Înmormântarea într-un vis ce înseamnă

De ce visezi la o înmormântare?

Ați avut vreodată vise profetice?

De ce visezi la o înmormântare

A fi la înmormântarea unei rude într-o zi însorită este un semn de sănătate bună, rudele tale; este posibilă și o soartă fericită. Dar dacă în același timp plouă și vremea este mohorâtă, atunci așteptați-vă în curând la boală și vești proaste, precum și la o scădere a afacerilor .;

Dacă sunteți prezent la înmormântarea unei persoane pe care nu o cunoașteți, atunci sunt posibile complicații neașteptate în relațiile cu oamenii.

Înmormântarea copilului tău oferă sănătate și pace în familia ta, dar probleme între prieteni.

A auzi un glas de moarte într-un vis înseamnă o veste tristă neașteptată sau o boală a unei persoane absente.

A da singur clopoțelul este un prevestitor de boală și eșec.

Văzând o înmormântare într-un vis

Dacă ai visat că ești îngropat, atunci în viitorul apropiat vei putea corecta multe greșeli vechi. Pentru a nu face altele noi in aceasta perioada, inainte de a iesi din casa, arunca prin prag 3 boabe de cafea.

Dacă ai visat că ai fost prezent la înmormântarea unui străin, atunci cineva sau cei dragi sunt în pericol de moarte. Pentru a-i proteja pe cei apropiați, fă-le un colier simplu – pune 3 boabe de cafea pe un fir și dă-le oamenilor dragi.

Ce înseamnă visul de înmormântare?

A vedea o înmormântare este distractiv, finalizarea cu succes a unor afaceri, obținerea de bani.

Dacă ești îngropat, vei avea o viață lungă, dar se poate întâmpla să auzi o părere proastă despre tine.

Participați la o înmormântare pe vreme frumoasă – pentru sănătatea, fericirea, prosperitatea tuturor celor pe care îi iubiți.

Vremea rea ​​la o înmormântare într-un vis – boală, vești proaste și deteriorare în realitate.

Îngropați un străin – la dificultăți în relațiile cu ceilalți.

Dacă deodată decedatul s-a dovedit a fi în viață, în curând va avea loc o nuntă a cuiva apropiat ție sau al tău.

Poate ai primit doar o invitație la nunta cuiva.

Sunetul morții și muzică – la vestea tristă.

Vis la o înmormântare

Dacă într-un vis întâlnești o mulțime de rude, prieteni și doar fețe cunoscute la înmormântarea cuiva – în realitate, aceasta promite bogăție printr-o căsătorie profitabilă. Visul în care îngropi o rudă prevestește prietenie și reconciliere cu toată lumea, chiar și cu foștii dușmani.

A vedea într-un vis înmormântarea unuia dintre membrii familiei este o victorie sau o descoperire mult așteptată a unui lucru pierdut de mult, care îți este foarte drag. Dacă sunteți prezent la propria înmormântare, acest lucru vă prezice o viață lungă și fericirea familiei.

A fi accidental într-un vis la înmormântarea unei persoane complet necunoscute pentru tine, dar, după cum se dovedește, foarte binemeritat, este un semn de tristețe și pierderi mari. O magnifică înmormântare solemnă cu o orchestră și salve de rămas bun – spre confuzie în problemele inimii.

O înmormântare modestă cu un minim de cei prezenți – în realitate te vei regăsi într-o societate plăcută, în care vei fi venerat nu prin merit, ci prin minte și calități spirituale.

Înmormântarea unui bătrân este semnul unei vieți liniștite, pașnice, în izolare de forfotă și tot felul de griji. Dacă în visul tău este înmormântat o persoană foarte tânără sau un copil, asta înseamnă că, în realitate, vei ceda presiunii dure și te vei resemna cu rolul de veșnic datornic.

Dacă înmormântarea are loc într-o zi însorită și senină, acest lucru vă oferă activități încântătoare și perspectiva de a vă îmbunătăți situația financiară. Vremea dezgustătoare de la înmormântare sugerează că evenimentele fatale îți vor suprima voința și încrederea în tine pentru o vreme.

