De ce visezi la ciocolată într-un vis

De ce visezi ciocolată într-o carte de vis

10 iulie 2019 la 13:03 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Ciocolata citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce este ciocolata într-un vis?

Sonnik Miller

De ce visezi ciocolată într-un vis?

Ciocolata viseaza ca vei fi generos cu cei care depind de tine. Bomboanele de ciocolată sunt un prevestitor de însoțitori plăcuti și de muncă. Ciocolata acra, râncedă promite boală și dezamăgire. Dacă bei ciocolată într-un vis, atunci îți vei îmbunătăți în curând treburile după o perioadă de declin.

Interpretare vis pentru întreaga familie E. Danilova

De ce visează Ciocolata, cum să înțeleagă?

Ciocolata, ciocolata – expresii de recunostinta pentru anumite servicii; conflict intern care decurge din insatisfacția sexuală, relațiile rupte. Refuzul de a accepta bomboane sau ciocolată drept cadou este o modalitate de a atrage atenția.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visează ciocolata?

A visa la ciocolată înseamnă abilitatea ta de a oferi pentru oamenii care depind de tine. Să vezi ciocolată este un partener de încredere în afacerea ta. Ciocolata veche prevestește boală sau dezamăgire. Consumul de ciocolată caldă – până la finalizarea cu succes a unei perioade nefavorabile.

Interpretarea visului lui Freud

De ce atâta ciocolată

Tratează pe cineva cu ciocolată într-un vis – ești foarte blând în pat, mângâierile tale pot încălzi pe oricine, chiar și o persoană foarte pretențioasă, ceea ce înseamnă că ai cu ce să fii mândru. Bea ciocolată caldă într-un vis – nu lua personal toate eșecurile în sex. Este foarte posibil ca motivul fiasco-ului să se afle în proasta dispoziție a partenerului tău sau în unele probleme la locul de muncă, care, desigur, nu pot decât să-ți afecteze viața intimă. Arde-te cu ciocolată caldă – vei întâlni o persoană care te va uimi cu temperamentul și energia sa ireprimabilă.

Noua și cea mai completă carte de vis din 1918

De ce visează ciocolata?

Înseamnă că îți vor veni idei bune.

Visul lui Azar

La ce visa Chocolates conform surselor spirituale

Există ciocolată – la plăcut.

Cântecul visurilor culinare

Caracteristicile unui vis despre ciocolată

Bea ciocolată într-un vis – la orice pierdere și violență.

Cartea viselor moderne

Ciocolată – o ceartă, probleme de familie.

Interpretarea viselor magicianului alb Yuri Longo

Dacă visătorul a visat la Ciocolată

A mânca ciocolată într-un vis înseamnă că, în realitate, te străduiești pentru o viață mai ușoară. Ți se pare că lucrezi ca un bou, neprimind nici cel mai mic profit. Oamenii din jurul tău nu apreciază și te deprimă. Gătiți ciocolată într-un vis – vă place să faceți tot ce este neobișnuit, extraordinar, care ar putea capta imaginația altora și le-ar evoca sentimentele de invidie. Te stimulează într-o oarecare măsură și te face să simți claritatea vieții. A trata pe cineva cu ciocolată – un vis înseamnă că, în viața reală, încerci să liniștiți pe cineva pentru a profita de acest lucru în propriile scopuri. Intențiile tale vor fi dezvăluite și vei eșua. Dacă într-un vis ai fost tratat cu ciocolată, în realitate ei vor încerca să te înșele pentru a beneficia. Probabilitatea acestui lucru este deosebit de mare în primele trei zile după vis.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Ciocolata – Multa sanatate.

Cartea viselor esoterice

Primiți, cumpărați – pentru sănătate proastă, slăbiciune. Mănâncă, bea – o boală de natură prelungită.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Ciocolata – Multa sanatate.

