Care este visul fantomei unui copil

De ce visezi la fantomele morților?

Fantomele într-un vis personifică sufletul unei persoane decedate care a venit să avertizeze visătorul despre ceva sau indică un posibil pericol. Cărțile de vis celebre nu au putut ignora ceea ce visează fantomele străinilor și și-au oferit interpretările.

Sensul visului

Interpretarea viselor din secolul 21

A visat o fantomă – înseamnă că, în realitate, ai îndoieli cu privire la alegerea pe care ai făcut-o, nu știi ce alegere să faci. A vorbi cu o fantomă într-un vis înseamnă că visătorul nu va putea face o impresie favorabilă altora în viitorul apropiat.

A fugi de o fantomă înseamnă în realitate, visătorul închide ochii la problemele de actualitatetransferă responsabilitatea de pe umerii lui asupra celorlalți.

Dacă o fantomă într-un vis mută obiecte, afectează fizic visătorul însuși, atunci în realitate, cel care doarme va comite un act ilegal, ale cărui consecințe îl vor bântui multă vreme de acum încolo. Pentru a vedea un brownie într-un vis – la problemele familiei.

Sonnik Miller

Văzând o persoană vie sub forma unei fantome într-un vis prezice probleme grave de sănătate care pot fi fatale. Dacă într-un vis o fantomă bântuie o persoană, atunci în realitate o persoană se va confrunta cu probleme grave, pierderi financiare.

Dacă într-un vis fantoma însăși fuge de visător, atunci în curând toate problemele lui vor fi nesemnificative. Fantoma unei femei frumoase într-un vis prezice succesul în domeniul profesional, schimbări pozitive în viața personală. Dacă femeia era într-o rochie roșie, atunci aceasta prezice o dragoste pasională.

Vedeți o fantomă sub forma unui înger sau a unui copil promite fericire și pace.

Dream Vanga

Văzând multe fantome într-un vis prevestește moartea unei persoane dragi. A deveni o fantomă într-un vis înseamnă boală. A vedea sufletul unei persoane moarte la spate indică un pericol de moarte, probabilitatea morții iminente a visătorului.

Dacă într-un vis o fantomă cheamă persoana adormită, atunci în realitate, o persoană poate avea o boală gravă, netratabil.

Dacă un vis cu o fantomă a speriat foarte mult o persoană, atunci de fapt, indică doar stresul acumulat.

Dream interpretare Tsvetkova

Fantomă într-un vis indică înșelăciune în sfera relațiilor personale, trădarea unui partener romantic. A vorbi cu o fantomă înseamnă că în societatea unei persoane există oameni care vor să-i facă rău.

Cartea viselor esoterice

Fantomele visează la o situație stresantă, o perioadă dificilă din viața visătorului. Să vezi fantome într-un vis într-o casă ciudată – la noroc și fericire în viața personală. O casă locuită de fantome rele prezice necazuri și pierderi.

Fantomă care vorbește într-un vis promite să primească informații, care îl va înspăimânta sau va supăra foarte mult pe visător. Dacă fantomele într-un vis dispar la fel de brusc cum au apărut, atunci, în realitate, problemele visătorului vor fi rezolvate pe neașteptate și va putea expira calm.

A lupta cu fantoma și a câștiga înseamnă câștigă o victorie triumfală similară în viață.

Cartea Dream House

Vedeți într-un vis fantoma unui mort în casă indică viața secretă a celui care doarme, secretele teribile pe care le păstrează. Fantoma unei femei moarte oferă succes și bucurie.

A deveni o fantomă înseamnă curățați-vă de gânduri și sentimente teribile, deveniți o persoană diferită. A vedea fantomele oamenilor vii promite necazuri și necazuri.

Dacă fantoma din vis era neagră, înspăimântătoare, atunci de fapt, o persoană dragă îl înșeală pe visător. Fantoma unei fete tinere într-un vis indică experiențe emoționale și oferă succes în afaceri.

