Am avut un vis de joi până vineri

Visează vineri

Visul de vineri se va împlini cu siguranță dacă este conectat cu partea romantică, iubirea din viața ta. Merită să fiți atenți la momentul în care a avut loc visul. Un vis care a avut loc înainte de miezul nopții se va împlini, dar va trebui să așteptați puțin, de la miezul nopții până la 3 dimineața – visul ar trebui să devină realitate în următoarele trei luni, visul care a venit cu zorii nu vă va face să așteptați mult pentru îndeplinirea lui.

Patrona viselor de joi până vineri este Venus, ea te ajută să-ți înțelegi mai bine propriile sentimente, emoții, experiențe, dorințe ale inimii, mai ales într-un canal de dragoste.

Visele văzute de joi până vineri sunt direct legate de viața personală a unei persoane, de creativitatea sa și de situația materială și socială. Dacă îți analizezi cu atenție visele, atunci poate că într-un vis vei găsi un indiciu care te va ajuta să-ți îndeplinești vechiul vis.

Ce înseamnă visele de joi până vineri?

Dacă într-un vis ai fost proprietarul unei sume mari de bani, ai găsit o comoară sau o comoară, nu-ți face griji, acesta este un semn bun, cel mai probabil, starea ta financiară se va îmbunătăți semnificativ în viitorul apropiat. Dar dacă într-un vis trebuie să te îndepărtezi de ceva sau nu poți lua ceva, obține-l – fii atent la cheltuieli, cel mai probabil ar trebui să-ți reducă scurt dorințele pentru a nu „intra în roșu”.

Merită să acordați atenție visului dacă a fost alb-negru. Astfel de vise ne vorbesc despre dificultățile viitoare pe calea atingerii obiectivelor noastre. Dar visele strălucitoare, dinamice și mai ales recurente merită amintite și analizate, cel mai probabil vor fi doar profetice și își vor aminti de ele însele într-un mod bun pentru o lungă perioadă de timp de acum încolo.

Dacă ai avut un vis vineri

Vinerea trecută, 20 decembrie 2019

A 20-a zi din calendar

A 20-a zi este un vis fericit, adesea devine realitate, dar este mai bine să păstrați secretul visului din această zi și să nu spuneți nimănui.

24 zi lunară

Visele acestor zile lunare arată starea energiei tale sexuale, forțele tale creatoare, forțele interioare și, în general, potențialul tău. Dacă visul este bun, atunci totul este în ordine, dacă dimpotrivă, atunci caută găuri. Fie nu ai relații bune cu sexul opus, fie nu ești suficient de creativ în relații și viață, fie ți-a irosit puterea interioară și merită să le reconstruiești. Uneori, visele acestei zile pot arăta viețile anterioare, dar apoi viața vrea să dea o indicație directă a ceea ce trebuie să faci.

Viitoarea vineri, 27 decembrie 2019

A 27-a zi din calendar

A 27-a zi – un vis, de regulă, devine realitate și oferă tot ce este mai bun.

2 zi lunară

Visele celei de-a doua zile lunare pot fi vise-indicatoare ale drumului pe care trebuie să-l alegi pentru a-ți rezolva sarcinile karmice, mai ales dacă aceste sarcini au început să se manifeste în viață. Prin urmare, trebuie să fii deosebit de atent la vise în acest moment. Aceste vise poartă un semn de carte pentru muncă pentru întreaga lună, în viitor imaginile care vă vor veni într-un vis vor fi doar o scanare a ceea ce ați visat astăzi. Prin urmare, este recomandabil să interpretați corect visul și să nu vă fie teamă să faceți față adevărului. Visele ne dezvăluie ceea ce este înregistrat în subconștientul nostru și ceea ce ne ghidează în viața de zi cu zi, așa că, dacă ți s-a deschis o parte care la prima vedere nu pare plăcută și nu este adevărată, gândește-te și încearcă să lucrezi cu problema manifestată. . Pot exista vise goale cărora nu ar trebui să li se acorde importanță, ceea ce înseamnă că sarcinile tale nu au fost încă identificate. Poate că nu sunt foarte plăcute, dar asta nu contează. Înainte de a merge la culcare, poți stabili o sarcină dacă vrei să înțelegi la ce trebuie să lucrezi. Dacă în această zi ai avut un vis în care nu poți depăși un obstacol, atunci în viață îl vei depăși cu ușurință.

