De ce o fată însărcinată visează la un pește

De ce o femeie însărcinată visează la un Pește?

Interpretarea viselor pește gravidă

Multe surse disponibile astăzi sugerează că peștii visează la sarcină și la naștere reușită. Și doar câțiva se angajează să explice de ce o femeie însărcinată visează la un pește. Într-adevăr, este dificil să interpretezi visele unei femei care se pregătește să devină mamă.

Dacă o femeie însărcinată visează la un pește, atunci numele speciei ei va ajuta la determinarea sexului copilului. Deci, crap, caras, platică sau somn – preziceți nașterea unui băiat. Dar stiuca, somonul sau pastravul viseaza la nasterea unei fete.

Aproape fiecare carte de vis spune că o fată proaspăt căsătorită visează la un pește înainte de sarcină. Dar ce înseamnă un astfel de vis când această poziție a venit deja și nu este un secret pentru visător?

Schimbarea fondului hormonal schimbă radical nu doar aspectul și unele aspecte ale comportamentului. Visele depind și de homeostazia neuroumorală. Dacă o femeie a avut o mulțime de vise luminoase și interesante înainte de sarcină, atunci în timpul nașterii unui copil, situația se poate schimba. Visele nocturne pot deveni gri și plictisitoare, provoacă un sentiment dureros.

Dar există câteva surse care vorbesc despre ascuțirea intuiției. În timp ce se formează o nouă viață, o femeie stă la limita întregului univers și, dacă poate ceda complet senzațiilor, renunțând la un strop de realitate, atunci visele vor deveni mai profunde și mai serioase.

Ce spune peștele din visele unei femei însărcinate

Dacă o femeie însărcinată a visat la un pește

Femeile în poziție visează adesea animale tinere, pești mici, păsări. Acest lucru se datorează agravării percepției a tot ceea ce poate avea legătură cumva cu maternitatea și grija celor slabi.

Adesea, astfel de vise nocturne nu necesită interpretare suplimentară. Orice carte de vis populară va spune că aceasta este pentru maternitate și îngrijirea copiilor mici.

Majoritatea viselor de pește sperie o femeie. Îi face griji dacă copilul se dezvoltă corect, de ce peștele a venit exact în acest moment și nu în oricare altul. Și acest lucru se datorează stereotipurilor stabilite ale interpretării viselor.

În momentul de față, unele surse spun că mișcările unui copil care se naște sunt similare cu mișcările unui pește în apă, așa că creierul, captând asociații, trimite astfel de viziuni. Această teorie va atrage pe cei cărora le place să aplice o explicație logică la orice. Dar să anulezi semnificația simbolică a unei imagini atât de importante încă nu merită.

Despre sănătatea mamei

Peștele din vise este indisolubil legat de un alt simbol, nu mai puțin important. Aceasta este apa, ceea ce înseamnă viață. In cazul in care o femeie insarcinata viseaza la un rau, lac sau orice alta apa in care inoata pestii, atunci corpul spune ca totul este in ordine, bebelusul se dezvolta normal. De exemplu, o carte de vis bazată pe arhetipurile lui Jung a explicat că apa din vise este un lichid amniotic în care înoată un copil în curs de dezvoltare.

 • Apa curată și limpede cu pește este cursul normal al sarcinii și prezența forței interne și fizice pentru naștere, spune cartea de vis de la A la Z.
 • Apă tulbure, în care contururile peștilor sunt puțin vizibile – sunt posibile boli sau toxicoză.
 • Prezența unei cantități mari de linge de rață sau alge indică posibile probleme cu diagnosticul. Pentru informații complete, este mai bine să consultați mai mulți specialiști.

Despre sănătatea bebelușului

Aspectul și obiceiurile peștilor pe care îi vedeți pot indica starea de bine a bebelușului în acest moment. După câțiva ani, va fi posibil să vă asociați amintirile din acest vis cu un copil matur. Nu vă fie teamă să uitați ceea ce ați văzut, dacă visul este important – emoțiile și luminozitatea imaginilor nu se vor estompa de-a lungul anilor.

Este important să ne amintim în ce stare a fost văzut peștele și cum arăta. Factori alarmanți: individ înghețat sau mort. În acest caz, pot fi necesare examinări suplimentare.

Ce pește a visat

Trăi

Peștii vii care înot în apă limpede înseamnă bunăstarea completă a bebelușului în timpul dezvoltării. Dacă strălucește, este activă și se zbârnește – asigurați-vă că copilul se va naște puternic și sănătos.

