiare.

Citeste mai mult:  Vis cutremur ce înseamnă

Când s-a întâmplat într-un vis există morcovi, și este suculent și dulce, înaintea unei perioade fericite de armonie în viață. O cultură de rădăcină fără gust – la o încălcare a planurilor și o supărare.

După ce ați descifrat la ce visează morcovii, puteți confirma fidelitatea propriilor planuri și stilul de viață ales sau puteți oferi o schimbare a planurilor pentru a evita problemele.

Morcovi interpretare vis

Despre ce este un vis poate fi dezlegat prin interpretarea simbolurilor din cartea de vis. Rezolvând acest indiciu al universului, o persoană poate deveni parte din lumea imaginară a viselor. Unul dintre aceste mesaje mistice într-un vis este interpretarea simbolului morcovului, care este asociat cu prosperitatea, bogăția și sănătatea bună.

Dacă ai visat morcovi într-un vis, atunci în realitate vei găsi un succes extraordinar în afaceri și o mare fericire. Pentru o fată tânără, acest semn simbolizează un bărbat de familie nobil și nașterea iminentă a copiilor. Pentru un tip – mult noroc în toate eforturile, o aventură amoroasă cu un străin frumos. Unele interpretări ale cărților de vis consideră acest simbol drept rușine sau rușine.

Interpretarea morcovilor de somn

A vedea morcovi într-un vis promite bunăstare în familie și sănătate bună nu numai persoanei adormite, ci și rudelor și prietenilor săi. Succesul va cădea literalmente pe cap și se va manifesta în toate domeniile vieții, atât profesionale, cât și personale.

Să vezi morcovi într-un vis este un semn clar de sus, care binecuvântează pentru acțiuni active ulterioare, asumă-ți cu îndrăzneală riscuri, acționează, nu rata șansa de a-ți îndeplini planurile de mult planificate, pentru că tot ceea ce ai planificat se va împlini cu mare beneficiu. pentru tine, nici nu ar trebui să te îndoiești de asta. Acesta este momentul pentru acțiuni decisive care vor determina evenimente importante în viitor – la asta visează morcovii.

Cumpărând morcovi într-un vis – veți găsi profituri neașteptate, ajutor de la un binefăcător necunoscut, care vă va îmbunătăți semnificativ starea afacerilor. Câștigând la loterie îți promite o carte de vis.

Plantarea morcovilor într-un vis simbolizează întreprinderea cu succes a unei afaceri importante pe care nu ați îndrăznit să o implementați de mult timp. Nu puteți ezita – acționați, forțele de sus vă spun calea de urmat.

Vederea morcovilor într-o grădină într-un vis arată că în viitorul apropiat vei putea să-ți atingi scopul dorit, să colectezi roadele muncii tale. Aveți în față o mulțime de oportunități de care să profitați.

A dezgropa morcovi într-un vis înseamnă a culege roadele succesului tău. Lucrezi de mult timp pentru a-ți aduce planurile la viață și acum soarta te favorizează, nu rata șansa unică de a profita de norocul oferit. De asemenea, săpați morcovi într-un vis poate însemna primirea unei moșteniri care va veni de departe sau un câștig monetar.

Colectarea morcovilor – un semn similar într-o carte de vis poate însemna primirea unei sume mari de bani. Descoperirea unui lucru valoros, finalizarea cu succes a proiectului început – la asta visează acest simbol. Uneori, colectarea morcovilor într-un vis este interpretată de cartea de vis ca nașterea iminentă a unui copil mult așteptat.

De ce visează morcovii în alte cărți de vis

Cartea de vis a lui Miller prefigurează că, dacă ai visat morcovi într-un vis, atunci în realitate vei avea vești bune, pentru o fată tânără – o căsnicie de succes, pentru un bărbat simbolizează prosperitatea și sănătatea înfloritoare, un morcov care visează promite pacientului o viață rapidă. recuperare după afecțiuni.

De ce să visezi mulți morcovi – într-o carte de vis țigănească, un astfel de vis promite o bogăție incontestabilă care te va acoperi cu capul în viitorul apropiat. În plus, morcovii sunt un semn sigur de sănătate bună, așa că nu vă puteți îngrijora în viitorul apropiat. Dacă pacientul visează la un astfel de semn – la recuperare. O fată tânără – unui mire bogat și generos, căsătorită – cu un cadou scump.