Am avut un vis de joi până vineri

Visele de joi până vineri sunt speciale. În primul rând, pentru că cel mai adesea sunt asociate cu relații romantice, iar în al doilea rând, astfel de vise sunt profetice. Această caracteristică le este oferită de patrona zilei de vineri – Venus.

Ce înseamnă visele de joi până vineri

Vinerea este guvernată de Venus, așa că visele din noaptea de joi spre vineri sunt adesea asociate cu relațiile romantice. Pe lângă faptul că această zeiță simbolizează frumusețea și armonia, ea personifică și intuiția feminină subtilă. Sensibilitatea crescută la îndemnurile Universului în această perioadă face ca visele să fie profetice.

Interpretarea povestirilor populare

Pentru a rezolva visele de joi noaptea până vineri dimineața, este important să ne amintim care a fost tema lor principală:

 • cumpărarea sau primirea de bani – planul se va împlini;
 • pierderea a ceva – vin dificultăți, inclusiv cele legate de bani;
 • dragoste – ai o legătură invizibilă cu persoana iubită, dar nu grăbi lucrurile, lasă totul să meargă ca de obicei;
 • nunta este un semn pozitiv, oferă o uniune puternică și armonioasă;
 • promovare la locul de muncă – spre succes și bogăție;
 • conflict la locul de muncă – nu vă certați cu angajații, încercați să munciți din greu și să nu mergeți împotriva managementului, aceasta este plină de o reducere de salariu sau de concediere;
 • trădarea unui soț sau a fostului iubit – nu neapărat un adulter real, avertizează cartea de vis: acesta poate fi un avertisment despre o aventură viitoare, fiți atenți la cei dragi;
 • boală, accident – fii atent, tratează cât mai curând posibil cazurile nefinalizate sau problematice pentru a nu se transforma în necazuri majore;
 • propria ta moarte sau moartea celor dragi – fii extrem de atent, mergi la medic, nu te implica in aventuri riscante.

Visele de dragoste de joi până vineri devin adesea realitate

Interpretarea viselor depinde de sexul celui care doarme

Sensual Venus vineri seara ne trimite vise legate de viața personală. Adesea, semnificația lor depinde de sexul celui care doarme.

Un tip sau un adult a visat:

 • un străin frumos și plăcut în comunicare – cu o cunoștință interesantă, care se poate dezvolta într-o relație serioasă;
 • domnișoară familiară – încercați să vă amintiți ce a spus sau a făcut, acesta este un indiciu important pentru acțiunile dvs. ulterioare;
 • vestea sarcinii din a doua jumătate poate însemna că aștepți o creștere a salariului, prosperitatea afacerii tale, o serie de succese majore.

Citeste mai mult:  Dormi femeie beată

O femeie frumoasă visează la un bărbat vineri seara pentru noroc în afaceri

Interpretarea viselor femeilor:

 • un bărbat care a fost drăguț cu tine – să-și cunoască logodnica sau să îmbunătățească lucrurile la serviciu;
 • urat – mici dificultati te asteapta;
 • cu dizabilități fizice – să-ți faci probleme cu prietenii sau rudele;
 • cu părul gri – autoritatea ta față de angajați sau rude va crește semnificativ;
 • cu barbă – mergi la o programare preventivă cu un medic, te poți îmbolnăvi;
 • tânăr sau adolescent – viața ta se va schimba curând în bine, fă primul pas către împlinirea viselor tale;
 • sarcina – până la reaprovizionarea în curând în familie.