Carte de vis slavă

Care este visul ciocolatei

Simbolizează – necaz, boală. Răsfăț excesiv în plăcerile senzuale.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

Care este visul Ciocolatei în zilele săptămânii?

Există ciocolată. Un vis care a avut loc luni seara înseamnă că vei lua un fleac ca un semn important; un vis care a avut loc în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri – pentru sănătate; un vis care a avut loc în noaptea de sâmbătă sau duminică – să asculte lingușiri și laude. Cumpără ciocolată Un vis care s-a întâmplat luni seara avertizează că ai prea încredere într-o persoană care vrea să te înșele; un vis văzut în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri înseamnă că ești prea îngrijorat de sănătatea ta; un vis care a avut loc în noaptea de sâmbătă sau duminică avertizează că trebuie să plătiți vechile datorii sau să mulțumiți persoanei care a ajutat cândva. Primiți cadou un set de ciocolată Un vis petrecut luni seara este o surpriză plină de bucurie; iar în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri – la o varietate de experiențe plăcute; un vis care a avut loc în noaptea de sâmbătă sau duminică oferă un noroc neașteptat într-o problemă foarte dificilă.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul la ciocolată?

Ciocolată – Concurenții profită de credulitatea ta. Ceea ce faci îți aduce doar pierderi, iar ei fac profit; Imaginează-ți că dai ciocolată unui străin, trecător sau vecin.

Interpretarea viselor Taylor Joles

De ce visează ciocolata, sens simbolic:

Ciocolata ocupă un loc aparte. Din punct de vedere chimic, este un aliment complex care provoacă o serie de reacții plăcute în organism (cu excepția acelor persoane alergice la ciocolată), foarte asemănătoare cu îndrăgostirea. Numele plantei din care se face ciocolata este tradus ca hrana zeilor, iar un număr mare de oameni vor fi complet de acord cu această denumire! Ai mâncat ciocolată singur? Cu alții? L-ai dat unei persoane sau ti l-a dat cineva? Ciocolata este un cadou preferat pentru îndrăgostiți unul pentru celălalt, un simbol al sentimentelor. Totuși, prea multă ciocolată te poate face să te îngrași: te simți vinovat când o mănânci? Ești îndrăgostit sau ciocolata a acționat ca un substitut pentru sentimentele romantice?

Carte de vis modernă mare

Ciocolată – de ce visează visătorul?

Visezi la ciocolată – ideile tale sunt perspectivele tale; unul câte unul, realizându-ți ideile, vei fi la începutul unei mari afaceri, din care te vei hrăni toată viața. Este ca și cum ai bea ciocolată caldă – eșecurile vor trece rapid, iar prosperitatea va fi de lungă durată. Ciocolata ți se părea învechită – un vis de boală. Vedeți ciocolată – un vis vă promite parteneri de afaceri de încredere și de succes.

Citeste mai mult:  De ce broaștele visează la o femeie o mulțime de broaște

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea Ciocolatei din visul tău

Ciocolata este o bucurie trecatoare.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Există ciocolată – pentru o distracție plăcută.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Mănâncă ciocolată – obține recunoştinţă.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Ciocolată – Există ciocolată – pentru o poveste de dragoste.

De ce visezi la ciocolată

Când interpretăm la ce visează ciocolata, este important să ne amintim cum arăta și ce gust avea.

Interpretarea viselor: a vedea ciocolata într-un vis

Conform cărții de vis a lui Miller delicatețea înseamnă capacitatea celui care doarme de a-i înconjura pe cei dragi cu confort și grijă, precum și de a asigura financiar.

Dacă șeful dă ciocolată, sunt mici dificultăți în față. Din fericire, va fi ușor să le depășiți.

Dream Vanga avertizează că, dacă ciocolata este visată pur și simplu într-o cantitate incredibilă, cineva va încerca să-și atingă obiectivele egoiste cu o lingușire dulce. Murdăriți-vă cu un răsfăț – să vă certați cu cei dragi.

