De ce visezi să cumperi struguri pentru o femeie

De ce visezi la struguri

În realitate, strugurii, ca și merele, sunt identificați cu aventurile amoroase. La un moment dat, prezența sa pe masă era un semn de bogăție.

Poate din acest motiv, în orice carte de vis este, de asemenea simbol bucurie, succes și prosperitate. Totuși, mult depinde de ce fel de persoană a visat strugurii: alb, verde sau negru.

Este important să clarificăm acțiunile care însoțesc un astfel de vis: cumpărați, colectați-l din viță, bucurați-vă, etc. Interpretarea se poate schimba și față de cel care l-a visat. Prin urmare, ne propunem să trecem de la o interpretare superficială la una mai profundă și mai detaliată.

A visat struguri într-un vis pentru ce este

Sonnik Miller oferă o interpretare generală omul visa la struguri, așa că în viitorul apropiat va avea noroc: succes în muncă, o cunoștință plăcută, atingerea obiectivelor etc.

Excepția este negrupotrivit lui Miller vorbește despre posibile dificultăți care, totuși, vor beneficia visătorul și îi vor tempera caracterul (o persoană va fi capabilă să rezolve problemele, dar cu ceva efort).

Interpretare în cartea de vis a lui Vanga nu diferă de precedentul, potrivit compilatorilor, dacă o persoană a visat la struguri, indiferent de culoarea boabelor: negru, alb sau verde, acesta este cu siguranță un semn bun – succesul și prosperitatea îl așteaptă.

De ce visează o femeie la struguri

Dacă o femeie visează la struguri sau o fată tânără este un semn bun.

Plimbări într-o vie deasă – pentru mulți fani și emoții plăcute.

vezi o mulțime de fructe de pădure – spre noroc și prosperitate, iar cu cât boabele sunt mai mari, cu atât efectul va fi mai lung.

Există struguri într-un vis pentru ce este

Daca te intrebi: este ceva de visat la struguri – ar trebui să știți că ciorchinii acestei boabe într-un vis sunt un semn bun.

Dacă o femeie visează să mănânce struguri copți și dulce – pentru a rezolva probleme financiare.

Mănâncă-l fată – un vis oferă o dispoziție romantică care va fi provocată de numeroși fani, iar cu cât boabele sunt mai dulci, cu atât emoțiile mai plăcute îl așteaptă pe visător.

Pentru un bărbat un astfel de vis – un semn al unei decizii de succes concepute: la o afacere de succes, cunoștințe profitabile care vor ajuta la realizarea sau plăcerile intime.

De ce visezi struguri verzi și albi

trebuie luate în considerare şi culoarea în care a visat:

 • vise albe pentru a îmbunătăți situația financiară și succesul financiar;
 • vise imature, verzi la noi aventuri romantice;
 • roz va aduce plăcere în viață;
 • albastru – a iubi bucuriile;
 • negru – pierderea sau eșecul așteptat.

Încercați să vă amintiți volumul total de ciorchini, acestea dau câteva explicații, de exemplu, o singură perie pot spune despre norocul temporar, dar un număr mare, și chiar diferite soiuri – acesta este un semn clar de prosperitate pe termen lung, o serie de întreprinderi de succes.

O femeie are un astfel de vis poate spune despre stabilitatea relațiilor, bunăstarea pe termen lung a familiei ei, bucuria viitoare pe care nimic nu o poate umbri.

Dacă visezi struguri negri

Dacă ai visat asta culegi struguri negri – acesta este un avertisment, poate plănuiești un fel de act nepotrivit și durerile de conștiință nu te vor lăsa în pace. Poate însemna și pierderi materiale și daune.

Dacă strugurii negri visează la o femeie sau o fată – nu va fi de prisos să fie examinat de specialiști, un astfel de vis este un avertisment despre problemele de sănătate.

Dacă o femeie sau o fată tânără se află într-o vie cu ciorchini negre – asta înseamnă că în viața reală cineva împletește intrigi.

Care este visul viței de vie

Dacă o fată a visat să recolteze (tăiați ciorchinii din viță) – aceasta este pentru a reînnoi vechea relație. O femeie are un astfel de vis pentru prosperitate.

Privește în vis cineva scoate strugurii din viță – la succesul financiar și la îmbunătățirea bunăstării familiei.

