De ce visezi la o rândunică în mâinile tale

Interpretarea somnului cu o înghițitură

Rândunica este o pasăre agilă, rapidă, un simbol al schimbării și reînnoirii. Pentru a înțelege de ce visează rândunele, este necesar să ne amintim în detaliu toate circumstanțele visului. Pot fi multe semnificații: de la o simplă schimbare a vremii până la cumpărarea unei noi locuințe.

Dacă ai visat un stol de rândunele care zboară zgomotos deasupra capului tău sau se învârte deasupra ta, așteaptă-te la o veste de care vei fi foarte surprins. Dacă într-un vis a fost o singură rândunică, veți auzi de la rude. Pentru a vedea cum o pasăre se separă de turmă și zboară către tine – la o întâlnire cu un prieten care nu a fost văzut de mult timp.

Interpretarea somnului în funcție de detaliile visului

Înghițiți în cuib – în viitorul apropiat, nicio problemă din viață nu vă va afecta familia. A vedea o pasăre care clocește ouă este o bogăție neașteptată. Dacă o rândunică cu pui – pentru o femeie, aceasta înseamnă o sarcină timpurie și o naștere ușoară.

Dacă rândunica s-a așezat pe umăr, urmează schimbări iminente. Pentru o fată necăsătorită, un vis promite apariția unui admirator bogat, gata pentru orice cheltuieli de dragul iubitului ei. Pentru o doamnă căsătorită, un vis prezice perspective excelente la locul de muncă sau curtarea mai multor admiratori simultan. Dacă într-un vis o pasăre s-a așezat pe umărul stâng al unui bărbat, înseamnă că în curând te vei cufunda cu capul înainte într-o poveste de dragoste furtunoasă; pe umărul drept – la o creștere a salariului.

O rândunică în mâinile tale – doamna norocul va veni la tine în persoană. Pentru o fată, un vis prezice să întâlnească un mire foarte bogat, o nuntă rapidă și o căsnicie fericită. Pentru un bărbat – deschiderea propriei afaceri profitabile, promovare sau o creștere a salariului. Un alt sens al unui astfel de vis este un mare câștig, vestea unei moșteniri.

Prinderea și prinderea unei păsări – în ciuda tuturor dușmanilor, ești destinat să-ți atingi scopul. Pentru bărbați, un vis prezice o întâlnire cu un logodnic, o viață de familie fericită și bunăstare. Pentru doamnele căsătorite, un vis promite un noroc incredibil atât pe plan personal, cât și la locul de muncă.

Să vezi în vis o rândunică care se repezi și ciripește îngrijorată – pentru ce este? De obicei, oamenii sensibili la vreme văd astfel de vise, această predicție se referă în principal la vreme. În cazuri rare, un vis promite sosirea unor oaspeți zgomotoși, din cauza cărora vă așteaptă o mulțime de probleme. Vi se poate cere să îngrijiți copiii din cartier.

Să visezi că fluturi alături de păsări – ești o persoană prea frivolă. Este timpul să devină serioși, să pornești o carieră și o viață personală. S-ar putea să trebuiască să vă schimbați viziunea asupra vieții, deoarece vor exista motive serioase pentru acest lucru.

Visătorul ar trebui să acorde atenție modului în care arăta pasărea. După cum explică cartea de vis, o rândunică cu pene frumoase, sănătoasă și puternică este un semn pozitiv care prezice noroc, fericire și bogăție. Bolnav – trebuie să muncești din greu pentru a-ți atinge scopul.

Interpretarea somnului de către diferite cărți de vis

De ce rândunica visează va ajuta la interpretarea cărții moderne de vis. Această pasăre este considerată întruchiparea fericirii și a norocului, așa că visătorul așteaptă o veste bună, o moștenire neașteptată sau un cadou în viitorul apropiat. Stând lângă păsări – îți vei găsi „sufletul pereche” și vei găsi fericirea familiei.

Cartea de vis a familiei explică: dacă ai visat că o rândunică zboară în casă, urmează schimbări legate de locuință. Este probabilă o achiziție foarte profitabilă a unei noi case sau a unei moșteniri. Pentru o femeie, un vis prezice o familie puternică și copii fericiți și sănătoși.