 • Pentru a prinde un pește frumos de coadă, înot în marea limpede – se va naște un băiat.
 • Mai multe persoane de o culoare neobișnuită, încercând să le atingă cu mâinile – copilul tău poate fi înzestrat cu abilități neobișnuite.
 • Am visat un pește aruncat la țărm de un val, apropiindu-se de el, văzând că este viu și aruncându-l înapoi în apă – diagnostice false sunt posibile înainte de naștere.
 • Dacă o femeie însărcinată a visat la un pește foarte frumos, pe care l-a admirat și de la care nu și-a putut lua ochii, copilul va fi drăguț și mulți îl vor admira.

mort

Nu vă speriați și intrați în panică prematur dacă ați visat la un pește mort. Desigur, o femeie însărcinată îngrijorată va cădea cu siguranță într-o carte de vis, care va profeți un avort spontan iminent sau nașterea unui copil mort. Dar oricât de visează un pește mort, asta nu înseamnă întotdeauna o prognoză similară, mai ales dacă nu ții cont de alte detalii ale somnului.

 • Am visat un pește mort în palme, care a prins viață imediat după ce a fost pus în apă – vi se va oferi un avort pe baza unui diagnostic fals.
 • Dacă a fost visat un pește mort înainte de sarcina dorită, înseamnă că concepția nu a avut loc încă și există motive pentru aceasta. Merită să arăți răbdare și respect față de soartă, pe care o vei mulțumi pentru întârziere.
 • O femeie însărcinată târziu a visat la un lac în care un pește mort înoată pe burtă în sus – speranțele tale financiare nu se vor împlini. Nu veți primi profitul dorit, iar banii cheltuiți pentru un control medical suplimentar vor fi nejustificați.

Dacă ai visat la pește congelat

Îngheţat

O interpretare destul de interesantă este oferită de o carte de vis de familie dacă o femeie însărcinată a visat la un pește înghețat. Această sursă explică că dezvoltarea bebelușului este puțin mai lentă decât termenii declarați de medicina oficială. Nu există patologii, nu merită să încercați să stimulați dezvoltarea bebelușului.

Citeste mai mult:  De ce visezi să prinzi un pește mare cu mâinile tale

Această stare de fapt se datorează faptului că o femeie nu și-a trezit încă un instinct atât de important de maternitate. Emoțiile ei nu s-au trezit încă și este într-o stare ușor inhibată.

Nașterea va merge bine, dar corpul îi lasă puțin mai mult timp pentru a-și accepta cu mândrie poziția de a purta statutul de mamă.

 • Dacă ai visat la un pește înghețat în mâinile altora, înseamnă că vei ajuta o tânără mamă să aibă grijă de un nou-născut, în ciuda prezenței propriului copil. Soarta va indica în curând cine va avea nevoie de ajutorul tău.
 • Înainte de scadență, am visat păstrăv sau somon congelat – doar prin lucrurile frumoase și scumpe care îți aparțin, vei simți valoarea bebelușului tău.
 • Am visat un pește mic într-o crustă de gheață, pe care l-ai încălzit cu respirația – nu-ți face griji imediat după naștere că copiii altora îți provoacă mai multă tandrețe decât propriul tău copil. După o scurtă odihnă, totul va cădea la loc.

Vise de pește și naștere

Nu orice femeie a visat la un pește înainte de sarcină. De asemenea, există un număr mare de femei care nu sunt însărcinate care văd adesea pești în visele lor. Dar există câteva aspecte importante ale viselor care trebuie luate în considerare dacă o femeie este pe cale să nască.

 • Ținerea unui individ imens în mâini – nașterea va fi rapidă și ușoară, spune cea mai recentă carte de vis.
 • Mersul desculț pe apă și prinzând-o cu mâinile – va trebui să depui un efort fizic maxim pentru a da naștere singură unui copil.
 • Folosește o undiță sau undiță de spinning pentru pescuit – vei cere personalului medical să intervină în procesul natural, avertizează cartea de vis a familiei.
 • Pentru a da naștere unui pește în loc de copil – se va naște un copil sănătos și puternic.

Cum să înțelegi la ce visează un pește însărcinat

Un vis foarte interesant pe care o femeie îl poate vedea fără să știe măcar despre sarcină. În rândul oamenilor, un simbol larg răspândit al acestei schimbări în viața unei femei este viața marină, diverse bibani, heringi sau chiar pești obișnuiți de acvariu.