Vedeți fantoma unui copil dezamăgire în profesia ta, la necazuri și griji inutile. Dacă fantoma este reflectată în oglindă, atunci, în realitate, visătorul nu are încredere în abilitățile sale.

Cartea viselor de femeie

Poltergeist într-un vis înseamnă că cel care doarme se teme de adevăratele sale dorințe și nu poate face alegerea sa. În unele cazuri, un vis prevestește o trădare a unei persoane dragi.

Deveniți singur o fantomă indică creșterea personală, o schimbare a viziunii unei persoane asupra lumii. A vedea fantomele copiilor într-un vis indică probleme care vor veni de nicăieri.

Al cui era el?

  Fantoma unui om într-un vis indică dorința unei persoane de armonie și constanță. Pentru o fată, un vis vorbește despre dorința ei de a se căsători profitabil.

Fantoma unei femei într-un vis promite evenimente vesele în viață, victorii triumfatoare și angajamente de succes. Fantoma unei femei într-o rochie lungă frumoasă prezice schimbări pozitive în viața ei personală.

Vedeți fantoma unei fetițe promite visătorului o călătorie lungă, o călătorie. Fantoma unui băiat într-un vis înseamnă că visătorul trebuie să se împace cu el însuși, să-și înțeleagă dorințele. Fantomele copiilor într-un vis înseamnă că visătorul percepe realitatea incorect și se angajează în auto-înșelăciune.

Sufletul unei persoane vii părăsește corpul într-un vis – asta indică înșelăciune din partea partenerilor de afaceri sau a colegilor. Visul oferă, de asemenea, o capcană pe care o persoană iubită a înființat-o visătorului.

Vedeți fantoma unei persoane în vârstă (bunici) vorbește despre treaba neterminată a visătorului sau despre o decizie care trebuie luată imediat.

 • Văzându-te ca o fantomă într-un vis înseamnă că visătorul se află într-o stare emoțională sau psihologică instabilă. Visul sugerează, de asemenea, că visătorul nu percepe în mod adecvat realitatea.

  A vedea o fantomă în oglindă înseamnă a te alătura misticismului, a întâlni un fenomen supranatural.
 • înapoi la conținut ↑

  Casa cu fantomele

  A visa la o casă plină de fantome înseamnă o pierdere a controlului asupra situației, incapacitatea de a face alegerea corectă. O persoană este presată de circumstanțe externe cărora nu poate rezista.

  O fată tânără care visează la o casă bântuită indică faptul că stresul și sentimentele puternice vor afecta negativ sănătatea somnului. Dacă un bărbat are un vis, atunci ar trebui să consulte un medic – cel mai probabil, corpul său este în pragul unei boli.

  Deveniți singuri un locuitor al unei case „fantomatice”. înseamnă că visătorul nu poate sau nu vrea să se accepte așa cum este. Visul indică, de asemenea, o schimbare a viziunii despre lume a unei persoane, prăbușirea vechii ideologii.

  fantome de navă

   A vedea o navă fantomatică într-un vis înseamnă că în curând toate visele și planurile unei persoane se vor prăbuși. Fantomele navelor care plutesc pe cer indică potențialul enorm al visătorului, pe care nici măcar nu îl bănuiește. O persoană poate face orice își dorește dacă învață să creadă în sine.

  A vedea o navă fantomă veche într-un vis vorbește despre nevoia visătorului de hrană spirituală sau intelectuală.

 • A vedea o navă fantomă dintr-un film sau dintr-o carte indică singurătatea unei persoane, dorința sa de a fi înțeleasă și iubită.
 • înapoi la conținut ↑

  Locație

  A vedea o fantomă pe cer, plutind deasupra pământului, aduce noroc, triumf, întreprinderi de succes. În curând, visătorul va fi capabil să facă un fel de descoperire, să facă o stropire în societate, să creeze ceva frumos.