Mergând într-un vis într-un cortegiu funerar, purtând o cruce – un vestitor al speranțelor pierdute, purtând un sicriu – spre iubire neîmpărtășită. Coborând sicriul cu defunctul în mormânt – în curând te vei vindeca de o boală cronică, adormi – la noi griji.

Însoțind sicriul cu trupul defunctului într-un car funicular și văzând cum îți face cu ochiul – îndrăgostește-te în curând de o persoană căreia imaginația ta îi va oferi astfel de trăsături pe care nu le-a avut niciodată și nu se poate datora caracterului său absurd direct opus cu aceste calitati.

De ce visezi la o înmormântare: interpretare din diferite cărți de vis pentru bărbați și femei

Încă din cele mai vechi timpuri, înmormântarea a fost un ritual sacru, simbolizând rămas-bun de la cealaltă lume al defunctului. Dacă visezi la o înmormântare – pentru ce este? Nu vă faceți griji, cartea de vis nu interpretează înmormântarea în sensul literal al venirii unei morți iminente pentru dvs. sau pentru oricare dintre cei dragi. Înmormântarea într-un vis este interpretată simbolic. Va aduce un astfel de vis vești bune sau, dimpotrivă, mare durere? O privire mai atentă la detaliile visului te va ajuta să înțelegi mai bine întorsăturile destinului care te așteaptă.

Nu vă faceți griji când vedeți o înmormântare într-un vis, cartea de vis spune că dacă ați visat la o înmormântare, nu există niciun pericol real. Uneori, un astfel de vis poate însemna chiar evenimente bune.

Interpretarea semnificației somnului în funcție de detalii

O înmormântare este sfârșitul vieții pământești și începutul unei noi vieți, începutul unei călătorii nesfârșite învăluite în secrete. În Mexic, Indonezia și unele țări din America Latină, înmormântările sunt considerate un eveniment vesel, iar ritualul în sine este mai mult ca o sărbătoare. În patria noastră, înmormântarea este un eveniment sumbru, plin de tristețe și tristețe. Într-un fel sau altul, semnificația mistică a acestui moment pe calea sufletului uman este greu de negat. Misterul și ambiguitatea acestui eveniment implică diferite moduri de interpretare a ceea ce înseamnă a vedea o înmormântare într-un vis.

Vezi înmormântarea unui străin

De ce visezi la înmormântarea unui străin? Un bărbat, atât în ​​limba rusă antică, cât și în cultura modernă, este un simbol al sprijinului, sprijinului, prosperității și prosperității. A îngropa un om într-un vis înseamnă a pierde bogăția materială în realitate. Consultați bugetul familiei dvs., poate că există un decalaj în el. Dacă un bărbat este în vârstă – pierderile sunt mari, un tânăr – pierderile sunt mai puțin semnificative. Dacă un bărbat are barbă și mustață, aceasta poate însemna pierderea unei afaceri de familie sau privarea celui care solicită o moștenire mare.

Îngroparea unui bătrân decrepit nu este un semn atât de rău, dimpotrivă, poate însemna o nouă afacere profitabilă, obținerea unui loc de muncă promițător, mai ales dacă vezi inele și inele pe degetele decedatului sau există semne de lux și bogăție. în ceremonie. Îngroparea unui băiețel – la pierderi de natură intangibilă, pierderea forței, pierderea speranței, depresie și blues.

Dacă defunctul se ridică din sicriu în mijlocul ceremoniei sau deschide ochii, vei putea evita eventualele necazuri. Atingerea unui mort – asumarea responsabilității pentru fapta rea ​​a altcuiva, recunoașterea vinovăției pe care nu o aveți sau confruntarea cu consecințele iresponsabilității altcuiva.