Potrivit Cărții de vis ezoteric, rândunica visează la știri mult așteptate de la rude îndepărtate. Poate vei fi invitat la o petrecere sau nuntă zgomotoasă. Pentru o fată, un vis oferă o întâlnire cu un admirator bogat și generos.

Care este visul unei rândunice încurcate în părul ei, conform cărții de vis a lui Miller? Ai nevoie urgent de o pauză, oprește-te și privește în jur. Nu te mai agita și gândește-te calm la ce vei face în continuare. Poate fi necesar să vă regândiți prioritățile vieții.

Conform cărții de vis a lui Freud, un vis de joi până vineri îți promite atenția sexului opus. Dacă vezi un vis de marți până miercuri, rândunica va aduce noroc neașteptat în afaceri. Visele de duminică promit flirturi frivol.

Cartea de vis țigănească consideră rândunica un simbol al frivolității. Pentru ca o fată să vadă o rândunică într-un vis – să arunce între fani; a visat un pui – la vestea bună. Pentru o femeie căsătorită, un pui care visează într-un cuib înseamnă un plus la familie. Un vis despre un pui pentru un bărbat prevestește începutul unei noi afaceri profitabile, în care va trebui investit mult efort.

Potrivit Cartei Viselor Lunare, a sta lângă fereastră și a privi o pasăre este un semn de armonie și pace interioară. Privirea în cuib este o invitație de a vizita prietenii pe care nu i-ați mai văzut de mult. Un pui de rândunică cu pene văzut într-un vis poate însemna mutarea într-un nou loc de reședință sau o schimbare radicală în domeniul de activitate. Un pui care zboară din cuib – copiii tăi îți vor spune vești bune. Autor: Ekaterina Volkova

Interpretarea viselor: de ce visează Rândunica, pentru a vedea Rândunica într-un vis, ceea ce înseamnă

Interpretarea viselor lui G. Miller

De ce visează rândunica – o interpretare psihologică:

Rândunica – O rândunica visată – aceasta înseamnă pace și armonie în familia ta.

O rândunică rănită sau moartă într-un vis înseamnă tristețe.

Vezi și: de ce visează păsările, de ce visează la un cuib, de ce visează să zboare.

Interpretarea visului lui S. Karatov

De ce visează Rândunica:

Rândunica – Dacă ai visat la un cuib de rândunică, atunci fericirea te așteaptă în casă.

De ce visezi să vezi o rândunică într-un cuib – atunci bucuria te așteaptă.

O rândunica zboară în cameră – vei avea vești și o scrisoare de la un prieten.

Auzind ciripitul unei rândunice într-un vis – te așteaptă distracția și prosperitatea.

O rândunica zburătoare visată – te așteaptă onoare și o creștere a capitalului.

Distrugeți cuibul de rândunică – este posibil un incendiu.

Cartea de vis de buzunar a lui T. Lagutina

Citeste mai mult:  Există un hering într-un vis

Dacă Rândunica visează, pentru ce este:

Rândunica – O rândunica visată – atunci viața ta, plină de iubire și înțelegere, te va inspira să faci o lucrare de caritate.

De ce visează rândunica?

Rândunica – O rândunica a visat – atunci aceasta este nepăsare, distracție și vești bune.

Care este visul Rândunicii într-o carte de vis:

Rândunica – Am visat o rândunica care zboară jos deasupra solului – atunci se va instala în curând vremea ploioasă.

Dacă o rândunica se instalează în casa ta într-un vis, atunci unul dintre oamenii tăi apropiați are nevoie de sprijinul tău.

Privind într-un vis cum o rândunica își face un cuib sub acoperișul casei tale și să nu-l alungi este un semn că, datorită intuiției tale, poți prezice cu ușurință evenimente, în urma cărora eviți diverse necazuri și pericole.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

De ce visează Rândunica într-o noapte?

Rândunica – Văzând rândunelele zburând deasupra capului tău – aceasta oferă pace și armonie acasă.

De ce visezi să vezi rândunele stând la rând pe fire – asta înseamnă un progres treptat și constant către bunăstare și prosperitate.

A vedea un cuib de rândunică sub streașina unei case este o schimbare de reședință sau doar o înregistrare.

Dacă ai visat rândunele care se grăbesc în și din cuib, asta înseamnă succes variabil în afaceri, relații schimbătoare în dragoste.