Conform cărții de vis a magicianului alb Longodacă sunteți tratat cu ciocolată într-un vis, în viața reală, în decurs de 3 zile de la vis, este mai ales probabil să deveniți o victimă a escrocilor. Atenție la înșelăciune!

Freud interpretează un vis în care visătorul însuși oferă cuiva un răsfăț. Deci, în realitate, abilitățile sexuale vor ajuta la eliberarea unei persoane dragi.

Cine a visat la ciocolată

La interpretarea delicateselor văzute într-un vis, se ia în considerare personalitatea visătorului.

ciocolată femeie casatorita relatează că relațiile de familie sunt armonioase. De asemenea, în curând, probabil, o invitație la o sărbătoare.

Când visezi la ciocolată fată, ar trebui să fie mai atentă la oamenii care vor apărea în curând în viața ei. Una dintre noii cunoștințe va deveni un partener de viață minunat.

ciocolată gravidă este o reflectare a anticipării ei nerăbdătoare. O femeie vrea să nască cât mai curând posibil și să-și îmbrățișeze copilul.

Ciocolata visată este un simbol bun. om. În realitate, nu există nicio îndoială cu privire la puterea bunăstării sale.

De ce visezi să mănânci ciocolată într-un vis

Dacă într-un vis s-a întâmplat nu numai să arate, ci și să guste dulceața, interpretarea va fi diferită. În acest caz, mult va depinde de senzațiile trăite în timpul somnului.

Când visezi că mănânci ciocolată, iar gustul ei nu este cel mai plăcut, și cu atât mai mult – urât, visul este interpretat ca un avertisment. Dificultăți neașteptate sunt posibile în cazuri care păreau deja complet rezolvate.

Dulciurile de calitate excelentă au valori excepțional de plăcute.

Consumul de ciocolată cu un partener este un semn al emoțiilor pozitive din comunicare. Poate o întâlnire romantică sau o seară confortabilă, plină de înțelegere reciprocă.

Cu bucurie Mușcă ciocolată în vis – la schimbări plăcute. Ele se referă în primul rând la relațiile personale.

Dacă ai visat bucură-te de gust ciocolată, doar o pasiune fantastică așteaptă în realitate. Contactul intim va aduce o fericire incredibilă.

Grozav dacă s-a întâmplat într-un vis la gust ciocolată. În toate sferele vieții, în special în cel personal, lucrurile merg mai mult decât cu succes. Pentru a simți gustul unei vechi delicatese într-un vis – la mici obstacole în drumul către obiectiv. Este posibil să fie asociate cu greșeli făcute în trecut.

Interpretarea somnului după tipul de ciocolată

Simbol excelent – visarea alb ciocolată. După muncă grea, va veni o odihnă binemeritată.

Relațiile pasionale și chiar izbucnirile de gelozie profețesc negru ciocolată. Dar cu siguranță nu va fi plictisitor.

De asemenea amar ciocolata simbolizeaza profunzimea emotiilor. Sentimentele vor umbri vocea rațiunii.

lactat ciocolata într-un vis apare ca un semn al iubirii reciproce. Viața va fi plăcută.

Luxul prevestește poros ciocolată. Bogăția va crește constant.

Numeroase aventuri amoroase sunt un mod obișnuit de viață, la asta visează ciocolata cu nuci.

semn grozav – сладкий ciocolată. În perioada următoare, și viața va avea gust de această delicatesă.

Viitorul timp bun înseamnă gresie ciocolată. Visătorul se va bucura de divertisment și comunicare cu ceilalți.

Dacă ai visat baton de ciocolata invelit, talentele și abilitățile vor fi în curând dezvăluite în plină forță. O interpretare alternativă este că va trebui să muncești din greu pentru a câștiga dreptul la odihnă.

Are o valoare excelentă multe ciocolată în vis O abundență de șanse fericite, împlinirea dorințelor. Cu toate acestea, un astfel de vis informează și că ispitele și ispitele te vor înconjura din toate părțile. Va fi greu să le evitați, dar este indicat să încercați să nu vă răsfățați cu totul serios.