Este general acceptat că peștii visează în general la sarcină. Cu toate acestea, acest lucru nu este chiar adevărat. De foarte multe ori înseamnă relații sexuale, sex, înțelepciune spirituală sau profit, în funcție de mărime și rasă.

Cu toate acestea, adesea visele pentru sarcină sunt asociate în mod specific cu ea, deoarece acest simbol arată nu numai prezența unui făt în curs de dezvoltare în corpul femeii, ci și cursul acestei situații și dacă copilul se va naște sau femeia decide să scape. de el.

De asemenea, ar trebui să acordați atenție următoarelor simboluri, care, pe lângă pește, vă pot prezice sarcina.

Cum să interpretezi visele cu viața marină

Interpretarea visului scrie multe despre ceea ce visează orice pește însărcinat. Chiar dacă fata nu știe încă nimic. Cu toate acestea, amintiți-vă că acest locuitor marin poate fi visat și ca un simbol cu ​​o semnificație diferită.

Prin urmare, vor fi date mai multe interpretări ale unui astfel de vis. Și, dacă o femeie însărcinată care știe despre situația ei, peștele arată cursul acestei afecțiuni, atunci restul apariției ei într-un vis poate promite un lucru complet diferit.

Prin urmare, este imposibil să interpretați fără ambiguitate apariția peștelui în visele unei fete, dacă există posibilitatea de sarcină. Acesta este ceea ce înseamnă cel mai des peștele: un locuitor al oceanului de dimensiuni mari, precum o balenă sau o balenă ucigașă, nu îți promite sarcină. Aspectul ei poate indica faptul că vei avea în curând un patron bogat sau vei experimenta un sentiment foarte puternic de frică.

Interpretarea visului scrie că peștii foarte mari nu visează niciodată la sarcină. Mai ales dacă dimensiunea lor este mult mai mare decât înălțimea omului. Fiți atenți dacă a fost periculoasă în vis sau nu.

O balenă, o balenă ucigașă visează la patronajul puterilor existente. Uneori, un astfel de vis prezice succesul într-o afacere sau activitate riscantă. Și, dacă ai visat la un rechin, dar visătorul are un inamic foarte sever și puternic, care îi poate dăuna foarte mult.

Prin urmare, persoanele mari nu vă prevestesc sarcina. Și, chiar dacă o femeie în această poziție vede un rechin sau o balenă într-un vis, este în pericol sau va experimenta un puternic sentiment de frică.

Cu toate acestea, embrionii și puii de rechini, delfini sau balene pot visa la sarcină.

A-i vedea în apă, în mediul lor, de multe ori prezice o poziție interesantă pentru tine. Deși peștele mort într-un vis poate prezice avortul și avortul spontan, precum și diverse complicații.

Dacă o femeie a visat la un pește mic, acest vis este un vis pentru sarcină.

Rasele comestibile precum știuca, heringul sau chiar somnul înseamnă nașterea unui fiu în vis.

În alte situații, cartea de vis interpretează aspectul lor în profit și realizări materiale, chiar dacă nu prea mari.

Peștii de acvariu decorativi ai unei femei însărcinate prezic nașterea unei fiice, dar dacă nu știi încă dacă poți avea o astfel de situație sau nu, atunci ea visează la o întâlnire de dragoste sau la o invitație la dans.

Pentru cei care se pregătesc pentru competiții de dans, apariția unui pește ornamental frumos și strălucitor prezice noroc sau chiar victorie.

Un bărbat visează la un astfel de pește să fie atras de o fată frumoasă, poate o dansatoare sau doar o persoană strălucitoare și atrăgătoare cu care poți uita tot ce este în lume.

Specie de pește

Dacă ai visat la pești, cum ar fi pilengas, hering sau biban, precum și anghilă, un astfel de vis indică interacțiunea sexuală și sarcina prevestește extrem de rar.

Cel mai probabil, o poveste de dragoste trecătoare se va întâmpla în viața ta în curând sau un bărbat, iubit, prieten va apărea în viața ta foarte curând.

În unele cazuri, o găleată de astfel de pește prezice profit pentru tine, primind bani pe care îi vei cheltui pentru unele dintre nevoile tale.