A auzi ciripitul rândunelelor într-un vis oferă o veste bună.

Rândunelele care zboară sus pe cer vorbesc despre irealitatea planurilor tale și despre fragilitatea castelelor din aer pe care le construiești în visele tale.

O rândunica moartă a visat – acesta este un semn al plecării brusce din viața unei persoane dragi ție.

Interpretarea viselor pentru fete

Care este visul Rândunicii într-o carte de vis:

Runica – A vedea randunele inseamna ca in realitate vei experimenta schimbari rapide care vor fi luate prin surprindere, iar la inceput nici nu vei intelege ce bine (sau, dimpotriva, ce rau) au adus in viata ta, dar timpul va pune totul. in locul lui.

De ce visează Rândunica, interpretare:

Rândunica este un simbol al bunăstării familiei și al conviețuirii pașnice.

Rândunelele zburătoare, un cuib, păsările care zboară dintr-un cuib sau zboară în el înseamnă vești bune, pace și armonie în familie, dragoste reciprocă, o căsnicie reușită. Cu toate acestea, dacă rândunica nu pare foarte sănătoasă, sau este rănită sau o vedeți moartă, atunci va trebui să vărsați lacrimi.

Dacă încerci să prinzi o rândunică sau să-i pui capcane, atunci, în realitate, încerci să câștigi favoarea oamenilor potriviți într-un mod necinstit. S-ar putea să reușești, dar ferește-te de răzbunarea celor pe care îi jignești pe drumul spre succes.

Pentru tineri să vadă un vis despre o rândunică în timpul iernii este din păcate. Un vis în care vezi un cuib de rândunică marchează o binecuvântare specială asociată cu locul în care vezi cuibul.

Puțină intimitate – Văzând că ai văzut o rândunică care zboară jos deasupra solului, un astfel de vis indică schimbări iminente care lipsesc atât de mult în viața ta. Este posibil ca acestea să fie asociate cu o schimbare de partener, de care deja te-ai plictisit.

Privind într-un vis cum o rândunica își construiește un cuib sub acoperișul unei case este o dorință de constanță, liniște și confort, care vă lipsește în mod evident.

De ce visezi să vezi că prinzi o rândunică într-un vis, un astfel de vis oferă o cunoaștere timpurie cu o persoană care va deveni foarte atașată de tine. Dacă îl înțelegi, atunci poate că afecțiunea și simpatia vor fi reciproce. Cu un posibil contact sexual, nu judeca o persoană cu asprime – oamenii au tendința de a greși prima dată.

Pentru a vedea că ai urmărit zborul mai multor rândunele deodată, atunci ești sortit să experimentezi ceva neobișnuit și cu mare pasiune. Și va fi din acea zonă a vieții intime pe care până acum ați considerat-o pur și simplu inacceptabilă.

De ce visează rândunica:

Rândunica – visează nepăsare, distracție și vești bune. Element de aer.

Interpretarea viselor de păsări și animale

Care este visul Rândunicii într-o carte de vis:

Rândunica este un simbol al trezirii naturii după o iarnă lungă, un simbol al începutului unei noi vieți. Această percepție a rândunelelor este cunoscută din cele mai vechi timpuri. Să vezi prima rândunică la începutul primăverii înseamnă că vara va trece fericit. De obicei, rândunelele își construiesc cuiburile sub streașina de sus a casei. Dacă rândunica își construiește un cuib sub acoperișul casei, atunci aceasta va aduce succes în afaceri, fericire și noroc locuitorilor săi. Rândunica era considerată o pasăre sacră a zeiței egiptene antice a fertilității, iubirii și frumuseții, un analog al zeițelor Venus și Afrodita în tradițiile grecești antice. În tradițiile culturale ale suedezilor, rândunelele, ca niște berze, se învârteau peste crucifix și strigau: Calmează-te! Calma!

Interpretarea visului rândunica

Interpretarea viselor Rândunica, interpretarea somnului. Ce înseamnă să vezi o rândunică într-un vis, poți afla în 30 de cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. De ce alte vise încep cu litera „L”, puteți vedea în secțiunea Cartea de vis cu litera L.