Dacă o femeie însărcinată ar avea un astfel de vis – prezinta o sarcina linistita si o nastere reusita.

Plimbare prin viela sau ca smulge-i ciorchinii din viță – la placerile vietii.

Dacă ai visat asta Ai de gând să plantezi o vie – înseamnă că în viața reală va trebui să faci multe eforturi, dar cu siguranță vor da un rezultat pozitiv și vor duce la bogăție.

Culegeți strugurii sau cumpărați-i

Dacă o fată tânără visează la prezența ei în vie – cu siguranță se așteaptă la schimbări plăcute în viața personală.

Dacă ai visat la o etapă în acțiune, de exemplu, a mânca sau a aduna pentru o femeie – succes în afacerea vizată.

Pentru o fată însărcinată – sarcina usoara si nedureroasa.

Pentru un bărbat – creșterea carierei.

Citeste mai mult:  Visează la pescuit

Cumpărare această boabă este, de asemenea, un semn bun. Dar furtul lui, mai ales dacă este negru, este un semn rău, sunt posibile boli sau vor urma o serie de eșecuri.

De ce visează o femeie la struguri?

Ciorchinii de fructe de pădure coapte evocă doar asociații pozitive și vorbesc despre plăcere. De ce visează o femeie la struguri? Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți ce struguri au apărut în vis și în ce circumstanțe. Să ne dăm seama în detaliu.

Interpretare generală

Majoritatea interpreților spun: imaginea strugurilor într-un vis promite o cunoaștere de succes cu un bărbat, oferă abundență și prosperitate visătorului. Interpretarea va depinde direct de situația de viață a femeii: această imagine promite o viață prosperă pentru femeile căsătorite și un mire pentru fetele tinere. Totuși, pentru ca strugurii să poarte vestea căsătoriei, trebuie să fie pe viță.

Ce altceva poate prezice un ciorchine de struguri? Depinde de aspectul și gustul său:

 • struguri copți;
 • fructe de padure uscate;
 • boabe necoapte;
 • acțiuni de vis.

Mănâncă struguri copți – la apariția unui număr mare de fani. În bine sau în rău, visătorul însăși decide. Tratează pe cineva cu struguri – la o separare timpurie de o persoană dragă. Simte gust acru de fructe de padure – la dezamăgire în viață și la cheltuieli exorbitante. Struguri cu gust dulce promite profit rapid și plăcere.

boabe mari – la știri și evenimente vesele. vezi un pom de vie cu multe fructe coapte – spre o mare plăcere senzuală în dragoste. Dacă vița se înfășoară în jurul unui obiect, simbolizează necazul din cauza bârfei. Vești proaste promit viziunea viei cu mulți copaci – acest lucru prevestește aventuri amoroase și certuri.

Pentru a vedea printre vie dusman – un avertisment pentru a fi atent. În viața reală, această persoană va merge la orice răutate pentru a enerva visătorul. Plimbați-vă prin vie și culege ciorchini coapți din mers – la confuzie între rude, conflicte și certuri.

fura strugurii în grădina altcuiva – să fii nemulțumit de viața ta personală. Poate ar trebui să te despărți de o persoană care a încetat să-și arate grijă și atenție? A sosit momentul despărțirii, o nouă întâlnire fericită așteaptă înainte.

cumpara struguri – unei noi cunoștințe utile. Plantarea unui copac în grădina dvs. sau pe un alt teren – la o nouă dragoste fericită care va duce la o nuntă. Pentru o femeie căsătorită, un vis profetizează începutul unui nou eveniment sau afaceri de succes.

Culoarea fructelor de padure

Dacă visezi copt struguri verzi, este timpul să schimbăm viața și să o umplem cu noi emoții în impresii. Cursul obișnuit al vieții va duce la devastare. boabe necoapte culorile verzi spun că visătorul nu este încă pregătit pentru schimbările pe care le visează în interiorul său. Nu a sosit momentul.

mure avertizează asupra posibilelor pierderi, griji cu privire la dragoste și o posibilă ceartă cu o persoană dragă. De asemenea, fructele negre pot avertiza asupra unei tulburări de sănătate dacă visătorul a experimentat anxietate sau frustrare de somn.