Sarcina în visul unei femei de joi până vineri promite reaprovizionare în familie

Oare astfel de vise devin realitate și pot fi considerate profetice

Visele de vineri seara devin realitate mult mai des decât în ​​alte zile ale săptămânii. Mai ales cele de dimineață. Acest lucru se datorează faptului că Venus, care patronează vineri, acutizează intuiția unei persoane. Prin urmare, încearcă să-ți amintești cât mai multe detalii ale visului, indicii importante pentru tine pot fi criptate în ele.

Există câteva zile de vineri speciale în an, în noaptea cărora visele devin realitate cu cea mai mare probabilitate. În cea mai mare parte, acestea sunt zile înainte de sărbătorile religioase majore (Anunț, Crăciun, Bobotează, Înălțare, Treime și altele). Prima vineri din Postul Paștelui și a cincea zi a Săptămânii Floriilor sunt de mare importanță.

Mulți interpreți de vise includ și zilele de vineri, care cad în a 13-a zi a lunii, ca zile speciale. Adevărat, se crede că în astfel de nopți se visează adesea necazuri, care în viitor pot deveni realitate.

În seara de vineri dinaintea Crăciunului apar adesea vise profetice.

Când viziunea a fost visată: noaptea sau dimineața

Visul pe care l-ai văzut noaptea târziu încă cade sub influența lui Jupiter. Poate deveni realitate, dar interpretarea intrigii este mai mult legată de zona de lucru, schimbări în carieră sau afaceri, relațiile cu angajații.

Vis de dimineață – Venusian, profetic. Imaginile trebuie interpretate în contextul sferei amoroase.

Cum să eviți întruchiparea răului

Există mai multe moduri de a vă asigura că un vis urât nu se împlinește sau întruchiparea lui devine mai slabă:

 • imediat după trezire, fără a te da jos din pat, uită-te pe fereastră și spune: „Unde e noapte, este un vis!”;
 • dacă picioarele tale au atins deja podeaua, du-te la baie și spală-te spunând: „Ce am văzut eu rău, l-am dat la apă!”;
 • nu spune nimănui despre coșmarul tău și încearcă să nu-ți amintești detaliile lui, astfel încât vei minimiza posibilitatea implementării lui datorită vizualizării și lansării unui program mental.

Văzând un vis negativ de joi până vineri, nu vă fie teamă, dar mulțumește-ți subconștientului, Forțelor Superioare pentru că te-au avertizat în avans despre pericol. La urma urmei, se știe că nimic nu poate fi 100% predeterminat, multe depind de tine și de acțiunile tale. Încercați să dezlegați indiciile criptate în vis – și puteți evita problemele.

Video: ce să faci dacă ai avut un coșmar sau probleme

Mulți din copilărie au știut de la bunici că visele de joi-vineri sunt profetice. În multe feluri, este. Dar de multe ori visele într-o astfel de noapte ar trebui considerate mai mult în contextul unei relații romantice, chiar dacă nu privesc sfera intimă și nu au deloc o conotație romantică.

Visele de joi până vineri – ce înseamnă ele? S-a adeverit sau nu?

19 noiembrie 2018 la 22:09

După cum arată experiența, aproape toate visele de joi până vineri au o importanță nu mică. Visele pe care le-ați văzut în această zi devin realitate mult mai des decât visele din restul săptămânii. visele de joi până vineri sunt adesea profetice. Visele de joi până vineri devin realitate într-o perioadă de la o zi la trei ani. Un vis profetic este un vis de dimineață, deoarece sufletul s-a îndepărtat deja de corp, a uitat impresiile zilei și vede fenomenele lumii subtile. Dacă un vis este important pentru tine și vrei ca ceea ce vezi să devină realitate, nu spune nimănui despre el, cel puțin până când tot ce vezi se împlinește.

În ce zile se împlinesc visele?