Peștele delicios, de exemplu, chinook, somonul, beluga și multe altele, în special cu caviar, îți pot prezice o încasare neașteptată de bani, câștigând într-o afacere dificilă, precum și lux și îmbunătățirea laturii materiale a vieții tale.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor o mulțime de spermatozoizi

Este foarte favorabil dacă vezi în vis caviar proaspăt de calitate excelentă. Cu cât va fi mai mult într-un vis, cu atât vei primi mai mulți bani. Cu toate acestea, peștele roșu delicat visează adesea la otrăvire. Același lucru se poate spune despre locuitorul otrăvitor, deși strălucitor, al mărilor și oceanelor sudice.

Pentru o femeie însărcinată care este conștientă de starea ei, un astfel de vis prezice adesea apariția unei situații interesante, o complicație. De asemenea, pești otrăvitori și foarte strălucitori, chiar înspăimântători, cu țepi și diverse creșteri, visează nu numai la situații de conflict, ci și prevestește pericol și o stare de lucruri foarte proastă.

Cartea de vis modernă scrie că, în acest caz, crește pericolul otrăvirii cu produse de calitate scăzută, tumori și inflamații. Sarcina un astfel de vis prevestește fie cu complicații foarte mari, fie chiar anormale.

De exemplu, un embrion ectopic sau neviabil. În plus, după un astfel de vis, ar trebui să fim atenți la otrăviri, otrăvuri și pericole. Este posibil să vă pierdeți copilul din cauza unui accident sau rănire.

Caviarul de pește contribuie și el la sarcină. Caviarul roșu sau alb într-un vis prezice un curs favorabil, nașterea unui copil sănătos, de succes și puternic, dar caviarul negru amenință cu diverse complicații și boli.

Interpretarea visului scrie că aspectul ei vă prezice nu numai o boală, ci și pericolul de avort spontan și de nașterea mortii.

De asemenea, creveții pot visa la sarcină. Deși în multe situații prevestesc nu numai o maternitate iminentă, ci și o distracție plăcută în companie, cochetărie, sex și multe momente vesele. Uneori, cocktail și salată de creveți visează la vești bune și la comunicare.

Creaturile marine de o formă ciudată și neobișnuită nu prezic sarcina, așa cum se crede în mod obișnuit, ci plăcerea și bucuria. O femeie însărcinată să le vadă într-un vis – la complicații și diverse boli.

O caracatiță sau o sepie într-un vis poate visa la un avort spontan, o sarcină ectopică, o patologie sau un avort. Prin urmare, încercați să vă monitorizați sănătatea pentru a evita consecințele neplăcute.

Este foarte rău să vezi pești însângerați, dezmembrați, bolnavi, răpitori sau morți în timpul sarcinii, precum și pești în sânge, ca și alte vieți marine. Un astfel de vis îți promite complicații de sănătate și diverse boli.

Ce înseamnă un vis despre pește pentru o femeie însărcinată – 35 de sensuri

O femeie însărcinată visează la un pește ca semn că sarcina merge bine. Dacă într-un vis peștele este înconjurat de o cantitate mare de alge și linte de rață, atunci acest lucru avertizează asupra posibilelor complicații.

Interpretarea somnului despre pești în funcție de detalii

În funcție de starea peștelui:

 • fiert – la necazuri;
 • uscat sau uscat – spre prosperitate și bunăstare în familie;
 • crud – la probleme de sănătate;
 • prăjit – pentru distracție și plăcere;
 • înghețat – a se certa cu persoana iubită;
 • sărat – până la dezamăgire și eșec;
 • păstrăv – pentru nașterea unei fiice.

Indiferent dacă peștele este viu sau nu:

 • pește fără cap – trebuie să acordați mai multă atenție dezvoltării spirituale;
 • mort – la un posibil avort spontan;
 • viu – spre bucurie și distracție.

În funcție de acțiunile cu peștele:

 • a vedea – bucuria așteaptă în viitor;
 • a prinde – la nașterea unui copil prin cezariană;
 • este – la anxietate;
 • prinde – noroc;
 • cumpăra proaspăt – pentru a crește venitul familiei;
 • curat – la problemele din viața personală.

În funcție de tipul de pește:

 • acvariu – vor fi mulți copii în familie;
 • roșu – la tulburări puternice în viitor, posibil legate de secrete.

În funcție de mărimea peștelui:

 • imens – pentru o naștere rapidă și ușoară.

