De ce visează firele albe

Interpretarea firului alb a cărții de vis

Firele dintr-un vis sugerează că adormitul este atașat de cineva, simte unitate spirituală cu un anumit caracter. Și dacă se creează un fir alb, atunci, conform cărții de vis, aceasta este știrea că, de fapt, cineva va arăta o participare prietenoasă, vă va sprijini într-o perioadă dificilă. Adevărat, într-o serie de surse există și alte interpretări ale acestui complot: totul depinde de detaliile de visare, detalii. Pentru a înțelege la ce visau firele albe, trebuie să luați în considerare în ce stare se aflau și unde se aflau.

interpretările lui Miller

Americanul Gustav Miller, psiholog și compilator al unei cărți de vis populare, consideră că firul alb în vederea nocturnă este un semn că până acum persoana adormită nu este în pericol de dificultăți și probleme.

Și firele albe rupte într-un vis avertizează despre trădare, comportamentul perfid al camarazilor. Un vis în care cauți fără succes sfârșitul unui fir alb precede o situație fără speranță în care te trezești din cauza propriei tale prostie, miopie, avertizează cartea de vis.

Detalii „de coasere”.

Interpretul de vis al Rătăcitorului explică în detaliu de ce a visat să coase cu ata albă. Dacă ați lucrat cu o țesătură întunecată într-un somn de la miezul nopții, atunci la trezire, aveți grijă, altfel veți intra în jenă, veți provoca situații ridicole.

Și cu cât cusăturile s-au dovedit mai mari într-un vis de noapte, cu atât mai absurd poate fi incidentul, în care persoana adormită va participa. Cu toate acestea, cartea de vis sfătuiește să tratezi totul filozofic și cu simțul umorului.

Dacă într-un vis ai avut șansa de a coase o țesătură subțire cu un ac țigănesc, în care este atașat un fir alb gros, acesta este un semn de dor, tristețe, descurajare. Dar nu renunța prea devreme. Trebuie să credem în cele mai bune!

Materiale de tricotat

Ai observat într-un vis o minge mare densă de fire albe pentru tricotat? Un semn excelent, promițător, conform cărților de vis, o viață măsurată, stabilă, prosperă, fără conflicte, în pace, înțelegere cu familia și prietenii.

Dacă ai visat că tricotai ceva din lână albă, atunci asta înseamnă că, în realitate, uneori îți place să bârfești despre cunoștințele tale, să le speli oasele. Trebuie remarcat faptul că, în timp ce faci asta fără intenție rău intenționată, dar nu te lăsa dus, altfel te vei transforma într-o bârfă inactivă, băgându-ți nasul în treburile altora.

Un vis în care a trebuit să desfaceți o țesătură tricotată și să înfășurați fire albe în bile este un avertisment că persoana care dormea ​​se va implica de fapt într-o afacere dificilă și neplăcută.

Veți putea ajuta o persoană iubită – la asta am visat, cum au desfăcut un fir alb.

Secretele broderii și macrameului

Probleme, dificultăți în serviciu, în afaceri – aceasta este ceea ce prezice vederea nocturnă, în care s-au angajat în țesut macrame, legând capetele firelor albe. Va trebui să abandonați planurile originale de mai multe ori, să vă adaptați la circumstanțele adverse existente, indică cartea de vis.

Dar când într-un vis de noapte ai avut șansa să brodezi o ață albă pe o pânză întunecată, fii sigur că afacerea pe care ai început-o va fi profitabilă, în ciuda faptului că îndoielile și temerile cu privire la acest proiect au fost chinuite. Principalul lucru, după cum sugerează cartea de vis, este să crezi în propriile forțe și să arăți perseverență, curaj.

Unde ai văzut

Ceea ce visează firul alb va fi determinat de circumstanțele locației sale. De exemplu, l-ai prins în gură – în realitate, din adâncul inimii, laudă pe cineva. Ai observat, în timp ce dormi, un fir pe covor? Când te trezești, așteaptă oaspeții. Într-un vis, un fir alb s-a agățat de un articol din garderoba ta? O viziune intrigantă, care indică faptul că, în realitate, cineva simpatizează cu tine. Un fir încâlcit în păr într-un vis promite să primească vești despre o persoană dragă.