O conversație sinceră sau o recunoaștere a unei persoane dragi în ceva nu prea plauzibil topit ciocolata de vis. Poate că în realitate vei vedea lacrimi de remuşcare.

Simbolul viitoarei întâlniri romantice este fierbinte ciocolată. Întâlnirea va aduce o plăcere sinceră.

De asemenea жидкий chocolate informează că toate necazurile s-au încheiat deja. Te poți bucura de viață!

Visează consolidarea pozițiilor în afaceri și îmbunătățirea situației financiare bezele în ciocolată. În multe feluri, acest lucru se va întâmpla datorită sprijinului celor dragi și a unui partener de afaceri de încredere.

Fericirea în viața personală prevestește capsuni in ciocolata. Va fi posibil să depășești toate problemele cu neînțelegeri și să scapi de obiceiurile care te împiedică să te bucuri de relații.

La o întâlnire neașteptată – alune în ciocolată. Cu toate acestea, emoțiile din aceasta vor fi extrem de pozitive.

Când visezi ciocolata si inghetata, în realitate, o poveste de dragoste se va învârti sau relațiile vor fi reînnoite pentru cuplurile cu o experiență solidă de conviețuire. Sfera intimă va străluci cu noi nuanțe de pasiune.

Feriți-vă de intrigi dacă aveți un vis viermi mici în ciocolată. Nu împărtășiți secrete intime, pentru a nu fi obiect de bârfă.

Activitati cu ciocolata

Cumpărați ciocolată în magazin – Scăderea vitalității. Motivul vor fi taxele asumate în cantități exorbitante.

Alegerea unui răsfăț este un simbol de avertizare al răscrucelor vieții. Există o decizie importantă de luat.

Nu prea bine dacă ai visat a da ciocolată. Activitățile programate pot eșua.

Trata ciocolata – o proiecție a relației cu partenerul. În realitate, aceasta este afecțiune și grijă, capacitatea de a asculta și de a înveseli.

Setea de o viață ușoară este raportată de complotul unui vis în care s-a întâmplat fura ciocolată. Este rău dacă ești prins făcând asta – în realitate vei auzi reproșuri adresate ție. Am reusit sa fur ciocolata si sa plec fara pedeapsa – semn care este interpretat foarte neasteptat. În realitate, cel care doarme îl va ierta cu milă pe infractor.

Citeste mai mult:  Hrănește câinele într-un vis

„Vorbesc” direct despre visul de bunăstare – baie în ciocolată. Starea materială este pur și simplu magnifică, în plus, este oferită atenția admirativă a reprezentanților sexului opus.

Când căutați un răspuns la întrebarea: „de ce visează ciocolata”, se observă că interpretările sunt în mare parte amabile, prevestind plăceri. Cu toate acestea, nu uitați de prudență, deoarece un exces de hobby-uri amoroase, precum și dulciurile, pot fi dăunătoare.

De ce visezi ciocolată într-o carte de vis

10 iulie 2019 la 13:03 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Ciocolata citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce este ciocolata într-un vis?

Sonnik Miller

De ce visezi ciocolată într-un vis?

Ciocolata viseaza ca vei fi generos cu cei care depind de tine. Bomboanele de ciocolată sunt un prevestitor de însoțitori plăcuti și de muncă. Ciocolata acra, râncedă promite boală și dezamăgire. Dacă bei ciocolată într-un vis, atunci îți vei îmbunătăți în curând treburile după o perioadă de declin.

Interpretare vis pentru întreaga familie E. Danilova

De ce visează Ciocolata, cum să înțeleagă?

Ciocolata, ciocolata – expresii de recunostinta pentru anumite servicii; conflict intern care decurge din insatisfacția sexuală, relațiile rupte. Refuzul de a accepta bomboane sau ciocolată drept cadou este o modalitate de a atrage atenția.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visează ciocolata?