  Fantomă în oglindă este personificarea complexelor și temerilor unei persoane, tendința lui de a se înșela pe sine și pe alții, incapacitatea de a construi o comunicare normală cu oricine.

  Citeste mai mult:  De ce visezi la carne cu sânge

  Vezi o fantomă în casa ta indică situații stresante, experiențe, posibile probleme de sănătate. Un vis prezice și schimbări negative în viață, schimbări în rău. O fantomă într-o mașină prezintă un pericol grav, probleme la locul de muncă.

  Vă recomandăm să vizionați videoclipul – „Care este visul decedatului?”:

  de ce să vezi fantoma unui copil într-un vis

  de ce să vezi fantoma unui copil cartea de vis a visat de ce într-un vis de ce vezi fantoma unui copil? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

  Aflați ce înseamnă să vedeți într-un vis ce să vedeți fantoma unui copil, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

  Într-un vis, vezi Plantarea ceva în pământ

  Predicția somnului Plantați ceva în pământ

  De ce visezi să dai tot ce ai

  Într-un vis, să vezi sacrificarea unui berbec cu ocazia nașterii unui copil akik

  Predicția somnului

  De ce visezi să pui ceva

  Într-un vis pentru a vedea frica de a nu găsi o cale de întoarcere

  Obținerea accesului la anime.

  Dorința de incest cu mama.

  Fantoma de predicție a somnului

  De ce visează Fantoma

  Văzând o fantomă într-un vis

  Dacă în visul tău obiecte sau figuri apar în fața ta într-o lumină obscură fantomatică: acesta este un indiciu că, în realitate, evaluezi inadecvat o anumită situație.

  Astfel de vise sunt adesea un semnal că s-ar putea să fi trecut cu vederea un detaliu important care ar putea juca un rol semnificativ în destinul tău.

  Dacă ți-a apărut o fantomă cu care comunici cumva: un astfel de vis spune că, în realitate, ești sub influența unui fel de iluzie falsă sau amăgire dăunătoare.

  Fantoma de predicție a somnului

  Aveți sentimente neformate pentru o anumită persoană? Ai observat că percepția ta asupra lumii nu a căpătat claritate și claritate?: acesta poate fi un semn că nu ai fost de acord cu persoana care a murit.

  Fă-ți timp să-i spui ce vrei să spui.

  Decedatul te poate auzi: acest lucru poate indica, de asemenea, că o fantomă s-a instalat de fapt lângă tine.

  Amintiți-vă, fantomele trebuie să fie simpatizate, nu de temut.

  Tratează-i cu ușurință și simpatie și ghidează-i ușor către lumină.

  De ce visează Fantoma

  Fantomă, fantomă, fantomă – nu știi ce vrei.

  A vorbi cu o fantomă – trebuie să faci o impresie bună cuiva.

  Fugirea de o fantomă – încercarea de a rezolva unele probleme și, din această cauză, apar altele. Luați în considerare poziția dvs., s-ar putea să fiți pe calea greșită.

  Poltergeist mută obiecte – greșelile și greșelile tale de astăzi îți vor crea probleme și obstacole pentru o lungă perioadă de timp.

  Au văzut un brownie – în curând unele evenimente vă vor strica starea de spirit, expulzându-l din casă un brownie vesel – poate promite bunăstare, relații bune în familie.

  O fantomă furioasă sau formidabilă vă anunță o schimbare de reședință sau de muncă.

  A vedea o sperietoare sau o sperietoare – cineva încearcă să vă înșele sau să vă facă rău într-un fel.

  Văzând o fantomă într-un vis

  Natura spirituală a visului, care se poate referi la starea interioară a individului.

  Predicția somnului Totul deasupra, deasupra – partea superioară a clădirii, corpul.

  În depărtare, un drum lung înapoi.

  Mic (nesemnificativ), mare (semnificativ).

