Vedeți o fantomă într-un vis

De ce visezi la fantomele morților?

Fantomele într-un vis personifică sufletul unei persoane decedate care a venit să avertizeze visătorul despre ceva sau indică un posibil pericol. Cărțile de vis celebre nu au putut ignora ceea ce visează fantomele străinilor și și-au oferit interpretările.

Sensul visului

Interpretarea viselor din secolul 21

A visat o fantomă – înseamnă că, în realitate, ai îndoieli cu privire la alegerea pe care ai făcut-o, nu știi ce alegere să faci. A vorbi cu o fantomă într-un vis înseamnă că visătorul nu va putea face o impresie favorabilă altora în viitorul apropiat.

A fugi de o fantomă înseamnă în realitate, visătorul închide ochii la problemele de actualitatetransferă responsabilitatea de pe umerii lui asupra celorlalți.

Dacă o fantomă într-un vis mută obiecte, afectează fizic visătorul însuși, atunci în realitate, cel care doarme va comite un act ilegal, ale cărui consecințe îl vor bântui multă vreme de acum încolo. Pentru a vedea un brownie într-un vis – la problemele familiei.

Sonnik Miller

Văzând o persoană vie sub forma unei fantome într-un vis prezice probleme grave de sănătate care pot fi fatale. Dacă într-un vis o fantomă bântuie o persoană, atunci în realitate o persoană se va confrunta cu probleme grave, pierderi financiare.

Dacă într-un vis fantoma însăși fuge de visător, atunci în curând toate problemele lui vor fi nesemnificative. Fantoma unei femei frumoase într-un vis prezice succesul în domeniul profesional, schimbări pozitive în viața personală. Dacă femeia era într-o rochie roșie, atunci aceasta prezice o dragoste pasională.

Vedeți o fantomă sub forma unui înger sau a unui copil promite fericire și pace.

Dream Vanga

Văzând multe fantome într-un vis prevestește moartea unei persoane dragi. A deveni o fantomă într-un vis înseamnă boală. A vedea sufletul unei persoane moarte la spate indică un pericol de moarte, probabilitatea morții iminente a visătorului.

Dacă într-un vis o fantomă cheamă persoana adormită, atunci în realitate, o persoană poate avea o boală gravă, netratabil.

Dacă un vis cu o fantomă a speriat foarte mult o persoană, atunci de fapt, indică doar stresul acumulat.

Dream interpretare Tsvetkova

Fantomă într-un vis indică înșelăciune în sfera relațiilor personale, trădarea unui partener romantic. A vorbi cu o fantomă înseamnă că în societatea unei persoane există oameni care vor să-i facă rău.

Cartea viselor esoterice

Fantomele visează la o situație stresantă, o perioadă dificilă din viața visătorului. Să vezi fantome într-un vis într-o casă ciudată – la noroc și fericire în viața personală. O casă locuită de fantome rele prezice necazuri și pierderi.

Fantomă care vorbește într-un vis promite să primească informații, care îl va înspăimânta sau va supăra foarte mult pe visător. Dacă fantomele într-un vis dispar la fel de brusc cum au apărut, atunci, în realitate, problemele visătorului vor fi rezolvate pe neașteptate și va putea expira calm.

A lupta cu fantoma și a câștiga înseamnă câștigă o victorie triumfală similară în viață.

Cartea Dream House

Vedeți într-un vis fantoma unui mort în casă indică viața secretă a celui care doarme, secretele teribile pe care le păstrează. Fantoma unei femei moarte oferă succes și bucurie.

A deveni o fantomă înseamnă curățați-vă de gânduri și sentimente teribile, deveniți o persoană diferită. A vedea fantomele oamenilor vii promite necazuri și necazuri.

Dacă fantoma din vis era neagră, înspăimântătoare, atunci de fapt, o persoană dragă îl înșeală pe visător. Fantoma unei fete tinere într-un vis indică experiențe emoționale și oferă succes în afaceri.

Vedeți fantoma unui copil dezamăgire în profesia ta, la necazuri și griji inutile. Dacă fantoma este reflectată în oglindă, atunci, în realitate, visătorul nu are încredere în abilitățile sale.

Cartea viselor de femeie

Poltergeist într-un vis înseamnă că cel care doarme se teme de adevăratele sale dorințe și nu poate face alegerea sa. În unele cazuri, un vis prevestește o trădare a unei persoane dragi.