Dacă un sicriu închis cade la pământ, înseamnă că un proiect mare la care lucrați de mult timp este în pericol. Și asta nu este vina oamenilor și nici măcar a ta însuți, ci circumstanțe obiective, dezastre naturale, fenomene sociale, factori economici. Proiectul poate fi atât în ​​sfera profesională, cât și în cea personală – educarea tinerei generații, cumpărarea unei locuințe, achiziționarea altor proprietăți mari. Nu ar trebui să faceți nimic în această situație, ar trebui să acceptați cu fermitate vicisitudinile destinului și, desigur, să reluați munca la proiect, rezultatul final vă va mulțumi cu siguranță.

Citeste mai mult:  Văzând o luptă într-un vis

Dar ce înseamnă să vezi într-un vis înmormântarea unui străin, conform diferitelor cărți de vis:

 • Cartea de vis vedic. Să fii prezent, să plângi un mort necunoscut – ești prea susceptibil la problemele altora, te folosesc pe post de „vestă”, folosește-ți bunătatea. Privind indiferent din lateral – arăți un interes nepotrivit pentru nenorocirea altcuiva, ar trebui să fii mai reținut.
 • Cartea de vis populară rusă. Vechiul tău inamic plănuiește să ia măsuri decisive împotriva ta, să-ți facă rău grav și să interfereze cu execuția unor planuri importante. Emoțiile de la înmormântare reflectă gravitatea posibilelor pierderi: durere – necazuri mari, observație indiferentă – probleme ușor de rezolvat.
 • Interpretarea viselor pentru îndrăgostiți. Pentru a vedea din lateral – întârzierea la un eveniment important, ratați șansa. Plânsul la o înmormântare – eșecul unei sarcini importante din lipsă de timp, un proiect nerealizat. A vorbi la o înmormântare înseamnă a te scuza.

Văzând înmormântarea unei femei pe care nu o cunoști

Dacă ai visat la înmormântarea unui străin, sexul și vârsta defunctului sunt foarte importante pentru interpretarea visului.

Vizionarea înmormântării unei femei necunoscute într-un vis, dimpotrivă, este un semn bun. Aceasta înseamnă că ai pierdut un inamic major sau o persoană invidioasă, uneori un astfel de vis este interpretat ca o ușurare în general, pierderea conexiunilor vechi, învechite. Poate că ați avansat în ceea ce privește dezvoltarea spirituală. În orice caz, nu ai de ce să-ți faci griji.

Dacă o femeie este tânără și frumoasă, vorbim despre familia și legăturile de familie. Dacă femeia este în vârstă sau de vârstă mijlocie, atunci despre muncă, serviciu și prosperitate materială. Este posibil sa scapi de vechea datorie, sa rezolvi probleme cu imobiliare si transport in favoarea ta, litigiul se va termina cu bine pentru tine.

Să vezi o fetiță într-un sicriu nu este cel mai bun semn. Sunt posibile certuri în familie, a căror cauză va fi jumătatea feminină a acesteia. Putem vorbi despre certuri mărunte, bârfe, minciuni și respingerea deficiențelor celuilalt, omisiuni și amăgire împotriva celor dragi. Dacă visul a fost lung, problemele vor dura mult timp, dacă este scurt, atunci se va termina foarte curând.

Îngroparea unei bătrâne decrepite este un semn bun. Dacă o femeie vede un vis, atunci va rămâne tânără și va înflori mulți ani, bolile și afecțiunile nu o vor atinge. Un semn și mai bun este dacă bătrâna are o față zâmbitoare sau binevoitoare. Cu cât această femeie în vârstă este mai în vârstă, cu atât persoana care vede acest vis va trăi mai mult.Un obiect în mâinile unei persoane decedate poate însemna sau simboliza profesia sau ocupația ta în viitor, în nici un caz să-l iei și să-l iei cu tine.

A vedea înmormântarea unei fete a unui tânăr într-o rochie de mireasă înseamnă că în mediul său există o mireasă potrivită pentru el, pe care nu a observat-o încă. Sau, în general, este timpul să vă gândiți să vă întemeiați o familie și să petreceți mai puțin timp pentru divertisment. Poate că tânărul a luat legătura cu o companie proastă, al cărei lider difuzează valori false, îi împiedică pe membrii acestei comunități să comunice cu rudele și prietenii, își recunoaște doar punctul de vedere propriu și nici un alt punct de vedere. Merită să vă reconsiderați atitudinea față de această comunitate, cereți sfaturi de la membrii mai în vârstă ai familiei.