  De ce visezi să cumperi unui copil un copil, un copil

  Într-un vis, vezi Purtarea unui copil sarcină, însărcinată

  Predicția somnului Mobilier și ce se întâmplă cu el

  Adesea înseamnă starea psihologică a visătorului sau starea organelor sale interne, inclusiv a organelor genitale.

  De exemplu, obiectele voluminoase pot indica uneori către organele sexuale feminine, iar obiectele lungi alungite către cele masculine (deși simbolismul freudian aproape că nu funcționează sau funcționează atunci când este pe deplin acceptat).

  Mobilierul într-un vis este, de asemenea, o pierdere (certe) sau prosperitate (pace) în familie (mobilier spart sau solid).

  Mobilierul poate simboliza și o anumită persoană din mediul persoanei care doarme (de exemplu, există astfel de metafore: „este mare și dur ca un dulap”, „este grațios și zvelt ca spătarul unui fotoliu”).

  Rearanjarea mobilierului se referă la dorința de schimbare, sau direct de a se schimba.

  Mobilierul specific indică aspecte mai restrânse ale existenței umane. De exemplu: faima „covor”, bani, succes; odihnă „la pat”, intimitate, boală; loc „scaun”, funcție oficială; „masă” bunăstarea materială a familiei („masa bogată, săracă”) etc.

  De ce visezi să legănești un copil, copil, copil

  Într-un vis pentru a vedea Ceea ce ocupă o poziție centrală într-un vis

  (oraș, țară, lume).

  Obiectivitatea, scopul ca țintă.

  Individul s-a concentrat din nou, găsind adevăratul centru sau sinele.

  Fiind în centru, individul se află în centrul atenției celorlalți, adică într-o poziție dominantă, îndepărtându-se de centru, el, menținând dominația, poate provoca mai puțină opoziție din partea celorlalți.

  Patru direcții, inclusiv patru direcții ale vântului.

  Inteligență, emoții, intuiție, senzație (afect).

  Predicția viselor Credința falsă că s-a întâmplat un eveniment

  O situație inevitabilă periculoasă, adesea însoțită de anxietate, un indiciu al adevăratelor cauze ale eșecului.

  Căderea este asociată cu căderea în mâinile inamicului, pericol de eșec, nenorocire, probabilitate mare de moarte datorită faptului că indică o coborâre simbolică în mormânt.

  Strâns legată de aceasta este experiența de a adormi sau de a se întinde singur în pat, precum și de naștere (cădere).

  Skinfine.ru – povestea mea sub formă de articole despre cum să scapi de acnee.

  După aceea, vor dispărea pentru totdeauna! Secretul principal este.

  Interpretarea viselor: de ce visează fantomele

  De ce visezi la fantome? Întrebarea este interesantă și merită atenție. Ei bine, este puțin probabil să vezi o fantomă în viața reală, dar în visele de noapte astfel de imagini apar destul de des. Și ceea ce înseamnă acestea depinde de detalii.

  Interpretare conform cărții de vis moderne

  Așa că, în primul rând, aș vrea să vorbesc despre ce visează fantomele în cartea de vis din secolul 99. Aceasta este una dintre acele cărți de interpretări care interpretează imaginea distribuției ca pe un semn rău care avertizează visătorul de nenorociri viitoare. În acest caz, fantoma promite planuri irealizabile. Chiar și un obiectiv care a fost atins practic cu XNUMX la sută poate trece în plan secund și din anumite motive de neînțeles și din neant. Și mai rău, se poate dovedi a fi complet de neatins. Adică, toată munca făcută va merge la scurgere. Nu este un semn foarte plăcut, așa că dacă există o oportunitate de a repara ceva, ar trebui să îl folosiți și să finalizați ceea ce ați început cât mai curând posibil.

  Și tot trebuie să fii atent. Și în toate sferele vieții – fie că este vorba de muncă, familie sau viața personală. Pentru că problemele, după cum știți, rareori se retrag repede.