Interpretarea viselor: ce înseamnă firele albe?

12 decembrie 2019 la 2:40 © Autorii cărților de vis

Citeste mai mult:  Într-un vis, coaseți cu un ac și ata albă

Aflați din cartea de vis online la ce visează firele albe citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

fire albe într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Cartea de vis a bătrânei bunici

De ce visează firele albe, ce înseamnă?

Bobinaj – evita pericolul; un fir de fir – a avea un beneficiu; fir de aur – obțineți sfaturi bune.

Cartea de vis psihologic

De ce visează firele albe într-un vis?

Dacă vezi o bobină de fir, înseamnă că trebuie să rezolvi o sarcină dificilă. Cu toate acestea, dacă reușiți, vă veți putea îndeplini visele cele mai prețuite. O rolă goală visează la dezamăgire.

Cartea de vis angelica

Care este visul firelor albe din cartea de vis:

Dacă visezi fire albe, atunci în curând vei da peste un fel de mister, un eveniment căruia nu îi poți găsi o explicație logică.

Dacă ați visat fire în bile sau bobine, atunci un astfel de vis poate fi interpretat ca un prevestitor al călătoriilor mici frecvente (în orașul, satul dvs. și așa mai departe). Mai mult, este foarte posibil ca aceste călătorii să fie asociate cu proceduri birocratice (de exemplu, doriți să vindeți sau să cumpărați imobile, să solicitați un credit ipotecar și așa mai departe).

Dacă ai avut un vis în care înfășurați fire în jurul degetului, atunci așteptați-vă în curând la noi cunoștințe romantice. Mai mult, astfel de cunoștințe nu vor fi întotdeauna încununate cu succes în viața personală, dar, fără îndoială, vă veți face prieteni buni.

În general, firele dintr-un vis pot fi un simbol al conexiunii tale cu lumea exterioară, cu oamenii din jurul tău. Adică, dacă visezi fire groase, puternice, de exemplu, o frânghie, atunci putem spune că stai ferm și încrezător în picioare.

Dacă visezi fire albe, dar înțelegi că sunt foarte subțiri și fragile, atunci există șanse mari să simți că cei dragi se îndepărtează de tine, ești despărțit de neînțelegeri, distanță, boală etc. . Dacă firele se rup într-un vis, atunci un astfel de vis înseamnă pierdere – pierderea unei persoane dragi, a prietenilor, a muncii, a familiei și așa mai departe.

Interpretarea visului lui S. Karatov

Fire albe în cartea de vis:

Dacă ai visat că răsuciți fire, atunci trebuie să aveți răbdare.

Am visat că într-un vis ai dezvoltat fire – atunci trebuie să-ți protejezi secretele.

Pentru a încurca firele, trebuie să păstrați secrete acțiunile dvs. recente.

Dacă tocmai ai văzut fire albe într-un vis, atunci vei ascunde ceva și vei comite o faptă rea.

Înfășurând fire într-un vis – vei fi supărat de ceva.

Vezi și: de ce visezi la minge, de ce visezi la coase, de ce visezi la lână.

Interpretarea visului lui A. Vasiliev

Dacă visezi și ceea ce simbolizează firele albe:

Dacă visezi o bobină de fir alb, atunci te așteaptă bârfele și o atitudine proastă din partea celorlalți.

Interpretarea visului lui E. Avadyaeva

Pentru a vedea fire albe într-un vis:

O bobină de ață visa noaptea – atunci oaspeții nedoriți vor veni brusc la tine.

Am văzut o bobină cu fire pe o mașină de cusut noaptea – atunci vei lucra mult timp, dar nu degeaba, rezultatul te va mulțumi.

Dacă un fir se rupe în visul tău, atunci persoana iubită te va trăda.