A visa la ciocolată înseamnă abilitatea ta de a oferi pentru oamenii care depind de tine. Să vezi ciocolată este un partener de încredere în afacerea ta. Ciocolata veche prevestește boală sau dezamăgire. Consumul de ciocolată caldă – până la finalizarea cu succes a unei perioade nefavorabile.

Interpretarea visului lui Freud

De ce atâta ciocolată

Tratează pe cineva cu ciocolată într-un vis – ești foarte blând în pat, mângâierile tale pot încălzi pe oricine, chiar și o persoană foarte pretențioasă, ceea ce înseamnă că ai cu ce să fii mândru. Bea ciocolată caldă într-un vis – nu lua personal toate eșecurile în sex. Este foarte posibil ca motivul fiasco-ului să se afle în proasta dispoziție a partenerului tău sau în unele probleme la locul de muncă, care, desigur, nu pot decât să-ți afecteze viața intimă. Arde-te cu ciocolată caldă – vei întâlni o persoană care te va uimi cu temperamentul și energia sa ireprimabilă.

Noua și cea mai completă carte de vis din 1918

De ce visează ciocolata?

Înseamnă că îți vor veni idei bune.

Visul lui Azar

La ce visa Chocolates conform surselor spirituale

Există ciocolată – la plăcut.

Cântecul visurilor culinare

Caracteristicile unui vis despre ciocolată

Bea ciocolată într-un vis – la orice pierdere și violență.

Cartea viselor moderne

Ciocolată – o ceartă, probleme de familie.

Interpretarea viselor magicianului alb Yuri Longo

Dacă visătorul a visat la Ciocolată

A mânca ciocolată într-un vis înseamnă că, în realitate, te străduiești pentru o viață mai ușoară. Ți se pare că lucrezi ca un bou, neprimind nici cel mai mic profit. Oamenii din jurul tău nu apreciază și te deprimă. Gătiți ciocolată într-un vis – vă place să faceți tot ce este neobișnuit, extraordinar, care ar putea capta imaginația altora și le-ar evoca sentimentele de invidie. Te stimulează într-o oarecare măsură și te face să simți claritatea vieții. A trata pe cineva cu ciocolată – un vis înseamnă că, în viața reală, încerci să liniștiți pe cineva pentru a profita de acest lucru în propriile scopuri. Intențiile tale vor fi dezvăluite și vei eșua. Dacă într-un vis ai fost tratat cu ciocolată, în realitate ei vor încerca să te înșele pentru a beneficia. Probabilitatea acestui lucru este deosebit de mare în primele trei zile după vis.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Ciocolata – Multa sanatate.

Cartea viselor esoterice

Primiți, cumpărați – pentru sănătate proastă, slăbiciune. Mănâncă, bea – o boală de natură prelungită.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Ciocolata – Multa sanatate.

Carte de vis slavă

Care este visul ciocolatei

Simbolizează – necaz, boală. Răsfăț excesiv în plăcerile senzuale.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

Care este visul Ciocolatei în zilele săptămânii?

Există ciocolată. Un vis care a avut loc luni seara înseamnă că vei lua un fleac ca un semn important; un vis care a avut loc în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri – pentru sănătate; un vis care a avut loc în noaptea de sâmbătă sau duminică – să asculte lingușiri și laude. Cumpără ciocolată Un vis care s-a întâmplat luni seara avertizează că ai prea încredere într-o persoană care vrea să te înșele; un vis văzut în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri înseamnă că ești prea îngrijorat de sănătatea ta; un vis care a avut loc în noaptea de sâmbătă sau duminică avertizează că trebuie să plătiți vechile datorii sau să mulțumiți persoanei care a ajutat cândva. Primiți cadou un set de ciocolată Un vis petrecut luni seara este o surpriză plină de bucurie; iar în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri – la o varietate de experiențe plăcute; un vis care a avut loc în noaptea de sâmbătă sau duminică oferă un noroc neașteptat într-o problemă foarte dificilă.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul la ciocolată?