Deveniți singur o fantomă indică creșterea personală, o schimbare a viziunii unei persoane asupra lumii. A vedea fantomele copiilor într-un vis indică probleme care vor veni de nicăieri.

Al cui era el?

  Fantoma unui om într-un vis indică dorința unei persoane de armonie și constanță. Pentru o fată, un vis vorbește despre dorința ei de a se căsători profitabil.

Fantoma unei femei într-un vis promite evenimente vesele în viață, victorii triumfatoare și angajamente de succes. Fantoma unei femei într-o rochie lungă frumoasă prezice schimbări pozitive în viața ei personală.

Vedeți fantoma unei fetițe promite visătorului o călătorie lungă, o călătorie. Fantoma unui băiat într-un vis înseamnă că visătorul trebuie să se împace cu el însuși, să-și înțeleagă dorințele. Fantomele copiilor într-un vis înseamnă că visătorul percepe realitatea incorect și se angajează în auto-înșelăciune.

Citeste mai mult:  Mulțime de oameni de vis

Sufletul unei persoane vii părăsește corpul într-un vis – asta indică înșelăciune din partea partenerilor de afaceri sau a colegilor. Visul oferă, de asemenea, o capcană pe care o persoană iubită a înființat-o visătorului.

Vedeți fantoma unei persoane în vârstă (bunici) vorbește despre treaba neterminată a visătorului sau despre o decizie care trebuie luată imediat.

 • Văzându-te ca o fantomă într-un vis înseamnă că visătorul se află într-o stare emoțională sau psihologică instabilă. Visul sugerează, de asemenea, că visătorul nu percepe în mod adecvat realitatea.

  A vedea o fantomă în oglindă înseamnă a te alătura misticismului, a întâlni un fenomen supranatural.
 • înapoi la conținut ↑

  Casa cu fantomele

  A visa la o casă plină de fantome înseamnă o pierdere a controlului asupra situației, incapacitatea de a face alegerea corectă. O persoană este presată de circumstanțe externe cărora nu poate rezista.

  O fată tânără care visează la o casă bântuită indică faptul că stresul și sentimentele puternice vor afecta negativ sănătatea somnului. Dacă un bărbat are un vis, atunci ar trebui să consulte un medic – cel mai probabil, corpul său este în pragul unei boli.

  Deveniți singuri un locuitor al unei case „fantomatice”. înseamnă că visătorul nu poate sau nu vrea să se accepte așa cum este. Visul indică, de asemenea, o schimbare a viziunii despre lume a unei persoane, prăbușirea vechii ideologii.

  fantome de navă

   A vedea o navă fantomatică într-un vis înseamnă că în curând toate visele și planurile unei persoane se vor prăbuși. Fantomele navelor care plutesc pe cer indică potențialul enorm al visătorului, pe care nici măcar nu îl bănuiește. O persoană poate face orice își dorește dacă învață să creadă în sine.

  A vedea o navă fantomă veche într-un vis vorbește despre nevoia visătorului de hrană spirituală sau intelectuală.

 • A vedea o navă fantomă dintr-un film sau dintr-o carte indică singurătatea unei persoane, dorința sa de a fi înțeleasă și iubită.
 • înapoi la conținut ↑

  Locație

  A vedea o fantomă pe cer, plutind deasupra pământului, aduce noroc, triumf, întreprinderi de succes. În curând, visătorul va fi capabil să facă un fel de descoperire, să facă o stropire în societate, să creeze ceva frumos.

  Fantomă în oglindă este personificarea complexelor și temerilor unei persoane, tendința lui de a se înșela pe sine și pe alții, incapacitatea de a construi o comunicare normală cu oricine.

  Vezi o fantomă în casa ta indică situații stresante, experiențe, posibile probleme de sănătate. Un vis prezice și schimbări negative în viață, schimbări în rău. O fantomă într-o mașină prezintă un pericol grav, probleme la locul de muncă.

  Vă recomandăm să vizionați videoclipul – „Care este visul decedatului?”:

  Fantomă de interpretare a viselor

  Interpretarea visului fantomă, interpretarea somnului. Ce înseamnă să vezi o fantomă într-un vis, poți afla în 12 cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. Puteți vedea de ce alte vise încep cu litera „P” în secțiunea Cartea de vis cu litera P.