Interpretarea cărților de vis

Sonnik Miller prezice împlinirea unui vis prețuit pentru fete – găsirea unui soț drag. Călărie un cal și culege ciorchini de fructe de pădure coapte – pentru a câștiga o poziție înaltă în societate. Fata se așteaptă la un succes uluitor.

Dream interpretare Tsvetkova crede că boabele roșii prevăd o frică puternică. Dacă visătorul a mâncat fructe dulci într-un vis, în realitate, lacrimile o așteaptă. Dar dacă a fost prezentat un ciorchine de struguri, visătorul va avea o cunoștință plăcută, dragoste reciprocă și fericire îndelungată.

Vis pentru întreaga familie vede un sens pozitiv în acest vis: o femeie va putea realiza cele mai incredibile vise care o vor face fericită. Pentru o fată tânără, un vis profetizează o căsătorie fericită cu o persoană demnă și bogată. Pentru studenți, un vis prevestește o trecere strălucitoare a sesiunii. Există fructe de pădure fără gust – pentru a depăși rapid obstacolele.

Dream Vanga crede că culesul fructelor de pădure coapte promite dezamăgire cu rezultatele muncii sale. Munca va fi laborioasă și minuțioasă, iar profitul va fi mic. Viziunea fructelor coapte din grădină promite o viață liniștită, prosperă, fără griji și griji.

Cartea viselor de femeie interpretează consumul de fructe ca un semn al unor încercări și ispite serioase ale vieții. Gustul acru al boabelor indică incertitudinea visătorului în luarea deciziilor, dar o recoltă bogată prevestește o poziție socială înaltă și chiar patronajul visătorului față de cunoștințele și prietenii ei. Pentru fetele tinere, un vis aduce noroc.

Interpretarea visului Hasse consideră că fabricarea vinului din fructe de pădure coapte promite o recompensă demnă pentru timpul și efortul petrecut. Consumul de fructe de pădure dulci coapte promite apariția de noi admiratori în viața unei femei. Contemplarea ciorchinilor copți de struguri printre frunziș – spre împlinirea unui vis secret. Culegerea strugurilor – spre prosperitate. Mâncatul este pentru bucurie.

Interpretarea visului lui Meneghetti consideră un vis un semn fericit special pentru femei. Este un simbol al frumuseții și farmecului, al irezistibilității și al strălucirii.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă să te îneci într-un vis

Cumpărând struguri într-un vis

Când interpretăm ce înseamnă visele de a cumpăra struguri, cărțile de vis tradiționale recomandă să ne amintim că strugurii sunt un simbol al prosperității și bogăției. Deci, sortarea ciorchinilor coapte într-un vis – la venit, la îndeplinirea dorințelor prețuite.

Cele mai interesante interpretări

Este interesant că cumpărarea de struguri într-un vis nu este doar un lux și o plăcere. Cărți de vis celebre, care descriu la ce visează tarabele cu fructe suculente, acordați atenție calității, culorii, varietatii și chiar gustului:

 • alb – la rezultatul cu succes al planului;
 • albastru – spre fericirea familiei;
 • roz – la o zguduire emoțională;
 • coaptă – pentru profit;
 • imatur – până la lacrimi;
 • ofilit – la pierderi;
 • uscat – spre dezamăgire;
 • stricat – la dezvoltarea bolii.

Grăbește-te să-ți pornești propria afacere

Dacă s-a întâmplat să cumpărați struguri într-un vis, cartea de vis a lui Miller vă sfătuiește să vă amintiți numele soiului. Clusterele albe simbolizează succesul unei afaceri recent începute.

Vă așteaptă evenimente luminoase, cunoștințe interesante. Oamenii creativi vor putea duce la bun sfârșit proiecte importante.

Viața va fi plină de sens, speranțele se vor împlini dacă achiziția a avut succes, a adus o mulțime de emoții pozitive.

Simțiți-vă liber să acceptați o cerere în căsătorie

Căsătoria, începutul unei vieți împreună cu persoana iubită este exact ceea ce visează pensulele roz și albastre.

Viața de familie promite să fie armonioasă dacă ai visat că ai reușit să încerci produsul într-un vis.