Dacă ai visat la un fir alb pe hainele cuiva, atunci vei fi invitat în curând la un mare eveniment festiv.

fire albe în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce firele albe visează la o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Citeste mai mult:  Care este visul unui urs negru

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .

fir alb

firele într-un vis sugerează că cel care doarme este atașat de cineva, simte unitate spirituală cu un anumit caracter. și dacă a fost creat un fir alb, atunci, conform cărții de vis, aceasta este știrea că, de fapt, cineva va arăta o participare prietenoasă, vă va sprijini într-o perioadă dificilă. Adevărat, într-o serie de surse există și alte interpretări ale acestui complot: totul depinde de detaliile de visare, detalii. pentru a înțelege la ce visau firele albe, trebuie să luați în considerare în ce stare se aflau și unde se aflau.

interpretarea lui Miller

Americanul Gustav Miller, psiholog și compilator al unei cărți de vis populare, consideră că firul alb în vederea nocturnă este un semn că până acum persoana adormită nu este în pericol de dificultăți și probleme.

iar firele albe rupte într-un vis avertizează asupra trădării, comportamentului perfid al camarazilor. un vis în care cauți fără succes sfârșitul unui fir alb precede o situație fără speranță în care te trezești din cauza propriei prostii, miopie, avertizează cartea de vis.

detalii de „cusut”.

interpretul de vis al rătăcitorului explică în detaliu de ce a visat să coase cu un fir alb. dacă într-un somn de la miezul nopții ai lucrat cu o țesătură întunecată, atunci la trezire, fii atent, altfel vei intra în jenă, vei provoca situații ridicole.

și cu cât cusăturile s-au dovedit mai mari într-un vis de noapte, cu atât mai absurd poate fi incidentul, la care persoana adormită va participa. cu toate acestea, cartea de vis sfătuiește să tratezi totul filozofic și cu simțul umorului.

dacă într-un vis ai avut șansa de a coase o țesătură subțire cu un ac țigănesc, în care este atașat un fir alb gros – acesta este un semn de dor, tristețe, descurajare. dar nu renunta prea devreme. trebuie să crezi în cele mai bune!

materiale de tricotat

ai observat într-un vis o minge mare densă de fire albe pentru tricotat? un semn excelent, promițând, conform cărților de vis, o viață măsurată, stabilă, prosperă, fără conflicte, în pace, înțelegere cu familia și prietenii.

dacă ai visat că tricotai ceva din lână albă, atunci asta înseamnă că, în realitate, uneori îți place să bârfești despre cunoștințele tale, să le speli oasele. trebuie remarcat faptul că, în timp ce faci asta fără intenție rău intenționată, dar nu te lăsa dus, altfel te vei transforma într-o bârfă inactivă, băgându-ți nasul în treburile altora.

un vis în care a trebuit să desfac țesătura tricotată și să înfășuresc fire albe în bile – un avertisment că cel care dormea ​​se va implica de fapt într-o afacere dificilă și neplăcută.

poți ajuta o persoană dragă – la asta am visat, cum au desfăcut un fir alb.

secretele broderii și macrameului

probleme, dificultăți în serviciu, în afaceri – aceasta este ceea ce prezice vederea nocturnă, în care s-au angajat în țesut macrame, legând capetele firelor albe. va trebui să vă abandonați planurile inițiale de mai multe ori, să vă adaptați la circumstanțele adverse existente, indică cartea de vis.

dar când într-un vis de noapte ai avut șansa să brodezi o ata albă pe o pânză întunecată, fii sigur că afacerea pe care ai început-o va fi câștigătoare, în ciuda faptului că îndoielile și temerile legate de acest proiect erau chinuite. principalul lucru, după cum sugerează cartea de vis, este să crezi în propriile forțe și să arăți perseverență, curaj.

unde ai vazut

la ce visează firul alb, vor spune și circumstanțele locației sale. de exemplu, l-ai prins în gură – în realitate, din adâncul inimii, laudă pe cineva. observat în timp ce dormi, un fir pe covor? când te trezești, așteaptă oaspeții. într-un vis, un fir alb s-a agățat de un articol din garderoba ta? o viziune intrigantă care indică faptul că, în realitate, cineva simpatizează cu tine. un fir încâlcit în păr într-un vis promite să primească vești despre o persoană dragă.