  Sonnik Miller

  De ce visează fantomele la această carte de interpretări? Aici trebuie să clarificăm câteva detalii. Dacă a fost o imagine a unei persoane care este sănătoasă și vie în viața reală, atunci merită să-l avertizați despre necazurile care i se apropie. Ar putea fi o boală gravă. Și este probabil că se va termina cu tristețe pentru el dacă nu începe să ia măsuri pentru a-și îmbunătăți starea. Dar pentru a vedea cum bântuie o fantomă – la faptul că în curând se va întâmpla ceva în viață care va fi foarte greu de înțeles. În sensul că evenimentul va depăși percepția obișnuită.

  Citeste mai mult:  Interpretarea visului lui Miller despre zborul într-un vis

  Dar nu asta e tot ceea ce visează fantomele. Dacă visătorul a reușit să vorbească cu un oaspete din lumea cealaltă, atunci aceasta înseamnă că toate încercările lui de a fi și de a părea mai bun decât sunt în realitate se vor sfârși cu tristețe.

  Cartea de vis italiană

  La ce visează fantoma unei persoane în această carte de interpretări ar trebui, de asemenea, discutat. Dacă fantoma s-a comportat ciudat, a încercat să arunce obiecte sau să le mute, acesta este un avertisment serios care trebuie luat în considerare. Atât de curând, visătorul poate face o greșeală fatală. Apropo, este, de asemenea, de dorit să acordați atenție ce fel de lucruri a mișcat fantoma. În cazul în care lucrul era familiar, atunci evenimentul va fi asociat cu acesta sau cu ceva similar.

  Uneori, a vedea o fantomă într-un vis înseamnă să-ți fie frică de ceva în realitate. Toate experiențele, certurile, resentimentele, conflictele și temerile pot fi exprimate sub formă de fantome și spirite. Deci, în acest caz, este mai bine ca o persoană să nu-și mai facă griji pentru fiecare ocazie și să devină mai calmă. Impresiabilitatea excesivă nu va juca în mâini. Prin urmare, este timpul să uităm cum să iei totul prea aproape de inimă, altfel astfel de vise se vor repeta cu o regularitate de invidiat.

  Cartea viselor mitologice

  De asemenea, este important să știți la ce visează fantomele străinilor. De obicei, astfel de viziuni sunt o reflectare a presimtirilor îndoielnice ale visătorului. Aceasta înseamnă că o persoană simte că un eveniment ar trebui să se întâmple în curând, ceea ce probabil îi va da viața peste cap. Ei bine, ar trebui să asculți un astfel de vis de noapte și să fii pregătit să se întâmple ceva în viața reală.

  Apropo, dacă o persoană a examinat fața unei fantome, atunci aceasta va juca doar în mâinile în ceea ce privește interpretarea visului. Pentru a vedea o femeie fantomă – la descoperiri și descoperiri bune. Mai ales dacă era într-o rochie lungă, neagră. Pentru ca o fată să vadă o fantomă masculină, un astfel de vis oferă armonie și constanță în viață. Dar să vezi o casă cu fantome nu este bine. Aceasta înseamnă că unele schimbări vor avea loc în curând în corpul fetei și cel mai probabil vor fi conectate cu sistemul nervos. Ar trebui să fii mai puțin nervos, altfel sănătatea poate fi grav afectată.

  mici fantome

  Și de ce visezi la fantomele copiilor? Visul este puțin înfiorător și cu siguranță ciudat. Prin urmare, ar trebui luate în considerare diverse interpretări. De ce visează fantoma unei fete, de exemplu? Dacă avea părul lung și închis la culoare, atunci aceasta este o călătorie lungă și o călătorie lungă. Ar trebui să vă pregătiți pentru probleme, deoarece este posibil ca o persoană să nu le întâlnească. Apropo, cel mai probabil vor apărea din cauza naturii conflictuale a visătorului.