Pentru a vedea un animal într-un sicriu – pentru ce este?

Evident că ai un talent, o abilitate unică care te deosebește de ceilalți oameni, care nu își găsește realizare. Cel mai probabil, aceasta este o direcție în creativitate sau artă, poate în sport sau gătit, pentru care nu ai găsit timp liber de multă vreme din cauza angajării nesfârșite și a rutinei de zi cu zi. Dacă vrei o desfășurare favorabilă a evenimentelor din destinul tău, eliberează timp pentru această activitate și vei simți o ușurare semnificativă.

Am visat la înmormântarea unui prieten al unei persoane decedate

De ce visezi la înmormântarea unei persoane moarte? Majoritatea cărților de vis sunt de acord că a vedea înmormântarea unei persoane deja decedate într-un vis este o reflectare a sentimentelor tale despre pierdere. Încă nu poți să renunți la cei plecați și să tânjești după el. Împărtășește-ți durerea cu alte rude, vizitează o biserică sau mergi la un psiholog. Viața ta continuă și probabil că defunctul și-ar dori să fii fericit.

Există și o interpretare mai religioasă, motiv pentru care se visează la înmormântarea unei rude deja decedate. Fenomenul dintr-un vis al unei rude sau unui prieten apropiat care a murit cu mult timp în urmă sau recent ar trebui interpretat ca dorința defunctului de a vă aminti de el însuși. Poate că în viață ai ratat ritualul de rămas bun, nu ai mai vizitat mormântul rudei de multă vreme sau nu l-ai amintit cu o vorbă bună. Pune o lumânare în biserică, roagă-te pentru decedat – vise tulburătoare nu se vor mai întâmpla.

Diverse cărți de vis interpretează, de asemenea, situația în moduri diferite atunci când au visat la înmormântarea unei persoane deja decedate:

 • Cartea de vis ebraică. Retrăiește înmormântarea așa cum ți-o amintești – trăiești în trecut, care este timpul să renunți. Înmormântarea unei persoane decedate, de exemplu, o rudă pe care nu ați cunoscut-o – informații importante din trecut vor face acum lumină asupra evenimentelor prezentului.
 • Cartea de vis islamică este o superstiție. Ai prea încredere în semne sau iei o coincidență întâmplătoare pentru un model strict. Dacă vezi cunoscuți, rude printre cei prezenți, acești oameni sunt influențați de superstițiile tale.
 • Interpretarea visului secolului XXI. A participa la o înmormântare este nostalgie, o dorință de întoarcere în trecut. Plâns la o înmormântare – ceartă despre ceea ce nu mai contează, amintiri ale vechilor nemulțumiri. Observați din lateral – o întâlnire cu o persoană din trecut.

Înmormântare: de ce să visezi

14 octombrie 2019 la 8:44 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează înmormântarea citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visezi la o înmormântare?

Сонник XXI века

Care este visul înmormântării și ce înseamnă:

Înmormântare – A vedea un cortegiu funerar într-un vis promite un eveniment bun în realitate, reconciliere, o nuntă, pentru bărbați – o viață lungă și fericită. A îngropa pe cineva apropiat înseamnă succes într-o afacere pe care ai considerat-o fără speranță, schimbări interne în tine, schimbări în afaceri. A plânge amar, a întrista la o înmormântare înseamnă fericire de scurtă durată. Să vezi îndoliați la o înmormântare este un semn bun. Acceptați condoleanțe la înmormântare – pentru vacanță.