Fii răbdător

Din păcate, fructele de pădure necoapte vor aduce tristețe în viața visătorului. Vei fi dezamăgit de propriile tale acțiuni și fapte.

Treburile casnice vor merge din rău în mai rău, conflictele nu vă vor face să așteptați. În plus, există riscul de a vă bloca în numeroase necazuri și agitație.

Și la serviciu, nu totul va fi lin și calm. Partenerii și colegii te pot dezamăgi în cel mai neașteptat moment.

Fii atent

Obținerea unei culturi uscate într-un vis este un eveniment neplăcut. Interpretarea viselor lui Tsvetkov garantează femeilor o cunoștință neobișnuită în realitate.

Cu toate acestea, iubitul va fi căsătorit și va aduce mai multe griji inutile decât momente plăcute.

Spunând de ce bărbații visează să cumpere struguri de proastă calitate, psihologii și ezoteriștii se ceartă despre ruptura iminentă a relațiilor de ură.

Ascultă corpul

Este și mai rău într-un vis să cumperi un produs complet stricat. Cartea de vis a lui Wangi sfătuiește să nu puneți problemele de sănătate în plan secund.

Pensulele care și-au pierdut atractivitatea sunt un prevestitor de apatie, melancolie. O dispoziție tristă, o stare depresivă îl vor bântui pe visător timp de câteva zile la rând, până când acesta se reunește și face o treabă interesantă.

Nu vă fie frică să riscați

Fructele mari vorbesc despre aceleași planuri uriașe. Dacă în plus au fost gustoase și parfumate, nu vă îndoiți nici măcar un minut de propriile abilități. În următoarele săptămâni, luni, proiectele cele mai îndrăznețe vor rămâne la latitudinea ta.

Producția mică, dimpotrivă, promite o serie de necazuri inutile, o risipă de forță și energie.

Alege-ți visul

Există struguri într-un vis

Interpretarea visului struguri verzi

De ce visezi struguri negri?

Adună struguri într-un vis

Mănâncă struguri în vis

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Femeile cumpără struguri

Interpretarea viselor Femeile cumpără struguri a visat de ce într-un vis Femeile cumpără struguri? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o femeie cumpărând struguri într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Struguri, stafide, viță de vie

Strugurii într-un vis sunt un simbol al bogăției, prosperității, fericirii, fertilității și succesului în dragoste. Pentru ca bărbații să vadă strugurii în vis sau să-i mănânce – spre bucuriile și beneficiile comunicării cu o femeie, cu excepția cazului în care este acru. Strugurii necoapți în visul tău înseamnă că trebuie să te gândești cu atenție dacă vrei să iei o decizie importantă și să nu greșești.

A vedea struguri fără fructe de pădure într-un vis este o pierdere. A vedea o recoltă de struguri într-un vis prezice un mare succes, dragoste reciprocă și împlinirea unei dorințe prețuite. O viță de vie într-un vis este un semn foarte fericit.

Un vis în care vezi viță de vie îți oferă bogăție, venituri mari, fericire și împlinirea unei dorințe, cu excepția cazului în care sunt uscate și fără frunze, ceea ce prevestește pierderi prin furt. Văzând în vis perii de struguri cu struguri roșii copți – să se teamă; dacă vi se prezintă un ciorchine de struguri, atunci vă așteaptă o nouă cunoștință. În toate celelalte cazuri, a vedea perii cu struguri copți într-un vis este un prevestitor al succesului în afaceri.

Citeste mai mult:  Într-un vis, găsește o brățară de aur

Culegerea periilor de struguri într-un vis este un semn de întărire a poziției în societate și a bogăției. Un astfel de vis prezice adesea un eveniment fericit neobișnuit care îți va aduce mare noroc. A le tăia este noroc. Mâncatul de struguri dintr-o perie oferă femeilor că vor avea mulți admiratori. Tratează strugurii într-un vis – până la tristețe. A vedea într-un vis cum sunt zdrobiți strugurii este un mare succes în afaceri, care, totuși, îți va fi dat cu multă muncă.

Colectarea strugurilor într-un vis pentru a face vin din ei este un semn că faci pasul corect către succes, care, însă, nu va veni curând. Colectați struguri negri într-un vis – la pierderi și albi – la bogăție. Există struguri copți într-un vis – pentru bucurie și profit, cu excepția cazului în care este acru.