Citeste mai mult:  De ce visezi la un uragan

Interpretarea visului fir alb

Firele văzute într-un vis pot simboliza afecțiunea și contactul spiritual, asigură cărțile de vis. Dacă ai visat la un fir alb, atunci acesta, în cele mai multe cazuri, este un semn de participare prietenoasă și de asistență reciprocă. Deși unii interpreți, explicând de ce visează o astfel de imagine, li se recomandă totuși să clarifice nuanțele: pentru ce au fost aceste fire, unde au fost și în ce stare.

Sonnik Miller

Conform interpretării visului firului alb oferită de Gustav Miller, o astfel de viziune înseamnă că nu te vei confrunta cu dificultăți în viitorul apropiat.

Firele albe rupte într-un vis avertizează despre trădarea prietenilor. Și dacă vezi că nu poți găsi capătul firului în bobină, atunci asta poate însemna o situație fără speranță în care vei cădea în prostie.

Accesoriile de cusut ca simbol al neînțelegerilor

Interpretarea visului rătăcitorului, explicând de ce visează firul alb înfilat în ac, sfătuiește să fiți atenți la ce anume coaseți cu ele într-un vis.

Deci, de exemplu, coaserea unei țesături întunecate cu un ac cu un fir alb este un simbol al neînțelegerii și al jenei care se va întâmpla visătorilor în curând. Cusăturile din vis au fost mari? Jena va fi puternică, interpretul îndeamnă și recomandă imediat să nu-i acorde o atenție deosebită, ci să trateze situația cu umor.

Într-un vis, coaserea unei țesături subțiri translucide cu un ac gros de țigănesc cu același fir gros de culoare deschisă înfilat în ea este un simbol al dorului și descurajării, la care o persoană adormită tinde să se răsfețe.

Bile de tricotat – un semn de afecțiune și sociabilitate

Este bine să vezi într-un vis o minge mare strânsă de fire ușoare pentru tricotat. Potrivit cărților de vis, o astfel de imagine simbolizează cursul de succes al vieții, absența problemelor în ea, precum și contactul strâns cu cei dragi și rudele.

Ai visat că tricotai ceva ușor cu fire de lână? Acest lucru sugerează că nu sunteți contrariu să „vă zgâriați limba”, bârfă. Adevărat, merită să plătiți tribut, o faceți fără intenție rău intenționată și să nu faceți rău, ci mai degrabă din plictiseală.

Dar, interpretând ceea ce visează să desfășoare un lucru tricotat și să înfășoare fire într-o minge, cărțile de vis vă asigură că, în realitate, veți întâlni un lucru confuz și deloc plăcut. Ai visat că desfaci un fir alb încâlcit? Ajută-ți persoana iubită să iasă din necaz.

Alte subiecte: De la probleme la succes

Visele avertizează asupra eșecurilor la locul de muncă, în care vezi cum împletești macrame cu un fir alb, legând constant piesele. Unele circumstanțe îți vor încetini planurile, perturbând termenele limită pentru implementarea lor.

Dar complotul de vis pe care îl brodezi cu ata albă pe o pânză întunecată simbolizează începutul cu succes al unei afaceri pe care o amâni constant din cauza propriei nesiguranțe. Crede în tine și totul se va rezolva, cărțile de vis se bucură.

Unde a fost ea

Un alt fapt la care cărțile de vis sunt sfătuite să apeleze atunci când descifrează ceea ce visează firul alb este locația sa. Deci ea a fost:

  • în gură – vei lăuda pe cineva;
  • pe covor – așteptați sosirea oaspeților;
  • pe haine – ești foarte drăguț cu cineva;
  • pe păr – primiți vești de la o persoană dragă.

Alege-ți visul 👇

Pentru ce sunt firele?

Coaseți într-un vis cu un ac și ață

De ce visezi la un ac și ață?

De ce visezi la tricotat?

Interpretarea visului fir roșu

Tricotarea într-un vis

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.