  Fantomă în cărțile de vis

  A vedea o fantomă într-un vis înseamnă că o rudă îndepărtată este foarte nemulțumită de tine. A vedea o fantomă a unei persoane pe care o cunoști este moartea acelei persoane. Deși nu întotdeauna. Citește mai mult →

  Imaginea unei ființe extraterestre care privează o persoană de energie psihică, o epuizează și o subjugă. Citește mai mult →

  Dacă într-un vis te uiți la o fantomă și aspectul ei te sperie, atunci acesta este un semn foarte rău. dificultăți de netrecut vor apărea înaintea ta și îți vei fi frică, ți-ai pierdut încrederea în tine. dușmani vicioși Citește mai mult →

  dacă este speriat – participarea unor forțe mari, presiunea asupra persoanei adormite pentru a renunța la propriile sale; a fi în prietenie este un semn excelent pentru o întreprindere; să nu-ți fie frică este o veste bună. Citește mai mult →

  Un astfel de vis este un semn rău. Vor fi dificultăți peste tot. Dușmanii tăi te vor învinge. Promovare – Vei avea succes în toate eforturile tale. Citește mai mult →

  Văzând – te vor speria, fii pregătit pentru stres. Vorbește – nu iei la inimă informațiile pe care le primești. Evident, este conceput pentru frica ta. Citește mai mult →

  Este o imagine vizuală a parazitului minții. Citește mai mult →

  Fantomele sunt ceva dispărut, dar nu uitate, sau aproape uitate, dar ceva pe care nu-l putem lăsa să plece. Fenomenul dintr-un vis al rudelor decedate semnalează probleme nerezolvate. În Mai multe →

  A vedea o fantomă este înfricoșător; va trebui să minți pe cineva drag. Citește mai mult →

  GHOST (fantomă) – în folclorul diferitelor popoare, spiritele fără trup ale morților, morții, apar, mai des, într-un câmp, formă obscure, tulbure sau reflectă aspectul unei persoane decedate familiare – Mai mult →

  Citeste mai mult:  Interpretarea viselor a căzut un dinte de lapte

  Natura spirituală a visului, care se poate referi la starea interioară a individului. De sine. Cel reprimat. Citește mai mult →

  dacă este speriat – participarea unor forțe mari, presiune asupra persoanei adormite pentru a renunța la propriile sale; a fi în prietenie este un semn grozav pentru o afacere; Nu vă speriați, vești bune. Citește mai mult →

  În cartea de vis, interpretarea visului „fantomă” poate fi diferită, iar sensul său poate fi de neînțeles. Privește cu atenție ilustrațiile pentru interpretarea somnului, poate la ce visează fantoma – nu este deloc ceea ce crezi? Noroc!

  De ce visează fantoma?

  De ce o fantomă visează noaptea? Interpretarea visului susține: un astfel de semn avertizează asupra intrigilor dușmanilor, necazurilor și deteriorarea bunăstării. Cu toate acestea, uneori, o viziune într-un vis indică succesul, nevoia de dezvoltare spirituală, o cale de ieșire din dificultăți.

  Cartea de vis a lui Miller: incidente ciudate

  Ai visat o fantomă? Visul avertizează: evenimente ciudate, neplăcute se vor întâmpla în curând.

  Succes înainte, dar îți vei face griji

  Simți spiritul unei fantome? Acesta este un semnal: tu însuți nu știi ce vrei. Ar trebui definite cel puțin obiective imediate.

  A vedea o fantomă drăguță, a vorbi cu el într-un vis înseamnă: să simți emoții pozitive puternice, impresii bune dintr-o anumită situație, afaceri.

  De ce visează fantoma unei femei? Cartea de vis îți spune: știi ce vei obține din viață, știi să gândești totul, să calculezi totul.

  Ai simțit-o pe femeia fantomatică? Urmează succese semnificative, prosperitate rapidă, dar visătorul va experimenta adesea anxietate.

  Probleme de rezolvat

  A te vedea ca un spirit fără trup într-un vis este un simbol al renașterii, dar nu unul literal. Unele sentimente sau obiceiuri vor muri.

  A te vedea ca o fantomă este un pericol grav pentru sănătate. Trebuie să economisesc.

  Dacă se întâmplă să fii unul, acesta este un semn al nevoii de dezvoltare spirituală, al posibilității unui nou nivel de conștientizare.

  De ce visezi la un cimitir și la fantome pe el? Interpretarea visului informează: există o lungă luptă cu problemele și sărăcia.

  Pentru a vedea fantome de oameni într-un vis – veți afla despre moartea unei rude sau a unei persoane apropiate în spirit.