Înghițiți în cărți de vis

Știri și evenimente plăcute, vesele Citește mai mult →

Rândunica – slăbirea cuiva, nepotism / șansă norocoasă / noroc. Stricarea unui cuib este tristețe. Uciderea este moartea unei persoane dragi. Citește mai mult →

Rândunica visează la pace și armonie în familie. O rândunica rănită sau moartă înseamnă tristețe. Citește mai mult →

O rândunica zburătoare aduce fericire și noroc. O rândunica care face un cuib – spre o prietenie puternică. Citește mai mult →

Să vezi o rândunică într-un vis este un semn bun. Dacă ai visat la un cuib de rândunică, visul tău oferă fericire și prosperitate casei în care este construit. Daca ai visat ca esti in casa ta Citeste mai mult →

Citeste mai mult:  Urlând în somn

Rândunica se târăște în sân. – Vesteşte naşterea unui fiu.. Soseşte o rândunică. – Un oaspete vine de departe. Citește mai mult →

Visând la o veste bună. Cuibul de rândunele oferă bunăstare și fericire casei sub al cărei acoperiș este construit. O rândunica rănită sau moartă – spre tristețe. Citește mai mult →

Rândunica este un simbol al primăverii, al începutului zilei, al reînnoirii, al vieții noi. „Începe ziua rândunicii (primăvara),” spune înțelepciunea populară. Cu această pasăre oamenii își asociază cel mai mult Citește mai mult →

O rândunica într-un vis înseamnă pace și armonie în familie. O rândunica rănită sau moartă înseamnă tristețe. Citește mai mult →

vești bune; fericire cu soția ta; o binecuvântare dacă vezi un cuib asociat cu locul în care se află cuibul. Citește mai mult →

Dacă într-un vis ai văzut o rândunică care zboară jos deasupra solului, atunci un astfel de vis mărturisește schimbările iminente care lipsesc atât de mult în viața ta. Este posibil ca acestea să fie Citește mai mult →

Rândunica simbolizează pacea și armonia familiei. Dacă ai visat la o rândunică rănită sau moartă, atunci nu poți evita tristețea. Citește mai mult →

Rândunica – onoare, câștig de capital; distrugerea cuibului ei este un incendiu. Citește mai mult →

La știrile din depărtare. Citește mai mult →

Ciripitul rândunecii înseamnă predicarea profesorului de morală. Se crede că așa ar trebui interpretate vocile păsărilor auzite într-un vis. Ei vorbesc de obicei despre poziția înaltă a unei persoane. Citește mai mult →

Cuib de văzut – fericire în casă; în cuib – bucuria te așteaptă; zborul în cameră – știri; auzirea ciripitului este o veste bună. Citește mai mult →

sarut o randunica – consimtamantul in familie Citeste mai mult →

Rândunica este un semn bun care promite o stare bună de lucruri și emoții pozitive.Rândunele în cuib – trebuie să arăți mai multă atenție și grijă față de cei dragi. Ridicat Citește mai mult →

Rândunica este un simbol al primăverii, al începutului zilei, al reînnoirii, al vieții noi. Cu această pasăre oamenii își asociază toate cele mai bune vise și motivații. Înghiți, poate, singurul dintre ei Citește mai mult →

Rândunica – veste bună, scrisoare; Caz norocos; favoare în dragoste. Citește mai mult →

În casă a zburat un pițigo sau o rândunică – la vestea bună. A ucide un pițig sau o înghițitură este rău. Citește mai mult →

Dacă își construiește un cuib – la o petrecere de inaugurare a casei. Dacă ea zboară departe – la boală. Dacă cuibul ei este distrus de cineva, cineva complotează în jurul familiei visătorului. Dormi de marți până miercuri – te aștept Citește mai mult →

O pasăre rândunică înseamnă înțelepciunea unui soț sau a unei mirese; A-și vedea cuibul prevestește fericire și binecuvântare pentru casa unde este atașată; A o vedea zburând în casă înseamnă a primi Mai mult →

Simbol al primăverii, al reînnoirii și al vieții noi. Citește mai mult →

Multe rândunele – știri. A vedea un cuib de randunica – fericire in casa, in cuib de randunica – bucurie; o rândunica zboară în cameră – o veste bună; conduce într-o rândunică – moartea unei persoane dragi. Citește mai mult →

În cartea de vis, interpretarea visului „rândică” poate fi diferită, iar semnificația acestuia poate fi de neînțeles. Privește cu atenție ilustrațiile pentru interpretarea somnului, poate la ce visează rândunica – nu este deloc ceea ce crezi? Noroc!