Pentru a vedea procesiunea înmormântării – la nuntă. A te vedea îngropat de viu înseamnă că ești gata să faci o greșeală uriașă, pe care inamicii o folosesc rapid pentru a-ți face rău; a vedea că ai fost mântuit ieșind din mormânt după înmormântare înseamnă că, cu prețul unor eforturi mari, poți ajunge în siguranță pe calea cea bună.

Citeste mai mult:  Văzând o mamă moartă într-un vis

Sonnik Miller

De ce visezi la o înmormântare într-un vis?

Înmormântarea înseamnă o căsătorie nereușită și un urmaș dureros. Dacă ești prezent la înmormântarea unei persoane pe care nu o cunoști, atunci sunt posibile griji neașteptate. Înmormântarea copilului tău oferă sănătate și pace în familia ta, dar prietenii tăi au probleme. A fi îmbrăcat în negru la o înmormântare este o văduvie timpurie. Înmormântarea uneia dintre rudele tale promite necazuri și anxietate în familie.

Carte de vis de folclor

De ce visezi la o înmormântare conform înțelepciunii populare?

Vezi și: de ce visezi la înmormântare, de ce visezi la sicrie, de ce visezi un cadavru.

Interpretul viselor Mariei Fedorovskaya

Înmormântare – Pentru nuntă.

Cartea viselor moderne

Înmormântare – Bucurie, nuntă.

Lumea imaginilor: Antonio Meneghetti

Analizăm viziunea în care a fost visată Înmormântarea

A fi îngropat – Apropierea sfârșitului, autonomia ego-ului.

Veche carte de vis rusească

Înmormântare – A vedea o persoană necunoscută și necunoscută pentru noi marchează calomnie, calomnie și știri false.

Cartea de vis egipteană

ce inseamna inmormantari

Înmormântare – Dacă o persoană se vede într-un vis îngropând o persoană în vârstă – ei bine, aceasta înseamnă prosperitate.

Cartea de vis idiomatică

De ce visezi la o înmormântare

Înmormântare – Finalizare, calm, uitare, rămas bun, mister; „Îngroapă-ți sentimentele, speranțele”, „fă o înmormântare”. Vezi add. Moarte, ucide.

Veche carte de vis

Am avut un vis – Înmormântare

Înmormântare – Să fii îngropat de viu este un mare pericol, fii mai moderat în dorințe (arestare), teamă de responsabilitate iminentă.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea înmormântării din visul tău

Înmormântare – Cortigiu funerar (în funcție de lungime) – Întârzieri în afaceri; dor; la nunta; a vedea un funicular – o schimbare în viață. Vezi separat p. Mort.

Cartea de vis veche franceză

De ce visezi la o înmormântare, interpretare:

Înmormântare – Dacă ai visat la o înmormântare bogată, visul tău prezice dezonoare care va cădea asupra casei tale. O înmormântare slabă, dimpotrivă, aduce noroc, așa este interpretat acest vis conform cărții de vis.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Înmormântare – Extraterestru, luxos – vei obține bogăție; străini, nenorociți – o luptă grea pentru viață; înmormântare proprie – viață lungă, sănătate; fericirea familiei. Cuptor funerar – Vei fi incantat de ceva.

Cartea viselor esoterice

A vedea o înmormântare este un eveniment vesel, mult noroc. Luați parte la cadouri de înmormântare sau bucurie de la prieteni. Înmormântarea ta este un mare succes, noroc pe termen lung, în ciuda dispoziției pesimiste.

Dream interpretare Tsvetkova

Înmormântare – Un rezultat de succes; la nunta; esti ingropat – viata lunga; decedatul este în viață – o invitație la nuntă; cortegiul funerar – dureri lungi (în funcție de lungimea procesiunii, în legătură cu personalul), așa este interpretat acest vis de cartea de vis.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce visezi la o înmormântare?

După cum veți vedea înmormântarea, atunci aceasta este amabilă, poate la nunta familiei. Dacă vezi o înmormântare, durerea va îngheța. Înmormântarea este un final fericit; nuntă; te ascund – o viață lungă, pentru angajați – o creștere a salariilor, așa cum spune cartea de vis – un predictor.