În funcție de locul unde se află peștele:

 • în apă – până la nașterea unui copil sănătos și puternic.

În funcție de cine visează:

 • o femeie la o sarcină lungă – cheltuieli financiare nejustificate pentru examinări suplimentare;
 • o fată aflată într-o perioadă scurtă de sarcină poate visa la un pește dacă nu știe încă sau nu este sigură că se află în poziție.

TOP 4 valori negative

 1. Femeia adormită taie peștele – la o sarcină dificilă și riscul de avort spontan.
 2. Un pește care înoată în apă noroioasă prezintă boli și toxicoză.
 3. Prinde într-un vis cu mâinile – nașterea va fi dificilă.
 4. Un pește viu aruncat la țărm, pe care visătorul l-a aruncat înapoi în apă, oferă diagnostice incorecte.

TOP 3 valori pozitive

 1. Pentru a da naștere unui pește într-un vis – se va naște un copil cu o soartă fericită.
 2. Pentru a admira un pește foarte frumos într-un vis – copilul va fi inteligent și capabil.
 3. Există un fel de mâncare de pește – pentru o naștere reușită și un copil sănătos.

Dacă o femeie însărcinată a visat la pește proaspăt sau viu, atunci acest lucru prevestește o sarcină ușoară și o naștere reușită. Sărat – până la toxicoză și probleme de greutate. Peștele putrezit visează la probleme de sănătate ale copilului și la o recuperare dificilă după naștere.

Descifrarea somnului în funcție de acțiuni:

 • gătiți 2 pești – la muncă grea și venituri mari;
 • să gătească pește, fiind însărcinată într-un stadiu incipient – la o poziție înaltă în societate;
 • pentru a vedea cum un soț cumpără și prăjește pește – la un conflict la locul de muncă;
 • hrănește cu pește o prietenă sau o soră însărcinată – la greșeli din cauza acțiunilor erupții;
 • eviscerarea și cioplirea – pentru a lua decizia corectă;
 • kill and cut – a sprijini un prieten;
 • sare – pentru aventuri romantice;
 • a ucide – din păcate în căsătorie.

Semnificația somnului, în funcție de peștele la care ai visat:

 • aur – la patronajul unei persoane influente;
 • răsfățat – la problemele familiei;
 • fumat – la riscul de a suferi într-un accident;
 • balenă – în atenția sexului opus;
 • eviscerat în sânge – până la pierderea unei cantități mari;
 • neînsuflețit – la o coliziune cu cei nedoritori;
 • tăiat – din păcate;
 • som – la fidelitatea soțului;
 • curatat – la o mare datorie;
 • cu viermi – spre singurătate;
 • care dă naștere – unei afaceri profitabile;
 • cu semne de alterare – la boală.

Visul în care a dat naștere unui pește poate însemna victoria asupra celor răi. Dacă ați văzut achiziționarea unui pește deja mort, atunci acesta poate visa la o conversație plăcută.

Interpretarea unui vis în funcție de locul în care să vezi peștele:

 • în magazin – mult noroc;
 • în râu – a pierde într-un joc de noroc;
 • în piață – a trăda;
 • în grilă – pentru a cunoaște o persoană puternică;
 • în rețele – la schimbări pozitive în viața personală;
 • într-o farfurie – noroc într-o afacere nouă;
 • în frigider – la o investiție nereușită a fondurilor personale.

De ce o femeie însărcinată visează la un pește

Mulți oameni cred că peștele visează la sarcină, iar acest lucru este adevărat. Dar de ce o femeie însărcinată visează la un pește – totul s-a întâmplat deja și ce altceva poate transmite un astfel de mesaj de sus? Această viziune are mai multe interpretări, pe care le vom discuta în continuare.

Sensul general al somnului

Femeile însărcinate văd adesea pui de animale și păsări, iar acest lucru reflectă dorința ei de a avea grijă de urmași, care a fost inițial inerentă naturii ei. Dar dacă vede un pește într-un vis, o astfel de viziune poate fi adesea înfricoșătoare, ceea ce se datorează nu atât unei interpretări negative a viziunii, cât și stereotipurilor predominante. Prin urmare, este atât de important să înțelegem ce promite o astfel de promisiune de mai sus.

În primul rând, să vorbim despre modul în care un astfel de vis este legat de sănătatea mamei. Peștele este asociat cu apa – un simbol al vieții și o componentă a tuturor ființelor vii. Și dacă o femeie însărcinată vede pești în apă, acesta este un semn că bebelușul se dezvoltă normal și nu trebuie să vă faceți griji.