  Dar cartea de vis a lui Freud interpretează viziunea într-un mod ușor diferit. A vedea fantomele copiilor nu înseamnă necaz și necaz, ci ai grijă de ei. Aceasta înseamnă că o persoană este îngrijorată de copiii săi sau de membrii mai tineri ai familiei, ceea ce este absolut normal.

  Cartea viselor esoterice

  De ce visează fantomele străinilor este important de știut. Cartea ezoterică a interpretărilor spune că aceasta este o problemă la lucru. Și, cel mai probabil, partenerii de afaceri sau sponsorii vor decide să rezilieze contractul, acordul sau afacerea încheiat. Sau înlocuitor. Ar trebui să fii pregătit pentru orice și să te aștepți la orice truc sau capcană. Îl pot aranja acolo unde părea imposibil. Merită să fii atent, pentru că există șansa să nu fii doar înșelat, ci și să fii vinovat de ceea ce s-a întâmplat. Este posibil ca autoritățile să perceapă minciuna ca adevăr și să rezolve problema respingând visătorul. Prin urmare, pentru a nu rămâne fără locul tău sub soare fără motiv, trebuie să fii vigilent.

  Imagini feminine

  S-a spus deja despre ce visează fantoma unei fete. Cu toate acestea, există și alte interpretări. Merită să vorbiți despre ele mai detaliat, deoarece puteți afla o mulțime de lucruri interesante pentru dvs. De exemplu, care este visul fantomei unei femei văzută pe cer? Aici interpretarea depinde de detalii. Dacă era îmbrăcată în lumină, parcă curge haine ușoare și zâmbește dulce celui care visează, acesta este un semn grozav. Probabil, în curând va apărea o serie strălucitoare în viața reală și toate necazurile vor părea să dispară de la sine. Toate lucrurile care au fost începute anterior vor merge în sus și vor fi finalizate cu succes. O persoană se așteaptă la stabilitate, prosperitate și succes în viața personală. Mai ales dacă fantoma unei fete s-a apropiat de el în vis.

  Dar să vezi o fantomă în oglindă în loc de tine – să te îndoiești. Închidere, lipsă de dorință de a se deschide chiar și către cei mai apropiați oameni – este de dorit să scapi de toate acestea. Sau, în orice caz, măcar încearcă.

  Oaspete acasă

  De ce visezi la fantome în casă? Ei bine, detaliile sunt importante și aici. Doar să-l vezi în apartamentul tău – la unele evenimente care vor strica starea de spirit. Dar pentru a alunga fantoma din casă – la dezacorduri, certuri și scandaluri. Și vor fi familiali. O fantomă bună și prietenoasă este un semn bun care promite prosperitate, stabilitate și armonie în casă. Dar o fantomă formidabilă și diabolică înseamnă schimbări nu tocmai confortabile în viață. Poate că va fi o schimbare de reședință sau loc de muncă. O fantomă agresivă care dărâmă totul în casă și întoarce apartamentul cu susul în jos promite apariția unui inamic negativ în viață. Va încerca să depună toate eforturile pentru a ruina viața visătorului. Ar trebui să fii pregătit pentru asta și să fii vigilent cu prudență. Dar a vorbi cu o fantomă văzută în propria ta casă înseamnă că în curând va trebui să faci față fricilor tete-a-tete și, în cele din urmă, să le faci față. Dacă fantoma plutea în aer – la o deteriorare a situației financiare. Interpretarea viselor vă sfătuiește să opriți cheltuielile în viitorul apropiat și să fiți mai economic. În caz contrar, s-ar putea să dai faliment.

  Văzând o fantomă într-un vis

  Apariția fantomelor în vise poate fi înspăimântătoare, dar uneori lasă un sentiment bun în urmă. Orice imagine poate avea atât o interpretare pozitivă, cât și una negativă, inclusiv aceasta. În articol vom oferi semnificațiile principale ale ceea ce spune cartea de vis. Fantomă privit de majoritatea interpreților ca un simbol cu ​​semnificație negativă.