De ce visează morcovii proaspeți – conform cărții de vis feminine, prezintă un profit care nu vă va face să așteptați, banii investiți într-o afacere riscantă vor plăti cu dobândă, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la problemele pe frontul personal, un romantic aventura te asteapta in curand. Un morcov proaspăt visat de un tânăr oferă o întreprindere profitabilă, mergi cu îndrăzneală către destinul tău.

Freud interpretează în felul său la ce visează morcovii fierți – conform cărții sale de vis, acesta este un avertisment clar. Pentru o fată, un astfel de semn înseamnă că iubitul ei s-a răcorit spre ea și se uită în lateral. Pentru un bărbat, un vis prezintă probleme de natură intimă. În alte cărți de vis, acest simbol este interpretat ca un avertisment cu privire la viitoarea pedeapsă din partea autorităților, care în ultimul moment nu va fi atât de severă. În plus, un astfel de vis poate însemna o problemă neprevăzută în afaceri și întreprinderi, nu vă grăbiți să riscați banii în timp ce merită să vă opriți și să vă gândiți cu atenție la toate aspectele.

A curăța morcovii într-un vis înseamnă a scăpa de problemele inutile în realitate, vă îndreptați rapid spre scopul dorit și nimeni nu poate împiedica dezvoltarea ulterioară a evenimentelor. Dacă o femeie căsătorită curăță morcovii într-un vis, atunci are un rival de care trebuie să scape. Pentru un tânăr, acest semn promite probleme minore la locul de muncă, uneori un mic profit.

Tăierea morcovilor într-un vis – obținerea unei experiențe valoroase, activitatea în afaceri poate avea un rezultat pozitiv. Uneori, un simbol de vis înseamnă cheltuieli neprevăzute sau achiziții neplanificate. Pentru un bărbat, a tăia un morcov într-un vis înseamnă a răni un adversar în realitate, neutralizând intrigile unui nedoritor.

Să visezi la morcovi rasi pentru bani mici. Dacă tu însuți al treilea – la probleme financiare. Pentru ca o fată să vadă într-un vis o mulțime de morcovi rasi, la fertilitate, ea va suferi în curând de la iubitul ei. Un bărbat freacă un morcov – propunerea de afaceri a partenerilor se va dovedi a fi profitabilă, puteți face în siguranță un pas riscant, afacerea va avea succes și rezultatele vă vor mulțumi.

Citeste mai mult:  Săpat cartofi într-un vis de ce vis

Morcovii putreziti sunt un semn rau, nu trebuie sa incepeti nicio afacere riscanta in aceasta perioada. Pentru o persoană tânără, un astfel de simbol oferă o ceartă cu mirele sau chiar o ruptură a relațiilor, pentru o femeie căsătorită – trădarea ta sau a ta, expunerea, totul secret va deveni clar, rușine. Uneori, acest semn dintr-o carte de vis poate însemna pierdere, certuri minore, treburi neplăcute, boală, un rezultat neplăcut.

Cartea de vis a lui Nostradamus interpretează într-un mod ușor diferit la ce visează morcovii murdari – un astfel de vis nu promite vești bune visătorului, sunt posibile probleme la locul de muncă, certuri în familie. Pentru o femeie – griji, pentru un bărbat – probleme de sănătate, supărare. Feriți-vă de mașinațiunile inamicilor și a celor răi.

De ce visează morcovii

Când oamenii dorm, experiențele lor din inconștient trec în conștient. Interpretarea viselor este utilă deoarece ajută la evaluarea stării de sănătate mintală. Dacă visezi morcovi, semnificația acestuia depinde de o serie de factori.

Interpretarea viselor

Există multe interpretări la ceea ce visează morcovii. Este important cum și în ce circumstanțe se întâmplă acest lucru. Cele mai comune opțiuni:

 • mâncați sau cumpărați acest fruct;
 • semăna, plantează sau recoltă;
 • proces: frecați, curățați.

Semnificația morcovilor în diferite cărți de vis este, de asemenea, diferită, în funcție de aspectul vizat de interpreți.

A vedea un morcov este în mare parte un semn pozitiv. Pentru a înțelege de ce a fost visat acest fruct, ei acordă atenție modului în care arată. Markeri pozitivi:

 • morcovii nu sunt putrezi, curați, nu sunt stropiți cu pământ;
 • are gust suculent, proaspăt;
 • mare, atractiv.

Visele nu ar trebui să fie însoțite de sentimente negative, anxietate.

Sonnik Miller

Dacă ai visat un morcov mare (copt și nu putrezit), înseamnă noroc, sănătate. Există un morcov imens într-un vis – la o îmbogățire neașteptată. Morcovii proaspeți au același sens.