Care este visul Rândunicii din cartea de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Rândunica citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Înghițiți într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Сонник XXI века

De ce visează Rândunica și ce înseamnă:

A vedea o rândunică într-un vis – la succes în afaceri, vești bune, uciderea ei – la probleme mari, sărut o rândunică – la înțelegere reciprocă în familie.

Cuib de randunica – din fericire si bunastare in casa in care isi construieste acest cuib.

Să văd că o rândunică a zburat în casă este o veste bună, o scrisoare de la un prieten; distruge cuibul – spre tristețe. Sosirea unei rândunice într-un vis – unui oaspete de departe.

Sonnik Miller

De ce visează Rândunica într-un vis?

O rândunica într-un vis înseamnă pace și armonie în familie. O rândunica rănită sau moartă visează la tristețe.

Micul Weses carte de vis

De ce visează rândunica?

Rândunica – Vești bune, scrisoare de dragoste, fiul soldatului se va întoarce, învingător, bine; cuib – fericire; rândunica în cuib – bucurie; a zburat în casă – vești bune; a ucide este moartea unei persoane dragi.

Cartea de vis universală pentru întreaga familie

Rândunica – Un simbol al primăverii, al reînnoirii și al vieții noi.

Veche carte de vis

Am avut un vis – Rândunica

Rândunica înseamnă înțelepciunea unui soț sau a unei mirese; a-și vedea cuibul prevestește fericire și binecuvântare pentru casa unde este atașat; a o vedea zburând în casă înseamnă a auzi de la rude sau prieteni.

Vis Aesop

Alegorii despre Rândunica

„Începe ziua rândunicii (primăvara),” spune înțelepciunea populară. Cu această pasăre oamenii își asociază toate cele mai bune vise și motivații. Rândunica, poate singura dintre toate păsările, cu excepția, desigur, a berzei, este binevenită în fiecare casă. Nimeni nu se gândește nici măcar să distrugă cuiburile de rândunele sau să le alunge atunci când se instalează sub acoperișul casei. Și nu este o coincidență, pentru că, conform credinței populare, doar o rândunică a cerut adăpost de oameni și a primit-o. Așadar, imaginea unei rândunice cauzată de subconștientul tău într-un vis indică cel mai probabil că, în viața reală, ai decis să-ți închei viața veche și să începi una nouă. De asemenea, este probabil ca imaginea unei rândunice să fie cauzată într-un vis de faptul că în viața reală ați urmărit zborul unei rândunice.

Toată lumea cunoaște semnul popular: „Dacă o rândunica zboară deasupra pământului, atunci va ploua”. Există și alte semne populare asociate cu această pasăre, care ar putea servi și ca aspectul unei rândunice: „O rândunică va zbura pe fereastră – către morți”, „Cine se spală cu lapte la prima înghițitură va fi alb”, „ Cuibul de rândunele va distruge păcatul”. Deci, dacă într-un vis ați văzut o rândunică care zboară jos deasupra solului, atunci un astfel de vis indică faptul că vremea ploioasă se va instala în curând. Dacă într-un vis o rândunică se instalează în casa ta, atunci în viața reală cineva apropiat tău are nevoie de sprijinul tău.

Citeste mai mult:  De ce visezi să bat muște într-un vis

Privind într-un vis cum o rândunica își face un cuib sub acoperișul casei tale și să nu-l alungi este un semn că, datorită intuiției tale, poți prezice cu ușurință evenimente, în urma cărora eviți diverse necazuri și pericole. A vedea o rândunică într-un vis în timpul unei ierni aprige înseamnă că acum nu este momentul să faci munca pe care ai planificat-o. A vedea o rândunică rănită într-un vis este un semn că în curând vei decide să-ți aduni puterile și să începi o nouă viață, lăsând în urmă toate necazurile, problemele și conflictele tale anterioare. Hrănirea unei rândunică într-un vis – un vis sugerează că în viața reală ești o persoană foarte singuratică, dar nu ai pe nimeni de vină pentru asta, pentru că te-ai condamnat în mod voluntar la singurătate. Dacă într-un vis o rândunică mănâncă din mâinile tale, atunci ești capabil să câștigi încrederea oamenilor și chiar să-ți faci prieteni adevărați decât să pui capăt singurătății și tristeții.