Dacă ai avut un vis de joi până vineri, încearcă să-l amintești în cele mai mici detalii, pentru că cel mai probabil este să devină realitate. Se observă că un vis în această noapte are adesea un oarecare misticism necunoscut. Se presupune că acest lucru se datorează faptului că Iisus Hristos a fost răstignit vineri. Prin urmare, uneori această zi este numită Vinerea Mare, ceea ce a dat naștere la multe credințe: ajută femeile, tinerele mame, croitorele. Există, de asemenea, o superstiție conform căreia nu ar trebui începută nicio afacere vineri, deoarece nu va duce la nimic bun și toate întreprinderile sunt sortite eșecului. Cu o onoare specială 12 vineri pe an, visele după care sunt considerate vise profetice. Acest:

 1. Prima Vineri din Postul Mare
 2. Vineri înainte de Buna Vestire (7 aprilie)
 3. Vinerea Săptămânii Palmierilor
 4. Vineri înainte de Înălțare
 5. Vineri 5 – înainte de Trinity
 6. Vineri înainte de Nașterea lui Ioan Botezătorul (7 iunie)
 7. Profetul Ilie (Ziua lui Ilyin)
 8. Vineri înainte de Adormire
 9. În ajunul sărbătoririi Sf. Mihail (19 septembrie)
 10. În ajunul lui Kuzma Demyan (14 noiembrie)
 11. Vineri înainte de Crăciun (7 ianuarie)
 12. Vineri înainte de Bobotează (19 ianuarie)

Patronul zilei de vineri și visele ei este Venus

Visele de joi până vineri – ce înseamnă ele? Sensual Venus ne trimite vise legate de viața personală și creativitate. Ele dezvăluie adevăratele noastre dorințe și chiar indică termenul limită pentru împlinirea lor.

Venus este un simbol al iubirii și armoniei, le oferă oamenilor o percepție blândă și sofisticată a lumii din jurul lor. Se crede că visele devin realitate vineri, ele sunt adesea profetice, deoarece intuiția unei persoane în acest moment este extrem de ascuțită. Visele din noaptea aceea vorbesc despre modalitățile și momentul împlinirii oricăror dorințe. Dacă în vise dobândim ceva sau primim bani, atunci sentimentele noastre vor fi satisfăcute.

A cumpăra ceva într-un vis de joi până vineri este un semn sigur că un vis prețuit se va împlini în curând. Dacă încă ești singur, atunci visul promite o întâlnire rapidă cu persoana iubită. Dar pentru a pierde ceva – dificultățile, mai ales în plan financiar, nu pot fi evitate, iar sfera relațiilor romantice va fi plictisitoare, va trebui să ne limităm nevoile.

Citeste mai mult:  Interpretare vis mare șarpe

Dacă visul în acea noapte este alb-negru, atunci vom avea o muncă grea pentru a realiza ceea ce ne dorim. Adesea, de joi până vineri îi vedem pe cei dragi. Evaluează dacă ai depins de o persoană dragă într-un vis. Chiar și în unitate cu persoana iubită, trebuie să rămânem izolat – doar atunci comunicarea cu el va fi cât mai plăcută și, cel mai important, sigură pentru sănătate.

Dacă un vis de vineri este luminos și plăcut și obțineți sau cumpărați ceea ce doriți, atunci dorința se va împlini în realitate. Și invers, dacă pierzi ceva sau nu îl primești și, și mai rău, visul nu este în culoare, ci în alb și negru, urmează vremuri grele.