Micul Weses carte de vis

De ce visezi la o înmormântare?

Înmormântare – Nuntă, succes // înmormântare, necaz; rudele sunt îngropate, un prieten, o persoană nobilă – fericire, bogăție, moștenire; necunoscutul este îngropat – calomnie, știri false; te îngroapă – bucurie neașteptată, viață lungă // rău; cântece funerare de cântat sau auzit – tristețe, moartea rudelor sau a prietenilor.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce a visat înmormântarea

În ciuda faptului că în viață o înmormântare este un proces negativ, într-un vis este un simbol favorabil.

Înmormântarea unui tată este semnul unui eveniment bun, al împăcării cu persoana iubită sau al unei nunți fericite devreme. Înmormântarea cuiva apropiat – în viață vei câștiga într-o afacere care multă vreme a fost considerată pierdere. Visul în care ești îngropat are un înțeles rău. Această înmormântare – poți face o greșeală uriașă pe care dușmanii tăi o folosesc pentru a-ți face rău.

 • Vedeți o mulțime de oameni în doliu la înmormântarea unui prieten, este un prevestitor al unei sărbători magnifice iminente.
 • Interpret psihologic Furtseva

  Conform cărții de vis Înmormântare

  Visul unei înmormântări – Visul înmormântării unui tată deja decedat este un simbol al începutului unei noi etape în viață. Îți „îngropi” vechile credințe și îndoieli, pornind într-o etapă de viață mai fericită. Nu interfera cu acest proces, deoarece viața ta viitoare va fi mult mai plăcută decât trecutul.

  Un vis are un alt sens, în care are loc înmormântarea unei persoane care a murit recent în realitate. Probabil, fie nu te poți împăca cu pierderea, fie experimentezi emoții ambigue în legătură cu asta.

  Carte de vis romantică

  De ce visezi la o înmormântare

  Înmormântarea unui bunic într-un vis – pentru o nuntă magnifică cu o persoană dragă, dacă sunteți direct implicat în înmormântare. Și dacă privești înmormântarea mamei tale din lateral, așteaptă-te la probleme în familie și la certuri cu un partener.

  Înmormântarea ta – pentru o viață de familie fericită. Pentru ca o femeie să vadă înmormântarea soțului ei – un vis prevestește fidelitatea soțului ei, pentru bărbați – o soție iubitoare și grijulie.

  Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

  De ce visezi la o înmormântare?

  Înmormântare – A fi la înmormântarea unei rude într-o zi senină și însorită este un semn al sănătății bune a celor dragi. Dacă în același timp este înnorat și plouă, așteptați-vă în curând la o boală sau la vești proaste. Dacă vezi înmormântarea unei persoane pe care nu o cunoști, sunt posibile complicații neașteptate în relațiile cu oamenii. Înmormântarea unui copil într-un vis oferă sănătate și pace în familia ta și probleme între prieteni. Auzirea unui glas de moarte într-un vis – la o veste tristă neașteptată sau la o boală a unei persoane absente. A da singur clopoțelul este un prevestitor de boală și eșec.

  Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

  Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

  Înmormântare – Pentru longevitate.

  Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

  A vedea înmormântarea unui străin într-un vis este o ridicare spirituală; în următoarea carte de vis puteți găsi o interpretare diferită.

  Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

  A vedea o înmormântare într-un vis și a auzi muzică de înmormântare – până la moartea cuiva.

  Înmormântare: de ce să visezi

  14 octombrie 2019 la 8:44 © Autorii cărților de vis

  Aflați din cartea de vis online la ce visează înmormântarea citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

  De ce visezi la o înmormântare?

  Сонник XXI века

  Care este visul înmormântării și ce înseamnă:

  Înmormântare – A vedea un cortegiu funerar într-un vis promite un eveniment bun în realitate, reconciliere, o nuntă, pentru bărbați – o viață lungă și fericită. A îngropa pe cineva apropiat înseamnă succes într-o afacere pe care ai considerat-o fără speranță, schimbări interne în tine, schimbări în afaceri. A plânge amar, a întrista la o înmormântare înseamnă fericire de scurtă durată. Să vezi îndoliați la o înmormântare este un semn bun. Acceptați condoleanțe la înmormântare – pentru vacanță.