 • Dacă apa era curată, atunci sarcina decurge normal, copilul crește și se dezvoltă, capătă putere.
 • Dacă apa este tulbure și contururile peștilor sunt slab vizibile în ea, acesta este un indiciu către toxicoză și afecțiuni ușoare.
 • Dar pentru a vedea un număr mare de pești în apă, și chiar alge – a face diagnosticul corect este complicat, așa că va trebui să vizitați mai mulți medici.

În continuare, să vorbim despre modul în care un vis care implică pește se poate raporta la sănătatea bebelușului. În primul rând, aspectul peștelui este un indicator al bunăstării și sănătății copilului. Prin urmare, încercați să vă amintiți visul și, după câțiva ani, amintiți-vă detaliile lui, interpretați-le pentru o anumită situație. De asemenea, amintiți-vă cum arăta carcasa – moartă sau înghețată.

Dacă peștele a fost văzut în viață și chiar și în apă curată, copilul se dezvoltă bine, iar dacă strălucește și sare din apă, atunci copilul va fi puternic și sănătos.

 • Prinde-o de coadă în apă limpede – fii sigur că se va naște un băiat.
 • Un pește de o culoare neobișnuită pe care încercați să-l prindeți cu mâinile – copilul va fi înzestrat cu un cadou neobișnuit, abilități.
 • Văzând o carcasă aruncată la țărm, în timp ce o ridicați și o aruncați înapoi în apă – este foarte posibil ca o femeie însărcinată să fie diagnosticată greșit.
 • Când o femeie însărcinată admiră un pește frumos, copilul va fi foarte frumos.

 • Pește mort în palme, care a prins instantaneu viață după ce l-ai pus în apă – medicii vor oferi un avort, dar nu ar trebui să fii de acord, deoarece nu există niciun motiv pentru asta.
 • Când o doamnă vede o carcasă moartă a unui pește înainte de o sarcină dorită, concepția nu a avut loc încă ca un fapt și există motive pentru aceasta. Doar arătați puțină răbdare și rezistență.
 • Când, în ultima sau penultima lună, o femeie însărcinată vede un lac în care înoată un pește mort, nu trebuie să te răsfeți cu speranțe zadarnice de prosperitate financiară. Nu veți primi sume suplimentare, dar cu siguranță veți cheltui bani pentru examen.

Încercați să vă amintiți dacă a fost proaspăt sau congelat.

Adesea, o astfel de viziune este un indicator al faptului că instinctul matern al unei femei nu s-a trezit încă, așa că merită să vă acordați puțin timp și totul va cădea la loc fără să vă chinuiți.

În plus, luați în considerare următoarele detalii:

 • Când vezi o carcasă înghețată în mâinile greșite, ți se atribuie rolul de asistent al unei tinere mame, rolul de mentor care are proprii ei copii și știe și poate face multe.
 • Daca vezi inainte de nastere peste rosu congelat, precum pastravul sau somonul, simti valoarea copilului tau doar prin lucrurile frumoase pe care le cumperi pentru el.

Interpretări ale cărților de vis

Când visul gravidei de pește – merită să luați în considerare nu numai interpretarea generală, ci și ceea ce spun cărțile de vis ale lumii despre complot.

Interpretarea visului lui Daniel a interpretat visul în felul său:

 • Un pește viu este văzut în visul unei femei însărcinate – aceasta este o schimbare a vremii și, în cea mai mare parte, vreme ploioasă.
 • O femeie însărcinată visează la pește prăjit – la distracție și satisfacție chiar și din cele mai simple lucruri.
 • Prinderea lui cu mâinile goale sau cu echipamentul este o bucurie în lumea reală.
 • Soiurile de pește de mare promit anxietate, dar soiurile de râu promit griji goale și necazuri.

 • Văzut viu și frumos în aparență – spre bucuria și primirea unei prosperități considerabile.
 • Cel mare prezice necazuri, dar cel roșu prezice griji.
 • Înghețata indică o dezvoltare negativă a relațiilor cu un partener, dar răsfățată – acordați atenție sănătății dumneavoastră și a copilului dumneavoastră.

Dar dacă te plimbi între tarabe de pește – la o achiziție bună și profitabilă, naștere ușoară.