  Fantomele oamenilor familiari prevestesc: vor începe în curând necazuri.

  Starea de incertitudine

  Un vis pentru o fată sau un băiat tânăr, atunci când este bântuit de o fantomă, prevestește: vor apărea admiratori (fani) enervante care nu vor evoca sentimente reciproce.

  Pentru a vedea în mod constant fantoma unei persoane într-un vis – cel care doarme este asuprit de probleme nerezolvate, de incertitudine.

  De ce visează fantoma unei persoane vii? Potrivit cărții de vis, dacă este bolnav în realitate, viziunea prevestește o recuperare rapidă.

  Ai visat să întâlnești o fantomă umană? Visul poartă o imagine vagă a ceea ce a trecut deja, dar cel care doarme nu poate uita.

  Pregătește-te să înfrunți adversitatea

  Să fugi de el într-un vis – conform cărții de vis, evitând rezolvarea problemelor stringente. Dar este imposibil să alergi așa pentru totdeauna, trebuie să cauți o cale de ieșire.

  Complotul, de parcă o fantomă te sugrumă, semnalează: un prieten imaginar încearcă să te manipuleze. Când îl sugrumi singur, vei dezvălui ipocrizie și înșelăciune.

  Ai avut un vis despre cum o fantomă a vrut să te omoare? Cartea de vis avertizează: urmează probleme serioase, sentimente puternice.

  A deveni o umbră fără trup într-un vis este un joc al subconștientului visătorului. Este foarte dornic să iasă în evidență din masa gri, dar până acum acest lucru nu a funcționat.

  Încălcarea modului obișnuit, dificultăți de neînțeles

  De ce să visezi că o fantomă a apărut în casa ta? Interpretarea visului explică: ordinea naturală a vieții tale interioare va fi încălcată.

  Ai visat la o mulțime de umbre neîncarnate în casa ta? Înaintea norocului, a fericirii. Dacă sunt răi, urmează mari necazuri, eșecuri.

  Un vis despre o fantomă într-o casă înseamnă: alții încearcă să influențeze persoana adormită, viața lui.

  Fantoma a zburat prin apartament? Urmează evenimente care vor provoca emoții negative, dezamăgire.

  Dacă a fost invizibil într-un vis, în realitate visătorul simte: ceva nu este în regulă, dar nu poate realiza ce este în neregulă.

  Regândește-ți prioritățile

  O fantomă invizibilă semnalează: problemele constante te-au epuizat mental și fizic. Trebuie să identifici obiective importante pentru tine și să te concentrezi doar asupra lor.

  Un vis al spiritelor rele prevestește un colaps în afaceri, relații personale, care poate provoca depresie.

  De ce visează fantoma unei fetițe? Interpretarea visului explică: ești prea credul, admiră lucrurile care nu merită atenție, ai încredere în înșelatori.

  A vedea în oglindă este personificarea fricii de propriile complexe.

  Cine a fost acela?

  Interpretarea somnului ia în considerare a cui fantomă este:

  • fete – înaintea bolii;
  • fete – mai este un drum lung, plin de evenimente neplacute;
  • copil – trebuie să scapi de complexele care interferează cu viața;
  • bărbați – dorința de stabilitate, care nu este;
  • băiat – noroc în afaceri;
  • soț – te vei confrunta cu înșelăciune, nedreptate;
  • rudele decedate – sunt unele probleme nerezolvate;
  • câini – o ceartă cu cel mai bun prieten al tău.

  Semnificații favorabile

  Ai visat la fantoma unei fete? Interpretarea visului subliniază: dacă ea a arătat favoare, este posibilă o îmbunătățire a stării financiare.

  Citeste mai mult:  Interpretarea viselor mănâncă carne

  Să lupți într-un vis cu el și să câștigi – visătorul va putea să iasă cu cinste din orice dificultăți ale vieții.

  Alege-ți visul

  Interpretarea viselor malul râului

  Care este visul unui câine nebun?

  De ce visează fetele gemene?

  De ce visezi la ploaie puternică?

  Buna ziua! 🤗

  Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.

  Ce înseamnă un vis despre o fantomă – 41 de interpretări detaliate

  O fantomă visează, de regulă, la obstacole de netrecut pe drumul spre obiectiv. De asemenea, un astfel de vis prezintă probleme la locul de muncă sau în viața personală.

  Interpretarea unui vis despre o fantomă în funcție de detalii

  În funcție de culoarea la care a visat fantoma:

  • alb – pentru o scurtă dragoste;
  • verde – la speranțe zadarnice;
  • negru – la un comportament frivol.