Există struguri copți albi sau verzi – pentru profit și câștig, iar roșu și negru înseamnă că profitul sau câștigul nu va fi obținut într-un mod complet onest. Zdrobiți strugurii într-un vis – la victoria asupra dușmanilor. Să vezi stafide într-un vis este un semn că treburile tale nu merg bine. Tratează-i – cu durere de inimă.

Interpretarea viselor – Struguri

A vedea strugurii într-un vis – pentru a profita, noroc, bucurie și sănătate. Există struguri proaspeți – grijile mari te vor întări, dar dacă este mic, atunci asta înseamnă supărare și supărare.

Strugurii copți – mulțumire și abundență, acri – necazuri minore. Dacă strugurii sunt atât de necoapți și lipsiți de gust încât nu pot fi luați în gură, atunci veți avea temeri și îndoieli cu privire la lucruri, dar treptat vă veți recăpăta liniștea sufletească. Strugurii negri (sau roșii) – la reproșuri și mustrări. Alb – înseamnă inocență, puritate. Strugurii uscați – pierderi, griji, durere.

Văzând viță de vie într-un vis – la o pierdere sau un furt. Strugurii atârnă din abundență pe viță de vie – vei obține în curând o poziție strălucitoare în societate și vei putea oferi fericire altora. Pentru o fată tânără, un astfel de vis oferă împlinirea celei mai prețuite dorințe.

A culege strugurii sau a-i mânca direct din viță de vie este o muncă profitabilă sau un vis devenit realitate.

A purta un coș plin cu struguri este un curs favorabil al treburilor tale și un interes amoros ușor. Un labirint de viță de vie și copaci este un semn că un eveniment imprevizibil este probabil să provoace mari pierderi și disperare.

Plimbare prin vie – bunăstare la copii.

Via din care se culege recolta este o minciună și duplicitate. Cumpărați struguri – faceți o nouă cunoștință. Urmărind supraviețuirea strugurilor – munca ta grea și rezistența vor fi răsplătite. A vinde sau a da struguri – a avea mai mult de un iubit.

Interpretarea viselor – Struguri

Există struguri – pentru împlinirea unei dorințe prețuite.

Există struguri din tufiș – recunoașterea publică a calităților de afaceri vă așteaptă.

Strugurii copți – căsnicia la care te străduiești nu te va face să aștepți.

Struguri verzi – va fi aprobată candidatura pentru un post vacant de prestigiu, care promite o creștere semnificativă a bugetului dumneavoastră.

Strugurii negri – o pedeapsă binemeritată îl va depăși pe infractor.

Strugurii albi – zvonurile și omisiunile vor trece fără a vă păta numele.

Încercați să vă amintiți cum v-ați simțit când ați mâncat fructele de pădure.

Concentrați-vă pe plăcerea pe care o obțineți de la rularea fructelor de pădure în gură. Amintiți-vă de dulceața din gustul fructelor de pădure. Fixează-ți emoțiile pozitive în minte.

Imaginează-ți culoarea, aroma și gustul strugurilor. Dacă este posibil, mâncați struguri în ziua de somn. Tratează-ți și familia.

Culegând struguri copți – un astfel de vis promite fericire și prosperitate copiilor tăi și familiei imediate.

Presarea strugurilor pe vin – veți obține cel mai mare succes. Să te răsfețe cu struguri – un vis oferă bucurie.

O recoltă bogată de struguri – noilor cunoștințe profitabile.

Vânzarea strugurilor recoltați – veți găsi un partener de afaceri care vă va ajuta să vă realizați planurile.

O viță lăsată sub greutatea strugurilor copți este o întâlnire cu o persoană care vă va ajuta să ocupați o poziție înaltă în societate.

A purta un coș cu struguri este un nou interes amoros care promite o experiență de neuitat.

Prelungiți-vă mental somnul și imaginați-vă că ați preparat un vin minunat cu un gust delicat și rafinat din recoltă. Luați o degustare de vin tânăr, bucurați-vă de gustul băuturii (vezi Vin).

Struguri fără gust sau murdari – te așteaptă temeri și îndoieli, care se vor risipi în curând.

Imaginează-ți că ai făcut vin din acești struguri (vezi Vin).