Evaluare articol:
Se încarcă …

De ce o fată însărcinată visează la un pește Link către postarea principală

Publicații similare

Lasă un comentariu

Acest formular de comentarii se află sub protecție antispam

Acest formular de comentarii se află sub protecție antispam

  Abonează-te  

Notificarea de
” name=”wpdiscuz_subscription_button”>

Articole populare

De ce visezi că copilul a început să vorbească
De ce visezi că copilul a început să vorbească A visat că copilul…
0

De ce tremură după somn
De ce tremură după somn După somn, corpul tremură Dacă tremură…
0

Un bărbat într-o cămașă albă într-un vis
Un bărbat într-o cămașă albă într-un vis Ce înseamnă o cămașă pentru…
0

articole recente
 • De ce credem în horoscoape?
  De ce credem în horoscoape? Horoscoapele sunt populare și…
  0

 • Numerologia și Matricea Destinului
  Numerologia și matricea destinului Cum să-ți cunoști viitorul? Toata lumea,…
  0

 • De ce să visezi la o petrecere cu străini
  De ce visezi la o petrecere cu străini De ce visezi…
  0

 • Văzând înmormântarea unui soț într-un vis
  Văzând înmormântarea unui soț într-un vis De ce visezi la înmormântarea unui soț? …
  0

 • Dormi sora însărcinată
  Dormi sora însărcinată Sora este însărcinată Interpretarea viselor Sora este însărcinată a avut un vis că…
  0

 • Interpretarea viselor pentru a fi în vizită la prieteni
  Interpretarea viselor a fi în vizită la prieteni Ce înseamnă asta conform cărții de vis…
  0

 • De ce visezi la o nuntă cu rochie de mireasă
  De ce visezi la o nuntă cu rochie de mireasă De ce visezi la o nuntă…
  0

 • De ce visezi la un magazin mare
  De ce visezi la un magazin mare Magazin pentru a vedea într-un vis Vizitează…
  0

Secțiuni ale site-ului
 • Uncategorized
 • Interpretarea viselor litera B
 • Interpretarea viselor pentru litera G
 • Interpretarea visului pe litera K
 • Litera de interpretare a viselor L
 • Interpretarea viselor pentru litera M
 • Interpretarea visului pe litera N
 • Litera de interpretare a viselor O
 • Interpretarea visului pe litera P
 • Interpretarea viselor pentru litera R
 • Interpretarea viselor pentru litera C
 • Interpretarea visului pe litera T
 • Interpretarea viselor pe literele A B
 • Interpretarea viselor pe literele D E
 • Interpretarea viselor pe literele Zh Z I
 • Interpretarea viselor pe literele U F X C
 • Interpretarea viselor pe literele H Sh Shch E Yu Ya
 • Articole

© 2023 Toate drepturile rezervate. Copierea materialelor este permisă numai dacă există un backlink activ
okytfbgptwinvk

Русский

X
Afrikaans Shqip አማርኛ العربية Հայերեն Azərbaycan dili Euskara Беларуская мова বাংলা Bosanski Български Català Cebuano Chichewa 简体中文 繁體中文 Corsu Hrvatski Čeština‎ Dansk Nederlands English Esperanto Eesti Filipino Suomi Français Frysk Galego ქართული Deutsch Ελληνικά ગુજરાતી Kreyol ayisyen Harshen Hausa Ōlelo Hawaiʻi עִבְרִית हिन्दी Hmong Magyar Íslenska Igbo Bahasa Indonesia Gaeilge Italiano 日本語 Basa Jawa ಕನ್ನಡ Қазақ тілі ភាសាខ្មែរ 한국어 كوردی‎ Кыргызча ພາສາລາວ Latin Latviešu valoda Lietuvių kalba Lëtzebuergesch Македонски јазик Malagasy Bahasa Melayu മലയാളം Maltese Te Reo Māori मराठी Монгол ဗမာစာ नेपाली Norsk bokmål پښتو فارسی Polski Português ਪੰਜਾਬੀ Română Русский Samoan Gàidhlig Српски језик Sesotho Shona سنڌي සිංහල Slovenčina Slovenščina Afsoomaali Español Basa Sunda Kiswahili Svenska Тоҷикӣ தமிழ் తెలుగు ไทย Türkçe Українська اردو O‘zbekcha Tiếng Việt Cymraeg isiXhosa יידיש Yorùbá Zulu

wpDiscuz Adblock

detector