  Citeste mai mult:  Multe avioane pe cer într-un vis

  Pentru a vedea procesiunea înmormântării – la nuntă. A te vedea îngropat de viu înseamnă că ești gata să faci o greșeală uriașă, pe care inamicii o folosesc rapid pentru a-ți face rău; a vedea că ai fost mântuit ieșind din mormânt după înmormântare înseamnă că, cu prețul unor eforturi mari, poți ajunge în siguranță pe calea cea bună.

  Sonnik Miller

  De ce visezi la o înmormântare într-un vis?

  Înmormântarea înseamnă o căsătorie nereușită și un urmaș dureros. Dacă ești prezent la înmormântarea unei persoane pe care nu o cunoști, atunci sunt posibile griji neașteptate. Înmormântarea copilului tău oferă sănătate și pace în familia ta, dar prietenii tăi au probleme. A fi îmbrăcat în negru la o înmormântare este o văduvie timpurie. Înmormântarea uneia dintre rudele tale promite necazuri și anxietate în familie.

  Carte de vis de folclor

  De ce visezi la o înmormântare conform înțelepciunii populare?

  Vezi și: de ce visezi la înmormântare, de ce visezi la sicrie, de ce visezi un cadavru.

  Interpretul viselor Mariei Fedorovskaya

  Înmormântare – Pentru nuntă.

  Cartea viselor moderne

  Înmormântare – Bucurie, nuntă.

  Lumea imaginilor: Antonio Meneghetti

  Analizăm viziunea în care a fost visată Înmormântarea

  A fi îngropat – Apropierea sfârșitului, autonomia ego-ului.

  Veche carte de vis rusească

  Înmormântare – A vedea o persoană necunoscută și necunoscută pentru noi marchează calomnie, calomnie și știri false.

  Cartea de vis egipteană

  ce inseamna inmormantari

  Înmormântare – Dacă o persoană se vede într-un vis îngropând o persoană în vârstă – ei bine, aceasta înseamnă prosperitate.

  Cartea de vis idiomatică

  De ce visezi la o înmormântare

  Înmormântare – Finalizare, calm, uitare, rămas bun, mister; „Îngroapă-ți sentimentele, speranțele”, „fă o înmormântare”. Vezi add. Moarte, ucide.

  Veche carte de vis

  Am avut un vis – Înmormântare

  Înmormântare – Să fii îngropat de viu este un mare pericol, fii mai moderat în dorințe (arestare), teamă de responsabilitate iminentă.

  Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

  Interpretarea înmormântării din visul tău

  Înmormântare – Cortigiu funerar (în funcție de lungime) – Întârzieri în afaceri; dor; la nunta; a vedea un funicular – o schimbare în viață. Vezi separat p. Mort.

  Cartea de vis veche franceză

  De ce visezi la o înmormântare, interpretare:

  Înmormântare – Dacă ai visat la o înmormântare bogată, visul tău prezice dezonoare care va cădea asupra casei tale. O înmormântare slabă, dimpotrivă, aduce noroc, așa este interpretat acest vis conform cărții de vis.

  Interpretarea viselor domnișoară Hasse

  Înmormântare – Extraterestru, luxos – vei obține bogăție; străini, nenorociți – o luptă grea pentru viață; înmormântare proprie – viață lungă, sănătate; fericirea familiei. Cuptor funerar – Vei fi incantat de ceva.

  Cartea viselor esoterice

  A vedea o înmormântare este un eveniment vesel, mult noroc. Luați parte la cadouri de înmormântare sau bucurie de la prieteni. Înmormântarea ta este un mare succes, noroc pe termen lung, în ciuda dispoziției pesimiste.