Ciocolată – Concurenții profită de credulitatea ta. Ceea ce faci îți aduce doar pierderi, iar ei fac profit; Imaginează-ți că dai ciocolată unui străin, trecător sau vecin.

Interpretarea viselor Taylor Joles

De ce visează ciocolata, sens simbolic:

Ciocolata ocupă un loc aparte. Din punct de vedere chimic, este un aliment complex care provoacă o serie de reacții plăcute în organism (cu excepția acelor persoane alergice la ciocolată), foarte asemănătoare cu îndrăgostirea. Numele plantei din care se face ciocolata este tradus ca hrana zeilor, iar un număr mare de oameni vor fi complet de acord cu această denumire! Ai mâncat ciocolată singur? Cu alții? L-ai dat unei persoane sau ti l-a dat cineva? Ciocolata este un cadou preferat pentru îndrăgostiți unul pentru celălalt, un simbol al sentimentelor. Totuși, prea multă ciocolată te poate face să te îngrași: te simți vinovat când o mănânci? Ești îndrăgostit sau ciocolata a acționat ca un substitut pentru sentimentele romantice?

Citeste mai mult:  Visează la zăpadă vara

Carte de vis modernă mare

Ciocolată – de ce visează visătorul?

Visezi la ciocolată – ideile tale sunt perspectivele tale; unul câte unul, realizându-ți ideile, vei fi la începutul unei mari afaceri, din care te vei hrăni toată viața. Este ca și cum ai bea ciocolată caldă – eșecurile vor trece rapid, iar prosperitatea va fi de lungă durată. Ciocolata ți se părea învechită – un vis de boală. Vedeți ciocolată – un vis vă promite parteneri de afaceri de încredere și de succes.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea Ciocolatei din visul tău

Ciocolata este o bucurie trecatoare.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Există ciocolată – pentru o distracție plăcută.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Mănâncă ciocolată – obține recunoştinţă.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Ciocolată – Există ciocolată – pentru o poveste de dragoste.

Interpretarea viselor: de ce visează ciocolata, pentru a vedea ciocolata într-un vis, ceea ce înseamnă

Interpretarea viselor lui A. Vasiliev

De ce visezi ciocolată într-o carte de vis:

Ciocolata – Ciocolata visata – apoi te asteapta mari necazuri si boli.

De asemenea, nu abuzați de plăcerile senzuale.

Vezi si: de ce visezi la dulciuri, de ce visezi la tort, de ce visezi la inghetata.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

De ce visezi ciocolată într-o carte de vis:

Ciocolată – Văzând că au mâncat ciocolată – acest lucru vă face să vă simțiți mai rău în ziua următoare.

Cumpărarea de ciocolată este o mare pierdere financiară.

De ce să visezi să vezi ciocolată cu nuci este un semn de sațietate în dragoste și căutarea unui nou partener sexual.

Un vis în care ți se prezintă un set mare de bomboane de ciocolată cadou vorbește despre neîmplinirea viselor tale.

Am visat să topesc ciocolata – aceasta este o mărturisire sinceră și lacrimi de pocăință.

De ce visează ciocolata – analiza visului:

Ciocolată – Visat de ciocolată – poți fi sigur că poți asigura în mod adecvat celor care depind de tine.

De ce visezi să vezi ciocolată – îți promite parteneri de afaceri excelenți.

Ciocolată învechită – la boală gravă și dezamăgire.

Dacă într-un vis ai băut ciocolată caldă, atunci vei prospera.

Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

De ce visezi ciocolată într-o carte de vis:

Ciocolată – Un vis în care vezi ciocolată înseamnă că ești capabil să oferi prosperitate celor care depind de tine. Dacă ciocolata se dovedește a fi neplăcută la gust, atunci boala și dezamăgirea vor urma acest vis. Pentru a vedea că bei ciocolată caldă, atunci soarta ți-a pregătit o mulțime de bucurii după încheierea perioadei actuale de necazuri și greutăți.