Interpretarea visului lui Miller îl interpretează ca un semn de prosperitate. Pentru o persoană bolnavă, a vedea morcovi într-un vis înseamnă o recuperare rapidă și o sănătate bună în viitor. Recoltarea într-un vis înseamnă că în curând vei primi o sumă semnificativă de bani.

Plantarea fructelor oferă succes în eforturile care sunt de mult așteptate pentru implementare. A vedea patul acestei plante înseamnă a atinge scopul dorit, iar a recolta fructele înseamnă a culege rezultatele muncii tale. Pentru ca un bărbat să vadă un morcov într-un vis – spre un viitor bun și vești bune.

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit cărții de vis a lui Freud, oamenii care cumpără un fruct sau aleg un morcov mare sunt îngrijorați de starea vieții lor sexuale în acest moment. Cu cât se visează mai mulți morcovi, cu atât nemulțumirea față de viața sexuală este mai mare.

Un vis despre felul în care un fruct este frecat pe răzătoare este interpretat în moduri diferite. Pentru o femeie, aceasta înseamnă că are o atitudine negativă față de bărbați și relațiile sexuale. Pentru un bărbat, morcovii rasi simbolizează lupta cu temperamentul său de dragul familiei sale.

Morcovii rasi promit probleme

A scoate fructele înseamnă a lua în serios alegerea unui partener. Morcov ras – la anumite eșecuri și probleme în viață. Freud nu dă o interpretare a motivului pentru care a fost visat un pat de morcovi.

Alte cărți de vis

Interpretările sunt ușor diferite de cele clasice. Acest fruct se manifestă negativ în următoarele situații:

 • A vedea morcovi în grădină într-un vis este mai des în dificultate. Deci, a planta morcovi într-un vis înseamnă a deveni un motiv de dispută între bărbați. A semăna fructe înseamnă a semăna probleme pentru sine. Semințele îți alunecă printre degete ca norocul.
 • Recoltarea acestui fruct înseamnă să visezi să renunți la un loc liber. Pentru o femeie căsătorită, a vedea un morcov într-un vis promite apariția unui rival. Plantarea morcovilor într-un vis nu este un semn bun: în curând va trebui să te confrunți cu treburi neprevăzute.
 • Morcovii putreziti sunt un semn rau. Fructele din pământ, lenețe sau stricate, sunt de asemenea interpretate negativ. Acest lucru aduce probleme în familie: certuri domestice, vremuri grele.

Dacă în timpul viselor sunt asociate următoarele situații cu acest făt, interpretarea este pozitivă:

 • Udarea paturilor – spre prosperitate și frumusețe.
 • Săpat paturi – la faptul că pot transfera un lucru valoros, o recompensă bună sau chiar o moștenire.
 • Am visat un morcov mare pentru un bărbat sau o femeie – în curând va trebui să faci o alegere în favoarea unuia dintre fani sau admiratori.
 • Cumpărarea morcovilor într-un vis promite apariția unui binefăcător misterios. Această persoană te va ajuta să obții profituri neașteptate sau te va ajuta să scapi de problemele financiare.
 • Pentru sănătate și curățați morcovii într-un vis. Este important să rețineți fructele: cu cât sunt mai suculente, cu atât vor fi mai puține boli. Uneori, astfel de vise înseamnă a scăpa de probleme, a depăși obstacolele pe drumul către obiectiv. În general, acesta este un semn pozitiv.
 • De multe ori trebuie să curățați aceste legume. Vise despre curățarea fătului pe răzătoare – la o căsnicie de succes și o familie numeroasă.
 • Dacă o femeie necăsătorită a visat la un morcov mare, ea se va căsători în curând cu o nuntă bogată. Mananca fructe crude – pentru a cunoaste o persoana noua cu care va fi usor sa creezi o familie puternica.
 • Țiganii cred că visează la mulți morcovi pentru a îmbunătăți starea de bine a familiei. Fata prezice un mire bogat, iar tipul – o mireasă bună.
 • Morcovii proaspeți pentru tineri simbolizează venitul, anticiparea aventurilor romantice.

Concluzie

Dacă ai visat la morcovi, cel mai adesea aceasta este o schimbare pozitivă în viață. Nu-ți fie frică să o vezi când dormi. Când interpretați, bazați-vă numai pe propriile sentimente și amintiți-vă că interpreții nu oferă întotdeauna informații de încredere.