Dacă ai visat la o rândunică cu puii ei, atunci în curând vei găsi un plus la familie sau veți găsi o știre despre apariția unui moștenitor al celor dragi. Poate că un astfel de vis sugerează că vei fi mândru de copiii tăi, așa cum spune cartea de vis despre acest vis.

Vis pentru întreaga familie

Văzând rândunica, cum să deslușești simbolismul

Rândunica – Dacă își construiește un cuib – pentru o petrecere de inaugurare a casei. Dacă ea zboară departe – la boală. Dacă cuibul ei este distrus de cineva, cineva complotează în jurul familiei visătorului. Dormi de marți până miercuri – vei găsi un mare succes în orice afacere, chiar dacă nu ești sigur că se va „arsă”. Poate vei fi promovat sau îți va crește salariul.

Interpretarea visului lui Freud

De ce a visat Rândunica

Dacă într-un vis ai văzut o rândunică care zboară jos deasupra solului, atunci un astfel de vis mărturisește schimbările iminente care lipsesc atât de mult în viața ta. Este posibil ca acestea să fie asociate cu o schimbare de partener, de care deja te-ai plictisit. Hrănește o rândunică într-un vis – în prezent ești popular printre sexul opus, îți place să flirtezi, să atragi atenția asupra persoanei tale, să conduci pe cei care nu sunt indiferenți de nas. În curând această perioadă se va încheia și atunci va trebui să fii în locul celor pe care i-ai dinamizat cu atâta succes. Privind într-un vis cum o rândunica își construiește un cuib sub acoperișul unei case – pentru dorința de constanță, liniște și confort, care vă lipsește în mod evident.

Dacă visezi că prinzi o rândunică într-un vis, atunci un astfel de vis oferă o cunoaștere timpurie cu o persoană care va deveni foarte atașată de tine. Dacă îl înțelegi, atunci poate că afecțiunea și simpatia vor fi reciproce. Cu un posibil contact sexual, nu judeca o persoană – oamenii tind să facă greșeli prima dată. Dacă într-un vis ai urmărit zborul mai multor rândunele deodată, atunci ești menit să experimentezi ceva neobișnuit și cu mare pasiune. Și va fi din acea zonă a vieții intime, pe care până acum ați considerat-o pur și simplu inacceptabilă.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce visează Rândunica?

Multe rândunele – știri. A vedea un cuib de randunica – fericire in casa, in cuib de randunica – bucurie; o rândunica zboară în cameră – o veste bună; conduce într-o rândunică – moartea unei persoane dragi.

Culegere de interpretări ale lui Zhou-Gong

Înghițiți conform cărților antice chinezești:

Rândunica se târăște în sân – prevestește nașterea unui fiu.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea Rândunecii din visul tău

Rândunica – Vești bune, scrisoare; Caz norocos; favoare în dragoste.

Cartea de vis veche franceză

Care este visul unei rândunice, interpretare:

Să vezi o rândunică într-un vis este un semn bun. Dacă ai visat la un cuib de rândunică, visul tău oferă fericire și prosperitate casei pe care este construită. Dacă ai visat că o rândunica zboară în casa ta, înseamnă că în curând vei auzi de la prieteni.

Cartea de vis lunară Semyonova

Despre ce este viziunea de noapte?

Cartea viselor moderne

Rândunica – vesti bune

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Rândunica – Cuib de vazut – fericire in casa; în cuib – bucuria te așteaptă; zborul în cameră – știri; auzirea ciripitului este o veste bună.

Cartea viselor esoterice

Rândunica – La știrile din depărtare.

Roma Cartea visurilor

Care este visul Rândunicii după tradițiile țigănești

A vedea o rândunică într-un vis prevestește o ceartă și, uneori, înseamnă o femeie rea și vicioasă; bolnav acest vis prevestește moartea.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Rândunica visează la un incendiu.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Rândunelele zboară rapid peste tine – la ploaie sau, în general, la vreo vreme rea.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Deasupra ta, țipând tare, stoluri de rândunele mătură zgomotos – la vești nefavorabile pentru tine.

Înghițiți în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi care este visul Rândunecii pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.