  În funcție de ce fel de fantomă era într-un vis:

  • bun – pentru vizita prietenilor;
  • răul – la idei noi;
  • desen animat – pentru o întâlnire romantică;
  • invizibil – pentru a atinge scopul;
  • nefamiliar – a suprasolicita;
  • într-o rochie albă – pentru a schimba tipul de activitate;
  • transparent – la insultele unui străin;
  • cu o pisică – la angajare pentru un loc de muncă interesant;
  • teribil – pentru a participa la o aventură.

  În funcție de acțiunile dintr-un vis:

  • a te vedea ca o fantomă – la comunicarea forțată cu o persoană enervantă;
  • lupta cu o fantomă – a împlini un vis;
  • a se teme de el – a călători în străinătate;
  • expulza – la necesitatea de a lua o decizie importanta;
  • vorbind cu o fantomă – la frică fără cauză;
  • urmărirea – la o ușoară stare de rău;
  • fă prieteni – pentru a finaliza un proiect complex;
  • strigând la o fantomă – la o călătorie incitantă;
  • a prinde – a dezamăgi un prieten;
  • găsi – a primi o moștenire;
  • ajutor – la iubirea neîmpărtășită;
  • a se ascunde de o fantomă – pentru a întâlni un viitor prieten;
  • fugi de spirite – a vinde proprietăți;
  • ucide o fantomă – la armonie în familie;
  • a-i vedea fața – la proces;
  • pentru a vedea umbra unei fantome și a simți frică – pentru a reuși într-un nou loc de muncă.

  În funcție de locul unde se află fantoma:

  • într-un apartament – pentru a primi o ofertă profitabilă de la concurenți;
  • în pădure – la realizarea planului;
  • în cameră – pentru a sprijini prietenii;
  • la ușă – la o dispoziție bună;
  • la școală – ca recompensă pentru sarcina îndeplinită;
  • în afara ferestrei – pentru o excursie la picnic;
  • la spate – la divorț și împărțirea proprietății;
  • în castel – la faliment din vina concurenților;
  • la locul de muncă – să te relaxezi cu prietenii;
  • pe stradă – pentru a întâlni o persoană interesantă.

  În funcție de ceea ce face fantoma:

  • atinge părul – noroc în toate eforturile;
  • urmărirea și țipatul – la o ceartă cu o persoană dragă;
  • strangulează – la bunăstarea financiară;
  • protejează – pentru a schimba imaginea;
  • apeluri – la schimbări în viața personală;
  • atacuri – la o ceartă cu membrii familiei;
  • îmbrățișări – a face muncă grea;
  • urmărește – să clarifice relațiile cu rudele;
  • sperie – a divorța;
  • arata – din fericire;
  • bate – la o cădere și o dispoziție proastă;
  • târâind undeva – la problemele de la locul de muncă;
  • ucide – pentru a răci sentimentele pentru un partener.

  În funcție de câte fantome au visat:

  • mult – la apariția unor oameni invidioși printre colegi.

  În funcție de a cui fantomă visează:

  • bunici – pentru a primi un cadou de la o persoană dragă;
  • vrăjitoare – să călătorească în compania prietenilor;
  • fetiță – spre rușine și umilință;
  • fete – la pierderi din cauza indeciziei;
  • bunici – pentru a face achiziții de succes;
  • femei – la perspective bune la locul de muncă;
  • o persoană vie – spre bucurie;
  • mamă iubită – la probleme în afaceri;
  • băiat – pentru a atinge scopul;
  • o persoană moartă – la o reparație neplanificată;
  • soț – pentru recreere în aer liber;
  • miresele – la dezacordurile familiale;
  • tatăl decedat – vești proaste;
  • tip – la apariția unui nedoritor;
  • prietene – pentru a deschide o afacere profitabilă;
  • copil – la o întâlnire neașteptată cu rudele;
  • rudă decedată – la eșecul în afaceri;
  • schelet – la exacerbarea bolilor cronice;
  • moarte – la apariția unui admirator / admirator enervant;
  • bătrâne – pentru a-ți cunoaște viitorul soț.

  În funcție de ce altceva ai visat:

  • apă și sicrie – la boală;
  • cuțit – necesitatea de a comunica cu o persoană cu două fețe;
  • păpușă – la o deteriorare a reputației din cauza participării la o aventură.