Ce înseamnă somnul de joi până vineri?

visezi de joi până vineri despre dragoste?Foarte des, femeile și bărbații singuri, care au cunoscut o persoană nouă care la prima vedere părea a fi nimic mai bună decât ceilalți, după o anumită perioadă de timp, simt puțină atracție și simpatie. Timpul trece, realizezi că ai multe în comun cu această persoană. Conversații lungi care par a fi „nimic”, întâlniri întâmplătoare și, în sfârșit, o întâlnire cu priviri, dar pe aceasta relația voastră nu are o continuare logică. După astfel de întâlniri, subconștientul tău este deja parțial programat pentru revelații, dar o serie de factori te împiedică să te conectezi cu această persoană. Și aici intră în vigoare visul pe care l-ați văzut de joi până vineri. Amintiți-vă că persoana de care v-ați îndrăgostit sau de care simțiți simpatie are și capacitatea de a visa astfel, pentru că într-un vis ești conectat din cosmos și, în acel moment, persoana iubită are și un contact în afara corpului. cu tine la nivel subconștient. Dacă ați văzut un vis în care sunteți împreună, atunci nu ar trebui să grăbiți lucrurile, ci doar să așteptați timpul dvs. Și când ai văzut o ceartă, sau (a lui-ea) cu altcineva, nu ar trebui să speri că ai vreo șansă să te conectezi, pentru că un vis de vineri avertizează și se împlinește. În majoritatea cazurilor, astfel de vise au capacitatea de a deveni realitate până la 3-4 luni cu o precizie de până la 60%.

Ai avut un vis de joi până vineri la o nuntă?Te-ai trezit vineri dimineața și ți-ai văzut nunta – da – acesta este un vis bun, încearcă să-ți amintești toate necazurile pentru ca în realitate să poți remedia totul. Și dacă ai văzut nunta persoanei dragi, dar nu ești sub coroana cu el, visul promite despărțire și ruptură în relații.

Ai avut un vis de joi până vineri despre muncă?Văzând o promovare, mulți bani câștigați este un semn bun – succesul și bogăția te așteaptă. Și când vezi o ceartă la locul de muncă, retrogradarea ta sau concedierea, așteaptă-te la schimbări drastice. În acest caz, nu încercați să dovediți ceva conducerii superioare, păstrați tăcerea și continuați să vă faceți treaba corect – aceasta va fi cea mai bună opțiune.

Ai avut un vis de joi până vineri despre moarte?Din păcate, visele despre oameni morți și despre morți au fost întotdeauna considerate un avertisment. Să vezi vineri un vis al morții unei persoane dragi nu este un semn foarte bun. Din păcate, astfel de vise vorbesc despre moarte, crimă sau probleme mari. Încearcă să trăiești 3-5 luni într-un mediu calm și fă tot posibilul pentru ca un astfel de vis neplăcut să rămână doar un vis. Amintiți-vă – visele nu sunt o propoziție, ci doar un avertisment de la Soartă, care face posibilă repararea totul în bine.

Ai avut un vis de joi până vineri despre probleme?Să spunem într-un vis că ai avut de joi până vineri, te-ai văzut căzând de la o înălțime mare, un accident de mașină, o mașină ruptă, o țeavă spartă în casa ta (apartament) sau ți-ai pierdut dinții. Astfel de vise spun că problema există deja și dacă nu se face nimic, necazul se va întâmpla în continuare, deși nu cu atâta acuratețe, dar evenimente similare vor apărea în continuare. Amintiți-vă că nu toată lumea poate visa – să știe să accepte astfel de cadouri de la puterile superioare.

Mai multe articole conexe

Horoscop numerologic pentru numărul zilei – 25

2 este un simbol al încrederii și al unei stări echilibrate. Reprezintă principalul atribut al cooperării bazate pe beneficiul și respectul reciproc. 5 – acestea sunt oportunitățile pe care soarta le oferă. Numărul vă va ajuta să vă schimbați radical viața, să găsiți un tip de activitate pentru a obține succesul și obiectivele dvs.

Pe 25, vă puteți permite experiențe noi. Trebuie avut în vedere faptul că flirtul, cunoștințele interesante vor avea un impact asupra relațiilor de familie. Nu face schimb de suferință și regret. Este timpul să-ți permiti să fii îndrăzneț, eliberat, deschis către noi oportunități. Aflați mai multe >>>

Visele devin realitate de joi până vineri?

Bunicile și mamele ne-au mai spus că visele care au fost visate în noaptea de joi spre vineri se vor împlini cu siguranță.