  Dream interpretare Tsvetkova

  Înmormântare – Un rezultat de succes; la nunta; esti ingropat – viata lunga; decedatul este în viață – o invitație la nuntă; cortegiul funerar – dureri lungi (în funcție de lungimea procesiunii, în legătură cu personalul), așa este interpretat acest vis de cartea de vis.

  Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

  De ce visezi la o înmormântare?

  După cum veți vedea înmormântarea, atunci aceasta este amabilă, poate la nunta familiei. Dacă vezi o înmormântare, durerea va îngheța. Înmormântarea este un final fericit; nuntă; te ascund – o viață lungă, pentru angajați – o creștere a salariilor, așa cum spune cartea de vis – un predictor.

  Micul Weses carte de vis

  De ce visezi la o înmormântare?

  Înmormântare – Nuntă, succes // înmormântare, necaz; rudele sunt îngropate, un prieten, o persoană nobilă – fericire, bogăție, moștenire; necunoscutul este îngropat – calomnie, știri false; te îngroapă – bucurie neașteptată, viață lungă // rău; cântece funerare de cântat sau auzit – tristețe, moartea rudelor sau a prietenilor.

  Interpretarea viselor astromeridianului

  De ce a visat înmormântarea

  În ciuda faptului că în viață o înmormântare este un proces negativ, într-un vis este un simbol favorabil.

  Înmormântarea unui tată este semnul unui eveniment bun, al împăcării cu persoana iubită sau al unei nunți fericite devreme. Înmormântarea cuiva apropiat – în viață vei câștiga într-o afacere care multă vreme a fost considerată pierdere. Visul în care ești îngropat are un înțeles rău. Această înmormântare – poți face o greșeală uriașă pe care dușmanii tăi o folosesc pentru a-ți face rău.

 • Vedeți o mulțime de oameni în doliu la înmormântarea unui prieten, este un prevestitor al unei sărbători magnifice iminente.
 • Interpret psihologic Furtseva

  Conform cărții de vis Înmormântare

  Visul unei înmormântări – Visul înmormântării unui tată deja decedat este un simbol al începutului unei noi etape în viață. Îți „îngropi” vechile credințe și îndoieli, pornind într-o etapă de viață mai fericită. Nu interfera cu acest proces, deoarece viața ta viitoare va fi mult mai plăcută decât trecutul.

  Un vis are un alt sens, în care are loc înmormântarea unei persoane care a murit recent în realitate. Probabil, fie nu te poți împăca cu pierderea, fie experimentezi emoții ambigue în legătură cu asta.

  Carte de vis romantică

  De ce visezi la o înmormântare

  Înmormântarea unui bunic într-un vis – pentru o nuntă magnifică cu o persoană dragă, dacă sunteți direct implicat în înmormântare. Și dacă privești înmormântarea mamei tale din lateral, așteaptă-te la probleme în familie și la certuri cu un partener.

  Înmormântarea ta – pentru o viață de familie fericită. Pentru ca o femeie să vadă înmormântarea soțului ei – un vis prevestește fidelitatea soțului ei, pentru bărbați – o soție iubitoare și grijulie.

  Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

  De ce visezi la o înmormântare?

  Înmormântare – A fi la înmormântarea unei rude într-o zi senină și însorită este un semn al sănătății bune a celor dragi. Dacă în același timp este înnorat și plouă, așteptați-vă în curând la o boală sau la vești proaste. Dacă vezi înmormântarea unei persoane pe care nu o cunoști, sunt posibile complicații neașteptate în relațiile cu oamenii. Înmormântarea unui copil într-un vis oferă sănătate și pace în familia ta și probleme între prieteni. Auzirea unui glas de moarte într-un vis – la o veste tristă neașteptată sau la o boală a unei persoane absente. A da singur clopoțelul este un prevestitor de boală și eșec.

  Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

  Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

  Înmormântare – Pentru longevitate.

  Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

  A vedea înmormântarea unui străin într-un vis este o ridicare spirituală; în următoarea carte de vis puteți găsi o interpretare diferită.

  Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

  A vedea o înmormântare într-un vis și a auzi muzică de înmormântare – până la moartea cuiva.