  Subconştient

  La nivel subconștient, o fantomă poate vorbi despre fricile tale ascunse. În cazul în care ați fost speriat în vederea nocturnă, aceasta indică tensiune internă, griji, gânduri negative. Probabil că te bântuie în realitate și te bântuie.

  Citeste mai mult:  Interpretarea viselor o mulțime de țestoase

  Dacă nu ți-e frică, atunci cartea de vis crede că fantomele sunt într-un vis semnalează dorința de a înfrumuseța realitatea. Cel mai probabil, îți place să fantezi și să trăiești în vise. În același timp, lumea reală ți se pare amenințătoare și înspăimântătoare.

  Carte de vis popular

  Apariția acestei imagini în vise de către un interpret clasic nu este întotdeauna evaluată negativ. Împotriva, fantomele din această carte de vis au o interpretare pozitivă, deși nu întotdeauna. Este sugerat să interpretați ceea ce vedeți în funcție de următoarele circumstanțe:

  • a visat la spiritul unei fete tinere – un semn că vei avea succes în toate problemele pe care le ai, în special în bani;
  • într-o carte de vis a vedea fantoma unei fete este un simbol că vei pleca într-o călătorie. Dar impresiile din ea pot fi stricate din cauza temperamentului tău iute;
  • Am visat că o persoană vie pe care o cunoști a devenit o fantomă – un semnal disfuncțional. El sugerează că colegii încearcă să scape de tine. Pentru aceasta vor face tot posibilul;
  • в cartea de vis pentru a deveni o fantomă – chiar vrei ca atentia celorlalti sa fie indreptata doar catre tine. Încerci să ieși în evidență din mulțime și să-ți faci griji dacă nu ești observat;
  • dacă ai visat că o fantomă te certa pentru ceva – în realitate nu ar trebui să asculți sfaturile altor oameni. Fă doar ceea ce tu însuți crezi de cuviință;
  • ai experimentat o frică puternică într-un vis – în realitate ești îngrijorat de ceva. Temerile tale sunt cel mai probabil nefondate;
  • a încerca să fugi de spirit este un semn că nu-ți place să rezolvi problemele. Cauți să transferi responsabilitatea pe umerii altor oameni.

  Interpretarea visului lui Freud

  Conform cartea de vis a analistului, fantome în casă personifica visele secrete ale omului. Cel mai adesea se referă la relațiile în care se află. Speri că vor dura mult, dar acestea sunt așteptări zadarnice.

  Interpretarea viselor determină că fantoma unei femei iubite pentru un bărbat, personificarea modului în care se comportă în lumea reală. De exemplu, comportamentul calm, dorinta fantomei de a fi langa tine sugereaza ca in realitate ii lipseste caldura si afectiunea ta. Dacă în viziunea de noapte a existat o altă persoană lângă spiritul iubitului, de fapt ea se străduiește să se despartă. Dacă nu faci nimic, se va întâmpla în curând.

  Femeia a visat că iubitul ei a devenit o fantomă și s-a comportat agresiv față de ea – de fapt, merită să aruncați o privire mai atentă asupra comportamentului său. Cel mai probabil, preferă despotismul, iar caracterul său este dezechilibrat. Dacă ai visat la imaginea unui alt bărbat, în curând vei întâlni un nou partener. Relațiile se pot dezvolta în ceva mai mult dacă nu îi ascunzi nimic.

  Sonnik Miller

  În reprezentarea acestei cărți de vis, un spirit sau o fantomă prezice de obicei evenimente negative. Apare ca un avertisment asupra problemelor și necazurilor viitoare. Iată ce ar putea însemna această imagine:

  • a visat că spiritul a apărut brusc în cer – o amenințare la adresa vieții unuia dintre oamenii apropiați;
  • Cartea de vis spune că fantoma unui bărbat din stânga și a unei femei din dreapta (dacă erau vesele) indică realizarea iminentă a succesului. Vei deveni celebru, dar nu pentru mult timp, pentru că vei muri repede;
  • dacă silueta feminină s-a mișcat lin, poți de fapt să reușești în domeniul științei. Acest lucru vă va aduce bogăție. Dar de-a lungul vieții tale vei fi trist pentru ceva;
  • dacă una dintre rudele tale a devenit o fantomă – în realitate, nici măcar oamenii apropiați nu trebuie să aibă încredere. Probabil, cineva pregătește o capcană care poate afecta bunăstarea financiară;
  • o fantomă epuizată prevestește moartea iminentă a celui care ți s-a arătat;
  • spiritul te urmărește – se va întâmpla ceva neplăcut;
  • încercând să te ascunzi de tine – trebuie să-ți faci griji, dar nu pentru mult timp.

  Dream Vanga

  Potrivit celebrei văzătoare și ei cartea de vis, fantomele morților oamenii nu prevestesc nimic bun. Visele vorbesc despre necazuri și durere. Dacă tu însuți te-ai dovedit a fi o fantomă, atunci riști să te îmbolnăvești. Să vezi un număr mare de creaturi necorporale este un simbol că cineva apropiat tău va muri.

  Într-un vis, am visat o persoană vie, iar în spatele lui – un spirit – de fapt, este în pericol grav. Părea că o fantomă te cheamă cu ea – un semnal că s-ar putea să ai o boală ascunsă de care nu ești conștient. Ar putea fi mortală.

  Interpretarea viselor lui Loff

  Interpretul a spus că ființele necorporale pot apărea fie într-o formă obscure, nori, fie repetă exact înfățișarea unei persoane. Dacă unul dintre cei care au murit efectiv a visat, atunci aceasta personifică experiențele interioare ale visătorului, subliniază nevoia de a-l aminti pe cel care nu mai este cu tine.

  O fantomă care a apărut într-o formă necorporală, de neînțeles, mărturisește un fel de sentiment implicit, despre evenimente a căror semnificație nu îl poți înțelege pe deplin. Uneori în această imagine este întruchipată o perioadă a vieții, cu care ți-ai luat rămas bun, dar nu complet. Poate fi vorba despre ceva important, pe care nu-l poți renunța complet. Dacă o persoană vie apare într-o formă necorporală, atunci, în realitate, aveți câteva probleme nerezolvate cu el.

  Interpretarea viselor Longo

  Acest interpret își propune să țină cont de sensul imaginii, în funcție de următoarele circumstanțe:

  • в carte de vis copil fantomă, un adult, dacă a fost amabil – dovada că evenimente vesele vor avea loc în viață. Dacă ești bolnav, atunci mergi la vindecare;
  • spiritele agresive prezic probleme;
  • erau în haine albe – de fapt, unul dintre oamenii dragi se poate îmbolnăvi;
  • în cartea de vis, o fantomă neagră este un simbol a ceea ce va fi trădat de oamenii pe care i-ați considerat prieteni;
  • fantoma a început să-ți vorbească – vei putea face față problemelor iminente, vei pedepsi oamenii invidioși;
  • vorbește singur cu el – riști să cazi într-o capcană pregătită de răi;
  • părea de parcă o fantomă bătea la o fereastră sau la o ușă – în realitate, fii pregătit pentru încercări și necazuri;
  • dacă apariția spiritelor este însoțită de muzică, atunci se va întâmpla ceva trist;
  • creaturile necorporale te urmăresc – urmează o perioadă aglomerată;
  • caută să te ascunzi – spre fericire și succes;
  • părinții morți apar sub formă de fantome – va trebui să vă confruntați cu numeroase necazuri.

  Dream interpretare Tsvetkova

  Dacă ai vorbit cu o fantomă, riști să devii victima înșelăciunii. Pentru a experimenta frica într-un vis – vor încerca să vă influențeze astfel încât să vă răzgândiți. Este un vis că ești în relații bune cu spiritul – în realitate vei reuși. Dacă nu ți-e frică de el, atunci vei primi vești pozitive.