Este adevărat că un vis de joi până vineri poate fi considerat profetic? Dar dacă în această perioadă s-a visat un vis rău, teribil?

A crede că visele de joi până vineri pur și simplu devin realitate, exact și neschimbate, este naiv. Pentru că un vis profetic este foarte, foarte rar, de cele mai multe ori totul este puțin mai complicat.

Noapte mistică și misterioasă…

Această zi este adesea considerată mistică. Sunt activate unele forțe interioare, mistice ale fiecărei persoane. Energia sentimentelor și a intuiției devin mai ascuțite, ne simțim mai ascuțiți și mai subțiri. De ce?

Vinerea este condusă de Venus – aceasta este o planetă specială cu energie puternică. Ea patronează sfera senzuală a oamenilor, ne conectează cu puteri superioare, îmbunătățește intuiția.

Prin urmare, visele acestei nopți misterioase sunt atât de vii, senzuale și emoționante. Un vis profetic se poate întâmpla tuturor în noaptea de joi, dar demne de remarcat sunt în special zilele de vineri, care au cea mai puternică energie.

Citeste mai mult:  Cartea de vis cu previziuni gratuite

Acestea sunt zilele de vineri care cad în marile sărbători ortodoxe – și chiar și necredincioșii pot observa că visele din aceste nopți au o putere mistică deosebită. De exemplu, aceasta include Vinerea în ajunul Paștelui, Treimea, Buna Vestire și, bineînțeles, în ajunul Crăciunului.

Ce ai visat în noaptea aceea?

Cel mai adesea, visele sub auspiciile lui Venus reflectă sfera senzuală, starea sufletului, precum și tot ce ține de creativitate și idei.

În general, se poate lua în serios visele acestei nopți și se poate citi cu atenție cartea de vis, știind că nu va minți. Cu toate acestea, viziuni diferite pot fi interpretate și devin realitate și în moduri diferite.

1. Dacă reușiți să vă amintiți dacă visul a fost color sau monocrom, luați în considerare acest fapt. Pentru că monocromul somnului îi conferă un aspect oarecum negativ – tot ceea ce este descris în interpret trebuie luat din punct de vedere al dificultăților sau al unui fel de efort.

Dacă cartea de vis a indicat că vei obține ceea ce îți dorești sau vei atinge un anumit obiectiv, un vis alb-negru înseamnă că va trebui să faci eforturi remarcabile pentru asta. Un vis de culoare de joi este un fenomen minunat, și orice ar fi, promite numai bine.

2. Dacă visezi în această noapte semnificativă că ai dobândit ceva sau ai primit un cadou sau l-ai găsit – să știi că, în realitate, te poți aștepta cu siguranță și cu încredere la cadouri grozave de la soartă. Aceasta înseamnă că visele se vor împlini, ceea ce este planificat se va împlini în cel mai bun mod posibil, dorința se va împlini.

În același timp, predați – nu contează exact ce ați găsit într-un vis. Și cartea de vis poate interpreta visul în sine altfel, dar în noaptea de joi se împlinește în acest fel.

3. A pierde ceva într-un astfel de vis este un semn nefavorabil care prevestește pierderi reale în realitate. Ai grijă, nu există niciun motiv să fii neglijent – merită să protejezi tot ceea ce îți este drag și valoros.

Nu există niciun motiv să fii prea speriat, dar merită să faci tot posibilul pentru a nu pierde ceea ce îți este drag. La urma urmei, un astfel de vis este mai mult ca un avertisment și un sfat decât ca o predestinare exactă a sorții.

4. Visele de dragoste sunt cele mai frecvente în această zi (sau mai bine zis noapte) a săptămânii. În astfel de vise, este important să vă amintiți starea emoțională, sentimentele pe care le-ați avut în vise.