Interpretarea viselor pentru fete

Dacă visezi la ciocolată, pentru ce este:

Ciocolată – Există ciocolată într-un vis – totul este atât de măsurat și obișnuit în viața ta, încât vacanța, chiar dacă vine la ușa ta, va pleca imediat, speriată de seriozitatea ta. Trebuie doar să faci loc pentru sărbătoare în viața ta. Desigur, este foarte ușor să te uiți la ceva și să spui, uf, cât de plictisitor este. Și încerci să găsești farmec în asta, ceva care distinge această zi de toate celelalte – trecut și viitor.

Ciocolată lichidă pe care ai băut-o într-un vis sau doar ai văzut-o – dacă ai de gând să găzduiești în bucătărie, ei bine, să zicem, ți-a venit ideea să-ți surprinzi mama cu un fel de fel de mâncare gourmet preparată de tine, atunci citește cu atenție rețeta pentru ca totul să iasă exact așa cum trebuie.

De ce visează ciocolata, ce înseamnă:

Ciocolata într-un vis este un simbol al incapacității tale de a ieși singur dintr-o situație dificilă și de a-ți rezolva problemele materiale.

În vis, mănâncă ciocolată în batoane sau bea ciocolată caldă: a) la o viață sigură și fără griji; b) la certuri, pierderi si necazuri familiale; c) mare prosperitate pentru cei care depind de tine.

Ciocolatele visează la apariția unor parteneri iresponsabili și necinstiți în viața ta.

A unge ciocolata într-un vis – la boală și dezamăgire severă.

Dacă ciocolata se dovedește a fi neplăcută la gust, atunci bolile și dezamăgirile vor urma acest vis.

Cartea de vis lumească

De ce visezi ciocolată într-o carte de vis:

Ciocolată – A visat la ciocolată, atunci, în realitate, vei putea întotdeauna să te asiguri pentru tine și pentru cei dragi, niciunul dintre ei nu va avea nevoie. Dacă vezi ciocolată, dulciuri, indică faptul că partenerii tăi de afaceri sunt oameni de încredere și conștiincioși.

Dacă ai visat la ciocolata pe care o bei, atunci norocul te așteaptă înainte, deși va trebui să treci printr-o perioadă destul de stresantă înainte de asta.

A vedea ciocolata iti prezinta in realitate tot felul de placeri, inclusiv cele carnale. Dacă ciocolata este învechită în același timp, plăcerile pot aduce unele consecințe negative și se poate dezvolta și o boală care nu pune viața în pericol, dar extrem de neplăcută.

Dacă într-un vis ți se dă ciocolată sau o cumperi, atunci, în realitate, sănătatea ta se poate deteriora, va începe o perioadă de slăbiciune. Pentru a vedea că ai fost ars cu ciocolată caldă, atunci în realitate vei întâlni sau vei întâlni o persoană care te va șoca literalmente cu temperamentul și energia sa neobosit.

Dacă într-un vis îi oferi cuiva ciocolată, atunci asta indică faptul că ești foarte bun în a iubi relațiile intime.

Să vezi că mănânci multă ciocolată, atunci în realitate nu ai suficientă atenție, emoții pozitive, aventuri, te-ai plictisit și obosit de tot.

Visezi la ciocolată? Vezi următorul interpret.

De ce visează ciocolata, din ce motiv:

Ciocolată – Pentru majoritatea oamenilor, ciocolata înseamnă răsfăț. Astfel, ciocolata poate simboliza nevoia visătorului de recompensă și tratament special. Pe de altă parte, poate că visătorul este exagerat de indulgent cu sine și, prin urmare, are nevoie de unele restricții.

De ce visează ciocolata adormită, înseamnă:

Ciocolată – probleme, boală. Răsfăț excesiv în plăcerile senzuale.