Dacă, de exemplu, ai visat la un ales sau la un iubit, în același timp ai simțit euforie și bucurie, indiferent ce ai face acolo, în lumea viselor, în orice caz înseamnă ceva pozitiv, iar relația se va dezvolta bine.

Când emoțiile într-un astfel de vis sunt negative, acesta este un semn rău. Și, indiferent de ceea ce indică cartea de vis, ar trebui să fii atent la problemele din relații sau conflicte. Dacă o persoană iubită într-un vis de joi până vineri visezi cu o altă persoană, acesta nu este neapărat un vis profetic, dar ar trebui să fii mai atent – poate că nu este atât de atașat de tine.

Un aspect interesant în astfel de vise este asociat și cu atașamentul și dependența de o persoană. Dacă în vise ți-ai urmat persoana iubită pe călcâie, acesta este un indiciu al dependenței tale emoționale excesive de el în realitate.

Același lucru se poate spune despre el. Dacă această persoană te-a urmărit fără milă, în realitate este puternic atașată de tine. Dacă în vise persoana iubită și tu ai fost destul de independenți unul de celălalt, asta indică o relație armonioasă.

Treziți-vă dimineața, nu vă grăbiți să luați o carte de vis, analizați-vă sentimentele – acestea vor indica multe. Apropo, dacă vineri seara persoana iubită ți-a dat ceva în vis, așteaptă o ofertă de la el! Așa spune cartea de vis. În plus, se crede că un vis despre dragoste în acea noapte se împlinește uneori cu acuratețe.

5. Un vis profetic, fără îndoială, acea noapte poate visa despre muncă și sfera afacerilor. Intuiția ta te va ajuta să înțelegi acest lucru.

În general, visele despre muncă și afaceri apar rar în noaptea de joi spre vineri, dar dacă ai avut deja un astfel de vis, nu există nicio îndoială că se va împlini, deși nu este un fapt sigur. Îți amintești dimineața ce ai avut de făcut acolo, ce evenimente și povești s-au întâmplat?

A avut un conflict cu superiorii sau colegii, dificultăți în carieră? Nu vă grăbiți să intrați în panică, ci gândiți-vă calm la ce ar trebui să faceți pentru a o preveni.

De ce ai visat la o carieră este ușor de înțeles. S-ar putea să nu devină realitate în forma exactă, dar succesul clar și garantat vă așteaptă. Și banii sunt în general visați vineri, ca un semn incredibil de bun – se referă doar la ei înșiși, adică la bogăție și profit.

6. Dacă în noaptea de joi spre vineri ai văzut complotul nunții unui vis, dimineața primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți amintești detaliile acestuia. În această noapte, astfel de vise sunt deosebit de importante și pot aduce atât fericire, cât și dezamăgire.

Dacă ai visat că iubitul tău iese pe culoar nu cu tine – gândește-te la relația ta – probabil că nu-i ia foarte în serios și dificultățile se pregătesc pentru tine. Și de ce visează nunta ta într-o astfel de noapte este ușor de înțeles! Ea prevestește dragoste, fericire mare și, adesea, un vis se împlinește exact și poate o ofertă vă așteaptă!

7. Dacă aveți un coșmar, nu vă fie teamă – încercați să vă calmați dimineața și să știți că somnul nu este de bun augur.

Deoarece Venus este patrona sferei senzuale, iar intuiția și sentimentele sunt ascuțite vineri seara, coșmarurile de joi până vineri sunt doar o reflectare a experiențelor tale, a fricilor și a stresului emoțional excesiv. Tot ce trebuie să faci este să încerci să te calmezi și să iei viața puțin mai ușor și mai optimist.

Visele de joi până vineri sunt speciale, semnificative. Când le interpretați, luați în considerare particularitățile acestei nopți, dar nu uitați să vă referiți la cărțile de vis – comparând toate faptele și previziunile, puteți afla o imagine interesantă și cea mai precisă a viitorului dvs. Și asta înseamnă a evita necazurile și a aduce fericirea mai aproape! Autor: Vasilina Serova